Δεν θα ήθελα να γράψω βαρύγδουπα σχόλια όπως "συγχαρητήρια" κ.α. γιατί μπορεί να θεωρηθούν ως τυπικές "κολακίες" (όχι από εσένα - γιατί απλά ξέρεις πόσο ευθύς άνθρωπος είμαι - αλλά από την υπόλοιπη ομάδα μας - χωρίς προς Θεού να θέλω να προσβάλλω κανέναν

Το μόνο που θα ήθελα να πώ, αναφερόμενη σε' σένα είναι πως πραγματικά αξίζει τον κόπο - αν και δεν μπορώ να φανταστώ το χρόνο που θα σου πάρει - να προχωρήσεις στη συγγραφή και άλλων βιβλίων γιατί... έχεις να "δώσεις" πολλά!.
Σ' ευχαριστώ για το βιβλίο που διάβασα, γιατί εγώ πήρα απαντήσεις σε αρκετά θέματα που μόλις πριν ένα περίπου μήνα μου φαίνονταν μη κατανοητά και δυσκολονόητα.
Φυσικά και έχω αρκετές απορίες που πιστεύω όμως, πως και πάλι με το πέρασμα του χρόνου θα λύσω...μόνο μέσα από τη δική μου εσωτερική διαδρομή...
Παρ' όλα αυτά, θα ήθελα να με διαφωτίσεις περισσότερο σε κάποια σημεία, δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή που γράφω το μήνυμα δεν έχω μπροστά μου το βιβλίο και τις σημειώσεις μου...ένιωσα όμως απλά την ανάγκη να αναφερθώ σε αυτό, καθώς, όπως προανέφερα, το ολοκλήρωσα μόλις εχθές.
Προς το παρόν λοιπόν, θα κλείσω εδώ...και φυσικά έπεται συνέχεια...
Αισθάνομαι πολύ υπερήφανη για' σένα, αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που σε γνώρισα, αισθάνομαι χαρά (με εγωιστικά στοιχεία μέσα σε αυτή :lol: - πρέπει να ομολογήσω) που διάβασα το βιβλίο ενός τόσο πνευματικού ανθρώπου που έχω την ευτυχία να γνωρίζω και να αγαπώ.
Φιλιά,
εύχομαι και ελπίζω να είσαι δυνατή για να συνεχίσεις με την ίδια θέρμη και αγάπη να μας βοηθάς να βρούμε την πραγματική αλήθεια, την αλήθεια του ευατού μας.