ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ


Σε λίγες ημέρες ο Σεντάριον ήταν εντελώς καλά και γύρισε στις συνηθισμένες του ασχολίες.

Τότε εμφανίστηκε στο νησί ο Κρόνενμπαντ και ζήτησε από τον Σεντάριον, την Σορένα τον Πήγασο και από κάποιους ειδικά εκπαιδευμένους στρατιώτες να συναντηθούν την επομένη στην λίμνη Γκάλμπα σε ένα μακρινό σημείο του νησιού.
Πραγματικά το επόμενο πρωί επιβιβάστηκαν, όσοι είχαν προσκληθεί, επάνω σε μικρά ανοιχτά οχήματα με τεράστιες ρόδες και τράβηξαν για την λίμνη Γκάλμπα.
Η λίμνη βρισκόταν χαμηλά στους πρόποδες δύο λόφων και είχε πεντακάθαρα νερά χωρίς ίχνος πάγου στην επιφάνεια της. Είδαν από ψηλά, ότι στην όχθη της λίμνης τους περίμενε ο Κρόνενμπαντ, που τους έκανε νόημα να κατέβουν.
Άφησαν τα τροχοφόρα στο ύψωμα και κατηφόρισαν μέχρι το σημείο που βρισκόταν εκείνος
Αυτός χωρίς να μιλήσει τους έγνεψε να τον ακολουθήσουν και όλοι μαζί έφθασαν σε μια σπηλιά στη άκρη του ενός λόφου
Μπήκαν μέσα και ο Κρόνενμπαντ έτριψε μια ορυκτή πέτρα επάνω στο τοίχο της σπηλιάς. Στην στιγμή σπινθήρες ξεπετάχτηκαν και φώτισαν όλο τον χώρο.
Συνέχισαν να προχωρούν αμίλητοι ώσπου έφθασαν σε μια κλειστή πόρτα. Ο Κρόνενμπαντ την άνοιξε και βρέθηκαν μέσα σε μια μεγάλη αίθουσα φωτισμένη από μεγάλες κάθετες ηλεκτρικές στήλες που έριχναν άπλετο φως στον χώρο. Εκεί γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί άνδρες.
Οι στρατιώτες που είχαν έλθει μαζί τους έτρεξαν και τους αγκάλιασαν.
Τότε ένας από αυτούς πήρε τον λόγο και είπε:
Λέγομαι Σανμίρορ και είμαστε όλοι κάτοικοι της ΚυΑνΙα. Αυτοί που δεν θελήσαμε ποτέ να παραδοθούμε στον Μπρίζεντογκ. Η κατάσταση αδελφοί μου έχει φθάσει στο απροχώρητο. Οι περισσότεροι από τους κατοίκους έχουν οδηγηθεί στην τρέλλα και συνεχώς γίνονται φόνοι χωρίς δισταγμό. Η άλλοτε πανέμορφη πόλη μας σαπίζει από την απληστία και την ασυδοσία. Πρέπει να τους σταματήσουμε και να απαλλάξουμε την πόλη από την βρωμιά. Όλοι γνωρίζουν για την προφητεία του Φα-Εμ και αντί να λαχταρούν να ελευθερωθούν από τα δεσμά της μαγείας αντίθετα σκοτώνουν άνευ αιτίας μόνο με την σκέψη, ότι ίσως κάποιος προδότης βρίσκεται ανάμεσα τους.
Το χώμα της ΚυΑνΙα είναι τόσο αιματοβαμμένο που θα χρειασθεί ένας ωκεανός νερού για να ξεπλυθεί από όσα έχουν γίνει.!!!

Έφθασαν φήμες μέχρι εμάς, ότι το Πνεύμα του Πλανήτη μας λυπήθηκε τελικά και έστειλε κάποιον να λύσει τα μάγια. Ήλθαμε μέχρι έδω από το μυστικό πέρασμα που μόνο λίγοι γνωρίζουν, για να μάθουμε από σας αν είναι πραγματικά αλήθεια, ότι πλησιάζει η απελευθέρωση μας από τον μαύρο μάγο.


