ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.1

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.1

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

ΚΕΦ. 1- ΟΙ ΗΛΙΑΡΧΟΙ -ΑΛ- ΡΑΟΝ

Εκατομμύρια έτη φωτός μακριά στον γειτονικό γαλαξία της Ανδρομέδας υπάρχει ένας πλανήτης με πολύ καθαρή ατμόσφαιρα και πλούσια βλάστηση. Είναι ο πλανήτης Τέρα. Όμως μόνο ένα μέρος του πλανήτη είναι εύφορο και κατοικήσιμο. Το υπόλοιπο αποτελείται από έρημο και περιβάλλεται από ωκεανούς!!!!
Το κατοικήσιμο μέρος χωρίζεται σε 12 αυτόνομες περιφέρειες που η κάθε μια διοικείται από το δικό της Ανώτατο Συμβούλιο. Κάθε συμβούλιο αποτελείται από 7 Συμβούλους με επικεφαλής αυτών τον ανώτατο Σύμβουλο τον επονομαζόμενο Ηλίαρχο. Όλοι οι Ηλίαρχοι, αναφέρονται στον Ύπατο Άρχοντα της Τέρα τον Αλ-Ραόν που έχει την έδρα του στην Μέμσις. Οι 12 Ηλίαρχοι κάθε μήνα συγκεντρώνονται στην Μέμσις για την Μεγάλη Σύγκληση, όπου παρουσία του Ύπατου Άρχοντα παρουσιάζονται θέματα όλης της περιφέρειας αλλά και θέματα προς γενικότερη συζήτηση για λήψη αποφάσεων.
Η Μέμσις είναι ένα επιβλητικό κτίριο με πολλές πτέρυγες στο Ινσιλντίν την μεγαλύτερη περιφέρεια του πλανήτη Τέρα. Εκεί εκτός διαφόρων χώρων διασκέψεων υπάρχουν και πολλές βιβλιοθήκες με συσσωρευμένη γνώση από τους πρώτους κατοίκους της Τέρα που αναφέρονται πάντα ως «Οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ»

