ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.5

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.5

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

ΚΕΦ. 5- Ο ΚΡΑΤΗΡΑΣ

Η Ματζ έφυγε από το χώρο των ερευνών και επέστρεψε στο διαμέρισμα της. Είχε χρησιμοποιήσει για να πάει κάποιο γενικό μέσο μεταφοράς και με το ίδιο επέστρεψε.
Στο διαμέρισμα της έκανε πολλές σκέψεις πως θα παρουσιάσει τα γεγονότα στον Αλ-Ραόν για να γίνει πιστευτή και προπαντός να μην υποπτευθεί, ότι κάτι γνώριζε και του το έκρυβε.
Έτσι όταν ένοιωσε έτοιμη κατευθύνθηκε στο γραφείο του. Ο Α-Ραόν την δέχτηκε εγκάρδια και την ρώτησε τι έγινε με τον φίλο της. Εκείνη του εξέθεσε τον λόγο που δεν ήλθε ο Όλεξ μαζί της και αυτός την διαβεβαίωσε, ότι είχε δώσει ήδη εντολή στην ειδική υπηρεσία, που ήταν υπεύθυνη για όλη την βλάστηση στην Τέρα, να επικοινωνήσει μαζί του και να αναθέσει την επίβλεψη των ειδικών καλλιεργειών του Όλεξ σε εξειδικευμένο προσωπικό.
Η Ματζ δεν μπόρεσε να μη εκπλαγεί με την ταχύτητα που όλα γινόντουσαν λες και οι κινήσεις τους ήταν σε συνεχή παρακολούθηση αλλά χαμογέλασε και του είπε, ότι ήθελε ακόμα κάτι.!!!
Θα ήθελε να είχε αυτή και ο φίλος της πρόσβαση σε ένα αυτοκινούμενο, που θα ήταν πιο ευέλικτο από ένα αερόπλοιο, γιατί από τις επισκέψεις που είχε κάνει στην έρημο είχε παρατηρήσει, ότι δύσκολα κρυβόταν ένα ιπτάμενο όχημα παρά τον μηχανισμό κάλυψης που είχε, και πιθανόν αν κρύβονταν κάποιοι πίσω από την κινητικότητα στην έρημο ίσως είχαν μεταφέρει την κρυψώνα τους σε άλλο σημείο. Θα ήταν ευκολότερο να εντοπίσουν ίχνη επί του εδάφους ή πίσω από αμμόλοφους με όχημα ξηράς παρά με ιπτάμενο μέσο.
Μόλις το άκουσε αυτό ο Αλ-Ραόν το πρόσωπο του συννέφιασε και κοιτώντας την διαπεραστικά την ρώτησε, εάν είχε κάποιες υποψίες ή είχε ανακαλύψει κάτι.
Αστραπιαία η Ματζ κατάλαβε, ότι ο Αλ_Ραόν είχε ενημερωθεί από τον επικεφαλής των ερευνών. Είχε καλύψει όμως καλά τα ίχνη αναζήτησης της στην βάση δεδομένων και θα αργούσαν, αν το κατάφερναν τελικά, να ανακαλύψουν τι έψαχνε!!!!
Τότε κοιτώντας τον θαρρετά του αποκρίθηκε, ότι είχε βάσιμες υποψίες, ότι κάποιοι κρύβονταν πίσω από την κινητικότητα στην έρημο που σίγουρα είχε να κάνει και με την εξαφάνιση των βιολόγων. Πιθανόν ο κρατήρας του ηφαιστείου και οι αμμόλοφοι παρακάτω να χρειάζονταν πιο λεπτομερή έλεγχο και παρακολούθηση, συνέχισε η Ματζ.!!
Με ένα αυτοκινούμενο θα έκαναν πολλές στάσεις για να μελετήσουν την μορφολογία και τις αλλαγές στο έδαφος για να εντοπίσουν εάν κάποιοι είχαν στήσει υπόγειες σήραγγες προς διαφυγή.
Μάλιστα σήμερα επισκέφθηκα το τμήμα ερευνών, συνέχισε η Ματζ, για να αναζητήσω στη βάση δεδομένων εάν υπήρχαν χάρτες της περιοχής γύρω από την έρημο, ή κάποιο άλλο στοιχείο που θα διευκόλυνε την έρευνα μας.
Ο ήρεμος τόνος της φωνής της έκανε τον Αλ-Ραόν να χαλαρώσει και της είπε, ότι θα της έδινε ένα τελευταίας τεχνολογίας όχημα, την κυβόσφαιρα που μπορούσε να κινείται τόσο επί εδάφους με ενισχυμένους τροχούς ακόμα και σε ανώμαλα εδάφη ή σε άλλα με λεπτή άμμο, όπως στην έρημο, και θα μπορούσε με το μάζεμα των τροχών να πετάει σε χαμηλό όμως ύψος.
Της έδωσε μια μικρή μεταλλική κάρτα και της είπε να την δείξει στο προσωπικό που ήταν στα υπόστεγα με τα αεριωθούμενα.
Εκείνη την στιγμή μπήκε μέσα στο γραφείο του Αλ-Ραόν ένας γραμματέας συνοδεύοντας τον Ολεξ, που μόλις είχε φθάσει.
Αφού έγιναν οι συστάσεις, ο Όλεξ ευχαρίστησε τον Αλ-Ραόν, γιατί το ειδικό γραφείο έστειλε αμέσως κατάλληλο προσωπικό για τις ειδικές καλλιέργειες που είχε και έτσι αυτός μπόρεσε με ένα ταχυσκάφος να έλθει στην Μέμσις.
Ο Αλ-Ραόν του ανέφερε, ότι θα είχε και εκείνος ένα διαμέρισμα στο ίδιο συγκρότημα με την Ματζ, ώστε να έχουν χρόνο για την έρευνα τους χωρίς καθυστερήσεις μετακίνησης.
Φεύγοντας από το γραφείο, η Ματζ έδειξε την κάρτα για την κυβόσφαιρα στον Όλεξ που θα ήταν το όχημα τους στο εξής. Επίσης του έκανε νόημα ότι θα του έλεγε και άλλα, όταν θα ήταν σε ουδέτερο έδαφος.
Έξω τους περίμενε ένα ρομπότ και τους οδήγησε στο διαμέρισμα του Όλεξ που ήταν ελάχιστα πιο μακριά από αυτό της Ματζ. Του έδωσε την κάρτα κλειδί και απομακρύνθηκε. Ο Όλεξ άφησε ένα μικρό σακίδιο με προσωπικά του αντικείμενα μέσα και έκανε νόημα στην Ματζ να πάνε να πάρουν την κυβόσφαιρα και να κάνουν μία πρώτη αναγνώριση δια ξηράς στην περιοχή της ερήμου. Καθώς πήγαιναν στο υπόστεγο με τα πόδια η Ματζ ετοιμαζόταν να του διηγηθεί τι είχε ανακαλύψει για τους βιολόγους, όταν ο Όλεξ την σταμάτησε. Μέσα από το πουκάμισο του ακουγόταν ένας μακρόσυρτος ήχος. Σε λίγο σταμάτησε. Της έκανε νόημα να μην μιλήσει.
Έφθασαν στο υπόστεγο και βλέποντας την κάρτα ο υπεύθυνος έφερε την κυβόσφαιρα. Το όχημα ήταν σφαιρικό ενώ η εσωτερική του διάταξη έμοιαζε με κύβο. Είχε δύο καθίσματα για τους οδηγούς. Τους έδειξε την λειτουργία της που ήταν κατανοητή και στους δύο. Η κάρτα ήταν για το μαγνητικό της κλείδωμα και ξεκλείδωμα ακόμα και από απόσταση.

