ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9-Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛ-ΡΑΟΝ


Μόλις έφθασαν σε κάποιο υψηλό ορεινό σημείο η Ματζ υπέθεσε, ότι ίσως είχε κτιστεί το καταφύγιο κάπου εκεί κοντά. Παρατήρησε προσεκτικά την γύρω περιοχή, όμως δεν φαινόταν απολύτως τίποτα και δεν υπήρχε καμία ένδειξη για κάποιο κτίσμα ή κάποιο κρησφύγετο. Ο Όλεξ πλησίασε το αυτοκίνητο σε κάποια απότομη πλαγιά και άρχισε να την κατεβαίνει λέγοντας στην Ματζ να κρατηθεί, γιατί έκανε ελιγμούς για να συγκρατεί το όχημα και να μην κατρακυλήσουν.
Σε λίγο σταμάτησε σε ένα σημείο της πλαγιάς που ήταν αρκετά απότομο και από κάτω έμοιαζε να υπήρχε γκρεμός.
Άφησαν εκεί το αμάξι και ο Όλεξ της έδειξε ένα μονοπάτι που μόλις διακρινόταν μέσα από πυκνή βλάστηση.
Το ακολούθησαν και έπειτα από λίγο ο Όλεξ σταμάτησε σε μια πετρώδη κατασκευή που απέξω φαινόταν σαν ένας ογκώδης βράχος.
Πλησίασε και συντονίζοντας μια συσκευή που φορούσε στο χέρι του άρχισε να στέλνει κάποια σήματα. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Ματζ ο βράχος άνοιξε και φάνηκε μια είσοδος. Ο Όλεξ μπήκε μέσα και της έκανε νόημα να τον ακολουθήσει. Η Ματζ σκέφτηκε, ότι όταν έφτιαχνε ο Όλεξ αυτό το καταφύγιο σίγουρα είχε πάρει προφυλάξεις αλλά και σίγουρα θα είχε βοήθεια, γιατί θα ήταν αδύνατον πάνω στην πλαγιά να καταφέρει να φτιάξει ένα καταφύγιο χωρίς να τον πάρουν είδηση. Μπορεί να είχε προστασία από τον Αλ-Εγκόρ αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι ο Μέγας Άρχοντας της χώρας δεν θα είχε πληροφορηθεί ότι υπήρχε κάποιο λημέρι σε ένα σκαμμένο βουνό που θα χρησίμευε σίγουρα για κάποιο σκοπό.
Μπαίνοντας μέσα στο βουνό που έμοιαζε με σπηλιά μικρά panels άρχισαν να φωταγωγούν τον χώρο. Είδε πόρτες πτυσσόμενες δεξιά και αριστερά και στο βάθος φαινόταν μια κεντρική πόρτα. Ο Όλεξ την άνοιξε και τότε η Ματζ έμεινε αποσβολωμένη. Σε ένα κεντρικό τραπέζι στο βάθος μιας μακρόστενης αίθουσας καθόταν ο Διοικητής των Επιθεωρητών ο Φένιξ που η Ματζ τον γνώριζε πάρα πολύ καλά από τότε που ήταν στο κέντρο ερευνών. Ο Φένιξ ήταν και ο Μεγαλύτερος Σύμβουλος του Αλ-Ραόν που ποτέ δεν έπαιρνε κάποια απόφαση αν δεν την είχε συζητήσει μαζί του. Όσο δυσάρεστη και να ήταν κάποια απόφαση ο Φένιξ επέβαλε σε όλους τους Επιθεωρητές που ήταν ιεραρχικά κάτω από αυτόν να επιβλέπουν την πλήρη εφαρμογή της.
Ο Όλεξ λοιπόν συνεργαζόταν με τον Διοικητή των Επιθεωρητών;
Μέσα της άρχισαν να δουλεύουν οι υποψίες που προσπαθούσε καιρό τώρα να κατευνάσει.
