VAMACHARA - ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ

Συντονιστής: Emmaki

angel76
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 19 Μαρ 2008 6:42 pm

VAMACHARA - ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ

Δημοσίευση από angel76 »

VAMACHARA Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑ TANTRA

Οι Ταντρικές και Ταοϊστικές διδασκαλίες παρουσιάζουν μια φωτισμένη άποψη για τη σεξουαλικότητα που έχει πολλά να δώσει στο Δυτικό πολιτισμό. Οι διδασκαλίες αυτές δε μιλάνε για μια αλλαγή στάσης απέναντι στο σεξ • προτείνουν έναν πρακτικό και εξελικτικό τρόπο ζωής όπου η σεξουαλικότητα αποκτά πνευματικό σκοπό.
Τόσο ο Ταντρισμός όσο και ο Ταοϊσμός διδάσκουν ότι οι λαθεμένες αντιλήψεις στην αντιμετώπιση του σεξ αποτελούν το υπόβαθρο για την εμφάνιση όχι μόνον ψυχολογικών αλλά και σωματικών και πνευματικών προβλημάτων. Η θετικά προσανατολισμένη σεξουαλικότητα προσφέρει την πιο άμεση και αποτελεσματική μέθοδο για την επίλυση αυτών των προβλημάτων. Όταν η σεξουαλικότητα του ατόμου εναρμονίζεται με τη φυσική του πνευματικότητα, μια ολότελα νέα διάσταση της πραγματικότητας ξανοίγεται μπροστά του. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αποδοχή μιας δημιουργικής, απαλλαγμένης από ενοχές σεξουαλικότητας είναι πανάκεια για πολλές σύγχρονες ψυχολογικές αρρώστιες. Αυτό ισχύει και για τα δυο φύλα.
Η μυήτρια μου στην Vamachara ή Narish μου είχε διδάξει ότι ο αμοιβαίος αυνανισμός ανάμεσα σε γυναίκες ενδυναμώνει τη ζωτική ουσία τους. Η σεξουαλικότητα ενισχύεται, με την προϋπόθεση ότι η ψυχική στάση είναι τροφοδοτική και όχι απομυζητική (εκτός αν χρησιμοποιείται μέσα από ταοϊστικές πρακτικές μαγείας και στην Vamachara για προσωπικό όφελος). Όταν η ουσία Γιν κυκλοφορεί και ανταλλάσσεται ανάμεσα σε γυναίκες, παρατηρείται ένα διπλασίασμα της δύναμής τους, μια θηλυκοποίηση που εκδηλώνεται μέσα από ολόκληρο το σώμα. Οι γυναίκες αυτές γίνονται περισσότερο γενναιόδωρες, ανιδιοτελείς και συμπονετικές, και το κορμί τους αποκτά εντονότερες θηλυκές ιδιότητες. Ανάμεσα στις γυναίκες υπάρχει μια φυσική οικειότητα, μια τάση συναισθηματικής επικοινωνίας που σπάνια συναντάται στους άντρες. Ταοϊστικά κείμενα αναφέρουν πως οι γυναίκες επικοινωνούν, «το πρόσωπό τους φεγγοβολεί σαν πανσέληνος και τα μάτια τους λάμπουν ζωηρά». Ένα Ταντρικό γνωμικό λέει, «Τα απαλά πράγματα γίνονται απαλότερα όταν έρχονται σ’ επαφή, όπως συμβαίνει με τις γυναίκες• τα σκληρά πράγματα αμβλύνονται μεταξύ τους, όπως συμβαίνει με τους άντρες».
Υπάρχει ένα φυσικό συναίσθημα αδελφότητας ανάμεσα στους άντρες. Ο Ταντρισμός αναφέρεται στην ανάγκη για συναισθήματα αδελφότητας, καθώς αυτά βοηθούν τους άντρες να συμμερίζονται τα προβλήματά τους κι επομένως να αλληλοκατανοούνται. Τίποτα δεν συνδέει τους άντρες πιο αποτελεσματικά από την κοινή συμμετοχή σε δυναμικές, ορμητικές μορφές δραστηριότητας. Παλιότερα, οι άντρες κυνηγούσαν, δούλευαν και πολεμούσαν μαζί. Πολλές αδελφότητες δημιουργήθηκαν σαν αποτέλεσμα αυτών των δραστηριοτήτων. Σήμερα, δίνεται λιγότερη έμφαση στη σωματική δραστηριότητα, αλλά παρόλα αυτά οι άντρες εξακολουθούν να συμμετέχουν σε επιθετικά αθλήματα και να συνεργάζονται στις επιχειρηματικές εργασίες. Ωστόσο, ο άντρας έχει σίγουρα λιγότερες ευκαιρίες να εξωτερικεύσει ή να μετασχηματίσει τη σεξουαλική του ενέργεια σε φυσικό επίπεδο. Ο Φροϋδικός όρος λίμπιντο αναφέρεται στις σφοδρές συναισθηματικές επιθυμίες που παρακινούν οποιαδήποτε ανθρώπινη (και ιδιαίτερα τη σεξουαλική) δραστηριότητα. Η λίμπιντο είναι η σεξουαλική παρόρμηση, «η φωτιά που διατρέχει το αίμα». Σ’ όλη τη πορεία της ιστορίας, είχε τη δύναμη να δένει τους ανθρώπους αναμεταξύ τους. Όταν η πανίσχυρη φωτιά της Ενέργειας Κουνταλίνι παραμένει αναμετασχιμάτιστη, εξωτερικεύεται σαν επιθετικότητα. Το σεξ και η επιθετικότητα εκδηλώνονται συχνά με το σχηματισμό αδελφοτήτων ανάμεσα στους άντρες. Πολλοί πρωτόγονοι λαοί χρησιμοποιούν τους σεξουαλικούς δεσμούς ανάμεσα σε άντρες για επισφράγιση συμφωνιών ή κατοχύρωση αξιοπιστίας. Αυτό γίνεται μέσα από μυητικές τελετές, που έχουν συνήθως σαν επίκεντρο την ομοφυλοφιλική δραστηριότητα (κατά ζευγάρια ή ομαδική). Οι μυητικές τελετές, για παράδειγμα, των Ινδιάνων Πουέμπλο του Νέου Μεξικού, περιστρέφεται γύρω από τον αυνανισμό ενός μόνο διαλεγμένου άντρα που χαίρει μεγάλου σεβασμού.
Μερικές προϊστορικές ζωγραφιές σε σπήλαια απεικονίζουν άντρες σε τελετουργική ομοφυλοφιλική δραστηριότητα φορώντας μάσκες από κεφάλια ζώων. Η μίμηση ζώων με σκοπό την απόκτηση μαγικής εξουσίας πάνω τους ήταν συνηθισμένη πρακτική στους πρωτόγονους λαούς. Είναι πολύ πιθανό ότι η αντρική ομοφυλοφιλία πρωτοαναπτύχθηκε ανάμεσα σε φυλές κυνηγών που μιμούνταν τελετουργικά το ζευγάρωμα των ζώων (καβαλικεύοντας από πίσω). Τέτοιες πράξεις θεωρούνταν βασική προυπόθεση για την εξασφάλιση επιτυχημένου κυνηγιού. Οι Ινδιάνοι Πραίρι της Βόρειας Αμερικής ερχόντουσαν σε ομοφυλοφιλική τελετουργική επαφή στη διάρκεια του Χορού του Βίσονα• σκοπός αυτής της τελετής ήταν να ευοδωθεί το κυνήγι μέσα από μια διαδικασία μιμητικής μαγείας. Οι Ινδιάνοι πίστευαν ότι, μ’ αυτή την τελετή, το προγονικό Πνεύμα – προστάτης τους θα έστελνε το βίσονα στην περιοχή τους. Στη διάρκεια της τελετουργίας, ο σαμάνος έπαιζε το ρόλο ενός δαίμονα που, αφού αποτύχαινε στις επιθέσεις του ενάντια στις γυναίκες της φυλής, εξουδετερωνόταν και βιαζόταν από άντρες χορευτές μεταμφιεσμένους σε βίσονες. Υπάρχει ένας αρχαίος Αιγυπτιακός μύθος που αφηγείται ότι ο Σετ, γιος της Ίσιδας και του Όσιρι, προσκάλεσε κάποτε τον αδερφό του Ώρο να περάσει τη νύχτα στο σπίτι του. Μοιράστηκαν το ίδιο κρεβάτι και τη νύχτα ο Σετ προσπάθησε να βιάσει τον Ώρο, που ξύπνησε έγκαιρα για να εμποδίσει το σπέρμα του αδερφού του να μπει μέσα του. Η αντρική ομοφυλοφιλία καταδικαζόταν στην αρχαία Αίγυπτο, μολονότι υπάρχουν ενδείξεις ότι οι στρατιωτικοί την ασκούσαν τελετουργικά για να εξασφαλίσουν την υποταγή των αιχμαλώτων τους. Σιγά-σιγά αναπτύχθηκαν λατρείες που ενσωμάτωναν την αντρική ομοφυλοφιλία στις μυστικές τελετουργίες ανώτερης μαγείας. Ομοφυλοφιλικές σχέσεις άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και ανάμεσα στο Βαβυλωνιακό κλήρο.
Στην αρχαία Ελλάδα, η αντρική ομοφυλοφιλία είχε πάρει διαστάσεις θεσμού. Από τους πανάρχαιους χρόνους, συγκεκριμένα υπήρχε στην Σπάρτη ένα είδος στρατιωτικής παιδεραστίας που συνδεόταν με πολεμικές δραστηριότητες και θεωρούταν μέρος του εκπαιδευτικού συστήματος και μυητική διαδικασία στη στρατιωτική ζωή.
Στην Κρήτη, ο νόμος προστάτευε τους άντρες ομοφυλόφιλους, συστήνοντας μάλιστα τρόπους για τη «σωστή διακόρευση των νεαρών αγοριών». Στην Αθήνα, η ομοφυλοφιλία επιτρεπόταν μόνο ανάμεσα στους ελεύθερους πολίτες, ενώ απαγορευόταν στους σκλάβους. Μολονότι οι Έλληνες φιλόσοφοι προσπάθησαν να προωθήσουν το μετασχηματισμό της μέσω του «πλατωνικού έρωτα», στο πέρασμα του χρόνου, στις λαϊκές μάζες και με την επιρροή από Αίγυπτο και Βαβυλώνα η αντρική ομοφυλοφιλία εξελίχτηκε σε διάφορες μαγικές λατρείες που συχνά βασίζονταν σε παρανοήσεις των Αιγυπτιακών μυστηριακών τελετών. Από τον πρώτο αιώνα και μετά, η ομοφυλοφιλία ανθούσε στη Ρώμη• η αντρική πορνεία αναπτύχθηκε σε φοβερό βαθμό. Η καταστροφή στα Σόδομα και τα Γόμορα περιγράφεται με παρόμοιο τρόπο στη Βίβλο και το Κοράνι. Ο Χριστιανισμός κράτησε μια ισχυρή αντι-ομοφυλοφιλική στάση χρησιμοποιώντας τη Ρώμη σαν παράδειγμα της κακής επίδρασης που είχε η ελεύθερη ομοφυλοφιλία σ’ ένα κράτος. Παρόλο που μέσα στο πέρασμα των αιώνων στη μεν Αγία Ρωμαϊκή Εκκλησία η παιδεραστία έγινε μάστιγα που μέχρι και σήμερα ταλανίζει κρυφίως τα ενδότερά της και στην ορθόδοξη ανατολική έχει εδραιωθεί μέσα στο χώρο των κληρικών. Παρόλο που το Κοράνι την καταδικάζει απερίφραστα, η αντρική ομοφυλοφιλία ρίζωσε σταθερά στον Ισλαμικό πολιτισμό. Πραγματικά, η Τούρκικη, η Αραβική και η Περσική ποίηση είναι γεμάτη υπονοούμενα γύρω από την αντρική ομοφυλοφιλία. Οι αραβικές κατακτήσεις συνδέονται πάντα με βιασμούς γυναικών και νεαρών αγοριών. Ο Σαλαντίν, ο αντίπαλος του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου σε μια σταυροφορία για τους ’γιους τόπους, ήταν ένας ομοφυλόφιλος, του οποίου η σκληρότητα στις μάχες έμεινε παροιμιώδεις. Η ισλαμική αδελφότητα διαδόθηκε πλατιά. Η επιτυχία του φαίνεται να έγκειται στο ότι ο επιθετικός ομοφυλόφιλος που έχει συνήθως ένα νεαρότερο, παθητικό εραστή, προσπαθεί να εξισορροπήσει και να «εξωτερικεύσει» την εσωτερική φωτιά της Κουνταλίνι. Όταν η φωτιά της Κουνταλίνι παραμένει αμετασχημάτιστη, εκφράζεται συνήθως σαν επιθετικότητα. Τούτο αποτελεί μια ένδειξη της σχέσης ανάμεσα στο σεξ και την επιθετικότητα, και εξηγεί γιατί η επιθετική αντρική ομοφυλοφιλία συνδέεται πάντα με στρατιωτική κατάκτηση. Όταν η επιθετικότητα φτάνει στα άκρα, δημιουργεί ορμονική ανισορροπία που οδηγεί με τη σειρά της σε σεξουαλικά προβλήματα. Ένας άντρας πρέπει να διατηρεί την επιθετικότητά του για σωματική εργασία, σπορ, εργασία και, το ιδανικότερο για Γιογκικό μετασχηματισμό. Τα Ταντρικά κείμενα υποδεικνύουν οραματισμούς βίαιων, οργισμένων οντοτήτων, των οποίων η εσωτερική φύση είναι συμπονετική και σπλαχνική. Αυτός είναι ένας τρόπος χαλιναγώγησης της πρωτόγονης ενέργειας Κουνταλίνι μέσα από σωματικές και ψυχολογικές διαδικασίες. Τούτη η Ταντρική αρχή μπορεί να βοηθήσει τους ομοφυλόφιλους που επιθυμούν να πετύχουν πνευματική εξέλιξη μέσα από την επιλογή τους.
Ο Κίνσεϋ, στο πασίγνωστο βιβλίο του Σεξουαλική Συμπεριφορά του ’ντρα Ομοφυλοφίλου, υποστηρίζει ότι το 4% περίπου όλων των αντρών είναι αποκλειστικά ομοφυλόφιλοι. Στη μελέτη του παρατηρεί ακόμα ότι το 25% του αντρικού πληθυσμού έχει ομοφυλοφιλικές εμπειρίες όχι απλά περιστασιακές, το 37% είχε κάποια ομοφυλοφιλική εμπειρία συνοδευμένη από οργασμό, και ότι αυτό το ποσοστό φτάνει το 50% ανάμεσα σ’ εκείνους που παραμένουν εργένηδες μέχρι τα 35 τους.
Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές μορφές σωματικής επαφής ανάμεσα στους άντρες:
1. αμοιβαίο χάϊδεμα χωρίς οργασμό
2. αυνανισμός με οργασμό
3. στοματικό σεξ
4. πρωκτικό σεξ
Οι Ανατολίτες υποστηρίζουν ότι οι δυο πρώτες κατηγορίες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ομοφυλοφιλία και ο άντρας που είχε παρόμοιες δεν πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του ομοφυλόφιλο. Το στοματικό σεξ ανάμεσα σε άντρες είναι ταμπού σύμφωνα με τον Ινδουιστικό και Βουδιστικό νόμο, μολονότι υπάρχουν αναφορές σε μασέρ, στην Ινδία, που ανακούφιζαν καμιά φορά τους πελάτες τους μ’ αυτό τον τρόπο. Το Κάμα Σούτρα περιγράφει τρόπους στοματικού σεξ ανάμεσα σε άντρες, η αντρική ομοφυλοφιλία στη Δύση περιλαμβάνει το στοματικό και όχι μόνο σεξ, καθώς και την απορρόφηση του σπέρματος από το παθητικό μέλος της σχέσης. Σύμφωνα με τον Ταοϊσμό, αυτό προκαλεί το μετασχηματισμό της ουσίας Γιανγκ σε «αρσενική ουσία Γιν». Μολονότι η ακριβής μετάφραση αυτής της διαδικασίας σε σύγχρονη επιστημονική ορολογία είναι δύσκολη, η ιδέα ρίχνει κάποιο φως. Το σπέρμα περιέχει ορμόνες που μετατρέπουν το άτομο που τις καταπίνει από παθητικό σε ενεργητικό. Με το πρωκτικό σεξ, η απορρόφηση των αντρικών ορμονών γίνεται από εκεί. Σύμφωνα με σύγχρονες βιολογικές θεωρίες όλα τα έμβρυα είναι στην αρχή θηλυκά ακόμα κι αν έχουν μισοσχηματισμένα ή τέλεια σχηματισμένα αντρικά γεννητικά όργανα. Πιστεύεται ότι παραμένουν θηλυκά παρεκτός αν οι γεννητικοί αδένες αρχίσουν να εκκρίνουν αντρικές ορμόνες. Παρόλο που δεν υπάρχει απόλυτη συμφωνία με τις ανατολικές διδασκαλίες όσον αφορά αυτό το θέμα, παρατηρείται όμως μια αξιοσημείωτη ομοιότητα που εξηγεί μερικούς από τους παράγοντες που καθορίζουν την αντρική ομοφυλοφιλία. Ένας από αυτούς τους παράγοντας σύμφωνα με την Θιβετανική ιατρική εργασία «Γκιούντζι» είναι το Κάρμα.
Οι γονείς δημιουργούν Κάρμα, που τα παιδιά τους ενσωματώνουν στην ταυτότητά τους. Με τη σειρά τους, τα παιδιά «φέρνουν Κάρμα στους γονείς τους». Η αλυσίδα των πεπρωμένων που περνάει βιοενεργειακά από ζωή σε ζωή είναι η βάση της συνέχειας ανάμεσα σε αυτόν τον κόσμο και τον επόμενο. Ένας ενεργητικός, επιθετικός ομοφυλόφιλος έχει τεράστια ευθύνη. Κάνοντας στοματικό ή πρωκτικό έρωτα με τον εραστή του, «μεταδίνει» Κάρμα του καθώς και τις ορμόνες και τη ζωτικότητά του (βιοενέργεια). Οι κρίκοι της αλυσίδας εγκαθιδρύονται και περνάνε σταθερά από τον έναν άνθρωπο στον άλλο. Η αλυσίδα του Κάρμα συνδέει ταυτόχρονα το φυσιολογικό με το μεταφυσικό επίπεδο μέσω μιας κοσμικής βιοδυναμικής δράσης και βιοανάδρασης. Δεν πρέπει να μένουμε στην μια πλευρά απορρίπτοντας την άλλη. Οι άντρες ομοφυλόφιλοι μετασχηματίζουν ο ένας τον άλλο βιοενεργειακά αλλά πληρώνουν σαν αντίτιμο μια πολύπλοκη σύγχυση στο μεταφυσικό επίπεδο. Ο Τζ. Μπέννετ, ένας μαθητής του Ρώσου μεταφυσικού επιστήμονα Τζ. Γκουρτζίεφ, εκφράζει μια ενδιαφέρουσα άποψη πάνω στην αντρική ομοφυλοφιλία. Λέει:
Ο ομοφυλόφιλος που θεωρεί τον εαυτό του κάτι το ιδιαίτερο ή ανώτερο από τους άλλους δε θα μπορέσει ούτε καν να πλησιάσει τις βαθύτερες πλευρές της εργασίας πάνω στον εαυτό. Το ίδιο απαραίτητο είναι να παραμεριστεί οποιοδήποτε αίσθημα ενοχής ή κατωτερότητας. Παρατήρησα τον τρόπο που ο Γκουρτζίεφ χειρίζεται τους ομοφυλόφιλους. Προσπαθούσε επίμονα να τους εμφυσήσει την πεποίθηση ότι μπορούν να εργαστούν πάνω στον εαυτό τους και δεν τους επέτρεπε να νιώθουν ότι είναι κάτι το “ιδιαίτερο”… Πολλοί ομοφυλόφιλοι έχουν ιδιαίτερα οξυμένη αντίληψη και ευαισθησία απέναντι στους άλλους ανθρώπους χωρίς την εξαίρεση εκείνων που ανήκουν στο αντίθετο φύλο, πράγμα που δείχνει ότι μπορούν να κάνουν μεγάλο καλό ακόμα και αν ο δικός τους μετασχηματισμός καθυστερεί.
Η αντρική ομοφυλοφιλία αναφέρεται στην αρχαϊκή περίοδο της κινέζικης ιστορίας με λαμπρά δείγματα επιτεύξεων πάνω στην βιοδυναμική, την αλχημεία και την Vamachara. Στη διάρκεια της δυναστείας των Τσίν και στην αρχή των Χαν (221 π.Χ – 24 μ.Χ.) υπήρξε μια σειρά από ομοφυλόφιλους πρίγκιπες και αυτοκράτορες που έμειναν στην ιστορία. Από εκείνη την εποχή μέχρι την εμφάνιση των μωαμεθανών (πολύ αργότερα) η αντρική ομοφυλοφιλία αντιμετωπιζόταν με καχυποψία. Επιτρεπόταν μόνον όταν συνδεόταν με την παραγωγή ιδιαίτερα ευαίσθητων έργων τέχνης που μας έχουν κληροδοτηθεί. Το μεγάλο ποσοστό των ομοφυλοφίλων καλλιτεχνών δείχνει ότι αν ο ομοφυλόφιλος μετασχηματίσει την σεξουαλική του ενέργεια και την εκφράσει μέσα από δραστηριότητες που απαιτούν εξαιρετική ευαισθησία τότε σημειώνει πραγματική πνευματική πρόοδο.