Αν αντιμετώπιζαν πρόβλημα υπήρχε εντός της κυβόσφαιρας άμεση επικοινωνία με τους επόπτες εναέριου ελέγχου και θα μπορούσαν να αναφέρουν κάθε κακή λειτουργία ή βλάβη ανά πάσα στιγμή. Έτσι οδηγώντας αυτό το νέο μέσο πέταξαν για την έρημο.
Σταμάτησαν για λίγο σε ένα σημείο και βγήκαν έξω. Ο Όλεξ άνοιξε το πουκάμισο του και έβγαλε από μέσα μια μικρή διάφανη συσκευή. Το πουκάμισο του ήταν από ειδικό συμπαγές υλικό κατάλληλο για διάφορες θερμοκρασίες. Στην συσκευή είχαν καταγραφεί διάφορα σήματα που έμοιαζαν τελείες, παύλες και άλλα σχήματα που δεν περιλαμβάνονταν στο αλφάβητο της Τέρα. Στο έκπληκτο βλέμμα της ο Όλεξ της εξήγησε, ότι είχε βάλει με τρόπο μια τέτοια συσκευή στο γραφείο του Αλ-Ραόν γνωρίζοντας, ότι κινδύνευε με εξορία ή θάνατο αν ανακαλυπτόταν.
Εκείνοι μας παρακολουθούν σίγουρα της είπε. Πρέπει να γνωρίζουμε και εμείς για να παίρνουμε προφυλάξεις. Η συσκευή αυτή είναι φτιαγμένη από μένα και κανένας δεν γνωρίζει πως λειτουργεί. Τα μαθήματα που κάναμε μαζί στη ηλεκτρομηχανική απέδωσαν και έχω μελετήσει πολύ και μόνος μου. Θα πρέπει να σου μάθω τον συμβολισμό της συσκευής για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί!!!
Τι υποψιάζεσαι τον ρώτησε εκείνη κατάπληκτη; Πολλά, αλλά σιγά σιγά αποκρίθηκε εκείνος!!!
Εννοείς, ότι όταν με ρώτησε ο Αλ-Ραόν αν γνωρίζω κάποιον έμπιστο ήταν για να έλθει σε επαφή μαζί σου αναρωτήθηκε η Ματζ σοκαρισμένη από όσα άκουγε!!!
Μπορεί αλλά παίρνω πολλές προφυλάξεις και δεν εμπιστεύομαι κανένα παρά μονάχα εσένα. Της ανέλυσε τους συμβολισμούς και η Ματζ δεν δυσκολεύτηκε να τους απομνημονεύσει, γιατί στην έρευνα χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένη γλώσσα πολλές φορές.
Μετά κοίταξαν τι έβγαινε στην οθόνη της μικροσυσκευής και την αποκωδικοποίησαν. Κάθε συμβολισμός και ένα γράμμα.
«Παρακολουθείστε τους» έλεγε το μήνυμα. «Γνωρίζουν πολλά και θα πρέπει να μάθουμε τι ακριβώς»
Η Ματζ είχε χλομιάσει!!! Ήξερε και από τον δικό της τομέα, ότι οι επιθεωρητές ήταν αδίστακτοι. Σίγουρα είχαν πάρει εντολές από τον Αλ-Ραόν, γιατί μόνο αυτός έδινε εντολές προς όλους. Είχε την απόλυτη εξουσία και ίσως φοβόταν, ότι κάποιος ή κάποιοι επιβουλεύονταν το αξίωμα του. Τώρα έδεναν όλα και σίγουρα πια τους χρησιμοποιούσε για να δει πόσο μακριά θα έφταναν, για να τους σταματήσει μετά καθ΄ οιονδήποτε τρόπο.!
Τι κάνουμε τώρα; Αναρωτήθηκε η Ματζ.
Αυτό που μας ανατέθηκε αποκρίθηκε εκείνος. Η πορεία θα δείξει πως θα κινηθούμε. Τώρα πάμε πρώτα στον κρατήρα που υπήρξαν οι πρώτες ενδείξεις και μετά βλέπουμε.


