Ο Ρολος Της Πιστης Στην Πραγματικη Θεραπεια

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
Skapaneas

Ο Ρολος Της Πιστης Στην Πραγματικη Θεραπεια

Δημοσίευση από Skapaneas »

[color=blue][u]Vaso[/u][/color] έγραψε:
[color=blue][u]skapaneas[/u][/color] έγραψε:Αυτος ειναι ο δρομος που θελω να βαδισω
Σκαπανέα, όσο θέλεις, δεν θα τον βαδίσεις...γιατί απλά θα θέλεις...

Αυτόν τον δρόμο διανύω...είναι πιο σωστό! (κατά την ταπεινή μου άποψη...)
Εχω κρατησει στο νου μου απο παλια, ενα λογο του Βουδα προς τους μαθητες του, τον οποιο και δινω παρακατω οπως τον θυμαμαι :
  • Δεν σας ειπα να πιστεψετε, επειδη σας διδαξα ή επειδη ειδατε ή επειδη ακουσατε...
    Αλλά οταν πιστεψετε, τοτε να δρασετε αποφασιστικα και απεριοριστα !
Εχω κρατησει ακομα και κρατω φυσικα στο νου μου σταθερα και τον ακολουθο μυστηριωδη λογο του Ιησου Χριστου, που ειναι καταγραμμενος στο Ευαγγελιο :
  • Οποιος πιστευει σε μενα και αν πεθανει θα ζησει...
    Και οποιος ζει και πιστευει σε μενα δεν θα πεθανει ποτε !
Τελος προσθετω συνδυαστικα στους παραπανω λογους και και μια δικη μου σκεψη :
  • Πιστη Ειναι Η Συντονισμενη Θεληση Των Κυτταρων !
Με βαση λοιπον το λογο του Βουδα, δεν εχει καμια απολυτως σημασια η αιτια για την οποια θα πιστεψει καποιος.

Δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο το τι ξυπνησει την πιστη μεσα μας.

Αλλά το ζητουμενο ειναι να πιστεψουμε...

Και τοτε ειμαστε ελευθεροι ( και υποχρεωμενοι ) να ενεργησουμε κατα βουληση και χωρις κανενα απολυτως δισταγμο, προφανως με βαση αυτα τα οποια θα θεσουμε μπροστα μας και αυτα στα οποια θα επιλεξουμε να επενδυσουμε την πιστη μας.


Με βαση τωρα το λογο του Χριστου, συμπεραινουμε στο πρωτο τμημα του οτι η απλη πιστη στο Χριστο οδηγει στην Ανασταση των νεκρων, κατι που ειναι θεμελιωδης πεποιθηση των Χριστιανων.

Στο δευτερο ομως τμημα του λογου του, αναφερεται ο Μη Θανατος, γι΄αυτους που ηδη ζουν και πιστευουν σε Αυτον !

Βεβαια αποτελει ενα μυστηριο οπως σημειωσα και παραπανω αυτος ο λογος του Χριστου και εννοουσα, ακριβως την αναφορα του σε αυτους που ηδη ζουν, σε αυτους που ηδη ειναι ζωντανοι και πιστευουν σε Αυτον !

Τι σημαινει λοιπον ζω, δηλαδη ειμαι ζωντανος ;

Κατα τη γνωμη μου ειμαι ζωντανος σημαινει απλα οτι υπαρχω συνειδητα !

Σημαινει οτι διακυβερνω ( υπ΄αρχω ) το σωμα μου με επιγνωση του γεγονοτος !

Ελεγχω τη φυση μου και την κατευθυνω οπου εγω επιλεγω !

Αρα αυτοι που κατευθυνουν το σωμα τους κατα βουληση και πιστευουν στον Ιησου Χριστο, δεν προκειται να πεθανουν ποτέ !


