ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ
-
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10 -Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


Όταν βρέθηκε μόνη στο διαμέρισμα της η Ματζ ανέκτησε την ψυχραιμία της και άρχισε να σκέφτεται την διαδοχική σειρά των γεγονότων που ακολούθησαν το θάνατο των δύο βιολόγων. Από την αρχική σκευωρία των εντόμων μέχρι και τη τελευταία πρόταση από τον Επιθεωρητή Φένιξ να δολοφονήσει με τοξίνη τον Αλ-Ραόν.
Σε όλα αυτή την θλιβερή ιστορία κοινό πρόσωπο σε όλες τις φάσεις ήταν ο Όλεξ.!!! Θυμήθηκε την συσκευή παρακολούθησης που είχε τοποθετήσει στο γραφείο του Αλ-Ραόν,το έντομο καμουφλάζ που έριξε αστραπιαία στο υπόγειο καταφύγιο κοντά στον κρατήρα, την λήψη υγρού της μέδουσας από την υπόγεια Τέρα, το στήσιμο ολόκληρου καταφύγιου σε ένα απροσπέλαστο βουνό, η συνεργασία του με τον Επιθεωρητή και τελικά η καθυστέρηση του προσέλευσης στο Συμβούλιο.
Σίγουρα ήταν αναμεμιγμένος σε κάποια συνωμοσία σε βάρος του Αλ-Ραόν επιθυμώντας ίσως να εκδικηθεί για τον θάνατο της βιολογικής του μητέρας αλλά και των θετών γονιών του. Αν ήταν έτσι τότε σίγουρα δεν ήταν ο Όλεξ που γνώριζε από παλιά αλλά κάποιος άγνωστος.
Ενώ έκανε αυτές τις σκέψεις προσπαθώντας να ηρεμήσει την καρδιά της από την αγωνία και την θλίψη που ένοιωθε, άκουσε ένα δυνατό κτύπημα στην πόρτα. Έκπληκτη αναρωτήθηκε ποιος να ήταν, γιατί παρόλο που έξω υπήρχε ημέρα μια και δεν είχε παρέλθει ακόμα η εξάμηνη περίοδος φωτός, η ώρα ήταν προχωρημένη.
Άνοιξε την πόρτα και βρέθηκε μπροστά από μια ομάδα επιθεωρητών. Τους κοίταξε με έκπληξη και απορία και ο επικεφαλής αυτών της είπε, ότι είχε εντολή από τον Διοικητή να την συλλάβει.
Η Ματζ τους κοίταζε άναυδη μην μπορώντας να εκστομίσει λέξη. Αφού συνήλθε από το σοκ τους ρώτησε με ποια κατηγορία θα την συνελάμβαναν;
Ο επικεφαλής της αποκρίθηκε ανέκφραστα ότι η κατηγορία ήταν: Ύποπτη για την δολοφονία του Αλ-Ραόν. Το ρόφημα που βρέθηκε κοντά του περιείχε επικίνδυνη ουσία. Επειδή αυτή ήταν η υπεύθυνη για την τροφοδοσία του Συμβουλίου κρίθηκε ως πρώτη ύποπτη για την δολοφονία του Άρχοντα της Τέρα.
Με τι κίνητρο θα έκανα κάτι τέτοιο ; ρώτησε η Ματζ.
Είχα άριστες σχέσεις με τον Αλ-Ραόν συνέχισε και ήταν αυτός που με πρότεινε για την θέση στο Συμβούλιο.


Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο είπε αμήχανα ο επικεφαλής αλλά έχω εντολή να σε οδηγήσω σε κάποιο υπόγειο χώρο, που συνήθως πηγαίνουμε τους παραβατικούς μέχρι να αποφασιστεί από το Συμβούλιο τι θα απογίνει με σένα. Η Ματζ ρώτησε αν μπορούσε να πάρει μαζί της κάποια λίγα προσωπικά αντικείμενα. Ο επικεφαλής έγνευσε καταφατικά και σε λίγο την οδηγούσαν με ένα όχημα μακριά από το διαμέρισμα της σε έναν υπόγειο χώρο.
Εκεί σφραγίστηκε ο χώρος, τρόφιμα υπήρχαν για αρκετό χρονικό διάστημα και η Ματζ έμεινε μόνη της.
Είναι δυνατόν αναρωτιόταν ο Φένιξ, που ο ίδιος της είχε προτείνει να δολοφονήσει τον Αλ-Ραόν, να διέταζε την σύλληψη της ως ύποπτης;;
Μήπως η πρόταση του τελικά ήταν ένας τρόπος ενοχοποίησης της;
Είτε δεχόταν είτε όχι τελικά είχαν αποφασίσει, δεν ήθελε να φανταστεί πόσοι ήταν ανακατεμένοι σε αυτό, να την βγάλουν ένοχη και να την καταδικάσουν.
Έπρεπε να βρεθεί ένοχος οπωσδήποτε και να καταδικαστεί, ώστε ο επόμενος Άρχοντας της Τέρα να είναι καθαρός από κάθε υποψία συνωμοσίας.
Με αυτές τις σκέψεις η Ματζ κουλουριάστηκε στην άκρη του κρεβατιού που υπήρχε σε μια γωνιά και ξέσπασε σε λυγμούς. Μετά ηρέμησε και αποφάσισε να σκεφτεί ήρεμα. Σίγουρα δεν θα την κρατούσαν μέσα κλεισμένη για πολύ. Θα έπρεπε σύντομα να της απαγγελθεί επίσημα κατηγορία και εφόσον υπήρχαν αποδείξεις να καταδικαστεί σε θάνατο.
Εδώ δεν ήταν μια απλή παράβαση αλλά δολοφονία και οι επιπτώσεις θα ήταν σοβαρές και τελεσίδικες.
Αναρωτήθηκε τι θα έλεγε ο Όλεξ σε όλα αυτά μια και ήταν παρών στην πρόταση του Φένιξ και την άρνηση της να την εκτελέσει.
Μήπως τελικά είχαν συλλάβει και τον Όλεξ ως πιο άμεσα υπεύθυνου για την δολοφονία;;; Ένοιωσε μέσα της ένα σφίξιμο, γιατί ο Όλεξ ήταν σε πολλά ανακατεμένος μεν αλλά ενεργούσε σίγουρα υπό εντολή άλλου δε. Αυτός ο άλλος, θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα ο Αλ-Εγκόρ ,που ίσως δεν είχε φύγει τελικά από τον πλανήτη αλλά είχε κρυφτεί κάπου περιμένοντας την ολοκλήρωση του σχεδίου. Θυμήθηκε, ότι, όταν γινόταν κάποια διαστημική αποστολή, οι συμμετέχοντες πήγαιναν σε ειδικό κέντρο προετοιμασίας, ώστε να είναι έτοιμοι για την προσέγγιση νέων πλανητών. Όμως δεν ήταν όλοι κατάλληλοι για κάτι τέτοιο και η προετοιμασία κρατούσε καιρό. Ο Ελ-Εγκόρ με το σώμα που είχε ήδη δύσκολα θα μπορούσε να ταξιδέψει. Ο Αλ-Ραόν το γνώριζε καλά αυτό και έτσι δεν θέλησε να λάβει κάποιο μέτρο εναντίον του Αλ-Εγκόρ για την παρακοή του μια και δεν θα μπορούσε ποτέ να εμφανιστεί είτε στο Ινσιλντίν είτε στο Συμβούλιο, γιατί θα καταδίκαζε μόνος του τον εαυτό του,
Στο εξής θα ζούσε σαν κυνηγημένος χωρίς καμία εξουσία και ίσως κατέφευγε σε περιοχές της Τέρα μη κατοικημένες.
Αυτό και μόνο θα έβαζε σε κίνδυνο την ζωή του, γιατί δεν θα είχε πρόσβαση σε κάποια θεραπεία από μόλυνση.
Ο στόχος του Αλ-Ραόν ήταν ο γιός του Αλ-Εγκόρ, γιατί σαν νεότερος και πολλά υποσχόμενος θα μπορούσε να κυνηγήσει αξιώματα.
Η Ματζ σκεφτόταν, ότι στα περισσότερα γεγονότα που ξετυλίχτηκαν στην Τέρα το προηγούμενο διάστημα πρωταγωνιστής ήταν ο Όλεξ. Όμως από όσο τον γνώριζε δεν είχε καταλάβει, ότι είχε αρχηγικές φιλοδοξίες. Όμως πόσο καλά τον ήξερε αναρωτιόταν με πίκρα;
Ο Φένιξ δρούσε από μόνος του ή έπαιρνε από άλλους εντολές;; Για να γίνει ο ίδιος Ηλίαρχος πρώτα και μετά Άρχοντας υπήρχε σειρά διαδικασιών που δύσκολα θα μπορούσε να παραβιάσει!!! Σίγουρα κάποιοι τον είχαν πάρει με το μέρος τους και τον είχαν υποχρεώσει να δώσει εντολή για την σύλληψη της.
Άθελα της πήγε το μυαλό της στον πατέρα της.!! Αν ζούσε και δεν τον είχαν δολοφονήσει θα μπορούσε να την απαλλάξει από κάθε σκευωρία.
Τώρα όμως ήταν μόνη της και έπρεπε να βρει τρόπο να πείσει το Συμβούλιο για την αθωότητα της.
Κάνοντας αυτές τις σκέψεις άκουσε θόρυβο στην πύλη εισόδου του υπόγειου χώρου και πήγε να δει τι συμβαίνει. Η πύλη άνοιξε και μπροστά της στεκόταν ο Ηλίαρχος Μιρντ με δύο επιθεωρητές.
Τους έκανε νόημα να περιμένουν έξω και αυτός προχώρησε στον εσωτερικό χώρο κάνοντας νόημα στην Ματζ να τον ακολουθήσει.
Μόλις βρέθηκαν στα ενδότερα έβγαλε μια μικρή συσκευή από την στολή που φορούσε και πιέζοντας κάποια κουμπιά άκουσε η Ματζ την συνομιλία που είχε με τον Φένιξ μέσα στο καταφύγιο και την καθαρή άρνηση της να εκτελέσει την πρόταση που της έκανε.
Η Ματζ τον κοίταξε κατάπληκτη, γιατί ποτέ δεν φαντάστηκε, ότι εκείνη η συνομιλία είχε καταγραφεί. Μας έδωσε την συνομιλία ο Όλεξ καθώς και το σχετικό βίντεο αποκρίθηκε ο Ηλίαρχος Μιρντ. Ο Όλεξ κρατείται και αυτός, όπως και συ, για λόγους δίκαιης αντιμετώπισης. Ποτέ δεν πίστεψα, ότι είτε εσύ είτε ο Όλεξ ήσασταν ανακατεμένοι σε κάποια σκευωρία και ήμουν πολύ φίλος με τον πατέρα του Όλεξ ο οποίος μου είχε μιλήσει για την γέννηση του. Δεν συμφωνούσα με όλες τις αποφάσεις του Αλ-Ραόν αλλά σαν Ηλίαρχος έπρεπε να συμφωνώ στα περισσότερα με γνώμονα το καλό του πλανήτη.
Εγώ δεν είχα ποτέ φιλοδοξίες να γίνω ο Άρχοντας της Τέρα αλλά δυστυχώς ο Αλ-Εγκόρ σαν επόμενος στην ιεραρχία απεβίωσε πρόσφατα στον ειδικό χώρο των διαστημικών αποστολών, γιατί το σώμα του δεν άντεξε τις διαδικασίες που πρέπει να περάσει κάποιος προτού αναχωρήσει για το διάστημα.
Αυτό το γνώριζε ο Επιθεωρητής Φένιξ και θέλησε να βγάλει από την μέση τον Αλ-Ραόν και να διεκδικήσει θέση Ηλίαρχου πρώτα και μετά ίσως και την αρχηγία όλου του πλανήτη.

Από έρευνα που έγινε από δικούς μου έμπιστους στην κατοικία του Αλ-Ραόν βρέθηκαν κάποια από τα έντομα, που όπως αποδείχτηκε αργότερα ήταν νανορομποτάκια με δόλιους σκοπούς από την μεριά όμως του Αλ-Ραόν. Αυτά όλα καταστράφηκαν παλιότερα και ο χώρος που βρίσκονταν παραδόθηκε στις φλόγες. Επικεφαλής τότε ήταν ο Φένιξ ο οποίος δεν τα κατέστρεψε όλα αλλά κράτησε μερικά φιαλίδια για δικούς του σκοπούς. Επίσης βρέθηκε και στο ψυγείο του Αλ-Ραόν ρόφημα με ύποπτη ουσία.
Έχοντας ο Φένιξ την απόλυτη εμπιστοσύνη του Αλ- Ραόν και μετά την δική σου άρνηση να του προκαλέσεις αλλεργικό σοκ με το υγρό της μέδουσας μπήκε στο σπίτι του και ενεργοποίησε τελικά κάποια ρομποτάκια που βρέθηκαν σε μια γωνιά κάτω από το κρεβάτι του Αλ-Ραόν. Αυτά ήταν κατευθυνόμενα εξ αποστάσεως και όταν ο Αλ- Ραόν έπεσε για ύπνο αυτά τσίμπησαν με τις λεπτές κεραίες που είχαν τα πόδια του. Το υγρό πέρασε στο αίμα και επειδή ήταν λίγης ποσότητας δεν εκδηλώθηκε η αλλεργία αμέσως αλλά την επόμενη που σωριάστηκε κάτω μέσα στο Συμβούλιο.
Όμως δεν υπάρχουν ακόμα αποδείξεις για τις ενέργειες του Φένιξ!!
Η μόνη απόδειξη είναι αυτή η καταγραφή που όμως μπορεί να την δικαιολογήσει, ότι ήθελε να δοκιμάσει την ακεραιότητα σου ενόψει του προσεχούς συμβουλίου που θα κρινόταν η τύχη του Όλεξ.
Κάλλιστα μπορεί να ισχυριστεί ότι εσύ και ο Όλεξ τα σχεδιάσατε μαζί για να βγάλετε τον Αλ-Ραόν από την μέση. Βρήκαμε και στο γραφείο του Αλ-Ραόν ρομποτάκια οπότε και πάλι μπορεί να ισχυριστεί ότι τα έβαλε ο Όλεξ μια και καθυστέρησε εκείνη την ημέρα να προσέλθει στο Συμβούλιο ή εσύ ρίχνοντας το περιεχόμενο σε ένα ρόφημα, που συνήθως έπινε ο Αλ-Ραόν αφού τρυπούσες με την κεραία της μικροσυσκευής την ταινία ασφαλείας.
Πρέπει να βρεθούν στοιχεία που θα αποδεικνύουν ξεκάθαρα την ενοχή του δράστη, για να κλείσει η υπόθεση και να αλλάξει σελίδα η Τέρα!!!!
Πως όμως θα βρίσκονταν αποδείξεις αναρωτήθηκε η Ματζ μια και είχε στηθεί ένα τόσο καλοστημένο σχέδιο, που θα την ενοχοποιούσε ;
Δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη μας στην αλήθεια και την δικαιοσύνη είπε στοχαστικά ο Μιρντ. Θα βρούμε τρόπο να βρεθεί ο αληθινός ένοχος.
Με αυτά τα λόγια βγήκε από το χώρο και η Ματζ έμεινε πάλι μόνη της.
Όλες αυτές οι αποκαλύψεις είχαν αναστατώσει πολύ την Ματζ, γιατί η ασφάλεια της κρεμόταν από μια κλωστή. Ο Όλεξ είχε προνοήσει, όπως φάνηκε, να υπάρχει καταγραφή των προτάσεων του Επιθεωρητή προς αυτήν αλλά αυτό από μόνο του δεν ήταν αρκετή απόδειξη.
Σε δύο ημέρες ήλθε πάλι στο υπόγειο μια ομάδα Επιθεωρητών και της έδωσαν καινούργια ρούχα. Της είπαν να ετοιμαστεί, γιατί θα την έπαιρναν από το υπόγειο. Όταν ετοιμάστηκε την οδήγησαν στην Μέμσις και την μετέφεραν σε ένα από τα πολλά δωμάτια που υπήρχαν εκεί.
Την ενημέρωσαν, ότι θα έπαιρνε νέες οδηγίες, γιατί σύντομα θα περνούσε από δίκη !!!

