Μουσικά βίντεο

Η μουσική και η ποίηση στη ζωή μας...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

http://www.youtube.com/watch?v=Rx05Eihp ... re=related

Ηχος και φως.....η αγάπη σε εικονες.... @};-
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Η Σκοτεινή Νύχτα της Ψυχής μελοποιημένο από την Loreena γράφτηκε από τον Ισπανό μυστικιστή Αγιο Ιωάννη του Σταυρού... και εκ πρώτης όψης είναι ένα ερωτικό ποίημα (εκδόσεις Ιάμβλιχος)
όμως συμβολίζει την αναπόφευκτη στιγμή σε κάθε πνευματική αναζήτηση κατά την διάρκεια της οποίας ο άνθρωπος βιώνει μεγάλη απογοήτευση και μοναξιά @};- @};-
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

HARIDEA έγραψε:Η Σκοτεινή Νύχτα της Ψυχής μελοποιημένο από την Loreena γράφτηκε από τον Ισπανό μυστικιστή Αγιο Ιωάννη του Σταυρού... και εκ πρώτης όψης είναι ένα ερωτικό ποίημα (εκδόσεις Ιάμβλιχος)
όμως συμβολίζει την αναπόφευκτη στιγμή σε κάθε πνευματική αναζήτηση κατά την διάρκεια της οποίας ο άνθρωπος βιώνει μεγάλη απογοήτευση και μοναξιά @};- @};-
:-( :-( :-( :-( :-( @};- @};-

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

με άπειρη ευγνωμοσύνη σ' αυτό που μας ενώνει...Στο ΕΝΑ, το αιώνιο, στην κάθε στιγμή που σαν άνθρωποι, έχουμε ανάγκη να ακουμπήσουμε ένα χέρι για να στηριχτούμε, και αυτό δεν το θεωρούμε αδυναμία, αλλά αγάπη!!!

για σένα αγαπημένη μου Χρυσούλα...

για τα δάκρυα που δεν είναι πόνος, αλλά ένα κομμάτι από τον πάγο της ζωής που λειώνει μέσα στο αιώνιο και άπειρο φως!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=v38TT7q_O6k

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

H σκοτεινη νυχτα της ψυχής .... μια απο τις πιο δύσκολες εποχες στην ζωή ενος ανθρωπου, ισως η δυσκολότερη που διαβαίνουμε μια και ουσιαστικά είναι η στιγμή που νομιζουμε οτι χάνουμε την ψυχη μας.
Θα τολμήσω να πω μια αποψη .....υποκειμενική.....
Τον καιρό που μας συμβαίνει, είμαστε πιο κοντα απο ποτε στην θεότητα και στο ολον και αυτή ακριβως η αισθηση είναι που μας τρομαζει επειδή αναδύονται συναισθήματα μη αναγνωρίσιμα εως εκείνη την στιγμή απο την προσωπικότητα μας.
Αισθανομαστε την συγκίνηση και την διαφάνεια του πνευματος , νιωθουμε μια περιεργη ολοκληρωση μαζι με ενα συνδιασμό θλίψης και αγάπης και την ιδια στιγμη αδειάζουμε επειδή φοβόμαστε οτι θα
χαθούμε μεσα σε αυτό.
Νομιζω οτι αυτή είναι η πρωτη ασυνειδητη επαφή με το κοσμικό και την ενεργεια του.
Η ψυχή θυμαται απο που προήλθε και συνάμα λυπαται που ξεφυγε και χαίρεται με ενα παραδοξο πόνο. Η προσωπικότητα αντιδρα αφου προσπαθεί να κρατηθεί απο το γνωριμο και το συνηθισμένο..και εκει είναι που αρχιζει η διαδρομη.....

Συμφωνα με ορισμενα κείμενα με τα οποία προσωπικα συμφωνω , αν εκμεταλλευτούμε την μαυρη νυχτα μας ολη η ζωή μας αλλαζει και εχουμε μια επαναγέννηση του νου μας ....αν δεν τα καταφερουμε , τοτε θα μας δοθεί η ευκαιρία σε μια αλλη ενσαρκωση.

Πιστευω οτι οταν ζητήσουμε βοήθεια , αυτή πάντα ερχεται οπως πρέπει...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

σ΄αυτό το πέρασμα Ελένη μου, ναι, νιώθεις μόνος σου!
και αυτό είναι το οδυνηρότερο που δεν αντέχει η προσωπικότητα, μια και έχει κάνει του κόσμου τις υποχωρήσεις για να είναι "μαζί"...

Και είναι η αρχή του κύκλου της εξέλιξης, για να βιώσει το "μαζί" όχι σαν αντίσταση σε ένα φυσικό σώμα, αλλά για να μπορέσει να βιώσει το φως και την ενότητα μέσα στην άπειρη αγάπη...χωρίς αντιστάσεις...

Αυτή είναι όλη η ενθύμηση, που ωθεί τα όντα να εναρμονίζονται μεταξύ τους...

Η ευαισθησία και η αρμονία του Ενός που παίρνει μορφές και άπειρες συνειδητότητες, μέσα σου! @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

>:d< @};-
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

H σκοτεινη νυχτα της ψυχής .... μια απο τις πιο δύσκολες εποχες στην ζωή ενος ανθρωπου, ισως η δυσκολότερη που διαβαίνουμε μια και ουσιαστικά είναι η στιγμή που νομιζουμε οτι χάνουμε την ψυχη μας.
Ποια ειναι αυτη η σκοτεινη νυχτα κοριτσια στη ζωη μας??? :-?
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Bασίλη μου μήπως ξερεις ν αμου πείς πως κάνουμε "λιστα"στο you tube? :-?
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Τι εννοείς λίστα Kαλλιόπη; Πάντως μπορείς να πατήσεις την επιλογή "Favorite" που είναι κάτω από το βίντεο που θέλεις , και μετά να πας πάνω δεξιά και να πατήσεις το βελάκι δίπλα στο ψευδώνυμο που έχεις επιλέξει για account name, σου ανοίγει ένα υπομενού με επιλογές, πατάς favorites και σου δείχνει όλα τα βιντεάκια που έχεις κάνει "favorite". Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν να έχεις ήδη κάνει κάποιο account.. για ό,τι απορίες εδώ είμαι. :D :x

’! Έχει και το quicklist και το playlist. Το δεύτερο είναι για να κατηγοριοποιείς τα αγαπημένα βίντεος δεν το χρησιμοποιώ εγώ αυτό, ούτε το quicklist, μόνο το favorite.. τα έχω όλα χύμα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasilisM την 15 Μαρ 2009 10:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

χμ...ναι θελει να κάνεις λογαρισμό οπως μου είπε κι ο Ταξίαρχης.Θα κανω πρωτα και μετα θα με ακουσεις να φβνάζω βοηθεια .Ευχαριστω!! :*
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Οκ οκ ! :-D
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Καλιοπιτσα μπορεισ να πατησεις κατω απο το βιντεακι στο youtube na pane sto facebook sou :*
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου

Επιστροφή στο “ΜΟΥΣΙΚΗ-ΠΟΙΗΣΗ”