Ερχομαι τωρα στη σημειωμενη αποψη μου για την πιστη, συμφωνα με την οποια ο συντονισμος της θελησης των κυτταρων μας αποτελει αυτο που εξωτερικα ονομαζουμε πιστη.

Ετσι λοιπον οποιος καταφερει να ελεγξει και να συντονισει τα κυτταρα του ολα, στο να θελουν τον Χριστο, πραγμα το οποιο και μπορει να κανει αν ειναι πραγματικα ζωντανος, οπως ειπαμε πιο πανω, τοτε αυτος δεν προκειται να πεθανει ποτέ.


Συμφωνα λοιπον με το λογο του Βουδα το ζητουμενο ειναι να πιστεψουμε !

Πραγμα το οποιο στην ουσια σημαινει να συντονισουμε τη θεληση των κυτταρων μας !

Γιατι τοτε αποδεικνυουμε εμπρακτα οτι ελεγχουμε και κατευθυνουμε τον εαυτο μας και αρα ειμαστε ζωντανοι, κατοπιν της προσεγγισης στο νοημα του ορου ζω!


Το θελω κατα συνεπεια καλη μου Βασω, το οποιο και τονιζω στην παραθεση του κειμενου σου, ειναι το ουσιωδες συστατικο της πιστης μας, χωρις την οποια δεν μπορουμε να βαδισουμε στο μονοπατι που χαρακτηριζω ως Τη Λεωφορο Της Αγιοτητας.

Και πανω σε αυτη τη Λεωφορο ολοι δεν προσδοκουμε πλεον απλα την Ανασταση των Νεκρων, αλλά εργαζομαστε συνειδητα το Μη Θανατο, συμφωνα μετο Λογο Του Ιησου Χριστου.

Και γιατι εργαζομαστε το Μη Θανατο ;

Διοτι παρα πολυ απλα αυτος ειναι και ο τελικος σκοπος της θεραπειας την οποια λεμε οτι επιδιωκουμε και εργαζομαστε ολοι στο Reiki, ατομικα και συλλογικα !

Διοτι τι αλλο ειναι ο Θανατος εκτος απο την υπερτατη ασθενεια η οποια ταλανιζει απο καταβολης της στην υλη την ανθρωποτητα ;

Και οταν λεμε οτι καθαριζουμε τον εαυτο μας, το ενα κομματι μετα το αλλο, θεραπευοντας ετσι τα φυσικα αποτελεσματα της μη καθαροτητας, σε τι αλλο αποσκοπουμε εκτος απο τον ολoκληρωτικο μας καθαρισμο που θα μας καταστησει και ολοκληρωτικα υγιεις πανω στη Γη ;

Αυτο δεν ειναι που απεργαζεται και το Reiki, στοχευοντας στο σωμα της αναληψης για τον καθενα που συνειδητα και ελεγχομενα ευθυγραμμιζεται με τις αρχες του και τους κανονες λειτουργιας του και εφαρμογης του ;


Συντονιζοντας λοιπον τη θεληση των κυτταρων μου, επιτυγχανω την Πιστη ( Βουδας ) και θετοντας ως στοχο του συντονισμου αυτου το Χριστο επιτυγχανω τoν Μη Θανατο, που ειναι η τελικη και Ολοκληρωτικη Θεραπεια πανω στη Γη ( Reiki ).

Αρα, ο ολοκληρωτικος συντονισμος της θελησης των κυτταρων μας ( Βουδας ) στο Χριστο κατα την εφαρμογη του Reiki στον εαυτο μας οδηγει στην Υπερτατη Θεραπεια μας που ειναι ο Μη Θανατος !
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira
Δημοσιεύσεις: 10143
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:13 pm
Τοποθεσία: Μυτιλήνη

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ενα παράδειγμα απλό και γήινο γιατί εκείνο που πάνω απ'ολα εχει σημασία είναι η θεωρία να ακουμπησειτην πράξη.

