ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.6

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.6

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

ΚΕΦ. 6- ΑΛ ΕΓΚΟΡ

Η Ματζ είχε αρχίσει να συνηθίζει τα νέα της καθήκοντα στην Μέμσις. Είχε αναλάβει να κατηγοριοποιεί με προτεραιότητες τα θέματα που θεωρούσαν αναγκαία προς συζήτηση οι Ηλίαρχοι στις εκάστοτε συνεδριάσεις καθώς και την έκδοση πρωτοκόλλων τα οποία θα εφαρμόζονταν σε κάθε περίπτωση ανάλογα με τις αποφάσεις του Συμβουλίου.
Ένα πρωινό καθώς κοίταζε τις λίστες με τα νέα θέματα προς εξέταση στην οθόνη του γραφείου της, πρόσεξε και ένα θέμα κλειστό με την κατηγορία «εμπιστευτικό». Αυτό άνοιγε μόνο με κωδικούς που είχαν σταλεί στην προσωπική οθόνη του Αλ-Ραόν. Κοίταξε να δει ποιος ήταν ο αποστολέας και είδε, ότι είχε αποσταλεί από τον Ηλίαρχο του Ινσιλντίν της δικής τους περιφέρειας. Αυτός ήταν ο Αλ-Εγκόρ και δεύτερος σε αξίωμα μετά τον Αλ-Ραόν.
Η Ματζ έκανε να προσπεράσει αυτό το θέμα και να προχωρήσει με τα υπόλοιπα, όταν ένα φωτάκι άρχισε να αναβοσβήνει στην οθόνη της και πατώντας επάνω του πήρε πρόσβαση στο αρχείο.
Δεν ήξερε αν έπρεπε να το διαβάσει ή αν ο ίδιος ο Αλ-Ραόν που είχε πρόσβαση σε όλα τα τερματικά της Μέμσις της περνούσε το αρχείο στην δική της οθόνη. Τελικά αποφάσισε να το ανοίξει.
Το μήνυμα του Αλ-Εγκόρ έγραφε:

Αγαπητέ Συμπολεμιστή,
Μετά από πάρα πολλά χρόνια στην θέση του Ηλίαρχου του Ινσιλντίν ήλθε η ώρα να αποχωρήσω και να επιστρέψω στον Αλντεμπαράν από όπου και οι δύο ξεκινήσαμε με εντολή να βοηθήσουμε στην εποίκηση της Τέρα με την πρώτη ομάδα εθελοντών που κατέφθασε εδώ και να αναπτύξουμε το νέο τρόπο διαβίωσης τους. Αναλογίζομαι πολλές φορές την σκληρότητα εκείνων των χρόνων και τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλαμε για να φτάσει σήμερα αυτός ο πλανήτης να είναι υποδειγματικός.
Φεύγοντας εγώ θα ήθελα να πάρει την θέση μου στο Συμβούλιο ως Ηλίαρχος, αφού ψηφισθεί φυσικά και από τους Ηλίαρχους των άλλων περιφερειών, ο βιολογικός μου γιός. Αν εσύ τον προτείνεις οι άλλοι Ηλίαρχοι δεν θα έχουν λόγο αντίρρησης.
Μπορεί να απορήσεις με αυτό φίλε μου γιατί εμείς οι Ηλίαρχοι δεν επιτρέπεται να έχουμε οικογένεια ούτε παιδιά λόγω της μακροζωίας μας, μια και όλοι οι πολίτες είναι παιδιά μας, αλλά πριν πολλά χρόνια ένα ζευγάρι που μου ήταν ιδιαίτερα αγαπητό ήθελε να αποκτήσει απόγονο.
Όμως τα δοκιμαστικά τεστ ήταν απορριπτικά λόγω μη καλής συμβατότητας.
Παραβίασα λοιπόν για πρώτη φορά τα πρωτόκολλα και τους έδωσα δικό μου γενετικό υλικό .Έτσι απόκτησαν τον απόγονο που τόσο ήθελαν!!
Οι θετοί γονείς του σήμερα έχουν συμπληρώσει τον χρόνο ζωής τους στην Τέρα και έχουν αποχωρήσει. Όμως σύμφωνα με τους νόμους που έχουμε θεσπίσει θεωρούμαι παραβατικός και η επιθυμία μου είναι να αποχωρήσω από την Τέρα οικειοθελώς !!!
Ο γιός μου είναι ένας πολύ αξιόλογος νέος και μόνο πρόσφατα τον ενημέρωσα για την συγγένεια μας. Φυσικά δεν του έχω αναφέρει για την πρόθεση μου να πάρει την θέση μου στο Συμβούλιο, γιατί κάποιος από τους υπάρχοντες συμβούλους μπορεί να θέλει αυτός την θέση του Ηλίαρχου και να μη συμφωνήσει, όμως η δική σου άποψη είναι αυτή που μετράει !!!
Σήμερα ο γιός μου ασχολείται με ιδιαίτερες καλλιέργειες και βιοποικιλότητες και δεν ξέρω καν αν θέλει να πάρει την θέση μου ως Ηλίαρχος ή και Σύμβουλος.!!
Αυτό θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από σένα.
Το όνομα του είναι Όλεξ!!!

