ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.4

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.4

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

ΚΕΦ. 4 – ΡΑΣ & ΟΝΤ

Όταν έφθασε η Ματζ στον χώρο που έμενε ο Όλεξ ένοιωσε μεγάλη χαρά που θα ξαναέβλεπε τον καλό της φίλο.
Εκείνος την καλωσόρισε θερμά και την οδήγησε σε μια μικρή κατοικία, που βρισκόταν σε ένα τεράστιο κτήμα με καλλιέργειες.
Εκείνη άρχισε να του εξιστορεί τα γεγονότα και τι τον ήθελε ο Αλ-Ραόν.
Του ανέφερε και για τους γονείς της και τις υποψίες που είχε για τον θάνατο τους.
Τότε ο Όλεξ την κοίταξε επίμονα και την ρώτησε αν γνώριζε και για τον θάνατο άλλων ατόμων την ίδια περίοδο. Οι δικοί του γονείς είχαν πεθάνει πριν λίγο καιρό από έντονη αναθυμίαση από ένα δοχείο δίπλα στο κρεβάτι τους.
Στο έκπληκτο βλέμμα της ο Όλεξ της εξήγησε θλιμμένα πως διεξάγονταν οι θάνατοι στην Τέρα.
Λόγω της έλλειψης ασθενειών ή άλλων θανατηφόρων καταστάσεων το προσδόκιμο ζωής στην Τέρα είχε οριστεί στα 200 χρόνια ή 120.000 ημέρες. Αν κάποιος πλησίαζε αυτόν τον χρόνο τότε η Υπηρεσία Υγείας Πολιτών τον ενημέρωνε, ότι δεν μπορούσε πλέον να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κατοίκους της Τέρα και έπρεπε να αποχωρήσει. Αυτό γινόταν για να μη υπάρχει υπερπληθυσμός και κατανάλωση περισσότερων πόρων από όσους άντεχε ο πλανήτης.
Έτσι του έδιναν το δοχείο των αναθυμιάσεων να το βάλει δίπλα στο κρεβάτι του. Την επομένη ήταν νεκρός και το σώμα του πήγαινε για καύση. Αν κάποιος δεν το έκανε τότε τον εντόπιζε η Υπηρεσία Υγείας και του έκανε υποχρεωτικά την ένεση ευθανασίας. Τα ζευγάρια άσχετα αν δεν είχαν και οι δύο υποχρεωτική αποχώρηση έφευγαν μαζί. Ακόμα και μαζί να μην έμεναν λόγω διαφορετικών υποχρεώσεων πάλι μαζί θα έφευγαν.!!Δεν ήθελαν να διαρρεύσει η διαδικασία με κανένα τρόπο.
Απαγορευόταν αυστηρά να συζητιέται κάτι τέτοιο μεταξύ των πολιτών, για να μην υπάρχει ανησυχία, και έτσι κανείς δεν γνώριζε ακριβώς πότε ή τι θα συμβεί προτού έλθει η συγκεκριμένη ημέρα. Τα παιδιά απαγορευόταν να είναι μπροστά στην διαδικασία και απλά ενημερώνονταν, ότι οι γονείς τους αποχώρησαν από τον πλανήτη χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Οι γονείς μου θέλησαν να με αποχαιρετήσουν πριν κοιμηθούν και έσπασαν το πρωτόκολλο. Έτσι έμαθα τι γίνεται με τις δήθεν αποχωρήσεις.!!!!




Το ίδιο και με τις γεννήσεις. Δεν μπορούσε κανείς να δώσει γενετικό υλικό για την απόκτηση παιδιών εάν δεν έχει αποχωρήσει προηγουμένως ένας μεγάλος αριθμός πολιτών. Πάντα για το καλό του πλανήτη από υπερπληθυσμό μια και δεν υπήρχαν ούτε γήρανση ούτε ασθένειες.!!
Σκέψου λοιπόν το ενδεχόμενο, με όσα μου ανέφερες περί ατυχήματος, συνέχισε ο Όλεξ, κάποιοι να σκηνοθέτησαν τον θάνατο τους ακριβώς για να αποφύγουν μια τέτοια κατάσταση, όπως έκαναν οι βιολόγοι αλλά ίσως και οι γονείς σου, και να έχουν κρυφτεί μαζί με άλλους σε υπόγειες στοές στην έρημο.!!!!!

