Μετενσάρκωση!!

Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 13197
Εγγραφή: 26 Απρ 2007 11:03 am
Τοποθεσία: Pandora!!

Μετενσάρκωση!!

Δημοσίευση από Emmaki »

Θεωρώ ότι το θέμα για το οποίο θα γράψω, ανήκει σε αυτή την κατηγορία.. Το γιατί μη το ρωτήσετε… απλά το αισθάνθηκα. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν απορίες και ερωτήσεις για αυτό το θέμα! Εμείς είμαστε εδώ για να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας.

Μετενσάρκωση.

Ή καλύτερα η ζωή μας με διαφορετικούς ρόλους, προσωπικότητες, μέρη και χρόνο. Ειλικρινά, με εξιτάρει το γεγονός ότι έχω πάρει στοιχεία από μια προσωπικότητά μου προηγούμενης ζωής και τώρα θα πρέπει να την ανακαλύψω. Να μάθω ποιος ή ποια ήμουν, τι έκανα, πως έφυγα και γιατί. Ξαφνικά γίνεται ένα παιχνίδι με τον ίδιο σου τον εαυτό… Δημιουργείται ένα μυστήριο που αφορά μόνο εσένα και πρέπει να βρεις την άκρη του νήματος για να προχωρήσεις. Αλλά το πιο όμορφο είναι ότι μαθαίνουμε κρυμμένες πτυχές μας και πάνω σε αναζήτηση, μπορούμε να καταλάβουμε το σχέδιο της ψυχής μας.

Η μετενσάρκωση είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα που έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις και συγκρούσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά δεν πιστεύουν στη ζωή μετά το θάνατο. Το σέβομαι απόλυτα αυτό, αλλά έρχομαι εγώ να ρωτήσω… Ωραία πεθαίνουμε και μετά;;; Τι γίνεται μετά; Που πάει η ψυχή μας; Γιατί όλοι ξέρουμε ότι έχουμε ψυχή και αποτελούμαστε από διαφορετικά σώματα: φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό και αιθερικό. Τι γίνεται λοιπόν;;;

Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τη γνώμη σας…
:D
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23470
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Το θέμα της μετενσάρκωσης είναι ένα βαρύ θέμα. Ομολογώ πώς δεν έχω πάρει ακόμα θέση, στο εάν πιστεύω σε αυτήν ή όχι. Πιστεύω ότι υπάρχει η ψυχή και ότι κάπου πάει μετά τον θάνατο. Το που είναι που μου διαφεύγει.

Παρ'όλ'αυτά, προσπαθώντας να μελετήσω την μετεμψύχωση, έπεσα σε διάφορες παρατηρήσεις που προκαλούν προβληματισμό.

Εάν υποθέταμε ότι μία ψυχή χρειάζεται ας πούμε 5 μετενσαρκώσεις για να πάει "παραπέρα", ένας απλός υπολογισμός της αύξησης του πληθυσμού της γης μας λέει ότι χρειάζονται αρκετές χιλιάδες χρόνια ακόμα, μέχρις ότου να περάσουν όλες οι ψυχές από την γη. Και αυτά τα χρόνια πολλαπλασιάζονται, άμα προσθέσουμε και όλες τις ψυχές του παρελθόντος. Γιατί, στην διάρκεια των αιώνων, πολλοί λίγοι "ελευθερώνονται" από τις μετενσαρκώσεις και πάνε "παραπέρα". Όλα τα άλλα εκατομμύρια των ψυχών πρέπει να έρθουν ξανά και ξανά.

Και όμως, μέσα σε όλα αυτά τα εκατομμύρια εκατομμυρίων των ψυχών, βρίσκονται μερικοί που ενδιαφέρονται να μάθουν για την προηγούμενη ζωή τους. Και εκεί έρχεται το παράδοξο: πώς γίνεται όλοι (οκ, ας πούμε σχεδόν όλοι) να έχουν ζήσει μία ζωή στην αρχαία Ελλάδα ή την αρχαία Αίγυπτο ή την αρχαία Ατλαντίδα ή την αρχαία Λεμουρία (σημειωτέων ότι για τις δύο τελευταίες δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι όντως υπήρξαν) και όχι μόνο έζησαν εκεί, αλλά ήταν και αρχιερείς, μάγοι, διδάσκαλοι, που κατά περιπτώσεις πολύ πιθανών να έκαναν κάτι σημαντικό, όπως να φυλάξουν κάποιο μυστικό, να πολεμήσουν σε μία μεγάλη μάχη και πάει λέγοντας; Μου φαίνεται απλά πολύ "ύποπτο".

