Αγγελα, Μαδρακο, Ευουλα και Ευθυμια....μια μεγαλη αγκαλια αγπης για το ομορφο σ/κ!!!!
Σας ευχαριστω κι εγω...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Εμμούλα...
Ξέρεις κάτι; Γυρνώντας ένιωθα πόσο σας χρωστάω, αγχώθηκα μ' αυτό... σα να έφερα ένα σπυρί και να γέμισα ένα σάκο... Ξέρω ότι θα γελάς που το διάβαζεις, αλλά ένιωθα "υπόχρεη"...
Λίγες μέρες αργότερα, είπα ναι Αγγέλα, μπορείς να αρχίσεις να δέχεσαι στο εξής με χαρά!
Και μάλλον γι' αυτό αξίζει πολύ περισσότερο να πω ευχαριστώ!
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ευχαριστω ολους εκεινους που με διδαξαν τον δρομο της Αληθειας τους και μεσα απ αυτην με αποδεχηκαν ως ΑΞΙΑ.....να μου την μεταδωσουν ,αποδεικνυοντας μου οτι αυτο και μονο ειναι η μεγαλυτερη αποδοχη........ συγκινηση
Ευχαριστω το συμπαν για τη μοναδικοτητα που προσφερει στις επιγνωσεις μου...
Ευχαριστω.....τα ταρακουνηματα....ευχαριστω που νιωθω δυνατη....
...και ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν να το πετυχω!!!!