Έτσι μπήκαν πάλι μέσα στην κυβόσφαιρα και αφού πέρασαν τους αμμόλοφους, που δεν έδειχναν καμία κινητικότητα όπως άλλες φορές, κατευθύνθηκαν προς τον κρατήρα. Πλησιάζοντας κατέβασαν τους τροχούς και το όχημα άρχισε να κυλά σαν έλκηθρο στην λεπτή άμμο. Σε λίγα λεπτά έφθασαν στον μεγάλο κρατήρα.
Βγαίνοντας από το όχημα για να παρατηρήσουν την περιοχή η Ματζ του διηγήθηκε όσα είχε ανακαλύψει στη βάση δεδομένων του γραφείου ερευνών. Αυτά που μου λες της ανέφερε τότε ο Όλεξ επιβεβαιώνουν τις υποψίες μου, ότι κάτι γνώριζαν για τους γονείς σου και τους βιολόγους και έδρασαν άμεσα. Πιστεύοντας, ότι μπορεί και συ να γνώριζες κάτι σου ανέθεσαν την έρευνα για να σε έχουν από κοντά. Εμένα δεν μπορούν να με παρακολουθήσουν με κάμερες, γιατί είμαι πάντα έξω και στο αγρόκτημα αν το έχουν προσπαθήσει οι λήψεις του θα είναι θολές, γιατί έχω δημιουργήσει παρεμβολές στις συχνότητες τους χωρίς να μπορούν να το εξακριβώσουν. Την στιγμή που δεν μπορούν να με παρακολουθούν, όπως γίνεται με όλους τους κατοίκους της Τέρα αυτόματα καταγράφομαι ως αντιστασιακός ή παραβατικός και για να με έχουν από κοντά, σου πρότειναν κάποιο συνεργάτη, γνωρίζοντας ήδη την φιλία που έχουμε από την Σχολή. Έτσι θα μπορούν να επιβλέπουν και τους δύο μας.
Πρόσεξε μόνο, συνέχισε ο Όλεξ, γιατί μπορεί να στρέψουν τον ένα μας εναντίον του άλλου με κατασκευασμένα στοιχεία. Εγώ σε εμπιστεύομαι απόλυτα Ματζ. Πιστεύω το ίδιο και συ, ώστε να μη χρειαστεί ποτέ να βρεθούμε απέναντι.
Με αυτά τα λόγια ένοιωσε η Ματζ να της κόβεται η ανάσα. Δεν είχε κανένα άλλο κοντινό πρόσωπο και ο Όλεξ ήταν για αυτήν κάτι παραπάνω από φίλος. Να τον προδώσει γιατί;;Σκέφθηκε, ότι ο Όλεξ πάντα έμενε λίγο απόμακρος παρόλο που γνώριζε τα αισθήματα που έτρεφε για αυτόν και δεν ήθελε συχνή επικοινωνία μαζί της. Τώρα μόνο επικοινώνησαν ξανά λόγω της έρευνας που τους ανέθεσαν. Μήπως για αυτό που γνώριζε, ότι τα ζευγάρια έφευγαν μαζί; Αλλά και οι δύο ήταν πάρα πολύ νέοι για να κάνουν τέτοιες σκέψεις. Τότε τι τον κρατούσε μακριά, ενώ γνώριζε καλά από την εποχή που σπούδαζαν, ότι και εκείνος έτρεφε αισθήματα για εκείνη; Ούτε είχε δείξει ποτέ ενδιαφέρον για κάποια άλλη.
Βγήκε από τον λαβύρινθο των σκέψεων της και τον ρώτησε στα ίσια τι τον έκανε να σκεφτεί, ότι μπορεί να έστρεφαν τον ένα έναντι του άλλου;

