ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ - 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Ο ΣΚΟΠΟΣ

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ - 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Ο ΣΚΟΠΟΣ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ



ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 – Ο ΣΚΟΠΟΣ


Αφού σταμάτησε η επικοινωνία με την Φαντόρα, ο Σεντάριον είπε στην Σορένα να οδηγήσει τον Πήγασο στο δωμάτιο όπου θα έμενε για το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρις ότου ανακτήσει τις δυνάμεις του μετά από το μακρινό ταξίδι που είχε κάνει. Έπειτα θα τον αναλάμβανε αυτός και θα τον οδηγούσε στα κέντρα εκπαίδευσης!!!
Έτσι η Σορένα οδήγησε τον Πήγασο σε ένα πολύ όμορφο και φωτεινό δωμάτιο που είχε κρεβάτι και ειδικό χώρο με τρεχούμενο νερό για να πίνει και να πλένεται.
Μετά από τόσο καιρό περιπλάνησης όπου κοιμόταν άλλοτε στο χώμα άλλοτε σε πέτρες τώρα όλα έμοιαζαν σαν να ζούσε το απόλυτο όνειρο !!!!!
Μοιάζουν φανταστικά όλα αυτά Σορένα!!!! Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω πως όσα μου συνέβηκαν και εξηγήθηκαν από την Φαντόρα έγιναν για να βρεθώ εγώ σήμερα εδώ.
Μου είναι όμως αδύνατο να δικαιολογήσω την συμπεριφορά του Λεμλόρ προς την Φαντόρα ακόμα και αν αυτό έγινε για ένα απώτερο σκοπό. Βέβαια το Πνεύμα του Πλανήτη πέρα από τις δυσκολίες σας προστάτεψε και το ίδιο έκανε με μένα και την Εβάνσα την μητέρα μου. Εκείνη με την καθοδήγηση Του οδήγησε μια ολόκληρη φυλή από τα έγκατα της Γης στο Φως και πίστεψε με είναι αδύνατο να φανταστείς τι δύσκολες συνθήκες αντιμετωπίσαμε.!!!!!
Η Σορένα μετά από όσα είχε μάθει από την μητέρα της για τον Πήγασο για το πως αντιμετώπισε τους βρυκόλακες, πως νίκησε τον Ζόφερο και απελευθέρωσε την Σάρι, άλλαξε στάση απέναντι του. Ένοιωθε, ότι και εκείνος είχε αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες και είχε δείξει γενναιότητα, υπομονή και πίστη.!!!!
Τότε η Σορένα κοίταξε τον Πήγασο και του μίλησε ανοικτά σαν να μιλούσε σε κάποιον που γνώριζε από καιρό.
Τόσο ο Σεντάριον όσο και εγώ, του είπε, μεγαλώσαμε χωρίς να έχουμε γνωρίσει τον πατέρα μας όπως ακριβώς εσύ. Ο Λεμλόρ έδιωξε την μητέρα μου, όπως είδες στην οθόνη και ο Μέλντερ, ο δικός μου πατέρας, πέθανε λίγο μετά την γέννηση μου.
Περάσαμε τραγικές στιγμές, γιατί δεν είχαμε ούτε να φάμε ούτε που να κοιμηθούμε!
Όταν εμφανίστηκε ο Κρόνενμπαντ μας οδήγησε προσωρινά σε μια καλύβα σε ένα δάσος και φρόντιζε πάντα να έχουμε άφθονη τροφή από φρούτα και κυνήγι.
Όταν ο Σεντάριον έγινε 7 χρόνων και εγώ ήμουν 6 μας έφερε στο νησί Καλίν όπου εδώ άρχισε το σχολείο και η συστηματική μας εκπαίδευση σε μελλοντικούς στρατιώτες φύλακες της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας που είχε καταλυθεί στην ΚυΑνΙα. Έπρεπε όμως να δείξουμε πειθαρχία και σταθερότητα σε πολλούς κανόνες,ώστε να ανταπεξέλθουμε τις δυσκολίες όταν θα ερχόταν η κατάλληλη στιγμή. Η Φαντόρα μας είχε αφήσει στους δασκάλους μας και εκπαιδευόταν και εκείνη από τον Κρόνενμπαντ σε υψηλά Πνευματικά Θέματα, γιατί είχε το χάρισμα της διαίσθησης και της προφητείας!!!!


