Θεοδώρα Γκλαβέτα

Το Ρεικι δεν είναι κάτι ξεχωριστό από το Εαυτό μου. Ότι με διαχώρισε από την κατάσταση της Αγάπης στην πορεία της εξέλιξης μου ήταν οι αποστάσεις που δημιούργησα από τον Εαυτό και το Θεό, ήταν τα τείχη της άμυνας που ύψωσα μέσα μου από φόβο, και δίχασα την Ύπαρξη μου. Ότι παρεμβάλλεται σε αυτή την απόσταση είναι η εμπειρία της Ζωής που με ωθεί να αγγίζω και να ανακαλύπτω τον Εαυτό μου μέσα από την Αγνότητα, την Αγάπη και την Ακεραιότητα.

Το Άγγιγμα του Θεού στο σώμα μου υπήρξε για μένα καταλυτικό. Ένιωθα σε κάθε συνεδρία τη ροή της Αγάπης να αυξάνει και να διευρύνεται, να διαχέεται σε όλη μου την Ύπαρξη και να συνενώνει σταδιακά τα διαμελισμένα κομμάτια του Εαυτού μου, να συγκολλάει μέρα με τη μέρα το παζλ της εμπειρίας της ζωής που έζησα μέχρι τότε και να την εμποτίζει με συνείδηση, φως και αποδοχή.

Ένιωθα τη Γνώση του Εαυτού μου να υπερβαίνει τη Φυσική μου πραγματικότητα και να αγκαλιάζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου, σαν αναπόσπαστο κομμάτι της Ύπαρξης μου.

Η εμπειρία της Ζωής εμπεριείχε καταδύσεις στις σκοτεινές γωνιές του Είναι. Όσο πιο πολύ μάθαινα να αναπνέω στο βυθό των συναισθημάτων με την ανάσα της καρδιάς ,τόσο περισσότερο έμενα στο βυθό για να εξερευνήσω και να φωτίσω τα άδυτα των συμπεριφορών, των προτύπων και των στερεοτύπων, οικογενειακών, κοινωνικών και θρησκευτικών. Η απόσταση της ανάδυσης στην επιφάνια του Φωτός μικραίνει όλο και περισσότερο. Όσο προχωράω όλα φωτίζονται για να με οδηγήσουν στην Αγάπη που δεν εκλιπαρεί για αποδοχή, που δεν έχει δεύτερες σκέψεις και διεκδικήσεις, που δεν δίνει από ανάγκη αλλά ανοίγει συγχρόνως στο Θεό για να λάβει μέσα από την ουσία της Ζωής.

Μέσα σε αυτή τη διαδρομή ανακαλύπτω την ουσιαστική απλότητα και ομορφιά της Ζωής που ισορροπεί και συνενώνει τους δυο κόσμους της, τον κόσμο του Θεού και τον κόσμο του Ανθρώπου.

Θεοδώρα Γκλαβέτα 

Usui Reiki Master
Karuna Reiki Master

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. επικοινωνίας: 6974 10 57 66


2023  Reiki Center  Site Created by Liquid Art