Πραγματικά την επομένη ήλθαν και την πήραν και την μετέφεραν σε ένα ανοιχτό προαύλιο χώρο στην είσοδο του κτιρίου της Μέμσις όπου τριγύρω είχαν στηθεί γιγαντιαίες οθόνες.
Τότε κατάλαβε η Ματζ, ότι η δίκη της θα γινόταν ζωντανά και θα φαινόταν και στις 12 περιφέρειες του πλανήτη Τέρα.
Κυκλικά είχαν στηθεί υψηλά καθίσματα, για όλο το Συμβούλιο και ένα ξεχωριστό για τον επικεφαλής της δίκης. Στην Τέρα δεν υπήρχε ξεχωριστό σώμα δικαστών αλλά υπεύθυνοι για την επιβολή ποινών σε περίπτωση αδικημάτων ήταν το Συμβούλιο των Ηλιάρχων και εκτελεστές των ποινών οι Επιθεωρητές. Οι νόμοι ήταν απλοί και ξεκάθαροι σε όλους τους πολίτες συμπεριλαμβανομένων και των Ηλιάρχων και αν δεν συμμορφώνονταν με αυτούς γνώριζαν τις συνέπειες.
Δύο Επιθεωρητές οδήγησαν την Ματζ σε μια εξέδρα που υπήρχε στη μέση του προαυλίου και της είπαν να ανέβει επάνω. Έτσι και έκανε.
Σε λίγο μια άλλη αποστολή οδήγησε μέσα στον χώρο τον Όλεξ και του ζήτησε να ανέβει και αυτός στο άλλο άκρο της εξέδρας. Ο Όλεξ υπάκουσε.
Αμέσως εισήλθαν στον χώρο οι Ηλίαρχοι που πήραν θέση κυκλικά στα καθίσματα και στην θέση του επικεφαλής κάθισε ο Ηλίαρχος Μιρντ. Λίγο μακριά τους στεκόταν η ομάδα των Επιθεωρητών με επικεφαλής τον Διοικητή Φένιξ, για να επιβλέπουν την διαδικασία και να εφαρμόσουν την απόφαση του Συμβουλίου.
Τότε ο Μιρντ ψιθύρισε κάτι σε κάποιον υπεύθυνο της οργάνωσης που στεκόταν δίπλα του και εκείνος πλησίασε τον Επιθεωρητή Φένιξ και του ζήτησε να τον ακολουθήσει. Έκπληκτος εκείνος τον ακολούθησε και τον οδήγησε μπροστά από τον Μιρντ. Τότε ο Μιρντ του ζήτησε κοφτά να ανέβει στην εξέδρα και να σταθεί στην μέση. Έτσι δεξιά ήταν η Ματζ, αριστερά ο Όλεξ και στην μέση ο Φένιξ.
Τότε ο Μιρντ πήρε τον λόγο.
Συγκεντρωθήκαμε εδώ όλοι σήμερα για να αποδώσουμε δικαιοσύνη για την προμελετημένη δολοφονία του Άρχοντα της Τέρα από τοξίνη που βρέθηκε στο αίμα του από θαλάσσια μέδουσα που υπάρχει στον ωκεανό της Τέρα. Οι υπόνοιες βαρύνουν την ερευνήτρια Ματζ ως υπεύθυνη του Συμβουλίου την κρίσιμη ημέρα, τον βιολόγο Όλεξ ως βιολογικό γιό του Αλ Εγκόρ, οποίος παραβίασε τους ειδικούς νόμους της Τέρα και που σήμερα είναι νεκρός μια και το σώμα του δεν άντεξε τις διαδικασίες για αναχώρηση του από τον πλανήτη. Για τον γιό του Αλ-Εγκορ είχε ζητήσει ο Αλ-Ραόν την καταδίκη του σε θάνατο και ο ίδιος το γνώριζε από τον Επιθεωρητή Φένιξ με τις οδηγίες του οποίου είχε φτιάξει ένα εργαστήριο στην ορεινή περιοχή της Τέρα για την ανάλυση βιοποικιλοτήτων.


