ΓΑΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

Θέματα κατηγορίας που "κοιμούνται"...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88513
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

ΓΑΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

Δημοσίευση από Vasoula »

από το site http://www.myworld.gr/browse/19620

πλάκα έχει ε κορίτσια???? :D
για προσέχετε....




κ. ΚΡΙΟΣ ’γριος και αδάμαστος

Η γοητεία του αναβλύζει αναμφισβήτητα λόγω της γενικής αίσθησης του άγριου και του αδάμαστου που τον διακρίνουν. Αν και λαχταρά την οικογενειακή ζωή, το σπίτι και τη θαλπωρή, δεν θα γίνει ποτέ πραγματικά ο τύπος που βολεύεται, παχαίνει και ζει για πάντα ήρεμος σε ένα μέρος. Αρκετές φορές νιώθει την ανάγκη να σπάσει τις αλυσίδες του και να κάνει ένα δικό του ιδιαίτερο χώρο. Αυτό δεν θα πει αναγκαστικά ότι η σχέση σας θα υποφέρει, αλλά συχνά θα νιώσετε ότι παραείναι ανεξάρτητος! Είναι από τη φύση του ένας περιπλανητής και χρειάζεται όλες τις συγκινήσεις. Συχνά, ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύει την ενεργητικότητα του είναι τα σπορ. Για δώρο γάμου γράψτε τον σε ένα γυμναστήριο μπόντι-μπίλντερ, αγοράστε του μια ρακέτα του τένις ή πληρώστε την εγγραφή του στον ορειβατικό σύλλογο. Επίσης, βεβαιώνεστε πάντα ότι η ασφάλεια του αυτοκινήτου του είναι πληρωμένη!


Ο κ. ΤΑΥΡΟΣ Αλίμονο σε όποιον απειλήσει την όμορφη σύζυγο του!

Να ένας «χρυσός» γάμος, αν και μπορεί να γίνει πληκτικός όταν αρχίσουν οι μονότονες, χωρίς νόημα συζητήσεις. Οι Ταύροι προτιμούν να λένε όσο πιο λίγα γίνεται. Αγαπούν το σπίτι και την οικογένεια και αλίμονο σε όποιον απειλήσει αυτά ή την όμορφη σύζυγο τους! Η ασφάλεια είναι το παν για έναν Ταύρο, που εμπιστεύεται μόνο τις σχέσεις όπου προτίθεται να μείνει. Για καλό και για κακό, έχετε την αλήθεια πάντα στο στόμα σας όταν πρόκειται για έναν Ταύρο. Σε περίπτωση όπου έχει ερωμένη, δεν θα της επιτρέψει με κανέναν τρόπο να θέσει σε κίνδυνο το σπίτι του. Να το ξέρετε: κανένας Ταύρος δεν χωρίζει για την ερωμένη του. Αυτή θα είναι μόνο για διασκέδαση και, παρόλο που μπορεί να έχει μια σχέση μαζί της για πολλά χρόνια, σίγουρα δεν θα τη συγκρίνει ποτέ με τη γυναίκα του. Τον Ταύρο μπορείτε να τον κατακτήσετε με το καλό φαγητό, τον αισθησιακό έρωτα και, αν του λέτε συχνά πόσο υπέροχος είναι, θα σας γεμίσει, διαμάντια και γουναρικά! Για δώρο γάμου οι προτάσεις είναι: καφάσια από εκείνο το καλό κρασί, ένα CD ή ένα πολύ καλό DVD.


Ο κ. ΔΙΔΥΜΟΣ Η διασκέδαση και οι εκπλήξεις τον εξιτάρουν.

Συγχαρητήρια! Αυτός ο άνδρας δυσκολεύεται πολύ να αράξει. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι έχετε και δεν έχετε πως εκεί όπου εσείς πετύχατε εκατοντάδες άλλες έχουν αποτύχει! Ο κ. Δίδυμος, με την ιδιότητα του να δραπετεύει από την αιχμαλωσία, βρίσκεται ψηλά στα όνειρα των κοριτσιών. Μπορεί όμως να μπει στον πειρασμό να παντρευτεί για ένα σωρό λόγους (π.χ. αν είστε κόρη του εργοδότη του), αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: πως ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι, αν σας αφήσει, θα σας αρπάξει άλλος αμέσως. Μην τον αφήσετε ποτέ να σκεφτεί ότι ΔΕΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί θα το μετανιώσετε! Μόνο αν τον έχετε στην ανασφάλεια θα τον κρατήσετε. Βαριέται εύκολα, γι’ αυτό σιγουρευτείτε ότι και οι δύο έχετε πλήθος δραστηριότητες εκτός σπιτιού και μη βιαστείτε να κάνετε παιδιά αμέσως. Του αρέσει πολύ να βγαίνει έξω όσο πιο συχνά γίνεται. Για γαμήλιο δώρο αγοράστε του μια συνδρομή στο αγαπημένο του περιοδικό (προφανώς, το PLAYBOY) ή πληρώστε την είσοδο του σε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κλαμπ για ένα χρόνο. Θα σας λατρέψει!


Ο κ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ιδανικός πατέρας

Πάντα βρίσκεται στην αναζήτηση της ιδανικής γυναίκας. Μόλις τη βρει, ο κ. Καρκίνος, δεν κοιμάται νύχτες ολόκληρες, μέχρι η αγαπημένη του να κουρνιάσει δίπλα του σε μια διαρκή γαμήλια βάση. Ακόμη κι όταν παριστάνει το δύσκολο και σας αναγκάζει να λύνετε αινίγματα, βαθιά μέσα σας πρέπει να νιώσετε ότι θέλει τη ζεστασιά και τη συνεχή μοιρασιά και φροντίδα μιας μακρόχρονης σχέσης ακριβώς όπως κι εσείς! Ο κ. Καρκίνος γίνεται ιδανικός πατέρας, μιας και ο ίδιος είναι ένα μικρό αγόρι. Έτσι, η ενασχόληση του με τα παιδιά τού δίνει την ελευθερία να εκφράσει μια πλευρά του εαυτού του, που συνήθως είναι κρυμμένη πίσω από ένα φουσκωμένο ψευτοπαλικαρισμό. Όταν παντρευτεί, το σπίτι γίνεται το κάστρο του. Βάζει άφθονη ενέργεια και αφιερώνει σε αυτό πολύ χρόνο. Δεν είναι πιθανό να τριγυρίζει εκτός στέγης, όπως τα άλλα ζώδια, απλά επειδή μάλλον δεν έχει πολλές ευκαιρίες. Για γαμήλιο δώρο αγοράστε του κάτι φανταχτερό και ακριβό, από γαλλική σαμπάνια μέχρι χρυσή ταυτότητα, κι αυτό γιατί ο κ. Καρκίνος αξίζει το καλύτερο!


