Κινηματογράφος.
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω αδυναμία στο Νόρτον..πέρα απο τα μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας...ήταν τέλειος και σε μια άλλη ταινία που έπαιζε με τον Ριτσαρντ Γκιρ και τη Λορα Λίνεΐ...ένα δικαστικό θρίλερ...!!!
Ααααχχ...πως το λένε.....εεεμμμ..
Βοηθήστε.... :shock:
Είναι εκπληκτικός ηθοπιός..και για τους πιο ψαγμένους...25η ώρα με το Νόρτον...!!!Ταλαντούχος...
Ααααχχ...πως το λένε.....εεεμμμ..
Βοηθήστε.... :shock:
Είναι εκπληκτικός ηθοπιός..και για τους πιο ψαγμένους...25η ώρα με το Νόρτον...!!!Ταλαντούχος...
Φόβος ενστίκτου;; (Primal fear)
Διαθέτοντας υποβλητική ατμόσφαιρα και ένα απρόβλεπτο φινάλε, αυτό το δικαστικό θρίλερ σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία την εποχή που προβλήθηκε αναδεικνύοντας παράλληλα το υποκριτικό ταλέντο του Έντουαρντ Νόρτον, στο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο του, που του χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα β ανδρικού ρόλου.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο νεαρός Έριν Στάμπλερ κατηγορείται για τη δολοφονία ενός αρχιεπισκόπου στο Σικάγο και ο αριβίστας δικηγόρος Μάρτιν Βέιλ αναλαμβάνει την υπεράσπισή του αποβλέποντας σε προσωπικά οφέλη από την τηλεοπτική κάλυψη της υπόθεσης. Η βοηθός εισαγγελέα Τζάνετ Βίναμπλ, πρώην κοπέλα του Μάρτιν, αναλαμβάνει την ποινική δίωξη του Έριν. Παρόλα αυτά, η υπόθεση του νεαρού αποδεικνύεται αρκετά πιο περίπλοκη απ ότι αρχικά φαινόταν. Η διακεκριμένη ψυχολόγος Μόλι ’ρινγκτον συμπεραίνει πως ο Έριν πάσχει από διχασμό προσωπικότητας ενώ παράλληλα ο Μάρτιν, αφού ερευνά το παρελθόν του θύματος, ανακαλύπτει πως ο αρχιεπίσκοπος όχι μόνο ήταν μπλεγμένος σ ένα σχέδιο καταπάτησης ακίνητης περιουσίας, αλλά ίσως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά νεαρούς ενορίτες του....
Σκηνοθέτης: Γκρέγκορι Χόμπλιτ
Παίζουν/Συμμετέχουν : Ρίτσαρντ Γκιρ, Λόρα Λίνεϊ, Έντουαρντ Νόρτον
ωραία ταινία!
Διαθέτοντας υποβλητική ατμόσφαιρα και ένα απρόβλεπτο φινάλε, αυτό το δικαστικό θρίλερ σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία την εποχή που προβλήθηκε αναδεικνύοντας παράλληλα το υποκριτικό ταλέντο του Έντουαρντ Νόρτον, στο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο του, που του χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα β ανδρικού ρόλου.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο νεαρός Έριν Στάμπλερ κατηγορείται για τη δολοφονία ενός αρχιεπισκόπου στο Σικάγο και ο αριβίστας δικηγόρος Μάρτιν Βέιλ αναλαμβάνει την υπεράσπισή του αποβλέποντας σε προσωπικά οφέλη από την τηλεοπτική κάλυψη της υπόθεσης. Η βοηθός εισαγγελέα Τζάνετ Βίναμπλ, πρώην κοπέλα του Μάρτιν, αναλαμβάνει την ποινική δίωξη του Έριν. Παρόλα αυτά, η υπόθεση του νεαρού αποδεικνύεται αρκετά πιο περίπλοκη απ ότι αρχικά φαινόταν. Η διακεκριμένη ψυχολόγος Μόλι ’ρινγκτον συμπεραίνει πως ο Έριν πάσχει από διχασμό προσωπικότητας ενώ παράλληλα ο Μάρτιν, αφού ερευνά το παρελθόν του θύματος, ανακαλύπτει πως ο αρχιεπίσκοπος όχι μόνο ήταν μπλεγμένος σ ένα σχέδιο καταπάτησης ακίνητης περιουσίας, αλλά ίσως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά νεαρούς ενορίτες του....
