Ευχαριστω την Βασω, την Εμμανουελλα, τον Μανδρυ, την Ευη την Ευθυμια και την Αγγελικη για αυτα που πηρα, που ενιωσα και που μοιραστηκα εκεινο το αξεχαστο Σαββατοκυριακο!
Ευχαριστω την Βασω, την Εμμανουελλα, τον Μανδρυ, την Ευη την Ευθυμια και την Αγγελικη για αυτα που πηρα, που ενιωσα και που μοιραστηκα εκεινο το αξεχαστο Σαββατοκυριακο!
Να σαι καλα φιλαρακι! ;) ..κι εγω σας ευχαριστω και παλι!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Γιαννακη μου σε αγαπαω πολυ...να ξερεις οτι εισαι ενα ομορφο τριανταφυλλο που ανοιγει τα λαμπερα ροδοπεταλα του δειλα δειλα ακτινοβολωντας ολη τη ζωντανια και την δροσια της αγαπης για τη δημιουργια του...ακομα κι αν καμια φορα καποιο ροδοπεταλο ξεραινεται απο τις εξωτερικες συνθηκες, η αγαπη και η αγνοτητα που περιεχει, το αναγεννα και του χαριζει καινουργια και φρεσκα ροδοπεταλα...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!