Πηραμε το σμβολακι εχθες...τελικα κανει δουλεια..μεσα στην πιστα με τα γρουφαλλα μια χαρα ημουν ...και τωρα παω για μαθημα καλλιτεχνικου ενδιαφεροντος ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
ελα Βασουλα...... ....πλακα κανω....αφου με ξερεις
και ποσο σεβασμο δειχνω σε αυτο που κανουμε γιατι το πιστευω...
και σε σενα και στον εαυτο μου πρωτ απ ολα....
ισως καμια φορα κανω λιγο παραπανω αστεια....τιποτα παραπανω
φιλακια πολλα
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
να συμπληρωσω..
δεν ημουν και πολυ καλα εχθες..αλλα ειπαμε να βγουμε κι εβαλα το συμβολο για προστασια και λειτουργησε ομορφα πανω μου....ουτε κουραση ουτε καταπτωση αισθανομουν..ειχα εμπιστοσυνη...ετσι απλα...αυτη ειναι η αληθεια..περα απο την πλακα που κανω
Mάντρυ η ζωή μας δεν είναι κομματιασμένη...
΄Ολα τα περιέχει...
Τις σκέψεις, τα αισθήματά μας, που δημιουργούν τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στον εαυτό μας...
΄Ενα σύμβολο δεν είναι για να μας προστατέψει από κανέναν άλλον, εκτός από τον εαυτό μας!
Καλή η πλάκα και το χιούμορ, αλλά τελικά πότε ακριβώς δείχνουμε σεβασμό σ' αυτό που λειτουργεί για εμάς ενωτικά?
Δεν με ενδιαφέρει να με σέβεσαι...Δεν είμαι αυθεντία και ούτε μου χρειάζεται κάτι τέτοιο...
Αν στενοχωρήθηκα είναι γιατί νιώθω ότι λίγο σέβεσαι τον εαυτό σου!
Καλησπέρα φιλαράκια μουυυυυυυυυυυυυυυυ
μου λείπετε πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ
θα φροντίσω όμως σιγα σιγα να ξαναεπανελθω υπερπηδώντας τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζω......
σας αγαπώ όλους
φιλακια πολλάαααα
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα