Καλησπερα παπακια μου!!!!!!!!!!!
ρε παιδια......θα κλεισετε τα φωτα????γιατι εγω...δεν θελω...μαγειρευω!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ωραία ήταν! Κεράκια και κουβεντούλα χαλαρή...
Η κόρη μου που το χε πάρει πολύ στα ζεστά, ήθελε να πάει να χτυπήσει τα κουδούνια των φωτισμένων σπιτιών!
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
τα 'φωτα ' μας τα πηραμε σημερα με το 3α...ΣΟΥΠΕΡ!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Kαλησπεραααα ηρθα ηρθα
ΜΗΤΣΑΚΟ και παλι ευχαριστω τα περιμενω με χαρα και ιδιαιτερα γιατι ειναι απο "χερι" ...΄αλλα γυψος τι ειναι;;;
ΗΛΙΑ συνδιαζεις κρητη και Μυτιληνη;; συνδιασμος δυναμιτης !! σε περιμενουμε αντε κανονισε κανενα πουλμανακι να κατεβει το φορουμ
ΜΑΝΔΡΑΚΟ Καλοφωτιστος
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Ευχαριστω Μαιρουλα
αλλαξε ο Μητσος σοβατεπι...κι θα σου στειλει ενα κομματι
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
καλημερα ή... μαλλον καληνυχτα Ειχα παει σε ενα πολιτιστικο ψυχαγωγικο κεντρο οπου τραγουδαει η οικογενεια φλωρινιωτη και η εφη θωδη και αργησα λιγακι..