Τότε ο Κρόνενμπαντ έπιασε από το χέρι τον Πήγασο και απάντησε.
Κάτοικοι της ΚυΑνΙα αυτός εδώ ο νεαρός λέγεται Πήγασος και ταξίδεψε από την άλλη άκρη της γης, για να έλθει εδώ. Είναι γεννημένος σε μια υπόγεια πόλη που γκρεμίστηκε από σεισμό και έζησε για πολλά χρόνια στην επιφάνεια της γης.
Είναι γιός του Λεμ του πρωτεργάτη του Ντουσέριου αλλά εκείνος αγνοεί την ύπαρξη του. Το τελώνιο Ζόφερος προσπάθησε να τον υποτάξει στην μαγεία του αλλά απέτυχε βρίσκοντας αντίσταση στην ισχυρή θέληση του.
Πιστεύω, ότι ήλθε η ώρα για δράση και στρεφόμενος στον Πήγασο τον ρώτησε:
Εσυ τι γνώμη έχεις για όλα αυτά;;;;
Τότε το νεαρό αγόρι απάντησε. Τίποτα από όσα αναφέρεις Κρόνενμπαντ δεν θα μπορούσα να κάνω αν δεν είχα την ισχυρή προστασία του Πνεύματος του Πλανήτη.
Ο Λεμ είναι βιολογικά ο πατέρας μου αλλά για μένα Πατέρας είναι μόνο Αυτός που με βοήθησε στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισα από μικρή ηλικία.
Στην Θέληση Του υποτάσσομαι ακόμα και αν αυτό σηματοδοτήσει τον θάνατο μου.
Εάν η Θέληση Του είναι να ελευθερωθεί η ΚυΑνΙα εγώ θα κάνω, ότι περνάει από το χέρι μου, για να πραγματοποιηθεί. Όμως χωρίς την ομαδική υποστήριξη από εσάς τους κατοίκους της ΚυΑνΙα, εσένα Κρόνενμπαντ και από τους αγαπημένους μου Σεντάριον και Σορένα η δική μου βοήθεια θα είναι ελάχιστη. Χρειαζόμαστε σχέδιο άμεσου αιφνιδιασμού του Μπρίζεντογκ, ώστε να εξοντωθεί το κακό στην εστία του.
Τότε ο Σανμίρορ ανέφερε, ότι ο Μπρίζεντογκ είχε διατάξει να θυσιαστουν σε χθόνιες θεότητες σε 2 ημέρες 6 νεαρά αγόρια και 6 κορίτσια. Το αίμα τους θα γινόταν προσφορά, ώστε οι δαίμονες σύμμαχοι του μάγου να του αποκαλύψουν την κρυψώνα του Ιερού Αυγού. Ο Μάγος τους είχε τάξει ακόμα, ότι αφού του έδιναν το Ιερό Αυγό, θα μπορούσαν μετά να καταλάβουν ολόκληρη την πολιτεία.Αυτά τα μάθαμε, συνέχισε ο Σανμίρορ από κάποιον δικό μας που εργάζεται στον ναό και τα πληροφορήθηκε από στενό συνεργάτη του Ντουσέριου. Αν ανακαλυφθεί το Φαέμιον όλη η ΚυΑνΙα θα πέσει στα χέρια αιμοδιψών δαιμόνων. Προτείνω να δράσουμε αύριο βράδυ που δεν θα είναι προετοιμασμένοι για επίθεση!!!
Αν λοιπόν δεν έχετε αντίρρηση αύριο βράδυ θα σας μεταφέρουμε μέσα από το ειδικό πέρασμα στην ΚυΑνΙα. Το ειδικό πέρασμα οδηγεί κάτω από την τάφρο μέσα στο κεντρικό χώρο του ναού. Εκεί θα πρέπει να συλλάβουμε τον Ντουσέριο και τον Λεμ και με ειδικά σινιάλα να ειδοποιήσουμε τους δικούς μας, ώστε να πιάσουν στον ύπνο κυριολεκτικά όσους έχουν προσχωρήσει στον Μπρίζεντογκ. Φυσικά υπάρχουν πληροφοριοδότες μέσα στον ναό, που με την σύλληψη των ιερέων και συνεργατών τους, θα ειδοποιήσουν αμέσως τον Μπρίζεντογκ που χρησιμοποιεί σαν διαμονή τους ειδικούς χώρους του ναού. Είναι εκείνοι οι χώροι με τους υψηλούς κίονες με πυραμιδική βάση που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοι μας παλαιότερα για επικοινωνία με τους Πνευματικούς Πατέρες μας.!!!!!!!
Εδώ θα χρειαστούμε την βοήθεια σας Κρόνενμπαντ και Πήγασε,συνέχισε ο Σανμίρορ, γιατί φυσικά ο μάγος δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια!!!
Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα αντιδράσει αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Αν νικήσει τοτε όλα θα έχουν καταστραφεί και δεν θα υπάρχει πια καμία ελπίδα σωτηρίας.


