ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.3

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.3

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ


ΚΕΦ.3- ΜΑΤΖ & ΟΛΕΞ

Η Μάτζ φεύγοντας από την Μέμσις πέταξε για λίγο μέχρι το διαμέρισμα της, για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα και αμέσως επέστρεψε στο υπόστεγο.
Έβαλε κάποιες συντεταγμένες στο όχημα που είχε πάρει προσωρινά καθώς και αυτόματη πλοήγηση και εκείνο γύρισε μόνο του στο σταθμό από όπου το είχε παραλάβει.
Καθώς περίμενε εκεί εμφανίστηκε κάποιο ρομπότ με ένα αυτοκινούμενο και την οδήγησε στην νέα κατοικία της. Την έδωσε μία κάρτα εισόδου για το διαμέρισμα και μια άλλη για την παραλαβή ενός μικρού αερόπλοιου με μεταλλικό πλέγμα που ήταν σε ένα άλλο υπόστεγο λίγα μέτρα πιο μακριά.
Το ρομπότ απομακρύνθηκε και η Ματζ άρχισε να αναρωτιέται τι να έψαχνε ακριβώς ο Αλ-Ραόν και γιατί διάλεξε αυτήν από το τμήμα ερευνών.
Ο συλλογισμός της την οδήγησε στην εξαφάνιση των βιολόγων, που αυτή είχε ανακαλύψει πρώτη και στο κλείσιμο του φακέλου με τον κωδικό «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ»
Τι λοιπόν κρυβόταν πίσω από εκείνη την μυστηριώδη εξαφάνιση και γιατί ο Αλ-Ραόν το σταμάτησε μεν φαινομενικά αλλά το έψαχνε δε ακόμα και μόνος του χωρίς την βοήθεια των επιθεωρητών, που στην ουσία αυτή ήταν η δουλειά τους;
Φοβόταν μήπως κρυβόταν κάτι πίσω από αυτήν την εξαφάνιση;;
Ήθελε ένα έμπιστο άτομο; Αν όμως μέσα από την έρευνα της ανακάλυπτε κάτι ενοχοποιητικό σε ποιόν θα το έλεγε;;; Ο Αλ-Ραόν ήταν ο πιο ισχυρός άνδρας σε όλη την Τέρα, όμως οι γονείς της δεν τον εμπιστεύονταν.
Οι γονείς της ήταν και οι δύο ιατροί και ο πατέρας της είχε μεγάλο πάθος με τα αεροσκάφη που το κληρονόμησε και αυτή.
Συχνά έκαναν πτήσεις πάνω από την έρημο, που ήταν αρκετά μεγάλη σε έκταση, για να συλλέξουν μικροοργανισμούς για μελέτη και έρευνα. Στην τελευταία τους πτήση όμως έπεσαν σε σφοδρή αμμοθύελλα και ενώ εξέπεμψαν σήμα κινδύνου δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν το αεροσκάφος το οποίο παρασύρθηκε σε κάποιο ανενεργό κρατήρα ηφαιστείου και κατέπεσε. Όταν οι διασώστες έφθασαν εκεί μετά από αρκετή ώρα, λόγω των δυσμενών συνθηκών, βρήκαν μόνο κάποια συντρίμμια και κανένα ίχνος ζωής. Ανέφεραν, ότι τα διαμελισμένα σώματα ίσως ήταν στο βάθος του κρατήρα.
Εκείνη ήταν τότε στον τελευταίο χρόνο των σπουδών της. Έμενε σε κοιτώνες της Σχολής και μόλις αποφοίτησε έκανε αίτηση για εργασία.
Ο τομέας της έρευνας είχε διαθέσιμες θέσεις και δεν το σκέφθηκε πολύ.
Άρχισε αμέσως και μαθήματα πλοήγησης, γιατί ενδόμυχα ήθελε να ερευνήσει τον θάνατο των γονιών της, γιατί δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι ο πατέρας της ένας τόσο έμπειρος πιλότος δεν είχε προβλέψει την αμμοθύελλα, μια και υπήρχαν σε κάθε όχημα εξελιγμένα όργανα μετεωρολογίας, και δεν προσγείωσε κάπου το αεροσκάφος αλλά το άφησε να συντριβεί.
Ο πατέρας της είχε εξαιρετική γνώση ακόμα και των ηλεκτρομηχανικών συστημάτων κάθε αεροσκάφους, οπότε θα μπορούσε να χειριστεί μια ακραία περίπτωση. Η ίδια πριν ασχοληθεί με το πιλοτάρισμα φρόντισε να αποκτήσει και αυτή τις κατάλληλες γνώσεις για το χειρισμό κάθε μέρους ενός αεριωθούμενου.
Τώρα θα μπορούσε να ασχοληθεί με αυτό που από καιρό απασχολούσε την σκέψη της και χωρίς κανένα πρόσχημα.
Ίσως τελικά κάποιος Ανώτερος Νους την οδηγούσε σε μια έρευνα που ακόμα δεν γνώριζε τι θα έφερνε στην επιφάνεια.
Είχε αποφασίσει να είναι φειδωλή στις αναφορές της στον Αλ-Ραόν μέχρι να καταλάβει τι ακριβώς έψαχνε πέρα από μια έρευνα ρουτίνας, όπως της είπε.

