ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 883
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΕΝΤΕΜ
(7 ενότητα)

Ο Μερ-Κα-Λεία οδήγησε τον Μαλχιντέκ σε ένα χώρο που έμοιαζε με διαφανή θόλο. Από εκεί μπορούσε να βλέπει πέρα μακριά άλλους αστερισμούς και γαλαξίες.
Ο κυβερνήτης του έδειξε μια θέση όπου υπήρχε ένα πηδάλιο. Μετακινώντας αυτό το πηδάλιο που έμοιαζε με οριζόντιο «ΤΑΥ» ο χρόνος και ο χώρος άρχισαν να ενοποιούνται σε μια συνεχή ροή και μπροστά του έβλεπε να εξελίσσονται καταστάσεις και γεγονότα σαν να συνέβαιναν εκείνη την στιγμή.


Σε ένα μακρινό άστρο εκατομμύρια φωτός μακριά, το Συμβούλιο του Φωτός είχε συγκεντρωθεί στην Μεγάλη Αίθουσα Συνεδριάσεων. Γνώριζαν, ότι η κατάσταση στον χώρο της Εντέμ ήταν εξαιρετικά κρίσιμη γιατί οι Αρνητές είχαν σκοπό να καταλάβουν όλη την περιοχή. Ιδιαίτερα ο Βένους που σκόπευε να περάσει πρώτα στην Μανουντέβια και μετά στον Σείριο.
Οι περισσότεροι κάτοικοι της Εντέμ προερχόντουσαν από τον πλανήτη Γη και είχαν εισέλθει εκεί ο καθένας με διαφορετικό τρόπο, ο Βένους όμως είχε έλθει από το πλανητικό σύστημα του Ωρίωνα όπου είχε υψηλό αξίωμα.
Ήταν ανώτατος αξιωματούχος της Πύλης «Θ» του Ωρίωνα. Αυτή η Πύλη οδηγούσε κατευθείαν στην υψηλότερη δονητική συχνότητα του Σύμπαντος και για να την περάσει κάποιος έπρετε να κατέχεται από αγνότητα, καθαρότητα, αυθεντικότητα. Όποιος διάβαινε αυτή την πύλη γινόταν Ένα Θειικό Όν και δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω στην παλιά του ζωή.. Ο Βένους είχε δείξει σε όλη του την πορεία, ότι ήταν έντιμος,γενναίος και αποφασιστικός και για αυτό τον λόγο του είχαν αναθέσει μαζί με άλλους να είναι φύλακας αυτής της Πύλης.
Μια ημέρα τον κάλεσε ο κυβερνήτης της περιοχής Κόσμο Ρίγκελ, που ήταν τότε ο Μερ-Κα-Λεία και του ανέφερε, ότι είχε πληροφορίες, ότι ανατρεπτικές δυνάμεις από περιοχές του Ωρίωνα που ακόμα μαστίζονταν από χωριστικότητα και δυαδικότητα θα τολμούσαν να εισβάλλουν στην Πύλη «Θ» αγνοώντας τους κινδύνους του εγχειρήματος. Αν κατάφερναν να τους αναχαιτίσουν αυτό θα ήταν προς όφελος όλου του πλανητικού συστήματος. Έτσι συμφώνησαν να δράσουν μαζί και να αντιμετωπίσουν τους εισβολείς.
Εντελώς αναπάντεχα οι εισοβολείς άλλαξαν γνώμη και ματαίωσαν την επίθεση.
Ο Βένους όμως κατάφερε να συλλάβει κάποιον που κατασκόπευε στην περιοχή. Εκείνος τότε του ανέφερε,ότι είχε καταφέρει να διεισδύσει νοητικά στην αρχετυπική μήτρα των κλειδωμένων κωδικών και είχε 3 αριθμητικές συχνότητες που απασφάλιζαν την Πύλη. Όμως μετά από ωριμότερη σκέψη αποφάσισε να μη προβεί σε κάποια ενέργεια εισόδου σε αυτήν
Ο Βένους τον κοίταξε ειρωνικά σηκώνοντας δύσπιστα τους ώμους τους. Τότε εκείνος του ψιθύρισε τους κωδικούς και του είπε κοιτώντας τον τώρα αυτός ειρωνικά, ότι αν ένοιωθε αρκετά γενναίος, όσο πίστευε, θα μπορούσε να δοκιμάσει.....
Ο Μερ-Κα-Λεία που ήταν παρών στην συζήτηση του έκαν νόημα ούτε να το σκέφτεται και απομάκρυνε τον επίδοξο εισβολέα.
Ο Βένους όμως είχε αντίθετη άποψη. Αν δεν δοκίμαζε πως θα γνώριζε αν οι συχνότητες ήταν αληθινές και ότι ίσως κάποιοι μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε αυτές;;;
Ο Μερ-Κα-Λεία πρότεινε να το αναφέρουν στο Συμβούλιο και αν έπαιρναν έγκριση να το δοκίμαζαν αλλιώς ήταν παρακινδυνευμένο... Θα μπορούσαν να εκτοξευθούν μίλια μακριά σε άλλο πλανητικό σύστημα ή και σε άλλο γαλαξία αν το Πνεύμα της Πύλης και φύλακας της απέρριπτε τους κωδικούς.
Ο Βένους απάντησε, ότι δεν φοβόταν γιατί θα είχε τολμήσει να κάνει κάτι τόσο μοναδικό.!! Να περάσει στην Θειική Σκέψη!!!!!
«Πόσο έτοιμος είσαι για αυτό» τον ρώτησε ήρεμα ο Μερ-Κα-Λεία
«Γνωρίζεις, ότι η Υπέρτεροι ανάλογα με την εξέλιξη κάθε όντος επιτρέπουν την διέλευση αυτής της ξεχωριστής πύλης. Γιατί δεν θέλεις να τους ρωτήσουμε;;; Φοβάσαι, ότι δεν θα εγκρίνουν την είσοδο σου;;; Τότε πως αλήθεια θα τους αψηφίσεις;;;»
«Λογικέψου και άφησε κατά μέρος αυτές τις παράτολμες και εγωιστικές σκέψεις!!!!»
Ο Βένους δεν απάντησε αλλά είχε αποφασίσει να δράσει μόνος του.
Έτσι όταν ο κυβερνήτης του Κόσμο-Ρίγκελ απομακρύνθηκε ο Βένους τράβηξε για τον διάδρομο που οδηγούσε στην Πύλη «Θ» Σαν αξιωματούχος δεν εμποδίστηκε από τους άλλους φρουρούς που υπήρχαν εκεί, γιατί οι περιπολίες ήταν συνηθισμένες και ένας αξιωματούχος είχε άδεια να επιβλέπει την Πύλη κάθε στιγμή!!!!
Στο τέλος του διαδρόμου βρισκόταν η είσοδος προς την Πύλη «Θ». Παρατήρησε, ότι ήταν από συμπαγές χρυσαφί χρώμα και υπήρχαν 3 εγκοπές στο κέντρο της σχηματίζοντας μια οριζόντια ευθεία.!!!
Τότε άκουσε μια δυνατή φωνή : «Τι γυρεύεις εδώ;;;»
«Έχω 3 συχνότητες απάντησε ο Βένους και θέλω να μάθω αν είναι σωστές και αν αυτές ανοίγουν την Πύλη»
«Εσύ επιθυμείς να περάσεις την Πύλη;;» ρώτησε η φωνή. «Νοιώθεις έτοιμος για αυτό;;»
«Ναι απάντησε θαρρετά ο Βένους!!!Αισθάνομαι καθαρός και αγνός»
«Πλησίασε λοιπόν του είπε η φωνή και φύσηξε σε κάθε εγκοπή την δονητική συχνότητα που έχεις»
Τότε ο Βένους πλησίασε κάθε μια εγκοπή και άρχισε να προφέρει σε μια ιδιότυπη γλώσσα τις δονητικές συχνότητες.
Με κάθε εκφώνηση άκουγε κάτι να απασφαλίζεται Με την τελευταία εκφώνηση η Πύλη άνοιξε και εκείνος ήταν στο κατώφλι πραγματοποίησης της μεγαλύτερης φιλοδοξίας του. Με αυτή την σκέψη έκανε ένα βήμα και πέρασε μέσα.!!!!!
Την ίδια στιγμή έβγαλε μια δυνατή κραυγή σαν να καιγόταν όλο του το σώμα και έχασε τις αισθήσεις του. Η Πύλη έκλεισε αμέσως

