Τα φυλαχτά της Ρωρ


fylaxta ror 

Ρωρ, είναι το όνομα μιας "πνευματικής σκέψης" που είναι κοντά μου και δρα σε ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο. Έχει τις δονήσεις εκείνες που της επιτρέπουν να έρχεται στον υλικό κόσμο και να με βοηθά μέσα από την  έμπνευση.

Οι κάρτες της Ρωρ δημιουργήθηκαν σε μια στιγμή έμπνευσης και καθοδήγησης. Κάθε κάρτα περιέχει κι ένα σημαντικό μήνυμα για τον καθένα μας που βρίσκει ανταπόκριση σε μια στιγμιαία αναζήτησή μας.

Η  ίδια «πνευματική σκέψη»  που με ενέπνευσε να δημιουργήσω τις κάρτες της Ρωρ, με ενέπνευσε σήμερα να δημιουργήσω τα φυλαχτά της Ρωρ. Είναι φτιαγμένα με Αγάπη και Ευλογία και περιέχουν μια απάντηση στα πιο βαθιά μας ερωτήματα.

Το χρώμα έχει επίδραση στην Ψυχή μας και μας ωθεί από ένα αόρατο επίπεδο να κάνουμε επιλογές που ξεκλειδώνουν τις βαθύτερες ανάγκες μας.

Τα φυλαχτά της Ρωρ έχουν δημιουργηθεί με βάση  το χρώμα σε διάφορους συνδυασμούς που αφορούν τον καθένα μας ξεχωριστά, ενεργοποιημένα για να φέρουν αρμονία στον εσωτερικό μας κόσμο και ευλογία στην Ζωή μας.

Οι επιλογές είναι προσωπικές, γι’ αυτό χρειάζεται να γίνουν αφήνοντας την διαίσθηση σας να σας οδηγήσει στο πιο κατάλληλο για εσάς φυλακτό.

Μπορείτε να το κρεμάσετε στο σπίτι σας, επιλέγοντας την θέση του με γνώμονα τις ανάγκες σας  ή  στο γραφείο σας ή στο αυτοκίνητο σας ή να το χρησιμοποιήσετε για κλειδοθήκη.

Το κάθε φυλαχτό είναι χειροποίητο  και μοναδικό, δεν μοιάζει με κανένα άλλο της σειράς "φυλαχτά της Ρωρ".  Δεν ενδείκνυται για «σκληρή» μεταχείριση. Επίσης περιέχει και ένα μήνυμα, τυχαία διαλεγμένο από την συλλογή «οι κάρτες της Ρωρ».


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art