Όσον αφορά τη σύγχυση που είπαμε πριν ότι δημιουργείται στο αστρικό – βιοενεργειακό σώμα του άντρα ομοφυλόφιλου κατά την σεξουαλική πράξη οι ανατολίτικες διδασκαλίες προσφέρουν πρακτικές μεθόδους και φυσικά μέσα βότανα κ.λ.π. για την επίλυση αυτών των προβλημάτων. Οι στάσεις Γιόγκα, οι αναπνευστικές πρακτικές, ο οραματισμός και ο διαλογισμός βοηθούν στην εξισορρόπηση διαταραχών στο λεπτότερο και το φυσικό σώμα. Η επιθετική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το μετασχηματισμό της ψυχής ακόμα και μέχρι του σημείου μετασχηματισμού της ίδια της πολικότητας. Κάποια ψήγματα πάνω στη προσέγγιση αυτών των ιδιαίτερα ευαίσθητων πρακτικών μεταξύ των ομοφυλοφίλων αντρών μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο “Elegant Angel” εκδόσεις Κέδρος του Ευαγγέλου Αδαμάκη. Λεπτομέρειες όσον αφορά τις πρακτικές αυτές θα υπάρξουν στο βιβλίο μου «ABSTRUSE – Η ΕΚΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗ VAMACHARA», το οποίο αυτό το διάστημα συγγράφω. Βέβαια θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο, περίπου ένα χρόνο μετά γιατί ό,τι γράφω μέσα το δοκιμάζω εγώ ο ίδιος πρώτα έμπρακτα για να προλάβω τις όποιες συνέπειες φέρει η χρήση της σεξουαλικής βιοενεργειακής βιοδυναμικής όταν αυτή χρησιμοποιηθεί από συνηθισμένα άτομα. Και επειδή η δασκάλα μου η Narish ήταν μια γιογκίνη της Τσιναμάστα Κάλι (της ανιδιοτελούς μυήτριας) ο προσωπικός μου άθλος μύησης για την επίτευξη υπέρβασης όταν θα έχω την πνευματική αντοχή και θα είμαι Τσακρασαμπχάρα θα είναι μια άνευ προηγουμένου record setting gangbang sextravaganza (ένα μπαϊραβι τσάκρα) σπάζοντας το ρεκόρ ακόμα και αυτής της ίδιας της Annabel Chong και της Jasmin St. Claire. Φυσικά αν πραγματοποιήσω αυτόν τον άθλο θα είμαι ο πρώτος και μοναδικός άντρας στα χρονικά που επιχείρησε κάτι τέτοιοι χωρίς να έχει καμία σχέση με την βιομηχανία παραγωγής ταινιών πορνό. Τα χρήματα και η δόξα δεν είναι κίνητρο για ένα τέτοιο εγχείρημα εάν σκεφτείς την τόσο βαριά σωματική ταλαιπωρία και τις συνέπειες που μπορεί αυτή να έχει στην υγεία ενός οποιοδήποτε ανθρώπου ο οποίος δεν έχει εξασκήσει μέσα από τη γιόγκα τους εσωτερικούς του αδένες και το κορμί του μέσα από την Vamachara. Εγώ προσωπικά μέσα από το εγχείρημα αυτό αποσκοπώ στο να αποκομίσω πολλά οφέλη πέρα από το θέμα δόξας και χρημάτων. Η βιοενέργεια που θα απορροφήσω πραγματικά θα είναι μια μεταμορφωτική και μετασχηματιστική δύναμη ικανή να αλλάξει τα πάντα μέσα μου και στο περιβάλλοντα χώρο γύρω μου. Δεν είναι εγωκεντρισμός αυτό είναι υπέρβαση και μια πρόκληση που αξίζει κατά τη γνώμη μου τον κόπο μιας και εγώ σε αντίθεση με κάποιους άλλους μάγους – gay που το χρησιμοποιούν για σεξιστικούς καθαρά σκοπούς (σαν τις αταρτίνες που έγιναν μόδα). Όσον αφορά τους άντρες πιστεύω ότι η επιθετική αντρική ομοφυλοφιλία όταν αυτή συνδέεται με εκφυλισμό του κλήρου αυτό οδηγεί μοιραία στον ψευτοαποκρυφισμό που απέχει μίλια μακριά από τις πνευματικές παραδόσεις. Είναι κρίμα που στη Δύση και όχι μόνο ο αποκρυφισμός από την εποχή των Ναϊτών ιπποτών σπιλώθηκε από ομοφυλόφιλους που παρίσταναν τους αποκρυφιστές. Ο Σ. Ληντμπήτερ, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Θεοσοφικής Κοινωνίας της μαντάμ Μπλαβάτσκι και ο ’λιστερ Κρόουλυ οργανωτής των μυστικών τελετουργιών της Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Orientis) και ιδρυτής της δικής του μαγικής αδερφότητας ήταν άτομα που χρησιμοποίησαν τον μυστικισμό για να ικανοποιήσουν τις δικές τους σεξουαλικές τάσεις εν αντιθέση με τον Ταντρισμό που διδάσκει ότι η εξέλιξη πρέπει να ενθαρρύνεται από σωστή επιλογή στη δράση. Η εξύψωση της αντρικής ομοφυλοφιλίας σε επίπεδο σεξιστικής νέας θρησκείας κρύβει μια απειλή όχι μόνο για την κοινωνία αλλά και την πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας εκτός φυσικά αν τεθεί το σωστό καθαρά πνευματικό υπόβαθρο και η ομοφυλοφιλία γίνει (αυτό που πραγματικά είναι) τμήμα μιας ευρείας πνευματικής διδασκαλίας μέσα από την οποία η σεξουαλικότητα αποκτά πνευματικό σκοπό ο οποίος συμβολιστικά προσωποποιείται για τους ταντριστές ομοφυλόφιλους στη μορφή του Αρνταναρισβάρα Σίβα (Ανδρόγυνος Σίβα)…
Και αν σας ενδιαφέρουν όλα αυτά και θέλετε να μάθετε περισσότερα (σε θεωρητικό επίπεδο) και είστε αγόρια ή κορίτσια από 18 έως 108 ετών ελάτε να με βρείτε καθημερινά μεσημβρινές ώρες στο στέκι μου «που είναι για ψαγμένους» στο café moods, Φωκίωνος Νέγρη 37 στην Κυψέλη, πλησίον οδού Μεγίστης ή στις 19/03/08 στις 21:00 στο Νοσότρος, Θεμιστοκλέους 66 στην Αθήνα στη συζήτηση που διοργανώνει το gay κίνημα της Ελλάδας, ή στο Athens Pride (Φεστιβάλ Υπερηφάνειας) στις 07/06/08, πληροφορίες www.athenspride.eu.
Θα είμαι εκεί!
’γγελος :P
Άβαταρ μέλους
Madraoulas
Δημοσιεύσεις: 7578
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2007 6:11 pm
Τοποθεσία: Χολαργος-Αθηνα/Νεαπολη-Λακωνια

Δημοσίευση από Madraoulas »

Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα!

Τιποτα για κανονικους(στρειτ) αντρες εχουμε?...(χωρις παρεξηγηση)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
angel76
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 19 Μαρ 2008 6:42 pm

Δημοσίευση από angel76 »

Αγαπητέ καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται. Αλλά όσον αφορά αυτό που ρωτάς ακολουθεί βιβλιογραφία στο τέλος του κειμένου

Εν αρχή είναι η Κάλι

"Η Κάλι είναι ο ελευθερωτής. Η Κάλι προστατεύει εκείνους που τη γνωρίζουν. Η Κάλι είναι η Δυνατή, ο Καταστροφέας του χρόνου. Σαν Σκοτεινή Σάκτι του Σίβα, η Κάλι είναι αιθέρας, αέρας, φωτιά, νερό και γη. Η Κάλι εκπληρώνει όλες τις φυσικές ανάγκες του Σίβα. Είναι η κάτοχος των 64 τεχνών και μεγαλώνει τη Χαρά του ’ρχοντα της Δημιουργίας. Η Κάλι είναι η Καθαρή Υπερβατική Σάκτι. Η Κάλι είναι η Νύχτα του Σκότους." (Καλίκα Πουράνα)
Η συλλαβές σπόροι είναι "ΚΛΙΝΓΚ" και "ΚΡΙΝΓΚ" είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές καθώς και η μακρύτερη Κάλι- Μάντρα "ΩΜ-ΚΑΝΓΚ - ΚΑΛΙΚΑ - ΝΑΜΑ". Το όνομά της Κάλι αποτελεί καθεαυτό ισχυρή Μάντρα, όπως και ο σπόρος συλλαβή "ΧΟΥΝΓΚ" που εκφράζει την υπερβατική δύναμη της κυοφορούσας κενότητας (το χάος του Ησιόδου). Η Κάλι είναι η Περσεφόνη, η Μέδουσα και η Λίλιθ, είναι κυοφορούσα κενότητα που διαπνέει όλα τα φαινόμενα εμπνέει την ύπαρξή τους και κατασπαράζοντάς τα τα επιστρέφει στο αρχικό κενό. Το "ΧΟΥΝΓΚ" αφυπνίζει την Κουνταλίνι και βοηθάει το άτομο να ενωθεί με την Κάλι. Η ειδική Γιάντρα της Κάλι είναι ένα σύνολο πέντε ισόπλευρων τριγώνων το ένα μέσα στο άλλο και όλα μαζί τοποθετημένα πάνω σε ένα οχταπέταλο λωτό, η Γιάντρα της μητέρας Κάλι είναι ισχυρό σύμβολο διαλογισμού και μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί σαν φυλακτό.
Η λατρεία της Κάλι ή απαγορευμένη οδός όπως ονομάζεται δεν έχει σαν κύρια θεότητα άλλη εκτός της Κάλι η οποία σαν Τσιναμάστα ή ανιδιοτελής γιογκίνι συμβολίζει την υπερβατική θέληση μέσω του επαναστατικού έρωτα καθώς καθισμένοι στη πλάτη των ομόφυλων ή ετεροφυλόφιλων εραστών κόβει το δικό της κεφάλι που συμβολίζει το εγώ και από τα τρία ρυάκια του αίματος (ζωτική ενέργεια), θυμήσου εδώ το κομμένο κεφάλι της Περσεφόνης, που κυλούν από το λαιμό της τα δυο ποτίζουν τις δυο συνοδούς και ερωμένες της την Βαρνίνη και την Ντακίνη. Ένας λαμπρός ήλιος μετασχηματίζει την ενέργεια που απελευθερώνεται από την σεξουαλική αυτή ένωση.
Και για να κλείσουμε μπροστά στην Κάλι ο Βραχμάνος και ο ζητιάνος εξισώνονται, ο Καπαλίκα και ο Θανγκί είτε είναι μαχαραγιάς είτε απόκληρος είναι ίσοι. Οι γυναίκες λόγω του ότι είναι ιδίου φύλου με τη θεά εξιψούνται, το πιο ιερό πράγμα είναι η γυναίκα. Σε αντίθεση με τον βουδιστικό Ταοϊστικό Θιβετανικό Ταντρισμό η λατρεία της Κάλι επικεντρώνεται στο Καλιπουράμ (την μήτρα της Κάλι) το ιερότερο οικοδόμημα που υπάρχει και βρίσκεται στην Καλκούτα. Οι ιερές της τελετές είτε αυτές είναι Τσάκρα - Πούτζα, είτε Μπαϊράβι Τσάκρα είτε Γιογκίνι Τσάκρα, γίνονται την πρώτη Πανσέληνο κάθε μηνός ανάμεσα στα μεσάνυχτα και τις 3 το πρωί ενώ οι καθημερινές γιορτές γίνονται στη διάρκεια του σκοτεινού δεκαπενθημέρου του σεληνιακού μήνα ιδιαίτερα την 8η, την 14η της σκοτεινής φάση της σελήνης και στη διάρκεια ηλιακής ή σεληνιακής έκλειψης.
Μια πρόχειρη βιβλιογραφία τελείως γενική περιλαμβάνει:
- Σύννεφα και βροχή στο παλάτι των Χαν, εκδοτικός οίκος Α.Α. Λιβάνη - Νέα Σύνορα
- Σεξουαλικά μυστικά, η τέχνη της έκστασης στον έρωτα, εκδόσεις Μπουκουμάνης
- Elegant Angel, εκδόσεις Κέδρος
- Κάμα Σούτρα, εκδόσεις Μίνωας
- Κάμα Σούτρα, εκδόσεις Μπαρμπουνάκης
- Κάμα Σούρα, εκδόσεις Ίριδα
- Le Taoisme et les religions chinoises, εκδόσεις Callimard
- L’ amour de la renande, εκδόσεις Callimard / Unesco
- La pensée chinoise, M. Granet
- Fleur en fiole d’ or, εκδόσεις Pleiade
- Le Taoisme, N. Nicolas Vandier, εκδόσεις Π.Θ.Φ. (1965)
- L’ empereur Wou des Hans dans la légende Taoiste (Παρίσι 1965)
- Belle de Candeur, εκδόσεις Picguier -1987 -
- The Natural History of the Supernatural, Watson Lyall, Hodder & Stoughton, 1973
- Nature, Man and Woman, A new approach to sexual experience, Watts, Allan W., Thames & Hudson, 1985
- The Buddhist Tantras: Light on Indo – Tibetan Esotericism, Wayman Alex, Routledge & Kegan Paul, 1973
- Tantra: The Arcane Lore of 40 Verses, Delhi, Motilal Banarsidass, 1977
- The Serpent Power, Woodroffe, Sir John
- The World as power / Power as Consciousness
- Kamakala Vilas (μεταφρ. από σανσκριτικά)
- Auto biography of a Yogi, Yogananda, Paramahansa
- Myths and symbols in Indian Art and Civilization, Zimmer
- The poets of the Powers, Zvelebil K. V.
- The art of sexual magic, Margo Anand


1) Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ. ΤΟ ΥΓΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΙ ΟΛΟΔΡΟΣΟ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΙΣΜΗ, ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ ΣΑΝ ΛΑΙΜΟΣ ΝΕΑΡΗΣ ΓΑΖΕΛΑΣ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ Η ΜΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ. ΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΑΜΑΡΤΩΛΗ", ΤΟΤΕ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ "ΠΑΡΑΝΟΜΗ".
Σκέψεις μιας γυναίκας στην ερωμένη της από το βιβλίο ο αρωματισμένος κήπος.

2) Ένα βράδυ που βρίσκονταν μαζί και ήταν έτοιμοι να ξαπλώσουν, ο Διοικητής Ζάο είπε στον Βανζίν:
- Α! Αγαπημένε μου Βανζίν, μόνο μαζί σου αισθάνομαι καλά. Μόνο εσύ ξέρεις να ικανοποιείς τις επιθυμίες μου. Σου χρωστάω τόσο μεγάλη ευγνωμοσύνη, που θέλω να σου γνωρίσω μια όμορφη νεαρή γυναίκα, που είναι αφοσιωμένη στις «απολαύσεις του ανέμου και του φεγγαριού»• και, αν σου αρέσει, μπορείς να την παντρευτείς.
- ’ρχοντά μου, απάντησε ο Βανζίν, όσο ευχάριστες και αν είναι οι γυναίκες, δεν μπορούν να σβήσουν τη φλόγα όπως μόνο εσείς μπορείτε. Αφήστε με να σας υπηρετώ όσο συχνά το επιθυμείτε και μην μπαίνετε στον κόπο να ψάχνετε μια σύζυγο για μένα.
Ο Διοικητής, που η απάντηση του Βανζίν τον γέμισε με πλήρη και αναπάντεχη ευτυχία, δεν κρατήθηκε πια και τον τράβηξε κοντά του• παραδόθηκαν στην ηδονή για πολύ ώρα μ’ επιδέξιο και επινοητικό τρόπο. Οι νεανικές δυνάμεις του Βανζίν, που αποσκοπούσαν αποκλειστικά στην αναζήτηση της απόλαυσης, δεν εξασθενούσαν, ενώ ο Διοικητής Ζάο έφτασε σύντομα, εξαντλημένος, στο απόγειο της έκστασης.
Απόσπασμα του βιβλίου Σύννεφα και βροχή στο παλάτι των Χαν, εκδόσεις Νέα Σύνορα – Λιβάνη

3)Λέγεται ακόμα ότι σε κάθε άντρα υπάρχει μια εσωτερική γυναίκα που προσωποποιείται στην πρωτόγονη ενέργεια της Κάλι έτσι όπως αυτή εκφράζεται από την ενέργεια της Κουνταλίνι. Ένα λαϊκό ταντρικό ρητό λέει ότι ο Σίβα χωρίς τη Σάκτι μέσα του είναι ένα κουφάρι… Η γυναίκα διεγείρει τον άντρα κατευθύνοντας την δύναμη της Κουνταλίνι, ενώ ο άντρας διεγείρεται όταν η Σάκτι αφυπνιστεί μέσα του.
Απόσπασμα του βιβλίου Elegant Angel, εκδόσεις Κέδρος.

Ευχαριστώ, ’γγελος :twisted:
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira
Δημοσιεύσεις: 10143
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:13 pm
Τοποθεσία: Μυτιλήνη

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Γιατί εβαλες αυτό το "μουτσουνάκι" διπλα στο όνομά σου Αγγελε;
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

συζητάμε κάτι εδώ?
:roll: ?
Christina

Δημοσίευση από Christina »

πολύ ενδιαφέρον θέμα.

Θα επιδιώξω να μάθω περισσότερα.
Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον!

Σε ευχαριστώ που το παρέθεσες! :)
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μιά άποψη.

Αν θέλουμε να κάνομε αχαλίνωτο σεξ, ετερόφυλο, ομοφιλόφυλο η οτιδήποτε άλλο , ας το παραδεχθούμε στον εαυτό μας, ας ζυγίσουμε τα υπέρ και τα κατα και ας αποφασίσουμε.
Δεν χρειάζεται να το καθαγιάσουμε για να το αθωώσουμε.

Θα πρέπει να είμαστε όλοι πάρα πολύ προσεκτικοί με ορισμένες εννοιες που συναντάμε στον εσωτερισμό, καθώς και ενα μεγάλο αριθμό ατόμων που ασχολούνται με αυτόν.

Το πρώτο που χρειάζεται να εχουμε είναι υγιής κρίση και ικανότητα διάκρισης. Να μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε το αρμονικό και το αληθινό απο την παραμόρφωση και την προκατάλληψη.

Το δεύτερο είναι η ύπαρξη ενός βαθμού αυτογνωσίας που θα μας επιτρέπει να κινούμαστε με σταθερότητα και ασφάλεια σε αυτούς τους χώρους.

Ανθρωποι διαταραγμένοι δεν είναι ιδανικοί γι αυτή την ασχολία.
Η εξυπνάδα με την παράνοια συνδέονται με μια πολύ λεπτή κλωστή.
Και οπως όλοι γνωρίσουμε ο λόγος εχει δύναμη.

Μαθαίνοντας την ιστορία, βλέπουμε οτι εν ονόματι της αγάπης, της ελευθερίας και του συνολικού καλού εγιναν μερικά απο τα πιο μεγάλα ''κακά '' ΄στην ανθρωπότητα.
[ Αδελφοκτονίες, σταυροφορίες, ιερά εξέταση, ιεροί πόλεμοι, ανθρωποθυσίες.....και ακόμη πιο κοντά στο χρόνο.....ομαδικές αυτοκτονίες, σεξουαλικά εγκληματα, εξάρτηση απο ναρκωτικά] και άλλα πολλά....

Για να έρθω τώρα στο κείμενο που διάβασα.... πέντε φορές μήπως και βρώ κατι που να φαίνεται λογικό.

Η μόνη φράση που βρήκα και που εκεί επάνω στηρίζεται και όλη αυτη η ασυναρτησία παρακάτω ήταν η εξής μια

Η θετικά προσανατολισμένη σεξουαλικότητα προσφέρει την πιο άμεση και αποτελεσματική μέθοδο για την επίλυση αυτών των προβλημάτων. Όταν η σεξουαλικότητα του ατόμου εναρμονίζεται με τη φυσική του πνευματικότητα, μια ολότελα νέα διάσταση της πραγματικότητας ξανοίγεται μπροστά του. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αποδοχή μιας δημιουργικής, απαλλαγμένης από ενοχές σεξουαλικότητας είναι πανάκεια για πολλές σύγχρονες ψυχολογικές αρρώστιες. Αυτό ισχύει και για τα δυο φύλα.

Φυσικά και μια απο τις λειτουργίες μας είναι η σεξουαλική και οπωσδήποτε για να δουλεύει σωστά το σώμα μας χρειαζεται και αυτή.
Οταν λέμε θετικά προσανατολισμένη σεξουαλικότητα δεν εννούμε την ανεξέλεγκτη ζωώδη παράδοση στα ένστικτα οπου και με οποιν ναναι αλλά την αντίληψη του τι είναι το σεξ και την σύγχιση που κάνουμε οταν μπερδέυουμε το σεξουαλικό κέντρο με το συναισθηματικό η το νοητικό. Τότε περιμένουμε να βρούμε την αγάπη και την τρυφερότητα μεσα απο αυτό και φαντασιωνόμαστε διάφορα που μας κάνουν απομακρυνόμαστε απο την αλήθεια.

Οταν λέμε οτι η σεξουαλικότητα εναρμονίζεται με την πνευματικότητα εννούμε οτι αν θέλουμε να είμαστε αρμονικοί καλό είναι να κάνουμε πράξη το σεξ οταν και το συναίσθημα μας ανταποκρίνεται και οταν εχουμε και νοητική επαφή με το άτομο που διαλέγουμε.
Να μην πάμε δλδ , μόνο ενστικτωδώς χωρίς τα υπόλοιπα.
Σεξ χωρίς ενοχές , εννοείται αυτό που εχουμε δικαίωμα επιλογής συντρόφου, αυτό που δεν υπόκειται σε θρησκευτικούς περιορισμούς η κοινωνικούς τέτοιους.
Δλδ Αν ισχύουν τα παραπάνω περί αρμονίας δεν μας εμποδίζει η ηλικία το χρώμα η οι κοινωνικές συμβάσεις.
Τωρα βέβαια για να υπάρχει όλη αυτή η αρμονία πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι και αγνοί [ χωρίς προσμίξεις] εμείς οι ίδιοι, οπότε δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί με πολύ κόσμο.

Αυτή πιστεύω οτι είναι η ανάλυση της παραγράφου που έντεχνα χρησιμοπόιησε ο συγγραφέας του κειμένου για να στηρίξει όλο αυτό το ......αχαρακτήριστο κείμενο, που καθαγιάζει την πορνεία και την κάθε είδους διαφορετικότητα που θέλει να παρουσιάσει ως φυσιολογική.

Ας είμαστε προσεκτικοί φίλοι σε αυτό το μονοπάτι ....
Αν ανοίγουμε τα κέντρα μας πρέπει να ξέρουμε και πως να τα συμμαζέψουμε, ωστε να κυριαρχεί η ανώτερη συνείδηση μας στην προσωπικότητα και οχι να γίνουμε σκλάβοι κάθε παρόρμησης μέσα απο δικαιολογίες που δεν στέκονται πουθενά.

Απολυτως φιλικά
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33540
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 4:23 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Θα μιλήσω βιωματικά!Για να εξαγνίσω την ερωτική πράξη, όσο τα καταφέρνω τουλάχιστον, έπρεπε πρώτα να αποβάλλω τις ενοχές!Αυτές που είναι σφινομένες στον εγγέφαλό μας βαθιά, απο την οικογένεια, τη θρησκεία και την κοινωνία!Και για να αποβάλλω τις ενοχές έπρεπε να αποδεχτώ τον εαυτό μου όπως ήταν την δεδομένη στιγμή, η οποία περιλάμβανε και αχαλίνωτο πάθος και ζωόδες ένστικτο και όλη την γκάμα των συναισθημάτων που εμπεριέχονται στην εξάρτηση και την έλλειψη υψηλής συνείδησης κατα τη διάρκεια της ερωτικής πράξης!Αυτή είμουν όμως και μόνο όταν το αγκάλιασα μπόρεσα και να το φέρω στο φως χωρίς ηθικούς φραγμούς!Και ακόμα δουλεύω.....και συνεχίζω να ανακαλύπτω....!Και στην τελική ποιος είναι ο αρμόδιος να βάλει όρια στο τι είναι σωστό και τι λάθος την ώρα εκείνη????Μόνο ο εκάστοτε κοινωνικός καθοσπρεπισμός και ο θρησκευτικός δογματισμός!Στην Κίνα θεωρείται τελετή αναβίωσης η σεξουαλική πράξη με μια πολύ νεα γυναίκα, ενώ στην Ελλάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ίσως και παιδεραστία!Σε αρχαιότερους πολιτισμούς η σεξουαλική πράξη ήταν μέρος των μυστηρίων και των ιεροτελεστιών!Σήμερα θεωρείται το ομαδικό σεξ απρεπές!Δεν είπα να ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε π@@@@@!Αλλά να διαγνώσουμε μέσα μας τη δική μας αλήθεια για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο καθένας μας την ώρα εκείνη......και γιατί...χωρίς ενοχές!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Εθιξες Δωρούλα ένα πολύ σημαντικό μπλοκάρισμα των ανθρώπων που οφείλεται σε παλαιότερα πρότυπα πουριτανισμού και πλασματικής ηθικής, που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά.

Η σεξουαλική δραστηριότητα είναι ένα ατομικό μονοπάτι και δεν υπάρχουν παράμετροι και διαδικασίες που να διευκολύνουν ή να δεσμεύουν την ζωτικότητα κατά την διάρκειά της.

Η δική μου εμπειρία πέρασε μέσα από συνειδητό αίσθημα χωρίς την συμμετοχή της βαθύτερης εμπειρίας της αγάπης και αυτό ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο για την προσωπική μου ανάπτυξη. Το αίσθημα μεταφέρει και συναισθήματα που υπάρχουν στις σκιές του εαυτού και δεσμεύουν χωρίς πάντα να μπορείς να κατανοήσεις το γιατί.
΄Ετσι η σεξουαλικότητα είχε εκείνες τις παραμέτρους δέσμευσης που χρειάζονταν ξεκαθάρισμα και όταν δεν το κάνεις, τα συμπτώματα μεταφέρονται και στο σωματικό επίπεδο.
Δεν ήταν λοιπόν ηθικοί οι λόγοι, αλλά ψυχικοί, που με έκαναν να αναζητήσω εκείνες τις διαδρομές ελευθέρωσης από συναισθηματικούς εγκλωβισμούς. Πόσοι άνθρωποι όμως το κατανοούν? Πόσοι είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν τα σημεία και να περάσουν μέσα από την σκοτεινή μεριά της σεξουαλικότητας για να τα ανακαλύψουν?

Δεν πιστεύω ότι είναι μόνο λόγοι ηθικής, που κάνουν τους ανθρώπους να αναζητούν έναν σύντροφο και αποφεύγουν το ομαδικό σεξ, όπως λες! Θεωρώ πια, ότι αυτό είναι θέμα ωριμότητας και όχι ικανοποίησης. Η σεξουαλική ζωτική ενέργεια είναι το μυστικό των αλχημιστών και προσωπικά έχω σημαντικούς λόγους να πιστεύω ότι η αλχημεία είναι προσωπική επιστήμη, που βασίζεται στην ατομική πηγή ενέργειας.

Ουσιαστικά δεν μπορώ να κατανοήσω καμία κριτική πάνω σ’ αυτό το θέμα. Τα κάτω κέντρα είναι δική μας υπόθεση και μόνο και αν για κάποιον αυτά είναι ουσιώδη την συγκεκριμένη στιγμή, χωρίς συμμετοχή των πάνω, είναι αποκλειστικά και μόνο δική του ευθύνη.

Οι προτιμήσεις μας στο σεξουαλικο/ερωτικό μέρος της φυσικής μας ζωής δεν μπορούν να υπόκεινται στον έλεγχο ενός πρότυπου κοινωνικού ρόλου, και θεωρώ ότι είναι μέρος της διαδρομής μας, που κανείς εκτός από εμάς δεν της βάζει όρια.

Θα ήταν άτοπο να πω τι είναι σωστό και τι όχι, αφού αυτό που για μένα είναι σωστό, είναι λάθος για σένα. ΄Ετσι όπως κάποιοι κόβουν τα καρμικά τους με το εκκρεμές και το πιστεύουν κι όλας, μπορούν να θεωρούν ότι το ομαδικό σεξ είναι μέρος της καρμικής αποκοπής και να το προτιμήσουν.

΄Όπως έχω πει και λέω πάντα, συμφωνώ με όποια διαδρομή δεν δηλώνει εμπάθεια, αλλά ουσιαστική αγάπη και φυσική/πνευματικη δραστηριότητα που φαίνεται σε όλη μας την έκφραση.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Σε αρχαιότερους πολιτισμούς η σεξουαλική πράξη ήταν μέρος των μυστηρίων και των ιεροτελεστιών
αυτό δεν σημαίνει τίποτα, ούτε ότι έπρατταν σωστά...

οι μυστηριακές τεχνικές σε παλαιότερους πολιτισμούς περιείχαν και ανθρωποκτονίες γιατί το σώμα για τους ιερείς δεν αντιπροσώπευε παρά ένα ρούχο!!! ΄

Ας μην μπερδευόμαστε με τις τελετές! Υπήρχαν και υπάρχουν κάποιες για να δώσουν έμφαση στον εσωτερισμό!

΄Οπως κάποιοι δάσκαλοι ρέικι για να δώσουν έμφαση στην διαδικασία των μυήσεων, προτείνουν νηστεία και σεξουαλική αποχή πριν από αυτές...

Λέτε μετά από 400 χρόνια που δεν θα υπάρχουμε, κάποιοι να αναφέρουν ότι η νηστεία περιείχετο σε μυστηριακές τελετές για το ρέικι? :shock:

Η εσωτερική ανάπτυξη δεν βασίζεται σε εξωγενείς τελετές και αυτό λέει η δική μου εμπειρία...

Οποιαδήποτε μύηση μου έδωσε στοιχεία πνευματικής ανάπτυξης, έγινε χωρις καμία τελετή, εσωτερικά! Και επειδή για μένα η εμπειρία από προσωπικά βιώματα είναι ιερή, αυτό μπορώ μόνο να καταθέσω...

Αν κάποιος έχει δει πνευματική εξέλιξη μέσα από εξωγενείς τελετές, ας το καταθέσει επίσης...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33540
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 4:23 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

΄Όπως έχω πει και λέω πάντα, συμφωνώ με όποια διαδρομή δεν δηλώνει εμπάθεια, αλλά ουσιαστική αγάπη και φυσική/πνευματικη δραστηριότητα που φαίνεται σε όλη μας την έκφραση.
_________________
Συμφωνώ! :D Η πεμτουσία όλων είναι αυτό που αναφέρεις!!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 31562
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 8:38 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από Fotinoula »

΄Ετσι όπως κάποιοι κόβουν τα καρμικά τους με το εκκρεμές και το πιστεύουν κι όλας, μπορούν να θεωρούν ότι το ομαδικό σεξ είναι μέρος της καρμικής αποκοπής και να το προτιμήσουν.
:shock: :!:
Λέτε μετά από 400 χρόνια που δεν θα υπάρχουμε, κάποιοι να αναφέρουν ότι η νηστεία περιείχετο σε μυστηριακές τελετές για το ρέικι?
:lol:
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μα είναι δυνατον να εχει κανείς ψυχοπνευματική επικοινωνία με όλόκληρο γκρούπ ?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, αετέ!! :D :D

Αν περνάει η διαδρομή του από το "γκρουπ", γιατί όχι?

Και ο Χίτλερ έλεγαν ότι ήταν αστέρι του εσωτερισμού...

Ε, και?

Ο καθένας δηλώνει ότι θέλει...


Εμείς τι κάνουμε έχει σημασία...και οι δικές μας αξίες πολλές φορές δεν διασταυρώνονται με των άλλων...
Διαφέρουν βλέπεις οι διαδρομές μας...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ναι αλλά οταν μιλάμε για μια διδασκαλία η ενα σύστημα , δεν εξετάζουμε τις δικές μας υποκειμενικές αξίες αλλά την αλήθεια.
Υποτίθεται οτι ακολουθούμε κάτι για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να τον καταστήσουμε ολόκληρο και σταθερό.

Εννοείται οτι πρέπει πρωτα να τον αναγνωρίσουμε αλλά πιστεύω οτι δεν μπορούμε να εξηγούμε τα πάντα λέγοντας οτι είναι ο δρόμος μας. Ετσι θα μπορούσαμε να πούμε για έναν ας πούμε φονιά η κλέφτη οτι αυτά πρέπει να μάθει και καλώς τα κάνει.

Μπορείς να φανταστείς όμως μια κοινωνία οπου θα υπήρχε αυτός ο τρόπος σκέψης?

Σχετικά με το σεξ...εξέφρασα μια προσωπική άποψη .
Αυτή είναι οτι για να υπάρξει κάποιος βαθμός απολυτότητας σέ αυτή την ένωση και ο οποίος να μπορεί να μας ωδηγήσει σε κάποια διαφορετική η υπερβατική εμπειρία , θα πρέπει τα δύο άτομα να είναι ετερόφυλα και να συνδέονται σε όλα τα επίπεδα.
Δεν λέω οτι είναι απλό αλλά οτι έτσι θα επρεπε να είναι.

Κατα τα άλλα δεν καταδικάζω καμία θέση , απλώς αναφέρω τι εγω θεωρώ σωστό, ανεξάρτητα αν θα συμβιβαζόμουν με κάτι λιγώτερο αν δεν υπήρχε το ιδανικό...[ ανθρωπος γαρ].

:wink:

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”