Με το κλείσιμο της Πύλης δυνατό ωστικό κύμα τάραξε την γαλήνη του χώρου και δημιουργήθηκε ένα είδος σεισμικής δόνησης που διαπέρασε μια μεγάλη περιοχή του Σύμπαντος φθάνοντας μέχρι τον Σείριο.
Οι Κύριοι του Συμβουλίου του Φωτός αντιλήφθηκαν αμέσως, ότι αυτό ήταν σημάδι αρνητικής εισβολής και μόλυνσης του χώρου της Πύλης και κάλεσαν έκτατο Συμβούλιο. Σε αυτό προσκαλέστηκαν όλοι οι κυβερνήτες των γύρω περιοχών καθώς και οι φρουροί της Πύλης για να εξηγήσουν ποιός διέπραξε τέτοια ανοησία και γιατί δεν τον σταμάτησαν έγκαιρα. Η μόλυνση από την αρνητικότητα μπορούσε να επιφέρει ολέθρια αποτελέσματα σε ένα χώρο που είχε καθαρισθεί εντελώς από ενέργειες ιδιοτελών σκέψεων και ενεργειών.
Όταν όλοι συγκεντρώθηκαν στον ειδικό χώρο ο Επικεφαλής του Συμβουλίου απευθύνθηκε στους κυβερνήτες των γειτονικών άστρων και τους ρώτησε ποιός γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί.
Τότε ο Μερ-Κα-Λεία έλαβε τον λόγο και εξήγησε συντετριμμένος, ότι ένοιωθε υπεύθυνος για ότι συνέβηκε καθόσον γνώριζε τον δράστη αλλά δεν φαντάστηκε ότι θα διέπραττε ποτέ τέτοια πράξη για αυτό και δεν τον ανέφερε στο συμβούλιο.
Μετά εξήγησε όλα όσα είχαν διαδραματιστεί σχετικά με τις δονητικές συχνότητες που είχε λάβει ο Βένους από κάποιον επίδοξον εισβολέα και την επιθυμία του να δοκιμάσει αν αυτές οι συχνότητες οδηγούσαν στην διέλευση της Πύλης.

