ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 883
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ


Όταν επέστρεψε ο Πήγασος στην Ηλιοφένεια το πρόσωπο του είχε μια έκφραση μεγάλης αμηχανίας. Η Εβάνσα παρατήρησε, ότι η συμπεριφορά του ήταν εντελώς διαφορετική από άλλες φορές και τον ρώτησε αν του συνέβαινε κάτι.
Τότε ο Πήγασος της τα διηγήθηκε όλα.!!! Την συνάντηση του με την Σορένα που έφθασε από μια μακρινή χώρα στην δική τους περιοχή με το παράξενο αεροθούμενο, την συνάντηση του με την Ναϊάδα Σάρι, την αναμέτρηση του με τον Ζόφερο και την ύπουλη συμπεριφορά του και τέλος της ανέφερε για την είδηση που έμαθε για τον πατέρα του από τα χείλη του φοβερού τελώνιου.!!!!!!
Η Εβάνσα άκουγε όλα όσα της εξιστορούσε ο γιός της και καταλάβαινε, ότι σύντομα θα άλλαζαν όλα μεταξύ τους. Ο Πήγασος ήταν δυναμικός,ανεξάρτητος και πολύ θαρραλέος. Γνώριζε, ότι είχε κοφτερό μυαλό και έπαιρνε δυναμικές αποφάσεις από τότε που ήταν πολύ μικρός. Εκείνη δεν τον εμπόδισε ποτέ να πραγματοποιεί αυτά που ένοιωθε και λυπόταν που ο πατέρας του δεν θα γνώριζε ποτέ τον γιό του.
Τώρα άκουγε από τα χείλη του, ότι το τελώνιο του είχε αποκαλύψει αυτά που είχε αναφέρει και σε εκείνη.
Εσύ πιστεύεις, ότι το τελώνιο λέει αλήθεια την ρώτησε κοιτώντας την στα μάτια !!!!
Όταν το άκουσα για πρώτη φορά από τον Ζόφερο δεν το πίστεψα του απάντησε, γιατί τα ψέματα και η διασπορά αμφιβολιών ή κολακειών είναι χαρακτηριστικά του είδους του, όμως μου το επιβεβαίωσε το Πνεύμα του Πλανήτη και μου είπε, ότι ο Λεμλόρ ζει και παίρνει σκληρά μαθήματα, για να κατανοήσει κάποιες αλήθειες. Έτσι πιστεύω, ότι επεβίωσε από το σεισμό αλλά βρίσκεται τώρα πάρα πολύ μακριά πιστεύοντας, ότι τόσο εγώ όσο και η φυλή μας πιθανόν να χαθήκαμε κάτω από τα χαλάσματα, όπως έγινε και με αυτόν.!!!!
Τότε συνέχισε ο Πήγασος σαν να μονολογούσε, αν είναι ζωντανός σίγουρα θα αγνοεί την ύπαρξη μου.
Η Εβάνσα καταλάβαινε πως ένοιωθε ο γιός της αλλά είχε έλθει η ώρα της ενηλικίωσης του και έπρεπε να δεχθεί κάποιες αλήθειες. Να αποδεχθεί εκείνες τις καταστάσεις που δεν μπορούσαν να αλλάξουν.!!!!
Σε γέννησα κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες συνέχισε η Εβάνσα και όλα αυτά τα χρόνια είχες και έχεις μεγάλη προστασία από ένα αθάνατο πνεύμα που για μένα είναι αληθινά ο Πατέρας, που βρίσκεται μέσα σου, πλάι σου, γύρω σου.!!!!
Αυτό το Αθάνατο Πνεύμα υποστηρίζει και μένα σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω ενθαρρύνοντας και συμβουλεύοντας με να μη το βάζω κάτω και να αγωνίζομαι ακόμα και όταν προσωρινά φαίνεται, ότι δεν υπάρχει λύση!!!!
Ο Πήγασος είχε κατεβάσει το κεφάλι του και δεν μιλούσε.
Όταν έπεσε το βράδυ να κοιμηθεί χιλιάδες σκέψεις στριφογυρνούσαν στο μυαλό του και καταλάβαινε, ότι μέσα του κάτι τον έσπρωχνε να πάρει μια απόφαση. Είτε θα ξεχνούσε την ύπαρξη του Λεμλόρ για πάντα και θα συνέχιζε την ζωή του στην Ηλιοφένεια με ό,τι απρόοπτα του έφερνε είτε θα ξεκινούσε ένα μακρινό ταξίδι προς μια άγνωστη χώρα,για να μπορέσει να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του μέσα από την πορεία του στο άγνωστο.

