ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.2

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.2

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

ΚΕΦ.2 – Η ΕΡΗΜΟΣ

Ο Αλ-Ραόν άφησε να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να προβεί σε καμία ενέργεια σχετικά με την εξαφάνιση των δύο επιστημόνων. Ήθελε να πιστέψουν αυτοί που είχαν σκηνοθετήσει την όλη ιστορία, ότι όλα κυλούσαν ομαλά και το θέμα είχε ξεχαστεί.
Μόνο όσοι τον γνώριζαν καλά, θα καταλάβαιναν, ότι εκείνος δεν άφηνε ποτέ τίποτα χωρίς να εξιχνιαστεί.!
Πίστευε λοιπόν, ότι οι δύο εξαφανισθέντες ίσως είχαν πέσει θύματα κάποιας σκευωρίας από κάποιον άλλον που οι σκοποί του δεν του ήταν ακόμα ξεκάθαροι.

Διαισθανόταν, ότι οι απαντήσεις που γύρευε πιθανόν να μην βρίσκονταν μέσα από το κατοικημένο μέρος της περιφέρειας αλλά από την έρημο, όπου εκεί δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση.
Στην ερημική περιοχή της Τέρα είχε παρατηρήσει κάποτε που πετούσε προς τα εκεί με ένα ιπτάμενο όχημα πολλούς αμμόλοφους.
Υπέθεσε, ότι αυτοί είχαν δημιουργηθεί από κάποια μεταφορά σκόνης ή ορυκτών μετά από αμμοθύελλα και δεν έδωσε τότε ιδιαίτερη προσοχή. Όμως αναπολώντας το σκηνικό του πέρασε η σκέψη, ότι μπορεί στην πραγματικότητα να έκρυβαν κάτι.
Έτσι αυτή την φορά πήρε ένα εξελιγμένο τεχνολογικά αερόπλοιο, το οποίο μπορούσε και γινόταν μη αντιληπτό στην όραση και τράβηξε προς τα εκεί.
Ποτέ δεν είχαν ένδειξη μέχρι στιγμής στην Τέρα, ότι μπορεί κάποια άτομα ή και ζώα ακόμα να διέμεναν σε αυτή την περιοχή.
Εκτός από τα έντομα που τα είχαν εντοπίσει κοντά στην Μέμσις και τα είχαν περιορίσει στον περιφραγμένο χώρο η πανίδα του πλανήτη ήταν γνωστή σε όλους όσους ασχολούνταν με παρεμφερείς επιστήμες. Τα διάφορα ζώα έμεναν στα γύρω βουνά και δεν κατέβαιναν ποτέ στις κατοικημένες περιοχές.
Οι κάτοικοι δεν έτρωγαν ζώα παρά μόνο ότι ήταν φυτικής προέλευσης και αν κάποια ζώα τύχαινε να εισχωρήσουν σε κατοικημένο χώρο, τότε η μυρωδιά τους ενεργοποιούσε παγίδες φωτοκύτταρα που εξέπεμπαν αέρια μέσα από υπόγειους αγωγούς και τα ζώα ακινητοποιούνταν και θανατώνονταν στη στιγμή.
Αυτό το έκαναν για λόγους προφύλαξης από μολύνσεις μέσω ιών ή μικροβίων που τα ζώα μπορούσαν να κουβαλούν επάνω τους.
Καθώς λοιπόν πετούσε ο Αλ -Ραόν πάνω από την έρημο παρατηρούσε εξονυχιστικά κάθε σπιθαμή αυτού του ακατοίκητου μέρους.
Δεν φαινόταν κάτι περίεργο προς στιγμή, όταν όμως πέταξε λίγο πιο χαμηλά παρατήρησε, ότι οι αμμόλοφοι σαν να άλλαζαν θέση. Εκεί που βρισκόταν πριν λίγα λεπτά ένας φαινόταν σαν να μετακινιόταν λίγο πιο μπροστά ή πλάγια και στην θέση του έμπαινε κάποιος άλλος. Πάντα όμως στην ίδια απόσταση ο ένας με τον άλλον και στο ίδιο μέγεθος.