Δηλαδή, βάλτε όλους τους ανθρώπους που έχουν ψάξει για προηγούμενες ζωές τους παγκοσμίως. Αν οι μισοί από αυτούς ήταν "ιερείς στην αρχαία Ατλαντίδα" βγαίνουν κάτι χιλιάδες κόσμου. Εκτός και εάν τελικά όλοι οι ατλάντιοι ήταν ιερείς, τι να πω...

Στο θέμα μας λοιπόν. Δεν ξέρω εάν όντως υπάρχει η μετενσάρκωση. Για αυτό που είμαι σχεδόν απόλυτα πεπεισμένος είναι πώς όλες αυτές οι "αναδρομές" είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις επιθυμίες μας και γενικώς από το εγώ μας.

Έχω σκεφτεί και μία άλλη θεωρία: μπορεί κάλλιστα να μην υπήρξε καμία προηγούμενη ζωή μας. Αλλά οι "εικόνες" που έχουμε από άλλες ζωές να την δημιουργούμε μόνοι μας, κωδικοποιώντας τις αρνητικές μας πτυχές. Δηλαδή, κάτι σαν τα όνειρα. Δεν το έχω σκεφτεί παραπέρα, απλά το θέτω ως μία διαφορετική οπτική γωνία.

Γιατί, στην τελική, τί σημασία έχει εάν ήμασταν κάποιοι κάπου, εάν δεν το χρησιμοποιούμε ως βοήθημα στην αυτοεξέληξή μας. Ναι, έχω ακουστά για άτομο που πραγματικά "την ψώνισε" όταν άκουσε ότι ήταν κάτι στην Ατλαντίδα.

Ας είμαστε σε επαγρύπνηση λοιπόν. Το εγώ καραδοκεί σε κάθε γωνιά, έτοιμο να μας δοκιμάσει για άλλη μιά φορα...
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Rainmaker
Δημοσιεύσεις: 5284
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 1:04 pm

Δημοσίευση από Rainmaker »

Φοβερό θέμα!!! Οι απόψεις πάνω σ'αυτό το θέμα όχι απλά διχάζονται αλλα υπάρχουν τόσες πολλές αντικρουόμενες απόψεις...
Εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτσει να σκεφτώ τι υπάρχει μετά το θάνατο.. πιστεύω ότι δεν υπάρχει τέλος.. η ενέργεια που έχουμε μέσα μας συνεχίζει να υφίσταται.. απο εκεί και πέρα δεν έχω σκεφτεί τι μπορεί να γίνεται...
Εχω ακούσει πολλές θεωρίες για τις οποίες ξέρω λίγα..όπότε αυτό το θέμα θα είναι πολύ ενδιαφέρον..
Άβαταρ μέλους
Katerina
Δημοσιεύσεις: 157
Εγγραφή: 28 Απρ 2007 12:43 am

Δημοσίευση από Katerina »

ΘΟΔΩΡΗ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΙΝΔΙΑΝΑ ΚΑΙ...(ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΤΕ)...ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΙΝΔΙΑΝΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΕΡΕΙΑ??? :cry: :cry: ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΓΩ??? :cry: :cry: :cry:
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ..........ΒΟΗΘΕΙΑ............ :!: :!: :!: :?: :?: :?: :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23470
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Το επόμενο είναι λίγο άσχετο ίσως, αλλά μάλλον κολάει κάπως με το θέμα.


Είτε πιστεύεις είτε όχι στην μεταθάνατον ζωή, το ίδιο (θα έπρεπε να) κάνει.