Τι στρατιωτικό εξοπλισμό έχουν οι δικοί σας ρώτησε τότε ο Σεντάριον. Έχετε αρκετά φλογοβόλα, λάμες και πυροβόλα;;; Εμείς μπορούμε να κουβαλήσουμε κάποια αλλά πρέπει και οι δικοί σας να είναι καλά εξοπλισμένοι, ώστε να τους αιφνιδιάσουμε με αντιπερισπασμό.
Όταν ο Μπρίζεντογκ κατέλαβε την πόλη και μέθυσε με φίλτρα τους κατοίκους,απάντησε ο Σανμίρορ, τους διέταξε να παραδώσουν ό,τι μαχητικό εξοπλισμό είχαν μια και θα τους ήταν άχρηστος. Έτσι παρέλαβαν τον εξοπλισμό οι ιερείς και τον αποθήκευσαν σε υπόγειους κλειστούς χώρους μέσα στον ναό. Οι δικοί μας γνωρίζουν που είναι και έχουν προμηθευτεί τα κλειδιά, ώστε κάθε Κυανίτης που ακόμα είναι ελεύθερος από την επιρροή του μάγου και πιστεύει στο Πνεύμα του Πλανήτη να είναι έτοιμος για την τελική αναμέτρηση.
Κρόνενμπαντ που βρίσκεται η Σάρι;; ρώτησε ο Πήγασος ανήσυχος Πρέπει να την ειδοποιήσεις για την επικείμενη επίθεση. Η Σάρι,απάντησε ο Κρόνενμπαντ, βρίσκεται ήδη στην ΚυΑνΙα προσπαθώντας να ενθαρρύνει εκείνα τα αγαθά στοιχεία της φύσης που έχουν χάσει τα σύμβολα τους και έχει εξασθενήσει η δύναμη τους. Θα την συναντήσουμε εκεί.!!!!
Θα πρέπει όμως να ειδοποιήσεις και την Φαντόρα για τις εξελίξεις Κρόνεμπαντ συνέχισε ο Πήγασος.
Η Φαντόρα βρίσκεται καθοδόν αποκρίθηκε εκείνος. Όσοι βρυκόλακες δεν κατάφεραν να αλλάξουν αντίληψη και να περάσουν από το χρονοπέρασμα η Φαντόρα τους σφράγισε μέσα στην Πολιτεία των Σκιών και έτσι μη μπορώντας να πιουν άλλο αίμα θα διαλυθούν και θα εξαφανισθούν σε μικρόκοκκους σκόνης.
Βρίσκεται καθοδόν;;;;;; ρώτησε έκπληκτος ο Πήγασος. Μα Κρόνενμπαντ θα χρειαστούν μήνες για να φθάσει εδώ!!!!