Έμοιαζε σαν να κινούταν η άμμος με υπολογισμό κάθε θέσης και να παράσερνε μαζί της κάθε αμμόλοφο τοποθετώντας τον σε άλλη απόσταση αλλά πάντα στο ίδιο μέγεθος, ώστε το αρχικό σχέδιο να μην αλλάζει αλλά και να ξεγελά το μάτι, αν κάποιος το έβλεπε.
Όμως μόνο μια οξυδερκής όραση θα μπορούσε να αντιληφθεί τις κινήσεις που γινόντουσαν επάνω στο έδαφος.
Η πρώτη σκέψη του Αλ-Ραόν ήταν, ότι υπήρχε κάποια υπόγεια γεωμαγνητική έλξη, που κινούσε την άμμο αλλά η τοποθέτηση των αμμολόφων σε νέες θέσεις στην επιφάνεια ήταν υπολογισμένη με ακρίβεια και έδειχνε, ότι δεν έμοιαζε με ένα συνηθισμένο γεωλογικό φαινόμενο. Έμοιαζε με καμουφλάζ της περιοχής.
Έφερε το όχημα πολύ κοντά στο έδαφος και αφήνοντας το σε θέση ετοιμότητας στον αέρα, ενεργοποίησε με μια κίνηση του χεριού του έναν πτυσσόμενο διάδρομο με το οποίον μπορούσε να προσγειωθεί. Φορούσε ειδική στολή αλλά και κράνος για προστασία από την εισπνοή μη καθαρού αέρα, μια και όλη η έρημος δεν είχε τον φιλτραρισμένο αέρα που υπήρχε στην κατοικημένη περιοχή, καθώς και από άλλες οσμές ή αναθυμιάσεις, γιατί στην έρημο υπήρχαν και μικροί ανενεργοί κρατήρες από παλιά ηφαίστεια !
Ο Αλ-Ραόν παρατήρησε, ότι δεν ήταν εύκολο να βαδίσει επάνω στην άμμο, γιατί τα πόδια του βούλιαζαν βαθιά. Χρησιμοποίησε τότε την δυνατότητα που είχε η στολή να κάνει τα ειδικά υποδήματα που φορούσε να γλιστρούν επάνω στην επιφάνεια του εδάφους προσαρμόζοντας την βαρύτητα ανάλογα. Έτσι σε λίγα λεπτά έφτασε κοντά σε έναν αμμόλοφο. Έμοιαζε πραγματικά να είναι από συμπυκνωμένο ορυκτό. Έκανε το ίδιο και σε έναν πλαϊνό και αυτός ήταν της ίδιας σύστασης. Υπολογίζοντας το ύψος τους αντιλήφθηκε ότι ήταν λίγο παραπάνω από ένα μέτρο. Άρχισε να επεξεργάζεται τον ένα με το βλέμμα για να δει αν παρουσίαζε κάποια ρωγμή ή άνοιγμα ή έστω είσοδο γιατί διαισθανόταν, ότι κάτι περίεργο συνέβαινε εκεί. Όμως δεν φαινόταν τίποτα. Μόνο μια συμπαγής επιφάνεια. Το ίδιο και οι άλλοι αμμόλοφοι. Τότε τοποθέτησε σε ένα σημείο του αμμόλοφου κοντά στο έδαφος μια μικρή διάφανη σχεδόν αόρατη κάμερα και επέστρεψε στο σημείο που είχε αφήσει το όχημα.
Με μία κίνηση του χεριού του ενεργοποιήθηκε ο πτυσσόμενος διάδρομος και αφού ανέβηκε επάνω απογειώθηκε με κατεύθυνση την Μέμσις.
Όταν έφθασε πήγε στο γραφείο του και συνέδεσε μια συσκευή με την μικρή κάμερα που είχε βάλει στον αμμόλοφο. Σκέφθηκε, ότι μπορεί τελικά να μην υπήρχε τίποτα σοβαρό εκεί και να ήταν όλα ένα απλό γεωμαγνητικό φαινόμενο αντικατοπτρισμού σύνηθες σε ερήμους.