Σκηνοθέτης: Γκρέγκορι Χόμπλιτ
Παίζουν/Συμμετέχουν : Ρίτσαρντ Γκιρ, Λόρα Λίνεϊ, Έντουαρντ Νόρτον
ωραία ταινία!
Πότε το είδες βρε θηρίο;;;;;;
Είναι ωραία ταινιούλα...πράγματι!!!!
Τώρα ποιά είναι η επόμενη;;;
Θέλω να δω..την "αποπλάνηση ενός ξένου" με τον Μπρους Γουίλις..
Α ξέχασα να σας πω οτι είδα και το "δολοφόνοι για μοναχικές καρδιές"......δε μπορώ να πω οτι δε μου άρεσε.....ήταν περίεργο έργο...οχι κάτι το ιδιαίτερο...απλά πολύ περίεργο!!!
Είναι ωραία ταινιούλα...πράγματι!!!!
Τώρα ποιά είναι η επόμενη;;;
Θέλω να δω..την "αποπλάνηση ενός ξένου" με τον Μπρους Γουίλις..
Α ξέχασα να σας πω οτι είδα και το "δολοφόνοι για μοναχικές καρδιές"......δε μπορώ να πω οτι δε μου άρεσε.....ήταν περίεργο έργο...οχι κάτι το ιδιαίτερο...απλά πολύ περίεργο!!!
Παιδιά χτες είδα "το νούμερο 23".....με τον Τζιμ Κάρεΐ!!!
Είναι ψυχολογικό θρίλερ, ο Τζιμ Κάρεΐ είναι πολύ καλός σε αυτό το διαφορετικό είδος της καριέρας του..
Είναι αλλόκοτο σενάριο, αλλά έξυπνο και το τέλος δίκαιο!!!
Εγώ πάντως ψιλοφρίκαρα :shock: γιατί σήμερα έγινε κάτι που είχε να κάνει σχέση με το νούμερο 23 και δεν ήταν πολύ καλό...και λέω...λες;;;;;;;;!!!!!
Είναι ψυχολογικό θρίλερ, ο Τζιμ Κάρεΐ είναι πολύ καλός σε αυτό το διαφορετικό είδος της καριέρας του..
Είναι αλλόκοτο σενάριο, αλλά έξυπνο και το τέλος δίκαιο!!!
Εγώ πάντως ψιλοφρίκαρα :shock: γιατί σήμερα έγινε κάτι που είχε να κάνει σχέση με το νούμερο 23 και δεν ήταν πολύ καλό...και λέω...λες;;;;;;;;!!!!!
Aφιερώνω αυτήν την φωτογραφία σε όλο τον "γυναικείο" πληθυσμό΄του φόρουμ...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Τι να μας πούνε κι οι αστράτευτοι που το παίζουν μαχητές!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ενώ εμείς....
Κομάντος!

Τουλάχιστον, επειδή δε μπορώ να αντιπαρατεθώ στο γυναικείο γούστο, βάλτε του μια "πολιτική" φωτογραφία.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι να μας πούνε κι οι αστράτευτοι που το παίζουν μαχητές!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ενώ εμείς....

Τουλάχιστον, επειδή δε μπορώ να αντιπαρατεθώ στο γυναικείο γούστο, βάλτε του μια "πολιτική" φωτογραφία.
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
- galazia_sfaira
Καλλιόπη μου, άσε τον Σπύρο να λέει...
Ο Λέγκολας είναι από τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών...
Ολος ο γυναικείος πληθυσμος είχε ερωτευθεί τα εξωτικά...είχαν βγει όλες οι γυναίκες και έψαχναν στα δάση... :lol: :lol:
Ο Λέγκολας είναι από τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών...
Ολος ο γυναικείος πληθυσμος είχε ερωτευθεί τα εξωτικά...είχαν βγει όλες οι γυναίκες και έψαχναν στα δάση... :lol: :lol: