Ο ΑΥΛΟΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3- ΣΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ
Η επιστροφή κύλισε ομαλά και ο καθένας παρέμενε σιωπηλός χαμένος στις δικές του σκέψεις μετά από τα τόσα ανεξήγητα που είχαν συμβεί.
Όταν έφθασαν στο σπίτι της Έμιλι εκείνη τους πρότεινε να ανέβουν στο διαμέρισμα της να πιούν ένα τσάι και να συζητήσουν ήσυχα όλα όσα είχαν προκύψει.
Το σπίτι ήταν διώροφο με κήπο και στον κάτω όροφο έμεναν οι γονείς της, που μετά την εξαφάνιση τους παρέμενε κλειστό ενώ στο επάνω όροφο έμενε η Έμιλι. Παρόλο που είχε περάσει σχεδόν ένας χρόνος δεν είχε αλλάξει τίποτα μέσα και δεν της περνούσε καν από το μυαλό να το νοικιάσει παρόλο που είχε δεχτεί προτάσεις από κάποιους γείτονες, που ήθελαν να το νοικιάσουν για να μένουν κοντά τα παιδιά τους.
Η Έμιλι κατέβηκε πρώτη από το αμάξι για να ανοίξει την πόρτα του γκαράζ για να βάλει μέσα ο Ντάνιελ το τζιπ του όταν έμεινε άφωνη. Ήταν μέσα το αυτοκίνητο των γονιών της που το είχε πουλήσει μετά την εξαφάνιση τους, γιατί δεν άντεχε να το βλέπει αλλά ούτε και μπορούσε να το οδηγήσει η ίδια. Το αυτοκίνητο ήταν παλιό και θα ήθελε συνεχή συντήρηση την είχε συμβουλέψει τότε ο Τομ, για αυτό και προτίμησε να το δώσει. Είχε σκεφτεί, ότι αν ποτέ επέστρεφαν οι γονείς της τότε θα έπαιρναν καινούργιο!!!
Η Έμιλι έκλεισε την πόρτα του γκαράζ προσεκτικά κάνοντας τον λιγότερο θόρυβο που μπορούσε και καθώς κοίταξε προς το διαμέρισμα των γονιών της διέκρινε κάποιο αμυδρό φως.
Γύρισε κάτωχρη στο αυτοκίνητο και για λίγο δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Στα έκπληκτα βλέμματα του Τομ και του Ντάνιελ πήρε μια βαθιά ανάσα και τους εξιστόρησε τι είχε μόλις δει στο γκαράζ του σπιτιού της.
Η σειρά τους τώρα ήταν να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.
Τι στο καλό συμβαίνει είπε ο Ντάνιελ φανερά εξοργισμένος.
ΟΚ κύριοι με τα πειράματα σας μονολόγησε φωναχτά. Εμάς γιατί μας έχετε εμπλέξει σε όλο αυτό;
Πρώτα ο δήθεν αυλός, μετά ο Σιν, μετά η ολιγόλεπτη επιστροφή στο παρελθόν για να καλυφτεί το φαινόμενο που δημιούργησαν τι άραγε στοχεύουν με όλα αυτά;;; Τώρα ένα αυτοκίνητο στο γκαράζ που έχει ήδη πουληθεί ;;; Δεν μένει παρά να δεις Έμιλι τους γονείς σου στο διαμέρισμα τους σαν να μην έχουν λείψει ποτέ συνέχισε αναστατωμένος ο Ντάνιελ.
Μπορεί τελικά η επιστροφή στο παρελθόν να μην ήταν ολιγόλεπτη αλλά μεγαλύτερη συνέχισε να μονολογεί ο Ντάνιελ.
Όχι Ντάνιελ δεν είμαστε εμείς από το μέλλον που γυρίσαμε στο παρελθόν. Αυτά σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας απάντησε ο Τομ. Το αυτόματο χρονόμετρο/ρολόι που φοράω μου δείχνει ημέρα, μήνα, έτος όπως όταν ξεκινήσαμε. Μόνο η ώρα διαφέρει λόγω της μετακίνησης μας προς την σπηλιά και επιστροφή μας πάλι στο σπίτι της Έμιλι. Αυτό το όχημα που είναι στο γκαράζ πιθανόν να είναι ένα ολόιδιο με αυτό που πουλήθηκε ή και το ίδιο, εάν έχει τον ίδιο αριθμό κυκλοφορίας. Στην πώληση του ήμουν και εγώ μπροστά για να διευκολύνω την Έμιλι εάν κάτι χρειαζόταν.
Η απορία είναι τι γυρεύει στο γκαράζ της Έμιλι;;αναρωτήθηκε ο Τομ
Είδα φως σαν κάποιος να ήταν μέσα είπε η Έμιλι τρέμοντας.
Τότε δεν μένει παρά να κτυπήσουμε την πόρτα είπε ο Ντάνιελ για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει.
Έμιλι θα πάω εγώ που δεν με γνωρίζουν οι γονείς σου, είπε τότε ο Ντάνιελ και θα τους ρωτήσω πότε θα επιστρέψεις γιατί σε θέλω για κάποιο σοβαρό θέμα.
Το αυτοκίνητο θα το παρκάρουμε λίγο πιο μακριά και πάρε τα κιάλια από το σακίδιο μου να δεις εάν το πρόσωπο ή πρόσωπα που θα ανοίξουν σου είναι γνωστά. Πρόσεξε μπορεί να είναι ηθοποιοί με μάσκες σιλικόνης που μπορεί να φαίνονται ίδιοι με τους γονείς σου αλλά από το σουλούπι ίσως καταλάβεις εάν υπάρχει διαφορά.
Όχι Ντάνιελ είπε τότε αποφασιστικά η Έμιλι που είχε βρει την αυτοκυριαρχία της. Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να το αντιμετωπίσω εγώ. Όλα όσα έχουν συμβεί σε μένα από τότε που συνάντησα τον Σιν είναι σαν σημάδια που δεν μπορώ να τα ερμηνεύσω.
Θα πάω να πάρω το κλειδί του κάτω διαμερίσματος που φυλάω στο δικό μου και θα μπω μέσα να δω τι γίνεται.
Εντωμεταξύ ας πάρουμε ένα τηλέφωνο σε κάποιο φίλο ή σε κάποια υπηρεσία ρωτώντας π.χ για το κλείσιμο ενός ραντεβού ή κάτι άλλο για να έχουμε αδιάψευστη απόδειξη του παρόντος χρόνου, όχι ότι αμφιβάλλω, αλλά κάποιοι ίσως θέλουν να παίξουν με την αντίληψη μας ανέφερε ο Ντάνιελ.
Καλό είναι όχι από κινητό. Λίγο πιο κάτω είναι ένα βενζινάδικο. Ας πάμε πρώτα εκεί για να σιγουρευτούμε πρότεινε η Έμιλι.
Στα κινητά εύκολα μπορεί να γίνουν υποκλοπές. Το ρολόι σου Τομ μπορεί να δεχτεί και αυτό μαγνητική επιρροή. Γίνομαι καχύποπτη, γιατί το τζιπ ήταν παρκαρισμένο έξω από την σπηλιά και δεν γνωρίζω τι μπορεί να έγινε όσο είμαστε μέσα. Όταν χάσαμε την βαρύτητα μας για λίγα δευτερόλεπτα με το ΜΕΙ-ΝΑΡ μπορεί πολλά ηλεκτρικά φορτισμένα ιόντα να πέρασαν στα κύτταρα μας, που να έχουν παράξενη αντίδραση μετά ή αυτό θέλουν κάποιοι να πιστέψουμε αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά.
Ο Ντάνιελ οδήγησε το αυτοκίνητο στο κοντινό βενζινάδικο και επειδή ήταν και μίνι μάρκετ βγήκαν όλοι έξω για να πάρουν κάτι αλλά και για να πληροφορηθούν κυρίως αν υπήρχε κάποια χρονική αλλαγή στο διάστημα που αυτοί ήταν στην σπηλιά.
Μέσα στο μίνι μάρκετ επάνω στο ταμείο υπήρχε ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο και ο υπεύθυνος είχε μαρκάρει με ένα κύκλο την ημερομηνία.
Ήταν Μάρτιος του 2024. Η Έμιλι άθελα της σκέφθηκε, ότι είχε περάσει κιόλας ένας χρόνος από την εξαφάνιση των γονιών της. Όμως όλα φαίνονταν να είναι φυσιολογικά, γιατί και η απόδειξη που πήραν για το τσάι και κάποια αναψυκτικά έδειχνε την ημερομηνία που είχαν και στα κινητά τους χωρίς καμία αλλαγή.
Βγαίνοντας έξω για να επιστρέψουν στο τζιπ η Έμιλι έπεσε επάνω σε μια συνάδελφο της από το νοσοκομείο. Πριν προλάβει να την χαιρετήσει εκείνη την αγκάλιασε και την ευχαρίστησε, γιατί το βότανο που της είχε δώσει το πρωί την είχε βοήθησε πολύ με τον οξύ πόνο που ένοιωθε στο στομάχι.
Έκπληκτη η Έμιλι την ρώτησε πότε πήρε το βότανο και εκείνη απάντησε με απορία στο βλέμμα της, ότι το πήρε το πρωί στις 9 μόλις της το έδωσε όταν συναντήθηκαν στο κυλικείο. Σήμερα Σάββατο ; ξαναρώτησε η Έμιλι. Μα ναι αποκρίθηκε εκείνη. Είχαμε εφημερία από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί. Το ξέχασες;;;
Η Έμιλι χαμογέλασε και κουνώντας καταφατικά το κεφάλι της, αποκρίθηκε, ότι είχε κοιμηθεί λίγες ώρες και ίσως το είχε ξεχάσει.
Την χαιρέτησε και τράβηξε για το τζιπ όπου είχαν φθάσει ήδη οι 2 άντρες, οι οποίοι την είχαν προσπεράσει και δεν είχαν ακούσει την στιχομυθία.
Μπαίνοντας μέσα είπε στον Ντάνιελ να μη ξεκινήσει αμέσως. Πήρε το νοσοκομείο που δούλευε και ρώτησε στο τμήμα που έβγαζε τις εφημερίες, ρεπό κλπ. πότε είχε την τελευταία της εφημερία και πότε ήταν η επόμενη, γιατί θα απουσίαζε μία εβδομάδα και ήθελε να γνωρίζει.
Ο υπεύθυνος κοίταξε το χρονοδιάγραμμα και της απάντησε, ότι η τελευταία της εφημερία ήταν καταχωρημένη χθες βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί στις 9 και θα είχε πάλι εφημερία πιθανότατα την επόμενη Παρασκευή, γιατί η άδεια της ήταν μέχρι και την επόμενη Πέμπτη.
Η Έμιλι ευχαρίστησε και έκλεισε το τηλέφωνο. Οι δύο άνδρες την κοιτούσαν με περιέργεια. Τι έγινε πάλι ρώτησε με απορία ο Τομ.
Η συνάδελφος που με χαιρέτησε πριν λίγο αλλά και το νοσοκομείο που πήρα μόλις τώρα με διαβεβαίωσαν, ότι από χθες Παρασκευή βράδυ μέχρι σήμερα Σάββατο στις 9 είχα εφημερία στο νοσοκομείο και η άδεια μου είναι μέχρι την Πέμπτη.
Εγώ την Παρασκευή ήμουν όλη ημέρα και νύχτα με τον Τομ και σήμερα Σάββατο ξεκινήσαμε πολύ πρωί για την σπηλιά.
Να βρίσκομαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα καμία συσκευή δεν το έχει καταφέρει αυτό ακόμα αποκρίθηκε με κάποια ειρωνεία στην φωνή της η Έμιλι.
Την συνάδελφο που χαιρέτησα την έχω δει ένα δύο φορές στους διαδρόμους και δεν μιλάμε πολύ. Ισχυρίστηκε, ότι της έδωσα ένα βότανο σήμερα το πρωί και της πέρασε το στομάχι.
Τώρα χρειάζομαι ένα δυνατό ποτό είπε ο Ντάνιελ και όχι τσάι.
Στο υπόγειο του σπιτιού μας αποκρίθηκε η Έμιλι υπάρχει ένα κελάρι όπου ο πατέρας μου φύλαγε κρασιά, ουίσκι και άλλα ποτά. Ίσως πιώ και εγώ, γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει είπε η Έμιλι.