Η Εβάνσα γνώριζε καλά τον Πήγασο και η διαίσθηση της της έλεγε, ότι σύντομα ο γιός της θα έφευγε από κοντά της. Ήξερε, ότι δεν θα μπορούσε να του αλλάξει γνώμη,γιατί είχε αντιληφθεί από τότε που ήταν μικρός, ότι όταν αποφάσιζε κάτι ήταν πολύ σταθερός σε αυτό.
Ενδόμυχα παρακάλεσε το Πνεύμα του Πλανήτη να τον φωτίσει να πάρει την σωστότερη απόφαση για το καλό του!!!!!
Έτσι το επόμενο πρωί ο Πήγασος κοιτώντας σταθερά την μητέρα του στα μάτια, της είπε, ότι αποφάσισε να φύγει από την Ηλιοφένεια και να ταξιδέψει μακριά, για να αποκτήσει νέες εμπειρίες. Αν στο ταξίδι του τύχαινε να αναταμώσει τον Λεμλόρ είχε καλώς, ειδάλλως θα επέστρεφε πίσω έχοντας μάθει πολλά νέα πράγματα και θα έκλεινε για αυτόν οριστικά το θέμα του πατέρα του.!!!!.
«Πόσο σκέφτεσαι να λείψεις» τον ρώτησε η Εβάνσα;
Τώρα είναι Άνοιξη της απάντησε εκείνος, σε ένα χρόνο από σήμερα ελπίζω να γυρίσω πίσω!!!
Η Εβάνσα χαμογέλασε αχνά. Ο χρόνος είναι τόσο διαφορετικός επάνω στη γη αναλογίστηκε και σύντομα ο γιός της θα έβλεπε διαφορετικά το παρελθόν, το παρόν,το μέλλον!!
Αμέσως μετά η Εβάνσα του ζήτησε να πάνε στον Ιερό Βωμό, όπου τον ευλόγησε με την ράβδο της Δύναμης και της Θέλησης. Του έδωσε ένα πουγκί με χρυσό και πολύτιμους λίθους και τον συμβούλεψε να είναι προσεκτικός με την χρήση τους, γιατί οι άνθρωποι γινόντουσαν άπληστοι με αυτά, όπως τους είχαν αναφέρει ο Νταγκ και ο Σαντ. Έβγαλε από τον λαιμό της ένα λεπτό κορδόνι όπου κρεμόταν ένα χρυσό φύλλο. Επάνω στο φύλλο ήταν χαραγμένο ένα Λ (Λάμδα). Μου το πέρασε στο λαιμό ο πατέρας σου όταν παντρευτήκαμε του είπε. Το φύλλο είναι από το αγαπημένο του φυτό την Σουλχίθα.(Μη- με- Λησμόνει) Έκοψε ένα φύλλο και το βούτηξε σε λιωμένο κράμα χρυσού, ώστε να το απεικονίσει ακριβώς.Το Λ είναι το αρχικό του ονόματός του, Λεμλόρ, που το χάραξε επάνω στο φύλλο
Το γνωρίζεις αυτό το φυτό ρώτησε τον Πήγασο;;
Μα βέβαια απάντησε εκείνος. Είναι και σε μένα το αγαπημένο μου, γιατί αυτό το φυτό από ότι έχω ακούσει δηλώνει Αιώνια Πίστη!!!!
Κοιτώντας την μητέρα του είδε τα μάτια της βουρκωμένα και κατάλαβε, ότι άσχετα από το φυτό ή την επίδραση του η μητέρα του αγαπούσε ακόμα τον Λεμλόρ και η καρδιά της του είχε μείνει αιώνια πιστή....!!!!
Κράτησε το του είπε, γιατί σε περίπτωση που βρεις τον Λεμλόρ θα είναι μια ένδειξη, αν το θυμάται, ότι είσαι γιός μου αλλά και δικός του!!!!
Ο Πήγασος αγκάλιασε ην μητέρα του και πέρασε το κορδόνι στο λαιμό του.
Φεύγοντας από τον Ιερό Βωμό έψαξε για την Λόριντ και την βρήκε στο σπίτι του Σαντ με το οποίο είχαν γίνει πολύ φίλοι. Τους ανακοίνωσε τα σχέδια του να φύγει από την Ηλιοφένεια για νέες εμπειρίες και ο Σαντ κούνησε το κεφάλι του με κατανόηση. Θα ερχόμουν μαζί σου του είπε, αλλά τώρα έχω άλλα ενδιαφέροντα εδώ και του έδειξε με νόημα την Λόριντ. Μετά ο Σαντ πήρε ένα χάρτη από αυτούς που είχε φέρει μαζί του από το εμπορικό και τον έδωσε στον Πήγασο. Ίσως σου φανεί χρήσιμος του είπε.
Έτσι αφού πήρε ο Πήγασος νερό και κάποιες προμήθειες τράβηξε για το άνοιγμα που οδηγούσε έξω από την Ηλιοφένεια.Νοερά είχε καλέσει την Σάρι και πίστευε, ότι εκείνη είχε καταλάβει το κάλεσμα του.
Μόλις έφτασε στην άκρη του βράχου που οδηγούσε έξω από την Ηλιοφένεια γύρισε και έριξε μια τελευταία ματιά πίσω του. Είδε την μητέρα του που είχε βγει από τον Ιερό Βωμό και τον κοιτούσε. Σήκωσε το χέρι του και την χαιρέτησε. Το ίδιο έκανε και εκείνη και αμέσως γύρισε την πλάτη της και τράβηξε για το σπίτι τους. Δεν ήθελε να δει το πρόσωπό της με την αγωνία του αποχαιρετισμού. Ο γιός της αποφάσισε να φύγει και εκείνη δεν γνώριζε αν θα τον ξαναέβλεπε. Εύχομαι κάθε ευλογία στον δρόμο σου μουρμούρισε και φθάνοντας σπίτι της ξέσπασε σε λυγμούς.