Ο κ. ΛΕΩΝ Καπετάνιος στο δικό του πλοίο

Πιστεύει στην πίστη και την αφοσίωση για πάντα, αλλά δυσκολεύεται να ζήσει με αυτά τα «πιστεύω»! Δίνει πάντως τόση αγάπη, που κοντεύει να εξαντλήσει τα απωθημένα του. Όσο είναι δυνατό, προσπαθήστε να επεκτείνετε την αφοσίωση του για χρόνια αντί για ώρες! Προσέξτε το, γιατί, μόλις αναλώσει το πάθος του, πιθανόν να ψάξει αλλού για νέα ερεθίσματα και διέξοδα. Η δουλειά του είναι σημαντική και ευτυχέστερος είναι όταν μπορεί να δουλεύει για τον εαυτό του. Πρέπει να είναι ο καπετάνιος στο δικό του πλοίο και, εκεί όπου η εργασία του δεν του επιτρέπει να παίξει αυτόν το ρόλο, ο γάμος γίνεται θαυμάσιο μέσο έκφρασης του. Από τη στιγμή όμως που θα νοικοκυρευτεί, γίνεται σίγουρα ο «βασιλιάς των συζύγων». Το ιδανικό γαμήλιο δώρο είναι μια μεταξωτή ρόμπα με το μονόγραμμα του ή ένα... καθαρόαιμο άλογο!


Ο κ. ΠΑΡΘΕΝΟΣ Όταν παίζει τον εργένη είναι αμίμητος!

Υποσυνείδητα, ο κ. Παρθένος λαχταρά απεγνωσμένα να βρει το ταίρι του και να του γεμίσει τη ζωή, αλλά συχνά επισκιάζεται από άλλους ανταγωνιστές επειδή, απλά, όταν παίζει τον εργένη το κάνει με αμίμητο στιλ! Όταν όμως τον κάνετε σύζυγο σας πρέπει να προσέχετε. Όχι εσώρουχα να κρέμονται στο μπάνιο, όχι υπολείμματα καφέ στα φλιτζάνια και οπωσδήποτε όχι κηλίδες από το σαμπουάν σας στην μπανιέρα του, για να μην πω τίποτε χειρότερο... Ο κ. Παρθένος είναι κάπως στρυφνός αλλά, όταν συμβαδίσετε με τον φιλόπονο τρόπο της ζωής του, θα μάθετε πολλά, συνήθως εξαιρετικά ωφέλιμα, όπως για την υγιεινή διατροφή. Γίνεται θαυμάσιος πατέρας, ακόμη κι όταν λιποθυμά στη θέα μιας λερωμένης παιδικής πάνας. Θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικός και να έχετε κατά νου ότι θα βιώσετε απρόσμενες εκπλήξεις μαζί του. Για γαμήλιο δώρο, καλή ιδέα είναι ένας καινούριος ανεμιστήρας ή όμορφα δερματόδετα βιβλία για τη συλλογή του.


Ο κ. ΖΥΓΟΣ Όταν στριμωχτεί, την κάνει «αλλά γαλλικά».

Σίγουρα θα δοκιμάσει την υπομονή σας στη διάρκεια του γάμου, αλλά, καθώς παιδί της Αφροδίτης, θα σας αποζημιώσει για κάθε στραβοτιμονιά με το να είναι φανταστικός ανάμεσα στα... σεντόνια σας! Δυσκολεύεται να πάρει μια απόφαση. Όταν στριμωχτεί την κάνει... αλλά γαλλικά, αν και είναι τρυφερός και ευαίσθητος. Εξαιτίας της επιρροής της Αφροδίτης μπορεί να είναι εγωιστής στις ανάγκες του. Όταν πάρει μια απόφαση μην αφήσετε να περάσει πολύς καιρός για να την πραγματοποιήσει. Είναι το ότι αλλάζει γνώμη συχνά. Η αχίλλειος πτέρνα του είναι η ευαισθησία του, γι’ αυτό ποτέ μη θίξετε την περηφάνια του. Ποτέ δεν θα το ξεχάσει. Είναι ο άνδρας της ματαιοδοξίας και τη χρειάζεται για να τον θρέφει μέρα - νύχτα. Αν παραλείψετε αυτή την ανάγκη, είναι ικανός να βρει αμέσως άλλη κυρία! Για γαμήλιο δώρο πάρτε του ένα όμορφο δερμάτινο χαρτοφύλακα ή ένα χρυσό ρολόι, κατά προτίμηση ρόλεξ (ενδιαφέρεται μόνο για την ποιότητα, οπότε η επιλογή εσάς ως συντρόφου του σας τιμά ιδιαίτερα!).


Ο κ. ΣΚΟΡΠΙΟΣ Δεν θα έχετε το πάνω χέρι

Με το να παντρευτείτε τον κ. Σκορπιό κάνετε πολύ περισσότερα από το να υπογράψετε ένα συμβόλαιο γάμου. Πρόκειται για ένα συμβόλαιο με την ίδια σας την ψυχή, για όλη τη ζωή σας, ότι κι αν συμβεί! Ο κ. Σκορπιός δεν είναι συνηθισμένη ψυχή, είναι η ίδια η δύναμη. Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ότι κάποτε θα έχετε το «πάνω χέρι», μιας και θα γίνετε το θύμα των ιδιοτροπιών, των επιθυμιών, των διαθέσεων και των πόθων του, που θα σας οδηγήσουν σε έναν περιπετειώδη, ερωτικό δρόμο όλη σας τη ζωή. Μη λογομαχείτε με το Σκορπιό σας. Χειριστείτε τον μαλακά, δείξτε υπομονή και οδηγήστε τον με λεπτότητα εκεί που θέλετε. Έτσι κι αλλιώς, είναι ο κύριος όλων των καταστάσεων και, αν είστε πλήρης γυναίκα που ψάχνει για τον άνδρα-σύντροφο και προστάτη, στο Σκορπιό βρήκατε τον καλύτερο! Οικογένεια, δεσμά και ευθύνες δεν είναι καθόλου βαριά στους ώμους του. Όταν τον παντρευτείτε ξεχάστε όλους τους άλλους άνδρες, ακόμη και αυτούς που φαντασιώνεστε, γιατί μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας. Για δώρο γάμου, αισθησιακές βιντεοταινίες και βιβλία με θέματα μυστικιστικά και παραψυχολογίας θα του αρέσουν πολύ.


Ο κ. ΤΟΞΟΤΗΣ Κατάλληλος για εργένικη ζωή

Είναι ιδανικός για έναν ευχάριστο γάμο γεμάτο γέλια και τραγούδια, χαρές και πάρτι. Φυσικά, θα υπάρχουν κάθε τόσο λίγα σπαραξικάρδια δάκρυα, απλά για να διατηρείται ζωντανό το ενδιαφέρον. Μόλις εγκατασταθούν η γαλήνη και η ηρεμία στη σχέση σας, πιθανόν να βγαίνει έξω και να επιστρέφει ύστερα από μια-δυο βδομάδες. Αν σκοπεύετε να τον παγιδέψετε στα δεσμά του γάμου, περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Ο κ. Τοξότης είναι μάλλον ένας χαρούμενος περιπλανητής, κατάλληλος για εργένικη ζωή. Όταν όμως συναντήσει το μαγικό ταίρι του, δένεται, φρονιμεύει και ανυπομονεί να τα βγάλει πέρα με τη γαμήλια ζωή. Με τα παιδιά κυριολεκτικά ξεμωραίνεται, ακόμη κι αν χρειαστεί να αλλάζει πάνες και να κάνει τη μπέιμπι σίτερ τα βράδια. Ως σύζυγος είναι πάντα μισό παιδί - μισό άνδρας (το σύνδρομο του Πίτερ Παν στο αποκορύφωμα του), αλλά αυτό αποτελεί μέρος της πιο γλυκιάς γοητείας του. Φυσικά, είναι επίσης θαυμάσιος εραστής. Τα δώρα που του ταιριάζουν είναι φανταχτερά επιτραπέζια παιχνίδια ή μια σκηνή τέλεια εξοπλισμένη!