Εκεί λίγο πριν το Συμβούλιο συναντήθηκαν με την ερευνήτρια Ματζ και τον Επιθεωρητή Φένιξ, ο οποίος ζήτησε από την ερευνήτρια Ματζ να ρίξει τοξίνη στο ρόφημα του Αλ-Ραόν για να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση και τον θάνατο του, ώστε να αποφύγει τον θάνατο ο βιολόγος Όλεξ με τον οποίο διατηρούσε μακροχρόνια φιλία.
Ψέματα φώναξε κάτωχρος ο Φένιξ. Είναι μια σκευωρία για να γλιτώσουν οι υπόλογοι για τον θάνατο του Αλ-Ραόν.
Τότε ο Ηλίαρχος Μιρντ πάτησε ένα κουμπί σε ένα μηχάνημα δίπλα του και σε όλο τον χώρο στις οθόνες φάνηκε ένα βίντεο με τον Φένιξ να κάνει την πρόταση στην Ματζ για την δολοφονία του Αλ-Ραόν!!
Εκείνος κοίταξε άγρια τον Όλεξ και άρχισε να ουρλιάζει, ότι όλα ήταν στημένα για να τον ενοχοποιήσουν και να γλιτώσουν οι υπαίτιοι.
Ο Μιρντ κοίταξε την Ματζ και την ρώτησε τι είχε να πει για όλα αυτά.
Εκείνη ψύχραιμα αποκρίθηκε, ότι είχε πραγματικά μακροχρόνια φιλία με τον Όλεξ αλλά ποτέ δεν θα δολοφονούσε τον Άρχοντα της Τέρα. Αυτό που απάντησε τότε ήταν και η μόνη αλήθεια.
Ο Μιρντ κοίταξε τον Όλεξ και τον ρώτησε τι είχε να πει εκείνος για όλα αυτά.
Γνώριζα από τον Επιθεωρητή, ότι ο Αλ-Ραόν θα διέταζε τον θάνατο μου.
Θα μπορούσα να το σκάσω και να κρυφτώ κάπου αλλά προτίμησα να πεθάνω παρά να λιποτακτήσω. Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου να τον δολοφονήσω.
Τότε πήρε τον λόγο ο Φένιξ και είπε: Μπορεί να πρότεινα αυτό που ακούσατε αλλά ήταν για να δοκιμάσω την πίστη τους στον Αλ-Ραόν. Εγώ δεν ήμουν εκείνη την ημέρα στο Συμβούλιο, οπότε δεν μπορεί να δολοφόνησα τον άρχοντα.
Τότε ο Μιρντ έπαιξε ένα βίντεο όπου φάνηκε κάποιος σαν σκιά να γλιστρά στο σπίτι του Αλ-Ραόν πριν την επίμαχη ημέρα και να ρίχνει κάτι σε ένα ρόφημα που πήρε από το ψυγείο.
Ποιος ήταν έμπιστος του Αλ-Ραόν και είχε την κάρτα εισόδου και εξόδου από το κατάλυμα του;;; ρώτησε τότε αυστηρά ο Μιρντ; Οι τεχνικοί των καρτών κλειδιών που ανακρίθηκαν απάντησαν μόνο ο Αλ-Ραόν και σεις Επιθεωρητά!!!
Επίσης από την εξέταση που έγινε στο νεκρό σώμα του Αλ-Ραόν η τοξίνη που βρέθηκε δεν ήταν μόνο λίγων ωρών, που κράτησε το Συμβούλιο, αλλά φαινόταν η κατανάλωση της πολύ πριν, πιθανόν αποβραδίς!!!
Τότε ο Φένιξ βλέποντας ότι ήταν στρυμωγμένος από παντού έβγαλε ένα φιαλίδιο από την τσέπη του και το ήπιε. Σε λίγο έπεφτε νεκρός με σπασμούς.!!!
Το φιαλίδιο αυτό το κρατούσε επάνω του για να το δώσει να το πιεί αυτός που θα κρινόταν ένοχος από την δίκη.!!! Τελικά το πήρε όντως ο πραγματικός ένοχος!!!!
Αυτό είναι μια ομολογία εκ μέρους του ανέφερε ο Μίρντ.
Ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα το σώμα του και να πάει για καύση.
Μετά στράφηκε στην Ματζ και στον Όλεξ. Μπορεί ο Φένιξ να αυτοκτόνησε από το βάρος των στοιχείων όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αν είχε συνεργούς και για πιο λόγο το έκανε.
Σε αυτή την περίπτωση θα περάσατε και οι δύο από ένα τεστ για να ξεκαθαρίσει το θέμα της συνενοχής σας ή όχι.
Τότε ο Μιρντ έκανε νόημα σε δύο οργανωτές και έφεραν στο χώρο μια μικρή δεξαμενή με θαλασσινό νερό. Μέσα έπλεε μια μεγάλη μέδουσα με αποκρουστική όψη. Ακούμπησαν την δεξαμενή σε ένα τραπέζι και απομακρύνθηκαν.
Ο Μιρντ κοιτώντας τους δύο νέους τους είπε, ότι η δοκιμασία ήταν να βάλουν το χέρι τους μέσα στο νερό. Αν το τσίμπημα ήταν μοιραίο για αυτούς θα σήμαινε ότι η μέδουσα τους τιμωρούσε με τον ίδιο τρόπο, αν είχαν προκαλέσει αυτοί με την τοξίνη της τον θάνατο του Άρχοντα της Τέρα.
Αν επιζούσαν θα ήταν τεκμήριο αθωότητας και η πλήρης απαλλαγή τους από κάθε κατηγορία.
Όλοι κρατούσαν την αναπνοή τους, γιατί γνώριζαν ότι δεν είχε βρεθεί ακόμα ένα αντίδοτο στην ισχυρή τοξίνη αυτού του θαλάσσιου ζώου που όμοια της δεν υπήρχε. Είχαν εφεύρει πολλά αντίδοτα για παρεμφερείς καταστάσεις αλλά για την συγκεκριμένη παρά τις εργαστηριακές έρευνες τίποτα δεν είχε αποδώσει.
Ο Όλεξ πλησίασε την Ματζ και την αγκάλιασε σφιχτά. Μετά σήκωσε το χέρι του για να το βουτήξει στην δεξαμενή. Η Ματζ τότε άρπαξε το χέρι του και καλύπτοντας το με τον δικό της βραχίονα έβαλε τα χέρια τους μέσα στην δεξαμενή. Το θαλάσσιο ζώο κινήθηκε και έπλεξε ένα πλοκάμι του γύρω από τα χέρια τους. Ένοιωσαν ένα ισχυρό ρεύμα να τους διαπερνά και ρίγη σε όλο τους το σώμα. Η Ματζ τράβηξε μετά με δύναμη το χέρι της έξω από το νερό και το πλοκάμι ξεκόλλησε από το σώμα του ζώου και έμεινε στο χέρι της Ματζ και του Όλεξ σαν να τους έδενε.!!
Ήταν κατάχλομοι και οι δύο αλλά όρθιοι.!!!
Τότε δυνατά χειροκροτήματα ακούστηκαν στον χώρο αλλά και από τις οθόνες μια και όλες οι περιφέρειες χειροκροτούσαν το ζευγάρι που πέρασε την δύσκολη αυτή δοκιμασία.
Ο Μιρντ έδωσε εντολή να τους πάνε σε κάποιο κέντρο για να τους προσφερθεί βοήθεια και να ελέγξουν τις ζωτικές τους λειτουργίες.
Εκεί τους χορήγησαν κάποια φάρμακα και τους άφησαν να συνέλθουν.