Όταν βγήκε έξω ο Πήγασος άκουσε ένα καλπασμό και σε λίγο βρισκόταν κοντά του η Σάρι με τη μορφή του πανέμορφου αλόγου που είχε γνωρίσει ο Πήγασος.
«Αποφάσισες λοιπόν να μάθεις την αλήθεια για τον πατέρα σου;;» ρώτησε τον Πήγασο
«Ο πατέρας μου ζει Σάρι» απάντησε εκείνος. «Το επιβεβαίωσε το Πνεύμα του Πλανήτη στην μητέρα μου αλλά μένει σε μια πολιτεία πάρα πολύ μακριά από εδώ την ΚυΑνΙα. Δεν γνωρίζω που βρίσκεται αυτή η πολιτεία, η οποία φημολογείται ως φανταστική. Έχω όμως ένα χάρτη αλλά και πάλι λίγα μπορούμε να καταλάβουμε από αυτόν.»
Τότε δεν έχουμε άλλη επιλογή απάντησε η Σάρι παρά να ταξεδέψουμε στην «Πολιτεία των Σκιών» Εκεί η μάντισσα Φαντόρα μπορεί να μας δώσει κάποια συμβουλή.
Του έκανε νόημα να καβαλικέψει επάνω της και αμέσως ο Πήγασος και η Σάρι πέταξαν με ορμή για μια πόλη τρομερή όσο το όνομα της!!!