Τώρα έβλεπε αυτό που πάντα υποψιαζόταν, ότι στο θέμα των εντόμων ήταν πολλοί μπλεγμένοι και φυσικά κάποιος Επιθεωρητής. Δεν φανταζόταν τον ίδιο τον Διοικητή, γιατί φαινόταν έμπιστος του Αλ-Ραόν.
Όμως από αυτά που είχε μάθει κατά την βασική εκπαίδευση της πολλοί έμπιστοι ήταν αυτοί που έκαναν και τις μεγαλύτερες προδοσίες.
Την συνέφερε η φωνή του Φένιξ που την χαιρέτησε εγκάρδια και της έδειξε να καθίσει, γιατί χρειαζόντουσαν την βοήθεια της στο προσεχές συμβούλιο.
Είμαι πολύ μπερδεμένη ανέφερε τότε η Ματζ και δεν ξέρω πως μπορώ να βοηθήσω. Εγώ στο συμβούλιο εκτελώ χρέη βοηθού καταχωρώντας τις αποφάσεις και τα πρωτόκολλα.
Στο Συμβούλιο, το γνωρίζω καλά, απάντησε ο Διοικητής, θα είναι προσκεκλημένος και ο Όλεξ.
Ο Αλ-Ραόν τον θέλει εκεί για να εκθέσει τον Αλ-Εγκορ ως προδότη και να διατάξει τον θάνατο του Όλεξ ως επικίνδυνου για τον πλανήτη μια και τα κύτταρα του ως αποτέλεσμα φυσικής κύησης ελλοχεύουν κινδύνους για τους πολίτες ως φορείς μικροβίων που δεν μπορούν να αναλυθούν εργαστηριακά.
Φυσικά θα ζητήσει τυπικά ψηφοφορία αλλά σίγουρα όλοι που δεν έχουν τα κότσια του Αλ-Εγκόρ θα ψηφίσουν υπέρ της πρότασης.
Ήδη έχει ζητήσει να του ετοιμάσουν ένα ρόφημα με δηλητήριο για να του το δώσει να το πιει.
Ο Όλεξ θα αντιδράσει και δεν θα το πιεί ρίχνοντας την κούπα κάτω.
Ο Αλ-Ραόν σίγουρα θα με καλέσει για να τον συλλάβω.
Καθώς θα πηγαίνω να τον συλλάβω εσύ θα πας να μαζέψεις την σπασμένη κούπα και θα ρίξεις επάνω στον Αλ-Ραόν κατά λάθος αυτό.
Της έδειξε ένα φιαλίδιο. Εδώ μέσα υπάρχει υγρό από την μέδουσα.
Σίγουρα θα πάθει αλλεργικό σοκ με δυσάρεστα αποτελέσματα.
Η Ματζ άκουγε σιωπηλή. Ο Διοικητής των Επιθεωρητών της ζητούσε με λίγα λόγια να δολοφονήσει αυτή τον Αλ-Ραόν.
Αφού βρήκε την φωνή της από την κατάπληξη του αποκρίθηκε.
Λυπάμαι κύριε Διοικητά αλλά δεν μπορώ να γίνω δολοφόνος αποκρίθηκε συνοφρυωμένη η Ματζ !!
Μπορεί ο Όλεξ να είναι φίλος μου και να τον αγαπώ αλλά δεν μπορώ να κάνω αυτό μου ζητάτε. Μπορεί ο Όλεξ να αρνηθεί να παραστεί στο Συμβούλιο και να μείνει κρυμμένος εδώ που δύσκολα θα μπορέσουν να τον βρουν, αν κάποιος δεν τους φανερώσει το κρησφύγετο, ή να πάει σε κάποιο άλλο μέρος με άλλη ταυτότητα. Ο Αλ-Εγκόρ είχε φίλους και ίσως κάποιοι θελήσουν να τον βοηθήσουν αλλά δολοφονία εγώ δεν μπορώ να διαπράξω.
Ο Διοικητής κοίταξε μια τον ένα και μια την άλλη με παγερό βλέμμα. Μετά σήκωσε τους ώμους και τράβηξε για την έξοδο από την σπηλιά.
Μόλις έφυγε ο Όλεξ αγκάλιασε την Ματζ και της είπε, ότι συμφωνεί μαζί της, γιατί και ο ίδιος τότε που έφερε το υγρό με την μέδουσα είχε εξηγήσει στον πατέρα του, ότι δεν θα γινόταν συνένοχος σε μια δολοφονία.
Μήπως τελικά αυτό ήταν ένα τεστ από τον Διοικητή αναρωτήθηκε η Ματζ για να δει πόσο ακέραιο χαρακτήρα είχε και γιατί;;
Μετά είδε τα μηχανήματα που είχε στον χώρο ο Όλεξ και βγάζοντας τους μαγνητικούς δίσκους τους πέρασε στις ειδικές υποδοχές.
Τότε στην οθόνη φάνηκε ο πατέρας της που εξηγούσε για τα διάφορα σκευάσματα που είχε κατασκευάσει για λογαριασμό του Αλ-Ραόν και τα οποία ήταν σε πειραματικό στάδιο. Όμως εκείνος δεν είχε διστάσει να τα χρησιμοποιήσει σε αθώους πολίτες προκειμένου να δοκιμάσει τρόπους για να εξασφαλίσει την κυτταρική ανοσία και ανανέωση.
Αυτό το κατάλαβα εξηγούσε ο πατέρας της όταν ο φίλος μου βιολόγος Οντ είχε δει κάτι περίεργα συμπτώματα στον συνάδελφο του, που έπαιρνε ένα σκεύασμα που του είχε δώσει η υπηρεσία για προληπτικούς λόγους και μου τηλεφώνησε ότι θα μου το έφερνε για ανάλυση. Όμως πολύ φοβάμαι για την ζωή τους καθώς και για την δική μου και της γυναίκας συνέχισε ο πατέρας της μια και δεν θέλουν να μαθευτεί ευρύτερα για αυτά τα πειράματα.
Αναφέρω αναλυτικά πια είναι αυτά τα σκευάσματα, ώστε η κόρη μου αν βρει αυτούς τους δίσκους, θα γνωρίζει, ότι οι γονείς της είναι νεκροί από δολοφονική απόπειρα εναντίον τους από το καθεστώς Αλ-Ραόν.
Η Ματζ άκουγε αμίλητη!!! Τα μάτια της είχαν βουρκώσει και ένοιωθε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Οι μαγνητικοί δίσκοι ήταν ένα είδος διαθήκης του πατέρα της, γιατί στο τέλος υπήρχαν πολλοί χημικοί τύποι διαφόρων σκευασμάτων που είχε κατασκευάσει.
Ο Διοικητής δεν της είχε αναφέρει τίποτα για την δολοφονία του πατέρα της αλλά σίγουρα θα το γνώριζε για να της προτείνει να δολοφονήσει και αυτή με την σειρά της τον Αλ-Ραόν.
Έβγαλε τους δίσκους από τις οθόνες και τους ακούμπησε σε μια φαρδιά πέτρα που ήταν σε μια άκρη του χώρου. Ζήτησε ένα φλόγιστρο από τον Όλεξ και σε λίγα λεπτά οι δίσκοι ήταν ένας σωρός στάχτη.
Ζήτησε από τον Όλεξ να βγουν έξω και να φύγουν.
Έμειναν αμίλητοι σε όλη την διάρκεια της διαδρομής μέχρι τον σταθμό της Υπερταχείας που θα έπαιρνε για να επιστρέψει στην Μέμσις.
Όταν έφθασαν χαιρέτισε τον Όλεξ και κοιτάζοντας τον, τον ρώτησε αν θα πήγαινε στο Συμβούλιο.
Θέλω να το σκεφτώ αποκρίθηκε εκείνος και απομακρύνθηκε.
Σε όλη την διάρκεια της διαδρομής μέχρι την Μέμσις το κεφάλι της ήταν έτοιμο να εκραγεί.