Θεωρώ ότι ένα "σύστημα πίστης/αντίληψης" του κόσμου που λέει "στερήσου αυτό για να είσαι μια χαρά μετά τον θάνατο" ή τέλος πάντων που περικλείει μέσα του την καλή μετα-θάνατον ζωή ως αυτοσκοπό, είναι λανθασμένο. Και αυτό, γιατί οδηγεί τον άνθρωπο να σκέφτεται όχι απλά το αύριο αλλά και... πέρα από αυτό το αύριο! Το σημαντικότερο όλων είναι το τώρα.

Μπορώ να είμαι καλύτερος άνθρωπος τώρα; Μπορώ να ωφεληθώ από το σύμπαν/θεό/φύση/<βάλτε ό,τι θέλετε εδώ> τώρα και όχι "κάποτε"; Τότε ναι, θα το δεχθώ. Αλλά όχι να έχω "πίστωση" και ότι "θα μου τα επιστρέψει όταν πεθάνω". Αυτό είναι που θεωρώ λάθος.
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Δηλαδή, βάλτε όλους τους ανθρώπους που έχουν ψάξει για προηγούμενες ζωές τους παγκοσμίως. Αν οι μισοί από αυτούς ήταν "ιερείς στην αρχαία Ατλαντίδα" βγαίνουν κάτι χιλιάδες κόσμου. Εκτός και εάν τελικά όλοι οι ατλάντιοι ήταν ιερείς, τι να πω...

Θοδωρή μου γέλασα πάρα πολύ με αυτό!! :D :D :D
Γιατί έτσι είναι, έχεις απόλυτο δίκιο.

Δεν φταίει όμως μόνο το εγώ μας. Γιατί σπανίως οι άνθρωποι έρχονται μόνοι τους σε επίγνωση κάποιας προηγούμενης ζωής.
Χρειάζεται διεύρυνση συνειδητότητας για να μπορέσει η νοηση να συλλάβει σκηνές ή μικρά κομμάτια και να τα συνθέσει.
Χρειάζεται και κόπος και πόνος πολλές φορές.

Υπάρχουν όμως αυτοί που λένε ότι μπορούν να συλλάβουν τις προηγούμενες ζωές μας...εκεί εγώ προσωπικά έχω αμφιβολίες. Γιατί μόνο η συνειδητότητά μας μέσω του Ανώτερου Εαυτού μας μπορεί να δώσει τέτοια μηνύματα. Και μόνο όταν ζητηθεί, όταν μπορεί ο άνθρωπος να κατανοήσει τι σημαίνει να γνωρίζέι την προηγούμενη ζωή του. Αλλιώς τι? Και που έμαθα ότι ήμουν "κατασκευατής φυλαχτών στην Γαλιλαία" τι σήμαινε για μένα? Τίποτα σε πληροφορώ. ΄Όμως όταν ήρθε η στιγμή, όταν το ζήτησα στην επικοινωνία μου, οι απαντήσεις ήρθαν...και τότε συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζεις... Σε βοηθά να ξεπεράσεις τα μπλοκαρίσματα της σημερινής ζωής σου και να συνεχίσεις με άλλη επίγνωση πια την εμπειρία που δεν ολοκλήρωσες.

Ξεκινώντας το τρίτο βιβλίο μου, που αναφέρεται στις δύο προηγούμενες ζωές μου, ένα μήνυμα ήρθε για να με βοηθήσει να συλλάβω την έννοια της μετενσάρκωσης και του καρμα.