Τότε και εκείνος της κοίταξε στα μάτια και της αποκρίθηκε, ότι μετά την επίσκεψη της στο αγρόκτημα βρήκε σε ένα σημείο εκεί που καθόντουσαν ένα πομπό. Είχε ψάξει τον χώρο πολλές φορές και δεν είχε βρει κάτι μέχρι την επίσκεψη της .
Ήμουν σίγουρος όμως, ότι εσύ δεν έκανες τίποτα, γιατί λίγο πριν έλθεις είχα δει το drone μύγα που μπήκε μέσα στον χώρο από ένα άνοιγμα. Φυσικά έβαλε τον πομπό και έφυγε αμέσως. Αυτό έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου.
Όμως τον βρήκα και τον απενεργοποίησα, αλλά κάποιες κουβέντες μας ίσως να έμειναν στην αναπληρωματική μνήμη!!
Δεν σε ξάφνιασε πόσο γρήγορα έστειλαν κάποιους για τις καλλιέργειες, για να φύγω για την Μέμσις;
Καταλαβαίνεις τώρα πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα και για τους δύο μας; Δεν γνωρίζω αν και οι δικοί μου γονείς ήταν μέλη σε κάποια οργάνωση και επέσπευσαν τον θάνατο τους ή ίσως ανακάλυψαν τον τελευταίο τηλεφώνημα που μου έκαναν και είμαι πλέον και εγώ υπό παρακολούθηση.
Η Ματζ προσπαθούσε να κρατηθεί στα πόδια της μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις.
Τότε παίρνοντας βαθιά ανάσα και κάνοντας σταθερή την φωνή της είπε στον Όλεξ.: Ακόμα και αν μου στοιχίσει την ζωή μου θα βρω τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά!!! Θα ήθελα όμως φίλε μου να συνεχίσεις να με εμπιστεύεσαι και να μη μου κρύβεις γεγονότα, γιατί εγώ δεν πρόκειται να υποκύψω σε κανένα εκβιασμό ή πίεση και δεν θα κάνω τίποτα που θα είναι αντίθετο με την καρδιά μου. Εκείνη την στιγμή ο Όλεξ την αγκάλιασε σφιχτά και την φίλησε. Ούτε εγώ της αποκρίθηκε. Όμως ο φαινομενικά αγγελικός κόσμος τους έχει πολύ έλεγχο και καταπάτηση κάθε πρωτοβουλίας και δικαιώματος που θα κάνουν κάθε τι δυνατό για να καταστρέψουν δύο ελεύθερα πνεύματα. Αν βασιστούμε όμως στην αγάπη και αφοσίωση που έχουμε ο ένας για τον άλλο δεν θα μπορέσουν να μας συντρίψουν.