Μέσα της είχαν ξεκαθαρίσει όλα και για άλλη μια φορά ένοιωθε τον σκληρό χαρακτήρα του Αλ-Ραόν ανέγγιχτο από κάθε συναίσθημα και προκειμένου να εξασφαλίσει την συνέχεια της κυριαρχία του ήταν έτοιμος να αγνοήσει κάθε ηθική και κάθε εμπόδιο στο δρόμο του!!!

Όταν έφθασε στο διαμέρισμά της στην Μέμσις ξάπλωσε για να χαλαρώσει τον νου της από όσα είχε μάθει πρόσφατα και αναπόλησε όλα όσα είχαν συμβεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Η θεωρία με τα κατασκευασμένα έντομα, η συνεργασία της με τον Αλ-Ραόν αλλά και το ξετύλιγμα όλης αυτής της στημένης ιστορίας. Όλα της φαινόντουσαν σαν ένας λαβύρινθος, που ενώ νόμιζες ότι προχωρούσες κανονικά ερχόντουσαν έτσι τα γεγονότα που σε έφερναν ξανά πίσω στην αφετηρία για να αλλάξεις οπτική.

Η αυριανή ημέρα στο Συμβούλιο θα ήταν η πιο σημαντική, γιατί παιζόταν η ζωή του Όλεξ που όπως έδειχναν τα γεγονότα τον είχε χρησιμοποιήσει ο πατέρας του για να εκδικηθεί τον Αλ-Ραόν αλλά την τελευταία στιγμή έκανε πίσω και θεώρησε ότι ήταν καλύτερο να φανερώσει την σχέση τους βάζοντας την ζωή του ίδιου του γιού του σε κίνδυνο μια και γνώριζε καλά ότι ο Μέγας Άρχοντας δεν είχε κανένα ηθικό ή συναισθηματικό ενδοιασμό.
Με αυτές τις σκέψεις αποκοιμήθηκε.
Το επόμενο πρωί πήγε νωρίς στο γραφείο της για να ετοιμάσει τον χώρο του Συμβουλίου και να αφήσει στην θέση κάθε Ηλίαρχου μικρές πλακέτες με τα θέματα προς συζήτηση. Μέσα σε αυτά ήταν η επιλογή του Νέου Ηλίαρχου στην θέση του Αλ-Εγκόρ. Όλοι γνώριζαν, ότι ο τελευταίος είχε παραιτηθεί για λογαριασμό του βιολογικού του γιού, γιατί είχαν σταλεί δελτία ενημέρωσης σε όλους και όλοι ήταν σε εγρήγορση για να δουν ποιες θα ήταν οι προτάσεις και αντιδράσεις του Αλ-Ραόν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως η παραβίαση των μέχρι τώρα θεσπισμένων κανόνων.
Έτσι την συγκεκριμένη ώρα είχαν φθάσει οι Ηλίαρχοι όλων των περιφερειών και έμενε κενή μόνο η θέση του Ηλίαρχου του Ινσιλντίν που ήταν ο παραιτηθείς Αλ-Εγκόρ. !! Ο Όλεξ παρά την πρόσκληση δεν είχε παρουσιαστεί ακόμα. Ο Αλ Ραόν μπήκε τελευταίος και τους χαιρέτησε όλους με ανέκφραστο πρόσωπο. Όμως η όψη του φαινόταν πολύ κουρασμένη και ο ίδιος έμοιαζε καταβεβλημένος !!
Η Ματζ καθόταν λίγο πιο μακριά για να καταγράφει σε ειδικούς δίσκους τα πρακτικά.
Λίγο προτού αρχίσει η συνεδρίαση μπήκε μέσα στον χώρο ο Όλεξ ζητώντας συγγνώμη για την καθυστέρηση.
Τα βλέμματα όλων έπεσαν επάνω του και ο Αλ-Ραόν του έδειξε την κενή θέση και του έκανε νόημα να καθίσει.