Η Φαντόρα είπε με ένα αινιγματικό χαμόγελο ο Κρόνενμπαντ είναι ήδη στο νησί Καλίν και μας περιμένει. Δεν χρειάζεται τους συμβατικούς τρόπους μεταφοράς. Ταξιδεύει με ΔΙΑΧΩΡΟΜΕΤΑΦΟΡΑ !!!!!!
Ο Πήγασος έμεινε σιωπηλός!!! Πόσα απίστευτα αναρωτιόταν θα μάθαινε και θα έβλεπε ακόμα!!!!!
Έτσι συμφώνησαν το επόμενο βράδυ να συναντηθούν πάλι στην σπηλιά στην λίμνη Γκάλμπα προκειμένου να προχωρήσουν από εκεί, μέσα από το πέρασμα, στην είσοδο στην ΚυΑνΙα. Ο Σανμίρορ θα ενημέρωνε τους Κυανίτες συμμάχους, ώστε να είναι όλα έτοιμα.
Στο δρόμο για το νησί ο Πήγασος ρώτησε τον Κρόνεμπαντ αν είχε σκεφθεί κάποιο σχέδιο για να αντιμετωπίσουν τον Μπρίζεντογκ.
Εκείνος απάντησε, ότι είχε κάτι στο νου του που θα τους το εξηγούσε όταν θα συναντούσαν τη Φαντόρα.!!!!
Όταν έφθασαν στο νησί τράβηξαν για μια μεγάλη αίθουσα που ήταν χώρος συναντήσεων και συζήτησεων για κρίσιμα θέματα του νησιού.
Εκεί τους περίμενε η Φαντόρα. Μόλις την είδε ο Πήγασος έτρεξε και την αγκάλιασε. Ο Πήγασος θαύμαζε πολύ την Φαντόρα, γιατί παρόλο που είχε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες είχε καταφέρει να αναπτύξει εξαιρετικά χαρίσματα. Επειδή ήταν μητέρα του Σεντάριον την θεωρούσε λίγο και δική του. Αμέσως την ρώτησε κοιτώντας την με τα μεγάλα φωτεινά του μάτια. Γνωρίζεις για τις εξελίξεις έτσι δεν είναι;;;
Εκείνη κούνησε το κεφάλι της καταφατικά και του χάιδεψε το κεφάλι. Η Φαντόρα είχε συμπαθήσει πολύ τον Πήγασο από την πρώτη στιγμή που τον είδε και θεωρούσε, ότι η μητέρα του θα πρέπει να ήταν πολύ υπερήφανη γιατί ο γιός της ήταν ένα θαυμάσιο παλληκάρι με σεβασμό, αγάπη και μετριοφροσύνη!!!



