ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 –ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ


Το ταξίδι προς την ΚυΑνΙα ήταν μακρινό και κουραστικό,γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες άλλαζαν συνεχώς. Άλλοτε καιγόντουσαν από τον δυνατό ήλιο,άλλοτε βρεχόντουσαν μέχρι το κόκκαλο και άλλοτε ξεπάγιαζαν από το κρύο. Η Σάρι σαν πνεύμα της φύσης ήταν εξοικειωμένη με τις αλλαγές του καιρού, όμως ο Πήγασος έπρεπε να προσαρμόζεται σε κάθε αλλαγή και αυτό τον έκανε δυνατό και ανθεκτικό.
Το σώμα του είχε δυναμώσει πολύ και η προσαρμογή του σε κάθε νέο φυσικό περιβάλλον τον είχε μάθει να γίνεται επινοητικός!!!!!
Όταν σταματούσαν για να αναπαυθούν η ελαστική μπάλα σταματούσε δίπλα τους και όταν ξεκίναγαν αυτή έτρεχε μπροστά τους, για να τους δείχνει τον δρόμο.
Σε λίγο έμπαιναν στο Νότιο Ημισφαίριο της Γης και το κατάλαβαν από την δραματική αλλαγή της θερμοκρασίας.
Το κρύο ήταν φοβερό και τους έκοβε την ανάσα!!! Ακόμα και η Σάρι είχε αρχίσει να νοιώθει δυσφορία. Είχαν βρει δέρματα από ψόφια ζώα και είχαν καλύψει με αυτά όλο τους το σώμα για να προφυλάσσονται και να ζεσταίνονται
Στο μακρινό τους ταξίδι είχαν συναντήσει ελάχιστες πόλεις ή άλλους ανθρώπους, γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούσαν την δημιουργία πόλεων.
Ο Πήγασος κατανοούσε τώρα, γιατί κανένας δεν γνώριζε κάτι συγκεκριμένο για την μυθική ΚυΑνΙα.!!! Ίσως γιατί κανένας πραγματικά δεν κατάφερε ποτέ να φθάσει μέχρι εκεί, εκτός από τον πατέρα του, που πιθανότατα να βοηθήθηκε από μαγικές δυνάμεις.!!!!!
Ξαφνικά έπιασε μια σφοδρή χιονοθύελλα και η Σάρι ζήτησε από τα στοιχεία της Φύσης να τους βοηθήσουν να βρουν ένα κατάλυμα μέχρι να περάσει. Πραγματικά λίγα μέτρα παρακάτω είδαν ένα μικρό καταφύγιο σκεπασμένο από τόνους χιόνι και τράβηξαν προς τα εκεί. Το καταφύγιο ήταν μια πρόχειρη καλύβα, που πιθανότα να φτιάχτηκε από ταξιδιώτες που πέρασαν κάποτε από αυτό το μέρος. Μπήκαν μέσα και και αφού βρήκαν κάποια ξερόκλαδα πεταμένα σε μια γωνιά άναψαν φωτιά και προσπάθησαν να ζεσταθούν.
Τα πράγματα δυσκολεύουν είπε η Σάρι στον Πήγασο έχοντας πάρει πάλι την λεπτή αέρινη μορφή της. Κράτησε σφιχτά το βελανίδι στα χέρια της και το συμβουλεύθηκε πως να προχωρήσουν παραπέρα μια και η χιονοθύελλα όχι μόνο δεν σταματούσε αλλά γινόταν όλο και πιο σφοδρή.
Τότε άκουσαν ένα παράξενο θόρυβο απέξω. Ο Πήγασος βγήκε για να δει τι συμβαίνει και είδε να έρχεται από μακριά ένα έλκηθρο που το έσερναν μεγαλόσωμα ζώα με πολύ πυκνό τρίχωμα. Το έλκηθρο το οδηγούσε ένας άνδρας που είχε σκεπάσει το κεφάλι και το πρόσωπο του με ένα γούνινο κάλυμμα,αφήνοντας ακάλυπτα μόνο τα μάτια του.