Και ταπεινή μου άποψη απο το "ΘΕΛΩ"μέχρι ζω μεσα στα Θελω μου υπαρχει μια άβυσσος.
Δεν αρκεί να θα θες,ολοι θελουμε.
Η πίστη είναι αυτή που μας κάνει να πραγματώνουμε τα θέλω μας.
Κι όταν πιστεψεις τότε δεν θες το "κάτι",Είσαι μεσα σε αυτό,ζείς μεσα σε αυτό.
Αν δεν ευθυγραμμιστείς με την Πηγή αν δεν πιστεψεις στην σύνδεση με αυτήν,Θελε!Δεν αρκεί απο μόνο του το Θελω!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

galazia_sfaira έγραψε:Ενα παράδειγμα απλό και γήινο γιατί εκείνο που πάνω απ'ολα εχει σημασία είναι η θεωρία να ακουμπησει την πράξη.

Και ταπεινή μου άποψη απο το "ΘΕΛΩ"μέχρι ζω μεσα στα Θελω μου υπαρχει μια άβυσσος.
Δεν αρκεί να θα θες,ολοι θελουμε.
Η πίστη είναι αυτή που μας κάνει να πραγματώνουμε τα θέλω μας.
Κι όταν πιστεψεις τότε δεν θες το "κάτι",Είσαι μεσα σε αυτό,ζείς μεσα σε αυτό.
Αν δεν ευθυγραμμιστείς με την Πηγή αν δεν πιστεψεις στην σύνδεση με αυτήν,Θελε!Δεν αρκεί απο μόνο του το Θελω!
Η ουσια της πιστης Καλλιοπη ειναι αυτο που ζεις αυτη τη στιγμη.

Διοτι αν δεν το ηθελες πραγματικα δεν θα το ζουσες.

Ολα τα κυτταρα σου ειναι ευθυγραμμισμενα σε διαφορες κατευθυνσεις και εργαζονται πυρετωδως το καθενα στον τομεα που εχει επιλεξει.

Ολες αυτες οι διαφορετικες κατευθυνσεις και ασχολιες εχουν σαν συνισταμενη την τωρινη σου ζωη.

Το προβλημα σου αλλά και το προβλημα ολων μας ειναι οτι δεν εχουμε συντονισει τα κυτταρα μας στην επιλογη της ζωης μας συνολικα και αρα βιωνουμε το χαος.

Οταν φτασουμε στο σημειο να συνειδητοποιησουμε συνολικα τη ζωη μας, τοτε βλεπουμε οτι δεν απεχει πραγματικα απο αυτο που ζηταμε να βιωσουμε.

Τοτε διαπιστωνουμε και το σχεδιο της ζωης μας και αφου το συγκεφαλαιωσουμε σε μια συνολικη πραξη τοτε το επιδιωκουμε πραγματικα και ευλογημενα.

Γιατι αυτο που λειπει απο τη ζωη μας ειναι η ευλογια.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira
Δημοσιεύσεις: 10143
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:13 pm
Τοποθεσία: Μυτιλήνη

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Συμφωνώ συμφωνώ.Οτι συμβαίνει στο καθένα μας,και σε μενα φυσικα τωρα,είναι αποτέλεσμα της πιστης μου ή για να το πω σωστά της ελλειψης πίστης.Γιατί δεν ήξερα τι μπορώ,πίστευα ότι δεν μπορώ,γιατί δεν ήξερα τι θέλω,δεν ήξερα να μπορούσα να θέλω και να ονειρέυομαι,ολα ηταν στην τύχη και βασει προτύπων.Τωρα ξερω τι θέλω και πιστεύω ότι μπορω.
Τι έγινε όμως μεχρι να φρτασω να πιστέψω;ΑΛΛΑΞΑ τα προτυπα,γνωρισα τους φοβους μου και τους αγκάλιασα.Αποδέχτηκα τασκοταδια μου και παραδέχτηκα την αλήθεια τους και τώρα με επιγνωση Θελω,με επιγνωση ζητώ.Αλλά ΠΙΣΤΕΥΩ ότι μπορώ,γιατί θυμήθηκα την δύναμή μου,γιατί επαψα να μένω στο Εγω αλλά στον Σοφο μου οδηγό.Γιατί είμαι σε απόλυτη συνδεση με το συνάισθημά μου και το σώμα μου που εκδηλώνει την εσωτερικότητά μου.