Ο κ. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Δεν ησυχάζει αν δεν έχει όλα όσα επιθυμεί η καρδιά του.

Εδώ έχουμε ένα άριστο υλικό για γάμο, καθώς ο κ. Αιγόκερως παρέχει ασφάλεια και αγάπη και είναι αφοσιωμένος στην αγαπημένη του. Ωστόσο, στις ακεφιές του μπορεί να γίνει αδιάφορος και απόμακρος (ο παράδεισος δεν είναι ποτέ τέλειος), πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί προβληματικό για μια ευαίσθητη και ευσυγκίνητη σύζυγο. Η απόσπαση του μπορεί να πηγάζει από τη συγκέντρωση του σε άλλα πράγματα. Είναι ένας κουβαλητής και δεν ησυχάζει αν δεν έχει όλα όσα επιθυμεί η καρδιά του. Το να εξουσιάζει το δικό του σπίτι είναι γι' αυτόν πρωταρχικό και θα περιμένει να νιώθετε κι εσείς το ίδιο. Βλέπει το γάμο ως μια συνεργασία, παράλληλα με την προοπτική για μακρόχρονη ευτυχία. Δεν θα σας απογοητεύσει ούτε στο σεξουαλικό τομέα• είναι ένα άτομο πολύ ισχυρό από φυσικής άποψης. Συχνά φιλόδοξος, πετυχαίνει στην καριέρα του. Για γαμήλιο δώρο προσφέρετε του δυο εισιτήρια πρώτης θέσης σε ένα ξεχωριστό μέρος ή δερμάτινα καθίσματα για το αμάξι του!


Ο κ. ΥΔΡΟΧΟΟΣ Γι’ αυτόν, οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια.

Ο μυστηριώδης άνδρας του ζωδιακού θα σας κάνει τη ζωή μια τέλεια περιπέτεια μόλις μπει στο χορό του γάμου. Καθώς δεν είναι ιδιαίτερα φλύαρος, νιώθει πως οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά απ’ τα λόγια. Αν απαιτείτε ολοκληρωτική φροντίδα όλη την ώρα, πιθανόν να οδηγήσετε αυτόν ή εσάς στον καναπέ του ψυχίατρου! Είναι πιστός και τρυφερός και, παρόλο που μπορεί να είναι λίγο απόμακρος, είναι κοντά σας περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Τα συναισθήματα του είναι βαθύτερα απ’ όσο των περισσοτέρων, απλά δεν είναι ικανός να μιλά πολύ για τέτοια πράγματα. Όταν λέει «σ’ αγαπώ και θέλω να σε παντρευτώ», το εννοεί. Σπάνια απογοητεύει τη σύντροφο του, εκτός κι αν έχουν αφήσει το γάμο τους να ναυαγήσει από ανόητες παρεξηγήσεις. Μπορεί να γίνει ψυχρός και υπολογιστής όταν του κάνουν κακό. Τα παιδιά του γίνονται φίλοι του παρά αντικείμενα προστατευτικής σχέσης. Κατάλληλα γαμήλια δώρα είναι ένα μεγάλο παζλ ή σκύλος ράτσας.


Ο κ. ΙΧΘΥΕΣ Αθεράπευτα ρομαντικός!

Ένας ονειροπόλος, που από την παιδική ηλικία του ονειρεύεται την πριγκίπισσα που θα αποσπάσει τελικά με το σπαθί του από τον φιλντισένιο πύργο της. Φυσικά, στη φαντασία του ζουν ευτυχισμένοι για πάντα. Είναι ο αθεράπευτος ρομαντικός του ζωδιακού κύκλου. Ωστόσο, ως σύζυγος, σύντροφος και εραστής, θα εκπληρώσει τα όνειρα σας ξανά και ξανά. Δεν είναι βέβαια καθόλου αξιόπιστος, καθώς λοξοδρομεί πολύ εύκολα, αλλά από τη στιγμή που παντρεύεται αφοσιώνεται απόλυτα στην αγαπημένη του και τα παιδιά αυτής της ένωσης θα γίνουν η κόρη οφθαλμού του. Έχει και κάποιες ανασφάλειες και ο τρόπος που τις αντιμετωπίζει μπορεί να δημιουργήσει σκιές και σύννεφα σε μια σχέση. Αλλά, όπως λέμε «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη», τελικά το σπίτι είναι το μέρος όπου καταλήγει και είναι ευτυχισμένος. Μερικές φορές είναι πιο σοφό εκ μέρους σας, να του επιτρέψετε να λοξοδρομεί και να αφήνετε τα φτερά του να καούν λίγο, έτσι ώστε να εκτιμήσει τη ζεστασιά της σπιτικής φωτιάς που φωτίζει το παράθυρο της ζωής του. Για γαμήλιο δώρο καλό είναι ένα νέο ηχοσύστημα, αγαπημένα CDs ή μερικά από τα καλύτερα ποτά.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88513
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

κ. ΚΡΙΟΣ ’γριος και αδάμαστος

δεν θα γίνει ποτέ πραγματικά ο τύπος που βολεύεται, παχαίνει και ζει για πάντα ήρεμος σε ένα μέρος. !
Μπααααααααα, μη το πιστέψετε ποτέ!!! Χαχαχαχα
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 13197
Εγγραφή: 26 Απρ 2007 11:03 am
Τοποθεσία: Pandora!!

Δημοσίευση από Emmaki »

Μεγάλη επιτυχία.......!!!!!

Οι γαμπροί της συμφοράς..................!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira
Δημοσιεύσεις: 10143
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:13 pm
Τοποθεσία: Μυτιλήνη

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

χαχαχα :lol:
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88513
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

...είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον!! Τέλος :shock:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 13197
Εγγραφή: 26 Απρ 2007 11:03 am
Τοποθεσία: Pandora!!

Δημοσίευση από Emmaki »

Κάτι με το κρεββάτι έχουμε;;;;;;

Πως φιλούν, πως φλερτάρουν, πως παντρεύονται....πως μιλούν, πως οδηγούν........δηλαδή έλεος!!!!!!

Μήπως μπορούμε να μετρήσουμε και τη σεξουαλικότητα;;;;;;;;
Παιδιά σας έβαλα project!!!!!!!!!

:shock:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88513
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Ορίστε Εμμανουέλα...πάρε νάχεις!!! 8)

Κριός
Συντελεστής του σεξ
Ένας Κριός θέλει να απολαμβάνει το σεξ άγριο και δυναμικό. Ο πλανήτης που επηρεάζει το συντελεστή σας είναι ο ’ρης, γι' αυτό είναι απόλυτα λογικό να είστε από τους λεγόμενους «ατίθασους» στο κρεβάτι. Δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε ηθελημένα σε μικρές αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας, γιατί η ένταση και τα καβγαδάκια λειτουργούν σ' εσάς πραγματικά ως το καλύτερο αφροδισιακό. Οι φλογερές στιγμές που ακολουθούν στο κρεβάτι θυμίζουν έντονα μάχη σώμα με σώμα.



Ταύρος

Συντελεστής του σεξ
Το σεξ για τον Ταύρο μοιάζει με βουτιά στη θάλασσα των αισθήσεων και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού η Αφροδίτη είναι αυτή που «κάνει παιχνίδι» στην περίπτωση του. Η ερωτική συνεύρεση με τον Ταύρο θα πρέπει να είναι αργή, αισθησιακή και γεμάτη φλόγα. Οποιαδήποτε βιασύνη ή αδεξιότητα θα λειτουργήσει τελείως αρνητικά στη διάθεση του Ταύρου και γι' αυτό ακριβώς θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ένα μεγάλης διάρκειας ερωτικό παιχνίδι.


.
Δίδυμοι
Συντελεστής του σεξ
Οι Δίδυμοι λατρεύουν το παιχνίδι της αποπλάνησης και βάζουν σε δεύτερη μοίρα την ερωτική πράξη. Το σεξ για αυτούς δεν έχει την ένταση και την απόλαυση που θέλουν, αν προηγουμένως οι δύο σύντροφοι δεν έχουν κερδίσει ο ένας τον άλλο με τα λόγια, τις χειρονομίες και τα γεμάτα πάθος προκαταρκτικά παιχνίδια. Διαπιστώνουμε λοιπόν πως ο δικός τους συντελεστής του σεξ απευθύνεται κυρίως πρώτα στη συναισθηματική και ψυχική επικοινωνία τους κι ύστερα στη σωματική επαφή, κάτι που οφείλεται κυρίως στον κυρίαρχο πλανήτη τους, τον Ερμή.



Καρκίνος
Συντελεστής του σεξ
Και στην περίπτωση των Καρκίνων, το συναίσθημα και η τρυφερότητα στο σεξ είναι απαραίτητα για να μπορέσουν να το απολαύσουν. Σε αυτό βοηθά πάρα πολύ και η Σελήνη, που γεμίζει τους Καρκίνους ρομαντικά αισθήματα χάρη στα οποία, αν καταφέρουν να τα μοιραστούν με το σύντροφο τους κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης, είναι σίγουρο πως κάθε επαφή θα αποτελεί και για τους δύο μια εντελώς ξεχωριστή και συναρπαστική εμπειρία. Οι Καρκίνοι είναι άτομα που όσο πιο πολύ καιρό μένουν με έναν άνθρωπο, τόσο πιο πολύ βελτιώνονται στο να προσφέρουν αλλά και να αποκομίζουν ικανοποίηση και ηδονή.



Λέων
Συντελεστής του σεξ
Υπερήφανος και ηγετικός πάντα στη ζωή του, ο Λέοντας υιοθετεί ακριβώς την ίδια συμπεριφορά και στο θέμα του σεξ. Ο συντελεστής του είναι υψηλός και γρήγορα ο σύντροφος του θα διαπιστώσει πως κατά την ερωτική συνεύρεση ο Λέοντας θα προσπαθεί αυτός πάντα να έχει το πάνω χέρι και να κανονίζει τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού. Ευτυχώς οι Λέοντες ξέρουν πώς να σας κακομάθουν και να σας προσφέρουν ατέλειωτες στιγμές ηδονής.



Παρθένος
Συντελεστής του σεξ
Οι Παρθένοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν απρόβλεπτοι σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σεξ. Αυτό έχει να κάνει με το σύντροφο που θα βρεθεί δίπλα τους και το πόσο θα ταιριάξουν οι επιθυμίες του ενός με του άλλου. Ένας Παρθένος μπορεί να αποδειχθεί σωστή «λάβα» στο κρεβάτι, όμως το ίδιο άτομο μπορεί να εκδηλώσει μια εντελώς ψυχρή συμπεριφορά, αν τελικά ο σύντροφος του δεν μπορέσει να αγγίξει και να επηρεάσει τον ψυχισμό του. Ο Ερμής, που κυβερνά το ζώδιο των Παρθένων, τους
κάνει να θέτουν πολύ ψηλά των πήχη των απαιτήσεων στα ερωτικά ζητήματα.



Ζυγός
Συντελεστής του σεξ
To σεξ στην περίπτωση των Ζυγών απόλυτα συνυφασμένο με την αίσθηση αλλά και την πρωτοτυπία. Αν ο Ζυγός δεν βρει στο πρόσωπο του συντρόφου το άτομο που θα του κεντρίσει με γλυκό, όμορφο αλλά και έξυπνο τρόπο τα αισθητήρια του, είναι βέβαιο πως το παιχνίδι της αποπλάνησης και της ηδονής μαζί του θα χαρακτηριστεί από πλήρη αποτυχία. Όπως και στην περίπτωση του Ταύρου, ο κυβερνήτης πλανήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, γεγονός που εξηγεί την ανάγκη του για τρυφερότητα και συναίσθημα.



Σκορπιός
Συντελεστής του σεξ
Εδώ έχουμε να κάνουμε ίσως με το πιο ερωτικό ζώδιο, γεγονός που σημαίνει πως ο συντελεστής του σεξ βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Στην κυριολεξία το σεξ αποτελεί την πιο αγαπημένη ασχολία των Σκορπιών και είναι πολύ σπάνιο να βρει κάποιος άτομο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο και δεν γνωρίζει καλά τις τεχνικές του έρωτα. Ο Σκορπιός αφήνει το ένστικτο του να «κάνει παιχνίδι» και έχει την εκπληκτική ικανότητα να διαισθάνεται τις κρυφές επιθυμίες του συντρόφου του.



Τοξότης
Συντελεστής του σεξ
Ο Τοξότης είναι ζώδιο που θέλει να χαίρεται το σεξ και σε καμία περίπτωση δεν θα το αφήσει να γίνει μια μηχανική διαδικασία ρουτίνας ανάμεσα σε αυτόν και το σύντροφο του. Οι Τοξότες προσπαθούν πάντα να μετατρέψουν την ερωτική συνεύρεση σε συναρπαστική περιπέτεια των αισθήσεων και για τους δύο και συνήθως διαθέτουν την απαραίτητη τεχνική για να το καταφέρουν, βοηθούμενοι σε μεγάλο βαθμό από την επιρροή του Δία. Ο συντελεστής του σεξ του Τοξότη βρίσκεται λοιπόν ψηλά και σίγουρα συμπαρασύρει με το πάθος του και αυτόν που θα βρεθεί στο πλάι του.



