ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

ΚΕΦ. 7- Η ΜΕΔΟΥΣΑ

Η Ματζ με όλες αυτές τις αποκαλύψεις ένοιωθε, την ανάγκη να λείψει για λίγο μέχρι να βάλει σε τάξη τις σκέψεις της.
Έκανε αίτηση για ολιγοήμερη άδεια και ετοιμάστηκε να βγει από το γραφείο της. Τότε στην πόρτα έπεσε επάνω στον Αλ-Ραόν. Συναντήθηκαν οι ματιές τους και η Ματζ του ανέφερε, ότι ένοιωθε πολύ κουρασμένη αυτό το διάστημα και υπέβαλε αίτηση για ολιγοήμερη άδεια.
Ο Αλ-Ραόν την κοίταξε έντονα και της έκανε νόημα να τον ακολουθήσει.
Βγήκαν έξω από την Μέμσις και ο Αλ-Ραόν προχώρησε προς το υπόστεγο όπου ζήτησε να του φέρουν μια ειδική κυβόσφαιρα. Της έκανε νόημα να μπει μέσα και σε λίγο πετούσαν προς μια κατεύθυνση διαφορετική από ότι ακολουθούσαν μέχρι πρότινος. Η εμπειρία της Ματζ έλεγε, ότι τραβούσαν προς τον Μεγάλο Ωκεανό μια περιοχή που ελάχιστα ήταν γνωστά για αυτή. Εκείνη μόνο μια φορά είχε πετάξει προς τα εκεί αλλά ήταν τόσο άγρια η όλη ατμόσφαιρα σε εκείνο το μέρος, που ήθελες να φύγεις μακριά το γρηγορότερο.
Μόλις ο ωκεανός φάνηκε από μακριά ο Αλ-Ραόν κατέβασε τους τροχούς και το όχημα άρχισε να γλιστράει επάνω στο έδαφος που έμοιαζε μουσκεμένο από τα μεγάλα κύματα που έσκαγαν κατά μήκος της ακτής.
Φθάνοντας στην ακτή ο Αλ-Ραόν δεν έκοψε ταχύτητα αλλά μπήκε με το όχημα μέσα στην θάλασσα. Η Ματζ γούρλωσε τα μάτια της και κράτησε ενδόμυχα την ανάσα της, γιατί δεν καταλάβαινε τι επεδίωκε ο Αλ-Ραόν.
Καθώς βούλιαζε η κυβόσφαιρα η εσωτερική αλλά και η εξωτερική της κατασκευή άλλαζε και μετατρεπόταν σε ένα υποβρύχιο σκάφος.
Συνεπαρμένη η Ματζ έβλεπε το βυθό να ξετυλίγεται μπροστά της με πολύχρωμα φυτά και θαλάσσιους οργανισμούς που μόνο ηλεκτρονικά τα είχε δει και διαβάσει για αυτά.
Αφού της πέρασε η πρωταρχική έκπληξη γύρισε στον Αλ-Ραόν και τον ρώτησε που πήγαιναν. Εκείνος έμοιαζε απορροφημένος στις σκέψεις του και δεν απάντησε αμέσως. Όμως ύστερα από λίγο φάνηκε μπροστά τους μια πλατφόρμα. Ο Αλ Ραόν ανέβασε επάνω το σκάφος και αυτή αμέσως άρχισε να υποχωρεί σε χαμηλότερο επίπεδο. Τότε είδε να απλώνεται σε μια μεγάλη έκταση μια μεγάλη θαλάσσια κατασκευή με φωτισμό από φωτοκύτταρα από πολύ λεπτές θαλάσσιες ίνες .
Η πλατφόρμα που είχε ανέβει η κυβόσφαιρα ήταν ένα είδος ανοιχτού ανελκυστήρα που ανέβαζαν και κατέβαζαν διάφορα υλικά που χρειάζονταν για την λειτουργία της θαλάσσιας αυτής εγκατάστασης.