Τότε ο Κρόνενμπαντ τους ανέφερε, ότι μπαίνοντας αύριο στην ΚυΑνΙα θα πήγαιναν κατευθείαν στον ναό σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαν και ο Σεντάριον με τους στρατιώτες θα συλλάμβαναν πρώτα τον Ντουσέριο.
Εσύ Πήγασε με την Σορένα θα αναλάβετε τον Λεμ και εγώ με την Φαντόρα τον Μπρίζεντογκ.
Ο Πήγασος ένοιωσε ένα κόμπο στον λαιμό. Έκανα τόσο δρόμο σκέφθηκε και πέρασα τόσα πολλά για να βρω τον πατέρα μου και τελικά θα πρέπει να τον σκοτώσω, αν χρειαστεί.
Ο Κρόνενμπαντ κατάλαβε τον δισταγμό του Πήγασου και του είπε, ότι ο Λεμ ήταν κάτω από μαγική επιρροή και εκείνος ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να λύσει την μαγεία ή στην χειρότερη περίπτωση να σκοτώσει τον Λεμ. Αν ο Λεμ απαλασσόταν από τα μάγια τότε ίσως καταλάβαινε με ποιανού μέρος έπρεπε να πάει. Ο Λεμ ήταν πολύ δυνατός σύμμαχος ή αντίπαλος!!!!
Όμως η μάχη θα ήταν σκληρή και με τον Μπρίζεντογκ έτσι έπρεπε αυτός και η Φαντόρα να οργανωθούν κατάλληλα!!
Όση ώρα μιλούσε ο Κρόνενμπαντ, η Φαντόρα είχε κλείσει τα μάτια της και όταν τα άνοιξε το πρόσωπο της είχε μια θλιμένη έκφραση.
«Μας περιμένουν είπε αργά.... Κάποιος πρόδωσε το σχέδιο και μας περιμένουν στον ναό, για να μας αφανίσουν όλους μια και καλή. Ο Μπρίζεντογκ έχει δώσει οδηγίες να συλλάβουν τον Πήγασο και να τον πάνε δεμένο σε αυτόν.»
Σιωπή έπεσε ανάμεσα τους!!!!
Τότε ο Πήγασος έλυσε την σιωπή και είπε:
Αφού γυρεύει εμένα γιατί να τον απογοητεύσω;;; Θα μπω μόνος μου στον ναό, εσείς θα έχετε κρυφτεί κάπου αλλού, και αφού με πιάσουν θα τους αναφέρω, ότι δήθεν τόσκασα από το νησί με κάποιους επαναστάτες με απώτερο σκοπό να έλθω στην ΚυΑνΙα για να γνωρίσω τον πατέρα μου. Αφού συναντηθώ με τον Λεμ θα προσπαθήσω να τον μεταπείσω.
Αν έλθει με το μέρος μας τότε μέσα από την σκέψη μου θα στείλω μήνυμα στην Φαντόρα για να προβείτε σε επίθεση. Διαφορετικά θα πρέπει να τον παραπλανήσω με κάποιο τρόπο και αν χρειαστεί να τον σκοτώσω. Αυτό θα είναι όμως η τελευταία μου επιλογή!!!!!
Δεν θα πας μόνος σου είπε τότε ο Σεντάριον. Θα έλθω μαζί σου και θα κρυφτώ κάπου, για να επέμβω σε περίπτωση ανάγκης. Μη ξεχνάς Πήγασε, ότι ο Λεμ είναι και δικός μου πατέρας!!!! Ο Πήγασος συμφώνησε και τα δύο αδέλφια βγήκαν από την αίθουσα για να οργανωθούν. Η Σορένα πλησίασε την μητέρα της και είδε τα μάτια της βουρκωμένα.
Τι συμβαίνει την ρώτησε ;;; είδες κάτι δυσάρεστο έτσι δεν είναι ;;;; Θα πεθάνει ο Πήγασος;;; το έχει δηλώσει και το έχει δείξει πολλές φορές, ότι δεν φοβάται τον θάνατο. Αυτό είναι;;;;
Η Φαντόρα αγκάλιασε την κόρη της και της απάντησε. Το χάρισμα της προφητείας είναι ευλογία αλλά και κατάρα. Κάποια στιγμή θα περάσει και σε σένα. Τώρα μη με ρωτάς τίποτα άλλο!!!
Το ίδιο βράδυ ο Πήγασος έστειλε νοερά την σκέψη του στην Εβάνσα ζητώντας της να του ενισχύσει την θέληση του. Μετά προσευχήθηκε βαθιά στο Πνεύμα του Πλανήτη και είπε:
« Πατέρα μου δεν θέλω να βάψω με αίμα τα χέρια μου!!! Σε παρακαλώ κάνε να λυθεί η μαγεία και να ελευθερωθεί η πόλη χωρίς να πάρω αυτό το βάρος. Εάν όμως Εσύ Κρίνεις, ότι έτσι πρέπει να γίνει εγώ θα Σε υπακούσω Πιστά»


