KOYNZITHΣ

Μια άλλη ζωή...
Επισκέπτης

KOYNZITHΣ

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

KOYNZITHΣ

Ο ήρεμος κουνζίτης είναι μια εξαιρετικά πνευματική πέτρα με υψηλή δόνηση. Αφυπνίζει το τσάκρα της καρδιάς και την ανιδιοτελή αγάπη, παράγοντας σκέψεις γεμάτες αγάπη και επικοινωνία. Ακτινοβολεί ειρήνη και σας συνδέει με την συμπαντική αγάπη. Ο κουνζίτης προκαλεί μια βαθιά κατάσταση διαλογισμού και είναι ευεργετικός για όσους δυσκολεύονται να μπουν σε κατάσταση διαλογισμού. Επίσης, τονώνει τη δημιουργικότητα. Ο κουνζίτης ενθαρρύνει την ταπεινοφροσύνη και την επιθυμία για αληθινή προσφορά.
Ο κουνζίτης είναι μια πέτρα προστασίας, δουλεύοντας πάνω στο άτομο και το περιβάλλον. Εχει τη δύναμη να διαλύει την αρνητικότητα. Η πέτρα αυτή προστατεύει την αύρα από τις ανεπιθύμητες ενέργειες, δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα γύρω από αυτήν και διαλύοντας τις προσκολλημένες οντότητες και τις νοητικές επιρροές. Προσδίδει την ικανότητα να είμαστε συγκρατημένοι ακόμα και μέσα στο πλήθος. Ο κουνζίτης δυναμώνει το ενεργειακό πεδίο γύρω από το σώμα.

Σε ψυχολογικό επίπεδο, ενθαρύνει την προσωπική έκφραση και επιτρέπει την ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων. Αίρει τα εμπόδια από το δρόμο σας και σας βοηθά να προσαρμοστείτε στην πίεση της ζωής. Μπορεί να βοηθήσει στην ανάκληση αναμνήσεων που έχουν μπλοκαριστεί. Είναι ένας χρήσιμος θεραπευτής για όσους χρειάστηκε να μεγαλώσουν γρήγορα επαναφέροντας την εμπιστοσύνη και την αθωότητα. Προωθεί το χάρισμα της αποδοχής του εαυτού μας και των άλλων. Είναι επίσης χρήσιμος για τη μείωση του άγχους που οφείλεται στο στρες.

Σε νοητικό επίπεδο διευκολύνει την ενδοσκόπηση και την ικανότητα ανάληψης δράσης μετά από μια εποικοδομητική κριτική. Εχει την ικανότητα να συνδυάζει τη διανόηση, τη διαίσθηση και την έμπνευση.

Ο κουνζίτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεκαθαρίσουμε τα συναισθηματικά μας χαλάσματα και να απελευθερώσουμε τα αισθήματά μας θεραπεύοντας τον πόνο της καρδιάς κυρίως αυτόν που έχουμε μεταφέρει από προηγούμενες ζωές. Ξεκαθαρίζει την αντίσταση και μας βοηθά να βρούμε το συμβιβασμό μεταξύ των προσωπικών μας αναγκών και των αναγκών των άλλων. Η θετική επίδραση που έχει ο κουνζίτης στη διάθεσή μας είναι χρήσιμη για την κατάθλιψη που είναι αποτέλεσμα συναισθηματικών αιτιών. Είναι εξαιρετικός για την ανακούφιση κρίσεων πανικού.

Σε πνευματικό επίπεδο ο κουνζίτης δραστηριοποιεί το τσάκρα της καρδιάς και το ευθυγραμμίζει με αυτά του λαιμού και του τρίτου ματιού.

Σε σωματικό επίπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπλοκάρει το γαιοπαθητικό στρες.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33540
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 4:23 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Όμορφος!!δεν έχω δει απο κοντά!! @};- :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δωράκι είναι κούκλος...
Εχω έναν ροζ και είναι απίστευτα λαμπερός...
Εχει καταπληκτική και έντονη δόνηση...

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”