Δεν ασχολήθηκε καθόλου με αυτό τις προσεχείς ημέρες, γιατί υπήρχαν πολλές υποθέσεις της περιφέρειας που έπρεπε να συζητηθούν στην προσεχή Σύγκληση.
Στην Τέρα οι ημέρες και οι νύχτες δεν ήταν ίσης διάρκειας.
Η Τέρα ήταν ένας από 12 πλανήτες σε ένα σύστημα πλανητών γύρω από ένα Ήλιο Γίγαντα που τον ονόμαζαν Μεγκάκτινουμ!! Μία πλήρης περιφορά του πλανήτη Τέρα γύρω από το άστρο γίγαντα διαρκούσε 600 ημέρες και ο μήνας είχε 100 ημέρες. Τους 3 μήνες είχαν φως και τους άλλους 3 σκοτάδι. Όμως ακόμα και στην σκοτεινή περίοδο είχαν ειδικά πάνελ φωτισμού σε όλους τους χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς και έτσι δεν ένοιωθαν καθόλου το σκοτάδι. Ακόμα και τα φυτά που χρησιμοποιούσαν για τροφή μεγάλωναν σε ειδικούς χώρους κάτω από δυνατό τεχνητό φως. Αυτό το χρονικό διάστημα ήταν οι τελευταίες ημέρες του σκοταδιού και σε λίγο θα ξεκινούσε η μεγάλη περίοδος του φωτός που θα διαρκούσε 300 ημέρες!
‘Ένα πρωινό καθώς μελετούσε ο Αλ-Ραόν διάφορες υποθέσεις της περιφέρειας άκουσε ένα ελαφρύ συνεχόμενο ήχο. Κοίταξε να δει από πού προερχόταν και είδε ένα σήμα στην οθόνη που είχε συνδέσει με την κάμερα στον αμμόλοφο.
Άνοιξε αμέσως την οθόνη να δει τι κατέγραφε και παρατήρησε ένα μικρό έντομο, όχι σαν αυτά που είχαν κλείσει κάποτε στον ειδικό χώρο και που θανάτωσαν, αλλά διαφορετικό. Μεγέθυνε την οθόνη και τότε παρατήρησε, ότι αυτό που φαινόταν σαν έντομο στην αρχή δεν ήταν παρά μια μικρή τηλεκατευθυνόμενη μεταλλική σφαίρα με πολλές κεραίες ολόγυρα της, που κτυπούσαν ρυθμικά επάνω στον αμμόλοφο. Ο ήχος που έκανε είχε συλληφθεί από την κάμερα που είχε βάλει και την μετέδιδε στην οθόνη που είχε συνδέσει, έστω και χιλιόμετρα μακριά.
Έκπληκτος κατάλαβε, ότι σωστά είχε θεωρήσει, ότι κάτι συνέβαινε σε εκείνη την περιοχή. Την μεταλλική σφαίρα σίγουρα κάποιος την κινούσε από απόσταση και θα είχε κάποιο λόγο δίχως άλλο. Ίσως λοιπόν κάποιο τέτοιο αντικείμενο να επισκεπτόταν απαρατήρητο την αποκλεισμένη περιοχή και να κατέγραφε τις κινήσεις των βιολόγων καθώς και κάθε πότε έμπαιναν και έβγαιναν από εκεί. Την ημέρα που εξαφανίστηκαν οι δύο επιστήμονες σκεφτόταν, ότι ίσως κάποιοι μπήκαν μέσα χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση και αφού τους αναισθητοποίησαν με ειδικές συσκευές τους απήγαγαν. Όμως ποιοι ήταν, τι γύρευαν, πως βρέθηκαν στην περιοχή τους χωρίς να κτυπήσει κάποια συσκευή εντοπισμού;
Όλοι οι κάτοικοι έφεραν στο χέρι τους ειδικές πλακέτες αναγνώρισης σαν ταυτότητες και με αυτές μόνο μπορούσαν να κυκλοφορούν παντού.