Οσον αφορά το σχέδιο της ζωής.....βλέπω ότι ότι εγινε σε μενα ήταν για να με αγαπήσω και τελικά χθες διαβάζοντας την Βασω αποκωδικοποίησα ότι μου είχε γίνει πρότυπο ο ρόλος της "τρομπαρίστρας"Μόνιμα εγω τρομπαριζα σε μια σχεση.εγω φουσκωνα και οι αλλοι καθόντουσαν.Τι παραπονιέμαι;
Αλλά ταυτόχρονα εχω ανακαλύψει και κάτι ακόμα....ολοι όσοι ήταν διπλα μου ,ηταν σε συγκεκριμενη φαση της ζωής τους,πήραν ακριβως το τρομπαρισμα που θελανε και "πατησαν "το επόμενο σκαλοπατι,για να μην πω ......πέταξαν!(Φυσικά κι εγω πέταγα,κι αλλοτε το αντιλαμβανόμουν αμέσως κι αλλοτε στο πέρασμα του χρόνου)Είναι κατι που με προβληματίζει αυτόν τον καιρό.Βέβαια ένα μπορω να πω για μενα με απόλυτη καθαρότητα,με απόλυτη σιγουριά για μενα,ότι περασα ό,τι περνάω είναι Πέρασμα,είναι Επίγνωση,είναι Ευλογία.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

galazia_sfaira έγραψε:Τωρα ξερω τι θέλω και πιστεύω ότι μπορω.
.................................................
Αλλά ταυτόχρονα εχω ανακαλύψει και κάτι ακόμα....ολοι όσοι ήταν διπλα μου ,ηταν σε συγκεκριμενη φαση της ζωής τους,πήραν ακριβως το τρομπαρισμα που θελανε και "πατησαν "το επόμενο σκαλοπατι,για να μην πω ......πέταξαν!(Φυσικά κι εγω πέταγα,κι αλλοτε το αντιλαμβανόμουν αμέσως κι αλλοτε στο πέρασμα του χρόνου)
Σχετικα με το πρωτο που λες, σημειωνω οτι ειναι πολυ μεγαλο πραγματικα προβλημα να μετατρεψει καποιος αυτο που θελει ο ιδιος σαν ατομο, σε θεληση των κυτταρων του.
Δηλαδη να περασει ενα οραμα του στα κυτταρα του, μια και αυτα ειναι τελικα που κανουν ολη την πρακτικη δουλεια.
Διοτι κακα τα ψεμματα, αν τα κυτταρα μας δεν αναλαβουν το βαρος της πρακτικης εργασιας, τιποτα απολυτως δεν μπορουμε να καταφερουμε.
Αν το σωμα μας δηλαδη δεν συνεργαζεται μαζι μας, ειμαστε ανικανοι παντελως για το παραμικρο αποτελεσμα μεσα στον κοσμο της υλης.
Οταν λοιπον το καταφερουμε και συνεργαστουμε με τα κυτταρα μας, τοτε αποκτουμε την αισθηση της πιστης.
Αποκτουμε εμπιστοσυνη στον εαυτο μας, μονο οταν η θεληση μας για κατι, περασει και στα κυτταρα μας και γινει και δικη τους θεληση.