Το επόμενο πρωί, κοιτώντας η Ματζ από το παράθυρο του διαμερίσματος της, είδε ότι τα πάνελς φωτισμού είχαν χαμηλώσει το φως τους και κατάλαβε, ότι ο Ήλιος της Τέρα είχε εμφανιστεί. Ύστερα από κάποιες ώρες τα πάνελς θα δημιουργούσαν μια ελαφρά κάλυψη του ηλιακού φωτός και αυτές θα ήταν ώρες για ανάπαυση από την εργασία και ελεύθερος χρόνος.
Εκείνη δεν είχε κανένα πρόβλημα και με τις δύο φάσεις που περνούσε ο πλανήτης μια και το είχε συνηθίσει αλλά για την έρευνα που είχε κληθεί να κάνει το ηλιακό φως την διευκόλυνε.
Έτσι κατευθύνθηκε προς το υπόστεγο για να παραλάβει το μικρό αεροσκάφος που της είχε παραχωρηθεί.
Πέταξε προς την έρημο και όταν πλησίασε έβαλε το μεταλλικό πλέγμα, ώστε να μην είναι ορατή, αν κάποιοι παρακολουθούσαν την περιοχή. Παρατήρησε για αρκετή ώρα τους αμμόλοφους αλλά προς έκπληξη της δεν είδε κάποια μετακίνηση, όπως άλλες φορές.
Σκέφθηκε, ότι είτε κάποιος είχε παρατηρήσει την επίσκεψη του Αλ-Ραόν εκεί ή τα σχέδια όποιων κρύβονταν πίσω από την μετακίνηση των αμμολόφων είχαν αλλάξει. !!!
Τότε αποφάσισε να πετάξει λίγο παρακάτω από εκείνο το σημείο σε ένα μέρος της ερήμου που ήταν γεμάτο κρατήρες ανενεργών ηφαιστείων.
Σε εκείνη την περιοχή το αεροσκάφος των γονιών της είχε πέσει σε αμμοθύελλα και είχε γκρεμιστεί στο βάθος κάποιου κρατήρα.
Τα λίγα συντρίμμια που βρέθηκαν εκεί γύρω δεν μπορούσαν να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις, γιατί ίσως είχαν παρασυρθεί από την αμμοθύελλα και πιθανόν να μην ήταν εκεί ο ακριβής τόπος του ατυχήματος !!
Πλησιάζοντας η Ματζ ενεργοποίησε τον πτυσσόμενο διάδρομο και προσγειώθηκε για να ρίξει μια πιο ερευνητική ματιά τριγύρω. Ο πιο κοντινός κρατήρας ήταν αρκετά βαθύς, σαν μια πρώτη ματιά, αλλά η περιφέρεια του στομίου του ήταν αρκετά πλατιά. Το στόμιο όμως ήταν αρκετά υπερυψωμένο από το έδαφος με απότομη κλίση κάνοντας σχεδόν αδύνατη και επικίνδυνη την όποια αναρρίχηση. Στο βάθος της περιοχής φαινόντουσαν και άλλοι πιο μικροί κρατήρες αλλά η προσοχή της Ματζ είχε επικεντρωθεί σε αυτόν που ήταν μπροστά της.