Το κράτος τους παρείχε τα πάντα δωρεάν εκπαίδευση, κατοικία, σίτιση και μετακίνηση και δεν υπήρχε ανάγκη να υπάρχει κάποιο νόμισμα συναλλαγών.
Οι ειδικότητες στην εκπαίδευση ήταν καθορισμένες, βάσει αναγκών, και αν κάποια ειδικότητα ήταν πλήρης έπρεπε ο πολίτης να διαλέξει κάποια άλλη από πληθώρα επιλογών. Αν στην πορεία της εκπαίδευσης κάποιος ήθελε να αλλάξει ειδικότητα μπορούσε να το κάνει. Έτσι όλοι οι πολίτες είχαν ό, τι ήθελαν και δεν υπήρχε επιθυμία για κάτι που κατείχε κάποιος και δεν το είχε ο άλλος.
Δούλευαν όλοι αρκετές ώρες καθημερινά και αν κάποιος ήθελε να λείψει δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα αρκεί να μη γινόταν κατάχρηση.
Κάποιες ημέρες ιδιαίτερα την περίοδο του σκότους που ήταν πιο χαλαρές οι δραστηριότητες, μπορούσαν να λείψουν ταξιδεύοντας σε άλλες περιφέρειες μόνο με την πλακέτα που φορούσαν χωρίς καμία επιβάρυνση.
Παρόλο που φαινόταν μια ιδανική ζωή χωρίς προβλήματα αρκετοί ψιθύριζαν μεταξύ τους, ότι δεν ένοιωθαν ευχαριστημένοι. Κάποιοι ξεσπούσαν παρορμητικά ή αντιδρούσαν βίαια σε αυτό τον τακτοποιημένο τρόπο ζωής και τότε τους έκλειναν για 3 μήνες σε κάποιο υπόγειο σαν αυτό που ήταν οι επονομαζόμενοι παραβατικοί !!!
Αναλογιζόμενος τα παραπάνω ο Αλ-Ραόν άρχισε να αναρωτιέται μήπως κάποιοι ενώ φαινόντουσαν νομοταγείς είχαν δημιουργήσει ομάδες αντίστασης με σκοπό να ανατρέψουν την υπάρχουσα τάξη; Φυσικά αν ήθελαν να κάνουν επανάσταση θα έπρεπε να διαλέξουν κρησφύγετο μακριά από κατοικημένη περιοχή που τα πάντα παρακολουθούνταν αλλά σε κάποιο μη προσβάσιμο χώρο. Θα έπρεπε όμως να είχαν πρόσβαση και σε κάποιο κρυφό μέσο μεταφοράς, αν είχαν επιλέξει την έρημο, γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος να πάνε εκεί.
Είχε αποκλείσει να είχαν πλησιάσει εκεί διαστημικές οντότητες από άλλα γειτονικά πλανητικά συστήματα, γιατί όλος ο διαστημικός χώρος γύρω από την Τέρα παρακολουθείτο με υπερσύγχρονους δορυφόρους υψηλών συχνοτήτων και οποιαδήποτε κίνηση καταγραφόταν αμέσως.
Τότε ο Αλ-Ραόν σκέφθηκε, ότι έπρεπε να βρει ένα έμπιστο άτομο που θα αναλάμβανε την παρακολούθηση της ερημικής περιοχής, γιατί αυτός με τα διάφορα θέματα που αντιμετώπιζε σε όλη της περιφέρεια δεν θα προλάβαινε να ασχοληθεί και με μια τόσο περίπλοκη και ιδιάζουσα περίπτωση.
Έφερε στην σκέψη του πως ξεκίνησε αυτή η ιστορία και παίρνοντας τηλέφωνο τον υπεύθυνο του τμήματος ερευνών του ζήτησε να του στείλει άμεσα στην Μέμσις το πρόσωπο που ειδοποίησε για τους αναίσθητους βιολόγους.