Αιγόκερως
Συντελεστής του σεξ
Ο Αιγόκερως είναι από τα λεγόμενα «σιγανά ποταμάκια» στο σεξ. Ο συντελεστής του στην αρχή μοιάζει να είναι χαμηλός και μπορεί ως άτομο να χαρακτηριστεί «ψυχρό», κάτι που ίσως να οφείλεται στον κυβερνήτη πλανήτη του, τον Κρόνο. Αν όμως κάποιος έχει τη διάθεση να ψάξει λίγο περισσότερο, θα διαπιστώσει πως οι στιγμές ερωτικής συνεύρεσης με κάποιον Αιγόκερω θα αποδειχθούν σωστή «κόλαση». Σίγουρα ο Αιγόκερως δεν είναι ζώδιο για περιπέτειες της μιας νύχτας, όμως μέσα σε μια μακρόχρονη σχέση έχει την εκπληκτική ικανότητα να κρατά μακριά τη ρουτίνα από το κρεβάτι και το πάθος άσβεστο.



Υδροχόος
Συντελεστής του σεξ
Σχεδόν όλοι είμαστε της γνώμης πως στον έρωτα και στο σεξ δεν υπάρχουν ταμπού, όμως, αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που να έχει καταφέρει να εφαρμόσει αυτή την αρχή στην ερωτική του ζωή, τότε αυτό είναι σίγουρα ο Υδροχόος. Κάνει τα πάντα, αρκεί να ικανοποιούν τον ίδιο αλλά και το σύντροφο του. Αν δεν είστε προετοιμασμένοι να πειραματιστείτε, καλό θα ήταν να μείνετε μακριά του. Ο Ουρανός είναι πλανήτης που τον προικίζει με αναρίθμητες ιδέες γύρω από τα ερωτικά.



Ιχθύες
Συντελεστής του σεξ
Στην περίπτωση των Ιχθύων, οι οποίοι έχουν κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα στο να καταφέρουν να εκδηλώσουν με άνεση τη σεξουαλικότητα που κρύβουν μέσα τους. Το συναίσθημα παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή τους και στο σεξ είναι από τους ανθρώπους που αφήνουν όλες τις πρωτοβουλίες στο σύντροφο τους, ο οποίος θα πρέπει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών τους.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88513
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Εμμανουέλα κι άλλο... :D

site
http://www.heliofoto.gr/gr/fhioumor.html


ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ!!!




KΡΙΟΣ Ωραία, πάμε πάλι από την αρχή. :shock:

ΤΑΥΡΟΣ Καλό ήτανε. Να κοιμηθούμε τώρα ή να φάμε; :shock:

ΔΙΔΥΜΟΙ Μήπως είδες πουθενά το τηλεκοντρόλ; :shock:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Πότε παντρευόμαστε; :shock:

ΛΕΩΝ Καλά ε; Δεν παίζομαι. 8)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Πρέπει να πλύνω τα σεντόνια. :roll:

ΖΥΓΟΣ Μου άρεσε, αν σου άρεσε. :?:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Έχω την αίσθηση πως πρέπει να σε "λύσω". :shock:

ΤΟΞΟΤΗΣ Μη με πάρεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ!! :evil:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Α! Έχεις και πιστωτικές; :evil:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Τώρα ας το δοκιμάσουμε και χωρίς τα ρούχα μας! :lol:

ΙΧΘΕΙΣ Πως είπαμε πως σε λένε; :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88513
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

και το επίκαιρο ανέκδοτο...


Τα άστρα μιλούν για σας.....

Επαγγελματικά:
Τα άστρα σας χαμογελούν.

Οικονομικά:
Τα άστρα σας χαμογελούν.

Υγεία:
Τα άστρα σας χαμογελούν.

Σεξ:
Τα άστρα ξεκαρδίστηκαν στα γέλια.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 13197
Εγγραφή: 26 Απρ 2007 11:03 am
Τοποθεσία: Pandora!!

Δημοσίευση από Emmaki »

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Καλό!!!!!Μεγάλη επιτυχία το σεξουαλικό των ζωδίων!!!!!!!

Δε μου λες Βασούλα......


Μήπως μπορείς να μας πεις και ποιά ζώδια πρέπει να παντρεύονται με ποιά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!! :shock: :shock:

Πρόσεχε γιατί η επόμενη απαίτηση θα είναι πιο δύσκολη...σε δοκιμάζω τώρα......

Αν δεν είστε προετοιμασμένοι να πειραματιστείτε, καλό θα ήταν να μείνετε μακριά του.


Αααααχχχχ μόνοι μας θα μείνουμε οι υδροχόοι...........!!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88513
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

και οι δίδυμοι το ίδιο...Κουράγιο Εμμανουέλα μου!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 13197
Εγγραφή: 26 Απρ 2007 11:03 am
Τοποθεσία: Pandora!!

Δημοσίευση από Emmaki »

Έχω μια μικρή εντύπωση όμως οτι μας κάνει ο σκορπιός..........πολύ μικρή...... :roll:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88513
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Ορίστε Εμμανουέλα...

κάθε επιθυμία σου, διαταγή (μπα τι δίδυμος είμαι εγώ???Βρε μπας???)

σταμάτα όμως επιτέλους ε? Εχουμε και δουλειές...


Κάντε τον να ανέβει τα Σκαλιά της Εκκλησίας!




’νδρας Κριός

Το να προσπαθείτε να τυλίξετε με τα γαμήλια δεσμά τον άνδρα Κριό είναι σαν να προσπαθείτε να δαμάσετε ένα μικρό θηρίο. Από τη στιγμή που αισθάνεται πως περνάτε καλά μέσα στη σχέση σας, δεν βρίσκει κανέναν ιδιαίτερο λόγο να αλλάξει τα πράγματα και θεωρεί περιττή την επικύρωση αυτής της σχέσης μέσα από το μυστήριο του γάμου. Είναι ζώδιο που λατρεύει την περιπέτεια και που, όταν διαπιστώνει πως μια κατάσταση αρχίζει και γίνεται κουραστική, τα «τινάζει όλα στον αέρα» χωρίς δεύτερη σκέψη. Συμπεριφέρεται συνήθως σύμφωνα με τα ένστικτα του, ενώ προσπαθεί να ικανοποιεί άμεσα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του με τρόπο που ίσως θεωρηθεί εγωιστικός. Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό ο άνδρας Κριός να αντιμετωπίσει το γάμο σαν αιχμαλωσία. Τρόπος για να τον πείσετε Αν, παρ' όλα αυτά, είστε αποφασισμένη να τον κάνετε να «χορέψει το χορό του Ησαΐα», δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να πιέσετε τα πράγματα. Θα πρέπει να μάθετε να αγαπάτε τη δράση και την περιπέτεια και να συμβιβαστείτε με την ιδέα πως κάθε μέρα θα χρειάζεται να κάνετε τα πάντα για να κρατήσετε μακριά τη ρουτίνα και την πλήξη. Διατηρήστε μια αίσθηση μυστηρίου γύρω από την προσωπικότητα σας και δώστε του να καταλάβει πως έχει να ανακαλύψει ακόμη πολλές κρυφές αλλά και συναρπαστικές πτυχές του χαρακτήρα σας.


