Επικοινωνία με το "ορατό" αόρατο!
Re: Επικοινωνία με το "ορατό" αόρατο!
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
εννοείς γιατί ξεχωρίζουμε τον Πήγασο από τον Μονόκερο, Μάνο μου :roll:Μάνος έγραψε:Βασούλα
Υπάρχει μόνο ή το ένα ή το άλλο;;;
Δε γίνεται δηλαδή να υπάρξει συνδιασμός;;;
Δεν ξέρω αν πιστεύω ή όχι, ξέρω όμως με σιγουριά πως πάντα είχα μια αδυναμία σε αυτά τα ζώα...
...Και από μικρός απορούσα γιατί τα ξεχωρίζουμε;;;
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
Φυσικά και υπάρχουν νεράιδες.. πάλι δεύτερη έρχεται η επιστήμη.. δεν κουράστηκε πια;;
Πολέμα και Οραματίσου
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολλα υπεροχα πλάσματα υπάρχουν ,Fotini έγραψε:πιστεύω Μάνο μου ότι υπάρχουν και αυτές οι φυλές Βασίλεια δεν ξέρω πως να το πω
και οι μονόκεροι, οι πήγασοι, οι νεραιδούλες και τα ξωτικά
που δεν είναι ευκολα "ορατά " και ευτυχώς
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Αυτό που θέλω να πως Βάσω μου είναι το εξής: Υπάρχει ο Πήγασος (το άλογο με τα φτερά) και ο Μονόκερος (το άλογο με το κέρατο). Μονιμως αυτά είναι διαχωρισμένα. Δεν υπάρχει δηλαδή συνδιασμός; (Άλογο με κέρατο και φτερά). Και αν ναι, τότε πως λέγεται αυτό;Βάσω έγραψε:εννοείς γιατί ξεχωρίζουμε τον Πήγασο από τον Μονόκερο, Μάνο μου
Κατί σαν αυτό:
- Συνημμένα
-
- Pegasus_Rising.jpg (29.7 KiB) Προβλήθηκε 7650 φορές
Βασίλης έγραψε:πάλι δεύτερη έρχεται η επιστήμη.. δεν κουράστηκε πια;;Αλεξία έγραψε:Πολλα υπεροχα πλάσματα υπάρχουν ,
που δεν είναι ευκολα "ορατά " και ευτυχώς
Μα δεν είναι υπέροχη αυτή η εικόνα;;;
- Συνημμένα
-
- Μονόκερως 04.jpg (95.4 KiB) Προβλήθηκε 7648 φορές
Μάνο μου, θα σου πω τον δικό μου αποσυμβολισμό για αυτά τα δύο όντα...
ο μονόκερος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αγνότητα...Είναι εκείνο το βαθύτερο επίπεδο ενός ανθρώπου, που όταν αποκαλυφτεί στην φυσική του Ζωή, του ανοίγει τις προοπτικές να ανέβει και σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας...
Ο μονόκερος λοιπόν, είναι ένα ον, που υπάρχει σε μια παράλληλη πραγματικότητα με την φυσική μας ζωή, γι' αυτό και δεν έχει φτερά...
Κάποιοι μύθοι έλεγαν πως στα αρχαία χρόνια οι άνθρωποι για να διακρίνουν την αγνότητα (συνδυασμένη με την παρθενιά) έβαζαν μία παρθένα στο δάσος και εκείνη άρχιζε σιγά σιγά να αποκαλύπτει το στήθος της...Ο μονόκερος την πλησίαζε και αν αντιλαμβανόταν ότι δεν ήταν παρθένα την ξέσκιζε...
Η αγνότητα αφορά την καθαρή και αθώα καρδιά...
Ο πήγασος από την άλλη είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις υψηλότερες διαστάσεις...αφού ένας άνθρωπος έχει συναντηθεί με τον μονόκερο αρχικά, το επόμενο ον που θα συναντήσει είναι ο πήγασος, που οδηγεί στην χώρα των Αθανάτων...