Σχετικα με το δευτερο σημειο εχω να παρατηρησω οτι, οντως ειναι μια τεραστια παγιδα το να φορτωνεσαι τους στοχους των αλλων, επειδη απλα και μονο μπορεις.
Και καλα να το καταλαβαινεις και να το επιλεγεις καποιες φορες, προκειμενου να προσφερεις βοηθεια.
Αλλά τις περισοτερες φορες γινεται αυτοματα, με το "προσχημα" του να φανει καποιος χρησιμος και παραγωγικος μεσα στην κοινωνια.
Δηλαδη κατω απο την "πιεση" της συμμετοχης στα κοινωνικα, προσφερομαστε ολοι μας καποτε ( ή συνηθως ) να αναλαβουμε και ρολους που δεν μας ανηκουν.
Και φυσικα σε αυτες τις περιπτωσεις, σπανια θα βρεθει καποιος να πραξει το ιδιο και για μας, γιατι εχει "περασει" για μας η εικονα του "δυνατου" στον κοσμο.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira
Δημοσιεύσεις: 10143
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:13 pm
Τοποθεσία: Μυτιλήνη

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Σγουρα δεν περασα ολα τα θέλω μου στα κυτταρά μου,αλλα ξέρω και τι πλεον ειναι Κύτταρό μου,πολύ πολύ καλά. :D
Οσο για τους αλλους,δεν φορτώθηκα κανέναν και τίποτα.Απλά θεωρω ότι είχα συμβόλαιο μαζί τους κι εκεινοι με μένα.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88511
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Και φυσικα σε αυτες τις περιπτωσεις, σπανια θα βρεθει καποιος να πραξει το ιδιο και για μας, γιατι εχει "περασει" για μας η εικονα του "δυνατου" στον κοσμο
Φυσικά και δεν έχει "περάσει" από μόνη της...
Εμείς φροντίσαμε επιμελως γι' αυτό! Γιατί από αυτήν την "εικόνα" παίρνουμε κι εμείς δύναμη...Η μεγαλύτερη παγίδα στην αποκωδικοποίηση της "θρησκευτικής αγάπης"...!!!!

Κάθε εικόνα που δημιουργούμε για μας, είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε...Και επειδή αυτή η πίστη δεν βρίσκεται στα κύτταρά μας Σκαπανέα, την περνάμε στο υποσυνείδητο...΄Ελα όμως που αυτή η εικονα θέλει και τροφή για να διατηρηθεί, αφού δεν τροφοδοτείται από την ύπαρξη!!

Περιμένουμε λοιπόν την ανταπόκριση...Τον καλό λόγο!!!
Αλήθεια, κανείς από αυτούς που έχει δημιουργήσει την εικόνα του δυνατού, δεν θεωρεί ότι έχει ανάγκη τους άλλους σε στιγμές αδυναμίας, γιατί θεωρεί ότι αυτές μπορεί να τις ξεπεράσει μόνος του!
Του αρέσει να του το λένε, να το ακούει...δεν ζητάει..."θα τα καταφέρω" λέει στον εαυτό του, γιατί εγώ είμαι δυνατός!
Κουραφέξαλα...λέω εγώ!

Η δύναμη είναι μόνο η απόλυτη παράδοση στην ψυχή μας, που πραγματικά είναι πολυ ευάλωτη...Και η πηγαία εκδήλωση αυτής γίνεται αυτόματα, όταν τα κυτταρα έχουν τροφοδοτηθεί με φως-ουσία!!!

Αυτό που λες Σκαπανέα για τα κύτταρα, μπορείς να το εμβαθύνεις σαν εργασία? Σαν γνώση, καλό μου ακούγεται...σαν εργασία όμως?
Ποτέ τα κύτταρα δεν εναρμονίζονται με την πεποίθηση...
Η μεταφορά φωτός από αυτά γίνεται πηγαία, όταν ακριβώς αυτά καθαρίσουν από την πίστη και την πεποίθηση...
Γιατί τότε δουλεύουν ομαδικά, να "υπηρετήσουν" την θεότητα Εαυτό! Και σ' αυτήν την διαδικασία δεν φθείρονται...Γιατί δεν συνδέονται απλά με την γήινη ενέργεια μόνο, ούτε όμως "αποξενώνονται" από αυτήν!

