Θεραπεία για το νερό και τα τρόφιμα

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
Επισκέπτης

Θεραπεία για το νερό και τα τρόφιμα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ήλεκτρο-Μαγνητική Τεχνική για
Ενεργοποίηση του Νερού

Όλη η ζωή είναι βασισμένη σε ήλεκτρο-μαγνητικές ενέργειες. Όλα όσα βλέπουμε και αισθανόμαστε είναι βασισμένα σε ήλεκτρο-μαγνητικές ενέργειες. Οι ασθένειες και τα νοσήματα προκύπτουν από την ανισορροπία των ήλεκτρο-μαγνητικών ενεργειών. Επομένως, όλες οι ασθένειες και τα νοσήματα μπορούν να θεραπευθούν με την εξισορρόπηση των ήλεκτρο-μαγνητικών ενεργειακών περιοχών του σώματος που έχουν τραυματιστεί ή/και είναι άρρωστα.
Το νερό αποτελεί ουσιαστικό συστατικό κάθε ανθρώπινου σώματος, όμως, το περισσότερο από το νερό που καταναλώνουν οι άνθρωποι είναι ήλεκτρο-μαγνητικά ανισορροπημένο λόγω των χημικών αλληλεπιδράσεων στις εγκαταστάσεις καθαρισμού του νερού, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του νερού στο σπίτι ενός ατόμου από τους σωλήνες ή/και την αποθήκευση στα πλαστικά δοχεία.
Όταν χημικά ανισορροπημένο νερό συνδυαστεί με χημικά συντηρητικά που βρίσκονται μέσα στις τροφές μας και τον μολυσμένο αέρα που αναπνέουμε, τότε δημιουργούνται οι τέλειες συνθήκες για οποιαδήποτε μορφή ασθένειας, ή νοσήματος, για να χτυπήσει τις πιο αδύνατες περιοχές του σώματος μας. Ένα παράδειγμα αυτής της διαδικασίας είναι ο κατεσταλμένος θυμός που αποτελεί αιτία του καρκίνου. Ο κατεσταλμένος θυμός αποθηκεύεται στην πιο αδύνατη περιοχή του σώματος του ατόμου. Το πιο αδύνατο μέρος του σώματος ενός καπνιστή είναι οι πνεύμονές του. Επομένως, οι καπνιστές που δεν απελευθερώνουν το θυμό από φορτισμένα συναισθηματικά προηγούμενα γεγονότα, θα αναπτύξουν τον καρκίνο στο πιο αδύνατο μέρος του φυσικού τους σώματός, τους πνεύμονές τους. Οι Φυσικοί Πνευματικοί Δάσκαλοι Ενεργειακών Θεραπευτικών Τεχνικών προσφέρουν τώρα ειδικά Μονο-ήμερα Σεμινάρια One Day Seminars για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να διαλύσουν το θυμό από τα συναισθηματικά καταστρεπτικά γεγονότα του παρελθόντος πριν ένα άτομο αναπτύξει καρκίνο, ή κάποια άλλη μορφή ασθένειας, τώρα, ή στο μέλλον.
Υπάρχουν πολλών ειδών ηλεκτρικές συσκευές που πουλούν οι άνθρωποι για κερδοσκοπία, οι οποίες θεωρούνται ότι "ενεργοποιούν το νερό". Εντούτοις, οποιαδήποτε συσκευή ενεργοποίησης νερού μπορεί να είναι επιβλαβής, επειδή οι τεχνολογικές συσκευές μπορούν μόνο να εμποτίσουν ανισόρροπη ηλεκτρική ενέργεια στο νερό.
Στα αρχαία χρόνια, οι άνθρωποι δεν είχαν ψυγεία και ψυκτήρες. Ούτε χρησιμοποιούσαν χημικές ουσίες για να συντηρούν τα τρόφιμα. Οι άνθρωποι τότε χρησιμοποιούσαν τις ήλεκτρο-μαγνητικές ενέργειες του φωτός του ήλιου για να συντηρούν φυσικά τα τρόφιμά τους. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τις φυσικές ήλεκτρο-μαγνητικές ενέργειές τους για να εξαγνίζουν ενεργειακά τα τρόφιμα και το νερό τους.
Οι φυσικές ηλεκτρικές ενέργειες και τα φυσικά μαγνητικά ρεύματα που ενεργοποιούν το νερό είναι διαθέσιμα σε όλους τους ανθρώπους. Το Φως είναι από φύσης του ηλεκτρικό. Η Αγάπη είναι από φύσης της μαγνητική. Οι άνθρωποι τα αρχαία χρόνια ήξεραν ότι συνδυάζοντας κατάλληλα το Φως και την Αγάπη, μπορούσαν να ισορροπήσουν την ήλεκτρο-μαγνητική ενέργεια στα τρόφιμα ή/και το νερό τους. Χρησιμοποιώντας τη σκέψη του εγκεφάλου του, που είναι ηλεκτρική για να επαναλάβει μια προσευχή Αγάπης που είναι ενεργειακά μαγνητική, μπορεί το άτομο να ισορροπήσει ήλεκτρο-μαγνητικά και να ενεργοποιήσει το νερό.
Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθούν γυάλινα δοχεία νερού για το ενεργοποιημένο νερό, διαφορετικά οι χημικές ουσίες από τα πλαστικά δοχεία θα διακόψουν γρήγορα την ενεργοποίηση του νερού.
Όταν ένα άτομο γεμίσει το γυάλινο δοχείο του με νερό, χρησιμοποιεί μόνο το ηλεκτρικό μέρος του εγκεφάλου του για να εκτελέσει μια σύντομη μορφή εξάγνισης του κάρμα και τεχνική ενεργειακής ισορρόπησης έτσι ώστε να μπορεί να εμποτίσει το νερό του με το ανώτατο όριο των ήλεκτρο-μαγνητικών ενεργειών.
Αρχίζει με την απεύθυνσή του στην Ανώτατη Ύπαρξη του, επειδή η συγκέντρωση της προσοχής ενός ατόμου στην Ανώτατη Ύπαρξη του ξεκινά την ροή της Μαγνητικής ενέργειας της Αγάπης μέσα του. Κατόπιν, χρησιμοποιεί μια τεχνική 3-δευτερολέπτων για εξαγνισμό του κάρμα και ενεργειακή ισορροπία για να εξαγνιστεί προσωρινά και να ισορροπήσει όλα τα συναισθηματικά γεγονότα που αποθηκεύτηκαν στα ενεργειακά του πεδία, έτσι ώστε μια τεράστια έγχυση ήλεκτρο-μαγνητικών ενεργειών της Αγάπης και του Φωτός του Θεού να μπορέσει να ενεργοποιήσει το νερό του.
Κρατήστε τα χέρια πάνω από το νερό ή/και τρόφιμα, και πείτε:

"Ω Μητέρα Πατέρα Δημιουργέ Θεέ Όλης της Δημιουργίας, δίνω ευχαριστίες για όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή μου. Ζητώ όπως οι ενέργειές της Αγάπης και του Φωτός Σου γεμίσουν το σώμα μου και να μετασχηματίσουν αυτό το νερό, ή/και τα τρόφιμα, σε υγιή τροφή για το σώμα μου. Αμήν."

Κατεβάστε τα χέρια κάτω όταν ολοκληρώσετε την τεχνική λέγοντας Αμήν, κατεβάζοντας έτσι την ενέργεια στο νερό ή/και στα τρόφιμα.

Δεν θυμάμαι την πηγή γιατί το έχω πολύ καιρό αυτό το αρχείο στον υπολογιστή μου , επίκαιρο όμως γιατί φέτος όλες οι ενέργειες θα γειωθούν στο νερό.
Άβαταρ μέλους
angela_al
Δημοσιεύσεις: 2334
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 1:03 pm
Τοποθεσία: Λάρισα

Δημοσίευση από angela_al »

Είναι από το Christs Light Techniques (Τεχνικές του Φωτός των Χρισμένων).

Υπάρχουν ωστόσο κι άλλα που ενεργοποιούν το νερό και τα τρόφιμα, πέρα από ηλεκτρικές συσκευές πχ τα ταχυονισμένα.

