ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.8

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.8

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 – Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ


Η Ματζ ήταν σίγουρη πια ότι, όλη αυτή η κατάσταση με τα έντομα και τους βιολόγους είχε δημιουργηθεί για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του Αλ- Ραόν και επειδή οι γονείς της του χάλασαν μερικώς τα σχέδια έβαλε στόχο αυτήν για να τους πετύχει διαφορετικά.
Δεν ήξερε τι ακριβώς επεδίωκε και σκεφτόταν με ποιο τρόπο να δείξει σε όλους το αληθινό του πρόσωπο που το έκρυβε κάτω από το προσωπείο του ενδιαφέροντος για την ευημερία των πολιτών. Ναι, οι πολίτες είχαν υψηλό επίπεδο ευημερίας αλλά το κόστος ήταν εξίσου υψηλό, γιατί όλοι έπρεπε να είναι πειθήνιοι στις εντολές του εξέδιδε το Συμβούλιο και που φυσικά ήταν από δικές του προτάσεις. Όποιος εξέφραζε αντίθετη άποψη σε απλά θέματα η τιμωρία του ήταν ο εγκλεισμός του για σωφρονισμό. Όμως αν κάποιος είχε αντίθετη γνώμη από αυτήν του Αλ-Ραόν δεν υπήρχε απλά τιμωρία αλλά θάνατος είτε φυσικός με ευθανασία είτε σκηνοθετημένος. Ίσως όλοι αυτοί που υποχρεώθηκαν να κοιμηθούν με αναθυμιάσεις, όπως οι γονείς του Όλεξ, να ήταν τιμωρία για παραβίαση εντολών. Οι τελευταίοι ίσως γιατί μεγάλωσαν το βιολογικό παιδί του Αλ-Εγκόρ, που ίσως διεκδικούσε μεγαλώνοντας δικαιώματα λόγω της θέσης του πατέρα του, όπως φάνηκε από την τελευταία επιστολή του. Ο Αλ-Ραόν της ανέφερε όταν ήταν κάτω στις θαλάσσιες υποδομές, ότι πέθανε και αναστήθηκε πολλές φορές. Αυτό σήμαινε, ότι χρησιμοποιούσε κάποιο άλλο σώμα ενός νεότερου ατόμου που το είχαν ετοιμάσει κατάλληλα ιατροί τεχνοβιολόγοι της απολύτου εμπιστοσύνης του, οι οποίοι θα έκαναν την μεταφορά μνήμης και άλλων ζωτικών λειτουργιών. Ο πατέρας της μέσα από την έρευνα οργανισμών ασχολούταν και με την μετατροπή, μέσω νανοτεχνολογίας, της υπάρχουσας σε ένα άτομο κυτταρικής δομής σε κάποια πιο εξελιγμένη μορφή.
Ίσως σκεφτόταν η Ματζ να επεδίωκε με κάποιο τρόπο τον θάνατο της, για να κάνει χρήση του σώματος της που μετά την έκθεση της στην μέδουσα είχε ανοσία σε μολύνσεις και ιούς και ίσως αθανασία. Ότι ήταν γυναίκα δεν είχε σημασία γιατί οι γιατροί μπορούσαν κάλλιστα να αλλάξουν το φύλο μαζί με πολλά άλλα.
Όμως για αυτά που σκεφτόταν δεν είχε καμία απόδειξη παρά μόνο ενδείξεις.
Καθώς αναλογιζόταν τα παραπάνω της ήλθε μια ανάμνηση.


Όταν την ενημέρωσαν για το αεροπορικό δυστύχημα η Υπηρεσία Στέγασης πήγε και άδειασε το διαμέρισμα των γονιών της και της έστειλαν στην σχολή που φοιτούσε τότε, μέσα σε ένα μικρό κουτί, κάποια ενθύμια που είχαν μαζέψει μια και ο οικιακός εξοπλισμός και όλα τα άλλα ήταν κρατικά. Εκείνη τότε έμενε στους κοιτώνες της σχολής και δεν είχε το διαμέρισμα που της έδωσαν μόλις έπιασε δουλειά. Έτσι όταν τέλειωσε με τις σπουδές και μετακόμισε εκεί μετέφερε όλα τα προσωπικά της αντικείμενα. Θυμήθηκε ότι μέσα σε αυτά υπήρχε και ένα κλειδί που της είχε δώσει ο πατέρας της να το φυλάει. Ίδιο είχε και αυτός με το οποίο άνοιγε μια μικρή αποθήκη, που είχε ζητήσει να του δώσουν για αποθήκευση αρχείων και ερευνητικού υλικού. Ίσως μέσα σε αυτήν την αποθήκη να εύρισκε τελικά τις αποδείξεις που γύρευε για όσα είχε πράξει κατά καιρούς ο Αλ-Ραόν με την σύμπραξη ιατρών συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα της.

