Γείωση

Συντονιστής: Vasoula

styliani

Δημοσίευση από styliani »

Kalispera

Δεν τρόμαξα όταν είδα τον άγγελο. Τρόμαξα όταν ένοιωσα καποια παρουσία στον χώρο μου μετά από 5 λεπτά από την άφιξη του αγγέλου. κυρίως το αερικό που υπήρχε πάνω σ όλο το μήκος των χεριών μου με φορά από τους ώμους προς τις παλάμες. Αρρώστησα από την πολύ παγωνιά και όχι από τον άγγελο

Κυρίως πιστεύω ότι φοβήθηκα για την πρωτόγνωρη εμπειρία γιατί ήταν πρωτόγνωρη όντως.

Ευχαριστώ

στυλιανή
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Κυρίως πιστεύω ότι φοβήθηκα για την πρωτόγνωρη εμπειρία γιατί ήταν πρωτόγνωρη όντως.
Πιστεύω αυτό θα είναι γιατί και εγώ το είχα πάθει στις αρχές.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Re: Αγγελος

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

styliani έγραψε:Δεν φοβήθηκα και αρρώστησα από τον άγγελο. Αρρώστησα από την πολύ παγωνιά και φοβήθηκα στην αρχή από την αίσθηση κάποια παρουσίας. Είχες κάποια παρόμοια εμπειρία εσύ? Ξέρεις δεν είναι τόσο εύκολο να το καταλάβεις αν δεν το έχεις νοιώσει.
ευχαριστώ πάντως για την εξήγησή σου.

στυλιανή
Η παγωνιά προήλθε απο τον φοβο σου,κι ο φοβος σου απο την αίσθηση της παρουσίας.Η παρουσία ένοιωσες να είναι αγγελος.
Γιατί να φοβηθείς; Αυτό δες μεσα σου.
Εγω ζητώ την παρουσία Αγγελων ,νοιωθω την παρουσία Αγγέλων και χαμογελω μαζι τους,γίνομαι ένα μαζί τους.
Ο δε Μιχαήλ είναι κολητός μου.Πως να φοβηθώ τον κολητό μου μου λές;
Το δε Ρείκι οπως λεει και η Δώρα ειναι μονο αγαπη.Μια συνεδρία Ρεικι δεν γινεται μονο προς αυτον που κάνεις την συνεδρία αλλα ταυτοχρονα και σε σενα την ίδια.
Αλλά αν εσύ έχει ςμεσα φοβο...το ρεικι θα σε βοηθήσει να τον "δείς"και να τον δουλεψεις.Νομίζω πως εκεί ισως χρειαζεται να σταθείς.

>:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Διαβάζοντάς σε Στυλιανή αισθάνομαι οτι δεν έχεις πολύ μεγάλη εμπειρία με την την ενέργεια ρέικι...

Θεωρώ οτι όσο πιο πολύ δουλεύεις την ενέργεια τόσο πιο πολύ εξοικιώνεσαι μαζί της...

Δούλεψε πολύ κοριτσάκι και θα μάθεις να αποκωδικοποιείς τα οράματά σου... :x
styliani

ΓΕΙΩΣΗ-ΚΕΝΤΡΑΡΙΣΜΑ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

[quote="HARIDEA"]Στυλιανή ούτε να πάρεις αρνητική ενέργεια ούτε να αρρωστήσεις γίνεται όταν δίνεις Ρέικι...

Αγαπητοί φίλοι

Σας στέλνω μερικά links στα αγγλικά για το ανωτέρω θέμα καθώς και για το ότι πάρα πολοί μάστερς στον κόσμο πιστεύουν ότι μπορεί κανείς να πάρει αρνητική΄ενέργεια ή και να αρρωστήσει αν δεν προστατεύσει τον εαυτό του πριν την συνεδρία ρέϊκι.

http://healing.about.com/cs/uc_director ... ing3_5.htm

http://tripthelightfantastic.net/pages/ ... ection.php

While doing Reiki, it is necessary to be grounded, given that when the practitioner gives a treatment, he becomes prone to the energy field of the patient. To avoid this, the practitioner is required to shield himself. In this manner, he can protect and prevent his body from getting the problems of the recipient.Both the practitioner and the patient are prevented from each other's unwanted energy by Grounding or Shielding. The shield made by this process is permeable, which lets the healing energy pass through it. Thus, it doesn't affect the healing process and it can be continued without any problem. The grounding works like a sieve, as it simply removes the unnecessary energy. After every treatment, the Reiki practitioner 'seals' the recipient's aura and asks the Almighty to remove the 'footprints' from aura of both the recipient and himself. Then, he asks the Almighty to convert the 'footprints' into positive energy or send them to where they belong.

Whenever a practitioner finds his energy system vulnerable, he always grounds and shields himself. If a practitioner wants to ground or shield himself, he needs to imagine that his developed roots, growing out of base chakra, are rooted deep into the earth. He should allow his awareness to descend to the ground with the roots till he feels physically heavier. And then, he must feel as if he is rooted down the earth. At this point of time, if he feels like releasing his negative energy, he can do it with his roots and the earth will convert it into positive energy. In case he requires extra energy, he can obtain it from the earth.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Στυλιανή δυστυχώς δεν ξέρω αγγλικά, για να μπορέσω να απαντήσω στο ποστ σου...

όπως υπάρχουν ρέικι μάστερ που φοβούνται, άλλο τόσο υπάρχουν΄ρέικι μάστερ που αγαπουν...

Εσύ διαλέγεις πως θα εκφραστείς με το ρέικι...