Σε λίγες ώρες ο Όλεξ είχε επανέλθει με ένα μόνο μικρό μούδιασμα στο χέρι ενώ η Ματζ είχε ένα κόκκινο πρήξιμο στο σημείο του τσιμπήματος αλλά όχι ανησυχητικό. Αφού έφαγαν και ξεκουράστηκαν τους επισκέφτηκε ο Μιρντ.
Εκεί τους εξήγησε, ότι η μέδουσα που εκτέθηκαν ήταν ένα υβριδικό είδος της πρωταρχικής μέδουσας που βρισκόταν στην θαλάσσια Τέρα, λιγότερο όμως επικίνδυνο, στο οποίο έκαναν πειράματα για εύρεση αντιδότου.
Ο σκοπός της δοκιμασίας ήταν να πειστούν όλοι ότι η Ματζ και ο Όλεξ ήταν αθώοι και ο ένοχος ήταν αυτός που αυτοκτόνησε.

Πως βρήκατε στοιχεία από κάμερα για την οικία του Αλ-Ραόν; τον ρώτησε η Ματζ με απορία. Σε εμάς τότε στο Τμήμα Ερευνών ήταν γνωστό, ότι ο μόνος που δεν παρακολουθείτο ποτέ ήταν ο Άρχοντας της Τέρα.!!!!!
Ο Μιρντ χαμογέλασε και έδειξε τον Όλεξ.
Το κρησφύγετο που έστησε ο Φένιξ στο βουνό δεν ήταν για να βοηθήσει τον Όλεξ στις βιοκαλλιέργειες. Ήταν γιατί ήθελε κάποιον να τον βοηθήσει να στήσει έναν κρυφό μηχανισμό παρακολούθησης του Αλ-Ραόν. Ο Όλεξ είχε ειδικές γνώσεις στην ηλεκτρό-μηχανολογία και ο Φένιξ το γνώριζε. Επίσης του έδωσε αυτοκίνητο με ειδικές πινακίδες για τις διάφορες μεταφορές υλικών για να μη γίνεται αντιληπτός. Όταν ο Φένιξ παρατήρησε τον εκφυλισμό στο σώμα του Αλ-Ραόν άρχισαν να του μπαίνουν ιδέες να τον βγάλει πρώτα από την μέση και μετά με την βοήθεια του Όλεξ, όπως πίστευε, να προταθεί σαν Ηλίαρχος !!!Έπειτα ο δρόμος θα ήταν ανοικτός.
Πίστευε, ότι αν πέθαινε ο Αλ-Ραόν κανένας δεν θα ζητούσε την καταδίκη του γιού του Αλ-Εγκορ. Έτσι ποντάροντας στην αγάπη σου για τον Όλεξ σου έκανε την πρόταση πιστεύοντας, ότι θα δεχόσουν. Νόμιζε, ότι αυτή η αγάπη ήταν μονομερής, γιατί ο Όλεξ κρατούσε κρυφά τα αισθήματα του για σένα μόνο και μόνο για να μην σε εμπλέξει στην δική του περίπλοκη κατάσταση. Ο Φένιξ δεν υπολόγισε ποτέ, ότι ο Όλεξ σε αγαπούσε τόσο πολύ που θα προτιμούσε να πεθάνει αυτός παρά να αγγίξουν μια τρίχα από τα μαλλιά σου. Αυτός μου έδειξε τον μηχανισμό παρακολούθησης στο βουνό που είχε στήσει ο Φένιξ και τα σχετικά βίντεο από τις κάμερες.
Φυσικά όλα αυτά δεν βγήκαν στην δίκη, γιατί δεν υπήρχε λόγος να ανησυχήσουμε περισσότερο τις άλλες περιφέρειες!!!
Ο Φένιξ είχε πρωτοστατήσει με εντολή πάντα του Αλ-Ραόν σε όλες τις δολοφονίες αρχικά των γονιών σου και μετέπειτα των θετών γονιών του Όλεξ καθώς και των βιολόγων, του ιολόγου αλλά και πολλών θυμάτων που χρησιμοποιήθηκαν για την ανοσία του σώματος του Αλ-Ραόν και ήταν αυτός που είχε φροντίσει να παρουσιαστούν όλα σαν ατυχήματα. Ο επικεφαλής του σώματος των Επιθεωρητών μετά την αυτοκτονία του Διοικητή τους ήταν λαλίστατος. Μου έφερε πολλά στοιχεία τα οποία με βοήθησαν να κατανοήσω τα κίνητρα του Φένιξ.

Στην συνέχεια τους εξήγησε ότι όσο αυτοί συνέρχονταν από την δοκιμασία είχε γίνει ψηφοφορία και όλοι οι Ηλίαρχοι συμφώνησαν ο Όλεξ να πάρει την θέση του πατέρα του ως Ηλίαρχος του Ινσιλντίν και την δική μου θέση μια και είμαι ο επόμενος στην ιεραρχία για άρχοντας της Τέρα η Ματζ ως η πρώτη γυναίκα Ηλίαρχος. Σε αυτό συμφώνησε και η δική μου περιφέρεια που είναι κοντά στον Ωκεανό και η πράξη της Ματζ τους εντυπωσίασε.
Βλέποντας όμως ότι ήταν έτοιμοι να αντιδράσουν τους είπε με ένα ελαφρύ χαμόγελο, ότι σκόπευε να καταργήσει τον νόμο περί αγαμίας των Ηλίαρχων καθώς και πολλούς άλλους όπως αυτόν για την ευθανασία.
Ήθελε κοντά του ως συμβούλους νέους ανθρώπους με φρέσκες ιδέες για να δώσουν νέα πνοή σε όλο τον πλανήτη.
Με αυτά τα λόγια έφυγε από τον χώρο και τους άφησε μόνους.