Όμως ο Όλεξ αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας, ότι δεν μπορούσε να καθίσει στην θέση ενός Ηλίαρχου μια και ο ίδιος δεν ήταν εκλεγμένο μέλος. Η συγγένεια του με τον Ηλίαρχο του Ινσιλντίν δεν είχε καμία σημασία μια και αυτός δεν ήταν γνωστός στα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου.
Ζήτησε ένα κάθισμα, ώστε να καθίσει λίγο πιο μακριά.
Όμως ο Αλ-Ραόν σε τόνο που δεν σήκωνε αντίρρηση του έδειξε να κάτσει στην κενή θέση.
Ο Όλεξ χωρίς να πει κάτι άλλο πλησίασε και κάθισε εκεί που του έδειξε ο Αλ-Ραόν.
Τότε εκείνος άρχισε την ομιλία του εξηγώντας σε όλους αναλυτικά το παράπτωμα του Αλ-Εγκόρ. Πρότεινε δε ο βιολογικός του απόγονος να θανατωθεί άμεσα για παραδειγματισμό προς αποφυγή μελλοντικών ανταρσιών αλλά και διαφύλαξη της υγείας των πολιτών μια και οι ασθένειες σε ένα σώμα από φυσικό τοκετό ήταν άγνωστες στην Τέρα.
Ο Όλεξ είχε χλομιάσει αλλά διατηρούσε την ψυχραιμία του. Εξάλλου παρόλο που γνώριζε τι επρόκειτο να αντιμετωπίσει είχε έλθει στο Συμβούλιο με θάρρος για να μη δείξει ότι είχε φοβηθεί.
Η Ματζ είχε χλομιάσει και αυτή όμως παρέμενε ανέκφραστη.
Προτείνω συνέχισε ατάραχος ο Αλ-Ραόν να προβούμε σε ψηφοφορία ποιοι συμφωνούν και ποιοι όχι με την εκτέλεση του βιολογικού απογόνου.
Όλοι έμεναν σιωπηλοί και στην αίθουσα επικρατούσε μια βουβαμάρα.
Πολλοί ήταν φίλοι με τον Αλ-Εγκόρ και δεν ήθελαν να εκτελεστεί ο γιός του, που δεν έφταιγε σε τίποτα.
Τότε πήρε τον λόγο ο δεύτερος στην ιεραρχία μετά τον Αλ-Εγκόρ ο Ηλίαρχος Μιρντ και απευθυνόμενος στον Αλ-Ραόν του είπε:
Δεν επικροτώ τον θάνατο ενός ατόμου που το ίδιο δεν έφταιξε σε τίποτα.
Ο πατέρας του έχει ήδη εγκαταλείψει την Τέρα προς άγνωστη κατεύθυνση αποδεχόμενος την παραβίαση των κανόνων που έχουμε θεσπίσει.
Αν θέλουμε να διαφυλάξουμε την υγεία των πολιτών έχουμε πολλά κέντρα όπου μπορεί να μπει αυτός ο νέος και να μείνει για ένα διάστημα σε απομόνωση. Αν μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μικρή πιθανότητα έχει να αναπτύξει κάτι διαφορετικό από αυτό που μπορεί όλοι μας να αποκτήσουμε. Εγώ ασχολούμαι και με ιατρικές μελέτες και το γνωρίζω πολύ καλά!!
Οπότε δεν αποδέχομαι την εκτέλεση του.!!!
Ένας ψίθυρος ακούστηκε σε όλο το Συμβούλιο! Πρώτη φορά ακουγόταν έτσι καθαρά μία άλλη άποψη εκτός της προτεινόμενης και ο Ηλίαρχος δεν φαινόταν καθόλου φοβισμένος αλλά κοιτούσε θαρρετά τον Μεγάλο Άρχοντα που μέχρι πρότινος κανένας δεν του είχε εκστομίσει αντίρρηση.