Η ευχαριστία θα μπορούσε να ειπωθεί ίσως και κάπως διαφορετικά, "ευχαριστώ για τα θρεπτικά συστατικά και ζητώ να λάβω αυτά και μόνο αυτά και όχι πιθανά τοξικά που εμπεριέχονται στις τροφές".

Τι εννοείς Δημήτριε λέγοντας ότι φέτος όλες οι ενέργειες θα γειωθούν στο νερό;
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αυτή τη στιγμή έχει είδη εγκαθιδρυθεί στη γη το πλέγμα της Μαγδαληνής δηλ. οι νέες θηλυκές ενέργειες που σαν σκοπό έχουν να αφυπνίσουν τον πλανήτη μας.
Και τώρα έχουν αρχίσει να κατεβαίνουνε οι νέες αρσενικές ενέργειες για να γίνει η απόλυτη ένωση με τις θηλυκές και να σχηματιστή το Ιερό Δισκοπότηρο.
Η αρσενική λοιπόν ενέργεια σχετίζετε με τις ενέργειες του νερού.
Το 80% του σώματος μας είναι νερό, στη γη ένα πολύ μεγάλο μέρος της είναι νερό φαντάσου τι αλλαγές θα γίνουν μόλις εδραιωθούν .
Το νερό έχει μία κρυσταλλική δομή έχει μνήμη και μεταφέρει μηνύματα, νομίζω ο Ιμότο εχει κάνει μια έρευνα για το θέμα αυτό.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88605
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Η δική μου άποψη πάνω στο θέμα των ενεργειών, και ότι έχω αντιληφθεί σαν ενέργεια, δεν έχει κανένα στοιχείο διαχωρισμού.
Ο διαχωρισμός υφίσταται μόνο στον φυσικό κόσμο.
Για να συλλάβουμε την έννοια της ενότητας, δημιουργήσαμε τον «μύθο» της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας που χρειάζεται να ενωθούν για να ολοκληρωθούν σαν «ένα»…
Ο πνευματικός κόσμος δεν έχει «φύλο»…Δεν υπάρχουν αρσενικά και θηλυκά, καλά ή κακά…Από την στιγμή που ψυχικά ενωνόμαστε με το ανώτερο μέρος μας αναπτύσσεται η ισορροπία και η ένωση της ύλης με το πνεύμα, σε ψυχοπνευματικό επίπεδο και η φυσική μας μορφή αντανακλά αυτήν την ένωση.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η φυσική έκφραση αλλάζει φύλο…Σημαίνει ότι η συνειδητότητα μας περνά σε ένα άλλο επίπεδο δράσης, που υπερβαίνει το συλλογικό ασυνείδητο και τους νόμους του φυσικού κόσμου.

Κυρίως το έχω αντιληφθεί ως εξής…

΄Όταν η ψυχή ήρθε στον φυσικό κόσμο, διαχωριζόμενη από το πνεύμα και προσαρμοζόμενη στους νόμους του, αντανακλούσε την θηλυκή ενέργεια. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα άλλο από την δυνατότητα δημιουργίας που είχε, με κύριο «γεννήτορα» το πνεύμα της. Ο φυσικός άνθρωπος είχε την δυνατότητα να «πλάσει» και να δημιουργήσει τον κόσμο του, έχοντας σε ισορροπία ψυχή και πνεύμα (θηλυκό-αρσενικό). Αυτή η ισορροπία ανατράπηκε, όσο ο άνθρωπος προσάρμοζε την ψυχή του στην ύλη, απομακρυνόμενος από το πνεύμα του, σαν γενεσιουργό ουσία. Ξέχασε την σύνδεση, ξέχασε τον σκοπό, έχασε την πνευματική του σύνδεση και μπήκε στον κύκλο της επαναγέννησης, αφού δεν μπορούσε να υπερβεί πια τους νόμους της ύλης.

Εγινε «κατώτερος» από τον «κόσμο» που ήρθε να δημιουργήσει…και έτσι δεσμεύτηκε σ’ αυτόν.