Εγώ ένοιωθα πάρα πολύ μόνη και κάποιες λίγες ώρες που έβλεπα τον αδελφό μου του έκανα παράπονα, ότι και εκείνος με είχε ξεχάσει. Αυτός με παρηγορούσε, ότι με αγαπούσε και με νοιαζόταν πάντα αλλά είχε πολύ βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα για αυτό δεν τον έβλεπα συχνά!!
Τότε σαν διέξοδο στην μοναξιά μου έμαθα το αιωρόπτερο. Είχα δει κάποιους από το νησί να το χρησιμοποιούν και ζήτησα να μου το μάθουν. Μου άρεσε που πετούσα στον αέρα σαν πουλί και ένοιωθα αληθινά ελεύθερη.
Ύστερα από δύο χρόνια περίπου, όταν το έμαθα πολύ καλά, μου πέρασε η σκέψη να το σκάσω και να φύγω μακριά.
Έτσι ένα πρωινό που είχε καλό καιρό για αυτή την περιοχή το πήρα και πέταξα μακριά. Πετούσα πολύ ψηλά όταν έπεσα σε δυνατό ρεύμα αέρα. Μη μπορώντας να συγκρατήσω το αιωρόπτερο προσγειώθηκα απότομα στην περιοχή που με βρήκες.
Όταν με ρώτησες που έμενα σκάλισα το όνομα της ΚυΑνΙα στο χώμα, ενώ έλεγα μέσα μου ειρωνικά : «σιγά μην έλθεις ποτέ !!!!!»
Όταν έφυγα από την δική σου περιοχή είπα στον εαυτό μου, ότι θα σταματούσα στην πρώτη μεγάλη πόλη που θα συναντούσα και θα ζούσα διδάσκοντας τους ανθρώπους να πετάνε. Έτσι δεν θα είχα ανάγκη κανένα !!!
Όταν είδα από ψηλά κάποια σπίτια άρχισα να κατεβαίνω για προσγείωση, όταν παρατήρησα τους κατοίκους να τρέχουν έντρομοι και να ουρλιάζουν, κάποιοι πυροβολούσαν στον αέρα και άλλοι κρατούσαν λιβάνια εξορκίζοντας και εγώ δεν ξέρω τι.....!!!!
Στην στιγμή αντιλήφθηκα, ότι αυτό που σε μένα φάνταζε απλό σε εκείνους έμοιαζε μαγικό και έτρεχαν να σωθούν....Ποιός θα ήθελε να μάθει να πετάει, όταν αυτό δεν θα ταίριαζε με τα όποια πιστεύω τους;;;
Ένοιωσα απελπισία και απομακρύνθηκα από εκείνη την περιοχή γρήγορα. Προσγειώθηκα σε ένα χαμηλό λόφο που βρέθηκε μπροστά μου και αναλογιζόμουν τι να κάνω.
Τότε λίγα μέτρα μακριά μου εμφανίστηκε μια Λευκή Οπτασία. Άκουσα μέσα μου να μου λέει με μια πολύ ήρεμη και γλυκιά φωνή.

«Σε χρειάζομαι στην ΚυΑνΙα Σορένα!!!! Δεν θα ήθελες να βοηθήσεις και συ να φέρουμε ισορροπία στον πλανήτη;;; Τώρα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για να νικήσουμε τις δυνάμεις του κακού. Μείνε κοντά στο Σεντάριον, γιατί θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε σθεναρά τις δυνάμεις του σκότους»

Ένοιωσα σαν να ξύπναγα από ένα όνειρο!! Ανέβηκα στο αιωρόπτερο και πέταξα πίσω στο νησί!!!
Καθώς έμπαινα στο δωμάτιο μου είδα να με περιμένει η Φαντόρα. Με έσφιξε στην αγκαλιά της και μου είπε: « Τώρα ξέρεις και συ, ότι όλοι υπηρετούμε ένα σκοπό!!!»
Από τότε δεν σκέφθηκα ποτέ να αποδράσω και άρχισα να παρακολουθώ τακτικά τα ειδικά μαθήματα εκπαίδευσης

Εδώ σταμάτησε η Σορένα και κοίταξε τον Πήγασο!!! Εκείνος την αγκάλιασε αυθόρμητα και της είπε, ότι οι ζωές τους είχαν πολλές ομοιότητες. Ίσως και ο δικός του ερχομός εκεί να εξυπηρετούσε κάποιο σκοπό




Όσο ο Πήγασος βρισκόταν σε φάση ανασυγκρότησης των δυνάμεων του, η Σορένα τον επισκεπτόταν τακτικά και του έδειχνε όλο το οίκημα στο οποίο ζούσαν και το οποίο είχε κατασκευαστεί από τους πρώτους εξόριστους επαναστάτες.
Ο Πήγασος την ρώτησε αν γνώριζε τον τρόπο που είχε χρησιμοποιήσει ο Μπρίζεντογκ για να πείσει τον ηγεμόνα, το ιερατείο και τους κατοίκους να γίνουν πιστοί του και πως κατάφεραν οι πρώτοι επαναστάτες να το σκάσουν για το νησί Καλίν;;;;
Εκείνη είχε μάθει στα πλαίσια εκπαίδευσης της, ότι ο Μπρίζεντογκ δεν είχε μια μόνη μέθοδο επιρροής. Είχε την ικανότητα να διεισδύει στην ασυνείδητη σκέψη των κατοίκων και να βρίσκει τις πιο κρυφές και ανομολόγητες επιθυμίες τους. Γνωρίζοντας αυτές πρόσφερε στον καθένα αυτό που επιθυμούσε με επιδεξιότητα λόγου και μαγείας. Τους εξηγούσε, ότι εκείνος δεν ζητούσε τίποτα άλλο παρά να τους βλέπει χαρούμενους με όλα όσα ποθούσαν.!!!! Ο εθισμός των κατοίκων σε απολαύσεις γινόταν μεγαλύτερος και μεγαλύτερος και σιγά σιγά παρέδιναν την θέλησης τους στον μαύρο μάγο χωρίς να το πάρουν καν είδηση. Όσοι κάτοικοι υπενθύμιζαν στους παραπλανημένους,ότι οι πατέρες τους είχαν ανώτερη πνευματική γνώση και πίστη στο Αιώνιο Πνεύμα του Πλανήτη και ότι η στροφή τους προς τις ηδονές θα τους γυρνούσε σε μια ζωώδη κατάσταση θεωρήθηκαν εχθροί της πολιτείας και με την καθοδήγηση του Μπρίζεντογκ τους συνέλαβαν και τους έκλεισαν σε βαθιά μπουντρούμια. Κάποια νεαρά παιδιά, που ήταν και αυτά αντίθετα με την γενική κατάσταση που επικρατούσε, το ιερατείο τα συνέλαβε και τα θυσίασε. Το αίμα τους προσφέρθηκε στους βρυκόλακες και τα στοιχειά που είχαν αρχίσει να μαζεύονται στην περιοχή κατ΄ εντολή του μάγου Μπρίζεντογκ.
Τότε ο Κρόνενμπαντ μάζεψε με ειδικούς εξορκισμούς όλα τα παραπάνω δαιμόνια και τα περιόρισε στην «Πολιτεία των Σκιών» Όταν αυτός έπρεπε να βρίσκεται σε διάφορες αποστολές κατ’ εντολή του Σάνατ Κουμάρα στην θέση του για έλεγχο των Σκιών πήγαινε η Φαντόρα, η οποία προσπαθούσε να τις εξαγνίσει,όσες δεν είχαν τελείως διαφθαρεί, και να τις στείλει μέσα από το Χρονοπέρασμα μακριά σε άλλη διάσταση για λύτρωση!!!!
Για να κάνει ολοκληρωτική την μαγική του επιρροή ο Μπρίζεντογκ, είχε ρίξει στο πόσιμο νερό της πόλης μαγικά φίλτρα, ώστε όσοι έπιναν να γινόντουσαν εύκολα υποχείρια του, χάνοντας κάθε έλεγχο αντίστασης.Όμως το Πνεύμα του Πλανήτη ειδοποίησε τους δικούς του πιστούς και τους είπε να βάζουν στο νερό προτού το πιουν κάτι ειδικά βρύα που φύτρωναν κοντά στο νερό της τάφρου και τα οποία εξουδετέρωναν την επίδραση του φίλτρου. Έτσι κάποιοι κάτοικοι που δεν θέλησαν να αφήσουν την ΚυΑνΙα και να φύγουν, έπιναν το νερό με τα βρύα προσποιούμενοι, ότι είχαν αποδεχθεί σαν προστάτης τους τον μαύρο μάγο.
Αυτοί βοήθησαν τους φυλκισμένους να δραπετεύσουν και τους έδωσαν και τον ανάλογο εξοπλισμό για να κτίσουν όλα όσα βλέπεις εδώ. Ακόμα δίνουν πληροφορίες στον Κρόνενμπαντ για όλα όσα γίνονται στην πόλη.
Ο Μπρίζεντογκ δεν έχει πάρει τίποτα είδηση;; ρώτησε με απορία ο Πήγασος.
Ο Μπρίζεντογκ ενδιαφέρεται μόνο για το Φαέμιον, που πιστεύει, ότι βρίσκεται στην ΚυΑνΙα Έχει μαζέψει ολόκληρο στρατό από δαίμονες για να ψάξουν κάθε πιθανόν σημείο κάτω ή επάνω στη γη για να το βρουν. Ακόμα έχει δωροδοκήσει τους πάντες και έχει τάξει όσα δεν βάζει ο νους σου προκειμένου να του βρουν το Φαέμιον.
Άμα ποτέ το αποκτήσει ίσως καταστρέψει και ολόκληρη την πόλη, γιατί δεν θα του είναι χρήσιμη πια.!!!