Είδε κάποιους να χαιρετούν από μακριά τον Αλ-Ραόν. Σίγουρα ήταν κάτοικοι της Τέρα, από τις στολές που φορούσαν με διακριτικά ωκεανολόγων ή παρεμφερών ειδικοτήτων. Οι στολές τους έφεραν μάσκες και αναπνευστικές συσκευές !!!
Τότε ο Αλ-Ραόν κοίταξε για πρώτη φορά προς την Ματζ και της είπε με ήρεμο τόνο. Σε καλωσορίζω στην θαλάσσια Τέρα. Εδώ κτίσαμε την πρωταρχική πόλη, όταν ήλθαμε από τον Αλντεμπαράν, γιατί τα πάντα ήταν τότε καλυμμένα από νερό. Με ειδικό εξοπλισμό που είχαμε φέρει κάναμε αποστραγγίσεις αργότερα για να φτιάξουμε την χερσαία πόλη. Μας κόστισε πολύ σε ανθρώπινο δυναμικό, γιατί τότε δεν είχαμε καταφέρει την αναδόμηση του DNA και είμαστε επιρρεπείς σε ασθένειες και θάνατο.
Όσοι το καταφέραμε το οφείλουμε σε ένα μυστικό που υπήρχε βαθιά κρυμμένο σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτό το ονομάσαμε τότε «το Μυστικό της Ανδρομέδας» και το φυλάγαμε με κάθε θυσία, γιατί ήταν η επιβίωση μας. Στα χρόνια που ακολούθησαν αυτό πέρασε σε μια ομάδα που ήταν επιφορτισμένη για την επιβίωση στον πλανήτη. Οι πόροι ήταν λιγοστοί και έπρεπε να γίνεται συνετή διαχείριση. Δεν μπορούσαν να είναι όλοι χρήστες του μυστικού της μακροζωίας, γιατί τότε οι κίνδυνοι θα ήταν πολύ μεγαλύτεροι.
Από τότε καθιερώθηκε, όποτε υπήρχε μεγάλος κίνδυνος αφανισμού πολιτών από κάποια επιδημία ή σοβαρή νόσο τα μέσα εξάλειψης κάθε κινδύνου έφεραν τον κωδικό «το Μυστικό της Ανδρομέδας» γιατί σε έσχατη ανάγκη θα χρησιμοποιούσαμε το ειδικό υλικό αυτού του πλανήτη που ήδη χρησιμοποιούμε για θεραπείες και ανοσία και που βρίσκεται εδώ κάτω. Μπορεί μεν να υπήρχε μακροζωία και ανοσία σε διάφορες ασθένειες, μια και είχαμε φροντίσει για αυτό για τους περισσότερους στα μετέπειτα χρόνια, αλλά εάν κακόβουλες ενέργειες λάβαιναν χώρα τότε φυσικά και μπορούσε να επέλθει θάνατος εάν οι ζωτικές λειτουργίες ενός σώματος πάθαιναν σημαντική βλάβη όπως με το δηλητήριο των εντόμων.
Αυτά τα έντομα προέρχονταν από αυτή εδώ την θαλάσσια περιοχή και το δηλητήριο τους μπορούσε να καταστρέψει τις ζωτικές λειτουργίες του σώματος. Δεν ήταν βέβαια γνωστό αυτό εξ αρχής αλλά η συστηματική παρακολούθηση το έφερε στην επιφάνεια. Ακόμα και εγώ άλλα φανταζόμουν στην αρχή όμως ήλθαν τέτοια στοιχεία στην επιφάνεια που δεν μπορούσα να τα αγνοήσω.
Της είπε να φορέσει μια στολή που υπήρχε στην κυβόσφαιρα καθώς και τον ειδικό εξοπλισμό και το ίδιο έκανε και αυτός. Μετά άφησαν το όχημα και κατευθύνθηκαν προς μια κλειστή αίθουσα.