Ο Όλεξ κοίταξε συγκινημένος την Ματζ, γιατί είχε καταλάβει τι έκανε όταν τύλιξε το χέρι της γύρω από το δικό του για να τον προστατεύσει μια και η ίδια είχε ήδη από μικρή εκτεθεί στο τσίμπημα της μέδουσας και είχε αναπτύξει σχετική ανοσία.
Εκείνη τότε σαν να κατάλαβε την σκέψη του, του εξομολογήθηκε ότι πολλές φορές λόγω των καταστάσεων είχε αμφιβάλλει για αυτόν και τις προθέσεις του και παρόλο που βομβαρδιζόταν ο νους της από χιλιάδες σκέψεις περί προδοσίας και άλλων συναισθημάτων τελικά η καρδιά τους δεν τους πρόδωσε γιατί έτρεφαν αληθινά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον!!
Έτσι μετά από μια δύσκολη προσπάθεια μέσα από αντίξοες και ανατρεπτικές καταστάσεις έμπλεξαν τα χέρια τους άλλη μια φορά δίνοντας υπόσχεση ο ένας στον άλλον να μην επιτρέψουν ποτέ σε κανένα να εμποδίσει αυτήν την αγάπη που άντεξε σε δύσκολους αποχωρισμούς και διλήμματα.
Αυτή η αγάπη θα γινόταν το σύνθημα τους και το θεμέλιο για μια Νέα Αρχή στον Πλανήτη.!!!!


ΤΕΛΟΣ
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας μας με συγκίνησε πολύ, γιατί θριάμβευσε ο τρόπος που το έστησε η Φαντασία!!!!!!
Είχα ενστάσεις στην αρχή, γιατί δεν είχα καταλάβει τον σκιώδη χαρακτήρα του Φένιξ και δεν μου ήταν αρκετό, ότι είχε πρόσβαση στην Οικία του Αλ-Ραόν. (Εκεί μου συνέστησε η Φαντασία ψυχραιμία και πιο διεισδυτική ματιά σε όλα τα κεφάλαια)
Είχε δίκιο!!! Παντού ήταν ανακατεμένος!!!!!!
Όμως το λάθος του Φένιξ ήταν, ότι υποτίμησε τον Όλεξ και δεν φαντάστηκε ποτέ την μεγάλη αγάπη που έτρεφε για την Ματζ!!!
Έτσι το ορεινό καταφύγιο παρακολούθησης (τύφλα να έχει το predator) σήμανε και το τέλος του δόλιου αυτού χαρακτήρα που ήταν μεν Σύμβουλος και δεξί χέρι του άρχοντα της Τέρα αλλά φρόντιζε να μην φαίνεται ποτέ.!!!!

Εύχομαι να απολαύσετε και το τέλος της ιστορίας μας, όπως και τα άλλα κεφάλαια, και θα ήθελα εκτός από τις καρδούλες και τις άλλες φατσούλες να γράψετε πως βιώσατε αυτές τις τελευταίες εξελίξεις!!

:romance-heartsthree: :romance-heartsthree: >:d< >:d< >:d<
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29986
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Ευχαριστούμε πολύυυυυυυ Χρυσουλίτσα :romance-kisscheek: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:

Ένιωσα όμορφα που επικράτησε η Αγάπη έναντι των σκευωριών και που ήταν τόσο Δυνατή ώστε να αλλάξει ριζικά ένα διεφθαρμένο σύστημα.

Και μετά θυμήθηκα τον Κυριάκο =)) =)) =)) =))

Είναι σημαντικό να υποστηρίζουμε το Δίκαιο, ανεξαρτήτως επιπτώσεων, Σημαντικό για Εμάς ❤️
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Και εμείς Ταρούλα θα υποστηρίζουμε το Δίκαιο ενάντια στο διεφθαρμένο και ναι κάποια στιγμή αυτό θα επικρατήσει ενάντια σε όλες τις σκευωρίες!!
:x :x :x
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από Vasoula »

κοίτα ο Φένιξ ήταν υποψήφιος για την δολοφονία από την αρχή...
Δεν έμεινα έκπληκτη δηλαδή...
Ίσως γι' αυτό πήγα σε κάτι ακραίο στην αναγνωριση του δολοφόνου (δεν κρύβεται η Αγκάθα Κρίστη στο αίμα μου δηλαδή :)) :)) :)) )

Αλλά...δεν είναι τόσο απλό το θέμα, όσο ένα μυθιστόρημα μυστηρίου.... καταλαβαίνω ότι όλη η ιστορία έχει πολλά στοιχεία για σκέψη... για μια κοινωνία που ενώ φαίνεται άριστη, τελικά είναι ακραία δυστοπική και αυτό ήταν το κεντρικό θέμα και όχι η δολοφονία και η αναζήτηση του δολοφόνου... Πολλοί μπορεί να παραβλέψουν ότι η κοινωνία αυτή είναι δυστοπική...Να αρκεστούν στις απολαύσεις που τους παρέχει και να αγνοήσουν την έλλειψη ελευθερίας (πνευματικής, νοητικής και φυσικής)
Οι ιδεαλιστικές σκέψεις για το πως μπορεί να γίνει μια καλή κοινωνία με ευνομία, έκαναν την ιστορία να μας προσγειώσει εντελώς στην αλήθεια...
Πάντα θα υπάρχει η φιλοδοξία, η ανομία και η διαφθορά, όσο καλή κι αν γίνει μια κοινωνία...Γιατί οι άνθρωποι είναι έτσι...