Μόλις έφθασε ο άνδρας κοντά του, τον κοίταξε με απορία και τον ρώτησε τι γύρευε εκεί μέσα στην παγωνιά
Ο Πήγασος του απάντησε, ότι πήγαινε στην ΚυΑνΙα και ζήτησε να μάθει αν ήταν πολύ μακριά από εκεί.
Με το έλκηθρο δεν είναι μακριά αποκρίθηκε ο άνδρας αλλά με τα πόδια σίγουρα δεν θα καταφέρεις να φθάσεις, γιατί θα έχεις θαφτεί κάτω από τόνους χιόνι!!!!!!
Το πρόσωπο του Πήγασου συννέφιασε, γιατί ένοιωθε, ότι είχαν πέσει σε αδιέξοδο. Εγώ πηγαίνω προς τα εκεί και μπορώ να σε πάρω είπε ο άνδρας αλλά θέλω κάτι σαν αντάλλαγμα.
Πρόσεξα, ότι έχεις μέσα στην καλύβα ένα υπέροχο άλογο.(Η Σάρι είχε πάρει πάλι την μορφή αλόγου) Αν μου το δώσεις συνέχισε ο άνδρας θα σε μεταφέρω στην ΚυΑνΙα.
Το πρόσωπο του Πήγασου έγινε πολύ σοβαρό και του απάντησε κοφτά:
«Το άλογο που είδες δεν είναι ένα συνηθισμένο άλογο. Είναι πνεύμα της φύσης λέγεται Σάρι και είναι η καλύτερη μου φίλη. Προτιμώ να πεθάνω εδώ στην ερημιά κάτω από το χιόνι παρά να την αποχωριστώ.»
Ο άνδρας έμεινε για λίγο σιωπηλός κοιτώντας στα μάτια το νεαρό αγόρι, που έδειχνε να μη φοβάται να πεθάνει.!!!!!
Θα σας πάρω μαζί μου είπε τελικά ο άνδρας και δεν θέλω τίποτα σαν αντάλλαγμα. Έκανε νόημα στον Πήγασο να ανέβει στο έλκηθρο και μετά έγνεψε στη Σάρι να πηδήξει στο πίσω μέρος του έλκηθρου, που υπήρχε ένας πιο φαρδύς χώρος.!!!!
«Μου είπες το όνομα της φίλης σου εσένα πως σε λένε και τι γυρεύεις στην ΚυΑνΙα;;» ρώτησε ο άνδρας
«Με λένε Πήγασο και έρχομαι από πάρα πολύ μακριά» αποκρίθηκε το αγόρι. « Είχα ακούσει τόσα πολλά για αυτή την μυθική πόλη, που αποφάσισα να ταξιδέψω για να την γνωρίσω.»
«Αλήθεια πως βρήκες τον δρόμο μέχρι εδώ, γιατί ελάχιστοι το έχουν καταφέρει» συνέχισε ο άνδρας!!!
Τότε ο Πήγασος παρατήρησε, ότι η ελαστική μπάλα, που τους έδειχνε τον δρόμο μέχρι να φθάσουν στο καταφύγιο, είχε εξαφανισθεί.
«Εσένα πως σε λένε και πως βρέθηκες εδώ σε αυτή την περιοχή» ρώτησε τον άνδρα ο Πήγασος αποφεύγοντας να απαντήσει στην ερώτηση του.
«Εγώ ταξιδεύω συνεχώς και πηγαίνω σε διάφορα μέρη. Η ΚυΑνΙα πιστεύω να είναι ο τελευταίος μου προορισμός για αυτό τον χρόνο» απάντησε ο άνδρας.
«Το όνομα μου είναι Κρόνενμπαντ»
Τότε ο Πήγασος κατάλαβε, ότι η Φαντόρα είχε ειδοποιήσει τον Κρόνενμπαντ και εκείνος είχε έλθει να τους συναντήσει.
«Εκείνη σε έστειλε έτσι δεν είναι;;; Ήξερες από την αρχή για την Σάρι και απλώς με δοκίμαζες» του είπε θαρρετά το νεαρό αγόρι....!!!
Ο άνδρας δεν απάντησε μόνο τον κοίταξε με νόημα.!!!!!!
Ύστερα από κάμποση ώρα φάνηκαν από μακριά τα πανύψηλα τείχη μιας κατάλευκης πολιτείας, της πρώτης που συναντούσαν ο Πήγασος και η Σάρι εδώ και πάρα πολλούς μήνες.
