Απορια νεοεισερχομενου στο χωρο....
Συντονιστής: Vasoula
- galazia_sfaira
-
Επισκέπτης
Γιαννάκη, η δονηση του τηγανιού σου διέφυγε...
Βάλια μην μασάς κοριτσάκι μου...τι εγώ, τι εσύ, σημασία έχει ότι αγγίζουν την αλήθεια σου...
Βάλια μην μασάς κοριτσάκι μου...τι εγώ, τι εσύ, σημασία έχει ότι αγγίζουν την αλήθεια σου...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Το ξερω κοριτσακι μου γλυκο.. χαρηκα σημερα που ακουσα την φωνουλα σου...Elena έγραψε:Δεν πειράζει Αμαλίτσα μου... Σε νοιώθουμε και αυτό έχει σημασία...![]()
Βάλια μη μασάς ... Εκτός από καταπληκτική θεματολογία, εμπειρίες, μοιράσματα, ΑΓΑΠΗ, θα βρείς εδώ μέσα και κάτι σκανταλιάρικα πειρακτήρια άλλο πράγμα!!!!
Βαλια οντως αυτα που λεει η Ελενα , καλη περιηγηση σε ολα τα τοπικ!! ;)
-
Valia
-
Επισκέπτης
Δεν νομίζω να μην έχει σημασία.ANGELS ON EARTH έγραψε:Ο Ουσούι είναι ο εμνευστής του επανασυντονισμού των ανθρώπων στην Πνευματική Ενέργεια, το Ρέικι δηλαδή!!το Ρέικι ταξίδεψε απο την Ιαπωνία στη Δύση με αρκετές παραλλαγές λόγω διαφορετικότητας πολιτισμών και εξυπηρέτησης συγκεκριμένων αναγκών μεσα απο την άλλαγή των εποχών!!!είναι πολύ φυσιολογικό να παραλάσσονται σύμβολα και τρόποι διαδσκαλίας μεσα απο το περασμα, απο στόμα σε στόμα και απο δάσκαλο σε μαθητή!!
αυτό όμως έχει μικρή έως καθόλου σημασία, καθώς η συμπαντική πνευματική ένέργεια είναι μια και έχει την σοφία να ρέει ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εποχής!!
Δεν μου λύθηκε η απορία...eudemonia έγραψε:Τι διαφορά έχει το Ουσουι (καλά το πα?) από το αγγελικό ρεικι?
Εντάξει το ένα είναι με αγγέλους αλλά θέλω να πω συμφωνούν μεταξύ τους?
Γενικά γιατί είναι τόσα πολλά ρεικι? Ας πούμε δεν μπορείς να τα μάθεις όλα στο ουσουι?
Τι το τρομερό μπορεί να συμβει???eudemonia έγραψε:Απλά θεωρώ ότι σε κάποια μπορεί να έχουν γίνει τρομερές αλλαγές.
Ολα φαίνονται στο αποτέλεσμα.
Η διαδρομή του καθενός περνάει από αυτό ακριβώς που χρειάζεται.
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!