Έτσι το επόμενο πρωί η Ματζ έφυγε από την Μέμσις και παίρνοντας ένα δημόσιο μέσο μεταφοράς πήγε στο Ινσιλντίν στο διαμέρισμα της, το οποίο παραδόξως η Υπηρεσία Στέγασης δεν το είχε αδειάσει. Μπήκε μέσα και βρήκε το κλειδί που το φύλαγε μαζί με τα ενθύμια των γονιών της.
Το πέρασε στο λαιμό της με μια κορδέλα και έφυγε για να πάει στο σπίτι που μεγάλωσε μέχρι να φύγει για σπουδές. Αυτό ήταν στα περίχωρα της πρωτεύουσας σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία. Το διαμέρισμα είχε ήδη δοθεί σε άλλους γιατί όλα τα ονόματα των ενοίκων του συγκροτήματος ήταν αναρτημένα έξω στην είσοδο σε μια μεγάλη πλακέτα.
Όμως εκείνη δεν ενδιαφερόταν για το διαμέρισμα. Δεν ήξερε όμως αν η αποθήκη ήταν ελεύθερη και μπορούσε να την ανοίξει.
Οι αποθήκες ήταν σε κάποιο κλειστό χώρο σε ένα υπόγειο του συγκροτήματος και την είχε πάει ο πατέρας της εκεί ένα δύο φορές.
Επειδή ήταν κυριολεκτικά λαβύρινθος η κάθοδος στο υπόγειο, κοίταξε το σχεδιάγραμμα που υπήρχε γενικά σε όλα τα συγκροτήματα, για να προσανατολισθεί. Απομνημόνευσε την διαδρομή και ακολούθησε μια ελικοειδή διαδρομή για να φτάσει στο προορισμό της.
Υπήρχαν πολλές αποθήκες στο υπόγειο και απέξω είχαν κάποια σύμβολα για να ξεχωρίζουν. Στην δική τους αποθήκη υπήρχε το γράμμα: V
Πήρε το κλειδί που είχε κρεμάσει στο λαιμό της και το έβαλε σε μια σχισμή στην πόρτα. Αμέσως ακούστηκε ένα κλικ και η πόρτα άνοιξε.
Μπαίνοντας μέσα ήταν σκοτεινά και έψαξε για το φωτοκύτταρο που έδινε φως. Μόλις φωτίστηκε η αποθήκη διαπίστωσε, ότι ήταν εντελώς άδεια. Φαίνεται είχαν πάρει από μέσα όλα όσα αρχεία υπήρχαν για να μην υπάρχουν αποδείξεις.