Εκείνη την στιγμή μια δυνατή λάμψη φώτισε τον χώρο και ο Πήγασος είδε μια Υπέρλαμπρη Οπτασία.
Τον πλησίασε και τον ακούμπησε στο κεφάλι. Τότε άκουσε μέσα του μια φωνή να του λέει:
«Γιέ μου μη φοβάσαι την αναμέτρηση. Θα αναλάβω εγώ αυτό το βάρος»

Ο Πήγασος ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του και αποκοιμήθηκε. Σε λίγο ξημέρωνε η πιο κρίσιμη μάχη που είχε δώσει ποτέ!!!


Η Σορένα όμως ήταν ξάγρυπνη στο δωμάτιο της και αναλογιζόταν αυτά που της είχε αναφέρει η μητέρα της. Η Σορένα όλα αυτά τα χρόνια ήταν μια μοναχική αμαζόνα των αιθέρων όπως την αποκαλούσαν στο νησί. Ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν είχε ιδιαίτερες παρέες εκτός από τον αδελφό της.
Ο ερχομός του Πήγασου την είχε αλλάξει σιγά σιγά. Ο γλυκός του χαρακτήρας και η θαρραλέα του δράση δεν την είχαν αφήσει ασυγκίνητη. Της είχε αναφέρει, ότι είχε έλθει από τόσο μακριά όχι μόνο για τον πατέρα του αλλά και για εκείνη γιατί η σκέψη της δεν είχε φύγει ποτέ από την καρδιά του.
Η Σορένα σκεπτόταν ότι αυτή η ξαφνική επίθεση στην ΚυΑνΙα και ο ρόλος του Πήγασου σε αυτή την αναμέτρηση δεν θα ήταν χωρίς απώλειες. Ίσως ο Πήγασος να μη κατάφερνε να πείσει τον Λεμ και αυτός τελικά τον σκότωνε!!!
Σε αυτή την σκέψη δάκρυα ήλθαν στα μάτια της. Δεν ήθελε να τον χάσει. !!!!
Είχε ακούσει τον Πήγασο να μιλάει αρκετές φορές για τον Προστάτη του το Πνεύμα του Πλανήτη. Εκείνη εκτός από μια φορά, τότε που το είχε σκάσει από το νησί όταν ήταν μικρή, δεν τον είχε συναντήσει ποτέ και δεν είχε επικοινωνία ούτε με Αυτόν ούτε με κανένα άλλο Πνεύμα, γιατί απλά είχε πάψει να πιστεύει .
Τώρα για πρώτη φορά μέσα από τα δάκρυα της προσευχήθηκε από την καρδιά της στο Αθάνατο Πνεύμα του Πλανήτη.


«Δεν ξέρω πως να προσευχηθώ είπε με αναφιλητά αλλά νοιώθω την ανάγκη να σε παρακαλέσω να μας βοηθήσεις όλους αύριο στην πάλη μας με το σκοτάδι και την μαγεία. Προστάτεψε τον Πήγασο που έχει αναλάβει ένα τόσο δύσκολο έργο με τον ίδιο τον πατέρα του. Το Φως ας οδηγήσει τον δρόμο μας»

Έκλεισε τα μάτια της και αποκοιμήθηκε.

Οι εξελίξεις που θα ακολουθούσαν θα είναι ανατρεπτικές για όλους!!!!!


ΤΕΛΟΣ 6ου ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Φίλοι μου
Το φινάλε της "ταινίας" μας θα γραφεί στο επόμενο κεφάλαιο το οποίο έχει ολοκληρωθεί και βρίσκομαι ήδη στο "μοντάζ"!!!!!
Ένα φινάλε που είνα το ίδιο συναρπαστικό όπως και οι προηγούμενες εξελίξεις!!!
Στην αρχή σκέφθηκα να τα ενοποιήσω αλλά θα ήταν πολύ μακρυσκελές το κείμενο και έτσι το έκοψα σε δύο κεφάλαια!!!