Στην αρχή ταξίδευαν ημέρα αλλά επειδή ο Ήλιος ήταν πολύ καυτός προτίμησαν να ταξιδεύουν με το σούρουπο. Η Σάρι είχε καλέσει κάποιες αδελφές της Ναϊάδες οι οποίες έριχναν στον δρόμο τους λαμπερή χρυσαφένια σκόνη έτσι ώστε να βλέπουν που πηγαίνουν. Έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατάλαβαν, ότι πλησίαζαν στην φοβερή πολιτεία, γατί έβλεπαν ίσκιους και σκιές τριγύρω και άκουγαν πνιχτές κραυγές. Χνάρια αίματος υπήρχαν στο έδαφος από πολλά σκοτωμένα ζώα και λίγο παρακάτω είδαν κεφάλια νεκρών ανθρώπων κρεμασμένα από κλαδιά δένδρων.
Τόσο η Σάρι όσο και ο Πήγασος είχαν αγριέψει από το θέαμα αλλά κρατούσαν την ψυχραιμία τους, γιατί η παραμικρή ένδειξη φόβου θα έδινε κίνητρο στις σκιές να επιτεθούν.
Κατάλαβαν, ότι προχωρούσαν πια μέσα στην Πολιτεία των Σκιών, γιατί δεν έβλεπαν πουθενά την χρυσόσκονη. Υπήρχε μόνο πηκτό σκοτάδι και υπόκωφα γρυλίσματα.
Ο Πήγασος έβγαλε από το σακκίδιο του το Κράστ και το έσφιξε στην παλάμη του. Η Σάρι επικαλέστηκε το σύμβολο της το βελανίδι για να τους προστατέψει από κάθε κίνδυνο.!!!!!!
Τότε μέσα από το σκοτάδι ένα παράξενο όν με ανθρώπινη μοφή πλησίασε κοντά τους. Κοίταξε την Σάρι και αμέσως άνοιξε το στόμα του, όπου εξείχαν δύο κοφτεροί κυνόδοντες έτοιμος να της ρουφήξει το αίμα!!!
Στην στιγμή ο Πήγασος πέταξε το κράστ και το παράξενο πλάσμα έπεσε κάτω. Όμως δεν πέθανε. Βγάζοντας ένα ουρλιαχτό σηκώθηκε και όρμησε καταπάνω στον Πήγασο. Εκείνος κάνοντας ένα επιδέξιο σάλτο βρέθηκε επάνω σε ένα δένδρο που υπήρχε κοντά. Το πλάσμα τον ακολούθησε και άρχισε να σκαρφαλώνει στο δένδρο όταν δέχθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ένα δυνατό λάκτισμα. Έπεσε αμέσως κάτω αναίσθητο.
Η Σάρι έκανε νόημα στον Πήγασο να κόψει ένα μυτερό κλαδί και να το μπήξει στο λαιμό του. Μόνο έτσι δεν θα συνερχόταν. Οι σκιές αυτού του μέρους, του ανέφερε, ήταν κάποτε άνθρωποι που είχαν σκοτώσει και βλάψει πολλούς ανθρώπους και όταν πέθαναν περιπλανιόντουσαν σαν σκιές τρεφόμενοι με αίμα ζώων ή ανθρώπων.
Όποιος ταξιδιώτης ή ζώο βρισκόταν στον δρόμο τους είχε τρομακτική κατάληξη!!!


Κάποτε ένα ισχυρός μάγος μάζεψε όλες τις περιπλανώμενες σκιές σε αυτό το μέρος και με δυνατά ξόρκια τους απαγόρευσε να πηγαίνουν αλλού. Όταν αυτός ο μάγος έπρεπε να αναχωρήσει για κάποιο άλλο μέρος, άφησε στην θέση του την μάντισσα Φαντόρα η οποία κατείχε το μυστικό του χρονοπεράσματος.
Όποια σκιά αντιλαμβανόταν τι την κρατούσε δέσμια μεταξύ ζωής και θανάτου και δεχόταν να απελευθερωθεί η Φαντόρα την έστελνε μέσα από το χρονοπέρασμα σε άλλη διάσταση!!!

