ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλημέρα!
Μαρί, κι εγώ...γαλλικό φουντούκι!
Την ΄Ανοιξη δεν την φέρνει κανείς! Είναι ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες... ;)
΄Ολα ειναι ανθισμένα και όσο και να προσπαθήσεις, δεν θα τα δεις ξερά...Αντικειμενική αλήθεια!
Η υποκειμενική αλήθεια, είναι ότι παρόλο που όλα είναι ανθισμένα, εγώ επικεντρώνομαι στην συννεφιά που υπάρχει έξω και έτσι δεν βιώνω την άνοιξη, αλλά αυτό που βλέπω...
ουφ! κήρυγμα πρωί πρωί...
Είναι ομορφη η μέρα και εσύ το ίδιο...
Μαρί, κι εγώ...γαλλικό φουντούκι!
Την ΄Ανοιξη δεν την φέρνει κανείς! Είναι ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες... ;)
΄Ολα ειναι ανθισμένα και όσο και να προσπαθήσεις, δεν θα τα δεις ξερά...Αντικειμενική αλήθεια!
Η υποκειμενική αλήθεια, είναι ότι παρόλο που όλα είναι ανθισμένα, εγώ επικεντρώνομαι στην συννεφιά που υπάρχει έξω και έτσι δεν βιώνω την άνοιξη, αλλά αυτό που βλέπω...
ουφ! κήρυγμα πρωί πρωί...
Είναι ομορφη η μέρα και εσύ το ίδιο...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

πρωινός πρωινός βλέπω...ή τώρα γύρισες? 
καλημέρα Γιαννάκη...

Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Γιάννη Μαρι Βάσω
μου έχετε λειψει πολυ, λεω να κατεβω στις 5-4 και να φύγω 6-4 που είχα βγαλει και αεροπορικο εισιτηριο
απλως επειδη την Δευτερα το αεροππλανο φευγει αργα το βραδυ σκεφτομαι τι αθα κανω Δευτεριατικο στην αθηνα που εσεις θα δουλευετε
καλα για την Κυριακη δεν το συζητώ έχει Μπακα
θα ρωτησω και την Δωρουλα αν ψήνεται

μου έχετε λειψει πολυ, λεω να κατεβω στις 5-4 και να φύγω 6-4 που είχα βγαλει και αεροπορικο εισιτηριο
απλως επειδη την Δευτερα το αεροππλανο φευγει αργα το βραδυ σκεφτομαι τι αθα κανω Δευτεριατικο στην αθηνα που εσεις θα δουλευετε
καλα για την Κυριακη δεν το συζητώ έχει Μπακα
θα ρωτησω και την Δωρουλα αν ψήνεται
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
Φωτεινή εγώ το σκεφτόμουνα σοβαρά!!το μόνο που με ζορίζει είναι ότι έλειψα δυο συνεχόμενες Δευτέρες απο τη δουλειά και είναι πολύ κοντά η 6η Απριλίου!!!θα το δούμε όμως!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Αγγελάκια μου, έχω σεμινάριο 4-5 και δεν θα μπορώ να σας δω! 

Γιάννη μου
αν όχι στις 6 σίγουρα θα κατεβω στις 25 26 -4 γιατι έχουμε με την Βάσω σεμιναριο, θα τα πουμε σιγουρα μεσα στο μηνα
στις 25-26 θα κανονισω να κατεβω απο Παρασκευη
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
- galazia_sfaira