Ο Επικεφαλής του Συμβουλίου σταμάτησε τον Μερ –Κα-Λεία και έμεινε για λίγο σιωπηλός. Είχε κατανοήσει τι ακριβώς είχε διαδραματισθεί στην Πύλη!!!
Η κατάσταση ήταν πολύ πιο σοβαρή από όσο νόμιζε. Η μόλυνση είχε ήδη επέλθει και ο φορέας ήταν ο Βένους. Όταν μια μη αγνή σκέψη περάσει το Άβατον τότε αν δεν καθαρισθεί άμεσα γίνεται επιδημία. Μια επιδημία που μπορεί να οδηγήσει σε αυτό που ήδη είχαν καταφέρει. Την απομάκρυνση κάθε χωριστικότητας από τον χώρο και την βαθιά κατανόηση ότι κάθε δράση χρειάζεται ωριμότητα και διαύγεια προτού εκτελεστεί.!!!
Οι Κύριοι του Συμβουλίου ανακοίνωσαν, ότι θα μελετούσαν την περίπτωση και θα τους ανακοίνωναν την απόφαση τους άμεσα.
Έτσι μετά από μια μικρή διακοπή συγκεντρώθηκαν πάλι όλοι στην αίθουσα και ο επικεφαλής ανακοίνωσε τα παρακάτω.
Ο Βένους μετά την εκφώνηση των μυστικών κωδικών εκτοξεύτηκε στο διάστημα. Εκεί φυσικά θα τον περίμενε άμεση διάλυση της μοριακής του δομής αλλά το Πνεύμα Φύλακας της Πύλης αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία μετα-νόησης!!!
Το ωστικό κύμα θα τον μεταφέρει σε ένα χώρο που υπάρχει μεταξύ του πλανήτη Γη και του αστρικού πεδίου. Ο χώρος λέγεται ΕΝΤΕΜ!! Εκεί θα μάθει να κατανοεί τις σκέψεις και πράξεις του καλύτερα. Όμως ήδη εσωτερικά στο κεφάλι, τον λαιμό και την καρδιά του έχουν χαραχθεί οι δονητικές συχνότητες οι οποίες θα πρέπει να επιστραφούν στον κάτοχο τους. Στο Πνεύμα της Πύλης!!!!
Άκρα σιωπή είχε πέσει στο ακροατήριο.
Για να επιστραφούν αυτές οι συχνότητες πρέπει 3 άτομα να δεχθούν να κατέβουν στην Γη να πάρουν γήινη υπόσταση και την δεδομένη χρονική στιγμή να περάσουν στην ΕΝΤΕΜ που θα έχει ήδη μεταφερθεί ο Βένους. Στο χώρο αυτό περνούν άτομα από το γήινο πεδίο που επιθυμούν να εξελιχθούν, προτού ανέβουν σε υψηλότερα πεδία εξέλιξης. Αν τον πλησιάσουν όντα από τον δικό μας χώρο χωρίς όμως να έχουν περάσει από την γήινη δομή θα γίνουν αντιληπτά από αυτόν σαν εξωγήινα και ίσως είναι επιθετικός μαζί τους νοιώθοντας απειλή!!! Η επιστροφή των συχνοτήτων είναι ζωτικής σημασίας και δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό λάθος. Εκείνοι που θα το επιχειρήσουν θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι με την κάθοδο στην Γη θα ξεχάσουν εντελώς ποιοί είναι και μόνο την κατάλληλη χρονική στιγμή θα τους δοθεί η ΜΝΗΜΗ για να θυμηθούν τον ρόλο τους!!!!!!
Κυβερνήτης του κεντρικού χώρου της Εντέμ την χρονική περίοδο που θα προσγειωθεί εκεί ο Βένους ορίζεται ο Μερ-Κα-Λεία ο οποίος σε συνεννόηση με τους Υπέρτερους όντα της ανώτερης ζώνης θα εξελίξει το Σχέδιο όπως θα του υποδειχθεί.
Τώρα από τον δικό μας χώρο χρειάζονται 3 εθελοντές για την κάθοδο στην Γη.
Απόλυτη ησυχία είχε πέσει στο ακροατήριο...
Τότε κάποιος έλαβε τον λόγο:
Ονομάζομαι Μαλχιντέκ είμαι από τον Ωρίωνα και στην διάθεση του Συμβουλίου για την επιστροφή των συχνοτήτων στον Κύριο τους.
Μια δεύτερη φωνή ακούστηκε αμέσως μετά στον χώρο
Ονομάζομαι Μυλιέλ είμαι από τον Ηριδανό και δέχομαι την κάθοδο στον πλανήτη Γη, για την επιτυχία του Σχεδίου
Μετά ακούστηκε μια τρίτη φωνή:
Είμαι η Μάρσι από τον Ηνίοχο και δέχομαι να κατέβω στην Γη για την ολοκλήρωση του έργου!!!!
Ο Επικεφαλής κούνησε ικανοποιημένος το κεφάλι του...
Ποιός όμως θα μας οδηγήσει στην Εντέμ;; ρώτησε ο Μαλχιντέκ.
Η αγγελιαφόρος του Σείριου με την κωδική ονομασία «ΚΟΡΝΗΛΙΑ» την συγκεκριμένη χρονική στιγμή απάντησε ο επικεφαλής.
Όμως προτού κατεβείτε στον πλανήτη Γη θα περάσετε από ειδική προετοιμασία ο καθένας, γιατί οι συχνότητες βρίσκονται σε διαφορετικά ενεργειακά κέντρα του Βένους και θα απαιτηθεί όλη η προσοχή σας την δεδομένη στιγμή.!!!
Έτσι οι 3 εθελοντές μεταφέρθηκαν σε ειδικό κέντρο γενετικής για να απομωνοθούν οι γενετικοί τους κώδικες και να τοποθετηθούν μέσα σε ειδικά σφραγισμένες κλινοκάψουλες,ώστε να μεταφερθούν από τους αγγελιαφόρους του Διαστήματος σε γήινα έμβρυα προς γέννηση.