«Που θα βρούμε την Φαντόρα» ρώτησε ο Πήγασος την Σάρι. Νομίζω, ότι αν μείνουμε λίγο ακόμα εδώ οι βρυκόλακες θα πλακώσουν όλοι μαζί και τα πράγματα θα χειροτερέψουν.!!!!!!
Δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει την φράση του όταν ακούστηκαν δυνατά ουρλιαχτά και χιλιάδες βρυκολακικές μορφές άρχισαν να τους περικυκλώνουν.
Τα δόντια τους ήδη ματωμένα έτριζαν για περισσότερο αίμα...
Είχαν πλησιάσει αρκετά κοντά και ο Πήγασος σκεφτόταν πως να αφανίσει τις περισσότερες, προτού βλάψουν αυτόν και την Σάρι, όταν ένας απο αυτούς όρμησε με ένα σάλτο και έπιασε από τον λαιμό τον Πήγασο έτοιμος να τον δαγκώσει. Τότε ακούστηκε μια δυνατή φωνή που διέταξε τους βρυκόλακες να αποσυρθούν και έδωσε εντολή σε αυτόν που είχε αρπάξει τον Πήγασο να μη τον πειράξει !!!!!.
Μπροστά τους εμφανίστηκε μια λεπτή όμορφη γυναίκα με μαύρα μάτια και μακριά μαύρα μαλλιά. Τους έκανε νόημα να την ακολουθήσουν και σε λίγο βρισκόντουσαν σε ένα λαμπερό παλάτι. Το θέαμα ήταν μοναδικό, γιατί ενώ όλο το μέρος ήταν τρομακτικό και άθλιο η θέα του παλατιού σε θάμπωνε, γιατί ήταν φτιαγμένο από χρυσόλιθο.
Η γυναίκα τους είπε να περάσουν μέσα και η Σάρι πήρε αμέσως την λεπτή αέρινη μορφή της.
« Τι γυρεύετε σε αυτό το μέρος ταξιδιώτες» τους ρώτησε με απαλή φωνή
Θέλουμε να πάμε στην ΚυΑνΙα και ήλθαμε μέχρις εδώ ψάχνοντας την μάντισσα Φαντόρα για να μας δείξει τον δρόμο απάντησε ο Πήγασος.
«Η ΚυΑνΙα είναι μια φανταστική πόλη απάντησε η γυναίκα. Τι σας κάνει να θέλετε να πάτε εκεί;;;»
«Συνάντησα κάποτε μια κοπέλλα από εκείνο το μέρος, που είχε έλθει με ένα παράξενο αεροθούμενο και θέλω να την συναντήσω» απάντησε ο Πήγασος
«Θα σου είπε ψέματα» συνέχισε η γυναίκα. Κανένας δεν έφυγε ποτέ από εκεί ή επέστρεψε, γιατί αυτή η πολιτεία είναι μύθος!!! Δεν υπάρχει.!!!!
«Ποια είσαι;;» την ρώτησε θαρρετά ο Πήγασος.
«Είμαι η Φαντόρα» απάντησε η γυναίκα.
Σιωπή επικράτησε για λίγη ώρα. Τότε παίρνοντας ο Πήγασος μια βαθιά ανάσα και κοιτώντας κατάματα την Φαντόρα της είπε:
«Είμαι βέβαιος, ότι αυτή η πολιτεία υπάρχει αλλά εσύ για κάποιον λόγο δεν θέλεις να μας δείξεις τον δρόμο. Σε ευχαριστούμε που μας γλίτωσες από τους βρυκόλακες αλλά δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια μας» Έκανε νόημα στην Σάρι και ετοιμάστηκαν να φύγουν.
«Από ποιο μέρος έρχεστε;;» ρώτησε ξαφνικά η Φαντόρα.
«Εγώ έρχομαι από την Ηλιοφένεια απάντησε ο Πήγασος. Μια πόλη που έκτισε η φυλή μου μετά από ένα καταστροφικό σεισμό που γκρέμισε τα πάντα. Ενα σεισμό που μου στέρησε τον πατέρα μου !!!!»
«Ποια είναι η φυλή σου νεαρέ;; ρώτησε η μάντισσα.
Είμαι Ζορκάλιος απάντησε ο Πήγασος. Είμαι γιός της Εβάνσα και του Λεμλόρ!!!!
Μόλις άκουσε αυτά τα λόγια η Φαντόρα έμεινε για λίγο σιωπηλή!!!!
Καθώς ετοιμαζόντουσαν ο Πήγασος και η Σάρι να φύγουν η Φαντόρα τους σταμάτησε.
«Μείνετε για σήμερα εδώ τους είπε και αύριο θα σας δώσω τις πληροφορίες που ζητήσατε»
«Υπάρχει λοιπόν η ΚυΑνΙα έτσι δεν είναι ;;;» ρώτησε με λαχτάρα ο Πήγασος.
Η Φαντόρα μισόκλεισε τα μάτια της σαν να θυμόταν κάτι και του απάντησε:
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζεσαι και ίσως απογοητευτείς.......»

«Φαντόρα κάνω αυτό το ταξίδι, γιατί έχω πληροφορίες, ότι ίσως ο πατέρας μου ζει εκεί, αφού κατάφερε και γλίτωσε από τον σεισμό!!!!» Δεν με έχει γνωρίσει ποτέ το ίδιο και εγώ. Είναι καλύτερα νομίζω να τελειώνω μια και καλή με τα φαντάσματα του παρελθόντος.»

