haloooooo...μολις χτυπησα μια σοκολατα-ροφημα με πιπερακι και κανελλα...ναι ρε μη γελατε..μου αρεσουν τα πικαντικα..ματα το γυμναστηριακι ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
στην υγεια μας λοιπον...προσοχη να μη μεθυσουμε ..
αχχχχχχ..αισθανομαι 'αναλαφρος' αποψε
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
μολις χτυπησα μια σοκολατα-ροφημα με πιπερακι και κανελλα...
Γιώργο μου φαίνεται βάλθηκες τη μία να με κάνεις τούρμπο με τη συνταγή και την άλλη να με κάνεις να δοκιμάσω τη σοκολάτα με πιπέρι ;) ;) άραγε ήταν κόκκινο έχεις σκεφτεί να βάλεις ταμπάσκο?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
εχεχεχεχ...σε σκεφτηκα και σε προλαβα στο να μου απαντησεις
αλλα για πες..τι θα μου εγραφες και γιατι?..εχει ενδιαφερον...ακουωωωωωωωω
Απλως απο το πρωι μου ερχοσουν στην σκεψη λιγο θλιμμενος η προβληματισμένος...και αναρωτιώμουν τι να σου συνεβαινε...[ δεν εχω συχνα εικονες εκτος της Καλλιόπης , που να μην τις προκαλω]
Αυτό .... παω επειδή νυσταζω πολυ
Μεχρι εχθες το βραδυ ημουν καπως περιεργα....το εγραψα αλλωστε κι εχθες..αλλα σημερα ειμαι καλα...
φιλακια πολλα και καλο σου βραδυ Ελενιτσα