Η πνευματικότητα ενός ενσαρκωμένου ανθρώπου, έχει να κάνει με το επίπεδο αυτογνωσίας και με την κατανόησή του για τους νόμους που διέπουν το Σύμπαν.
Η αυτογνωσία περιέχει την αντίληψη της ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ και της συνειδητοποίησης ότι όλα τα επίπεδα της ύπαρξης έχουν λόγο εκδήλωσης και υπηρεσίας. Η κατανόηση των νόμων του Σύμπαντος περιέχει την γνώση και την αποδοχή της αιτίας και του αποτελέσματος.
Είναι τα σημαντικότερα επίπεδα της εξέλιξης και της λύτρωσης από την συνεχιζόμενη γέννηση. Μην θεωρείτε την συνεχιζόμενη γέννηση σαν τιμωρία. Είναι μία συνειδητή απόφαση της ύπαρξης για να ολοκληρώσει την πνευματικότητα, εργαζόμενη σε όλα τα επίπεδα και στον φυσικό κόσμο.
Το κάρμα, σε πολλούς ενσαρκωμένους ανθρώπους φέρνει φόβο! Γιατί υπάρχει άγνοια για το τι ακριβώς συντελείται κατά την αντιμετώπισή του. Οι σκέψεις και οι υποβολές, ο φόβος και η δίκαιη ανταμοιβή, είναι όροι που υπάρχουν και έχουν επιβληθεί στο φυσικό πεδίο, που όμως λίγη σχέση έχουν με την αλήθεια.
Το να θυμάστε κάποια γεγονότα από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις, είναι αυτή ακριβώς η λύση του γρίφου. Γιατί κατανοείτε ότι ο πόνος που επιβάλλατε ή που εισπράξατε δεν είχε αληθινή υπόσταση και ήταν μόνο η άγνοια που τον μεγαλοποίησε και του έδωσε υπόσταση, λόγω της ψευδαίσθησης της υλικής δόνησης. Η ύπαρξη είναι θεϊκή προβολή και μέσα στις θεϊκές ενέργειες δεν υπάρχει χώρος για πόνο, για καθήκον, για φόβο. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια. Και όταν την κατανοήσετε, δεν θα υπάρχει τίποτα πια που θα σας κρατά δέσμιο του παρελθόντος. Γιατί στην ουσία δεν υπάρχει παρελθόν. Η κάθε ενσάρκωση είναι μοναδική και δεν έχει σχέση με την άλλη. Μόνο η εμπειρία από την ύπαρξη είναι που κρατά σε συνοχή όλο το φάσμα των γεννήσεων, κι αυτό γιατί εκείνη αναγνωρίζει την ατέλειά της ψυχής να αντιληφθεί στο φυσικό επίπεδο την ολότητα και να ζει με πλήρη συνείδηση του ποια πραγματικά είναι. Δεν είναι λοιπόν τιμωρία το κάρμα, αλλά μία δυνατότητα που δίνει η ύπαρξη στην ψυχή της, να ολοκληρώσει την πνευματικότητά της και να αντιληφθεί την θεϊκή της υπόσταση. Δεν υπάρχει στην ενέργεια του Πατέρα/Μητέρα Θεού η έννοια «ανταπόδοση». Γιατί τότε δεν θα υπήρχε και η έννοια «ελεύθερη βούληση». Η «ανταμοιβή» που συνηθίζετε να αποκαλείτε τον καρμικό νόμο, είναι ακριβώς η ευθύνη σας να εκδηλώσετε την θεϊκότητά σας. Να αντιληφθείτε συνειδητά ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να σας επιβληθεί και ότι οι επιλογές σας συγκλίνουν στο να κατανοήσετε τον λόγο ύπαρξης της ψυχής που ολοκληρώνει τον σκοπό της.
Αν ζείτε στο φυσικό επίπεδο με αυτήν την συνειδητοποίηση, τότε θα ζείτε συνειδητά την κάθε στιγμή, με πλήρη επίγνωση της επιθυμίας της ύπαρξής σας, για ολοκλήρωση και εκδήλωση.
Αν η ύπαρξη λάβει σαν εμπειρία τον πόνο της ψυχής της σε κάποια ενσάρκωση, τότε αποφασίζει να της ξαναδώσει την ευκαιρία, μέσα από σχεδόν ίδια γεγονότα, να αντιληφθεί και να κατανοήσει την αλήθεια και να μετατρέψει αυτήν την οδυνηρή εμπειρία σε λύτρωση, γνώση και ενθύμηση. Και η συγχώρεση εδώ παίζει σημαντικό ρόλο. Η συγχώρεση προϋποθέτει γνώση. Συγχωρώ όταν γνωρίζω την αιτία και αποδεσμεύομαι από αυτήν. Και αυτό εσείς οι ενσαρκωμένοι άνθρωποι, το ονομάζετε «λύση του Κάρμα». ΄Όμως δεν είναι γεγονότα ή πράξεις που οδηγούν σ’ αυτήν την «λύση», αλλά η συνειδητοποίηση, του τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί.
Μέσα σ’ αυτήν την συνειδητοποίηση περιέχεται και η αγάπη. Κατανοείστε όμως αυτήν την έννοια, με την ευρεία της σημασία και μην της αποδίδετε υλική σημασιολογία. Η αγάπη είναι υψηλά δονούμενη ενέργεια που περιέχει Εμένα και η ενέργεια που περιέχει Εμένα, δεν μπορεί να έχει όρια. Το σώμα σας είναι το όριο, αλλά αν το υπερβείτε, έρχεστε σε απόλυτη ένωση με τον Εαυτό σας και δημιουργείτε το φωτεινό σώμα που ζει αιώνια και βρίσκεται παντού, σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους κόσμους. Αυτή είναι η ελευθερία, ακόμα και όσο βρίσκεστε στον υλικό κόσμο. Γιατί τίποτα πια δεν μπορεί να σας δεσμεύσει, τίποτα δεν μπορεί να σας φοβίσει, τίποτα δεν μπορεί να σας χωρίσει από Εμένα. Αυτή είναι και η ολοκλήρωση της πνευματικότητας. Να γνωρίζετε και να ζείτε συνειδητά την κάθε στιγμή, αναγνωρίζοντας την αιτία της κάθε δράσης σας στο φυσικό επίπεδο. ΄Όταν αναγνωρίζετε την δράση, αντιλαμβάνεστε και την αντίδραση, ώστε να μην θεωρείτε το κάρμα, σαν δίκαιη ανταμοιβή, αλλά σαν δυνατότητα εκδήλωσης της θεϊκότητας της ύπαρξής σας.
Είναι η εποχή που σας δίνονται απλόχερα οι γνώσεις, γιατί πρέπει να εκλείψει ο φόβος. ΄Όποιος δεν το αντιληφθεί τώρα, δεν θα μπορέσει να ζήσει ελεύθερα, αναγνωρίζοντας την αιώνια ζωή.
Βέβαια μπορούμε να αμφισβητήσουμε, όπως πολύ σωστά λες, την διαδρομή της ψυχής μέσα στην αιώνια ζωή, αλλά αυτό είναι θέμα πίστης του καθενός και βέβαια εσωτερικής γνώσης.
Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει...
΄Οποιος χρειάζεται αποδείξεις τις βρίσκει μόνος του.