Αλ-Εγκορ
Ηλίαρχος Ινσιλντίν


Η Ματζ διαβάζοντας αυτό το εμπιστευτικό μήνυμα το μυαλό της άρχισε να λειτουργεί γρήγορα. Το μήνυμα σίγουρα το είχε ανοίξει ο Ελ-Ραόν και της το προώθησε για να εξετάσει πόσα γνώριζε για την σχέση του Όλεξ και του βιολογικού του πατέρα που ο ίδιος αποκάλεσε τον εαυτό του παραβατικό.!!!
Όμως αυτή η παραβατικότητα του Αλ-Εγκόρ μέχρι ποιου σημείου έφθανε;
Μήπως είχε οργανώσει αυτός κάποια αντίσταση σε νόμους που είχε θεσπίσει το Συμβούλιο και που αυτός είχε ήδη καταπατήσει;
Μήπως ο Όλεξ ήταν μπλεγμένος και αυτός στην οργάνωση και κινούσε μαζί με άλλους υπόγεια νήματα για ανατροπή της υπάρχουσας τάξης στην Τέρα και του ίδιου του Αλ-Ραόν;
Αναπολώντας τα γεγονότα όπως έγιναν το προηγούμενο διάστημα καθώς και την ίδια την συμπεριφορά του φίλου της ένοιωθε ένα βαθύ πόνο μέσα της γιατί η εμπιστοσύνη της είχε αρχίσει να κλονίζεται.
Θυμήθηκε τα λόγια του, που τότε τις είχαν φανεί παράξενα, ότι μπορεί να ερχόντουσαν ο ένας απέναντι του άλλου με κατασκευασμένα στοιχεία. Όμως τι λόγο είχαν να τους αντιπαραβάλλουν αφού οι νόμοι ήταν ξεκάθαροι προς όλους τους ;
Ο Όλεξ ίσως γνώριζε καιρό, και όχι πρόσφατα, για τον βιολογικό του πατέρα, γιατί ήταν αυτός που της είχε πει στην σχολή για φήμες, ότι ο Αλ-Ραόν δεν ήταν από την Τέρα αλλά από τον Αλντεμπαράν !!!!
Ήταν ο Όλεξ που βρήκε αμέσως την ιδιαίτερη κρυψώνα πίσω από τον κρατήρα και όταν προθυμοποιήθηκε να μπει αυτός μέσα ίσως είχε κάποιο λόγο. Θυμήθηκε μια αμυδρή κίνηση του που δεν της είχε δώσει τότε σημασία. Καθώς έβαζε την κάρτα της κυβόσφαιρας μέσα στην τσέπη της στολής με μια αδιόρατη κίνηση τράβηξε κάτι και το έριξε μέσα στην κρυψώνα. Ήταν τότε που εκείνη πήδηξε μέσα για να πιάσει το νανορομπότ που είχε την μορφή εντόμου.
Σύγκρινε μετά την συμπεριφορά του που από την μια ήταν πολύ θερμή απέναντι της και την άλλη γινόταν απόμακρη λες και ήταν άλλος άνθρωπος.