Η ματιά της περιεργάστηκε τις άδειες θέσεις όταν πρόσεξε σε μια γωνιά του τοίχου, που μόλις φαινόταν, την ίδια σχισμή που είχε το κλειδί με το οποίο άνοιξε την αποθήκη. Έβαλε μέσα το κλειδί και αμέσως αυτό άρχισε να κινείται. Το τράβηξε προς τα έξω και τότε βγήκε ένα εντοιχισμένο συρτάρι στο οποίο υπήρχαν καμιά δεκαριά μαγνητικοί δίσκοι μικρού μεγέθους οι οποίοι έμπαιναν σε ειδικές υποδοχές των οθονών για να απεικονίζουν τα αποθηκευμένα αρχεία, σχέδια ή ό,τι άλλο. Οι δίσκοι έμοιαζαν με δακτυλίδια γιατί είχαν ένα άνοιγμα στο κέντρο τους. Τότε εκείνη έβγαλε από την ζώνη της μια λεπτή ατσάλινη κλωστή τυλιγμένη σε ένα μικρό κύλινδρο σαν ράουλο που πάντα είχε μαζί της όταν πιλοτάριζε και πέρασε σε αυτή πρώτα τους πέντε δίσκους. Τους στερέωσε καλά δένοντας την κλωστή και μετά την έκοψε στην εγκοπή που υπήρχε στο ράουλο. Το ίδιο έκανε και με τους υπόλοιπους πέντε. Μετά ανέβασε το ένα σκέλος της ειδικής φόρμας που φορούσε στο ύψος του γονάτου. Εκεί από την μέσα μεριά υπήρχε μια κρυφή τσέπη όπου έκρυψε τους μισούς δίσκους και στο άλλο σκέλος τους άλλους μισούς.
Σκεφτόταν, ότι έτσι δεν θα έδινε στόχο, ότι κάτι βρήκε αν κάποιος την παρακολουθούσε.
Βγαίνοντας από την αποθήκη έπεσε επάνω στον επιστάτη ο οποίος την κοίταζε κατάπληκτος. Εκείνη τον χαιρέτησε και του είπε ότι είχε έλθει να δει αν υπήρχε κάποιο ενθύμιο από τους γονείς της, που σκοτώθηκαν σε ατύχημα, αλλά η Υπηρεσία τα είχε καθαρίσει όλα και δεν υπήρχε τίποτα.
Που βρήκες το κλειδί;; ρώτησε καχύποπτα ο επιστάτης.
Μου το έστειλε η Υπηρεσία με κάποια πράγματα τους στην σχολή που φοιτούσα και επειδή λόγω δουλειάς δεν είχα μπορέσει να έλθω το αποφάσισα σήμερα που είχα ρεπό για να τελειώνω με αυτή την διαδικασία.
Ο Επιστάτης έκανε έναν μορφασμό, την κοίταξε από πάνω ως κάτω και βγάζοντας μια αρμαθιά με κλειδιά βρήκε αμέσως το κλειδί με το γράμμα V και άνοιξε την πόρτα. Άναψε το φωτοκύτταρο και έριξε μια ματιά ολόγυρα. Η αποθήκη ήταν άδεια.!!!!
Την έκλεισε και της ζήτησε το κλειδί. Η αποθήκη θα δινόταν σε άλλον για αυτόν τον λόγο είχε έλθει αυτός για να την καθαρίσει, να ξηλώσει το σύμβολο, προκειμένου να βάλει νέο, και να ενεργοποιήσει τα κλειδιά για τον νέον ιδιοκτήτη.
Η Ματζ του παρέδωσε ο κλειδί και απομακρύνθηκε από τον χώρο.
Γνώριζε πολύ καλά, ότι ο επιστάτης θα ενημέρωνε τους Επιθεωρητές και αυτή θα ήταν υπό συνεχή παρακολούθηση είτε μέσα στο διαμέρισμα στην Μέμσις ή όπου αλλού πήγαινε. Δεν μπορούσε ούτε στον Όλεξ να πάει γιατί αυτός και αν ήταν υπό παρακολούθηση.
Έπρεπε όμως να βρει τρόπο να μάθει τι είχε αρχειοθετήσει ο πατέρας της γιατί η Σύγκληση του Συμβουλίου ήταν σε 3 ημέρες και τότε θα γινόντουσαν πολλά..
Καθώς ήταν απορροφημένη στις σκέψεις της ένοιωσε στην χρονοσυσκευή επικοινωνίας που φορούσε στο χέρι της ένα σήμα και σε λίγο φάνηκε ένα λιγόλογο μήνυμα. Ήταν από τον Όλεξ. Της έδωσε κάποιες συντεταγμένες και της μήνυσε, ότι έπρεπε να βρεθούν επειγόντως. Η Ματζ έμεινε κατάπληκτη!! Είχε να επικοινωνήσει με τον Όλεξ από τότε που εκείνη έμεινε στην Μέμσις και αυτός επέτρεψε στις καλλιέργειες του. Στο τέλος του μηνύματος υπήρχαν κάτι περίεργα σύμβολα που τα θυμήθηκε η Ματζ. Ήταν τα μυστικά σύμβολα που της είχε δείξει στην καταγραφική μηχανή τότε που ερευνούσαν την υπόθεση των εντόμων και ήταν η υπογραφή ότι το μήνυμα ήταν πραγματικά από τον Όλεξ.
Η Ματζ μέσω της χρονοσυσκευής της βρήκε την τοποθεσία που της έδωσε ο Όλεξ. Ήταν μακριά και στην αντίθετη κατεύθυνση από εκεί που βρισκόταν και θα έπρεπε να κάνει γρήγορα, γιατί το αργότερο σε δύο ημέρες, πριν από την ημερομηνία του Συμβουλίου, θα έπρεπε να βρίσκεται στο γραφείο της στην Μέμσις, αν ήθελε να μην κινήσει υποψίες. Έτσι βρήκε τον πλησιέστερο σταθμό υπερταχείας μεταφοράς και πήγε εκεί. Κατέβηκε στον σταθμό που ήταν πλησιέστερα στις συντεταγμένες που είχε και έστειλε μήνυμα, ότι έφθασε δίνοντας το στίγμα του σταθμού. Καθώς περίμενε είδε να πλησιάζει ένα θωρακισμένο όχημα με ψηλούς τροχούς και πράσινη πινακίδα που έδειχνε, ότι ήταν όχημα ειδικής άδειας. Η Ματζ θορυβήθηκε και σκεφτόταν γρήγορα τι δικαιολογία θα έλεγε αν ήταν κάποιοι επιθεωρητές σε περιπολία.
Το όχημα σταμάτησε κοντά της άνοιξε αυτόματα μια συρταρωτή πόρτα με σκούρο τζάμι και είδε στο τιμόνι τον Όλεξ που της έκανε νόημα να μπει γρήγορα μέσα.
Η Μάτζ μπήκε μέσα μη μπορώντας να συγκρατήσει την έκπληξη της και τον ρώτησε πως εξασφάλισε άδεια για τέτοιο όχημα.
Είναι τα καλά του να είσαι βιολογικός γιός του Αλ-Εγκόρ του δεύτερου σε ιεραρχία μετά τον Αλ-Ραόν απάντησε εκείνος με ένα χαμόγελο.
Από πότε το γνώριζες τον ρώτησε κοφτά η Ματζ.
Από τότε που γνωρίζω τον εαυτό μου αποκρίθηκε εκείνος. Όμως δεν μπορούσα να το πω σε κανένα ούτε σε σένα, γιατί αν μαθευόταν κάτι πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια από τον Ελ-Εγκορ θα υπήρχε μεγάλος κίνδυνος και ίσως θάνατος για όλους όσους το γνώριζαν. Οι θετοί μου γονείς το πλήρωσαν με το πρόσχημα ότι ήλθε η ώρα τους να αποχωρήσουν και τους θανάτωσαν με τα δηλητηριώδη αέρια. Αν έβρισκαν αναμεμειγμένη και σένα θα σε είχαν σκοτώσει χωρίς καμία ειδοποίηση και αυτό δεν θα το άντεχα.

Είχα γνωρίσει και την βιολογική μου μητέρα, γιατί η γέννηση μου είναι με φυσιολογική κύηση και η θετή μου πήγε και έδωσε μόνο βιολογικό υλικό για να καταχωριστεί η εργαστηριακή σύλληψη. Φυσικά οι άνθρωποι που έκαναν την καταχώρηση ήταν άτομα πιστά στον πατέρα μου.
Βλέπεις ο πατέρας μου είχε βοηθήσει πολλούς που είχαν αντιρρήσεις είτε με το σύστημα ευθανασίας και με την αγαμία των Ηλίαρχων είτε με πολλά άλλα θέματα. Τα είχε μεν υποστηρίξει στο Συμβούλιο, γιατί δεν ήθελε να τον υποπτεύεται ο Αλ-Ραόν ότι ενεργούσε κατά των εντολών του αλλά το έκανε με πλάγιο τρόπο.
Γιατί;; ρώτησε η Ματζ;; γιατί ήθελε να βγάλει τον Αλ-Ραόν ύπουλα από την μέση χρησιμοποιώντας τα έντομα; Νόμιζα, ότι τα έντομα ήταν επινόηση του Αλ-Ραόν, όμως βλέπω ότι ήταν επιθυμία του πατέρα σου από αντιπαλότητα ίσως;;;
Ο πατέρας μου όπως και ο Αλ-Ραόν είναι πολλών χιλιετιών. Όμως το φυσικό σώμα τους έπρεπε να αλλάζει κάπου ενδιάμεσα με άλλα κλωνοποιημένα σώματα όταν ένα συστατικό από το ίδιο το σώμα της μέδουσας δεν ήταν αρκετό για να τα διατηρήσει επί μακρόν .Όμως στα νέα σώματα υπήρχε πλήρης στειρότητα γιαυτό και είχε οριστεί η αγαμία στους Ηλίαρχους. Κάποιοι δεν το δέχτηκαν και απομακρύνθηκαν από την θέση τους. Ο πατέρας μου ποτέ δεν χρησιμοποίησε κλωνοποιημένο σώμα, όπως ο Αλ-Ραόν αλλά συντηρούσε το υπάρχον με θαλάσσια πρωτόζωα στα οποία υπήρχε μια πολύτιμη πρωτεΐνη στον κυτταρικό τους υμένα. Αυτοί οι οργανισμοί βρίσκονταν στην Τέρα χιλιάδες χρόνια και αυτή η πρωτεΐνη τους καθιστούσε σχεδόν άφθαρτους και μεγάλης διάρκειας ζωής. Αυτή την πρωτεΐνη την είχαν ανακαλύψει πειραματικά στα πρωταρχικά χρόνια κάποιοι τεχνολόγοι και στα μετέπειτα χρόνια την είχε τελειοποιήσει ο πατέρας σου. Ο πατέρας μου έπαιρνε αυτή την πρωτεΐνη για να αντέξει το σώμα του σε ιούς και βακτήρια μαζί με ειδική σκόνη από το σώμα της μέδουσας που ήταν ισχυρό αντιβιοτικό. Αυτό το έκανε και ο Αλ-Ραόν στην αρχή μέχρι να τελειοποιηθεί στην Τέρα η μέθοδος της κλωνοποίησης σώματος. Ο πατέρας μου όμως προτιμούσε τον φυσικό θάνατο παρά να χρησιμοποιήσει ένα κλωνοποιημένο σώμα. Πίστευε, ότι στα νέα σώματα υπήρχε μεταφορά μνήμης αλλά κανένα συναίσθημα, γιατί αυτό ήταν μόνο από την ίδια την εμπειρία που είχε βιώσει κάποιος και δεν μπορούσε να μεταφερθεί σε ένα κατασκευασμένο σώμα από την ίδια κυτταρική δομή. Αντίθετα ο Αλ-Ραόν θεωρούσε, ότι τα συναισθήματα ήταν εμπόδιο στην ανάπτυξη ενός ατόμου, γιατί δεν θα μπορούσε ποτέ να αποφασίσει ψύχραιμα, καθόσον τα συναισθήματα θα υπαγόρευαν τις όποιες δύσκολες αποφάσεις θα έπρεπε να πάρει.
Έτσι όταν αργότερα οργανώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Τέρα όλοι ψήφισαν ως Ανώτατο Άρχοντα της Τέρα τον Αλ-Ραόν ως τον πιο κατάλληλο για την διακυβέρνηση του πλανήτη για τις ορθές και ψύχραιμες αποφάσεις του.