Ο Αλ-Ραόν ένοιωθε έτοιμος να εκραγεί αλλά οι δυνάμεις του δεν τον κρατούσαν. Ήπιε λίγο από το ρόφημα που είχε μπροστά του για να συνέλθει. Σηκώθηκε από την θέση του για να επιπλήξει τον Ηλίαρχο που τον είχε αμφισβητήσει και προτού ανοίξει το στόμα του να πει μια κουβέντα είχε σωριαστεί κάτω βγάζοντας αφρούς από το στόμα του.
Δημιουργήθηκε αναστάτωση μέσα στο Συμβούλιο και η Ματζ ειδοποίησε να έλθει άμεσα η ομάδα ιατρών διασωστών. Μαζί με τους ιατρούς ήλθε και ο Επιθεωρητής Φένιξ για να διαπιστώσει αν υπήρξε κάποια απόπειρα εις βάρος του Αλ-Ραόν.
Φθάνοντας ο Φένιξ διέταξε να μην πειραχτεί τίποτα από τον χώρο και να βγουν όλοι έξω. Κοιτάζοντας έντονα την Ματζ ζήτησε αυτή να μείνει. Στράφηκε μετά στην ομάδα επιθεωρητών που είχαν έλθει μαζί του και ζήτησε να πάρουν προσεκτικά κάθε τι που υπήρχε επάνω στο τραπέζι και να το στείλουν για ανάλυση.
Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία λήψης στοιχείων ο Διοικητής ζήτησε από την Ματζ να τον ακολουθήσει στο γραφείο του Αλ-Ραόν.
Εκεί κοιτώντας της κατάματα της ζήτησε να του περιγράψει τι ακριβώς έγινε. Εκείνη του ανταπέδωσε το βλέμμα θαρρετά και του εξιστόρησε τι ακριβώς είχε γίνει. Τι πιστεύεις, ότι έπαθε ο Αλ-Ραόν την ρώτησε κοφτά.
Υποψιάζεσαι κάτι ή κάποιον;
Εκείνη κούνησε αρνητικά το κεφάλι της. Πιθανόν να έφαγε κάτι πριν έλθει στο Συμβούλιο και αυτό να του δημιούργησε την κατάρρευση αποκρίθηκε συλλογισμένα η Ματζ. Τα ροφήματα που συνήθως προσφέρονται στο Συμβούλιο είναι όλα ελεγμένα και σφραγισμένα. Τα ανοίγουν μόνοι τους οι παριστάμενοι. Ο Διοικητής όσο μιλούσε η Ματζ ερευνούσε με το βλέμμα όλο το γραφείο μήπως και έβλεπε κάτι περίεργο.
Όποιος και να βρισκόταν πίσω από αυτό το περιστατικό σκεφτόταν η Ματζ ο Διοικητής έπρεπε να δώσει μια απάντηση και ένα ένοχο σε όλη την περιφέρεια ειδάλλως κινδύνευε η θέση του. Εκείνος είχε προτείνει σε αυτήν να δολοφονήσει τον Αλ-Ραόν και μετά την άρνηση της μήπως το είχε προτείνει και σε κάποιον άλλον και αυτός είχε δεχτεί;
Ποιος άλλος εκτός από τον Όλεξ, που κινδύνευε η ζωή του μπορεί να είχε δεχτεί να δολοφονήσει τον Αλ-Ραόν;
Τότε μια σκέψη άστραψε μέσα της. Ίσως ο ένοχος να ήταν ο ίδιος ο Διοικητής που ήταν έμπιστος του Αλ-Ραόν. Πιθανόν να είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι του και να μόλυνε με το υγρό της μέδουσας, που ήθελε να της δώσει, κάποιο τρόφιμο. Ακόμα και να τον έβλεπε κάποιος να βγαίνει από το διαμέρισμα του Αλ-Ραόν ποτέ δεν θα τον υποψιαζόταν για κάτι επικίνδυνο.!!
Η ιδέα αυτή της έφερε ανατριχίλα, γιατί ήξερε πόσο αδίσταχτος ήταν.
Βλέποντας την έτοιμη να καταρρεύσει της είπε να φύγει και να πάει στο διαμέρισμα της να ξεκουραστεί και αν αυτός ήθελε κάτι θα την ειδοποιούσε.
Εκείνη ένευσε καταφατικά και του απάντησε, ότι ήθελε να καταχωρήσει πρώτα κάποια στοιχεία στη συσκευή συμβάντων που είχε στο γραφείο της και θα έφευγε αμέσως μετά.
Ο Διοικητής κούνησε καταφατικά το κεφάλι του και βγήκε από το γραφείο του Αλ-Ραόν.
Η Ματζ έμεινε για λίγο μέσα αναλογιζόμενη τι ακριβώς είχε συμβεί πριν λίγα λεπτά. Τότε παρατήρησε στην βάση ενός ραφιού που ακουμπούσε κάποιες συσκευές ο Αλ-Ραόν και ήταν ακριβώς πίσω από την πλάτη του καθίσματος του ένα πάρα πολύ μικροσκοπικό σφαιρικό μαύρο αντικείμενο, σχεδόν απαρατήρητο. Μόνο η δική της όραση εξειδικευμένη από την έρευνα το εντόπισε. Το πήρε στο χέρι της και τότε θυμήθηκε, ότι έμοιαζε με ένα από αυτά τα έντομα που ήταν νανοσυσκευές. Το έτριψε και όταν έφυγε το μαύρο περίβλημα φάνηκε ένα φιαλίδιο που ήταν άδειο. Η ήταν κάποιο παλιό δείγμα, σκέφθηκε η Ματζ, ή είχε χρησιμοποιηθεί πρόσφατα για να μολύνει τον Αλ-Ραόν με το σκεύασμα από την μέδουσα.
Αν ήταν έτσι τότε ο λαβύρινθος που τόσες φορές είχε δει μπροστά της με τις καταστάσεις να γυρνάνε πάντα στην ίδια αφετηρία συνέβαινε για άλλη μια φορά. Τα έντομα με τα οποία άρχισε η παράξενη αυτή ιστορία γινόντουσαν για άλλη μια φορά η αρχή για κάποια άλλη εξέλιξη.
Τώρα όμως ήταν έτοιμη και καμιά αλλαγή δεν μπορούσε να την ξαφνιάσει ή να την κάνει να μην προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο που οι καταστάσεις απαιτούσαν.
Έτσι η αρχή καθώς και το φινάλε των γεγονότων που προηγήθηκαν θα ολοκλήρωναν έναν κύκλο που θα ξεκλείδωνε πολλές απορίες.