Αναλογιζόταν με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να δει καλύτερα στο βάθος του κρατήρα, όταν σκέφθηκε κάτι τολμηρό και επικίνδυνο.
Αποφάσισε να πετάξει από πάνω με το αεροσκάφος. Ήταν μικρό και ευέλικτο από ότι είχε δει, ο καιρός ήταν καλός, ο ήλιος φώτιζε δυνατά όλη την περιοχή και έτσι θα μπορούσε να έχει μια καλύτερη οπτική του βάθους του κρατήρα. Ανεβαίνοντας λοιπόν με τον πτυσσόμενο διάδρομο επάνω στο αεροσκάφος άρχισε να το οδηγεί πάνω από τον κρατήρα. Είχε ενεργοποιήσει και το μηχανισμό εντοπισμού της σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά, ώστε να μπορέσουν να την βρουν. Δεν ήξερε πως θα δικαιολογούσε αυτή την ριψοκίνδυνη ενέργεια στον Αλ-Ραόν αλλά αυτό δεν την ένοιαζε τώρα.
Φθάνοντας ακριβώς πάνω από τον κρατήρα είδε, ότι τα τοιχώματα του ήταν φτιαγμένα από συμπαγή ύλη που θύμιζε τους αμμόλοφους που υπήρχαν λίγο πιο κάτω και είχε βάθος όχι όμως τέτοιο όσο νόμιζε στην αρχή. Είδε ότι πολλά χώματα κάλυπταν την βάση του δημιουργώντας μια πλατφόρμα αλλά δεν φαινόταν αν αυτή η πλατφόρμα ήταν συμπαγής ή μια δίνη που σε παράσερνε μέσα της και φυσικά στον θάνατο.
Ενώ ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από εκείνο το μέρος που της έφερνε μια ανατριχίλα είδε σε ένα σημείο στην βάση του μια αντανάκλαση φωτός. Νόμιζε, ότι ήταν το ηλιακό φως που αντανακλούσε στην μεταλλική επιφάνεια του αεροσκάφους. Εστιάζοντας λοιπόν σε αυτή την αντανάκλαση φόρεσε αμέσως τα ειδικά γυαλιά και παρατήρησε, ότι η αντανάκλαση προερχόταν από μια μεταλλική σφαίρα με κεραίες ολόγυρα όπως είχε δει τόσο αυτή όσο και ο Αλ-Ραόν στους αμμόλοφους.
Η σφαίρα στριφογύρισε για λίγο και από την βάση κατευθύνθηκε στο απέναντι τοίχωμα του κρατήρα που άρχισε να το κτυπά ρυθμικά με τις κεραίες.