Το Φαέμιον είναι το διαβατήριο του για υψηλότερους κόσμους γιατί μόνο με την μαγεία του δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα. Είναι ορκισμένος εχθρός του Πνεύματος του Πλανήτη, γιατί πιστεύει,ότι εκείνος είναι ανώτερος από Αυτόν και με την κατοχή του Ιερού Αυγού θα τον εξοντώσει!!
Ο Λεμλόρ τι ρόλο παίζει στην ΚυΑνΙα;;; Δεν έχει υποπτευθεί καθόλου τις προθέσεις του Μπρίζεντογκ;;;; Έναν τόσο ικανό άνδρα που διέφυγε τον θάνατο και αγωνίστηκε τόσο σκληρά για την επιβίωση του, πως τον υπόταξε στην θέληση του ο μάγος;;; Τι του έταξε;;;Μπορεί να ένοιωσε ευγνωμοσύνη που σώθηκε αλλά είμαι σίγουρος, ότι αυτή την ευγνωμοσύνη θα την ένοιωσε για τον Προστάτη μας, που πάντα πίστευε από την εποχή της Ηλιοαδύσιας, όπως άλλωστε όλοι οι Ζορκάλιοι.
Δεν μπορώ να ξέρω τι του έταξε είπε σκεφτικά η Σορένα. Ίσως το φίλτρο μέσα από το νερό να του δημιούργησε πλασματικές προσδοκίες και έτσι να έχασε την αληθινή του θέληση. Έγινε υποχείριο του ιερέα Ντουσέριου και έχει προβεί σε απίστευτες σκληρότητες ....Έχει βασανίσει και σκοτώσει πολλούς από τους κατοίκους της ΚυΑνΙας για τους οποίους υπήρχε κάποια υποψία, ότι μπορεί να γνώριζαν που ήταν κρυμμένο το Φαέμιον.
Ο Πήγασος ένιωσε βαθιά θλίψη ακούγοντας αυτά που του έλεγε η Σορένα και που τα ίδια του είχε αναφέρει η Φαντόρα. Τελικά αν θα συναντούσε τον Λεμλόρ θα ήταν για αυτόν ένας εντελώς άγνωστος άνδρας. Ίσως δεν θα θύμιζε τίποτα από εκείνον το παλαιό αρχηγό της φυλής για τον οποίο είχε τόσα πολλά ακούσει την εποχή που πήγαινε στις καλλιέργειες στην Ηλιοαδύσια!!!
Τότε ο Πήγασος ζήτησε από την Σορένα να μείνει για λίγο μόνος! Ήθελε να βάλει σε τάξη όλα όσα είχε ακούσει και μάθει μέσα σε λίγες ημέρες. Ένοιωθε, ότι οι εξελίξεις που θα ακολουθούσαν θα τον άλλαζαν και αυτόν και θα τον έκαναν να γνωρίσει βαθύτερα πολλές πλευρές του εαυτού του.