Ήταν υπέροχο Χρυσουλίτσα μας, σε ευχαριστούμε πολύ και αναμένουμε το επόμενο

:romance-kisscheek:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Η φιγούρα του σκιώδους χαρακτήρα ήταν καλά κρυμμένη σε όλα τα επεισόδια, ούτε το όνομα του δεν γνωρίζαμε, γιατί ήταν ακριβώς η ίδια σκοτεινή πλευρά του άρχοντα της Τέρα.!!
Φάνηκε μόνο στο προτελευταίο επεισόδιο που έκανε την πρόταση στη Ματζ!!!
Και εγώ φανταζόμουν κάποιον άλλον ίσως από την θαλάσσια Τέρα σε επαφή με τον Όλεξ αλλά η Φαντασία ήταν κάθετη!!
Ο μόνος δολοφόνος ήταν ο ίδιος ο Αλ-Ραόν και το φίδι που μεγάλωνε κοντά του,που τελικά τον σκότωσε με το δηλητήριο του!!
Αυτή η ιστορία είχε πάρα πολλά να πει που και μένα με προβλημάτιζε ώρες ώρες!!!

:romance-grouphug:

Η επομένη θα ακολουθήσει, όταν μου δώσει πρώτα την έμπνευσή η Φαντασία!!
:-? :-?
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23467
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

O:-) O:-) O:-) O:-) O:-)

Πανέμορφο όλο το ταξίδι μας στην Τέρα :x :x

Να πω την αλήθεια μου, από τα πρώτα κεφάλαια με είχε πιάσει το "φάτε τον τον @#&*@ τον Αλ-Ραόν!" :D :)) :)) :))

Το διάβαζα το μαραμύθι και αισθανόμουν αυτήν την ακραία καταπίεση, πίσω από το προσωπείο της δίθεν "ευημερίας"... Και υπήρχαν και στοιχεία που δεν δυσκολεύτικα να ανιχνεύσω και στην κοινωνία μας αυτήν την στιγμή...

Όμως ακόμα και στα πιο δυστοπικά περιβάλλοντα, πάντα μπορούν να ανοιχτούν "χαραμάδες". :romance-heartbeating:

Ευχαριστούμε πολύ Χρυσούλα μας :x :x :x >:d< >:d< >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Και τελικά το "φάτε τον γα@@νο Αλ-Ραόν" βγήκε στην επιφάνεια, γιατί όλοι μας κάτι τέτοιο επιθυμούσαμε!!
Οι κάτοικοι μέσα στον τρόμο και τον έλεγχο δεν θα μπορούσαν εύκολα να το τολμήσουν και κάποιοι σε θέσεις έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή.!!!
Μόνο το alter ego του Αλ-Ραόν μπορούσε να το κάνει γιατί ήταν :σκληρός,αδίστακτος,φιλόδοξος και έτοιμος να σκοτώσει!!!
Έτσι η δολοφονία του ήταν θέμα χρόνου!!
:romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από Vasoula »

όταν μου δώσει πρώτα την έμπνευσή η Φαντασία!!

Εικόνα



Εικόνα
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23467
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

8-> 8->
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Βασούλα... φρόνιμα !!!!!!!
Άσε να το εμπεδώσουμε αυτό πρώτα,τουλάχιστον εγώ!!!!!
:-o :-o
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33566
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από Annoula »

Χρυσουλίτσα :romance-heartstiny: :romance-heartstiny: :romance-heartstiny:

Αυτή η "ιδανική" κοινωνία από την αρχή μου κάθισε στο λαιμό. Όλα τακτοποιημένα σε κουτάκια χωρίς καμία ανάσα ελευθερίας. Εντάξει φαινόταν ο Αλ - Ραόν απο την αρχή τι καπνό φουμάρει. Αλλά υπάρχουν πάντα φωτεινοί φάροι που χωρίς πεταλουδίτσες και μαργαρτιτούλες μπορούν να φέρουν αυτό το φως και να πράξουν αναλόγως και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον για να πολλαπλασιαστεί το φως και να παρασύρει και τους υπόλοιπους σε κάτι πιο υγιές. :romance-heartstiny:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Αυτό ήταν και το νόημα αυτής της ιστορίας!!
Πάντα το Φως,ακόμα και στην άκρη του Γαλαξία ή και σε άλλον Γαλαξία θα βρει τρόπο να αγγίξει εκείνες τις ψυχές που είναι πρόθυμες να ακούσουν την καρδιά τους και να ονειρευτούν κάτι διαφορετικό!!!!!

:romance-heartstiny: :romance-heartstiny:
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από Vasoula »

Η ιστορία μου θυμίζει λίγο το

«Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. Ένα σύστημα δουλείας όπου, χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση, οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους...»
Aldous Huxley - « Θαυμαστός καινούργιος κόσμος »

:romance-heartstiny:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.10- ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Αν θυμάμαι καλά σε αυτό το βιβλίο , που το είχα διαβάσει πριν πολλά χρόνια , τους έχοντες άλλη αντίληψη τους είχαν μαντρώσει σε μια περιοχή έξω από τα τείχη της πόλης και δεν επιτρεπόταν ούτε οι αντιφρονούντες να μπουν στην ευνομούμενη πόλη αλλά ούτε οι κάτοικοι αυτής να περάσουν τα όρια!!!
Η αλλαγή έγινε όταν κάποιος θέλησε να παραβεί τους νόμους και να περάσει τα όρια!!!
Πιστεύω, ότι σε κάθε κοινωνία πάντα θα υπάρχουν κάποιοι λίγοι που δεν θα φοβούνται να κάνουν την διαφορά. Αλίμονο και αν δεν υπήρχαν!!! Σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε το Σύμπαν να τους εφεύρει με κάποιοι μορφή ή τάση, γιατί οι μεγάλες αλλαγές προκύπτουν μόνο από μεγάλες συγκρούσεις!!!


>:d< >:d<
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”