Εδώ κάτω έρχονται μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα για την ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων αλλά και ειδικοί που χρησιμοποιούν θαλάσσιους μικροοργανισμούς για εμπλουτισμό της τροφής μας με θρεπτικά στοιχεία.
Ο Όλεξ ήταν ένας από αυτούς. Το γνώριζες;
Ερχόταν πολύ συχνά εδώ και σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχα έψαχνε και για κάτι άλλο εκτός των θαλάσσιων οργανισμών. Αυτό δεν με ξάφνιασε εξ αρχής γιατί όλοι όσοι βρίσκονται εδώ είναι λογικό να θέλουν να μάθουν ποιο είναι το ειδικό συστατικό που συντελεί όχι μόνο στις διάφορες θεραπείες και στην μακροζωία αλλά και στην αθανασία !!!

Η αθανασία είναι για λίγους, τον διέκοψε απότομα η Ματζ. Οι υπόλοιποι λόγω του μεγάλου προσδόκιμου ζωής στην Τέρα υπόκεινται σε αναγκαστική ευθανασία, όταν επέλθει ένας αριθμός ημερών. Έτσι έγινε και με τους γονείς του Όλεξ και ίσως για αυτόν τον λόγο έψαχνε για το ειδικό συστατικό. Ο Όλεξ δεν μιλάει καθόλου για τις ενέργειες του και τις σκέψεις του. Ούτε σε μένα που έχουμε μακροχρόνια φιλία. Μου είπε για τους γονείς του, όταν του ανέφερα ότι και οι δικοί μου είχαν πεθάνει σε κάποιο αεροπορικό δυστύχημα από ξαφνική αμμοθύελλα.
Ο Αλ Ραόν άκουγε με ενδιαφέρον την Ματζ να του μιλάει με θάρρος και να λέει κάποιες αλήθειες, που ίσως αν δεν είχαν προκύψει τα πρόσφατα γεγονότα ποτέ δεν θα ξεστόμιζε.
Ναι η ευθανασία είναι ένα άδικο μέτρο παραδέχτηκε ο Αλ Ραόν, απαραίτητο όμως στα πρώτα χρόνια μετά την εξάλειψη ασθενειών. Όμως τώρα στην προσεχή Σύγκληση θα προτείνω την απόσυρση του μέτρου. Ήδη εκτός της ερήμου, η περιοχή κοντά στον ωκεανό μετά από πρόσφατες μελέτες, προσφέρεται για δημιουργία νέων υποδομών και φυσικά κατοίκηση!!!
Έτσι δεν θα χρειάζεται πια οι πολίτες να υφίστανται αυτήν την διαδικασία αποχώρησης μέσα από ευθανασία.
Η επιθυμία μου είναι όλοι οι κάτοικοι της Τέρα να ευημερούν, να ζουν πολλά χρόνια και να έχουν όλα όσα επιθυμούν που με τόση δυσκολία δημιουργήσαμε εμείς οι πρώτοι αφιχθέντες.
Θέλετε να πείτε ρώτησε κατάπληκτη η Ματζ, ότι είστε ένας από όσους ονομάζουμε «Προγόνους»; Μα η πρώτη άφιξη στην Τέρα έγινε πριν 3000 χρόνια. Όσο και μακροζωία να υπήρχε είναι σχεδόν απίθανο ένα σώμα να μπορεί να αντέξει βιολογικά για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πραγματικά το σώμα δεν μπορεί να αντέξει τόσα πολλά χρόνια χωρίς αναζωογόνηση ή ειδική θεραπεία που να το κρατά στην ζωή.
Εγώ πέθανα πολλές φορές αυτά τα χρόνια και αναστήθηκα, γιατί το σώμα μου έχει αφομοιώσει το ειδικό συστατικό και δεν υφίσταται γήρανση.
Φυσικά όσοι επεδίωκαν τον θάνατο μου τα προηγούμενα χρόνια κατάλαβαν, ότι δεν μπορούσαν να με βγάλουν από την μέση.
Πολλοί ήθελαν το αξίωμα του Ύπατου Άρχοντα της Τέρα αλλά για να το πετύχει αυτό κάποιος έπρεπε να είναι γνώστης πολλών ειδικών αλχημικών ενεργειών.