Στην ΚυΑνΙα ζει πραγματικά ο πατέρας σου απάντησε η Φαντόρα αλλά είναι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος από εκείνον που ήταν παλιά. Έχει δεχθεί επιρροή από μαύρη μαγεία και είναι σκληρός και αμείλικτος.
Εκείνο όμως που σίγουρα δεν ξέρεις είναι ότι έχεις έναν μεγαλύτερο ετεροθαλή αδελφό τον Σεντάριον που είναι γιός του Λεμλόρ και της Λιθάρ της πρώτης γυναίκας του Λεμλόρ.
Ο Πήγασος έμεινε με το στόμα ανοικτό!!!! Έχω αδελφό αναρωτήθηκε;;; Η Εβάνσα δεν του είχε αναφέρει ποτέ για την πρώτη γυναίκα του πατέρα του ούτε για το παιδί τους.
Αναπαυθείτε τώρα συνέχισε η Φαντόρα και αύριο θα μιλήσουμε για περισσότερα.
Ο Πήγασος όμως δεν μπορούσε να κλείσει μάτι!!! Για πρώτη φορά ένοιωσε, ότι δεν επέλεξε τυχαία να ψάξει για τον πατέρα του. Ίσως ήταν γραφτό να βρει και έναν αδελφό που αγνοούσε, ότι υπήρχε!!!
Όμως η Φαντόρα είχε αναφέρει, ότι ο πατέρας του ήταν κάτω από την επιρροή μαγικών δυνάμεων και είχε γίνει πολύ σκληρός. Αν έφταναν ποτέ στην ΚυΑνΙα μπορεί ο πατέρας του να ζούσε με τον άλλον του γιό και αυτόν να μη τον αναγνώριζε καθόλου σαν γιό του, γιατί αφενός δεν τον ήξερε αφετέρου είχαν περάσει σχεδόν 15 χρόνια από τότε που χάθηκε στα χαλάσματα της Ηλιοαδύσιας.. Είμαι έτοιμος για όλα αναλογίστηκε ο Πήγασος με ένα σφίξιμο στην καρδιά του. Η σκέψη του έτρεξε μετά στην Σορένα. Άραγε ήταν από αυτή την πολιτεία ή απλώς σκάλισε αφηρημένα ένα όνομα στο χώμα.;;;