΄Ετσι δεν υπάρχει θεμα ούτε καν αντιπαράθεσης.

Γιατί σε μια αντιπαράθεση, υπάρχουν τεκμήρια.
Σ' αυτήν όμως την περίπτωση, μόνος σου τεκμηριώνεις και αναγνωρίζεις. Προχωράς με σημάδια, έχοντας στα χέρια σου έναν αχαρτογράφητο χάρτη, που πρέπει να σχεδιάσεις τις ευθείες και τους κύκλους της εξέλιξής σου. Εσύ και ο Εαυτός σου!

Αυτή η εργασία γίνεται μόνο όταν είσαι σε απόλυτη σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό σου. Μόνο έτσι προχωράς συνειδητά, με επίγνωση και κατανόηση των εμπειριών και των διαδρομών που πρεπει να ολοκληρώσεις.

Γι' αυτό δεν πολυπιστεύω όλους αυτούς τους Αρχιερείς και τους βασιλείς, και όλους τους μάγους και τους Μύστες.

Θεωρώ ότι αυτό είναι μια φαντασίωση του εγώ που προσπαθεί να δώσει αξία σε κάτι ανούσιο. Γιατί η ουσία δεν είναι τι ή ποιός ήσουν, αλλά τι είναι αυτό που πρέπει να ολοκληρώσεις. Τι άφησες στην μέση και τώρα χρειάζεται να το ξαναδείς, από μια άλλη οπτική, με διευρυμένη αντίληψη και βαθιά γνώση.
Αν δεν είσαι σ' αυτήν την εξελικτική φάση, ότι και να γνωρίζεις για την προηγούμενη ζωή σου θα μείνει απλά σαν αναφορά. Σημαντική εργασία όμως δεν θα μπορείς να κάνεις.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 13197
Εγγραφή: 26 Απρ 2007 11:03 am
Τοποθεσία: Pandora!!