Δεν ήξερε πόσο οι νουθεσίες του Αλ-Εγκόρ τον είχαν επηρεάσει σε θέματα διοίκησης της Τάρα. Ο Αλ-Εγκόρ ήταν δεύτερος μετά τον Αλ-Ραόν και η Ματζ δεν γνώριζε πως έγινε αυτός ο διαχωρισμός. Υπήρξε άραγε κάποια δοκιμασία που έκρινε την καταλληλόλητα του προσώπου για την θέση του Ύπατου Αρχηγού; Μήπως ο Αλ-Εγκόρ δεν αποδέχθηκε ποτέ την δεύτερη θέση και είχε οργανώσει κινήσεις για την καθαίρεση του Αλ-Ραόν;.Σε αυτή την περίπτωση για να στεφθεί αυτός αρχηγός θα έπρεπε να δολοφονηθεί ο Αλ-Ραόν με τέτοιο τρόπο που να μη υπάρξει η παραμικρή υποψία εις βάρος του και να φανεί, ότι ο θάνατος του ήταν ατύχημα.
Τα έντομα ήταν ένας εύσχημος τρόπος. Αν το σχέδιο πετύχαινε τα νανορομπότ θα έπλητταν την Μέμσις και το δηλητήριο θα σκορπούσε τον θάνατο σε πολλούς, γιατί δεν θα το περίμεναν. Μεταξύ αυτών και ο Αλ-Ραόν.!!! Όλοι θα πίστευαν, ότι έγινε κάποιο ατύχημα!!! Πως βρέθηκαν όμως αυτά τα έντομα στην περιοχή κοντά στην Μέμσις, αναρωτήθηκε η Ματζ;; Τα αληθινά έντομα και όχι τα κατευθυνόμενα.!! Μόνο κάποιος με γνώσεις βιοποικιλοτήτων θα μπορούσε να μεταφέρει σε ειδικούς μικροσωλήνες αυτά τα έντομα που ίσως διέμεναν σε περιοχές μη κατοικημένες ή και κοντά στους ωκεανούς ή και σε έλη. Μετά θα έγινε η προσέγγιση με τους συγκεκριμένους βιολόγους. Θα τους ενημέρωσαν, ότι επέκειτο ο θάνατος τους και αν συνεργαζόντουσαν θα έπαιρναν απαλλαγή της ευθανασίας επ’αόριστον.
Στην αρχή θα το δέχθηκαν αλλά μετά κάπου κλονίστηκε η εμπιστοσύνη τους στους συνωμότες και ενημέρωσαν τους γονείς μου για να εξετάσουν το υγρό των φιαλιδίων των ψεύτικων εντόμων.
Όμως φυσικά τα πάντα παρακολουθούνταν και οι εξελίξεις που ακολούθησαν ήταν οι αναμενόμενες.
Δεν μπορούσε να το πιστέψει η Ματζ, ότι μπορεί να ήταν και ο αγαπημένος της Όλεξ ανακατεμένος στον θάνατο των γονιών της από δήθεν ατύχημα.