’νδρας Ταύρος

Ο άνδρας Ταύρος και ο θεσμός του γάμου μπορούμε να πούμε πως ταιριάζουν άψογα. Στην ουσία, ψάχνεται ήδη από μόνος του να μπει σε μια τέτοια διαδικασία, αρκεί βεβαίως να βρει στη γυναίκα αυτά που του αρέσουν. Λατρεύει την ήρεμη και άνετη ζωή και οι όμορφες και ήσυχες βραδιές με τη σύζυγο του στο σπίτι τους αποτελούν για αυτόν την εκπλήρωση των ονείρων του. Τρομάζει στην ιδέα της μοναξιάς και θέλει να σας αισθάνεται συνεχώς δίπλα του. Έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και θα λέγαμε πως είναι ο κλασικός άνδρας, που θα κάνει τα πάντα για να μη λείψει τίποτα από την οικογένεια του. Συνεπώς, το οικονομικό δεν θα αποτελέσει ποτέ, για τον άνδρα Ταύρο, λόγο να αποφύγει το γάμο. Τρόπος για να τον πείσετε Όπως θα διαπιστώσατε, ο άνδρας Ταύρος δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για να παντρευτεί. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε χαλαρή και άνετη, χωρίς να αφήνετε το καθημερινό άγχος να δηλητηριάζει τη σχέση σας. Δώστε του να καταλάβει πως του έχετε εμπιστοσύνη αλλά και πως θα βρίσκεστε πάντα στο πλευρό του, στηρίζοντας τον στις δυσκολίες. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να τον κάνετε να πιστέψει πως θα είστε πάντα κάτι δεδομένο, αλλά πως θα πρέπει και αυτός από την πλευρά του να καταφέρει να σας κερδίσει.


’νδρας Δίδυμος

Ο άνδρας Δίδυμος είναι σίγουρο πως θα σας κοιτάξει καχύποπτα μόλις φέρετε στη συζήτηση το θέμα «γάμος». Είναι από τα ζώδια εκείνα που αγαπούν όσο τίποτα άλλο την ελευθερία τους και δύσκολα θα μπουν στα καλούπια που απαιτεί ο έγγαμος βίος. Στη ζωή του επιδεικνύει μια εκνευριστική αναποφασιστικότητα, η οποία είναι πολύ πιθανό να τον κρατά πίσω σε ζητήματα καριέρας και οικονομικής ευρωστίας, γεγονός που δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αν σκεφτεί κανείς τις ανάγκες που έχει μια οικογένεια. Επιζητά συνεχώς την ανανέωση και σίγουρα το μοτίβο «δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά» τον κάνει στην κυριολεξία να το βάζει στα πόδια. Παρ' όλα αυτά, αν καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες ώστε και αυτός να μην αισθάνεται εγκλωβισμένος αλλά και ο γάμος να λειτουργεί όπως πρέπει, είναι σίγουρο πως δεν θα το μετανιώσει κανένας από τους δύο. Τρόπος για να τον πείσετε Η σχέση σας θα πρέπει να μείνει παθιασμένη, όπως τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας σας. Δεν θα πρέπει να πέσετε στην παγίδα και να του κάνετε όλα τα χατίρια διότι, όσο κι αν αυτό τον βολέψει στην αρχή, είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για να τον κάνετε να μπουχτίσει. Φροντίστε να διατηρείτε πάντα τη θηλυκότητα σας και εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί για να προκαλείτε και να διεγείρετε τη φαντασία του.


’νδρας Καρκίνος

Ο άνδρας Καρκίνος όχι απλώς θα ανέβει μαζί σας τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά είναι πολύ πιθανό να σας πάει τρέχοντας από τον ενθουσιασμό του. Αποζητά περισσότερο από κάθε άλλον τη ζεστασιά και την τρυφερότητα που προσφέρει η οικογένεια και θέλει να μοιράζεται μαζί με τη σύντροφο του και τις όμορφες αλλά και τις άσχημες στιγμές της ζωής. Είναι πολύ πιστός σύζυγος και δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομα τους, όταν κάτι τον δυσαρεστεί στη συμπεριφορά σας απέναντι' του. Είναι υπέροχος συζητητής και θεωρεί μεγάλη τιμή του αν του ανοίξετε την καρδιά σας και του εμπιστευτείτε τα μυστικά σας. Ωστόσο, ένα από τα κουσούρια του είναι πως δεν ξεκολλά εύκολα από το σπίτι. Μια βόλτα ή μια εκδρομή είναι δραστηριότητες που του μοιάζουν κουραστικές και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας για να τον πείσετε για το αντίθετο. Το σίγουρο πάντως στον έγγαμο βίο με τον άνδρα Καρκίνο είναι πως θα ξεχειλίζει πραγματικά από συναίσθημα και πάθος. Τρόπος για να τον πείσετε Όπως αναφέραμε και στην αρχή, ο άνδρας Καρκίνος είναι αυτός που μάλλον θα προσπαθεί να πείσει εσάς. Το κλειδί της καρδιάς του είναι να δείχνετε με κάθε τρόπο την αγάπη σας και να μην είστε καθόλου φειδωλή στη στοργή. Μη δείξετε επιπολαιότητα και απερισκεψία στη συμπεριφορά σας και δώστε του να καταλάβει πως αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα τη σχέση σας.


’νδρας Λέων

Ο άνδρας Λέων δεν έχει απόλυτη στάση απέναντι στο γάμο. Αν βρει τη σύντροφο που θεωρεί πως τον καλύπτει, δεν έχει κανένα πρόβλημα να επισημοποιήσει τη σχέση τους, αλλά δεν θα τον ενοχλήσει και αν παραμείνουν απλώς σε μια σχέση συμβίωσης. Το «ναι» θα το πει έχοντας πρώτα σκεφτεί όλες τις παραμέτρους της απόφασης του. Από τη φύση τους οι Λέοντες είναι αρκετά επιβλητικοί και σχεδόν πάντα στο επίκεντρο της προσοχής, κάτι που δεν θα αποβάλουν ακόμη και παντρεμένοι. Συνεπώς, θα πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός πως συνήθως θα θέλει να έχει πάντα τον πρώτο λόγο στη σχέση σας και θα χρειάζεται την επιβεβαίωση μέσα από τα λόγια και τις πράξεις σας. Να θυμάστε πως το πάθος και το συναίσθημα είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα Λέοντα και, σε περίπτωση που διαπιστώσει πως δεν υπάρχουν μέσα στη σχέση, θα την τερματίσει άμεσα είτε είναι επίσημη είτε ανεπίσημη. Τρόπος για να τον πείσετε Δώστε του να καταλάβει πως είναι για εσάς το Α και το Ω. Αφήστε τον να ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες σας και διατηρήστε με κάθε τρόπο άσβεστο το πάθος της σχέσης σας. Μη διστάσετε να φέρετε το χιούμορ ανάμεσα σας και σε καμία περίπτωση μη χάσετε τον αυθορμητισμό σας.