Οι πνευματικές ενέργειες που κατέρχονται αυτήν την εποχή στον φυσικό κόσμο, χρειάζονται «μετασχηματιστές» για να γειωθούν.
Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται εκείνες τις ψυχές που έχουν καταφέρει να ενώσουν την ύλη με το πνεύμα και να έχουν διευρύνει την δονητική τους συχνότητα, δημιουργώντας ξανά την αιώνια συνειδητότητα.

Δεν μπορούν αλλιώς να γειωθούν, γιατί ακριβώς δεν μπορούν να διαχωριστούν. Χρειάζονται τους «μετασχηματιστές» που μπορούν να «αντέξουν» την συχνότητά τους.
Οι «ασκήσεις» καθαρισμού του DNA που ακούμε να γίνονται είναι ακριβώς για να ανέβουν οι δονήσεις της ανθρωπότητας και να μπορέσει να εξελιχθεί, φωτίζοντας το «ψυχικο DNA», που θα της επιτρέψει «δονητικά» να ενωθεί με το πνευματικό της μέρος.

Αυτή είναι η δική μου αντίληψη, και γι’ αυτό δεν μπορώ να κατανοήσω πως κατέρχονται αρσενικές ενέργειες στον φυσικό κόσμο…

Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει σ’ αυτό…
:roll: :roll:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι και εγώ , στην ύλη που ζούμε χρειαζόμαστε λέξεις για να προσδιορίσουμε κάτι.
Η Γη μας έχει περάσει πολλές φάσεις, μια από αυτές τις περιόδους το κλίμα ήταν πολύ βαρύ γεμάτο με πολέμους , φόβους ανησυχίες επίδειξη δύναμης και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Σε αυτή τη κατασταση εαν θα θέλαμε της δώσουμε φύλο θα ήταν αρσενική, και δεν είναι τυχαίο που τον πλανήτη τον κυβερνούσανε άνδρες .
Η ουσία Βάσω είναι αυτό που έγραψες:
Οι πνευματικές ενέργειες που κατέρχονται αυτήν την εποχή στον φυσικό κόσμο, χρειάζονται «μετασχηματιστές» για να γειωθούν.
Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται εκείνες τις ψυχές που έχουν καταφέρει να ενώσουν την ύλη με το πνεύμα και να έχουν διευρύνει την δονητική τους συχνότητα, δημιουργώντας ξανά την αιώνια συνειδητότητα.
Αυτές οι πνευματικές ενέργειες λοιπόν φέτος θα γειωθούν στις θάλασσες και στα κήτη.
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Δεν μπορείς, απλά σχηματίζοντας και ονοματίζοντας το σύμβολο της Δύναμης πάνω από το νερό ή και τα τρόφιμα, να τα ενεργοποιήσεις και να τα εξαγνίσεις? Θέλω να πω, δεν είναι πιο απλό έτσι?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
eudemonia
Δημοσιεύσεις: 434
Εγγραφή: 21 Φεβ 2009 3:24 pm

Δημοσίευση από eudemonia »

Vaso έγραψε:Η δική μου άποψη πάνω στο θέμα των ενεργειών, και ότι έχω αντιληφθεί σαν ενέργεια, δεν έχει κανένα στοιχείο διαχωρισμού.
Ο διαχωρισμός υφίσταται μόνο στον φυσικό κόσμο.
Για να συλλάβουμε την έννοια της ενότητας, δημιουργήσαμε τον «μύθο» της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας που χρειάζεται να ενωθούν για να ολοκληρωθούν σαν «ένα»…
Ο πνευματικός κόσμος δεν έχει «φύλο»…Δεν υπάρχουν αρσενικά και θηλυκά, καλά ή κακά…Από την στιγμή που ψυχικά ενωνόμαστε με το ανώτερο μέρος μας αναπτύσσεται η ισορροπία και η ένωση της ύλης με το πνεύμα, σε ψυχοπνευματικό επίπεδο και η φυσική μας μορφή αντανακλά αυτήν την ένωση.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η φυσική έκφραση αλλάζει φύλο…Σημαίνει ότι η συνειδητότητα μας περνά σε ένα άλλο επίπεδο δράσης, που υπερβαίνει το συλλογικό ασυνείδητο και τους νόμους του φυσικού κόσμου.