Τότε η Ματζ παραλίγο να χάσει τον έλεγχο του αεροσκάφους από την κατάπληξη, όταν είδε το απέναντι τοίχωμα να ανοίγει, σαν κάποιος μηχανισμός από μέσα να το ενεργοποίησε με το χτύπημα, και να εμφανίζεται μια είσοδος.
Η σφαίρα πέρασε μέσα αστραπιαία και το άνοιγμα έκλεισε αμέσως.
Η Μάτζ αφού συνήλθε από την έκπληξη, γιατί ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι υπήρχε πιθανότητα κάτι ή κάποιοι να ήταν κρυμμένοι μέσα στον κρατήρα ενός ηφαιστείου, πέταξε κατευθείαν για την Μέμσις.
Πήγε στο διαμέρισμα της για να σκεφθεί τι ακριβώς είχε δει και πως θα εξηγούσε στον Αλ-Ραόν τον λόγο που βρέθηκε εκεί.!!
Γνώριζε, ότι εκείνος ίσως είχε ήδη παρακολουθήσει την τολμηρή πτήση της και πιθανόν να την επέπληττε.
Στην Τέρα όλοι οι κάτοικοι ακολουθούσαν μια τυποποιημένη συμπεριφορά και κανόνες. Όταν όμως ένα άτομο έπαιρνε πρωτοβουλίες ριψοκίνδυνες τότε αντιμετωπιζόταν σαν αντιστασιακός ή ριζοσπάστης και στην αρχή του έκαναν συστάσεις. Αν εξακολουθούσε την ίδια συμπεριφορά τότε πολλά μπορούσαν να συμβούν ανάλογα με το μέγεθος και το είδος των πρωτοβουλιών. Ακόμα και ένα ξαφνικό ατύχημα!!!!!
Οι γονείς της δεν είχαν χαρακτηριστεί παραβάτες, γιατί δεν παραβίαζαν κανένα από τους κανόνες της Τέρα, αλλά αντιστασιακοί, γιατί έπαιρναν πρωτοβουλίες αντίθετες με τα πρωτόκολλα που είχε θεσπίσει το Συμβούλιο.!!!
Τώρα η Ματζ σκεφτόταν, ότι αν έλεγε στον Αλ-Ραόν τι είχε κάνει σίγουρα θα την επέπληττε δριμύτατα και ίσως την σταματούσε από την έρευνα.
Αν γνώριζε δε και για τους γονείς της, τα πράγματα μπορεί να γινόντουσαν πιο σοβαρά, αν καταλάβαινε, ότι είχε υποψίες για τον θάνατο τους, ότι μπορεί να ήταν στημένος με κάποια βλάβη ίσως στο αερόπλοιο τους, που αποδόθηκε φυσικά στις κακές καιρικές συνθήκες.
Στην Τέρα δεν επιδοκίμαζαν τους ανθρώπους με ελεύθερη σκέψη, γιατί θεωρούσαν ότι αφού τα πάντα στην χώρα ήταν τακτοποιημένα με τον καλύτερο τρόπο η όποια αντίδραση ή αντίθετη συμπεριφορά ήταν οιωνός για αντίσταση και δεινά.
Αυτό είχαν δείξει παλαιότερα γεγονότα, που δημιούργησαν πολλές αντιξοότητες στον πλανήτη τα πρώτα χρόνια. Οι «Πρόγονοι» είχαν θεσπίσει κανόνες και οδηγίες και είχαν ορίσει τις επόμενες γενεές θεματοφύλακες αυτής της γνώσης, ώστε η Τέρα να είναι πάντα ένας αυτάρκης και ανεξάρτητος πλανήτης με όλους τους κατοίκους της να ευημερούν από υγεία και αγαθά!!!!
Όταν έφθασε η Ματζ στην Μέμσις ζήτησε από την γραμματεία της Ακαδημίας να συναντήσει τον Αλ-Ραόν. Εκείνος απουσίαζε εκείνη την στιγμή και την ενημέρωσαν, ότι μόλις επέστρεφε θα την ειδοποιούσαν.
Η Ματζ πήγε στο διαμέρισμα, που της είχαν παραχωρήσει, και προσπάθησε να βάλει σε τάξη τις σκέψεις της και προπαντός να προετοιμάσει τι θα του έλεγε.
Όταν πολύ αργότερα την κάλεσαν να πάει στο γραφείο του Αλ-Ραόν, όταν τον συνάντησε του εξιστόρησε με πολύ σταθερή φωνή και ειλικρίνεια τι ακριβώς είχε κάνει.
Ο Αλ Ραόν δεν έδειξε έκπληξη, σαν να το γνώριζε ήδη, και απλά την ρώτησε, αν είχε κάποιο πρόσωπο έμπιστο να πηγαίνει μαζί της, επειδή οι συνθήκες ίσως γινόντουσαν πιο ριψοκίνδυνες προσεχώς.
Η Ματζ περίμενε να την επιπλήξει για τις πρωτοβουλίες της και ξαφνιάστηκε που τις πήρε απολύτως φυσιολογικά.
Σκέφθηκε λίγο την πρόταση που της έκανε και αποκρίθηκε, ότι είχε ένα πολύ καλό φίλο από τότε που σπούδαζε και ενώ ακολουθούσαν μαζί τον ίδιο κλάδο εκείνος μετά στράφηκε στην μελέτη των καλλιεργειών και την μορφολογία του εδάφους. Μάλιστα του είχαν παραχωρηθεί μεγάλες εκτάσεις για την ανάπτυξη νέων βιοποικιλοτήτων πολύτιμων για την προστασία της υγείας των πολιτών.