’νδρας Παρθένος

Ο άνδρας Παρθένος βλέπει με πολύ θετικό μάτι την προοπτική του γάμου. Είναι άνθρωπος κατασταλαγμένος και πολύ ώριμος και θεωρεί πως η σιγουριά που προσφέρει ο έγγαμος βίος ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του γάμου. Η οικογένεια που επιθυμείτε να φτιάξετε μαζί του είναι σίγουρο πως θα διέπεται από αρχές και ξεκάθαρο πλαίσιο λειτουργίας, σαν μια καλά οργανωμένη επιχείρηση, καθώς ο άνδρας Παρθένος δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά. Προνοεί σχεδόν για όλα και αφήνει ελάχιστες υποχρεώσεις σε χέρια τρίτων. Θα κάνει τα πάντα για τη γυναίκα του και τα παιδιά του χωρίς να σκεφτεί κούραση και θυσίες. Μπορεί βέβαια να μη σας προσφέρει την τρομερά συναρπαστική ζωή, ενώ είναι κάπως αδέξιος στην προσπάθεια του να εκφράσει συναισθήματα πάθους ή τρυφερότητας, όμως στις ημέρες μας θα πρέπει να παραδεχτείτε πως η σιγουριά και η εξασφάλιση είναι αυτά που έχουν σημασία. Τρόπος για να τον πείσετε Η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και ο μεστός τρόπος σκέψης είναι τα κλειδιά για το πολυπόθητο «ναι» του άνδρα Παρθένου. Θα πρέπει να του δείξετε πως θα είστε πάντα δίπλα του και πως δεν θα πρέπει να διστάζει να σας εκμυστηρευτεί προβλήματα και σκέψεις που μπορεί να τον βασανίζουν. Αμέσως μόλις διαπιστώσει πως δεν βλέπετε τη σχέση σας επιπόλαια, θα οργανώσει μόνος του τις διαδικασίες του γάμου.


’νδρας Ζυγός

Ο άνδρας Ζυγός ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του απέναντι στο ζήτημα. Τη μια αισθάνεται πανέτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα, την άλλη νιώθει πως του λείπουν ακόμη πολύ βασικά πράγματα για να πάρει μια τόσο σημαντική απόφαση. Αν πάντως τολμήσει να «μπει στο χορό», θα διαπιστώσετε πως μαζί του θα απολαύσετε πολλές όμορφες στιγμές. Είναι άνθρωπος που ξέρει να εκτιμά το όμορφο και το ποιοτικό και, αν φανεί πως έχετε τα ίδια γούστα, ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό έγγαμο βίο. Ωστόσο, θέλει αρκετή προσοχή σε θέματα οργάνωσης και ισορροπίας μέσα στην οικογένεια, γιατί δεν είναι καθόλου απίθανο να χρειαστεί να «πατήσετε πόδι», όταν διαπιστώσετε πως σκέφτεται και συμπεριφέρεται παρορμητικά ή φοβισμένα. Στα δύσκολα θα πρέπει να φανείτε δυνατή και αποφασιστική, διότι χωρίς τη βοήθεια σας δεν αποκλείεται ο άνδρας Ζυγός να «πελαγώσει». Τρόπος για να τον πείσετε Θα πρέπει να φροντίζετε πάρα πολύ την εξωτερική σας εμφάνιση. Ο Ζυγός λατρεύει να σας βλέπει όμορφη και καλοντυμένη. Δείξτε του πως εκτιμάτε τ καλό γούστο του και αφήστε τον να κανονίζει αυτός τις εξόδους και τη διασκέδαση σας. Λατρεύει τους ανθρώπους που δεν έχουν κόμπλεξ και ξέρουν να χαίρονται τη ζωή, οπότε μείνετε μακριά από μίζερες μεμψίμοιρες σκέψεις και συμπεριφορές.


’νδρας Σκορπιός

Ο άνδρας Σκορπιός δεν έχει καν να πρόβλημα να παντρευτεί, αν σύντροφος του έχει συνειδητοποιήσει πως ο γάμος τους πρόκειται να είναι το εισιτήριο για μια ζωή γεμάτη περιπέτειες σε ξέφρενους ρυθμούς, πέρα από τα συμβατικά και τα τετριμμένα. Σε καμία περίπτωση ο άνδρας Σκορπιός δεν θα μπει στα γνωστά καλούπια των παντρεμένων ζευγαριών που αφιερώνουν χρόνο και σκέψη στον οικογενειακό προγραμματισμό για το πότε πρέπει να αποκτήσουν παιδιά και τι επενδύσεις πρέπει να κάνουν για να εξασφαλίσουν το μέλλον τους. Αν είστε από τις γυναίκες που αναζητούν τη σιγουριά του παραδοσιακού γάμου, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε. Αν όμως ο άνδρας Σκορπιός βρει στο πρόσωπο σας έναν άξιο συνοδοιπόρο στο όμορφο παιχνίδι της ζωής, θα σας προσφέρει τα πάντα και θα σας οδηγήσει τον έβδομο ουρανό. Αφήστε το ένστικτο και τις αισθήσεις σας να καθορίσουν τις εξελίξεις και μπείτε στην περιπέτεια. Τρόπος για να τον πείσετε Ξεχάστε τη συντηρητική συμπεριφορά και λειτουργήστε παρορμητικά. Δώστε του να καταλάβει πως είστε έτοιμη για όλα, αρκεί να δώσει το σύνθημα. Μη διστάσετε να οργανώσετε κάποια εκδρομή μαζί του σε συναρπαστικά μέρη, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Μην κάνετε το λάθος να τον καταπιέσετε και δώστε του ελεύθερο χρόνο και χώρο, αν διαπιστώσετε πως το έχει ανάγκη. Ωστόσο, μην κάνετε το λάθος να υιοθετήσετε νοοτροπία «αγοροκόριτσου». Τονίστε τη θηλυκότητα σας και σαγηνεύατε το άκρως ερωτικό ζώδιο του Σκορπιού.


’νδρας Τοξότης

Ο άνδρας Τοξότης είναι άνθρωπος που δύσκολα θα σκεφτεί το γάμο όταν είναι ακόμη νέος. Σε αρκετά σημεία θυμίζει το ζώδιο του Σκορπιού και θέλει όσο τίποτα άλλο να απολαύσει τη ζωή και να συγκεντρώσει συναρπαστικές εμπειρίες, πριν κατασταλάξει. Βέβαια, το πόσο ήρεμος και κατασταλαγμένος παραμένει στον έγγαμο βίο είναι ένα ερώτημα που δεν έχει ξεκάθαρη απάντηση. Δύσκολα αφήνει τις συνήθειες που είχε όταν ήταν ακόμη ελεύθερος, ενώ πιέζεται αρκετά για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που συνοδεύουν το γάμο. Αν πάντως βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος και οι απόψεις σας γύρω από τη ζωή έχουν κοινό παρονομαστή, τότε είναι σίγουρο πως ο γάμος σας και η μετέπειτα πορεία του θα είναι γεμάτα απολαύσεις και ευτυχισμένες στιγμές. Βέβαια, θα πρέπει να θυμάστε πάντα πως καλό είναι να βλέπουμε και να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με χαλαρότητα και χωρίς άγχος, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στις καταστάσεις να χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα, ανευθυνότητα και ανωριμότητα. Τρόπος για να τον πείσετε Προσπαθήστε να είστε αληθινή και μην κάνετε το λάθος να υιοθετήσετε συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν. Θέλγεται από τη γυναίκα που είναι ανεξάρτητη και στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις, γιατί αναγνωρίζει στο πρόσωπο της την ιδανική σύντροφο για το υπόλοιπο της ζωής του. Μη δείξετε πως δεν τον εμπιστεύεστε και μην προσπαθήσετε να ελέγξετε τις κινήσεις του.