Όταν ο Πήγασος βρέθηκε στο δωμάτιο του έμεινε για λίγο σκεπτικός προσπαθώντας να αναλογιστεί τι έκανε τον Λεμλόρ να περάσει στο άλλο στρατόπεδο. Καθώς έμοιαζες απορροφημένος από τις σκέψεις του άθελα του το χέρι του άγγιξε το φύλλο που είχε περασμένο στο λαιμό του. Το φύλλο που είχε φτιάξει ο Λεμλόρ και που είχε δώσει στην Εβάνσα. Αγγίζοντας τα ανάγλυφα νεύρα του φύλλου ένοιωσε να συνδέεται με τον πατέρα του σε ένα πιο βαθύ επίπεδο και τότε ένοιωσε ποια ήταν η δική του επιθυμία.!!!
Ένοιωσε ότι ο πατέρας του πνιγμένος από τις τύψεις για τον τρόπο που φέρθηκε στην Λιθάρ ζητούσε συγχώρεση. Αλλά δεν ζητούσε συγχώρεση μόνο από την Λιθάρ αλλά και από την Εβάνσα, που την είχε εξαπατήσει !! Εδώ ο Πήγασος πετάχτηκε όρθιος. Τι είχε κάνει ο Λεμλόρ στην μητέρα του για το οποίο ζητούσε εξιλέωση;; Η Εβάνσα δεν του είχε αναφέρει ποτέ, ότι είχε εξαπατηθεί από τον άνδρα της.....
Ξαφνικά ο Πήγασος αντιλήφθηκε τον τρόπο που ο Μπρίζεντογκ επηρέασε τον Λεμλόρ. Πιθανότατα να του έταξε, ότι αν έβρισκε το Φαέμιον εκείνο θα τον οδηγούσε στην Λιθάρ και θα μπορούσε να της ζητήσει συγχώρεση. Επίσης θα έκανε το ίδιο και με όποιο άλλο πρόσωπο επιθυμούσε. Σίγουρα θα του πρόσφερε να πιουν στην συνεργασία τους και από τότε ο Λεμλόρ θα είχε γίνει υποχείριο του. Οι τύψεις και οι ενοχές για ένα άνθρωπο σαν τον Λεμλόρ ήταν σίγουρα ένα δυνατό κίνητρο αναλογιζόταν ο Πήγασος, γιατί ο πατέρας του από όσα γνώριζε δεν είχε ιδιαίτερη ανάγκη για πλούτη ή εξουσία. Αυτά τα είχε και στην Ηλιοαδύσια για πολλά χρόνια πριν τον σεισμό. Όμως η ανάγκη του για εξιλέωση τον έσπρωχνε να φέρεται απάνθρωπα σε εκείνους που ήταν αντίθετοι με τις ενέργειες του Μπρίζεντογκ..Πως θα ζητούσε άραγε συγχώρεση από όσους είχε σκοτώσει μέσα από ένα θολωμένο νου;;



Τότε ο Πήγασος αποφάσισε, ότι κάθε καθυστέρηση θα ήταν καταστρεπτική όχι μόνο για τον πατέρα του αλλά και για όλη την ΚυΑνΙα. Η αναμέτρηση με το μάγο έπρεπε να γίνει το ταχύτερο. Ο Προστάτης του τον έστειλε για κάποιο σκοπό εκεί και ήταν έτοιμος να εκπληρώσει την προφητεία. Δεν γνώριζε ακόμα τον τρόπο αλλά ήταν σίγουρος, ότι όλα θα ξεδιάλυναν την κατάλληλη στιγμή.

Έτσι βγήκε από το δωμάτιο του και τράβηξε να βρει την Σορένα. Ήθελε να της ζητήσει να μεταφέρει στο Σεντάριον, ότι έπρεπε να τον εκπαιδεύσει το ταχύτερον..
Αλλά μόλις βγήκε από το δωμάτιο του έπεσε επάνω στον Σεντάριον, που ερχόταν να τον βρει.
Εσένα γύρευα του είπε κατευθείαν. Έχω την αίσθηση Σεντάριον, ότι δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Νοιώθω αρκετά δυνατός για την εκπαίδευση που πρέπει να λάβω, ώστε να αντιμετωπίσουμε άμεσα τον Μπρίζεντογκ και να ελευθερώσουμε την ΚυΑνΙα από την κατοχή του.Ακόμα σκέφτομαι και τον Λεμλόρ που πρέπει και αυτός να ελευθερωθεί το συντομότερο από την μαγεία που τον έχει τυλίξει.
Ο Κρόνενμπαντ έστειλε μήνυμα, απάντησε ο Σεντάριον, ότι πρέπει να προετοιμαστούμε άμεσα για έφοδο στην ΚυΑνΙα. Ήδη τα τελώνια στρατιώτες του Μπρίζεντογκ έχουν αιχμαλωτίσει πολλά αγνά στοιχεία της Φύσης και τους έχουν αφαιρέσει τα ιερά τους σύμβολα εξασθενώντας έτσι την δύναμη τους. Σίγουρα κάποιο από αυτά δεν θα αντέξει και θα αποκαλύψει που κρύβεται το Φαέμιον. Η προστάτιδα του Ιερού Αυγού, η Ναϊάδα Σάρι, έχει καλύψει με ισχυρή ακτινοβολία τον χώρο κρυψώνα αλλά γνωρίζει, ότι ο Μπρίζεντογκ αργά ή γρήγορα θα την ανακαλύψει!
Αύριο πολύ πρωί να είσαι έτοιμος, γιατί θα περάσω να σε πάρω για να πάμε στον χώρο εκπαίδευσης συνέχισε ο Σεντάριον.
Έτσι το επόμενο πρωινό ο Πήγασος άρχισε την εκπαίδευση από τον ίδιο τον αδελφό του!!!

