Θετική σκέψη... θεραπευτική σκέψη;

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
Επισκέπτης

Θετική σκέψη... θεραπευτική σκέψη;

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Θετική σκέψη... θεραπευτική σκέψη;

της Χάϊδως Ψιλοϊνη
(ιατρός, ομοιοπαθητικός)

"Η ανθρώπινη σκέψη συνδέεται με τον ζωτικό ηλεκτρισμό της ζωής. Όταν οι σκέψεις είναι θετικές, έλκουν προς το μέρος τους ζωτικές δυνάμεις, αλλά όταν οι σκέψεις είναι αρνητικές, αυτές οι ζωτικές δυνάμεις διασκορπίζονται, απομακρύνονται από τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται μια ασθένεια". (Πέταρ Ντένωφ)

'Oλο και περισσότερο γίνεται αποδεκτό πως ο τρόπος που σκεφτόμαστε επηρεάζει τόσο τον τρόπο της ζωής μας αλλά και τον τρόπο που μέσα στα πλαίσια του χρόνου επηρεάζεται η υγεία μας.

'Eχει λεχθεί ότι η ζωή αναπτύσσεται με την δική μας συμμετοχή σ' αυτήν και όλες οι μελέτες πλέον δείχνουν ότι φτιάχνουμε την δική μας πραγματικότητα μέσα μας.

Η σύγχρονη επιστήμη μέσα από μια συνεχώς διευρυνόμενη αντίληψη των λεπτότερων νόμων και πραγματικοτήτων που αφορούν το σύμπαν καθορίζει ότι το ανθρώπινο όν λειτουργεί με ένα ενοποιημένο τρόπο τόσο στην σχέση του με τον κόσμο που το περιβάλλει όσο και στην αλληλεξάρτηση μεταξύ των διαφορετικών πεδίων της ύπαρξής του. Βάσει αυτού η σκέψη όποια και αν είναι η ποιότητά της είναι μια ενέργεια που από την στιγμή της σύλληψής της αρχίζει να παράγει τον εαυτό της στο φυσικό επίπεδο καθώς επηρεάζει την συμπεριφορά μας, την διάθεσή μας, τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, τα συναισθήματά μας, τις πράξεις και τις αντιδράσεις μας στο περιβάλλον, ολόκληρη την ζωή μας. Η ένταση μιας σκέψης και της από αυτήν παραγόμενης εικόνας καθορίζει σε ένα μεγάλο βαθμό την αμεσότητα της φυσικής της υλοποίησης. Γι' αυτό και για πολλούς μελετητές η ασθένεια είναι η προβολή διαστρεβλωμένων ιδεών που λειτουργούν σαν μορφογεννητικά πεδία και αργά η γρήγορα επηρεάζουν το σώμα.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Proceedings of the National Academy of Sciences η θετική σκέψη είναι εξίσου ισχυρή με το πιο ισχυρό αναλγητικό στην ανακούφιση του πόνου και αναλογεί με μείωση του πόνου κατά 28% σχεδόν όπως και η αναλγητική δράση της μορφίνης καθώς έχει σαν αποτέλεσμα την έκκριση στον εγκέφαλο των ενδορφινών, φυσικών αναλγητικών του οργανισμού. 'Eχει επίσης μελετηθεί πως η θετική σκέψη θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή σοβαρών νοσημάτων όπως ο καρκίνος καθώς μειώνει το στρες το οποίο θεωρείται πλέον από τους ερευνητές βασικός εκλυτικός παράγοντας σχεδόν όλων των ασθενειών.

Σε μια μελέτη που έγινε, σε 400 περιπτώσεις "αυτόματης" ίασης καρκίνου παρατηρήθηκε ότι το μόνο κοινό που είχαν οι ασθενείς μεταξύ τους ήταν ότι όλοι είχαν αλλάξει την συμπεριφορά τους προτού συμβεί η υποχώρηση, βρίσκοντας τον τρόπο να αντιμετωπίσουν την κατάστασή τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία, θετικότητα και θάρρος.

Η αρνητική σκέψη προέρχεται κυρίως από την ψευδαισθητική ανάγκη του νου να ελέγχει τα πράγματα μέσα από τον φόβο του, γεγονός που περιορίζει την δυνατότητά μας στην ούτως η άλλως περιορισμένη ενεργή δυνατότητα του εγκεφάλου μας με αποτέλεσμα να κινούμαστε πάντα μέσα από τον φόβο της επανάληψης ενός τραυματικού παρελθόντος χωρίς να επιτρέπουμε στον εαυτό μας την κίνηση προς καινούργια δεδομένα και λύσεις.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι η αρνητική σκέψη δεν είναι η φυσική κατάσταση του ανθρώπου αλλά το αποτέλεσμα πολλών παραγόντων που βρίσκονται έξω από την πραγματική του φύση και αυτό καθιστά ακόμη πιο έντονη την ανάγκη της διεύρυνσης της συνειδητότητάς μας και την επανεκπαίδευση της σκέψης μας.