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Για να προστατευτείς απο κάτι θα φοβασαι και για κατι.
Αν ολοι οι Ματερ Ρεικι ειναι οπως πολλους γνωρισαμε καλα κανουν και προστατευονται γιατι ουδολως ασχοληθηκαν με την εσωτερικότητα τους αλλα απέκτησαν μονο ταυτοτητα.
ΑΠολυτα κατανοητο λοιπόν γιατί εχουν ανάγκη να προστατευτουν απλά το μονο που ισως δεν εχουν μαθει οι ανα τον κοσμο μαστερς οτι ο μονος που τους απειλει ειναι ο εαυτος τους.
Εσύ λοιπον είσαι τυχερή που βρεθηκες αναμεσα σε Ανθρωπους που και χωρις μάστερ δουλεύουν με τον εαυτο τους και με τους φοβους τους,που σημαίνει ότι και εσύ αυτό ήθελες! >:d<

"Αφίεσθε Ημών"
styliani

Βάσω

Τί κάνεις? Ελπίζω να σε γνωρίσω και από κοντά κάποια στιγμή. Συμφωνώ με αυτό που λες και ελπίζω να είναι έτσι. Γιατί και έγώ αγαπώ και αγαπώ πολύ να δίνω ρέϊκι. Αλλά μια και έχω αρχίσει σχετικά πρόσφατα (Ιανούάριο) δεν έχω μεγάλη εμπειρία. Απλώς διαβάζω πολύ και προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβεί και τι όχι. Αν και με το ρέϊκι πολά είναι δυνατόν να συμβούν.

Έχω πολά να μάθω ακόμα
Σ΄ευχαριστώ

Καλο βράδυ και φιλιά
στυλιανή
styliani

Ευχαριστώ γαλάζια σφαίρα.

μια γλυκιά καληνύχτα
στυλιανή
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

>:d< :x

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Σίγουρα Στυλιανή θα συναντηθούμε... :-D

αυτό που έγραψες, με προβλημάτισε...τι ακριβώς εννοείς? Γιατί κάτι τέτοιο δεν έχω ακούσει πως υπάρχει...
Βέβαια, ότι θέλεις γίνεται...αλλά μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω? :-?
Έχω τον δεύτερο βαθμό και έχω πάρει μήυση για μάστερ
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Στυλιανή χρόνια πολλά για χτες!! :x

Νομίζω ότι η έλλειψη γείωσης (πάντα την είχαμε ) αλλά γίνεται αισθητή πιό πολύ στους 2 πρώτους βαθμούς, αλλά μέσα από τη δουλειά με τον εαυτό μας από μόνο του αλλαζει όταν όλη αυτή η ενέργεια που συσσωρευεται στα 3 πάνω κέντρα, "περάσει"και φωτίσει την καρδιά και τα 3 κάτω κέντρα..

Οταν θα αρχίσεις να νιώθεις την αναπνοή σου να κατεβαίνει στις πατούσες , θα αρχίσεις να΄τις νιώθεις σαν βεντούζες πάνω στη Γη!! :x

Σχετικά με την προστασία, που αναφέρει το κείμενο, στον 2ο βαθμό με τα σύμβολα του Ρεικι θα μάθεις τεχνικές για να προστατευεσαι εύκολα.
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Vaso έγραψε:Έχω τον δεύτερο βαθμό και έχω πάρει μήυση για μάστερ
Ωχχ τώρα το είδα :oops: :oops: :oops:
Αρα χρησιμοποιείς πάνω σου Ckr και προστατευεσαι :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
styliani

Σας προβλημάτισα όλους. Μήυση για μάστερ εννοώ έχω μόλις πάρει μήυση δηλαδή βαθμό μάστερ από απόσταση πιο πολύ εμπειρικά για να δώ αν δουλεύει. Τον Α΄βαθμό τον πήρα στο Χονγκ Κονγκ μια και τα τελευταία 4 χρόνια τα έζησα εκεί, γενικά 16 χρόνια στο εξωτερικό. Τον Σεπτέβριο γύρισα στην Ελλάδα και τον β΄βαθμό στην Ελλάδ. Επειδή ψάχνω πολύ στο ιντερνετ ότι αφορά το ρέϊκι και κυρίως ξένες ιστοσελίδες ήθελα να δοκιμάσω μήυση από απόσταση. Θα σας πω τα αποτελέσματα μετά από κανέναν μήνα όταν θα καταφέρω να μυήσω κάπιον συγγενή μου στον α΄βαθμό.
Εκτός από ρέϊκι έχω μάθει ταυλανδέζικη ρεφλεξολογία, Ινδικό μασάζ κεφαλής και μασάζ πλάτης, ώμων, αυχένα. Ασχολήθηκα με τα ενναλακτικά μετά από πρόβλημα υγείας που είχα και το αντιμετώπισα με διάφορα γιατροσόφια. Αυτά για μένα. Πολλά σας είπα. Ελπίζω να μην σας κούρασα.

στυλιανή
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

stylianh γεια σου @};-

Εγω δεν εχω καν ρεικι..

Οταν μπηκα πρωτη φορα στο φορουμ ,ειχα σκοπο να ζητησω μυηση απο αποσταση ,αν γινοταν φυσικα.

Τωρα ομως ,δε θελω, ακομα κι αν γινετε..

Οταν ειμαι ετοιμη και μπορεσω να βρεθω κοντα με το προσωπο που θα με μυηση ,τοτε μονο θα μυηθω.
Θελω να νιωσω την επαφη,το αγγιγμα.Να δω την αγαπη της προσφορας στα ματια του και τα δακρυα απολαβης στα δικα μου ματια...
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”