Ο Σεντάριον ήταν δυνατός, αυστηρός και απαιτητικός. Ο Πήγασος ήταν ευκίνητος, έξυπνος και διορατικός. Άκουγε με προσοχή και υπομονή όλα όσα του μάθαινε ο αδελφός του χωρίς ίχνος αντίρρησης ή αντιπαλότητας. Ένοιωθε, ότι όλα γινόντουσαν για ένα σκοπό και δεν υπήρχαν περιθώρια για εντάσεις ή διαφορές!!!!!!
Όταν η εκπαίδευση πλησίαζε στο τέλος της ο Σεντάριον ανέφερε στον Πήγασο, ότι η τελευταία άσκηση θα ήταν και η πιο δύσκολη. Θα γινόταν σε μια μικρή νησίδα ανοικτά της θάλασσας που ήδη είχε αρχίσει να ξεπαγώνει κατά τόπους. Θα έπρεπε όμως να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί το παραμικρό λάθος θα τους οδηγούσε στο παγωμένο νερό και αυτό μπορεί να απέβαινε μοιραίο. Θα είχαν μαζί τους βέβαια είδη πρώτης ανάγκης και ειδικά θερμαντικά ρούχα για να αποφύγουν υποθερμία και λιποθυμία.
Έτσι την επομένη ξεκίνησαν με ένα ταχύπλοο για την μικρή νησίδα. Όταν κατέβηκαν ένοιωσαν φοβερό κρύο παρά τις ειδικές στολές που φορούσαν. ΄
Εκεί άρχισε μια δυνατή πάλη μεταξύ των δύο ανδρών. Ο Πήγασος σαν αίλουρος απέφευγε όλα τα χτυπήματα, όταν σε μια στιγμή ο Σεντάριον χρησιμοποίησε τα φλογοβόλα γάντια. Η δυνατή φλόγα χτύπησε στο αριστερό μπράτσο τον Πήγασο που έβγαλε μια φωνή και έπεσε κάτω. Η φωτιά έσκισε λίγο το μανίκι της στολής του και αμέσως δυνατό ψύχος μούδιασε το σώμα του Πήγασου.Ο Σενάριον τον κοιτούσε χωρίς να κάνει την παραμικρή κίνηση.