Όμως με την πάροδο του χρόνου η επιθυμία του και η απληστία του για περισσότερη εξουσία και απόλυτη υπακοή των πολιτών τον μετέτρεψε σε τύραννο.
Όταν δε ανακάλυψε την σχέση του πατέρα μου με την μητέρα μου, γιατί παντού είχε πληροφοριοδότες, και προτού μάθει για την δική μου ύπαρξη διέταξε τον θάνατο της βιολογικής μου μητέρας. Εγώ τότε ήμουν μικρός και ζούσα ήδη με τους θετούς γονείς μου.
Ο θάνατος της δεν έγινε φανερά, γιατί οι γονείς μου δεν ζούσαν μαζί για ευνόητους λόγους, αλλά δόλια. Εκείνη μετά την φυσική εγκυμοσύνη και όχι εργαστηριακή ανέπτυξε μια λοίμωξη, γιατί στον πλανήτη δεν έχουν αναπτυχθεί υποδομές για φυσιολογικό τοκετό και έπαιρνε κάποια αντιβιοτικά. Τότε μεθόδευσε να γίνει ανταλλαγή των σκευασμάτων αυτών με άλλα ακατάλληλα τα οποία επιδείνωσαν την λοίμωξη και πέθανε.
Ο πατέρας μου το υποψιάστηκε και έδωσε τα φιαλίδια στον πατέρα σου για ανάλυση με τον οποίον ήταν φίλοι. Εκείνος του επιβεβαίωσε την ανταλλαγή των σκευασμάτων. Τότε ο πατέρας μου φοβούμενος ότι ίσως δολοφονούσαν και μένα ειδοποίησε τους θετούς γονείς μου και με έστειλαν μακριά από το Ινσιλντίν σε άλλη περιφέρεια να τελειώσω την βασική εκπαίδευση και αργότερα να συνεχίσω τις σπουδές μου στο Ινσιλντίν για να χαθούν τα ίχνη μου.
Μόλις επέστρεψα στο Ινσιλντίν πήγα στην σχολή ηλεκτρομηχανολογίας στην αρχή και έμαθα από την θετή μου μητέρα λίγο πριν πεθάνει από τα αέρια, ότι πιθανόν να βρίσκονταν και στα δικά μου ίχνη
Τότε επικοινώνησε μαζί μου ο πατέρας μου και μου είπε ότι ήθελε να δώσει ένα μάθημα στον Αλ-Ραόν για όσα είχε κάνει και ήθελε την βοήθεια μου. Ήθελε να μεταφέρει με κάποια ρομποτάκια με μορφή εντόμων στην Μέμσις το δηλητήριο της μέδουσας. Σε αυτό το δηλητήριο δεν είχε ανοσία ο Αλ-Ραόν και το σώμα του είχε παρουσιάσει κάποτε σοβαρή αλλεργική αντίδραση!!! Έψαχνε απεγνωσμένα το αντίδοτο και είχε σφραγίσει τον θάλαμο που ζούσε αυτό το θαλάσσιο ζώο επιτρέποντας μόνο σε κάποιους έμπιστους να μπαίνουν για να το ταΐζουν και να παίρνουν κάποια πολύποδα που είχαν αναπαραχθεί από την μέδουσα και κάποια άλλα είδη ζωοπλαγκτόν. Στη συνέχεια το σώμα τους γινόταν σκόνη και κατέληγε σε φαρμακευτικό σκεύασμα.
Μου ζήτησε να αλλάξω κατεύθυνση σπουδών και να πάω σε αυτή που είχε σχέση με καλλιέργειες και μικροοργανισμούς και αυτός θα μου εξασφάλιζε άδεια για την θαλάσσια Τέρα .Κανένας δεν θα ρωτούσε τι και πως όταν επρόκειτο για τον Αλ-Εγκορ.
Είχε σκοπό να προωθήσει αυτά τα ρομποτάκια στην Μέμσις για να εκτεθεί ο Αλ-Ραόν στο τσίμπημα τους και να πάθει αλλεργικό σοκ. Ήθελε έτσι να εκδικηθεί για τον θάνατο της μητέρας μου. Εγώ όμως προσπάθησα να τον αποτρέψω λέγοντας του, ότι έτσι θα γινόταν και αυτός δολοφόνος.