Ο υπεύθυνος συγκράτησε την έκπληξη του, γιατί θεωρούσε, ότι το θέμα αυτό είχε λήξει μετά από τόσο καιρό και κάλεσε την Ματζ στο γραφείο του.
Μόλις εκείνη πήγε την ενημέρωσε, ότι έπρεπε να φύγει αμέσως για την Μέμσις, γιατί την ήθελε επειγόντως ο Αλ-Ραόν.
Η Ματζ χωρίς να δείξει καμία έκπληξη ή απορία έφυγε από το κτίριο ερευνών και παίρνοντας ένα μικρό αεριωθούμενο, από έναν σταθμό που βρισκόταν κοντά στο κτίριο πέταξε για την Μέμσις, μια και ήταν άριστη πιλότος, και στον ελεύθερο χρόνο της της άρεσε να πετάει σε διάφορες περιοχές της Τέρα που ήταν απόμακρες και μη κατοικημένες.
Ο Αλ- Ραόν είδε από την τεράστια οθόνη που είχε στο γραφείο του το μικρό σκάφος να προσγειώνεται σε ένα ιδιαίτερο χώρο που είχαν στην Μέμσις για τα αεροσκάφη και την νεαρή κοπέλα να κατευθύνεται προς την είσοδο του κτιρίου.
Έστειλε κάποιο πρόσωπο του γραφείου να την οδηγήσει σε αυτόν.
Όταν μπήκε στο γραφείο η Ματζ χαιρέτησε σε στάση προσοχής αλλά ο Ελ Ραόν την υποδέχτηκε εγκάρδια και της πρότεινε να καθίσει.
Την ρώτησε πόσο καιρό δούλευε στο γραφείο ερευνών, εάν ήταν ευχαριστημένη με την δουλειά της ή της άρεσε κάποιος άλλος τομέας.
Εκείνη χαλάρωσε και αποκρίθηκε, ότι δούλευε σχεδόν 3 χρόνια στο τμήμα ερευνών αμέσως μετά το τέλος των σπουδών της στην ηλεκτρο μηχανολογία. Διάλεξε την έρευνα, γιατί της άρεσε σαν απασχόληση αλλά η μεγάλη της επιθυμία ήταν να ασχοληθεί κάποτε και με την αεροπλοΐα. Μέχρι στιγμής είχε δίπλωμα για μικρά αερόπλοια αλλά έκανε εντατική εκπαίδευση για μεγαλύτερα. Χρειαζόταν όμως κάποιες ώρες πτήσεων σε μεγαλύτερα, για να μπορούσε να γίνει πιλότος και σε αυτά.
Τότε ο Αλ-Ραόν την ρώτησε απερίφραστα αν είχε επισκεφθεί την έρημο και αν είχε παρατηρήσει κάτι αλλόκοτο σε εκείνη την περιοχή.
Για μια στιγμή η Ματζ δίστασε να απαντήσει αλλά μετά αποκρίθηκε και αυτή απερίφραστα.
Έχω πάει πολλές φορές εκεί και έχω παρατηρήσει γεωλογικές μετατοπίσεις αλλά μετά από μια έρευνα που έκανα επί του εδάφους δεν δικαιολογούνται. Έχω δει ύποπτες τηλεκατευθυνόμενες συσκευές σαν μικρά μεταλλικά σφαιρίδια με μεταλλικές κεραίες να εκπέμπουν σήματα. Αυτά τα παρατήρησα σε βραδινές πτήσεις που έκανα στον εναέριο χώρο της ερήμου, όπου την περίοδο που σε όλη την Τέρα υπάρχει σκοτάδι και ημέρα γίνεται μόνο με τεχνητό φωτισμό, εκεί ήταν τα πάντα κατασκότεινα. Όταν πήγαινα με τα μεγάλα φώτα του μικρού σκάφους αναμμένα δεν είχα παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο. Όταν όμως είδα την αντανάκλαση της μεταλλικής σφαίρας έκλεισα τα φώτα και έμεινα στο σκοτάδι.
Τότε είδα πολλά τέτοια μικρά ιπτάμενα αντικείμενα να φωσφορίζουν και να εφάπτονται επί κάποιων αμμολόφων που υπάρχουν στην περιοχή.
Όχι σε όλους αλλά μόνο σε κάποιους που μετακινούνται αλλάζοντας θέσεις ίσως μετά από κάποια γεωμαγνητική δόνηση.
Βλέποντας το σοβαρό βλέμμα του Αλ-Ραόν η Ματζ κόμπιασε, γιατί νόμιζε ότι παρασύρθηκε σε φλυαρίες χωρίς να αντιλαμβάνεται, ότι αυτός ένοιωσε, ότι είχε βρει το κατάλληλο πρόσωπο για την υπόθεση που έψαχνε. Ο Αλ-Ραόν κατάλαβε την αμηχανία της και την ενθάρρυνε λέγοντας της για την δική του επίσκεψη εκεί χωρίς να της αναφέρει τον λόγο που πραγματικά είχε επισκεφθεί την έρημο μέχρι να έχει αδιάσειστα στοιχεία.
Της είπε, ότι στο εξής θα δούλευε στην Μέμσις για αυτόν και θα συνέχιζε τις περιπολίες της στην έρημο αναφέροντας του ό,τι περίεργο έβλεπε.
Θα είχε στην διάθεση της ένα μικρό ιπτάμενο όχημα με μεταλλικό πλέγμα που θα το έκανε αόρατο και φυσικά ό,τι άλλο εξοπλισμό χρειαζόταν.
Επίσης θα της παραχωρούσαν ένα άνετο διαμέρισμα κοντά στην Μέμσις για να μη χρονοτριβεί σε μετακινήσεις.
Επειδή είδε την έκπληξη στο πρόσωπο της, την πληροφόρησε, ότι είχε παρατηρήσει περίεργη κινητικότητα στην περιοχή και ήθελε ένα άτομο έμπιστο να ψάξει χωρίς να κινήσει υποψίες, όπως εάν έστελνε κάποιον επιθεωρητή.
Θα ενημέρωνε εκείνος τον υπεύθυνο του τμήματος ερευνών για την μετάθεση της λέγοντας του, ότι ήθελε κάποιον στο γραφείο του για μια έρευνα ρουτίνας.