Οι μόνοι που εξαιρούνταν του μέτρου ήταν οι Ηλίαρχοι και ο Αλ-Ραόν, γιατί θεωρούνταν θεματοφύλακες της ζωής του πλανήτη με βάση τα αρχαία κείμενα που τους άφησαν οι «Πρόγονοι». Οι Ηλίαρχοι και ο Ύπατος Άρχοντας μόνο οικειοθελώς θα μπορούσαν να αποχωρήσουν. Οι Σύμβουλοι όμως δεν εξαιρούνταν της διαδικασίας. Όταν κάποιος αποχωρούσε γινόντουσαν προτάσεις προκειμένου να πάρει την θέση του κάποιος άλλος και με ψηφοφορία έβγαινε ο αντικαταστάτης με βάση τις γνώσεις και τα προσόντα του. Ο Ηλίαρχος ήταν αυτός που επιβεβαίωνε την θέση του νέου Συμβούλου. Αυτά μου αποκάλυψαν οι γονείς μου για να είμαι ενήμερος της διαδικασίας, όταν έλθει η δική μου ώρα συνέχισε ο Όλεξ!!
Φαντάζεσαι λοιπόν τι θα γίνει αν ανακαλύψουμε, ότι πραγματικά υπάρχει αντιστασιακή οργάνωση που δεν δέχεται να γίνεται αυτός ο διαχωρισμός των πολιτών ή θέλουν πλήρη ελευθερία σκέψης και λόγου;;
Ίσως οι βιολόγοι γνώριζαν για το αναμενόμενο τέλος της ζωής τους και φρόντισαν να το σκάσουν και να καλύψουν τα ίχνη τους.
Ίσως τους πλησίασαν και κάποια μέλη της οργάνωσης. Σίγουρα ο ιολόγος είτε βοήθησε με κάποιον τρόπο είτε ήταν σπιούνος και έπρεπε να τον βγάλουν από την μέση.!!!!
Ο Αλ-Ραόν έχει υποψίες του τι συμβαίνει, γιατί πρέπει να έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά και στο παρελθόν και έχουν κατασταλεί. Δεν ήθελε όμως να δώσει έκταση στο θέμα για αυτό το έκλεισε γρήγορα, γιατί ίσως ξεσπάσει Επανάσταση αν μαθευτούν ευρύτερα κάποια πράγματα και αυτό δεν το θέλει.
Έχω ακούσει κάποιες φήμες τότε στην σχολή μεταξύ αστείου και σοβαρού, ότι δεν είναι από την Τέρα αλλά από τον αστέρα Αλντεμπαράν με ειδική αποστολή στην Τέρα .Είναι πολλών χρόνων και κανείς δεν ξέρει ή δεν θυμάται πως ορίστηκε ως ο Ύπατος Άρχοντας της Τέρα.
Οπότε ένα πρώτο βήμα για να προχωρήσουμε είναι να ψάξεις τις τελευταίες κινήσεις των βιολόγων. Φυσικά θα έχουν καλύψει τα ίχνη τους αλλά εσύ σαν έμπειρη στην έρευνα με όσα σου είπα μόλις τώρα μπορείς να βρεις κάποια στοιχεία.
Στον Αλ-Ραόν, αν σε ρωτήσει, θα πεις, ότι θέλησες να ερευνήσεις διακριτικά τους φακέλους των βιολόγων ή ό,τι άλλο σκεφθείς εκείνη την στιγμή για να δεις μήπως υπήρχε κάποια σχέση με την κινητικότητα στην έρημο.