Δύναμη δεν σημαινει σε καμία περίπτωση "χειρίζομαι"...ούτε καν τον εαυτό μου! Και τον "χειρίζομαι" όταν δεν τον αφήνω να νιώσει και να βιώσει θλίψη, με την δικαιολογία ότι είμαι δυνατή!

Δύναμη δεν σημαίνει θα είμαι πάντα σε ισορροπία!
Παρεξηγημένη η δύναμη...

Δύναμη για μένα προσωπικά σημαίνει "νιώθω"

΄Οχι, αισθάνομαι...αλλά νιώθω!
Νιώθω εμένα, εσένα, τον θεό, τον αέρα, την γη!

Και έτσι παίρνω τα μάτια μου από πάνω τους!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 06 Μάιος 2008 6:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33540
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 4:23 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Οσον αφορά το σχέδιο της ζωής.....βλέπω ότι ότι εγινε σε μενα ήταν για να με αγαπήσω και τελικά χθες διαβάζοντας την Βασω αποκωδικοποίησα ότι μου είχε γίνει πρότυπο ο ρόλος της "τρομπαρίστρας"Μόνιμα εγω τρομπαριζα σε μια σχεση.εγω φουσκωνα και οι αλλοι καθόντουσαν.Τι παραπονιέμαι;
Αλλά ταυτόχρονα εχω ανακαλύψει και κάτι ακόμα....ολοι όσοι ήταν διπλα μου ,ηταν σε συγκεκριμενη φαση της ζωής τους,πήραν ακριβως το τρομπαρισμα που θελανε και "πατησαν "το επόμενο σκαλοπατι,για να μην πω ......πέταξαν!(Φυσικά κι εγω πέταγα,κι αλλοτε το αντιλαμβανόμουν αμέσως κι αλλοτε στο πέρασμα του χρόνου)Είναι κατι που με προβληματίζει αυτόν τον καιρό.Βέβαια ένα μπορω να πω για μενα με απόλυτη καθαρότητα,με απόλυτη σιγουριά για μενα,ότι περασα ό,τι περνάω είναι Πέρασμα,είναι Επίγνωση,είναι Ευλογία.
Απο την κλποιλάλα μου να συμφωνήσω με την Καλλιόπη με όλο μου το κυτταρικό είναι παλι κάτι εγινε με την παράθεση!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33540
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 4:23 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

πολύ συγχρονικότητα παιδιά!άρχισα να βρίσκω την άκρη του μύτου της Αριάδνης σε πολύ σημαντικά πράγματα που διαπραγματεύομαι σε τουτη τη φάση!ευχαριστώ Βάσω, ευχαριστώ σφαιρούλα!σας αγαπώ πολύ! :D :cry: :D :cry: :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33540
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 4:23 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βρέεεεεχειιιιιι επιγνώωωωωωσεις!Ευχαριστώ!!!!! :D :D :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88511
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

κλποιλάλα

:roll: :roll:

η μαγισσούλα σου διόρθωσε την παρένθεση... :wink:

αυτό δεν μπόρεσε όμως, γιατί δεν ξέρει τι τέλει να πει καρντιά μου!
:lol: :lol: :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Rainmaker
Δημοσιεύσεις: 5284
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 1:04 pm

Δημοσίευση από Rainmaker »

χαχαχαχα

Κωλοπιλάλα θέλει να πεί ο ποιητής :lol: :lol: :lol: εε η ποιήτρια...!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88511
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

:D :D :D αχ Ηλία μου!!!

τι θα κάναμε χωρίς εσένα!!! :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33540
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 4:23 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

είπα να μην το γράψω ολόκληρο, αλλά το φρόντισε ο Ηλίας γμτ! :lol:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Rainmaker
Δημοσιεύσεις: 5284
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 1:04 pm

Δημοσίευση από Rainmaker »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”