Δολοφόνος ενός δικτάτορα μου αποκρίθηκε τότε σκυθρωπά.
Τελικά από επιστημονικό ενδιαφέρον πήγα στην θαλάσσια Τέρα και κατάφερα και μπήκα στην απαγορευμένη περιοχή με το θαλάσσιο ζώο.
Βλέπεις ο υπεύθυνος για το τάισμα της μέδουσας με ειδικό πλαγκτόν και ο καθαρισμός της δεξαμενής που ήταν το ζώο, λιποθύμησε ξαφνικά και εγώ που ήμουν για συλλογή μικροοργανισμών σε διπλανή αίθουσα έτρεξα κοντά του. Η πόρτα δεν είχε ανοίξει αλλά τον κωδικό τον είχε ήδη γράψει επάνω στην οθόνη. Δεν πρόλαβε να πατήσει «ΕΓΚΡΙΣΗ». Εγώ τον είδα και αφού ακύρωσα την εγγραφή ειδοποίησα με μικροπομπό που είχαμε όλοι επάνω στην στολή μας να έλθει κάποιος να τον πάρει για εξέταση. Μόλις τον παρέλαβαν καταχώρησα τον κωδικό πάλι στην οθόνη πάτησα «ΕΓΚΡΙΣΗ» και η πόρτα άνοιξε. Μπήκα μέσα πλησίασα την δεξαμενή έριξα λίγες σταγόνες από ένα βάμμα που είχα μαζί μου να αναισθητοποιήσω το ζώο και με ένα μικρό άγκιστρο έπιασα ένα διάφανο πλοκάμι γεμάτο υγρό, το τράβηξα έξω και το έκοψα.
Αμέσως το έκλεισα σε ένα φιαλίδιο με θαλασσινό νερό και έφυγα γρήγορα προτού με δει κάποιος. Φυσικά αυτό δεν συνέβη με την πρώτη επίσκεψη αλλά μετά από αρκετές για τις οποίες είχε ενημερωθεί φυσικά ο Αλ-Ραόν. Ίσως από τότε να άρχισε να ψάχνει την σχέση μου με τον Αλ-Εγκορ αλλά δεν μπορούσε να βρει ικανοποιητικά στοιχεία γιατί τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι ήμουν γιός του.
Τότε ήμουν στο τελευταίο χρόνο σπουδών και αφού αποφοίτησα άρχισα να ασχολούμαι με τις δικές μου καλλιέργειες και με τον πατέρα μου είχα αραιά και που τηλεφωνική επαφή. Το θέμα με τα έντομα δεν ξέσπασε αμέσως, γιατί ίσως δεν ήθελε να συνδυαστεί κάτι με τις δικές μου επισκέψεις εκεί κάτω. Αυτό άρχισε μετά από 2 χρόνια περίπου που και συ είχες τελειώσει με την σχολή και ήσουν ήδη στο Τμήμα Ερευνών.
Έτσι δεν είναι; Η Ματζ ένευσε καταφατικά.
Λες λοιπόν, ότι έπειτα από 2 χρόνια που εσύ του παρέδωσες το πλοκάμι της Μέδουσας άρχισε να οργανώνεται το θέμα των εντόμων; ρώτησε με απορία η Ματζ!!
Πιστεύω, ότι το θέμα των εντόμων δεν το δημιούργησε τελικά ο πατέρας μου παρόλο που το σκέφθηκε αλλά τελικά ο ίδιος ο Αλ-Ραόν. Το σώμα του έχει αρχίσει να εκφυλίζεται και σε λίγο δεν θα μπορεί να κινηθεί. Χρειάζεται επειγόντως κάποιο νέο σώμα αλλά τα ήδη κλωνοποιημένα δεν μπορούν να δεχθούν πολύ μνήμη. Αυτό θα τον κάνει να υστερεί σε σχέση με άλλους όταν δεν θα μπορεί να θυμηθεί σημαντικά γεγονότα. Η μόνη του ελπίδα είναι να αποκτήσει ανοσία μέσω της μέδουσας και αυτό έτσι όπως είναι τώρα το σώμα του δεν γίνεται. Αν εκτεθεί στο δηλητήριο θα πεθάνει αμέσως.