Εδώ ο Μαλχιντέκ σταμάτησε να κοιτάζει τον Θόλο και σκεφτόταν, ότι όσο και παράξενα να φαινόντουσαν όλα αυτά, τον άγγιζαν τόσο βαθιά, που ούτε στιγμή δεν σκέφθηκε, ότι ίσως να ήταν απλά μια ψευδαίσθηση που του δημιουργούσε ο νους του. Αναπόλησε, ότι πάντα του άρεσε να ταξιδεύει, για αυτό και διάλεξε το επάγγελμα του ναυτικού και το βράδυ κοιτούσε τον ουρανό με τα αστέρια. Ο Σείριος ήταν το άστρο που τον οδηγούσε να προσανατολίζεται και ο Ωρίωνας τον έκανε να συγκινείται. Κάθε φορά που ο Κυνηγός ανέτειλε στον Ουράνιο Στερέωμα ευχόταν ενδόμυχα να μπορούσε να ταξιδέψει μέχρι εκεί!!!!

Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα στον χώρο ο Μερ-Κα-Λεία και τον ρώτησε αν είχε κάποιες ερωτήσεις για όσα είχε παρακολουθήσει μέσα από τον αναδρομέα

Είδα από τις αναδρομικές εικόνες όλα τα γεγονότα όπως εξελίχθηκαν απάντησε ο Μαλχιντέκ και γιατί βρέθηκα στην Εντέμ, όμως δεν είδα, γιατί η Μάρσι άλλαξε στρατόπεδο και έγινε Αρνητής. Αντίθετα η Μυλιέλ είναι απόλυτα προσηλωμένη στην προστασία της Εντέμ άσχετα αν γνωρίζει ή όχι τον λόγο που βρίσκεται εδώ.
Η Μάρσι πρέπει να δέχθηκε είτε ένα μεγάλο σοκ ή ο Βένους να κυριάρχησε στην θέληση της συνέχισε ο Μαλχιντέκ.