Ας πάμε λοιπόν τώρα, που ξεκαθαρίσαμε τα πάντα μεταξύ μας, γύρω από τον κρατήρα, για να δούμε αν έχει να μας δείξει κάτι, συνέχισε ο Όλεξ. Κλείδωσε το όχημα με την κάρτα και τράβηξαν πεζή. Η άμμος γύρω από τον κρατήρα ήταν πιο συμπαγής και μπορούσαν να περπατήσουν χωρίς δυσκολία. Είχαν βάλει όμως ο καθένας και από μία ειδική στολή που πάντα υπήρχε σε κάθε αερόπλοιο για αποστολές πέρα από την κατοικημένη περιοχή.
Καθώς βρισκόντουσαν στην πίσω πλευρά του κρατήρα που ήταν υπερυψωμένος, διέκρινε ο Όλεξ λίγο πιο κάτω από το στόμιο του να έχει υποχωρήσει η άμμος και κάτι να φαίνεται αμυδρά.
Πλησίασε πιο κοντά και καθαρίζοντας την άμμο λίγο με το χέρι του φάνηκε μια συμπαγής επιφάνεια από κάποιο μέταλλο. Προσπαθώντας να καταλάβει τι ήταν την κτύπησε λίγο πιο δυνατά με μια πέτρα που βρήκε εκεί κοντά. Δεν υπήρξε κάποια αντίδραση.
Τότε άρχισε να ξαναχτυπά με ρυθμικό τόνο. Ένα χτύπημα-παύση. Δεύτερο χτύπημα -παύση. Τρίτο χτύπημα -παύση.
Τότε η επιφάνεια κουνήθηκε και τραβήχτηκε προς το πλάι αφήνοντας μια μικρή δίοδο που δύσκολα μπορούσε κάποιος να μπει μέσα.
Τότε η Ματζ βάζοντας τα ειδικά γάντια που ήταν εξάρτημα της στολής και κρέμονταν από την μέση της έβαλε με θάρρος το χέρι της μέσα. Ψαχουλεύοντας δεξιά αριστερά έπιασε κάτι σαν μοχλό που εξείχε και τον τράβηξε.
Με έναν υπόκωφο θόρυβο ακούστηκε κάτι να τρίζει και μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους άνοιξε εξωτερικά στην βάση του κρατήρα μια υπόγεια καταπακτή που ήταν ευρύχωρη και μπορούσε να πηδήξει μέσα κάποιος αν ήθελε.
Κοιτάχτηκαν και οι δύο με σημασία. Συμπέραναν, ότι τα drones έμπαιναν μέσα από τον κρατήρα στον απέναντι τοίχο που άνοιγε από μέσα ενώ υπήρχε και είσοδος που άνοιγε στο ίδιο σημείο με κάποιο μηχανισμό από έξω.
Συζήτησαν, ότι ίσως να ήταν κάποιο απομεινάρι καταφυγίου τότε που οι πρώτοι κάτοικοι δεν είχαν αναπτύξει τον πολιτισμό που είχε τώρα η Τέρα.
Πιθανόν να ήταν και το κρησφύγετο κάποιων αντίθετων με τους νόμους που ίσχυαν τώρα στην Τέρα.
Θα πρέπει να δούμε που οδηγεί αυτή η κρυψώνα για να αποκλείσουμε κάποιες περιπτώσεις είπε ο Όλεξ. Θα πάρω κάποια πράγματα από την κυβόσφαιρα και θα μπω μέσα. Γνωρίζω πολύ καλά από μορφολογία εδάφους και θα αντιληφθώ αν είναι τωρινό ή παλαιό. Εσύ θα με ακολουθείς στην επιφάνεια πεζή ανάλογα με το σήμα γεωεντοπισμού που θα σου δίνω. Όμως η Ματζ δεν άκουσε τα τελευταία λόγια που της είπε, γιατί είχε πηδήξει ήδη μέσα στην κρυψώνα που δεν είχε μεγάλο βάθος. Μάζεψε κάτι από κάτω, που είχε δει από πάνω και του έκανε νόημα να της πετάξει ένα σχοινί που είχε δει στην κυβόσφαιρα.
Ο Όλεξ πήγε τρέχοντας στην κυβόσφαιρα από την άλλη μεριά του κρατήρα, ευτυχώς είχε την κάρτα μαζί του και την άνοιξε, πήρε σχοινί και ένα μεταλλικό πάσσαλο και επέστρεψε. Έριξε την μια άκρη του σχοινιού στην Ματζ και την άλλη την στερέωσε στον μεταλλικό πάσσαλο που έμπηξε στο χώμα. Η Ματζ σκαρφάλωσε και ανέβηκε επάνω με ευκολία. Βλέποντας την έκφραση του, χαμογέλασε και του είπε, ότι η αναρρίχηση ήταν μέσα στην εκπαίδευση της σαν πιλότος .
Άνοιξε την παλάμη της και του έδειξε τι είχε μαζέψει από κάτω.
Έμοιαζε με γιγάντιο έντομο. Όμως τρίβοντας το δέρμα του με το χέρι της αυτό ξεφλούδισε και φάνηκε, ότι κάλυπτε ένα μικρό φιαλίδιο που ήταν άδειο. Σε κάποιο σημείο υπήρχε, θέση νανομπαταρίας.
Τότε η Ματζ κοίταξε τον Όλεξ και του είπε. Αυτό μοιάζει με τα έντομα που είχαμε περιφράξει και που οι βιολόγοι επισκέπτονταν κάθε 20 ημέρες περίπου για να τα μελετούν.