Ο Πήγασος συγκέντρωσε τις δυνάμεις τους και έβγαλε μια παστίλια που είχε σε ένα σακκουλάκι επάνω του και την μάσησε. Ένα ζεστό υγρό χύθηκε μέσα στο σώμα του και τον συνέφερε. Σηκώθηκε αργά και παίρνοντας αστραπιαία μια φούχτα από μισολιωμένο χιόνι το πέταξε στο πρόσωπο του Σεντάριον. Εκείνος ξαφνιάστηκε προς στιγμή και αμέσως ο Πήγασος εκτόξευσε μια δέσμη φλόγας από τα γάντια του κοντά στις ειδικές μπότες που φορούσε ο Σεντάριον
Η φλόγα έλιωσε εκείνο το σημείο δημιουργώντας ένα λάκκο όπου από κάτω υπήρχε νερό. Ο Σεντάριον έχασε την ισορροπία του και βυθίστηκε στο νερό. Εκείνο το σημείο που έμοιαζε στερεό δεν ήταν παρά ένα μέρος της θάλασσας που είχε κρυσταλλώσει και γίνει πάγος και που με την θερμότητα έλιωσε.
Το δυνατό ψύχος παρέλυσε τον Σεντάριον που άρχισε να βυθίζεται
Βλέποντας τον ο Πήγασος να μη μπορεί να κάνει καμία κίνηση, στερέωσε γρήγορα ένα σκοινί σε μια μεταλλική λάμα που είχε επάνω του και την έμπηξε στο χιόνι. Αμέσως μετά βάζοντας το χέρι του στο λάκκο άρπαξε από το στήθος τον Σεντάριον προτου βυθιστεί, τον έδεσε και χρησιμοποιώντας το σχοινί σαν αντίσταση τον έσυρε έξω. Ο Σεντάριον ήταν ήδη λιπόθυμος!!!
Στην στιγμή του έριξε στο στόμα από τα ειδικά υγρά που είχαν πάρει μαζί τους για ώρα ανάγκης και έστειλε σήματα κινδύνου με το φλογοβόλο, όπως είχε εκπαιδευτεί να κάνει. Σε λίγα δευτερόλεπτα ένα μικρό αεροσκάφος προσγειώθηκε στην νησίδα και από αυτό κατέβηκαν η Σορένα και δύο άνδρες νοσοκόμοι. Πρόσφεραν πρώτες βοήθειες στον Σεντάριον και τον Πήγασο και τους μετέφεραν γρήγορα στο αεροσκάφος που οδηγός ήταν η Σορένα!!!
Όταν έφθασαν στο νησί Καλίν οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν γρήγορα στα ειδικά αναρρωτήρια για να τους παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.
Ενώ ο Πήγασος παρέμενε ξαπλωμένος εμφανίστηκε μπροστά του η Φαντόρα.
Σε ευχαριστώ που προσπάθησες να γλιτώσεις τον Σεντάριον του είπε. Ήταν παράτολμο αυτό που κάνατε, γιατί ένας από τους δυό σας ίσως δεν τα κατάφερνε. Τώρα ο Σεντάριον παλεύει να κρατηθεί ζωντανός και ίσως δεν καταφέρει να αποφύγει τον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού!!!
Φαντόρα έκανα ακριβώς ότι μου είπε, απάντησε λυπημένα ο Πήγασος!!!! Εκείνος πρότεινε την νησίδα και εγώ δεν μπορούσα να μη συμφωνήσω με την πρόταση του, έστω και αν ήταν επικίνδυνο. Σε όλη την εκπαίδευση ήταν πολύ σκληρός και αυστηρός μαζί μου αλλά εγώ ποτέ δεν παραπονέθηκα και εκτελούσα πιστά τις οδηγίες του.!!!.
Ο Σεντάριον όταν έμαθε για την προφητεία ανέφερε η Φαντόρα, ένοιωσε μέσα του ζήλια για σένα, που προσπαθούσε να την κρύψει. Σκεφτόταν, ότι ήταν εκείνος που προετοιμαζόταν όλο το καιρό για την ελευθέρωση της ΚυΑνΙα με πρωταγωνιστικό ρόλο στο νησί Καλίν και ερχόταν τώρα ένας αδελφός από το πουθενά να του κλέψει όλα όσα εκείνος είχε κατακτήσει δουλεύοντας σκληρά. Καταλαβαίνω, ότι ενδόμυχα επιθυμούσε να γίνει αυτός ο επόμενος ηγεμόνας της ΚυΑνΙα και αυτό τον έκανε ανταγωνιστικό απέναντι σου, γιατί είχε ακούσει πολλά για τα κατορθώματα σου. Η επιλογή της νησίδας ήταν για να αποδείξει σε όλους, ότι εκείνος ήταν καλύτερος από σένα!!!! Όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.
Φαντόρα λυπάμαι πολύ, απάντησε ο Πήγασος, γιατί χωρίς να το θέλω δημιούργησα αυτά τα συναισθήματα στον αδελφό μου. Ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου ξεχωριστό και αυτά τα κατορθώματα που αναφέρεις εγώ δεν τα θεωρώ, ότι είναι κάτι σπουδαίο για τα οποίο θα πρέπει να υπερηφανεύομαι. Αντίθετα τα θεωρώ σαν μέρος των προκλήσεων που από μικρό παιδί αντιμετώπισα. Δεν είχα ούτε έχω φιλοδοξίες Φαντόρα !!!!