Δεν ήταν σίγουρη όμως εάν εκείνος θα ήθελε να αφήσει προσωρινά την απασχόληση του και να στραφεί στην έρευνα ενός θέματος που ήταν ασαφές μέχρι στιγμής.
Της ζήτησε το όνομα του και αφού του το έδωσε, έψαξε στην ευρεία βάση δεδομένων που είχαν για όλους τους πολίτες και επικοινώνησε αμέσως μαζί του. Ο νέος άνδρας λεγόταν Όλεξ και μόλις του είπε στην γραμμή επικοινωνίας ποιος ήταν και ότι τον ήθελε για μια ειδική αποστολή ο Όλεξ δεν μπορούσε να αρνηθεί. Εξάλλου τον καλούσε ο ίδιος ο Αλ- Ραόν και κανένας δεν είχε διανοηθεί ποτέ να του φέρει αντίρρηση.
Έτσι ο Αλ-Ραόν έστειλε την Ματζ να πάει να τον παραλάβει με το αεροσκάφος και στην πορεία να του εξηγήσει τι ακριβώς τον ήθελαν. Μετά θα πήγαιναν και οι δύο στο γραφείο του για να συζητήσουν όλοι μαζί το σχέδιο που θα ακολουθούσαν για την διαλεύκανση μιας υπόθεσης που δεν φαινόταν εκ των πραγμάτων, ότι θα ήταν απλή ρουτίνα!!
Σύντομα όμως οι εξελίξεις θα ξάφνιαζαν όχι μόνο την Ματζ και τον Όλεξ αλλά και τον ίδιο των Αλ-Ραόν, ο οποίος παρόλο που είχε μάθει να προβλέπει γεγονότα πολύ προτού συμβούν θα αντιλαμβανόταν στην πορεία, ότι η πιθανότητα του παράδοξου και του μη προβλεπόμενου παράγοντα μπορούσε να συμβεί αναπάντεχα.


./.
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.3

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Συνεχίζουμε ...... :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore:
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29989
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.3

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:romance-heartstiny:
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33569
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.3

Δημοσίευση από Annoula »

O:-) O:-) O:-)
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.3

Δημοσίευση από Vasoula »

:animals-dogrun:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23470
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.3

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

:bounce: :bounce: :bounce:
O:-) O:-) :x


...και την οδήγησε στην νέα κατοικία της. Την έδωσε μία κάρτα εισόδου...
Σαλονικιό το ρομπότ; 8-} 8-} 8-}
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27316
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.3

Δημοσίευση από Ellaki »

πάω για το επόμενο :romance-heartsthree:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.3

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Λες Θοδωρή;;; Η Φαντασία να έχει ρίζες από Θεσσαλονίκη;;;; Θα την ρωτήσω :)) :))
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23470
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.3

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

:)) :)) :)) :))
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33569
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.3

Δημοσίευση από Annoula »

:)) :)) :))
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.3

Δημοσίευση από Vasoula »

=)) =)) =)) =))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης
Δημοσιεύσεις: 4576
Εγγραφή: 29 Ιαν 2011 1:10 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.3

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

:romance-heartbeating: :romance-grouphug: @};-
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”