Εδώ μπορούμε και μιλάμε ελεύθερα γιατί έχω ψάξει κάθε σπιθαμή για κρυφές συσκευές παρακολούθησης αλλά στο διαμέρισμα σου, στο αεριωθούμενο και στο γραφείο στην Μέμσις πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί όλα είναι υπό παρακολούθηση.
Δεν μπορώ να έλθω άμεσα μαζί σου, γιατί πρέπει να βρω κάποιον να αφήσω εδώ να προσέχει τα φυτά και κάποιους άλλους μικροοργανισμούς όσο θα βρίσκομαι και εγώ στην Μέμσις.
Ίσως κάποιο ρομπότ αλλά πρέπει να δοθεί άδεια από τον ίδιο τον Αλ-Ραόν.
Η Ματζ είχε μείνει εμβρόντητη με όσα της αποκάλυψε ο Όλεξ και αφού τον χαιρέτησε πήρε τον δρόμο της επιστροφής.
Αργότερα στο διαμέρισμα της προσπάθησε να βάλει σε μια τάξη τις σκέψεις της και έπεσε για ύπνο.
Την επομένη θα έπρεπε να επισκεφτεί το παλιό της γραφείο και να βρει ένα τρόπο να ψάξει για την ζωή των δύο αγνοούμενων βιολόγων χωρίς να κινήσει υποψίες.
Το γραφείο ερευνών που δούλευε, προτού την αποσπάσει στην Μέμσις ο Αλ-Ραόν, συνεργαζόταν και με τους επιθεωρητές που έψαχναν για παραβατικούς ή άλλα στοιχεία που πιθανόν να υπονόμευαν την τάξη στην Τέρα, όπως είχε θεσπιστεί από το Συμβούλιο.
Έπρεπε να βρει μια πιστευτή δικαιολογία για να μπει στην βάση δεδομένων χωρίς να αποκαλύψει τα κίνητρα της.
Έτσι παρουσιάστηκε στο επικεφαλής του τμήματος της, που γνώριζε ότι δεν ήταν ιδιαίτερα επίμονος σε ερωτήσεις, και του ανέφερε ότι είχε εντολή από το Γραφείο του Αλ-Ραόν στην Μέμσις να βρει κάποια στοιχεία για μια έρευνα.
Και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Αλ-Ραόν ο επικεφαλής της έδωσε αμέσως την άδεια και κάποιους κωδικούς για να πάρει, ό,τι πληροφορίες ήθελε.
Έτσι εκείνη μπήκε στην βάση δεδομένων, που υπήρχαν πάρα πολλές πληροφορίες και επικεντρώθηκε στους δύο βιολόγους. Η ημέρα γέννησης των πολιτών δεν ήταν περασμένη σε κανένα κομπιούτερ πλην του γραφείου Υγείας και κανείς δεν γνώριζε πόσο χρόνων ήταν. Ούτε οι γονείς, που εφόσον είχαν επιλεγεί, ειδοποιούνταν να παραλάβουν το παιδί από το κέντρο νεογνών το οποίο ήταν αρκετά μεγάλο. Μιλούσε και περπατούσε ήδη και είχε ενημερωθεί, ότι θα έμενε στο εξής με τους γονείς του μέχρι να τελειώσει την βασική του εκπαίδευση.

Με την επιλογή σπουδών θα έμενε σε κοιτώνες μαζί με άλλους σπουδαστές και θα είχε στο εξής μόνο τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς για να είναι αυτόνομο και ανεξάρτητο άτομο. Δεν απαγορευόταν να τους βλέπει αλλά η σύσταση ήταν να μην μένει μαζί τους. Ήθελαν έτσι να κόβεται κάθε πιθανή ψυχολογική εξάρτηση από τους γονείς, ώστε η αποχώρηση τους να μην είναι οδυνηρή για τα παιδιά.
Έτσι η Ματζ βρήκε καταχωρημένα τα ονόματα των βιολόγων Ρας και Όντ, που είχαν υπηρεσία την συγκεκριμένη ημέρα εξαφάνισης αλλά δεν φαινόταν αν είχαν συζύγους ή παιδιά.

Είδε όμως, ότι έμεναν μαζί στην ίδια κατοικία, και υπέθεσε η Ματζ ότι ίσως ήταν ζευγάρι μια και η συγκατοίκηση ή η σχέση μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου δεν απαγορευόταν. Όμως αν έφευγε ο ένας με βάση την διαδικασία θα έπρεπε να φύγει και ο άλλος.
Αυτό από μόνο του ήταν ένας λόγος να σχεδιάσουν την εξαφάνιση τους!!!
Παρατηρώντας προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες μετακίνησης τους, είδε, ότι κάποιες ημέρες λίγο πριν την εξαφάνιση τους είχαν πάρει άδεια για χρήση ενός αυτοκινούμενου οχήματος για συλλογή κάποιων οργανισμών από μια απομακρυσμένη περιοχή, όπως δήλωσαν.
Κατάφερε και βρήκε από πού είχαν πάρει το αυτοκινούμενο και είδε την απόσταση που είχε διανυθεί με το όχημα.
Κάνοντας τους υπολογισμούς είδε, ότι οδηγούσαν πέρα από την έρημο εκεί που άρχιζε ο ωκεανός και ο οποίος ήταν από ενδείξεις απάτητος.
Σκέφθηκε, ότι ίσως θα έπρεπε να αφήσουν στην άκρη για λίγο τα διάφορα αερόπλοια και να ταξιδέψουν με οχήματα ξηράς για να δουν όλες τις πιθανότητες. Θα έπρεπε όμως να δώσει την άδεια ο Αλ-Ραόν, γιατί όλοι οι πολίτες μετακινούνταν δωρεάν με ταχύτατα κρατικά μέσα και η ιδιωτική μετακίνηση γινόταν δεκτή μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις.
Τότε υπέπεσε στην αντίληψη της, ότι είχαν μια σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία μέσω κάποιου ηχητικού μηνύματος λίγο πριν την εξαφάνιση τους, και αυτό είχε καταγραφεί. Έλεγαν μόνο : «Όλα πάνε καλά Βαγκ. Θα φέρω τους μικροοργανισμούς για ανάλυση!!!!»
Με το άκουσμα του ονόματος η Ματζ ξαφνιάστηκε γιατί αυτό ήταν το όνομα του πατέρα της. Κάθε περιφέρεια χρησιμοποιούσε δική της ονοματολογία και σπάνια στην ίδια περιφέρεια υπήρχαν άτομα με το ίδιο όνομα. Αυτό φυσικά διευκόλυνε την εντόπιση παραβατών ή αντιστασιακών, γιατί όλα ήταν καταχωρημένα στην ηλεκτρονική πλακέτα που φορούσαν οι πολίτες στο χέρι τους. Πρόσεξε τον χρόνο επικοινωνίας και είδε ότι ήταν λίγο πριν την συντριβή του αεροσκάφους των γονιών της.
Ίσως κάποιος γνώριζε, ότι υπήρχε ένα ρεύμα αντιεξουσιαστικό και παρακολουθούσε. Πιθανόν κάποιος εξαφάνισε τους βιολόγους και έριξε το αεροσκάφος των γονιών της, γιατί ίσως ήθελαν να διαλύσουν τα μέλη κάποιας οργάνωσης.
Μπορεί όντως να υπήρχε κάποιος που τους είχε προδώσει και οι υπόνοιες της στράφηκαν στον ιολόγο. Μια οργάνωση χωρίς μέλη είναι καταδικασμένη να διαλυθεί .Όμως κανένα γραφείο δεν λειτουργούσε χωρίς άνωθεν εντολές. Ο Αλ-Ραόν γνώριζε!!!
Η επιλογή της μόνο τυχαία δεν έγινε και όλες οι κινήσεις της παρακολουθούνταν, γιατί γνωρίζοντας πόσο ικανή είναι, πίστευαν ότι θα τους οδηγούσε στην ίδια την οργάνωση και την τελική εξόντωση της.
Φαίνεται οι επιθεωρητές είχαν γνώση του τι γινόταν αλλά δεν μπορούσαν φαίνεται να προχωρήσουν χωρίς να τους πάρουν είδηση. Ένα άτομο όμως άγνωστο και φαινομενικά άσχετο θα μπορούσε να κάνει πιο αποτελεσματική δουλειά.
Τελικά το σχέδιο ήταν απλό μεν πανούργο δε!!!