Ο καθένας από σας έπρεπε να μάθει όσο βρισκόταν στην Γη να χειρίζεται την δύναμη κάθε ενεργειακού κέντρου με το οποίο θα είχε την ανάλογη δράση στην Εντέμ όταν θα ερχόταν η ώρα, απάντησε ο κυβερνήτης.
Εσύ μέσα από το κεφάλι έπρεπε να μάθεις να εξασκείς την δύναμη και την θέληση καθώς και την διαίσθηση. Η μακρά παραμονή σου με την φυλή των ιθαγενών σε βοήθησε να αναπτύξεις αυτές τις ιδιότητες αλλά και να μη δεθείς συναισθηματικά με πρόσωπα και καταστάσεις,ώστε όταν θα ερχόταν η αγγελιαφόρος να μπορούσες να αποφασίσεις χωρίς εξαρτήσεις..
Το αληθινό συναισθηματικό σου άνοιγμα έγινε όταν αναγνώρισες την Μυλιέλ όχι σαν ένα μέλος της γήινης σου οικογένειας αλλά σαν την αληθινή αγάπη που άγγιξε την καρδιά σου. Η Μυλιέλ έπρεπε να αναπτύξει τις ιδιότητες της έκφρασης και της επκοινωνίας μέσα από το κέντρο του λαιμού, για αυτό και έγινε δασκάλα και περνώντας στην Εντέμ έγινε η οδηγός για τους νεοφερμένους μιλώντας τους για τις πλάνες του νου και του πολωμένου συναισθήματος.
Η Μάρσι έπρεπε να δουλέψει με το κέντρο της καρδιάς, γιατί εκεί είχαν δημιουργηθεί αντικρουόμενα συναισθήματα. Είχε καλλιτεχνικές τάσεις, της άρεσε να ζωγραφίζει, αγαπούσε τα ζώα αλλά ταυτόχρονα είχε συσσωρευμένο θυμό για την αυταρχική μητέρα και τον απόντα πατέρα που την εγκατέλειψε. Όμως είχε έλθει η χρονική συγκυρία για την εκτέλεση του ρόλου της και περνώντας στην Εντέμ όσα δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει στον γήινο βίο της έπρεπε να ολοκληρωθούν ταχύρυθμα μέσα στην Εντέμ.

Έτσι πέρασε τα αρνητικά συναισθήματα που είχε για την μητέρα της στο πρόσωπο της Κορνηλίας και όσα ενδόμυχα ένοιωθε για την ανδρική φιγούρα του πατέρα της τα εκδήλωσε στο Βένους.

Παρακολούθησε λοιπόν μέσα από τον Θόλο την κρίσιμη συνάντηση της Μάρσι και του Βένους. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, γιατί μόνο μέσα από τον έρωτα της για αυτόν θα μπορούσε να κατανοήσει ποιά είναι η αληθινή φύση της αγάπης, ώστε να ολοκληρώσει την αποστολή της.

Ο Μαλχιντέκ έστριψε πάλι το πηδάλιο στο παρελθόν και νέες εικόνες άρχισαν να διαγράφονται στον θόλο. Ήταν τόσο ζωντανές που ένοιωθε ότι δεν είχε περάσει ούτε στιγμή καθώς όλα εξελίσσοταν ταχύτατα.

Είδε τον Βένους να προσγειώνεται μετά από αλλεπάλληλους στροβιλισμούς σε ένα ενδιάμεσο λεπτοφυή χώρο που είχε την σύσταση της Εντέμ όπως ήδη την γνώριζε και αυτός.

Ο Βένους όμως ένοιωθε να δέχεται μεγάλες αλλαγές σε όλο του το σώμα. Η βαρύτητα μετάλλασσε την μοριακή του σύσταση καθώς το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω του δημιουργούσε νέους ατομικούς πυρήνες. Έπειτα από χρονικό διάστημα που δεν μπορεί ακριβώς να καθορισθεί λόγω έλλειψης γραμμικού χρόνου, ο Βένους άνοιξε τα μάτια του. Ένοιωθε μούδιασμα σε όλα τα μέλη του και το μυαλό του εντελώς κενό.
Δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα από όσα είχαν συμβεί παρά μόνο το δυνατό κάψιμο και την εκσφεντόνιση του στο διάστημα.
Ενώ έμενε ακίνητος μη γνωρίζοντας τι να κάνει είδε ένα παράξενο πλάσμα να τον πλησιάζει. Περπατούσε με 4 πόδια και πότε πότε σηκωνόταν στα 2 Ήταν η Λόφι...η γνωστή αλεπού. Το ζώο τον πλησίασε τον μύρισε και σε λίγο απομακρύνθηκε τρέχοντας προς μια κατεύθυνση..Όταν επέστρεψε κρατούσε στο στόμα της ένα μικρό μαλακό φλασκί..Το άνοιξε με την μουσούδα της και έρριξε τον χυμό που ήταν μέσα επάνω του.
Ο Βένους ένοιωσε να χαλαρώνει και να συνέρχεται. Προσεκτικά άπλωσε το χέρι του και έπιασε το φλασκί φέρνοντας το στο στόμα του πίνοντας το υπόλοιπο. Η δύναμη του «Λωτού» ήταν ζωογοννητική που ένοιωσε αμέσως πολύ καλύτερα
«Που να βρίσκομαι άραγε;;» αναρωτήθηκε
«Τι να είναι αυτό το παράξενο πλάσμα που μου έδωσε αυτό το γιατρικό;;; και συνήλθα» Θέλησε να σηκωθεί όρθιος αλλά του ήταν αδύνατον. Ένοιωθε ακόμα παράλυτος...
Η μικρή αλεπού σηκώθηκε πάλι στα 2 της πόδια έβγαλε ένα παράξενο ήχο και έφυγε τρέχοντας.