Αυτή τη χρονική στιγμή εξιστόρησης στο Γραφείο Έρευνας & Πληροφοριών της περιφέρειας Ινσιλντίν υπήρχε ένας μεγάλος αναβρασμός.
Μια ερευνήτρια η Ματζ είχε παρατηρήσει σε κάποιες πολύ προηγμένες οθόνες του γραφείου, μια ασυνήθιστη επιθετικότητα από μεγάλα ιπτάμενα έντομα σε μια ειδικά περιφραγμένη για αυτά περιοχή η οποία παρακολουθείτο καθημερινά από ειδικές κάμερες.
Τα τεράστια αυτά έντομα ενεργούσαν σαν να είχαν χάσει κάθε έλεγχο και επιτίθεντο το ένα στο άλλο. Αυτά τα έντομα είχαν εντοπιστεί πριν λίγο καιρό σε δένδρα της περιοχής πολύ κοντά στην Μέμσις και είχαν χαρακτηρισθεί ως ιδιαίτερα επικίνδυνα από ειδικούς βιολόγους που τα είχαν εξετάσει και είχαν πάρει δείγμα από το κεντρί τους. Είχαν καταφέρει να τα απομονώσουν σε ένα χώρο με πολύ υψηλούς φράκτες και μόνο κάποιοι επιστήμονες, συνήθως βιολόγοι, έμπαιναν εκεί με ειδικές στολές με διακριτικά της ειδικότητας τους, για να παίρνουν δείγματα προς μελέτη. Είχαν δε αναφέρει, ότι το τσίμπημα τους ήταν δηλητηριώδες και εργαζόντουσαν εντατικά για να φτιάξουν αντίδοτο.
Οι φράχτες που είχαν τοποθετήσει ήταν πολύ λεπτοί και σε μεγάλο ύψος, στερεωμένοι με εναέρια σύρματα που καθιστούσε σχεδόν αδύνατο στα έντομα να διαφύγουν και να περάσουν στον υπόλοιπο χώρο της περιοχής.
Όμως καθώς παρατηρούσε η Ματζ εξονυχιστικά την περιοχή είδε θορυβημένη τα σώματα δύο βιολόγων, σύμφωνα με τα διακριτικά των στολών τους, να είναι πεσμένα κάτω και χιλιάδες έντομα να έχουν ορμήσει καταπάνω τους.
Δεν διέκρινε όμως εάν οι βιολόγοι ήταν απλά αναίσθητοι ή ήταν νεκροί από τα τσιμπήματα των εντόμων.
Αμέσως έτρεξε στον επικεφαλής του τομέα έρευνας και τον ενημέρωσε για το γεγονός. Όταν και εκείνος διαπίστωσε, ότι οι βιολόγοι δεν έδιναν σημεία ζωής παρά την συνεχή κλήση στις ειδικές συσκευές που φορούσαν θεώρησε, ότι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για όλη την περιφέρεια και θα έπρεπε να ενημερωθεί άμεσα ο Αλ-Ραόν, γιατί το θέμα ήταν σοβαρό.
Έτσι έστειλαν μήνυμα με κατεπείγουσα κλήση στο γραφείο του !
Ο Αλ-Ραόν έλαβε το επείγον μήνυμα σε μια μικρή κινητή συσκευή που φορούσε γύρω από το χέρι του και έμεινε συλλογισμένος για αρκετή ώρα. Ανέβασε την εικόνα που ήταν συνημμένη σε μια μεγαλύτερη οθόνη και παρατήρησε πολύ προσεκτικά την περιφραγμένη περιοχή με τα έντομα και τα πεσμένα σώματα των δύο βιολόγων. Η κινητικότητα των εντόμων είχε σταματήσει και έδωσε αμέσως εντολή να σπεύσουν άλλοι βιολόγοι για να αποσύρουν τους αναίσθητους ή νεκρούς συναδέλφους τους άμεσα. Συνήθως πήγαιναν κάθε είκοσι ημέρες περίπου μέσα στην περιοχή για να συλλέξουν νέα δείγματα τα οποία τα έφερναν κατόπιν στα εργαστήρια αναλύσεων παρατηρώντας τυχόν διαφοροποιήσεις σε αυτά.
Όταν μπήκαν μέσα στην περιοχή οι νέοι βιολόγοι είδαν, ότι τα έντομα ήταν τα περισσότερα πεσμένα κάτω και νεκρά. Κάποια έμοιαζαν να παλεύουν να κρατηθούν στην ζωή αλλά σε λίγο έπεφταν και αυτά αναίσθητα κάτω.