Ίσως λοιπόν κάποιος από τους Συμβούλους του να του πρότεινε να φέρει στην Μέμσις φιαλίδια γεμάτα από ζελατίνη της μέδουσας και να γίνουν πειράματα μέσω σκευασμάτων στους πολίτες για να δουν ποιοι έχουν ανοσία, ώστε να κλωνοποιηθεί το σώμα τους και να μπορεί να δεχθεί νέα δεδομένα, που να το κάνουν πάρα πολύ ανεκτικό σε πολλές πιθανότητες.
Θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ακόμα ψεύτικα έντομα που τάχα το δηλητήριο τους ως επικίνδυνο να πρέπει να συλλεχθεί και να δοκιμαστεί για να βρεθεί αντίδοτο.
Έτσι άρχισε η όλη προετοιμασία της σκευωρίας. Τεχνικοί, βιολόγοι ιολόγοι και άλλες ειδικότητες όλοι τσιράκια του Αλ-Ραόν άρχισαν μυστικά να προετοιμάζουν το υλικό που θα έμπαινε στα ψευτοέντομα την κατάλληλη στιγμή σε αντικατάσταση των αληθινών εντόμων που θα τα εξολόθρευαν σταδιακά.
Φυσικά κάποιοι αντιλήφθηκαν την απάτη που σχεδιαζόταν και μίλησαν με δικούς τους, όπως οι τελευταίοι βιολόγοι που θα πήγαιναν δείγμα στον πατέρα σου.
Όμως εκείνο που δεν καταλαβαίνω, συνέχισε ο Όλεξ, είναι πως το καταγεγραμμένο τηλεφώνημα έγινε σε χρονική στιγμή που ο πατέρας σου ήταν ήδη νεκρός; Πως ένας από τους δύο βιολόγους είτε ο Ρας είτε ο Όντ του ανέφεραν «θα στο φέρω για ανάλυση;» Σε ποιόν μιλούσαν;;Ποιος χρησιμοποιούσε το όνομα του πατέρα σου Βαγκ για να έχουν οικειότητα μαζί του;;
Μήπως οι γονείς σου συνέχισε σκεπτικά ο Όλεξ σκηνοθέτησαν την πτώση του αεροσκάφους πολύ πριν ξεσπάσει το θέμα των εντόμων, γιατί κάτι φοβόντουσαν; Μήπως κρύφτηκαν σε κάποια μακρινή περιοχή πέρα του Ινσιλντίν με την βοήθεια κάποιου;;Μήπως το τελευταίο τηλεφώνημα των βιολόγων πρόδωσε την τοποθεσία τους και τους βρήκαν οι Επιθεωρητές με αποτέλεσμα να τους σκοτώσουν πραγματικά;;
Έχω πολλές απορίες συνέχισε ο Όλεξ.
Εγώ αναρωτιέμαι αποκρίθηκε η Ματζ τι έκανε τον δικό σου πατέρα να τα παρατήσει όλα τώρα, να σε χρίσει διάδοχο του και να φύγει για άλλον προορισμό γνωρίζοντας, ότι θα έβαζε σε κίνδυνο την ζωή σου, μια και ήταν παραβατικός όσον αφορά την γέννηση σου, έστω και με βιολογικό υλικό όπως είναι καταχωρημένο επίσημα. Ο Αλ-Ραόν μπορεί να διατάξει την άμεση εκτέλεση σου. Όχι να σε χρίσει Ηλίαρχο, όπως πρότεινε ο Αλ-Εγκόρ στην επιστολή του.
Σε δύο ημέρες έχουμε Συμβούλιο και πρέπει να είμαι το αργότερο αύριο στην Μέμσις για να μην κινήσω υποψίες συνέχισε η Ματζ.
Θέλω να σου αναφέρω ακόμα, ότι εκτέθηκα σε βρεφική ηλικία στο δάγκωμα της Μέδουσας και επέζησα. Έχω ανοσία και αυτό το γνωρίζει ο Αλ-Ραόν. Ίσως έχει στόχο το δικό μου σώμα αν δεν βρει τελικά κάποιο άλλο γιαυτό με έχει από κοντά.
Ήταν τώρα η σειρά του Όλεξ να την κοιτάξει έκπληκτος.
Εκείνη την στιγμή θυμήθηκε η Ματζ τους μαγνητικούς δίσκους που είχε κρυμμένους στην φόρμα της. Τους έβγαλε και τους έδειξε στον Όλεξ.
Είναι του πατέρα μου του είπε. Τους βρήκα στην αποθήκη του πατρικού μου, πριν δοθεί σε άλλον ιδιοκτήτη, και φοβάμαι ότι ήδη μπορεί να προσπαθούν να με εντοπίσουν.
Τότε ο Όλεξ έκανε μια μανούβρα και πήρε τον δρόμο για μια ορεινή περιοχή όπου είχε φτιάξει ένα απομονωμένο καταφύγιο.
Έχω διάφορα μηχανήματα εκεί όπου θα μπορέσουμε να δούμε τι είχε καταγράψει ο πατέρας σου.

Έτσι σύντομα θα ερχόταν κάθαρση σε πολλά και αγωνιώδη ερωτήματα που βασάνιζαν την Μάτζ και τον Όλεξ!!!


./.
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.8

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Αυτή η ιστορία θα έπρεπε να λέγεται : Ανάμεσα σε δύο Καύσωνες

Συνεχίζεται

:romance-heartstiny: :romance-heartstiny:
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.8

Δημοσίευση από Vasoula »

:animals-dogrun:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης
Δημοσιεύσεις: 4576
Εγγραφή: 29 Ιαν 2011 1:10 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.8

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Συνεχιζουμε κι εμεις🌹🌹
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29989
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.8

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:romance-heartbeating:
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27316
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.8

Δημοσίευση από Ellaki »

:x :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23467
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.8

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

O:-) O:-) :animals-dogrun:
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”