Ίσως τα πραγματικά έντομα να τα είχαν εξοντώσει κάποιοι σταδιακά και να τα είχαν αντικαταστήσει με αυτά τα ρομποτάκια για να επιτεθούν στην Μέμσις σκορπώντας δηλητήριο με αναθυμιάσεις ή και με τσίμπημα. Φαίνεται οι τελευταίοι βιολόγοι κάτι υποψιάστηκαν και το συζήτησαν με τους γονείς μου με τα αναμενόμενα αποτελέσματα!!!
Ο στόχος ήταν πιθανόν ο Αλ-Ραόν και η αντικατάσταση του.!!!!!
Φαίνεται τα νεκρά έντομα τα έφερναν σε κάποιο σημείο ίσως εδώ κάτω και έκαναν την ανταλλαγή, συνέχισε σκεπτικά η Ματζ.
Τα drones μέσα στον κρατήρα ήταν μάλλον για να δίνουν πληροφορίες. Οι αμμόλοφοι που μετακινούνταν φαντάζομαι, ότι ήταν μια οφθαλμική αυταπάτη για να μη γίνεται αντιληπτή η μετακίνηση όμοιων συμπαγών μεγάλων δοχείων έτοιμων για την ανταλλαγή των νεκρών εντόμων που έβγαζαν κρυφά έξω με τα έντομα ρομποτάκια. Ήταν τέτοια η ομοιότητα που ίσως ξεγέλασε στην αρχή κάποιους που δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι είχε σχεδιαστεί κάποια πλεκτάνη. Αυτή εδώ η καταπακτή μάλλον χρησίμευε για κρυψώνα ή κάποιο άλλο σημείο στα τοιχώματα του κρατήρα.
Για αυτό είχα δει στην οθόνη την τελευταία φορά, ότι τα έντομα έκαναν σαν τρελά. Οι μπαταρίες τους είχαν αρχίσει μάλλον να εξαντλούνται μονολόγησε η Ματζ.

