Φωτεινή Γκλαβέτα

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να συστηθώ από την Αρχή, να συστηθώ από την Αρχή και στον Εαυτό μου...

Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει και ένας άλλος κόσμος, πέρα από τον απόλυτα φυσικό-φαινομενικό, δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να νοιώσω αισθήματα και συγκινήσεις Ανθρώπινες και ουσιαστικές.

Ότι θα μπορούσα να νοιώσω Αγάπη.

Πολλά τα θέλω της κοινωνίας μας, της θρησκείας... και μπλέξαμε στα γρανάζια μια απόλυτης παρεξήγησης της ίδιας μας της ουσίας... Μιας παρεξήγησης που μας απέσπασε από την Φυλή μας, από την ουσία της Ανθρώπινης φυλής, από τον θεό και διαστρέβλωσε την Φύση μας.

Όντως, ο μόνος τρόπος να φωνάξει η Ψυχή μας πάνω από αυτή την παρεξήγηση είναι η ασθένεια, μια δυσφορία που δεν αντέχεται..., η δυσφορία της Ψυχής μας κλεισμένη σε ένα πλαίσιο. Είναι αλήθεια τόση η ομορφιά που χάνουμε πίσω από τις μάσκες, τόση η ομορφιά της Ζωής, που μας ξεγλιστράει θυσιάζοντας την καθημερινά σε μικρά και ασήμαντα για την Ψυχή μας πρέπει, επιθυμίες και θελήσεις που αρκεί μια στιγμή, εκείνη η στιγμή της ενθύμησης του θεού, για να πάρεις μια βαθιά ανάσα, για να νοιώσεις την απλότητα, την αγνότητα και την αυθεντικότητα της ζωής και μετά όσες φορές και να πέσεις πάντα θα σηκώνεσαι όλο και πιο συνειδητός, γιατί θα θυμάσαι... και θα ξέρεις ποιος Είσαι.

Η τροχιά αλλάζει, όχι για να μας καταστρέψει, να μας τρομάξει ή να μας εξουσιάσει, αλλά γιατί ήρθε η στιγμή του Ανθρώπου να νικήσει μέσα του το ανθρωπάκι και να σταθεί στο ύψος και στο βάθος που του αξίζει. Θέλει Θάρρος, Πίστη και Θέληση η ελευθερία, κανείς δεν είπε ότι ο δρόμος της γνώσης του Εαυτού και της ενθύμησης είναι εύκολος, είναι όμως δρόμος χωρίς επιλογή για αυτόν που το λέει η Ψυχή του να ανοίξει την πόρτα στην Αλήθεια, στην Ζωή.

 

Φωτεινή Γκλαβέτα 

Usui Reiki Master
Karuna Reiki® Master
Σύμβουλος Aura - Soma®

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. επικοινωνίας: 6973 80 54 88


2023  Reiki Center  Site Created by Liquid Art