Έφθασαν στο σπίτι, άφησαν το αμάξι λίγο πιο μακριά και η Έμιλι ανέβηκε για να πάρει τα κλειδιά του κάτω ορόφου. Ο Τομ και ο Ντάνιελ την περίμεναν για να μπουν όλοι μαζί μέσα. Η Έμιλι ξεκλείδωσε την πόρτα και πατώντας τον διακόπτη που ήταν δίπλα άναψε το φως.
Στο σαλόνι καθόταν ένας άνδρας μέσης ηλικίας με γκρίζα μαλλιά, είχε ανάψει ένα επιδαπέδιο φωτιστικό, για αυτό η Έμιλι βγαίνοντας από το γκαράζ είχε δει φως, και είχε κάποια έγγραφα ανοιγμένα μπροστά του και τα παρατηρούσε.
Γύρισε και κοίταξε την Έμιλι και την χαιρέτησε με οικειότητα.
«Γεια σου Έμιλι σε περίμενα» της είπε και με ένα νεύμα του κεφαλιού του χαιρέτησε τους δύο άνδρες που τον κοιτούσαν με απορία.
Ποιος είστε, πως βρεθήκατε στο σπίτι των γονιών μου και πως με γνωρίζετε, ρώτησε με απορία η Έμιλι.
Ονομάζομαι Sir Ian Nilsson και είμαι πυρηνικός φυσικός. Ο πατέρας σου μου έδωσε τα κλειδιά για να ψάξω να βρω εδώ στην βιβλιοθήκη σας κάποια ειδικά έγγραφα που χρειάζεται για μια έρευνα που κάνει και για την οποία δεν μπορώ να σου πω περισσότερα. Είναι πολύ απασχολημένος και δεν μπορεί να έλθει ο ίδιος. Μάλιστα μου έδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, φαντάζομαι να το είδες στο γκαράζ, για να το αφήσω εδώ. Εγώ θα τηλεφωνήσω στο οδηγό μου να έλθει να με πάρει από εδώ.
Μπορώ να του μιλήσω; η μητέρα μου που είναι; ρώτησε ψύχραιμα η Έμιλι. Απουσιάζουν 1 χρόνο και οι αρχές τους έχουν κηρύξει αγνοούμενους. Το αυτοκίνητο το πούλησα αμέσως μετά. Τα γνωρίζω όλα απάντησε εκείνος. Βρήκα τον αγοραστή αμέσως μετά την αγοραπωλησία και το πήρα πίσω με σκοπό να του το επιστρέψω. Ο πατέρας σου εργάζεται για λογαριασμό μου σε ένα πολύπλοκο εγχείρημα (project) και πρέπει να είναι απερίσπαστος.
Μα τόσο ο πατέρας μου όσο και η μητέρα μου είναι ιστορικοί και όχι πυρηνικοί απάντησε η Έμιλι. Σε τι ακριβώς σας βοηθούν επέμεινε εκείνη.
Υπάρχουν πολλές γλώσσες νεκρές σήμερα αποκρίθηκε ο Sir Ian που όμως αν χρησιμοποιηθούν κατάλληλα ανοίγουν δρόμο σε ένα κόσμο που οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούν καν να φανταστούν.
Αυτές οι γλώσσες με τις κατάλληλες εφαρμογές μπορούν να τροφοδοτήσουν την μνήμη υπολογιστών τεχνητής νοημοσύνης και να γίνουν θαύματα σε πολλούς τομείς αποκρίθηκε ο Sir Ian.
Εσείς τι ρόλο έχετε σε όλο αυτό;; γιατί δεν μπορώ να τους μιλήσω και τους κρατάτε απομονωμένους; Είναι με την θέληση τους ή βρίσκονται κάτω από απειλή; Εκείνος την κοίταξε ανέκφραστα και έβγαλε ένα Usb stick.
Βάλε αυτό στον υπολογιστή σου και θα σου λυθούν οι απορίες. Μετά διέγραψε το για δική σου προστασία.
Τώρα μπορείς να μου πεις αν γνωρίζεις κάποιο μέρος στην βιβλιοθήκη σας ή κάπου αλλού μέσα στο σπίτι σας όπου οι γονείς σου μπορεί να έχουν φυλάξει κάποια ιστορικά έγγραφα ή εάν έχεις ακούσει να κουβεντιάζουν για ένα ιστορικό αντικείμενο με το όνομα ΑΡΑΧΝΗ;;
Η Έμιλι κράτησε την ψυχραιμία της και αποκρίθηκε, ότι μέχρι πέρσι που οι γονείς της χάθηκαν εκείνη δεν έμενε στο σπίτι αλλά στην εστία του κολεγίου που σπούδαζε και μόνο όταν πήρε το πτυχίο της και έπιασε δουλειά στο νοσοκομείο έμενε μόνιμα στον επάνω όροφο σχεδόν δύο μήνες πριν την εξαφάνιση τους. Όταν τους έβλεπε δεν μιλούσαν για ιστορία αλλά για την τρέχουσα πραγματικότητα.
Εκείνος κούνησε το κεφάλι του με κατανόηση. Εκείνη την στιγμή ακούστηκε ένα κορνάρισμα απέξω και ο Sir Nilsson πήρε το καπέλο του και κατευθύνθηκε στην πόρτα αφήνοντας στο τραπέζι του σαλονιού τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου.
Δεν θα μου χρειαστούν πια είπε και βγήκε από το σπίτι.
Η Έμιλι όση ώρα μιλούσαν ήταν όρθια. Με το που έφυγε ο Sir Ian σωριάστηκε στον καναπέ του σαλονιού βάζοντας τα χέρια της στην καρδιά της προσπαθώντας να ηρεμήσει τους δυνατούς κτύπους της.
Ήταν οι γονείς της ζωντανοί; Ήταν αιχμάλωτοι ; Γιατί δεν είπε λέξη για την μητέρα της; Ήταν αληθινά τα λόγια του άνδρα που μπήκε σπίτι της με σκοπό να βρει στοιχεία για την ΑΡΑΧΝΗ; Χιλιάδες σκέψεις στριφογύριζαν στο μυαλό της όταν το βλέμμα της έπεσε στο usb stick που είχε αφήσει ο Sir Ian στο τραπέζι.
Αυθόρμητα της ήλθε στο νου της η εικόνα από ένα άλλο stick που είχε δει τον πατέρα της να κρύβει σε ένα βιβλίο. Τον είχε ρωτήσει τότε, γιατί δεν το έβαζε σε ένα συρτάρι μαζί με άλλες εξωτερικές μνήμες αλλά εκείνος της είχε απαντήσει, ότι με αυτόν τον τρόπο θα θυμόταν καλύτερα που θα βρίσκονταν κάποια στοιχεία που είχε αποθηκεύσει.
Τότε δεν είχε δώσει σημασία αλλά τώρα ίσως είχε έλθει η ώρα να το βρουν και να κοιτάξουν μην τυχόν και υπήρχαν σημαντικές πληροφορίες που θα τους βοηθούσαν.
Ήταν σίγουρη ότι ο άνδρας που είχε μπει στο σπίτι δεν το είχε βρει.
Καθώς αναπολούσε η Έμιλι αυτήν την στιχομυθία με τον πατέρα της άρχισε να ψάχνει τα ράφια με τα βιβλία όταν ο Τομ την σταμάτησε.
Της έκανε νόημα να μην μιλήσει και της έδειξε με τρόπο σε ένα μικρό έπιπλο στην είσοδο του σπιτιού όπου υπήρχαν οικογενειακές φωτογραφίες ένα μικρό σχεδόν αόρατο φωτάκι. Ο άνδρας όσο περίμενε είχε τοποθετήσει μικροσκοπική κρυφή κάμερα για να μπορεί να παρατηρήσει αργότερα τις αντιδράσεις τους ή κάποιες κινήσεις τους.
Τότε ο Ντάνιελ πήγε στην κουζίνα πήρε ένα ποτήρι νερό και όπως δήθεν το έπινε το έριξε κατά λάθος στην κάμερα. Μετά πήρε μια πετσέτα για να σκουπίσει τα νερά και κάλυψε όλη την κάμερα με αυτήν. Ο Τομ εντόπισε πως είχε ακριβώς τοποθετηθεί και την αφαίρεσε. Μετά κοίταξαν μαζί με τον Ντάνιελ προσεκτικά κάθε σημείο αλλά δεν βρήκαν κάτι ύποπτο.
Τότε η Έμιλι τους ανέφερε για αυτά που είχε κουβεντιάσει κάποτε με τον πατέρα της και πρότεινε να ψάξουν τα βιβλία για να βρουν το σχετικό stick εκεί που το είχε κρύψει.
Τα βιβλία ήταν πολλά και θα ήθελαν πολύ χρόνο, όμως ο Ντάνιελ πρότεινε να κοιτάξουν τα βιβλία αρχαιολογίας και ιστορίας, γιατί ίσως έτσι έβρισκαν κάποια άκρη πιο γρήγορα.
Μήπως όμως είναι καλύτερο, πρότεινε ο Τομ, αντί να φάμε χρόνο με το ψάξιμο βιβλίων για τον εντοπισμό εκείνου του stick να κοιτάξουμε πρώτα τι έχουν να μας πουν σε αυτό που μας άφησε στο τραπέζι ο Sir Ian;
Η Έμιλι έμοιαζε να μην άκουγε και σαν υπνωτισμένη έπιασε ένα βιβλίο με τον τίτλο « Σιν ο θεός των Σπηλαίων» Έβγαλε το βιβλίο από το ράφι και το άνοιξε. Στην μέση του βιβλίου υπήρχε μια κολλητική ταινία που ήταν στερεωμένο το Usb stick
Ας δούμε λοιπόν πρώτα αυτό που μας άφησε ο Sir Ian ανέφερε τότε η Έμιλι και αν δεν βγάλουμε άκρη ας δούμε μετά το επόμενο. Ίσως έτσι τελικά καταφέρουμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει.
Επειδή όλα αυτά θα μας πάρουν χρόνο, Ντάνιελ αν θέλεις μπορείς να διανυκτερεύσεις εδώ μαζί μας. Όχι στο κάτω σπίτι αλλά επάνω στο δικό μου που έχω ξενώνα.
Ο Ντάνιελ ευχαρίστησε, γιατί δεν είχε καμιά διάθεση να πάει σπίτι του προτού αυτή η ιστορία που έζησαν μαζί έβγαζε κάποιο νόημα.
Όμως οι τρεις φίλοι δεν γνώριζαν ακόμα το βάθος των γεγονότων και πως αυτά που θεωρούσαν αληθινά μόνο τέτοια δεν ήταν.
συνεχίζεται
Ο ΑΥΛΟΣ ΚΕΦ.3 -ΣΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ
- CHRYSSOULA
Ο ΑΥΛΟΣ ΚΕΦ.3 -ΣΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
- CHRYSSOULA
Re: Ο ΑΥΛΟΣ ΚΕΦ.3 -ΣΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ
Η ιστορία συνεχίζεται με πολλές διακυμάνσεις και απρόοπτα.!!!! Μπορεί κάποιος να φανταστεί τι ρόλο έπαιζε ο αυλός και πως εξελίσσεται η συνέχεια;; Εγώ μάλιστα είχα πει στην Φαντασία, ότι ζήλεψε τις κατασκοπικές ταινίες και μας οδηγούσε σε κάτι παρόμοιο.
Εκείνη ατάραχη μου είπε απλά "βιάζεσαι" και με προέτρεψε να συνεχίσω το γράψιμο.
Θα φανεί παρακάτω!!!!!
Εκείνη ατάραχη μου είπε απλά "βιάζεσαι" και με προέτρεψε να συνεχίσω το γράψιμο.
Θα φανεί παρακάτω!!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
ναι, αλλά μην χαλαρώνεις μάνα μου
γράφεεεε
γράφεεεε
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Περιμένουμε Χρυσουλάκι
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- Δεκατριούλης
Χρυσούλα μου.
Καλή επιστροφή λοιπόν στην συγγραφή!!
Ευχαριστούμε πολύ πολύ και περιμένουμε
Καλή επιστροφή λοιπόν στην συγγραφή!!
Ευχαριστούμε πολύ πολύ και περιμένουμε
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
βουρ για το επόμενο
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!