Χωρισμός..
Συντονιστής: Emmaki
Καποια στιγμη και οι αντρες του φορουμ το δικαιουνται!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
θα το κάνουμε Ηλία μου...
απλά λίγο υπομονή...
απλά λίγο υπομονή...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
μέχρι να τον γνωρίσεις και να εξοικειωθείς μαζί του, μέχρι όλα μέσα σου να είσαι εσύ, αρχίζεις να τον φλερτάρεις Ελλάκι...
Να αγκαλιάζεις αυτό που μέχρι τώρα θεωρούσες "ελάττωμά" του..Ναι είμαι κι αυτό, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό...
Η ειλικρίνεια μαζί του, ανοίγει τρόπους έκφρασης και δημιουργικότητας, που ούτε είχες φανταστεί πως έχεις...
κάθε μέρος σου, που το έχεις αφήσει μέσα σου ανώριμο, εκπληρώνεται και ωριμάζει μέσα στην συμπόνοια...την καθαρή, πηγαία αυθεντική συμπόνια, που έχουν όλα τα όντα του θεού...
Συνήθως ή σχεδόν πάντα, δεν γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας, και πιστεύουμε ότι είμαστε "αυτό μόνο"...
Στην διεύρυνση του "αυτό μόνο", εννοείται και η ολιστική θεραπεία μας!
Να αγκαλιάζεις αυτό που μέχρι τώρα θεωρούσες "ελάττωμά" του..Ναι είμαι κι αυτό, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό...
Η ειλικρίνεια μαζί του, ανοίγει τρόπους έκφρασης και δημιουργικότητας, που ούτε είχες φανταστεί πως έχεις...
κάθε μέρος σου, που το έχεις αφήσει μέσα σου ανώριμο, εκπληρώνεται και ωριμάζει μέσα στην συμπόνοια...την καθαρή, πηγαία αυθεντική συμπόνια, που έχουν όλα τα όντα του θεού...
Συνήθως ή σχεδόν πάντα, δεν γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας, και πιστεύουμε ότι είμαστε "αυτό μόνο"...
Στην διεύρυνση του "αυτό μόνο", εννοείται και η ολιστική θεραπεία μας!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
Βάσω ...Vaso έγραψε:
Για να είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής, χρειάζεται να εργάζεται με όλα του τα επίπεδα με συνέπεια, εντάσσοντας στην ζωή του την πνευματική, νοητική, συναισθηματική και φυσική του ολοκλήρωση.
΄Ολοι θέλουν έναν ιδανικό σύντροφο, αλλά κανείς δεν αναζητά τον αληθινό του εαυτό!
Και θα συμπληρώσω οτι αφού κάποιος δεν γνωρίζει ολοκληρωτικά τον αληθινό του εαυτό, αυτόματα δεν μπορεί να εναρμονιστεί με έναν άλλον άνθρωπο αφού δεν θα ξέρει τι ακριβώς θέλει και από εκείνον.
Οταν όμως έχει αρχίσει την εργασία με τον εαυτό του, αρχίζουν και προβάλονται τα αληθινά μας όρια. Στην αρχή είναι ελαστικά... πάνε και έρχονται. Όταν όμως αγγιχτεί η σωστή χορδή, τότε νοιώθουμε τα όριά μας και αυτόματα τα νοιώθει και ο σύντροφός μας...
Παιδιά, στη ζωή μας δεν είναι τυχαίες οι σχέσεις μας. Ολες μα όλες έχουν να μας δώσουν ένα μάθημα που αν το δούμε θα μας πάνε ακόμα μακρύτερα και θα έρθουμε ακόμα πιο κοντά με τον εαυτό μας. Στην αρχή υπάρχει ο πόνος. Κάποιες φορές αυτός φέρνει πανικό. Οταν όμως όλο αυτό καταλαγιάσει, καλό θα ήταν να ρίξουμε μια ματιά πίσω μας... Τότε θα δούμε να λάμπει πεντακάθαρα η αιτία αυτής της εμπειρίας και ο βαθύτερος λόγος της ύπαρξής της...