Το επόμενο πρωί ο Πήγασος συνάντησε την Φαντόρα μέσα σε μια ευρύχωρη σάλα φτιαγμένη από πράσινο μαλαχίτη. Ένοιωσε ξαφνικά μια ηρεμία και όλες τις ανησυχίες του να διαλύονται. Ο χώρος τον γέμιζε αυτοπεποίθηση και σιγουριά.
Η Φαντόρα του πρόσφερε ένα χυμό από φρούτα και του έκανε νόημα να καθίσει κοντά της.
Αλήθεια Φαντόρα την ρώτησε πως μπορείς και ζεις εδώ πέρα μαζί με τους αιματοβαμένους βρυκόλακες;; Είσαι τόσο μα τόσο διαφορετική. Σκέφθηκες ποτέ να φύγεις και να πας κάπου αλλού;;
Όταν ο Κρόνενμπαντ έφυγε από εδώ για επείγουσα υπόθεση, μου ζήτησε να αναλάβω εγώ μέχρι να επιστρέψει. Ήταν καθήκον μου να το κάνω, γιατί του χρωστάω την ζωή μου και την ζωή των παιδιών μου.
«Έχεις παιδιά;;» την ρώτησε με απορία ο Πήγασος «Που βρίσκονται τώρα;;»
Βρίσκονται και τα δύο στην ΚυΑνΙα και έχουν προσχωρήσει στην ομάδα των επαναστατών, που επιθυμούν να ελευθερώσουν την πόλη από τα κυριαρχία των μαύρων μάγων. Θα ήμουνα και εγώ μαζί τους αλλά κάποιος έπρεπε να επιβλέπει τους βρυκόλακες, γιατί οι μάγοι τους χρησιμοποιούσαν σαν μέσα εξόντωσης όλων εκείνων που ήταν αντίθετοι τους.
Όμως υπάρχει προφητεία, ότι κάποιος που θα έλθει από τα βάθη της γης και που η μαγεία δεν έχει καμία επιρροή επάνω του, γιατί προστατεύεται από τον Σάνατ Κουμάρα, θα απελευθερώσει την πόλη από την μαγική δουλεία.
Στην αρχή πιστεύαμε, ότι ήταν ο Σεντάριον όμως εκείνος γεννήθηκε στην επιφάνεια της Γης άσχετα αν οι γονείς του ήταν από μια υπόγεια πόλη. Αυτός που θα λύσει την μαγεία έχει γεννηθεί μέσα στην γη και έχει μάθει να ζει και στην επιφάνεια της.
Αυτόν αναζητούν όλοι οι σκοτεινοί για να τον εξολοθρεύσουν,ώστε να επιβάλλουν οριστικά την κυριαρχία τους στην ΚυΑνΙα.
Η ΚυΑνΙα είναι μια ξεχωριστή πολιτεία κτισμένη πριν από πάρα πολλά χρόνια από μια φυλή ανώτερη σε γνώσεις και πολιτισμό.
Όμως κατάφεραν οι σκοτεινοί μάγοι με τα τελώνια,τους βρυκόλακες και δυνατά φίλτρα να γεμίσουν την καρδιά του ηγεμόνα τους με απληστία, φιλοδοξία και άνομα πάθη. Σε αυτό πρωτοστάτησε ο Ντουσέριος που από αρχιερέας του Πνεύματος του Πλανήτη έγινε δούλος των μαύρων μάγων. Αρχηγός των μαύρων μάγων είναι ο Μπρίζεντογκ
Αυτή την στιγμή ο Κρόνενμπαντ και άλλοι λευκοί μάγοι συνεργάζονται για την τελική αναμέτρηση μαζί του. Μελετάνε την προφητεία και σε νοερή επικοινωνία που είχα χθες μαζί του, μου ανέφερε, ότι ο Μέγας Προστάτης τους έχει ήδη στείλει κάποιον που θα λύσει την μαγεία.
Μα πως θα την λύσει αναρωτήθηκε φωναχτά ο Πήγασος αν δεν είναι και αυτός μάγος;;;
Μα με την Δύναμη της Θέλησης του απάντησε ήρεμα η Φαντόρα.
Αυθόρμητα θυμήθηκε πως ελευθέρωσε την Σάρι, πως σταμάτησε τον βράχο που του έστειλε καταπάνω του ο Ζόφερος,πως τον υποχρέωσε να επιστρέψει το βελανίδι στην Σάρι και το τελευταίο ήταν γεννημένος μέσα στην γη.!!!!
Φαντόρα είπε ο Πήγασος έκανα μόλις τώρα μια τρελλή σκέψη!!!!!. Εγώ είμαι γεννημένος στην Ηλιοαδύσια μια υπόγεια πόλη και ζω τώρα στην Ηλιοφένεια στη επιφάνεια της γης. Το τελώνιο ο Ζόφερος δεν έχει καμία επιρροή επάνω μου άρα μπορώ να προσποιηθώ, ότι είμαι αυτός που λέει η προφητεία σαν αντιπερισπασμό μέχρι ο Κρόνενμπαντ να εντοπίσει τον αληθινό ελευθερωτή της πόλης.
Η Φαντόρα κοίταξε το αγόρι στα μάτια και είδε μια μεγάλη καρδιά με πολύ αθωότητα και θάρρος!!! Αυτό το αγόρι που ούτε καν υπολόγιζε τα χαρίσματα που είχε και που πρόθυμα τα πρόσφερε χωρίς να διεκδικεί τίτλους ή άλλα αξιώματα.
Χαίρομαι που σε γνώρισα Πήγασε του είπε με συγκινημένη φωνή.!!!!!
Του έδωσε μια μικρή ελαστική μπάλα και του είπε μόλις φύγουν από την Πολιτεία των Σκιών να την ρίξει στο έδαφος. Εκείνη θα καταρακυλούσε και θα τους έδειχνε τον δρόμο προς την ΚυΑνΙα. Μετά του έδωσε μια μεταλική σπείρα και του είπε όταν θα έφθαναν στην τάφρο που περιέβαλλε την ΚυΑνΙα να φυσούσε δυνατά από το ένα άκρο της. Αυτό θα ήταν το σύνθημα για να έλθουν ο Σεντάριον και η Σορένα για να τον παραλάβουν !!!!!!
Η Σορένα ;;;;; είπε με απορία ο Πήγασος
Είναι η κόρη μου του απάντησε η Φαντόρα!! Προσπάθησε να το σκάσει κάποτε πριν μερικά χρόνια φεύγοντας μακριά, αλλά δεν ήθελε να αφήσει μόνο του το Σεντάριον και γύρισε πίσω!!!
Τώρα είναι αισιόδοξη ότι σύντομα όλα θα αλλάξουν!!!!
Ο Πήγασος χαιρέτησε την Φαντόρα και βγήκε έξω από το παλάτι της όπου τον περίμενε η Σάρι. Μόλις βγήκαν από τον σκοτεινό χώρο, όπου κανένας βρυκόλακας δεν τόλμησε να τους πειράξει, ο Πήγασος άφησε την μπάλα να κατρακυλήσει και να τους δείξει τον δρόμο για την ΚυΑνΙα


