Ανάγκη θεραπείας

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
Παναγιώτης
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: 06 Φεβ 2022 7:23 pm

Ανάγκη θεραπείας

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Γεια σας παιδιά. Θέλω μια βοήθεια σχετικά με τον πατέρα μου. Αν μπορείτε, στείλτε ομαδικά ενέργεια στο ηλιακό του πλέγμα, είναι Σκορπιός ♏ και βρίσκεται μόνιμα σε κατάσταση άγχους, αγωνία με τα λεφτά και αντί να κάτσει ήρεμα να συζητήσει και να έχει διάθεση να κοιτάξει τα ελλατώματα του, βρίσκεται σε μια μόνιμα αρνητική διάθεση βαρεμάρας, ειρωνείας (βλαστημάει όλη την ώρα) και όλη την ώρα αυτό το περίεργο black humour. Αν εγώ σαν Κριός ♈ πάω να φτιάξω λίγο την κατάσταση και να του επισημάνω τυχόν ελλατώματα (μου αρέσει να είμαι δίκαιος) αισθάνομαι λες και μιλάω στον τοίχο και με την σειρά μου, θυμώνω και στεναχωριέμαι επειδή πάω να βελτιώσω μια κατάσταση και αντ'αυτού έχω αυτή την αντιμετώπιση ! Παρακαλώ βοηθήστε. Στείλτε θετική, φωτεινή θεραπευτική ενέργεια στο ηλιακό του πλέγμα.

*Κάποια ελλατώματα του τα αντιλαμβάνεται, αλλά δεν κάνει κάποια προσπάθεια ώστε να τα διορθώσει.
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης
Δημοσιεύσεις: 4576
Εγγραφή: 29 Ιαν 2011 1:10 pm

Re: Ανάγκη θεραπείας

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Καλησπέρα!
Ένας άνθρωπος παίρνει θεραπεία μόνο αν το αντιληφθεί ότι το χρειάζεται και το ζητήσει. Αλλιώς οποιαδήποτε πράξη εξωτερική είναι παρέμβαση στην ελεύθερη βούληση του. Βλάπτει και τον άνθρωπο που παρεμβαίνει και πιθανά και τον άνθρωπο που κάποιος τρίτος αποφασίζει ότι χρειάζεται θεραπεία.
Ο "σωτηρας" ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα να παλέψω μέσα μου. Οπότε κανένας διδακτισμός στα παραπάνω, μαλλον συντροφικους χαιρετισμους στελνω.

Φιλιά και καλη δυναμη :romance-heartbeating:
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27316
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: Ανάγκη θεραπείας

Δημοσίευση από Ellaki »

Παναγιώτη μου δεν νομίζω να υπάρχει ούτε ένας εδώ μέσα που να μην έχει βρεθεί στην θέση σου και να μην έχει αντιμετωπίσει παρόμοια ή και χειρότερα προβλήματα με αυτά που αναφέρεις.
Όπως ανέφερε και ο συνονοματός σου, δεν επεμβαίνουμε στις επιλογές των άλλων ανθρώπων, ούτε στους γεννήτορες. Ίσως αυτήν την στιγμή να σε στενοχωρεί αυτό που λέω, αλλά σκέψου αν θα ήθελες κάποιος άλλος να επέμβει με οποιονδήποτε τρόπο στις δικές σου επιλογές. Θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς εσένα σαν άτομο, σαν άνθρωπο.
Ο πατέρας σου σου δείχνει με την συμπεριφορά του έναν δρόμο που δεν σου αρέσει, γεγονός που σε βοηθάει να βρεις τι δεν θέλεις. Αυτό από μόνο του είναι μια αρχή συνειδητοποιήσεων, οπότε ακολούθησε τον δρόμο που εσύ επιλέγεις και προσπάθησε να μειώσεις τις αρνητικές επιρροές από το στενό σου περιβάλλον.

>:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33569
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: Ανάγκη θεραπείας

Δημοσίευση από Annoula »

Παναγιώτη μου θα συμφωνήσω με τα παιδιά, το να στέλνεις ενέργεια σε κάποιον που στην τελική δεν στο έχει ζητήσει κιόλας είναι παρέμβαση στην ελεύθερη βούλησή του. Από την άλλη εσύ έχεις κάποια συναισθήματα. Μήπως να επικεντρωνόσουν σε αυτά να δεις τι γίνεται με εσένα. Συνήθως όταν κάτι μας εκνευρίζει κάτι ζητάει το συναίσθημα από πίσω. Τι είναι αυτό; Η σχέση με τους γονείς συνήθως ειναι πιο βαθιά και μας επηρεάζει σε πολλα επίπεδα. Μήπως να άρχιζες να ξετυλίγεις το κουβάρι σου από εκεί; @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”