Ο Αλ-Ραόν θα γνώριζε τα πάντα και ο Όλεξ σίγουρα θα ήταν υπό παρακολούθηση. Φαίνεται όμως, ότι ήθελε να εξακριβώσει πόσο ήταν και αυτή ανακατεμένη σε αυτήν την ιστορία. Έστησε λοιπόν την δήθεν έρευνα ρουτίνας για να την έχει από κοντά. Ο Αλ-Ραόν παρακολουθείτο συνεχώς από μέλη της αντίστασης και η συσκευή που έβαλε ο Όλεξ το γραφείο του δεν ήταν για να μάθει πόσα ξέρουν για αυτόν και για εμένα αλλά πόσα ξέρουν στην Μέμσις για την ίδια την οργάνωση. Το μήνυμα ήταν διφορούμενο αλλά τώρα της ήταν ξεκάθαρο. «Παρακολουθείστε τους» Σίγουρα υπήρχαν και άλλα μέλη της οργάνωσης σε καίριες θέσεις που γνώριζαν τα πάντα.
Ο κόσμος της Μαζ είχε αρχίσει να καταρρέει !!! Όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής έδειχναν, ότι ο αγαπημένος της δεν ήταν ειλικρινής απέναντι της και μάλιστα φάνηκε, ότι επιθυμούσε να κλείσει αυτή τη ιστορία το συντομότερο, γιατί υπήρχαν άλλα σχέδια. Αν έπαιρνε την θέση Ηλίαρχου και μάλιστα του Αλ-Εγκόρ θα έπρεπε να περάσει και αυτός κάποια δοκιμασία για να μπει στους Αθάνατους. Αυτό θα σήμαινε, ότι θα έμενε μόνος του.!!! Αν γινόταν μόνο Σύμβουλος τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
Όμως είχε την αίσθηση, ότι ο Αλ-Εγκόρ ήταν σαν να προκαλούσε τον Αλ-Ραόν. Αν έλεγε όχι στην πρόταση του θα έδειχνε φόβο και δειλία. Αν δεχόταν να αναμετρηθεί με τον Όλεξ τότε πολλά μπορούσαν να αλλάξουν.
Εκείνος είχε την εμπειρία χρόνων. Ο Όλεξ ήταν νέος αλλά σίγουρα θα είχε εκπαιδευτεί καλά από τον Αλ-Εγκόρ. Αφού το σχέδιο εξόντωσης του Αλ-Ραόν δεν καρποφόρησε, τότε μάλλον μπήκε σε δράση ένα δεύτερο που ήταν η κατά μέτωπο αντιμετώπιση του Ανώτατου Άρχοντα με ίσως κάποια ατού που δεν της ήταν γνωστά.
Αναρωτιόταν αν τα πράγματα εξελίσσονταν ραγδαία και έπρεπε να πάρει θέση δεν ήταν σίγουρη, ότι θα ήταν υπέρ του Όλεξ, ιδιαίτερα με την πιθανή του ανάμιξη στον θάνατο των γονιών της και όχι υπέρ του Αλ-Ραόν που μέχρι στιγμής δεν είχε κάτι χειροπιαστό εις βάρος του.
Οι κανόνες που ίσχυαν σε όλη την Τέρα δεν την είχαν ενοχλήσει μέχρι στιγμής, γιατί δεν την είχαν εμποδίσει να κάνει όσα επιθυμούσε. Η ίδια δεν είχε πολλούς φίλους, πλην του Όλεξ, και δεν είχε νοιώσει ότι οι ελευθερίες της παραβιάζονταν, γιατί πάντα έκανε αυτά που ένοιωθε.

Όμως η πορεία των γεγονότων θα έδειχνε άλλη μια φορά, ότι όσα νόμιζε για αληθινά μόνο τέτοια δεν θα ήταν!!!

./.
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.6

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Ο καύσωνας έγινε εποικοδομητικός!!!
Με τις παραλίες να πήζουν από κόσμο σκέφτηκα Χρυσούλα στρώσου με το Α/C και γράψε τα προσεχή σενάρια 1500 εικόνων σε πρώτη φάση.

Αν θέλετε μπορείτε να περιμένετε να τα διαβάσετε όλα μαζί!!!

>:d< >:d< >:d<
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29986
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.6

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:romance-adore:
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27313
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.6

Δημοσίευση από Ellaki »

με τρώει η αγωνία :-ss
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33566
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.6

Δημοσίευση από Annoula »

:romance-heartstiny:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23467
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.6

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

O:-) O:-) O:-)
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.6

Δημοσίευση από Vasoula »

:animals-dogrun:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης
Δημοσιεύσεις: 4576
Εγγραφή: 29 Ιαν 2011 1:10 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.6

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Ευχαριστούμε πολύ Χρυσούλα!

:romance-heartbeating: :romance-grouphug: :romance-heartbeating:
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”