Οι βιολόγοι είχαν βάλει διπλά μονωτικά ρούχα για να αποφύγουν τυχόν νέα επίθεση των εντόμων και πλησίασαν προσεκτικά τα σώματα των συναδέλφων τους που ήταν πεσμένα κάτω.
Καθώς έπιασαν το πρώτο σώμα διαπίστωσαν, ότι ήταν εξαιρετικά ελαφρύ και κοιτώντας μέσα από την διαφάνεια του προστατευτικού κράνους δεν είδαν καμία μορφή. Περιεργάστηκαν το άλλο σώμα και αυτό ήταν ακριβώς το ίδιο. Ήταν πολύ ελαφρύ και δεν φαινόταν κάποιο πρόσωπο μέσα από το κράνος. Άρπαξαν ο καθένας από ένα σώμα και τα τράβηξαν έξω από τον χώρο.
Υπήρχε δίπλα ένας θάλαμος, σαν αποθηκευτικός χώρος, με στολές, κράνη ειδικά γάντια και άλλα είδη με τα οποία μάζευαν τα νεκρά έντομα ή τις ακαθαρσίες τους.
Εκεί τοποθέτησαν με πολύ προσοχή τα δύο σώματα και ο ένας βιολόγος τράβηξε δυνατά το κράνος του ενός σώματος καθώς και ένα ειδικό λαστιχάκι που άνοιγε την στολή
Με μεγάλη έκπληξη είδαν ότι μέσα στην στολή υπήρχαν κλαδιά και φύλλα από τα δένδρα της περιοχής και πουθενά τα σώματα των βιολόγων.
Το ίδιο συνέβαινε και με το άλλο σώμα. Τα φύλλα και τα κλαδιά είχαν μπει μέσα στην στολή με τέτοιο τρόπο που να δείχνουν το περίγραμμα ενός σώματος ενώ στην ουσία ήταν άδεια!!!.
Κατάπληκτοι οι δύο επιστήμονες κοίταξαν εξονυχιστικά μήπως κάποια έντομα είχαν τρυπώσει μέσα στις στολές ή ήταν επάνω στα φύλλα αλλά ευτυχώς δεν υπήρχε τίποτα.
Άφησαν εκεί κάτω τις στολές και ειδοποίησαν με τις συσκευές επικοινωνίας τους κάποιον επόπτη να φέρει ένα φλόγιστρο και να τις κάψει άμεσα για να μη μεταφέρουν κάποια μόλυνση στον έξω χώρο.
Έτσι σε λίγο οι στολές ήταν μια μάζα στάχτης που απορροφήθηκε αμέσως
από τους ειδικούς αγωγούς ανακύκλωσης και καθαρισμού που υπήρχαν παντού στην χώρα για να διατηρείται καθαρή η ατμόσφαιρα.
Φυσικά οι δύο βιολόγοι συνέταξαν αμέσως αναφορά με τα ευρήματα, η οποία εστάλη κατευθείαν στον Αλ-Ραόν.
Εκείνος διαβάζοντας την αναφορά έμεινε πολύ συλλογισμένος.
Αμέσως αντιλήφθηκε, ότι οι δύο βιολόγοι είτε είχαν πέσει θύμα απαγωγής, γιατί μόνο με τα δακτυλικά αποτυπώματα κάποιων μπορούσε να ανοίγει και να κλείνει η περιφραγμένη περιοχή είτε οι ίδιοι είχαν σκηνοθετήσει την όλη κατάσταση για λόγους που ακόμα δεν μπορούσε να διαπιστώσει.
Σε όλο τον πλανήτη Τέρα υπήρχε σχεδόν μηδενική παραβατικότητα αλλά υπήρχαν και κάποιοι που λόγω εμμονών τους σε κάποια θέματα δημιουργούσαν αναταραχές. Αυτά τα άτομα μεταφέρονταν σε ένα υπόγειο χώρο, ακριβώς κάτω από εκεί που βρίσκονταν τα δηλητηριώδη έντομα και έμεναν εκεί για ένα χρονικό διάστημα 3 μηνών περίπου μέχρι να αντιληφθούν, ότι έπρεπε να συμβαδίζουν με το σύνολο των αρχών του κράτους δικαίου που είχαν δημιουργήσει τα Συμβούλια σε εκάστη περιφέρεια. Αν μετά από αυτό το διάστημα επέμεναν σε δικό τους τρόπο συμπεριφοράς τότε τους δινόταν η επιλογή είτε να εγκαταλείψουν τον πλανήτη και να επιλέξουν που αλλού ήθελαν να πάνε είτε να εκτεθούν οικειοθελώς στο δάγκωμα δηλητηριωδών εντόμων και να καταλήξουν.!!!
Η ηρεμία και ειρηνική ζωή στην Τέρα είχε κανόνες και προφανώς έπρεπε όλοι να συμφωνούν για το γενικό καλό.

Στον υπόγειο χώρο φύλαξης υπήρχε άφθονη τροφή, γιατί τα άτομα που κατέληγαν εκεί ήταν ελάχιστα και δεν υπήρχαν φύλακες.
Υπήρχε φωτισμός και αέρας και πολλές οθόνες που εξηγούσαν σε καθημερινή βάση τους κανόνες και τις αρχές για μια αρμονική συνύπαρξη στον πλανήτη Τέρα!!!
Οι είσοδοι στον χώρο αυτόν ήταν καλά σφραγισμένοι και μπορούσαν να ανοίγουν και να κλείνουν μόνο με δακτυλικά αποτυπώματα κάποιων εξουσιοδοτημένων ατόμων.
Όλες οι περιφέρειες του πλανήτη, όταν είχαν κάποιους «παραβατικούς», ακολουθούσαν την ίδια τακτική.
Αυτό το διάστημα στο Ινσιλντίν υπήρχαν εσώκλειστα 6 άτομα.
Το ένα εξ’αυτών ήταν ιολόγος.!!!

Όμως τα 5 από τα 6 εσώκλειστα άτομα είχαν κατανοήσει τον λόγο εγκλεισμού τους και είχαν ζητήσει να αφεθούν ελεύθεροι υποσχόμενοι να μη επαναλάβουν την ίδια συμπεριφορά. Φυσικά θα περνούσαν πρώτα από το τεστ αλήθειας και μετά θα αφήνονταν ελεύθεροι, αν αυτό ήταν θετικό. Σε αντίθετη περίπτωση αν ήταν αρνητικό θα επέστρεφαν πάλι στον εγκλεισμό τους μέχρι συμπληρώσεως των 3 μηνών. Θα τους δινόταν τότε άλλη μια ευκαιρία με νέο τεστ και αν ήταν πάλι αρνητικό γνώριζαν καλά τι θα επακολουθούσε!!!
Ο ιολόγος όμως δεν ήταν παραβατικός. Μόνος τους είχε απομονωθεί σε ένα ειδικό χώρο του υπογείου, γιατί είχε μολυνθεί.
Κάποια φιαλίδια που είχε προς ανάλυση με μικρόβια και ιούς, κατά λάθος έσπασαν και χύθηκαν επάνω του.
Φυσικά εφάρμοσε όλα τα πρωτόκολλα για αυτές τις περιπτώσεις και άλλαξε αμέσως εξοπλισμό αλλά και μάσησε κάποιες παστίλιες ειδικές για την πρόληψη μολύνσεων.
Στην αρχή δεν είχε παρατηρήσει κάποια αλλαγή επάνω του. Σε τρείς ημέρες όμως το χέρι του πρήστηκε καθώς και το πρόσωπό του
Τότε ενημέρωσε τους συναδέλφους του για την κατάσταση του και μπήκε σε εθελοντική απομόνωση.
Στην Τέρα δεν υπήρχαν ασθένειες που να μη μπορούσαν να αντιμετωπιστούν. Στην περίπτωση δε μολύνσεων από βακτήρια ή ιούς υπήρχαν παστίλιες, που εξουδετέρωναν την όποια αντίδραση. Όμως αν υπήρχε κάποια μόλυνση από άγνωστη τους ακόμα αιτία τότε το άτομο απομονωνόταν και όλο το επιστημονικό προσωπικό έψαχνε για την θεραπεία. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια μόλυνση που να μην την είχαν αντιμετωπίσει επιτυχώς.
Ο Αλ-Ραόν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον εσώκλειστο ιολόγο για να τον ρωτήσει εάν είχε ενημερωθεί για τους εξαφανισμένους επιστήμονες ή αν είχε ο ίδιος κάποια ιδέα τι θα μπορούσε να είχε συμβεί όμως η συσκευή εσωτερικής επικοινωνίας που ήταν στον θάλαμο δεν απαντούσε. Τότε ο Αλ-Ραόν ζήτησε να πάνε κάποιοι άμεσα να τον συναντήσουν.

Έτσι κάποιοι επιθεωρητές που πήγαν να πάρουν του 5 εσώκλειστους για το τεστ αλήθειας πήγαν και στην ειδική πτέρυγα που ήταν ο μολυσμένος ιολόγος. Φυσικά φορούσαν ειδικές στολές και μόλις πλησίασαν στον χώρο είδαν τον ιολόγο στον πάτωμα πρησμένο και χωρίς αισθήσεις.
Έβαλαν επάνω του μια ειδική συσκευή ανίχνευσης ζωτικών λειτουργιών και εκείνη έδειξε, ότι ήταν ήδη νεκρός.
Φυσικά το σώμα του άνδρα απομακρύνθηκε άμεσα και πήγε για καύση.