Αφού διέσχισε μια αρκετά μεγάλη απόσταση έφτασε σε μια περιοχή με γεωμετρικά καταλύματα και τρύπωσε σε ένα από αυτά
Σε μια γωνιά αυτού του χώρου μια πολύ νεαρή κοπέλα με μακριά μαύρα μαλλιά και απαλό ασημένιο ρούχο φαινόταν να έχει αποκοιμηθεί.. Η Λόφι την πλησίασε και με το ποδαράκι της την σκούντηξε να ξυπνήσει. Η κοπέλλα άνοιξε τα μάτια της και κοίταξε το ζώο.
Τι θέλεις Λόφι;;» ρώτησε νυσταγμένα το κορίτσι. Το ζώο χοροπηδούσε και της έδειχνε τον δρόμο. Εκείνη την αγνόησε και συνέχισε τον ύπνο της.Τότε το ζώο πήδηξε επάνω της και άρχισε να την ταρακουνάει.
Εκείνη ξύπνησε για τα καλά και γύρισε αγριεμένη στο ζώο.Τί θέλεις πάλι από μένα πονηρή αλεπού την ρώτησε με θυμωμένο ύφος...
Το ζώο έδειξε το χώρο έξω και της έκανε νόημα να την ακολουθήσει..
«Για να δω τι θέλεις αυτή την φορά» είπε η νεαρή και την ακολούθησε.
Είχαν απομακρυνθεί εντελώς από τα καταλύματα όταν η Λόφι σταμάτησε να περπατάει και σηκώνοντας το πόδι της έδειξε προς μια μεριά...
Η νεαρή κοίταξε και είδε κάποιον να είναι πεσμένος κάτω.
Άφωνη έτρεξε προς τα εκεί και σχεδόν μαρμάρωσε βλέποντας ένα άνδρα σχεδόν μισόγυμνο να μη μπορεί να κουνηθεί !!!!
Εκείνος μόλις την είδε προσπάθησε να καλυφθεί και την ρώτησε πια είναι και που βρίσκεται. Όμως ο ήχος της φωνής του ακουγόταν σαν στριγκλιά στον χώρο και η νεαρή κατάλαβε ότι αυτός δεν ήταν από την Εντέμ αλλά από διαφορετικό μέρος.
Όμως πως βρέθηκε εδώ αναρωτήθηκε;;; Του έκανε νόημα να μη μιλάει, να μη κουνιέται και ότι αυτή θα ξαναρχόταν πίσω με τα απαραίτητα.
Η νεαρή κοπέλα παίρνοντας βαθιές ανάσες κάλυψε σαν αστραπή την απόσταση και αφού πήρε μαζί της Λωτό, λεπτά νήματα σαν γάζες και κάτι ξυλάκια από ειδικό χόρτο έφυγε τρέχοντας.
Έφθασε στον πληγωμένο και αφού τον έπλυνε με λωτό τον τύλιξε με γάζες και στερέωσε τα ξυλαράκια στα πόδια του. Του έκανε νόημα να κρατηθεί επάνω της και αφού πάρει μια δυνατή ανάσα να προσπαθήσει να σηκωθεί. Εκείνος έκανε όπως του είπε και σε λίγο στεκόταν όρθιος περνώντας τα χέρια του γύρω από τους ώμους και την μέση της. Κρατώντας τον σφιχτά επάνω της διέσχισε με ταχύτητα την απόσταση μέχρι το κατάλυμα της καθόσον ο άνδρας είχε αρχίσει να προσαρμόζεται στο βαρυτικό πεδίο της Εντέμ που έκανε τα πάντα λεπτότερα και ελαφρύτερα...

Ο καιρός κυλούσε και ο Βένους είχε γίνει εντελώς καλά έχοντας μόνο κενά μνήμης
Είχε ήδη προσαρμοστεί στον νέο χώρο και ένοιωθε δυνατά συναισθήματα για το νεαρό κορίτσι που τον είχε βοηθήσει. Εκείνη άρχισε να βρίσκει ενδιαφέρον στην παραμονή της στην Εντεμ και δεν έκρυβε την αδυναμία της για τον άνδρα που έπεσε κυριολεκτικά από τον ουρανό στα πόδια της.
Σκεφτόταν, ότι ίσως είχε υλοποιήσει κάποια σκέψη της για αλλαγή μετά την πλήξη που ένοιωθε εκεί !!!
Κάποτε ο Βένους την ρώτησε πως λεγόταν και εκείνη κούνησε τους ώμους της. Εδώ δεν έχουμε ονόματα παρά μόνο όταν μας δώσει κάποιο ο κυβερνήτης της Εντέμ.
Όμως εμένα όταν με είδε κάποτε στις αίθουσες διδασκαλίας με χαιρέτησε και με φώναξε Μάρσι.
Εγώ θα σε φωνάζω χαιδευτικά Μαρς είπε εκείνος. Όμως δεν θα πρέπει να αναφέρουμε, ότι βρίσκομαι εδώ;;; Ίσως μπορέσω και μάθω πως έπεσα και βρω τρόπο να επιστρέψω στην πατρίδα μου.
Το προσωπάκι της Μάρσι συννέφιασε... Αμυδρά θυμάμαι, ότι κάποτε και κάποιο άλλο πρόσωπο που αγαπούσα με άφησε και έφυγε, θα κάνεις και εσύ λοιπόν το ίδιο;;;
Ο Βένους την έσφιξε στην αγκαλιά του και της υποσχέθηκε, ότι εκείνος δεν θα την εγκατέλειπε ποτέ!!!!!!!!