./.
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Φίλοι μου,

Το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας μας λόγω τεχνικού προβλήματος θα καθυστερήσει λίγο η δημοσίευση του!! :-? :-?

Παρακαλούμε τα διάφορα όπλα τύπου καλάσνικωφ, βόμβες μολότωφ κλπ να απομακρυνθούν, γιατί υπάρχουν και μικρά παιδιά!!! =)) =))

Όμως μέχρι την δημοσίευση του σας βάζω το πιο κάτω quiz:
Ποιός νομίζετε ότι δολοφόνησε τον Άρχοντα της Τέρα;;;

Η Ματζ;; ο Όλεξ ;; και οι δύο;; κανείς;;; άλλος;;;

Ο κηπουρός δεν παίζει :)) :)) :))
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33569
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από Annoula »

άστα αυτά. Ο κόσμος θέλει τη συνέχεια <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Και συ τέκνον... Βρούτε;;;; :-? :-?

Κάνεις κακιές παρέες!! :D :D
8-} 8-}
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από Vasoula »

κοίτα, μην γίνουμε μαθουσάλες στο περίμενε ε?

:character-oldtimer:


Ο δολοφόνος είναι ο πατέρας της Ματζ :-O :whistle:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Μα Βασούλα ο πατέρας της Μάτζ ήταν πεθαμένος εδώ και δύο χρόνια πριν την σκευωρία των εντόμων, γιατί είχε καταλάβει τα πειράματα που έκαναν για να βρουν για τον Αλ-Ραόν σώμα με ανοσία !!!
Ο επιθεωρητής τον είχε ανακαλύψει μέσω του τηλεφωνήματος του Οντ στο προσωρινό κατάλυμα που είχαν κρυφτεί αυτός και η γυναίκα του και με εντολή του Αλ-Ραόν τους δολοφόνησαν. Γιαυτό ο επιθεωρητής πρότεινε στην Ματζ να δολοφονήσει με την σειρά της τον Αλ-Ραόν για να εκδικηθεί τον θάνατον τους!!
Εξάλλου στο Συμβούλιο ήταν συγκεκριμένα άτομα!!!
[-x [-x
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης
Δημοσιεύσεις: 4576
Εγγραφή: 29 Ιαν 2011 1:10 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Η πιο λογική απάντηση είναι ο διοικητής των επιθεωρητών. Όμως παραείναι εύκολη αυτή η απάντηση.