Η θετική σκέψη, όμως, δεν είναι η σκέψη που προκαθορίζει ότι όλα θα πάνε "καλά" βάσει αυτού που εμείς θέλουμε αλλά η βαθιά βεβαιότητα πως ό,τι και να γίνει μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε θετικά. Που σημαίνει ότι δεν περιορίζεται στις ήδη υπάρχουσες αντιλήψεις περί κακού-καλού και στις δυσκολίες της ζωής αλλά στην πέραν αυτών δυνατότητα διεξόδων και θετικής αξιοποίησης των γεγονότων όποια και αν είναι αυτά. Και αυτό σημαίνει ότι η θετική σκέψη απέχει πολύ από το να είναι τυφλή απέναντι στην πραγματικότητα, αντίθετα βασίζεται στην Πίστη και στην από αυτή προερχόμενη εμπιστοσύνη στον εαυτό και ανοίγει μπροστά μας ένα απεριόριστο πεδίο δυνατοτήτων και πιθανοτήτων για την επίλυση του όποιου προβλήματος.

Η σκέψη επηρεάζεται από τον τρόπο εκπαίδευσης, από τους φόβους μας, από τις προσδοκίες μας, από όλα όσα συνειδητά η ασυνείδητα έχουμε αποδεχθεί ως πραγματικά και καθορίζουν τα όρια του κόσμου μας. Ενός κόσμου περιορισμένου και σχετικού εξαρτώμενου από τον βαθμό της συνειδητότητάς μας. Η θετική σκέψη είναι η ελεύθερη σκέψη. Ελεύθερη από προκαταλήψεις, γνώμες, φόβους, στατικά πρότυπα συμπεριφοράς. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ελεύθερος αν δεν είναι κύριος του εαυτού του. Καμιά "θετική" σκέψη δεν μπορεί να είναι δημιουργική και άρα και θεραπευτική αν δεν μπορεί να ξεπεράσει τον φόβο των ορίων της. Κάθε σκέψη που δημιουργείται μετέχει ταυτόχρονα στο σύνολο του χρόνου που μας αφορά και αυτό σημαίνει πως κάθε σκέψη είναι σαν ένα κομμάτι του μέλλοντος όταν δημιουργείται, ένα κομμάτι του παρόντος όταν βιώνεται και ένα κομμάτι του παρελθόντος που θα φύγει και αυτό δεν αφορά μόνο τα δικά μας στενά όρια, αλλά εμποτίζει συνεχώς την συλλογική μας πραγματικότητα.

Η θετική σκέψη έχει σαν αποτέλεσμα την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία εντός της ζωής και κάθε εμπειρία στην ζωή μεταβάλλει την ανατομία του εγκεφάλου. Οι νέοι δενδρίτες που δημιουργούνται στα εγκεφαλικά κύτταρα των εν ενεργεία ηλικιωμένων ανθρώπων είναι ένα μόνο παράδειγμα.

Η δυστυxία, γράφει ο Leshan, σxεδόν πάντα δείxνει ότι υπάρxει ένας δρόμος που δεν ακολουθήθηκε. 'Eνα ταλέντο που δεν καλλιεργήθηκε, ένας εαυτός που δεν αναγνωρίστηκε. Μια κατάσταση που χρειάζεται αλλαγή. Για πολλούς ανθρώπους οι περιορισμοί, η απώλεια, η αρρώστια ή ο πόνος αποδείχθηκε ο μεγαλύτερός τους διδάσκαλος. Το αίσθημα της xαράς και της πληρότητας δεν έρxεται κυνηγώντας την ευτυxία μέσα σε προκαθορισμένες πεποιθήσεις και όρια, αλλά έρxεται όταν έxεις μάθει να βρίσκεις νόημα στην ζωή.