Έτσι θα ξεκινούσε μια περίοδος που θα έρχονταν στην επιφάνεια πράγματα σκοτεινά και απροσδόκητα.





./.
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.2

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Αυτή η ιστορία με παιδεύει πολύ.!!!!
Θα βάλω τα κεφάλαια που έχουν ολοκληρωθεί και μετά μπορεί να γίνει μεγάλη συζήτηση !!!
Στην αρχή μου έφερε στον νου τις φουτουριστικές ιστορίες του Ιούλιου Βερν αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι η Φαντασία είχε να πει άλλα πράγματα!!!!
Υπομονή!!!!! (Δεν τα πάω καλά με αυτή την Αρετή)

Βασούλα σε βλέπω!!!!!!

:D :D :D
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33569
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.2

Δημοσίευση από Annoula »

8-> 8-> 8->
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23467
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.2

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

O:-) O:-) O:-) :x :x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29989
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.2

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:romance-adore:
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27316
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.2

Δημοσίευση από Ellaki »

:romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης
Δημοσιεύσεις: 4576
Εγγραφή: 29 Ιαν 2011 1:10 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.2

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Ευτυχώς το επόμενο είναι δημοσιευμένο ήδη! Πάω χωρίς καθόλου υπομονή 🧡🌹
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”