ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!
Καλώς ήρθες αδερφή της Μαιρούλας!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
καλώς ήρθες Δήμητρα! 

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Kαλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!! Χαίρομαι που θ' αποκτήσω καινούργιες φίλες και φίλους. Όταν γράφτηκα στο forum έστειλα ένα μήνυμα, το οποίο τελικά δε ξέρω αν το διαβάσατε, παρ'όλα αυτά μπορώ να ξαναπώ ότι είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπορώ να μοιράζομαι, όπως και η Μαίρη, η αδερφή μου, την αγάπη μου για το ρέικι μαζί σας!
[/url][/u]
’νθρωπε, γνώρισε τον Εαυτό σου και θα γνωρίσεις τα σύμπαντα και τους Θεούς...

[/url][/u]
’νθρωπε, γνώρισε τον Εαυτό σου και θα γνωρίσεις τα σύμπαντα και τους Θεούς...
ARTYADIS έγραψε:Kαλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!! Χαίρομαι που θ' αποκτήσω καινούργιες φίλες και φίλους. Όταν γράφτηκα στο forum έστειλα ένα μήνυμα, το οποίο τελικά δε ξέρω αν το διαβάσατε, παρ'όλα αυτά μπορώ να ξαναπώ ότι είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπορώ να μοιράζομαι, όπως και η Μαίρη, η αδερφή μου, την αγάπη μου για το ρέικι μαζί σας!
Δημητρα, στις εγγραφές σου δεν υπάρχει άλλο μήνυμα, εκτός από αυτό!
μήπως δεν το έκανες τελικά "υποβολή" και χάθηκε?

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Στην αρχή, επειδή δεν ήξερα ακριβώς τι γίνεται, πάτησα το link για το chat του ReikiCenter, μου εμφάνισε ένα χώρο για μηνύματα και από κάτω έλεγε "υποβολή". Νόμιζα ότι από κει στέλνουμε μηνύματα, αλλά προφανώς έκανα λάθος
’νθρωπε γνώρισε τον Εαυτό σου, και θα γνωρίσεις τα σύμπαντα και τους Θεούς..
Στην αρχή, επειδή δεν ήξερα ακριβώς τι γίνεται, πάτησα το link για το chat του ReikiCenter, μου εμφάνισε ένα χώρο για μηνύματα και από κάτω έλεγε "υποβολή". Νόμιζα ότι από κει στέλνουμε μηνύματα, αλλά προφανώς έκανα λάθος

’νθρωπε γνώρισε τον Εαυτό σου, και θα γνωρίσεις τα σύμπαντα και τους Θεούς..