'Oταν έxουμε μάθει να ζούμε με νόημα, τότε δεν μας πιάνει απόγνωση, όταν τα πράγματα δεν έρxονται όπως τα περιμέναμε, αλλά ψάxνουμε να βρούμε νόημα μέσα στις όποιες δυσκολίες. Η θετική σκέψη ανιχνεύει τον τρόπο για την λύση και μέσα από την έμπρακτη άσκηση της βούλησης δίνει στον άνθρωπο την δυνατότητα να βρίσκει και να ενεργοποιεί τις εν δυνάμει ικανότητές του προς όφελος όχι μόνο του ίδιου του εαυτού του αλλά και του συνόλου, προς όφελος της ίδιας της ζωής και της εξέλιξης. Η ταχύτητα της σκέψης -μεγαλύτερη από αυτή του φωτός- μπορεί να μεταφέρει όσα εμείς ακόμη δεν συνειδητοποιούμε και να επηρεάσει την συλλογική μας πραγματικότητα και αυτό μας καθιστά επίσης σε ένα βαθμό συμμέτοχους στην αλλαγή προς το θετικό του κόσμου μας.

Η θετική σκέψη διαμορφώνει τον εγκέφαλο αλλά δεν προέρχεται από αυτόν. Είναι ένα άνοιγμα καρδιάς, αποδοχής και αγάπης για όλα όσα υπάρχουν "καλά" και "κακά" γιατί πίσω από αυτά αναγνωρίζει την δυνατότητα της υπέρβασης και της επιλογής, το γκρέμισμα των ορίων και την συνειδητή συμμετοχή στο αληθινά Θετικό.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

πόσο δεν συμφωνώ με τον όρο "θετική σκέψή"...!!!

γιατί έχω αντιμετωπισει θεραπευτικά ανθρώπους που είχαν κάνει σεμινάρια επί σεμιναριων για να την αποκτήσουν...
Και στο τέλος έθαψαν ότι θεωρουσαν "αρνητικό" για την ζωή τους, από φόβο να το αντιμετωπίσουν...σε ένα σκοτεινό υποσυνειδητο, που δρουσε ανασταλτικά στην θετική σκέψη του νου...

Δεν είναι τόσο απλό το θέμα...

Η σωστή άποψη για την ζωή, ξεκινάει από όσα "βαριά" συναισθήματα κρύβονται στο υπόγειο της συνειδησής μας και μας κάνουν να πράτουμε σαν μαριονέτες...

άλλα να θέλουμε, άλλα να σκεφτόμαστε, και άλλα να κάνουμε...

Η συνοχή του Εαυτού μας, η γνώση του και η εναρμόνισή του με την πνευματική του φύση, είναι η ίδια ζωή που δεν φοβάται να ζήσει, αλλά γνωρίζει πως...

Δεν διαφωνώ με το άρθρο της Χάϊδως, αλλά με τον όρο "θετική σκέψη"... :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Η
αρνητική σκέψη προέρχεται κυρίως από την ψευδαισθητική ανάγκη του νου να ελέγχει τα πράγματα μέσα από τον φόβο του, γεγονός που περιορίζει την δυνατότητά μας στην ούτως η άλλως περιορισμένη ενεργή δυνατότητα του εγκεφάλου μας με αποτέλεσμα να κινούμαστε πάντα μέσα από τον φόβο της επανάληψης ενός τραυματικού παρελθόντος χωρίς να επιτρέπουμε στον εαυτό μας την κίνηση προς καινούργια δεδομένα και λύσεις.
Κάθε σκέψη που προέρχεται από τους φόβους μας περιορίζει τις δυνατότητες ανάπτυξης μας....
Επομένως δεν μπορούμε να μιλάμε για θετική ή αρνητική σκέψη αλλά για δυναμική αντιμετώπιση των φόβων μας μέσα από εσωτερική αναζήτηση και ενδοσκόπηση.Να κατανοήσουμε, ότι "φοβερό¨και να μας συμβαίνει εάν το αποδεχθούμε και μάθουμε από αυτό έχουμε ήδη προχωρήσει στην εξέλιξη μας.....
Δεν διαφωνώ με το άρθρο αλλά ο τρόπος γραφής του μου φάνηκε σαν να υποστήριζε, ότι η θετική σκέψη είναι πανάκεια προς επίλυση παντός προβλήματος.....
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 23113
Εγγραφή: 31 Οκτ 2007 4:53 pm
Τοποθεσία: Κέρκυρα

Δημοσίευση από Danielli »

Για μένα "θέτική σκέψη" είναι να ξυπνάω το πρωί με το αίσθημα της ευγνωμοσύνης για την μέρα , με ότι θα μου φέρει...

