AXIA έγραψε:=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Κώδικας: Επιλογή όλων
:oops: :oops: :oops: simfono apolita kali xronia se oloys sas eyxomai armonia agapi galini !!!!!!
AXIA έγραψε:=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Κώδικας: Επιλογή όλων
:oops: :oops: :oops: simfono apolita kali xronia se oloys sas eyxomai armonia agapi galini !!!!!!
απο μικρη μου αρεσαν τα παραμυθια.πιστευω στουσ αγγελουσ αν και δεν ειχα την τιμη να μου συστηθουν,πολλεσ φορεσ εχω ζιτησει την βοιθεια τουσ,απλα τουσ μιλησα σαν να ειχα καποιον μπροστα μου,οπωσ μιλαμε οταν εχουμε εναν αλλο ανθρωπο διπλα μασ.Vaso έγραψε:Βρε Ιωάννα μου ζητάς να σου πούμε τρόπο να έχεις μια μεταφυσική εμπειρία? Υπάρχει τέτοια περίπτωση?
Από την στιγμή που αμφισβητείς την ύπαρξή τους και ζητάς επιβεβαίωση μέσα από την εμπειρία των άλλων, πως είναι δυνατόν να επικοινωνήσεις με τον "αόρατο" κόσμο?
Η εσωτερική επικοινωνία δεν έχει τρόπο εκμάθησης, αλλά διαδρομή πίστης και αφοσιωμένης εργασίας με τον Εαυτό σου, πρωτίστως!
΄Οσο γι' αυτό το "μαγισσούλες" με κούφανες!
Πολλά παραμύθια διαβάζεις πουλάκι μου...
Λοιπον μια και το αναφέρεις Ιωάννα μου θα σου πω κάτι που μου συνέβη, πριν χρόνια.και δεν ειχα την τιμη να μου συστηθουν
Συνήθως δεν λέω ποτέ τίποτα γι' αυτά, γιατί οι άνθρωποι μπορεί μεν να θέλουν να επικοινωνήσουν, αλλά κυρίως αυτό που θέλουν είναι να μιλάνε και να φαντάζονται πως κάποιος τους ακούει (θρησκευτικό πρότυπο). Αν αυτή επικοινωνία γίνει και πιο "πρακτικά", τότε τρέμουν από τον φόβο τους!