Σε αυτό το σημείο ο Μαλχιντέκ σταμάτησε την προβολή. Ένοιωθε τα συναισθήματα να τον πνίγουν. Προσπαθούσε να συγκρατηθεί αλλά του ήταν αδύνατον.
Θεέ αναλογίστηκε πως θα την αντιμετωπίσω στην Αντί Εντέμ;;; Δεν το αντέχω...Νοιώθω να πεθαίνω..... Ίσως είναι καλύτερα να πάει κάποιος άλλος στην θέση μου σκεφτόταν. Εγώ θα προδοθώ αμέσως.!!!!!!
Εκείνη την στιγμή έφερε στον νου του την Μυλιέλ για να πάρει θάρρος.
Τότε άκουσε την γλυκιά φωνή της να του λέει να αναγνωρίσει το συναίσθημα που τον έχει κυριεύσει και να αποστασιοποιηθεί από τον ρόλο του πατέρα. Να εστιασθεί στον σκοπό για τον οποίο ήλθε στο γήινο πεδίο και πέρασε στην Εντέμ.
Προτεραιότητα του μοναδική έπρεπε να είναι η επιστροφή των κωδικών στην Θειική Πύλη.
Τότε ο Μαλχιντέκ κατάλαβε, ότι η Μυλιέλ γνώριζε πια ήταν η Μάρσι και παρόλα αυτά δέχθηκε τότε στην αίθουσα του κυβερνείου να πάει να την συναντήσει.
Εκείνη είχε αποστασιοποιηθεί ήδη από τον ρόλο της μητέρας και είχε εστιασθεί στην εκτέλεση του έργου.

Παίρνοντας βαθιά ανάσα συνέχισε να βλέπει την εξέλιξη των γεγονότων που οδήγησαν την Μάρσι στην Αντι-Εντέμ.

Η Μάρσι είχε εξηγήσει στον Βένους για τις διδασκαλίες που γινόντουσαν στην Εντέμ και είχαν παρακολουθήσει μαζί πολλές από αυτές. Ο Βένους έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα όσα άκουγε και μάθαινε και όταν έμαθε για την Εντέμ Μανουντέβια ένοιωσε μια έντονη αίσθηση να πάει κάποτε εκεί.!!!!
Κάποια στιγμή παρουσιάστηκε μπροστά στην Μάρσι η Κορνηλία και την ρώτησε αν ήταν έτοιμη να περάσει την ειδική διαδικασία που θα την οδηγούσε στην Εντέμ-Μανουντέβια.
Τότε η Μάρσι της αποκάλυψε την σχέση που είχε δημιουργήσει με τον Βένους και την παρακάλεσε να μεσολαβήσει στον κυβερνήτη, ώστε να περάσει και αυτός μαζί της από την διαδικασία. Της διηγήθηκε, ότι ένοιωθε πολύ ευτυχισμένη μετά από τόσο καιρό και δεν ήθελε να φύγει χωρίς αυτόν.
«Κάποτε με κατηγόρησες Μάρσι ότι σε παρέσυρα στην Εντέμ είπε η Κορνηλία τώρα σου λέγω, ότι τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται και μη παρασύρεσαι από απατηλά συναισθήματα.»
Η Μάρσι όμως ήταν ανένδοτη!!! Αν δεν έλθει και ο Βένους μαζί μου θα μείνω και εγώ εδώ μαζί του τόνισε!!!!!
Η Κορνηλία χάθηκε προς στιγμή από μπροστά της και έπειτα από λίγο επανεμφανίστηκε λέγοντας της, ότι ο κυβερνήτης έδωσε άδεια να παραστεί και ο Βένους στην διαδικασία..
Γεμάτη χαρά έτρεξε και ανακοίνωσε στον σύντροφο της, ότι ίσως έφευγαν μαζί για την Εντέμ Μανουντέβια.