Η παγίδα είναι όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα( θέματα-προκλήσεις) που είναι μέρος της πνευματικής μας εξέλιξης, και τα "κουκουλώνουμε" με ένα ΟΛΑ ΚΑΛ’.
1ον .Ξέρουμε ότι λέμε ψέματα στον Εαυτό μας
2ον.Δεν μπαίνουμε με αυτη τη δικαιολογία στην ουσία του προβλήματος.
3ον. Το πρόβλημα θα επιστρέψει μέχρι να εννοήσουμε να του δώσουμε σημασία.
:x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira
Δημοσιεύσεις: 10143
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:13 pm
Τοποθεσία: Μυτιλήνη

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Η θετική σκέψη είναι ένας ακόμα έντεχνος τρόπος "κουκουλώματος" της πραγματικής αιτίας των οσων συμβαίνουν.Είναι ενα ακόμη δολωμα των οσων ξερουν πολύ καλα να χειρίζονται την μαζα ώστε να την απομακρύνουν απο την ευρεση τους Εαυτου τηςΕινα η μοδα της εποχης η θετική σκεψη με το μυστικο της.
Ειναι το διπολο αρνητικη -θετική της υπνωσης και της απομακρυσνης απο το τι πραγματικα ΕΙΜΑΣΤΕ!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

. Η ένταση μιας σκέψης και της από αυτήν παραγόμενης εικόνας καθορίζει σε ένα μεγάλο βαθμό την αμεσότητα της φυσικής της υλοποίησης.
Η σκέψη ενδυναμώνεται απο το συναίσθημα , τότε εχει δυνατότητες.
Θεραπευτικη σκέψη είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ σκέψη ..... οταν είμαστε συνειδητοί. Κάτω απο το φως της συνειδητότητας ολες οι σκεψεις είναι οι αρμονικες για εμας.
Μια αναφορα στεγνή ως προς μια θετική αστήριχτη σκέψη , μοιάζει με ενα μηχανικό παπαγάλο.

Οι περισσότεροι συγγραφείς πιθανόν να γνωρίζουν για τι μιλουν αλλα αν δεν υπάρχει η εσωτερική αίσθηση , τότε η λέξη θετικός είναι μια εικόνα σαν αυτή [+]....
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Θεραπευτικη σκέψη είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ σκέψη ..... οταν είμαστε συνειδητοί.
στην λέξη "συνειδητοί" βρίσκεται όλη η θεραπεία μας!

αν βέβαια μπορεί κανείς να κατανοήσει τι σημαίνει συνειδητός...

γιατί κατά την άποψη των περισσοτέρων ανθρώπων, είμαστε ενσυνείδητα όντα και έτσι αυτή η λέξη μπερδεύεται με το συνειδητός και ξεκινάνε πολλές παρεξηγήσεις με το αντίθετό του, που είναι το "ασυνειδητος" και έχει καθιερωθεί με άλλη έννοια, από αυτήν που πραγματικά υπονοεί...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Με την λέξη συνειδητός εννούμε , τον ανθρωπο που βρίσκεται σε εγρήγορση ως προς τα συναισθήματα του , τις σκέψεις και τις πράξεις του. Τα τοποθετώ με την σειρα που δρούν σχετικα με την ταχύτητα σύλληψης.
Κάποιον που εχει αντίληψη της οντότητας του σαν πνευματικη και ψυχική ύπαρξη και γνωρίζει την θέση του στο σύμπαν και την σχέση του με αυτό. Τότε μπορεί να αυτοπαρατηρείται και να εχει την επίγνωση του τι και γιατί....των αιτιών της σκέψης του [ στην προκειμένη περίπτωση που μιλάμε για σκέψεις].

Η συνειδητότητα δεν είναι το ίδιο με αυτό που αποκαλούμε συνείδηση και ασυνείδητος και που συνηθως εχει σχέση με την ηθική και τα πρότυπα η τις προκαταλλήψεις.
Αν και ουσιαστικά και αυτα απο την ίδια εννοια εχουν προέλθει αλλα παραποιήθηκαν με τον χρόνο ..
Οσον αφορα την συνειδητότητα , εχει πολλες διαβαθμίσεις που ορίζονται απο την κατανόηση και ανάλογα είναι και αυτά που γνωρίζουμε , αυτό που είμαστε και αυτα που μπορούμε να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

:x :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Xenofon
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 28 Νοέμ 2008 3:19 am
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα

Δημοσίευση από Xenofon »

