2oς Βαθμος
Συντονιστής: Vasoula

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

- galazia_sfaira
Αrtyadis έχω αρκετά βιβλία του αείμνηστου Μαργιωρή κι επίσης γνωρίζω και ανθρώπους που τον γνώρισαν από κοντά.
Η αλήθεια όμως είναι πως υπάρχουν πολλά βιβλία στον εσωτερισμό που πραγματεύονται αυτά τα θέματα και ίσως πιο καλογραμμένα.
Αυτή όμως είναι η προσωπική μου γνώμη...
Επίσης αν θες περισσότερα στοιχεία μπορείς να μπεις στην σελίδα του ΟΜΑΚΟΕΙΟΥ και να έρθεις σε επαφή με μαθητές του που συνεχίζουν το έργο του...

Η αλήθεια όμως είναι πως υπάρχουν πολλά βιβλία στον εσωτερισμό που πραγματεύονται αυτά τα θέματα και ίσως πιο καλογραμμένα.
Αυτή όμως είναι η προσωπική μου γνώμη...
Επίσης αν θες περισσότερα στοιχεία μπορείς να μπεις στην σελίδα του ΟΜΑΚΟΕΙΟΥ και να έρθεις σε επαφή με μαθητές του που συνεχίζουν το έργο του...

"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Evi μου σ' ευχαριστώ πολύ γι'αυτά που μου είπες. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλα βιβλία και ίσως πολύ πιο καλογραμμένα. Αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα το πνεύμα αυτού του ανθρώπου! ΄Εχω ήδη επικοινωνήσει με το ΟΜΑΚΟΕΙΟ και γνωρίζω για τους κλάδους Εσωτερισμού που μπορεί να σπουδάσει κανείς εάν το θελήσει

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
- galazia_sfaira
Ζουζουνίτσα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!Αμα θες Δήμητρα μου να σου δωσω τις πρωτες ενοτητες απο το Χρυσο Κλειδι.....εγω τα πηρα αλλα ποτε δεν τα συνεχισα.Να τα βρω μόνο....

Γνώση και Εμπειρία, η σοφία του Θεού...
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
- galazia_sfaira
Καλημέρα σε όλους!
χτες πήρα μύηση 2ου βαθμού από τη 'φανταστική βάσω'.
Θέλω να την ευχαριστήσω και δημόσια για την υπέροχη εμπειρία, για όσα μοιραστήκαμε (κ-γ-ε-α-φ σας ευχαριστώ!), για όσα μου έδωσε.
ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη αν σας ζάλισα/κούρασα με τις άπειρες ερωτήσεις μου!!!
καλή βδομάδα σε όλους!
χτες πήρα μύηση 2ου βαθμού από τη 'φανταστική βάσω'.
Θέλω να την ευχαριστήσω και δημόσια για την υπέροχη εμπειρία, για όσα μοιραστήκαμε (κ-γ-ε-α-φ σας ευχαριστώ!), για όσα μου έδωσε.
ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη αν σας ζάλισα/κούρασα με τις άπειρες ερωτήσεις μου!!!

καλή βδομάδα σε όλους!