Τότε ο Αλ-Ραόν έδωσε εντολή όλος ο χώρος όχι μόνο ο υπόγειος αλλά και αυτός της επιφάνειας με τα νεκρά έντομα να περάσουν σε καύση αμέσως για να σταματήσουν την όποια διαρροή κάποιου βάκιλου ή όποιας άλλης ουσίας που θα μπορούσε να μολύνει όλον τον πλανήτη. Στο Ινσιλντίν υπήρχαν και άλλοι υπόγειοι χώροι ως κέντρα κράτησης.
Όλοι οι κάτοικοι του Ινσιλντίν πέρασαν από ενδελεχή έλεγχο μήπως και υπήρχε κάποιος που μπορούσε να μετέφερε κάποιο ιό χωρίς να το γνωρίζει αλλά όλοι βρέθηκαν εντελώς καθαροί !!!!
Αμέσως μετά δόθηκε αυστηρή εντολή προς όλους να μη γίνει ποτέ γνωστό αυτό το γεγονός στις άλλες περιφέρειες του πλανήτη με τις οποίες υπήρχε αδιάλειπτη επικοινωνία, ώστε να αποφευχθεί πανικός και ανησυχία.
Αυτό θα καταχωρούνταν στα αρχεία της περιφέρειας Ινσιλντίν με την κωδική ονομασία «το Μυστικό της Ανδρομέδας».
Όμως ο Αλ-Ραόν γνώριζε καλά, ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να σταματήσει τις εξελίξεις που θα ακολουθούσαν, γιατί όταν υπάρχει κάπου μια εστία οι συνέπειες δεν θα αργούσαν να εμφανισθούν!!!
Μπορεί το θέμα φαινομενικά να έμοιαζε, ότι είχε κλείσει για λόγους προστασίας αλλά υπήρχαν δύο αγνοούμενοι και ένας νεκρός που δεν είχαν δώσει τις απαντήσεις σε πολλά και αδιευκρίνιστα γιατί.
Όμως και αυτός ο έμπειρος άρχοντας θα έβλεπε στην πορεία, ότι οι καταστάσεις και τα γεγονότα μπορούσαν να οδηγήσουν προσωρινά σε απατηλές ερμηνείες ενώ η αλήθεια που θα αποκαλυπτόταν θα ήταν εντελώς διαφορετική.




./.
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.1

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής είπα να κινήσω αυτόν τον χώρο με μια νέα ιστορία!!!
Είναι μια ιστορία που την ονόμασα "λαβύρινθο" γιατί κατά την διάρκεια της συγγραφής έπεφτα σε τοίχο και αδιέξοδο!!
Όμως η Φαντασία έχει πάντα τον δικό της τρόπο να ξετυλίγει τις υποθέσεις!!
Το έχω εμπεδώσει πια!!!!

:romance-grouphug: :romance-grouphug:
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.1

Δημοσίευση από Vasoula »

ενδιαφέρον...

ανυπομονώ για την ώρα που από απλό ενδιαφέρον θα γίνει αγωνιώδης η συνέχεια

άντε Χρυσουλάκι, μην χαζεύεις ε? 8-}


Ευχαριστούμε πολύ :romance-heartstiny:
είχε μουχλιάσει η ενότητα με τα παραμύθια

:romance-kisscheek:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33569
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.1

Δημοσίευση από Annoula »

Χρυσουλίτσα τι όμορφα >:d< :romance-heartstiny:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29989
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.1

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:cheers: :romance-adore: Χρυσουλίτσα :romance-kisscheek: μην μας αφήσεις πολύ σε αγωνία με αυτήν ζέστη :)) :))
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 24613
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 9:04 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.1

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Ναιιι :romance-kisscheek: Πολύ όμορφα Χρυσουλίτσα μας :x >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

__________________________________________________________
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης
Δημοσιεύσεις: 4576
Εγγραφή: 29 Ιαν 2011 1:10 pm

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.1

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Μμμμ πολύ ενδιαφέρον φαίνεται! Συνδέεται και με την πραγματικότητα που ζησαμε με τις καραντίνες!

@};- :romance-heartbeating: @};-
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23470
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.1

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Χρυσούλα μας, τι καλά :x :x O:-) O:-) O:-)



Σε αναμονή για το επόμενο κεφάλαιο :bounce: :bounce:
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27316
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.1

Δημοσίευση από Ellaki »

Χρυσουλίτσα τι όμορφα που μοιράστηκες παραμυθάκι!! :romance-kisscheek:

ανυπομονώ για την συνέχεια >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος
Δημοσιεύσεις: 18618
Εγγραφή: 05 Μαρ 2014 8:10 am

Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΕΦ.1

Δημοσίευση από Μάνος »

Χρυσούλα μου, τι ωραίο...!!!
:x :x :x

Στο χρόνο σου για την συνέχεια...
>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”