Έμπαιναν σίγουρα κάποιοι μέσα στον περιφραγμένο χώρο για την αντικατάσταση των εντόμων με την βοήθεια του ιολόγου, που θα τους είχε δώσει στην αρχή κάποια δακτυλικά αποτυπώματα και μετά για να σιγουρέψει την τελική φάση μπήκε και ο ίδιος μέσα με πρόσχημα την μόλυνση. Αυτό μέχρι που τον σκότωσαν τελικά για κάποιο λόγο, όπως ίσως και τους τελευταίους βιολόγους, όταν ανακάλυψαν την απάτη μεταφέροντας αλλού τα πτώματα τους για να θολώσουν τα νερά. Το ίδιο θα έκαναν και με τους γονείς μου, που περίμεναν δείγμα του φιαλιδίου των μηχανοκίνητων εντόμων προς ανάλυση. Σίγουρα θα είχαν κάποιο όχημα ξηράς που το μετακινούσαν με καμουφλάζ.
Όταν είδαν ότι υπήρχε κίνδυνος να αποκαλυφθούν σταμάτησαν την επίθεση τους για μια πιο κατάλληλη στιγμή. Πιστεύω, ότι και κάποιος από τους επιθεωρητές ήταν στο σχέδιο για να θολώνει τα νερά. Αυτός σίγουρα θα άκουσε και το τελευταίο ηχητικό μήνυμα που έστειλαν προς τους γονείς μου που ήταν υπό παρακολούθηση σίγουρα πια.

Η περιοχή των εντόμων παραδόθηκε στις φλόγες και οι έρευνες για την εξαφάνιση των βιολόγων φαινομενικά σταμάτησαν με εντολή του Αλ-Ραόν.
Τότε δεν έχουμε να ερευνήσουμε τίποτε άλλο για την ώρα είπε σκεφτικά ο Όλεξ και δεν έχουμε παρά να πούμε την εκδοχή πως έγιναν τα πράγματα στον Αλ-Ραόν.
Οι όποιοι αντιστασιακοί, αν υπήρξαν πραγματικά και δεν ήταν όλο αυτό μια εφεύρεση του γραφείου της Μέμσις, δεν φαίνεται να συνεχίζουν. Όλα μοιάζουν ήρεμα εδώ.!!!
Αν όμως όλα αυτά τα είχε δημιούργησε η Μέμσις και ο ίδιος ο Αλ-Ραόν τι λόγο είχε να αντικαταστήσει τα δηλητηριώδη έντομα με ρομποτάκια αναρωτήθηκε η Ματζ;; Γιατί μου ζήτησε να ερευνήσω το θέμα;;
Ίσως ήθελε να καταπνίξει κάποια ανταρσία, που πιθανόν ήταν έτοιμη να ξεσπάσει αποκρίθηκε ο Όλεξ και είχε ενημερωθεί για αυτό από το γραφείο Επιθεωρητών.
Έτσι η έρευνα θα σταματήσει μάλλον εδώ μια και δεν έχουμε κάποιες άλλες ενδείξεις. Για να μπορούσαμε να συνεχίσουμε θα έπρεπε να είχαμε πρόσβαση στα αρχεία των Επιθεωρητών και αυτό δεν θα το επέτρεπε ο Αλ-Ραόν αν ήταν η Μέμσις ανακατεμένη, μονολόγησε η Ματζ
Ο Όλεξ της έσφιξε το χέρι με κατανόηση και πήραν τον δρόμο της επιστροφής αμίλητοι και οι δύο.
Την επομένη παρουσιάστηκαν και οι δύο στον Αλ-Ραόν και του εξιστόρησαν τι είχαν ανακαλύψει χωρίς να του αναφέρουν φυσικά, τις υποψίες τους για την ανάμιξη της Μέμσις σε αυτή την υπόθεση.
Εκείνος ακούγοντας την εξιστόρηση τους δεν έδειξε να ξαφνιάστηκε. Είχε και ο ίδιος κάποιες υποψίες τους είπε, ότι κάτι σχεδιαζόταν για την Μέμσις και ο λόγος της έρευνας ήταν να μάθει ποιοι κρύβονταν πίσω από όλο αυτό και με ποιο απώτερο σκοπό!!!
Δεν υπάρχει πια κινητικότητα ούτε στους αμμόλοφους ούτε στον κρατήρα και μάλλον φαίνεται να το σταμάτησαν, όποιοι σχεδίαζαν κάτι αποκρίθηκε η Ματζ.

Ο Αλ-Ραόν τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια τους και είπε στην Ματζ, ότι αντί να επιστρέψει στο τμήμα Ερευνών μπορούσε να παραμείνει στην Μέμσις στην υπηρεσία του. Ο Όλεξ συνέχισε θα μπορούσε να επιστρέψει στις αγαπημένες του καλλιέργειες.

