συμφωνώ Δήμητρα...Ελισσάβετ μου, είναι τέλεια αλλά δυστυχώς το ξεχάσαμε...
μάλλον η ΄Ελλη εννοούσε ότι η έκφραση μπορεί να φαίνεται ατελής, μέχρι την τελική επανασύνδεσή, αλλά και αυτή η διαδρομή της μη-τελειότητας μας εμπεριέχει... ;)
Συντονιστής: Vasoula
συμφωνώ Δήμητρα...Ελισσάβετ μου, είναι τέλεια αλλά δυστυχώς το ξεχάσαμε...
Ευχαριστώ κορίτσια, σωστή η παρατήρησηVaso έγραψε:συμφωνώ Δήμητρα...Ελισσάβετ μου, είναι τέλεια αλλά δυστυχώς το ξεχάσαμε...
μάλλον η ΄Ελλη εννοούσε ότι η έκφραση μπορεί να φαίνεται ατελής, μέχρι την τελική επανασύνδεσή, αλλά και αυτή η διαδρομή της μη-τελειότητας μας εμπεριέχει... ;)
κι εγώ στην ανηφόρα βρίσκομαι, μόνο που οραματίζομαι το τέλοςΙΩΑΝΝΑ έγραψε:ελισαβετ σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για τισ απαντησεισ σου,εχεισ πολυ δικιο,μου ειναι πολυ δυσκολο να δουλεψω με αυτο το κομματι,μου φενεται σαν μια ανηφορα χωρισ τελειωμο.
Έχει δίκο ο Βασίλης, Μαρία μου! Επιτέλους κάνε κάτι κορίτσι μου! Μην αφήνεις την ζωή σου να περνάει έτσι...Μαρία, δεν νομίζεις όμως πως πρέπει να κάνεις κάτι; Δεν το βαρέθηκες το ίδιο σκηνικό συνέχεια με τις φοβίες.. ;
βασω μου καντο μου λιγο πιο κατανοητο αυτο,με ποιον τροπο μπορει κανεισ να ελευθερωσει συναισθηματικα μπλοκαρισματα απο το παρελθον? δυσκολευωμαι πολυ με αυτο το κομματι.Αν αφήσουμε τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα να υπάρχουν, χωρίς να τα ελευθερώνουμε, τότε το αυρικό μας πεδίο επιδρά με τα αρνητικά φορτισμένα σωματίδια στο υλικό μας σώμα και εξουδετερώνει τα θετικά, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι και δεκτικοί στην ζωή μας. Κατ' επέκταση αυτό σημαίνει α-σθένεια! Υπάρχει τρόπος με φυσικά μέσα να καταπολεμήσεις μια α-σθένεια, δεν υπάρχει όμως τρόπος με φυσικά μέσα, να καταπολεμήσεις ένα ασθενές συναισθηματικό πεδίο, που μπλοκάρει τις σκέψεις μας και τις πράξεις μας.
Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τα μη αποδεκτά συμβάντα, επιδράσεις κάποιων άλλων ανθρώπων και έτσι παραμένουν σε έναν συναισθηματικό πόνο, που λαμβάνει χώρο μέσα τους, και εκδηλώνεται σαν προσωπικό δράμα.
Το ρέικι ενεργοποιεί έντονα τα θετικά σωματίδια της ύλης, ώστε ερχόμενα σε επαφή με τα αρνητικά σωματίδια της αντι-ύλης (αυρικό πεδίο) να μην εξουδετερωθούν, αλλά να ενωθούν μέσα στην ενέργεια της αγάπης και να ελευθερωθούν.