Ο Αλ Εγκόρ δέχτηκε με δυσκολία να είναι δεύτερος στην ιεραρχία, γιατί όταν πέθανε από κάποια επιδημία τα προηγούμενα χρόνια επανήλθε στην ζωή μετά από μετάγγιση που του έγινε από την δική μου ζωτική ουσία. Όμως πάντα έψαχνε τρόπους πλάγιους για να με εκτοπίσει.
Τα έντομα ζούσαν στους γύρω βράχους της ακτής αυτής της θαλάσσιας περιοχής και ήταν το πρόσχημα για να αντικαθίστανται με έντομα ρομπότ τα οποία είχαν δηλητήριο στις κεραίες τους που διαλύει τους ιστούς τους σώματος. Είχα πάρει ειδοποίηση από τον φίλο μου Βάγκ που ήταν ιατρός, που με ενημέρωνε, ότι περίμενε δείγμα για να μου αναφέρει τι συστατικά περιείχε το δηλητήριο. Όμως δεν πρόλαβε, γιατί το αερόπλοιο που επέβαινε αυτός και η γυναίκα του έπεσε σε αμμοθύελλα και σκοτώθηκαν.
Γνωρίζατε τον πατέρα μου; ρώτησε με έκπληξη η Ματζ.
Εκείνη είχε την εντύπωση, ότι ο πατέρας της δεν εμπιστευόταν καθόλου τον Αλ Ραόν και τώρα αυτός τον ανέφερε ως «φίλο» του;;
Η Ματζ ένοιωθε όλα να στριφογυρίζουν γύρω της.
Γιατί της τα έλεγε όλα αυτά αναρωτήθηκε με απορία η Ματζ. Τι ήθελε από αυτήν και της το έφερνε έξω έξω; Ήξερε για τον Όλεξ! Ήξερε για τα έντομα και τις παρασκηνιακές ενέργειες .Μιλούσε με τον πατέρα της λίγο πριν αυτός και η μητέρα της πεθάνουν. Ήταν πια εντελώς σίγουρη, ότι η επιλογή της δήθεν για έρευνα ήταν ένα πρόσχημα για κάτι άλλο που ήθελε από αυτήν και δεν το είχε εκδηλώσει μέχρι στιγμής.
Σίγουρα θα περίμενε την κατάλληλη στιγμή, γιατί εκείνο που διέκρινε τον Αλ Ραόν ήταν η υπομονή του!!!
Ναι γνωριζόμαστε με τον πατέρα σου Ματζ αποκρίθηκε εκείνος και η φωνή του την έβγαλε από τις σκέψεις της.
Ξέρεις σε νοιώθω σαν παιδί μου, γιατί όταν ήσουν πολύ μικρή πέθανες από μια παράξενη ασθένεια που δεν είχαμε βρει ακόμα την θεραπεία της. Ο πατέρας σου αν και γιατρός δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και ήταν απελπισμένος. Τότε του πρότεινα να σε φέρουμε εδώ κάτω στα ειδικά εργαστήρια που έχουμε και να σου δώσουμε το μυστικό συστατικό.
Εάν το σώμα σου το δεχόταν θα γινόσουν καλά και θα ζούσες μια δεύτερη ζωή. Διαφορετικά η ζωή σου θα τελείωνε οριστικά.
Τότε ο Αλ-Ραόν οδήγησε την Ματζ σε μια ειδική αίθουσα, που ήταν σφραγισμένη με μια βαριά διάφανη πόρτα και άνοιγε με κωδικούς που γνώριζε αυτός και άλλο ένα έμπιστο άτομο. Αφού έγραψε τους κωδικούς στην πλακέτα έξω από την πόρτα εκείνη άνοιξε και μπήκαν μέσα στην αίθουσα.
Υπήρχαν μέσα πολλά ενυδρεία με θαλάσσια ζώα και λίγο απόμερα βρισκόταν ένα άλλο όπου υπήρχε μια τεράστια μέδουσα με αποτρόπαιο κεφάλι και ανατριχιαστικά πλοκάμια. Κοιτώντας την μέδουσα η Ματζ ένοιωσε ανατριχίλα και όλο το σώμα της να μουδιάζει.