Εύχομαι να απολαύσετε το παραπάνω κεφάλαιο όπως τα προηγούμενα!!!

:* :* :*
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27316
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση από Ellaki »

Πω πω Χρυσουλίτσα ανυπομονώ :x :x :x :x :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση από Vasoula »

πωπωπω αυτή η εκπλήρωση του Ντάρμα, μου θυμίζει πολύ τον καιρό που πρωτοδιάβασα την Μπαγκαβάτ Γκίτα, όπου ο Αρτζούνα προβλέπει ότι με τον πόλεμο πιθανόν θα σκοτωθούν δάσκαλοι και συγγενείς αγαπημένοι και θέλει να καταθέσει τα όπλα, για να μην τους βλάψει...
Ο Κρίσνα του μιλάει για το Ντάρμα...
Ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία και αυτή η λέξη χαράχτηκε μέσα μου...



τέλειο Χρυσουλίτσα O:-) O:-) O:-)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Πολλά διλήμματα Βασούλα ερχόντουσαν και σε μένα στην επιφάνεια με την εξέλιξη και την κορύφωση του δράματος της ιστορίας.
Ο γενικός τίτλος «Το Μονοπάτι της Αλήθειας» έβγαζε και σε μένα κάποιες αλήθειες και ιδιαίτερα στις σχέσεις γονέων, παιδιών, συγγενών κλπ.
Αν π.χ για να εκπληρώσεις το «ντάρμα» θα μπορούσες να απαρνηθείς κάποιες «αρχές» που κουβαλάς μέσα σου σαν θεμέλιους λίθους!!!!!!
Η σχέση με τον πατέρα είναι πολύ σημαντική μέχρι να νοιώσεις ποιός είναι ο Πατέρας!!!!
Μέχρι να το κατανοήσεις όμως οι παραπάνω «λίθοι» γίνονται στην ουσία οι βρυκόλακες που σου πίνουν το αίμα και οι σκιές που σε ακολουθούν έτοιμες να σου χυμήξουν αν πας να ξεφύγεις.....
Χρειάζεται η σταθερότητα, η πειθαρχία και η αφοσίωση στο Πνεύμα, ώστε να βαδίσεις χωρίς φόβο σε ένα δρόμο που είναι μακρύς και καθόλου μα καθόλου εύκολος!!!!!!

@};- @};-
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση από Vasoula »

ε αυτήν την δυσκολία την κατάλαβα εγώ εκ των υστέρων, Χρυσουλίτσα...
από τους άλλους...

:* >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
nondas
Δημοσιεύσεις: 9937
Εγγραφή: 18 Απρ 2010 1:17 am

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση από nondas »

Χρυσούλα υπέροχο :x :x :x :x >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29989
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Πολύ όμορφο Χρυσουλίτσα μας @};- @};- @};- O:-)
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26036
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση από Βικούλα »

:x :x :x O:-)
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33540
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 4:23 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

καλά έχω πάθει πλάκα! O:-) O:-) O:-) τρέχω να διαβάσω και το τελευταίο καφάλαιο! :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Giotoula
Δημοσιεύσεις: 12289
Εγγραφή: 10 Φεβ 2010 2:40 am

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση από Giotoula »

Χρυσουλίτσα!!! @};- >:d< >:d<
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
margaritarenia
Δημοσιεύσεις: 16543
Εγγραφή: 04 Μάιος 2007 4:02 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση από margaritarenia »

8-> >:d<
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 31562
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 8:38 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση από Fotinoula »

πολυ πολυ μου αρεσει παω να δω τι θα γίνει
:x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15907
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 7:29 pm
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:x :x :x O:-)
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”