Όταν έφυγαν από το γραφείο του Αλ-Ραόν η Ματζ είπε στον Όλεξ ότι θα έμενε στην Μέμσις, γιατί ίσως εκεί μάθαινε κάποια στιγμή περισσότερες πληροφορίες για όλη αυτή την παράξενη υπόθεση για την οποία ο Αλ-Ραόν φάνηκε, ότι ήδη γνώριζε.
Γιατί όμως έβαλε αυτήν συγκεκριμένα να ερευνήσει το θέμα και δεν διάλεξε κάποιον έμπιστο του Επιθεωρητή που σίγουρα θα είχε πρόσβαση σε κάμερες και αρχεία έμενε αδιευκρίνιστο. Την ίδια απορία είχε γιατί έφερε τον Όλεξ αφού όλα του ήταν γνωστά εξ αρχής.
Ο Όλεξ την αποχαιρέτησε αγκαλιάζοντας την και της ανέφερε, ότι θα ερχόταν όσο πιο συχνά μπορούσε για να την βλέπει. Την συμβούλεψε δε να μην ασχοληθεί περισσότερο με αυτή την υπόθεση, γιατί ίσως της έφερνε πόνο και θλίψη.
Έτσι πήρε ο καθένας τον δρόμο του.
Μόνο που η Ματζ θα μάθαινε μέσα από δύσκολες εξελίξεις, ότι οι καταστάσεις μπορεί να γίνουν πολύ πιο οδυνηρές αν αυτό που σου δείχνει η καρδιά σου δεν μπορείς ή δεν θέλεις να το αποδεχτείς.!!!




./.
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.5

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Εδώ φίλοι μου σταματώ, για να σας αφήσω να το διαβάσετε με ησυχία!!!

Όμως δεν είναι ακόμα ορατό το τέλος του λαβύρινθου!!!!!

Υπομονή


Μάλλον αυτό ήταν εκπαίδευση για μένα στην υπομονή

:-? :-? :-? :-? :-? :-?
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29986
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.5

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Υπομονή :)) :)) :)) μονορούφι τα διάβασα O:-) O:-) O:-)

:x :x :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.5

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Και εγώ αν δεν το διάβαζα έτσι,δεν θα το δημοσίευα!!!
Ακολουθούν και άλλα επεισόδια που σε απορροφούν το ίδιο μέχρι το φινάλε!!

Συνεχίζουμε

:* O:-)
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29986
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.5

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:)
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.5

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι αλλά καθυστερείς Χρυσουλίτσα...καθυστερείς!


:angry-tappingfoot:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33566
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.5

Δημοσίευση από Annoula »

:)) :)) :))
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.5

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Φίλοι μου
Με το παραπάνω επεισόδιο/κεφάλαιο έκλεισε ο πρώτος κύκλος της ιστορίας μας και η Φαντασία μου έδειξε το δεύτερο μέρος πάλι με 5 επεισόδια. Το λέω αυτό γιατί μου εμφάνισε 3000 εικόνες τις οποίες εγώ πρέπει να συνθέσω σε κείμενα και έχει πολύ δουλειά.
Εγώ όπως έχω αναφέρει πολλές φορές είμαι αφηγήτρια ( storyteller) και δεν μου υπαγορεύεται κείμενο.
Εγώ πρέπει να το στήσω όλο καθ'υπόδειξη των εικόνων που εμφανίζονται. Σαν ταινία του Netflix!!
Οπότε πιστεύω ότι θα έχετε κατανόηση. Η νέα πλοκή πιστέψτε με είναι εξίσου συγκλονιστική!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
8-> 8->
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23467
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.5

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Έλααααα.... τα είδα όλα μαζί τα ποστ και νόμιζα ότι τελείωνε η ιστορία.... :(( :((

Αναμένουμε την συνέχεια :bounce: :bounce: :bounce:
Μάλλον αυτό ήταν εκπαίδευση για μένα στην υπομονή
:)) :)) :)) :))
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27313
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.5

Δημοσίευση από Ellaki »

ανυπομονώ :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης
Δημοσιεύσεις: 4576
Εγγραφή: 29 Ιαν 2011 1:10 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.5

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Vasoula έγραψε: 14 Ιούλ 2023 11:29 pm ναι αλλά καθυστερείς Χρυσουλίτσα...καθυστερείς!
:angry-tappingfoot:
Μια ρομαντική ιστορία με πολύ δράση!
Βασούλα χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν κι εσένα τελικά οι ρομαντικές ιστορίες @};-
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”