Σποραδικές αναμνήσεις διαπερνούσαν την μνήμη της και ένοιωθε έτοιμη να χάσει τις αισθήσεις της.
Όμως κυριάρχησε στα συναισθήματα που την πλημμύριζαν και κοίταξε κατάματα το θαλάσσιο ζώο που η όψη του και μόνο σε παρέλυε.
Της ήλθαν στο νου κάποιοι μύθοι από τα πρώτα χρόνια εκπαίδευσης της που συνέδεαν μια γυναίκα την Ανδρομέδα με το κεφάλι μιας Μέδουσας. Όμως η μνήμη της δεν της έφερνε αυτό μόνο. Ένοιωθε όλο της το σώμα να είναι τυλιγμένο από τα πλοκάμια της μέδουσας και να την διαπερνά ολόκληρη ηλεκτρικό ρεύμα.
Ο Αλ- Ραόν κοιτούσε που είχε αλλάξει χρώμα το πρόσωπο της και της ανέφερε, ότι το δηλητήριο στα πλοκάμια αυτής της συγκεκριμένης μέδουσας μπορούσε να αφανίσει όλον τον Γαλαξία αν κάποιος χωρίς προστασία εκτίθετο σε αυτό. Όμως όποιος επιβίωνε μετά την έκθεση του σε αυτό τότε καμία αρρώστια ή δηλητήριο δεν θα τον επηρέαζε ποτέ.
Πόσο είναι το ποσοστό επιβίωσης από την έκθεση στο δηλητήριο της μέδουσας τον ρώτησε ; Ελάχιστο αποκρίθηκε εκείνος κοφτά.
Εμένα λοιπόν ο πατέρας μου με έφερε εδώ κάτω για να λάβω το μυστικό συστατικό μήπως και θεραπευτώ και αντί αυτού εκτέθηκα στο τσίμπημα από την δηλητηριώδη μέδουσα έτσι δεν είναι; ρώτησε η Ματζ
Σου δώσαμε πρώτα το μυστικό συστατικό αλλά ήταν ήδη πολύ αργά, γιατί το σώμα σου είχε αρχίσει να αποσυντίθεται. Έτσι η τελευταία λύση ήταν η μέδουσα και ευτυχώς γιατί όλα πήγαν πολύ καλά και σου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.
Η Ματζ χαμογέλασε αλλά τώρα είχε αρχίσει να ξεκαθαρίζει μέσα της η εικόνα. Του ζήτησε μετά από λίγο να επιστρέψουν στην Μέμσις, γιατί όλα αυτά ήταν πρωτόγνωρα για αυτήν και ήθελε να τα βάλει σε μια τάξη !!
Εκείνος ένευσε καταφατικά και σε λίγο η κυβόσφαιρα πετούσε προς την Μέμσις. Δεν ήθελε να την ζορίσει περισσότερο.
Όταν αργότερα ήταν στο δωμάτιο της πίνοντας ένα δυνατό ρόφημα συνειδητοποίησε, ότι ο πατέρας της σωστά δεν εμπιστευόταν τον Αλ-Ραόν γιατί ενώ είχε συμφωνήσει να της δώσει το μυστικό συστατικό μετά ήθελε να την χρησιμοποιήσει σαν πειραματόζωο για το δηλητήριο της μέδουσας. Της είπε, ότι το σώμα της δεν σήκωσε το ειδικό συστατικό για την θεραπεία, γιατί είχε αρχίσει να αποσυντίθεται.
Ο πατέρα της όμως σαν γιατρός αποκλειόταν να μη είχε φροντίσει να την βάλει σε ψυκτικό θάλαμο.
Επειδή εκείνη είχε εκτεθεί στην μέδουσα και έζησε σίγουρα ήθελε να την χρησιμοποιήσει για δικούς του σκοπούς. Ίσως ο πατέρας της είχε καταλάβει τους σκοτεινούς σκοπούς του και για αυτό ο Αλ-Ραόν έδωσε εντολή να ρίξουν το αερόπλοιο!!!
Τα γεγονότα όμως έτσι όπως θα εξελιχθούν θα ξεκαθαρίσουν πολλά σημεία και θα φέρουν κάθαρση.
./.
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Έπεται συνέχεια σύντομα!!!! :romance-inlove: :romance-inlove:

Μη δω Βασούλα το ανθρωπάκι να κτυπάει το ποδαράκι του την....έβαψες!!!! :)) :))
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29989
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:)) :)) :)) O:-) :x O:-)
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 24613
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 9:04 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:)) :)) :)) :romance-kisscheek: >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

__________________________________________________________
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33569
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από Annoula »

:)) :)) :)) :)) :)) :romance-heartstiny: :romance-heartstiny: :romance-heartstiny: :romance-heartstiny:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27316
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από Ellaki »

:)) :)) :)) >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23470
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

@-) @-) :-ss :-ss

Μη δω Βασούλα το ανθρωπάκι να κτυπάει το ποδαράκι του την....έβαψες!!!! :)) :))
:)) :)) :))
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από Vasoula »

:-w

:confusion-helpsos:


:teasing-poke:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Πονηρούλια,
Το έπιασα το υπονοούμενο από όλους!!!
Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ που δεν έχω υπομονή!!!
Όμως δεν θα σας κρατήσω πολύ σε αγωνία.
Ήδη άλλα 3 και τελευταία κεφάλαια είναι στο μοντάζ και θα δημοσιευτούν σύντομα.
Αυτή η ιστορία μου έβγαλε πολλά συναισθήματα, γιατί ενώ έμοιαζε μια δυστοπική σε έναν άλλο γαλαξία και έναν εξωπλανήτη,όπως αναφέρεται στην αστρονομία, τελικά έχει πολλές ομοιότητες με αυτά που συμβαίνουν τώρα στην Γαία η πρόκειται να συμβούν. Εξάλλου Τέρα σημαίνει Γη!!!!
Πρόσεξα δε με έκπληξη σε ένα ντοκιμαντέρ του Netflix το Alien Worlds σε ένα επεισόδιο αναφέρεσαι σε έναν εξωπλανήτη που τον ονομάζει Τέρα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη διαφορετική από ό,τι γνωρίζουμε.
Εξάλλου δεν υπάρχουν συμπτώσεις!!
Όμως θα πούμε περισσότερα όταν ολοκληρωθεί η δική μας ταινία μικρού μήκους
:romance-grouphug:
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης
Δημοσιεύσεις: 4576
Εγγραφή: 29 Ιαν 2011 1:10 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Εγω λέω Χρυσούλα να καθυστέρησεις να βάλεις την συνέχεια της ιστορίας, για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα του Φόρουμ🤣😁🤣
Θα μπαίνουν συνέχεια όλοι ξανα και ξανα να δουν τι εγινε =)) :))
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από Vasoula »

[-x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Παναγιώτη δεν νομίζω να είναι καλή συμβουλή, γιατί βλέπω το ανθρωπάκι που κτυπάει το ποδαράκι του να ζωντανεύει και να με κυνηγάει με καμιά μαγκούρα!!
:)) :)) :))
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23470
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

:)) :)) :)) :))
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27316
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από Ellaki »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.7

Δημοσίευση από Vasoula »

:violence-axechase: :violence-guntoting: :violence-stickwhack:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”