Δημοσίευση από Emmaki »

Όλες οι απορίες, οι σκέψεις, οι δισταγμοί, οι ερωτήσεις είναι αναμενόμενα σε αυτό το θέμα...

Όμως για να σας πω την αλήθεια μου..(και το τονίζω) εγώ που έμαθα τι ήμουν στην προηγούμενη ζωή μου, είδα τόσες ομοιότητες και τελικά ανακάλυψα και τη συνέχεια της.. είδα γιατί κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς μου υπάρχουν με αυτό τον τρόπο τώρα.. είδα τι συνέβη και τι αντιμετωπίζω τώρα...

βέβαια δεν έχω δουλέψει ούτε τα μισά απο αυτά που έχω έρθει να λύσω...

αλλά τι είναι η μετενσάρκωση;; μια συλλογή εμπειριών με διαφορετικές μορφές.. η ψυχή όμως παραμένει η ίδια!!!! :D
nikos
Δημοσιεύσεις: 1729
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 10:28 pm

Δημοσίευση από nikos »

Αν δεν κάνω λάθος, η μετενσάρκωση καταργήθηκε το 553 μ.Χ στην 5' Οικουμενική Σύνοδο της Κωνσταντινουπόλεως, οπότε αυτό λέει πολλά για τους πρώτους Χριστιανούς ε? για το αν πίστευαν ή όχι δηλαδή...
Προσωπικά πιστεύω, έχοντας προσωπικές αποδείξεις μέσω των βιωμάτων μου. :D
Το σημαντικό όμως είναι -για μένα- όπως λέει και ο Deodonus το εδώ και τώρα. :D
There is a difference between knowing the path and walking the path
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Nikos έγραψε:Το σημαντικό όμως είναι -για μένα- όπως λέει και ο Deodonus το εδώ και τώρα.
Πόσο σημαντικότερο είναι το εδώ και τώρα όμως, όταν γνωρίζεις το τι και το γιατί επιλέγεις διαφορετικά πράγματα από αυτά που νιώθεις. ΄Οταν γνωρίζεις την υπολειπόμενη εμπειρία και μπορείς να οριοθετήσεις με περισσότερη σοφία την ζωή σου...

Είναι (πάντα για μένα) πολύ σημαντικό να ξερω ότι οδηγούμαι από την ψυχή μου και όχι από τα "πρότυπα" της ζωής! ΄Οπως επίσης είναι σημαντικο να γνωρίζω πως ο "νόμος του κάρμα" είναι η δική μου επιλογή για εξέλιξη και όχι η τιμωρία για κάτι που έκανα!!!
Μόνο γι' αυτόν τον λόγο, έχει για μένα σημασία, να γνωρίζω τα κομμάτια των προηγούμενων χρόνων της "ατέλειωτης" ζωής μου!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
nikos
Δημοσιεύσεις: 1729
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 10:28 pm

Δημοσίευση από nikos »

Πόσο σημαντικότερο είναι το εδώ και τώρα όμως, όταν γνωρίζεις το τι και το γιατί επιλέγεις διαφορετικά πράγματα από αυτά που νιώθεις. ΄Οταν γνωρίζεις την υπολειπόμενη εμπειρία και μπορείς να οριοθετήσεις με περισσότερη σοφία την ζωή σου...
Συμφωνώ ξανθό ελάφι! :shock: :wink: :lol:
There is a difference between knowing the path and walking the path
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Nikos έγραψε:Συμφωνώ ξανθό ελάφι!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

έχεις δει ελάφι να κλαίει??

Εικόνα
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

Για ποιο λογο θα μπορουσε να κλαιει ενα ... ελαφι σε τουτη τη ζωη;
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira
Δημοσιεύσεις: 10143
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:13 pm
Τοποθεσία: Μυτιλήνη

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Για πισώπλατα χτυπήματα!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Εγώ πάντως εννοούσα ότι κλαίει από τα γέλια!!! :lol: :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira
Δημοσιεύσεις: 10143
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:13 pm
Τοποθεσία: Μυτιλήνη

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Eγώ παλι εβαλα στο νου μου το τραγούδι "τα ελάφια όταν σκύβουν για νερό" :D
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”