Πολλές σκέψεις όμως περνούσαν από το μυαλό του Πήγασου. Του αποκαλύφθηκαν τόσα πολλά μέσα σε λίγες ώρες που ένοιωθε εντελώς μπερδεμένος !!!!!!!!
Συνέχισαν λοιπόν τον δρόμο τους τραβώντας για ένα προορισμό που θα έφερνε νέες αλήθειες στην επιφάνεια!!!!


ΤΕΛΟΣ 3ου ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26122
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από Βικούλα »

πωπωπω...! 8-> O:-) :x :x Ευχαριστούμε Χρυσουλίτσα @};- >:d< >:d< >:d< >:d<
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 30126
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Χρυσουλίτσα μου :cry: συγκινήθηκα, πολύ όμορφη συνέχεια @};- >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33696
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από Annoula »

Χρυσουλίτσα, κάθε φορά ταξιδεύουμε 8-> 8-> :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Giotoula
Δημοσιεύσεις: 12289
Εγγραφή: 10 Φεβ 2010 2:40 am

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από Giotoula »

Χρυσουλίτσα μας!! 8-> :x >:d< >:d<
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
nondas
Δημοσιεύσεις: 9948
Εγγραφή: 18 Απρ 2010 1:17 am

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από nondas »

Υπέροχο Χρυσουλίτσα μας :x :x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
margaritarenia
Δημοσιεύσεις: 16607
Εγγραφή: 04 Μάιος 2007 4:02 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από margaritarenia »

8-> Χρυσουλίτα.... O:-) :x >:d< >:d<
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27428
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από Ellaki »

:x :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 24733
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 9:04 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Χρυσουλιτσα μου :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

__________________________________________________________
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 883
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Φίλοι μου σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας για αυτή την γωνιά παραμυθιού
Όλες οι ιστορίες/ παραμύθια είχαν και έχουν πάντα κάτι μας πουν πέρα από τον μύθο.
Η συγκεκριμένη με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα γιατί καθώς γράφω τις συνέχειες νοιώθω να περπατάω επάνω σε ένα παράξενο μονοπάτι. Έδωσα τον γενικό τίτλο «Το Μονοπάτι της Αλήθειας» γιατί κάθε εικόνα που εκτυλίσσεται στην ιστορία είναι αλληγορική. Είναι μεν ντυμένη με τα χρώματα του παραμυθιού αλλά έχει δε τους δικούς της συμβολισμούς που οδηγούν σε αλήθειες, που δεν ανιχνεύονται ίσως αμέσως αλλά που τις αντιλαμβάνεσαι με την πορεία της διήγησης.
Σκιές, βρυκόλακες,δράκοι,μάγοι παρακάτω είναι κωδικοί σύμβολα που οι κυτταρικές μνήμες έχουν κρατήσει από την παιδική μας ηλικία και καθώς η φαντασία πλέκει το νήμα της γύρω από την ιστορία μας φέρνει κοντά σε αλήθειες που το παιδί μέσα μας ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Σας εύχομαι να απολαύσετε τις συνέχειες που κρύβει η κάθε μια τους και μια αποκάλυψη

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26122
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από Βικούλα »

8-> 8-> :x :x :x ε τώρα φταίω εγώ να ανυπομονώ για τη συνέχεια? :D :bounce: :bounce: :bounce: >:d< >:d< >:d<
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27428
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από Ellaki »

O:-) O:-) O:-) O:-) O:-)
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Elen75
Δημοσιεύσεις: 2052
Εγγραφή: 25 Φεβ 2010 6:36 pm
Τοποθεσία: Κέρκυρα

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από Elen75 »

:x :x :x :x :x :x
"Αν θες να γνωρίσεις το Συμπαν, γνωρισε τον Εαυτο Σου"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33626
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 4:23 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Χρυσούλα μου 8-> σε ευχαριστούμε! :x είναι υπέροχο! :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88636
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Δημοσίευση από Vasoula »

πόσο όμορφα σε κινεί η Φαντασία, Χρυσουλάκι μου...πόσο όμορφα O:-) >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”