Ας κάνω και μια δεύτερη προσπάθεια και θα πω ο πατέρας του Ολεξ που από την αρχή το είχε σχεδιάσει!
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης
Δημοσιεύσεις: 4576
Εγγραφή: 29 Ιαν 2011 1:10 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Annoula έγραψε: 19 Ιούλ 2023 1:47 pm άστα αυτά. Ο κόσμος θέλει τη συνέχεια <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p <:-p
Δεν βλέπω αλληλεγγύη ανάμεσα στους θεραπευτές!
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33569
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από Annoula »

για δες καλύτερα :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29989
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Κάτι στην έρευνα της Ματζ, ενεργοποίησε την διαδικασία του θανάτου του, χωρίς λοιπόν να το γνωρίζει, η Ματζ τον δολοφόνησε.
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27316
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από Ellaki »

εγώ λέω ο Επιθεωρητής Φένιξ που είχε ελεύθερη πρόσβαση στο γραφείο του :-b

και η αγωνία κορυφώνεται 8-} 8->
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από Vasoula »

spoiler έχει?

;;)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Καθώς έγραφα το τελευταίο κεφάλαιο ρώτησα την Φαντασία για κάποιες λεπτομέρειες που δεν είχα παρατηρήσει!!
Μου απάντησε ότι αυτή η ιστορία δεν είναι μια απλή ιστορία περιπέτειας ή μυστηρίου.
Πρέπει να συνδεθείς με τα συναισθήματα που ανέπτυξαν όχι μόνο οι πρωταγωνιστές αλλά και το γύρω περιβάλλον από μια απολυταρχική συμπεριφορά ενός απόλυτου μονάρχη.
Πολλοί θα ήθελαν να τον δολοφονήσουν γιατί έπνιγε κάθε αίσθηση πρωτοβουλίας!!
Οπότε πια συναισθήματά υπόγεια οδήγησαν στον φόνο;;
Εκδίκηση, φιλοδοξία, ζήλεια, αυτοπεποίθηση;;
Τότε θα φανεί η αλήθεια που είναι πια πολύ απλή!!!! Ο λαβύρινθος που σε μπέρδευε μου είπε δεν είναι τίποτα άλλο από τα συναισθήματα που ανέπτυσσαν σταδιακά οι πρωταγωνιστές που ήταν αδιέξοδα φαινομενικά μέχρι να αντιληφθούν την άκρη!!
>:d< >:d<
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από Vasoula »

Εγώ θα τον σκότωνα πχ. για την στέρηση της Λογικής και της Ελευθερίας

:romance-heartstiny:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.9

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Αυτό Βασούλα είναι πάρα πολύ σοβαρός λόγος για έναν λαό που έχει μάθει να ζει έτσι!!
Όμως ο λαός της Τέρα με τις προκαθορισμένες γεννήσεις και θανάτους με μια ζωή σύμφωνα με την θέληση ενός ατόμου χωρίς συναίσθημα δεν προϋποθέτει τάσεις απελευθέρωσης !!! Αντίθετα προυποθέτει φόβο και τάσεις αντιπαλότητας ή σφοδρής επιθυμίας να πάρεις την θέση του εξουσιαστή!!
Η δύναμη της εξουσίας είναι το πιο ισχυρό κίνητρο για να κάνεις κινήσεις που θα στοχεύουν ακριβώς σε αυτό!!
Ήδη ολοκληρώνω το κεφάλαιο αλλά σταματάω που και που για να κατανοώ τις καταστάσεις και πως εξελίσσονται γιατί και για μένα είναι μια διαφορετική ιστορία που χωράει μεγάλη ανάλυση.
:romance-caress:
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”