Άγγελοι
Re: Άγγελοι
Κώστα τι όμορφη εμπειρία
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Κώστα
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Ζήτα.. (και περίμενε ;) )Μάνος έγραψε:Κώστα
Εγώ δυστυχώς καμμία...
Εξάλλου η επαφή έχει διάφορες μορφές.Μια λάμψη,ένα αεράκι ευχάριστο απ'το πουθενά σαν χάδι,μια παρουσία στο χώρο,μια εκπλήρωση επιθυμίας που προβληματίζει και ενεργοποιεί το ένστικτο κτλ κτλ..Μπορεί να το είχες και να μην το ξέρεις...
Έχεις δίκιο Κώστα μουΚώστας έγραψε:Ζήτα.. (και περίμενε ;) )
Εξάλλου η επαφή έχει διάφορες μορφές.Μια λάμψη,ένα αεράκι ευχάριστο απ'το πουθενά σαν χάδι,μια παρουσία στο χώρο,μια εκπλήρωση επιθυμίας που προβληματίζει και ενεργοποιεί το ένστικτο κτλ κτλ..Μπορεί να το είχες και να μην το ξέρεις...
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- Γρηγοράκος
Ανά διαστήματα έχω ζήσει κάποιες παρόμοιες εμπειρίες, οι οποίες αυξήθηκαν σημαντικά μετά τον πρώτο βαθμό αλλά δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται!! Είναι στιγμές που με την άκρη του ματιού μου βλέπω σκιές να περνάνε μέσα στο χώρο και ομολογώ ότι κάποιες φορές έχω τρομάξει κιόλας!!! Ακόμα περισσότερες φορές νιώθω ότι κάποιος είναι στο χώρο ενώ είμαι μόνος μου!!! Έχω διαβάσει διάφορα άρθρα στο φόρουμ αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει στο τι είναι αυτά που νιώθω και βλέπω...!! Απλά προσπαθώ να τα αποδέχομαι, χωρίς να δίνω εξήγηση!!!
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.