Έτσι την καθορισμένη ημέρα παρουσιάστηκαν στην αίθουσα του κυβερνείου μαζί με άλλους κατοίκους της Εντέμ που είχαν επιλεγεί.
Μόλις εμφανίστηκε ο Μερ-Κα- Λεία ο Βένους γούρλωσε τα μάτια του και όρμησε κατά επάνω του. Προδότη ούρλιαξε εσύ με με κάρφωσες και με πέταξαν εδώ;;. Η μνήμη του είχε επανέλθει από το σοκ. Ο Μερ-Κα-Λεία συγκέντρωσε την σκέψη του και τον ακινητοποίησε ρίχνοντας τον κάτω. Η Μάρσι όρμησε να βοηθήσει τον Βένους και εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε η Κορνηλία που την ακινητοποίησε. Η όλη φασαρία έσπρωξε κάποιους να στραφούν προς βοήθεια του Βένους και της Μάρσι αλλά και αυτοί είχαν την ίδια τύχη...Τότε όλοι αυτοί με την βοήθεια ειδικών οδηγών και αγγελιαφόρων οδηγήθηκαν στην Αντι-Εντέμ για σωφρονισμό.
Την ώρα που η Κορνηλία σφράγιζε την είσοδο με τους ειδικούς κωδικούς είδε τα μαύρα μάτια της Μάρσι να την κοιτάζουν με μίσος.
Άλλη μια φορά με πρόδωσες Κορνηλία της φώναξε....!!! Ορκίζομαι πως δεν θα ησυχάσω αν δε σε κάνω να πληρώσεις για όλα αυτά και δεν εξαφανίσω κάθε τι που αγαπάς. Αν έχεις νοιώσει ποτέ μέσα σου ίχνος αγάπης για κάτι.!!!!!!
Με αυτά τα λόγια η Μάρσι ζωγράφισε 2 μαύρες γραμμές στα μάγουλα της από ένα ειδικό χρωματικό υλικό που έπαιρνε μαζί της όταν πήγαινε στις διδασκαλίες.
Αυτές οι γραμμές θα μου θυμίζουν συνεχώς, ό,τι δεν πρέπει να ξεχάσω φώναξε με θυμό!!!!!!!
Η Κορνηλία την κοίταξε ψύχραιμα και της απάντησε, ότι ίσως κάποτε λυπόταν πολύ που είχε ξεστομίσει αυτές τις κουβέντες..

Ο Μαλχιντέκ είχε πάρει όλες τις απαντήσεις που ήθελε!!!!
Χρειαζόταν λίγο χρόνο για να καθαρίσει από την συναισθηματική φόρτιση που είχε συσσωρεύσει βλέποντας όλα αυτά τα γεγονότα.

Τώρα περισσότερο από ποτέ ένοιωθε, ότι η συνάντηση με την κόρη του ίσως ήταν η κρισιμότερη στιγμή της ζωής του.!!!!!!Δεν ήξερε πως θα κατέληγαν τα γεγονότα αλλά βαθιά μέσα του αντιλαμβανόταν, ότι μπροστά του δεν είχε πια επιλογές αλλά αποφάσεις.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Τέλος 7ης Ενότητας
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26122
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Βικούλα »

ουάου!! O:-) O:-) @};-
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 30124
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

@};- @};- @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα
Δημοσιεύσεις: 17555
Εγγραφή: 21 Απρ 2010 1:06 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Λιζούλα »

:x :x @};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33693
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Annoula »

:x :x O:-) O:-) O:-)
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Giotoula
Δημοσιεύσεις: 12289
Εγγραφή: 10 Φεβ 2010 2:40 am

Re: ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Giotoula »

@};- :x :x :x
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
nondas
Δημοσιεύσεις: 9948
Εγγραφή: 18 Απρ 2010 1:17 am

Re: ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από nondas »

:x :x :x @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11510
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 8:35 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Χρυσουλίτσα μας! :) :x :x :x :x :x :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27428
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Ellaki »

:x :x :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88633
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Vasoula »

πωπω 8->
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
margaritarenia
Δημοσιεύσεις: 16607
Εγγραφή: 04 Μάιος 2007 4:02 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από margaritarenia »

Vaso έγραψε:πωπω 8->
Ακριβως αυτο ενιωσα ..... :) @};- @};- @};-
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 31623
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 8:38 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Fotinoula »

:x :x :x :x πάω και για την συνέχεια!
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Δημοσιεύσεις: 8939
Εγγραφή: 19 Μάιος 2010 10:12 am
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Stefanos »

:x :x :x
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 23140
Εγγραφή: 31 Οκτ 2007 4:53 pm
Τοποθεσία: Κέρκυρα

Re: ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Danielli »

Τι όμορφα δεμένη ιστορία... πως μπαινουν όλα στη θέση τους σιγά σιγά... 8->
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 11328
Εγγραφή: 03 Μάιος 2007 12:03 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από JOANNA »

@-) @-) @-) αμαν ευτυχως που εχεις γραψει την συνεχεια
τρεχωωωωωω :auto-sportbike:
με κομμενη ανασα ειμαι :romance-kisscheek:
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”