Το ταξίδι μέχρι εδώ το έκανα, γιατί μου κίνησε το ενδιαφέρον η Σορένα και γιατί θα ήθελα να γνωρίσω τον Λεμλόρ. Αν το Πνεύμα του Πλανήτη και Προστάτης μου θέλει να παίξω κάποιο ρόλο στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, εγώ είμαι έτοιμος να το κάνω. Η θέληση μου υπακούει στην δική Του Θέληση γιαυτό δεν έχει καμία επιρροή η μαγεία επάνω μου.!!!!!!
Το ίδιο συμβαίνει και με την Εβάνσα την μητέρα μου. Ο Ζόφερος το τελώνιο προσπάθησε και αυτήν να παγιδεύσει αλλά δεν τα κατάφερε. Η μητέρα μου είναι η Ιέρεια της φυλής μας και ακολουθεί πιστά την καθοδήγηση που παίρνει από το Πνεύμα του Πλανήτη.
Η Φαντόρα χάιδεψε το κεφάλι του Πήγασου βαθιά συγκινημένη, γιατί μνήμες από το παρελθόν ξυπνούσαν μέσα της.
Κοίταξε να γίνεις γρήγορα καλά, γύρισε και του είπε, βγαίνοντας από το δωμάτιο.
Εκείνο το βράδυ ο Πήγασος προσευχήθηκε με όλη του την καρδιά να γίνει εντελώς καλά ο Σεντάριον.!!!!!!
Το επόμενο πρωί ήλθε και τον βρήκε χαρούμενη η Σορένα λέγοντας του, ότι έγινε ένα αληθινό θαύμα.
Ο Σεντάριον ξύπνησε εντελώς καλά με όλες τις ζωτικές του λειτουργίες σε πολύ καλή κατάσταση και γλίτωσε τον ακρωτηριασμό του ποδιού του!!!
Ο Πήγασος ζήτησε να πάει να τον δεί και η Σορένα τον οδηγήσε στο αναρρωτήριο.
Όταν ο Σεντάριον τον είδε τον πλησίασε και του είπε:
Είμαι πολύ τυχερός, γιατί εκτός από μια αδελφούλα που αγαπώ πολύ απέκτησα και έναν αδελφό που θα τον νοιάζομαι και θα τον αγαπώ πάντα. Με αυτά τα λόγια άνοιξε τα χέρια του και αγκάλιασε τον Πήγασο.

Τα δύο αδέλφια μετά την σκληρή δοκιμασία που πέρασαν θα προχωρούσαν ενωμένα στην τελική αναμέτρηση με τις δυνάμεις του σκότους,ώστε να εκπληρωθεί ο σκοπός που είχε ορισθεί για την ΚυΑνΙα !!!!!!!




ΤΕΛΟΣ 5ου ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29989
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ - 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Ο ΣΚΟΠΟΣ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Υπέροχο :x :x :x συγκινητικό :cry: συναρπαστικό @};-

Ευχαριστούμε Χρυσουλίτσα >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ - 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Ο ΣΚΟΠΟΣ

Δημοσίευση από Vasoula »

υπέροχη η συνέχεια... 8-> O:-) O:-) O:-)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
nondas
Δημοσιεύσεις: 9937
Εγγραφή: 18 Απρ 2010 1:17 am

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ - 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Ο ΣΚΟΠΟΣ

Δημοσίευση από nondas »

:x :x :x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27316
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ - 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Ο ΣΚΟΠΟΣ

Δημοσίευση από Ellaki »

υπέροχο Χρυσουλίτσα :x :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33569
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ - 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Ο ΣΚΟΠΟΣ

Δημοσίευση από Annoula »

:x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26036
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ - 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Ο ΣΚΟΠΟΣ

Δημοσίευση από Βικούλα »

8-> O:-) :x :x :x
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Giotoula
Δημοσιεύσεις: 12289
Εγγραφή: 10 Φεβ 2010 2:40 am

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ - 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Ο ΣΚΟΠΟΣ

Δημοσίευση από Giotoula »

Χρυσουλίτσα μας, Υπέροχο! :x :x >:d< >:d<
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33540
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 4:23 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ - 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Ο ΣΚΟΠΟΣ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Χρυσουλίτσα μου :x συναρπαστικό! 8->
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
margaritarenia
Δημοσιεύσεις: 16543
Εγγραφή: 04 Μάιος 2007 4:02 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ - 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Ο ΣΚΟΠΟΣ

Δημοσίευση από margaritarenia »

8-> :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 31562
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 8:38 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ - 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Ο ΣΚΟΠΟΣ

Δημοσίευση από Fotinoula »

:cry: @};- :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”