’νδρας Αιγόκερως

Ο άνδρας Αιγόκερως είναι γεννημένος για σύζυγος και πατέρας. Θεωρεί πως η ολοκλήρωση του ανθρώπου και ο σκοπός για τον οποίο έχουμε έρθει στη ζωή είναι να βρούμε τον κατάλληλο σύντροφο και να χτίσουμε μαζί του μια οικογένεια. Σε σχέση με ζώδια όπως ο Σκορπιός ή ο Τοξότης, η ζωή του σίγουρα μοιάζει πεζή και φτωχή σε συναισθήματα, όμως είναι άνθρωπος που θα δεθεί απόλυτα με τη σύντροφο του και θα αγαπήσει με πάθος την οικογένεια που θα δημιουργήσει μαζί της. Είναι πολύ πιστός και θα απαιτήσει την ίδια αφοσίωση και από εσάς. Θα πρέπει να πάρετε πολύ ζεστά το θέμα της οικογένειας, γιατί για τον άνδρα Αιγόκερω ο γάμος δεν αποτελεί απλώς μια τυπική επικύρωση της πολύχρονης σχέσης σας. Νιώθει πως πράγματι γίνεστε πλέον ένα σώμα έτοιμο να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της ζωής. Η υπευθυνότητα και η ανάγκη του για ισορροπία και αρμονία αποτελούν εγγύηση πως θα κάνει τα πάντα, ώστε να προσφέρει το καλύτερο που μπορεί σ' εσάς και στα παιδιά του και να είστε βέβαια πως ποτέ δεν θα σας λείψει τίποτα. Τρόπος για να τον πείσετε Να είστε πάντα ξεκάθαρη με τα αισθήματά σας και ποτέ μη διστάσετε να μιλήσετε με ειλικρίνεια στον άνδρα Αιγόκερω. Δείξτε του πως τον αγαπάτε και πως τον στηρίζετε απόλυτα σε όλες τις προσπάθειες του. Η ωριμότητα, η στοργή και η τρυφερότητα που θα επιδείξετε θα τον πείσει πως εσείς πρέπει να είστε η μάνα των παιδιών του.


’νδρας Υδροχόος

Ο άνδρας Υδροχόος είναι άνθρωπος χαλαρών ρυθμών και ήπιων τόνων. Του αρέσει να χαίρεται τη ζωή και, αν η σύντροφος του είναι της ίδιας νοοτροπίας, δεν βρίσκει κανένα λόγο για να μη «δέσει» τη ζωή του μαζί της. Είναι πάντα αισιόδοξος και δεν αφήνει τα καθημερινά προβλήματα να τον καταβάλουν, γεγονός που εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την αρμονία στον έγγαμο βίο και συγχρόνως την τελική επίλυση των όποιων ζητημάτων προκύψουν. Ακόμη και μέσα στο γάμο ο άνδρας Υδροχόος θα διατηρήσει απόψεις και συμπεριφορές που ταιριάζουν περισσότερο σε μια ελεύθερη σχέση και αυτό είναι κάτι που, αν δεν το αποδεχτείτε ως ένα από τα χαρακτηριστικά του, μην περιμένετε πως θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στα δικά σας δεδομένα. Αποφεύγει τις εντάσεις και, αν διαπιστώσει πως η σχέση σας δεν τον καλύπτει, δεν θα παλέψει για να την αλλάξει και να τη διατηρήσει, αλλά θα προτιμήσει να απομακρυνθεί ήρεμα, διατηρώντας μάλιστα φιλικές σχέσεις μαζί σας. Τρόπος για να τον πείσετε Αναπτύξτε πρώτα τη φιλία μεταξύ σας και ύστερα προσπαθήστε να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Αφήστε τον να σας γνωρίσει καλά, αλλά προσπαθήστε εσείς, από την πλευρά σας, να τον γνωρίσετε ακόμη καλύτερα. Δείξτε του πως δεν έχετε καμία διάθεση να τον βάλετε σε καλούπια και κυρίως πως πρωταρχικός στόχος σας είναι να χαρείτε τη ζωή.


’νδρας Ιχθύς

Στη ζωή του άνδρα Ιχθύος σχεδόν πάντα καθορίζονται από το συναίσθημα. Παντρεύεται χωρίς δεύτερη σκέψη, αν ο πλούτος των συναισθημάτων του βρει στο πρόσωπο σας την ανταπόκριίση που τόσο έχει ανάγκη. Είναι σίγουρο πως στο μυαλό του άνδρα Ιχθύ υπάρχει η πεποίθηση ή, μάλλον, η ελπίδα πως η ζωή στο πλαίσιο του γάμου θα είναι ένα συνεχές ρομάντζο. Μην παραξενευτείτε καθόλου, αν από τις πρώτες ημέρες του έγγαμου βίου σας προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις να κρατήσει άσβεστο το πάθος της σχέσης σας με τρόπο που κάποιες φορές ίσως καταλήξει να γίνει κουραστικός και καταπιεστικός. Πάντως, γενικές γραμμές, αν καταφέρετε να βρε τις ισορροπίες μεταξύ σας, είναι σίγουρο πως ο γάμος σας θα είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένος και αρμονικός. Να ξέρετε πως δεν θα σας λείψει ποτέ τίποτα, γιατί στην κυριολεξία έχετε να κάνετε με τον «ιππότη» του παραμυθιού, ο οποίος θα κάνει πάντα για την «οικοδέσποινα» του. Αφεθείτε στα χέρια του άνδρα Ιχθύος και είστε μαζί του μια παραμυθένια σχέση. Τρόπος για να τον πείσετε Ανοίξτε του την ψυχή σας και αφήστε τον να σας ανοίξει και αυτός δική του. Αν καταφέρετε να έχετε ψυχική και συναισθηματική επικοινωνία με τον άνδρα Ιχθύ και φέρετε αρκετές δόσεις τρυφερότητας και στοργής στη σχέση σας είναι σίγουρο πως οι ζωές σας θα δεθούν με τα δεσμά του γάμου
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88513
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Εmmanouela έγραψε:όμως οτι μας κάνει ο σκορπιός
Τι ενοείς "μας"...????

Δίδυμοι με σκορπιό??? Εγώ δηλαδή με σκορπιό?????\

χαχαχαχαχαχαχα

το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις????
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88513
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Εmmanouela έγραψε:Μήπως μπορείς να μας πεις και ποιά ζώδια πρέπει να παντρεύονται με ποιά
Δεν βρήκα ακριβώς αυτό που ζήτησες...αλλά ψάχνω!!!

΄Ομως για να έχουμε καλό ερώτημα...εσύ ήσουν κατά του γάμου...Τι έγινε μικρό Εμμανουελάκι και αλλάξαμε πλεύση????
Ε..??? Για πε....ς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2”