Κυρίως το έχω αντιληφθεί ως εξής…

΄Όταν η ψυχή ήρθε στον φυσικό κόσμο, διαχωριζόμενη από το πνεύμα και προσαρμοζόμενη στους νόμους του, αντανακλούσε την θηλυκή ενέργεια. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα άλλο από την δυνατότητα δημιουργίας που είχε, με κύριο «γεννήτορα» το πνεύμα της. Ο φυσικός άνθρωπος είχε την δυνατότητα να «πλάσει» και να δημιουργήσει τον κόσμο του, έχοντας σε ισορροπία ψυχή και πνεύμα (θηλυκό-αρσενικό). Αυτή η ισορροπία ανατράπηκε, όσο ο άνθρωπος προσάρμοζε την ψυχή του στην ύλη, απομακρυνόμενος από το πνεύμα του, σαν γενεσιουργό ουσία. Ξέχασε την σύνδεση, ξέχασε τον σκοπό, έχασε την πνευματική του σύνδεση και μπήκε στον κύκλο της επαναγέννησης, αφού δεν μπορούσε να υπερβεί πια τους νόμους της ύλης.

Εγινε «κατώτερος» από τον «κόσμο» που ήρθε να δημιουργήσει…και έτσι δεσμεύτηκε σ’ αυτόν.

Οι πνευματικές ενέργειες που κατέρχονται αυτήν την εποχή στον φυσικό κόσμο, χρειάζονται «μετασχηματιστές» για να γειωθούν.
Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται εκείνες τις ψυχές που έχουν καταφέρει να ενώσουν την ύλη με το πνεύμα και να έχουν διευρύνει την δονητική τους συχνότητα, δημιουργώντας ξανά την αιώνια συνειδητότητα.

Δεν μπορούν αλλιώς να γειωθούν, γιατί ακριβώς δεν μπορούν να διαχωριστούν. Χρειάζονται τους «μετασχηματιστές» που μπορούν να «αντέξουν» την συχνότητά τους.
Οι «ασκήσεις» καθαρισμού του DNA που ακούμε να γίνονται είναι ακριβώς για να ανέβουν οι δονήσεις της ανθρωπότητας και να μπορέσει να εξελιχθεί, φωτίζοντας το «ψυχικο DNA», που θα της επιτρέψει «δονητικά» να ενωθεί με το πνευματικό της μέρος.

Αυτή είναι η δική μου αντίληψη, και γι’ αυτό δεν μπορώ να κατανοήσω πως κατέρχονται αρσενικές ενέργειες στον φυσικό κόσμο…

Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει σ’ αυτό…
:roll: :roll:
+1
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88605
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

:-?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
eudemonia
Δημοσιεύσεις: 434
Εγγραφή: 21 Φεβ 2009 3:24 pm

Δημοσίευση από eudemonia »

Γιατί απορείς? Που συμφωνώ?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88605
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

:)) :)) :)) όχι Μιχαήλ, με το +1...δεν κατάλαβα...Ξανθιά βλέπεις! :)) @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
eudemonia
Δημοσιεύσεις: 434
Εγγραφή: 21 Φεβ 2009 3:24 pm

Δημοσίευση από eudemonia »

Ααα! Ναι :))
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Απαντήστε μου παιδάκια και μένα!!! Δεν είναι πιο απλό? Θα μου πείτε γιατί θέλω επιβεβαίωση? Ε, νομίζω ότι αν Βάσω μου, μου το επιβεβαιώσεις κι εσύ, θα νιώθω πιο καλυμμένη @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88605
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Ναι, Δημητρούλα, μπορείς να βάζεις σύμβολα στο νερό και να δίνεις ρέικι...

το φως του ρέικι είναι ο καλύτερος εξαγνισμός... ;)

συγνώμη, αλλά δεν είχα δει την ερώτησή σου! :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μπορω να πω κατι πανω σε αυτο ? Η προφορα του λογου μαζι με τα συμβολα κανει την εργασια ακομη ποιο δυνατη.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira
Δημοσιεύσεις: 10143
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:13 pm
Τοποθεσία: Μυτιλήνη

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Συμφωνώ Δημήτρη μου...αποκτάνε δονηση σαν να εχουν "σωμα"!Ετσι το νοιωθω.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”