Το κέρατο του μονόκερου συμβολίζει μια πιο λεπτοφυή δόνηση μεν, από την βαριά πυκνότητα της ύλης, παρ' όλα αυτά κοντά στον Φυσικό Κόσμο, ενώ αντίθετα τα φτερά του πήγασου συμβολίζουν την πιο λεπτοφυή δόνηση των πνευματικών πεδίων...
Δεν ξέρω αν υπάρχει συνδυασμός των δύο...Δεν το έχω "δει", αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει...
Άλλωστε δεν ξεχνώ ποτέ, ότι η Αγάπη μας για ένα Ον το κάνει να γίνεται από μύθος, αλήθεια...
Αυτό και μόνο αφήνει ανοιχτά όλα τα περιθώρια...
ο μονόκερος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αγνότητα...Είναι εκείνο το βαθύτερο επίπεδο ενός ανθρώπου, που όταν αποκαλυφτεί στην φυσική του Ζωή, του ανοίγει τις προοπτικές να ανέβει και σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας...
Ο μονόκερος λοιπόν, είναι ένα ον, που υπάρχει σε μια παράλληλη πραγματικότητα με την φυσική μας ζωή, γι' αυτό και δεν έχει φτερά...
Κάποιοι μύθοι έλεγαν πως στα αρχαία χρόνια οι άνθρωποι για να διακρίνουν την αγνότητα (συνδυασμένη με την παρθενιά) έβαζαν μία παρθένα στο δάσος και εκείνη άρχιζε σιγά σιγά να αποκαλύπτει το στήθος της...Ο μονόκερος την πλησίαζε και αν αντιλαμβανόταν ότι δεν ήταν παρθένα την ξέσκιζε...
Η αγνότητα αφορά την καθαρή και αθώα καρδιά...
Ο πήγασος από την άλλη είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις υψηλότερες διαστάσεις...αφού ένας άνθρωπος έχει συναντηθεί με τον μονόκερο αρχικά, το επόμενο ον που θα συναντήσει είναι ο πήγασος, που οδηγεί στην χώρα των Αθανάτων...
Το κέρατο του μονόκερου συμβολίζει μια πιο λεπτοφυή δόνηση μεν, από την βαριά πυκνότητα της ύλης, παρ' όλα αυτά κοντά στον Φυσικό Κόσμο, ενώ αντίθετα τα φτερά του πήγασου συμβολίζουν την πιο λεπτοφυή δόνηση των πνευματικών πεδίων...
Δεν ξέρω αν υπάρχει συνδυασμός των δύο...Δεν το έχω "δει", αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει...
Άλλωστε δεν ξεχνώ ποτέ, ότι η Αγάπη μας για ένα Ον το κάνει να γίνεται από μύθος, αλήθεια...
Αυτό και μόνο αφήνει ανοιχτά όλα τα περιθώρια...
Μα τι πλάσμα είσαι εσύ ρε Βάσούλα μου!!!Βάσω έγραψε:Άλλωστε δεν ξεχνώ ποτέ, ότι η Αγάπη μας για ένα Ον το κάνει να γίνεται από μύθος, αλήθεια...Βάσω έγραψε:ο μονόκερος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αγνότητα...Είναι εκείνο το βαθύτερο επίπεδο ενός ανθρώπου, που όταν αποκαλυφτεί στην φυσική του Ζωή, του ανοίγει τις προοπτικές να ανέβει και σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας...
Bασουλα, τι ομορφα!!!Δεν ειχα ιδεα για αυτον το διαχωρισμο
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Είναι Πηγανόκερως.. το γλυκούλι..Μα τι πλάσμα είσαι εσύ ρε Βάσούλα μου
Πολέμα και Οραματίσου
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Βασιλακη
Μανο μου τελεια η φωτο
Μανο μου τελεια η φωτο
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Βασιλάκηηηηηηηηηηη