Μπράβο παιδιά!! Πολύ ωραίο θέμα! Σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να το σκεφτώ κι εγώ. Συνειδητότητα λοιπόν.
Πιστεύω πως οι άνθρωποι είμαστε ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ στο εδώ και τώρα (αφού αυτή είναι η πραγματικότητα εξάλλου, το αιώνιο Τώρα) αλλά δεν είμαστε συνειδητοί. Δεν μας λείπει κάτι. Τα πάντα είναι εδώ και τώρα μέσα μας, αλλά τα "ανακαλύπτουμε" κομμάτι κομμάτι μέσα από τις εμπειρίες μας στο ταξίδι τούτο της ζωής. Και τώρα που γράφω βρίσκω πολλούς φόβους στο συνειδητό μου που δεν με αφήνουν να ελευθερωθώ...πόσοι ακόμη υπάρχουν που ούτε καν φαντάζομαι στο ασυνείδητό μου και που παρ'όλα αυτά με καθορίζουν, τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις πράξεις μου όπως πολύ εύστοχα αναφέρθηκε.

Υπομονή λοιπόν. Υπομονή κι εμπιστοσύνη στο ταξίδι της εξέλιξης. Όχι για να γίνω καλύτερος, αλλά συνειδητός.
All we need is Love
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

:x :x :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Madraoulas
Δημοσιεύσεις: 7578
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2007 6:11 pm
Τοποθεσία: Χολαργος-Αθηνα/Νεαπολη-Λακωνια

Δημοσίευση από Madraoulas »

'Σκαβω' προς τους φοβους μου με ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ...ωστε ολα να γινουν συνειδητα..να ερθουν στο ΦΩς
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

αν η θετική σκέψη περιλαμβάνει και την λέξη "θάρρος" συμφωνώ...

αλλιώς μόνη της, δεν "παλεύει" με τον φόβο... :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ksan8oula
Δημοσιεύσεις: 2667
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2008 6:54 pm
Τοποθεσία: Κρητη

Δημοσίευση από ksan8oula »

βρηκα το καταλληλο τοπικ !!!!

ειχα πει οτι οταν με ξαναπιασει πανικος θα τον περασω εδω ,κοντα σας

Να μαι λοιπον στις θετικες σκεψεις να προσπαθω να τον ξεπερασω .

Αλλα θετικη σκεψη χωρις θαρρος ,δεν βοηθαει..

Εκει που ετρωγα πατατοσαλατα ,τσουφ ξεπροβαλε ο πανικος απο το πουθενα...ξαφνικη ζαλη ,ταση λυποθυμιας ,εξαντληση και ολα τα αλλα τα προκαλεσα ...ταχυπαλμα ,ναυτια και ολα τα γνωστα του πανικου.

Φερνω στο μυαλο μου τα λογια της Βασως για να μπορεσω να ηρεμησω.

την ώρα που σε πιάνει η κρίση, σκέψου ότι ΕΣΥ είσαι πιο δυνατή
από τον
νου σου, που
την
δημιουργεί...

Προκάλεσέ τον επιτέλους!!!

Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ειναι "θρασύδειλος"...
΄Οταν καταλάβει ότι δεν μπορεί πια να σε ελέγχει, θα χαλαρώσει και θα σ' αφησει
ησυχη...

Χωρίς "μάχη" Μαράκι δεν κινείται η ζωή...

Κάνε την τουλάχιστον έξω από εσένα...Για να μπορέσεις μέσα σου να έχεις
αγάπη...


Προσπαθω να συγκεντρωθω στο γραψιμο εδω μεχρι να μου περασει,κανω θετικες σκεψεις ,θυμαμαι ολα οσα μου εχετε γραψει.
Χαλασε την μερα μου παλι,τα καταφερε :-(

Ο θωρακας μου ειναι σαν ταναλια ,οι ωμοι μου σφιγμενοι σπρωχνουν προς τα πανω...
Οσο παει προς την αποκορυφωση του μου φερνει νυστα ,με κουραζει αβασταχτα αυτη η διαδικασια.____εχουν περασει 20 λεπτα

ΜΑΛΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ να μου περναει ,νιωθω σαν να μου εχουν δωσει ηρεμιστικα,στεγνο στομα και νυστα.Η ταση εμετου εχει περασει σχεδον.Λιγο τρεμουλο ακομα στο σωμα αλλα ξερω οτι περναει.Εμαθα πια την διαδρομη του !!!!!
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Μαράκι, αφού βρήκες το κουράγιο να γράψεις, είσαι σε πολύ καλό δρόμο...

δυνατά κοριτσάκι...είσαι πιο δυνατή και από και την πιο δυνατή σκέψη, ενός ανωριμου, φοβισμένου και μονοσήμαντου νου... Εσύ είσαι, και όχι αυτός, η ζωή!!!

>:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”