Φιλαράκι σου έχω τσάι special να κάνεις test.....Madraoulas έγραψε:Να τα μαααααςςςςς......αρχισαμε τα περιεργα![]()
![]()
....γεια σου Πετρακη με τα ωραια σου
Υ.Γ....ψιτ...ακομα δεν το διαβασα το λινκ
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
Σφαιρούλα μου τελικά νομίζω οτι κομίζω γλαύκαν εις Αθήνας, αλλάgalazia_sfaira έγραψε:ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΑΝ = αρχική δύναμις νοός - νόμου ΘΡΩ = θέα ροής επί γηίνου χώρου, ΠΟ = πυρ σε χώρον.
Δύναμις νοός θεώμενη να ρέη με πυρ.
Δύναμις νοός και ΘΡΩΠΟΣ = θεραπεία ή δύναμις νοός η οποία θεραπεύει.
ΡΙΖΑ ΡΙ = ροή συνεχώς τροφοδοτούσα ΖΑ = τήν ζωήν. Ρίζα = η ασταμάτητος ροή τής ζωής.
ΨΥΧΗ Ψ --> Π+Σ = Πύρ εσωτερικόν Υ = σέ μεγάλην συσσώρευσιν ΧΗ = επί χοϊκού σώματος φανερού.
Η ΨΥΧΗ δήλα-δη είναι δύναμις Π = Πυρός η οποία εψύχθη, ώστε νά εισέλθη αβλαβώς στό χοϊκόν δοχείον - σώμα.
τελικά με χαροποιεί πολύ!!

Re: ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
Gildάκι είσαι δύναμηgilda έγραψε:Είναι εξαιρετικός Πέτρο μου ....πάντα τον άκουγα σαν μαγεμένη και για τη δουλειά που είχε κάνει αλλά και για το μεγαλείο της Ελληνικής Γλώσσας που είναι και συμβολική αλλά και προφητική κατά την άποψη κάποιων ερευνητών....Petros έγραψε:Ενας αξιόλογος ερευνητής ο Θεολόγος Σημαιοφόρος, του οποίου είχα παρακολουθήσει εισηγήσεις πριν αρκετά χρόνια, έχει αναπτύξει ένα σύστημα, βάσει του οποίου επιβεβαιώνει το εσωτερικό νόημα των ελληνικών λέξεων.
Η προσέγγισή του ουδόλως σχετίζεται με την ετυμολογία.
Διαπίστωσε οτι οι ελληνικές λέξεις, βασίζονται σε αρχιτεκτονική επιπέδου γράμματος, βάσει της οποίας ερμηνεύονται και αυτοεπαληθεύονται.
Με αυτή την οπτική διακρίνει και τα υποδηλούμενα νοήματα αρχαίων συγγραμάτων όπως π.χ η Κοσμογονία του Ησίοδου.
Σχετικά μπορείτε να ενημερωθείτε στο site του :www.ramafa.gr
Αξίζει τον κόπο!!!
Ενα παράδειγμα για όσους δεν εχουν ακούσει ποτε τον Σημαιοφόρο...
Το "υ" δηλώνει πάντα "δοχείο" κάτι που χέει (ύδωρ) ή κάτι το οποίο "χωρεί" ή "δέχεται"
πχ θηλυ - γυνή - ύδωρ κλπ
Το "κ" δηλώνει "κτύπο"....
Εξ ου και "προϊόντα γάλακτος" και όχι γάλατος...όταν το γάλα κτυπηθεί δίνει άλλα προϊόντα όπως βούτυρο, τυρί κλπ

ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΑΝ = αρχική δύναμις νοός - νόμου ΘΡΩ = θέα ροής επί γηίνου χώρου, ΠΟ = πυρ σε χώρον.
Δύναμις νοός θεώμενη να ρέη με πυρ.

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!