Κοίταξε μετά για τα στοιχεία του ιολόγου και οι υποψίες της βεβαιώθηκαν γιατί είδε, ότι είχε πολλές τηλεφωνικές επαφές με τον επικεφαλής των επιθεωρητών πράγμα που δεν δικαιολογούταν από την φύση της εργασίας του. Σίγουρα το ατύχημα του και η εθελοντική του τάχα απομόνωση στον υπόγειο χώρο ήταν σκηνοθετημένη από το ίδιο για να πληροφορήσει τους επιθεωρητές πότε οι συγκεκριμένοι βιολόγοι θα έμπαιναν στον χώρο των εντόμων, ώστε να συλληφθούν και να ανακριθούν. Αυτοί δε που συνέλαβαν τους βιολόγους σίγουρα εξαφάνισαν και κάθε στοιχείο που μπορούσε να είναι ενοχοποιητικό και να προδώσει τις ενέργειες που γινόντουσαν για να αποκαλυφθεί η οργάνωση. Γνώριζαν καλά, ότι εκείνη θα ανακάλυπτε τα υποτιθέμενα πτώματα και μετά θα έστηναν τα γεγονότα όπως ήθελαν.
Αν δεν ήταν ο Όλεξ να της πει κάποια πράγματα εκείνη θα νόμιζε, ότι όλα ήταν τυχαία!!
Για πρώτη φορά συνειδητοποίησε, ότι ο Αλ-Ραόν κάτι φοβόταν και δεν ήταν μόνο κάποιοι παραβατικοί που θα χαλούσαν την τάξη και τον έλεγχο στην περιφέρεια. Σίγουρα είχε κάποιο μυστικό, που δεν ήθελε με τίποτα να αποκαλυφθεί και ίσως η κωδική ονομασία το «ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ» που έδωσε στο κλείσιμο του φακέλου να αποκάλυπτε την αλήθεια που τόσο έντονα προσπαθούσε να αποκρύψει.!!




./.
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.4

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Άργησα να βάλω κάποιο παραμύθι και τώρα μπήκε ένα μεγαλούτσικο με πολλά κεφάλαια!!!!
Όμως διαβάζεται πολύ γρήγορα!!
Το διάβασα πολλές φορές πριν το δημοσιεύσω και δεν το βρήκα κουραστικό.!!!!!!!
Όμως με παίδεψε γιατί μου έβγαζε το "'σύνδρομο του λαβύρινθου". Εκεί που έλεγα κατάλαβα που το πάει έπεφτα σε τοίχο και φτου στην αφετηρία πάλι !!!!
Υπομονή!!!!!
:-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29988
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.4

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:) :romance-kisscheek:
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33566
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.4

Δημοσίευση από Annoula »

:romance-heartstiny:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.4

Δημοσίευση από Vasoula »

:animals-dogrun:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23467
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.4

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

:bounce: :bounce: :animals-dogrun:
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27313
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.4

Δημοσίευση από Ellaki »

:animals-dogrun:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης
Δημοσιεύσεις: 4576
Εγγραφή: 29 Ιαν 2011 1:10 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.4

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Καθόλου υπομονή!!! Πάμε στο επόμενο!!! :romance-heartsthree: :romance-heartbeating:
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”