Μπροστά από τα τείχη υπήρχε κυκλικά μια μεγάλη τάφρος με νερό που είχε ξεπαγώσει κατά τόπους. Ο Πήγασος έψαξε με το βλέμμα για κάποια είσοδο στα τείχη αλλά δεν μπορούσε να διακρίνει κάτι. Έμοιαζαν απροσπέλαστα !!!!!!!
Όταν έφθασαν αρκετά κοντά ο Κρόνενμπαντ σταμάτησε το έλκηθρο και του είπε, ότι θα έπρεπε από εδώ και πέρα να ακολουθήσει τις οδηγίες που είχε πάρει.
Τότε ο Πήγασος έβγαλε από το σακκίδιο του την σπείρα που του είχε δώσει η Φαντόρα και περίμενε να κατέβει από το έλκηθρο η Σάρι, για να την φυσήξει.
Όμως είδε με μεγάλη του έκπληξη, ότι η Σάρι παρέμεινε στο έλκηθρο και απλά του ανέφερε, ότι ήταν εκείνος που είχε μια αποστολή να εκπληρώσει στην ΚυΑνΙα!!!. Εκείνη θα έμενε μαζί με τον Κρόνενμπαντ και όταν αυτός τελείωνε με την αναζήτηση του, θα τον περίμενε έξω από τα τείχη, για να επιστρέψουν μαζί.!!!!!
«Το γνώριζες από την αρχή, ότι αυτός που ήλθε να μας παραλάβει από το καταφύγιο ήταν ο Κρόνενμπαντ ο Λευκός Μάγος, έτσι δεν είναι Σάρι;;;»την ρώτησε ο Πήγασος
«Μου το αποκάλυψε το βελανίδι λίγο προτού εμφανιστεί ο Κρόνενμπαντ με το έλκηθρο αποκρίθηκε εκείνη. Θέλω όμως να ξέρεις, ότι και για μένα είσαι και θα είσαι πάντα ο παντοτινός φίλος μου!!!»

Τότε ο Πήγασος φύσηξε δυνατά την σπείρα, όπως τον είχε συμβουλέψει η Φαντόρα, ενώ το έλκηθρο με την Σάρι και τον Κρόνενμπαντ εξαφανιζόταν με ταχύτητα μέσα στο χιονισμένο τοπίο !!!!!!

Έτσι ο Πήγασος έμεινε μόνος του μέσα στην παγωνιά περιμένοντας να έλθουν να τον παραλάβουν όπως του είχε αναφέρει η Φαντόρα.

Καθώς περίμενε υπομονετικά στο πολικό κρύο σκεφτόταν, ότι είχε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στην ζωή του από μικρή ηλικία αλλά η τωρινή του περιπέτεια ήταν πέρα από κάθε φαντασία.!!! Ποτέ δεν φαντάστηκε, ότι η μυθική πολιτεία ήταν μια λευκή πόλη που περιβαλλόταν από κλειστά τείχη χωρίς ίχνος ζωής τριγύρω. Όλα αυτά που λεγόντουσαν για μεγάλο πολιτισμό, γνώση και ευημερία ίσως ήταν φανταστικές ιστορίες των πλανόδιων και των ταξιδιωτών, γιατί ποτέ κανένας δεν έμαθε τι κρυβόταν πίσω από τα λευκά τείχη, αν κάποιος κατάφερε να φτάσει τόσο κοντά μέχρι την βαθιά τάφρο.!!!!!
Εκείνος χωρίς την Σάρι και την βοήθεια από την Φαντόρα σχετικά με το δρόμο, θα περιπλανιόταν εδώ και εκεί μέχρι που θα επέστρεφε στην Ηλιοφένεια χωρίς να έχει βρει ίχνος της μυθικής πολιτείας, γιατί οι δυσκολίες θα ήταν ανυπέρβλητες.
Αν δεν ήταν το θέμα του πατέρα του και του αδελφού που ποτέ δεν γνώρισε, θα είχε ζητήσει από την Σάρι να γυρίσουν πίσω.
Για πρώτη φορά ο Πήγασος ένοιωσε να χάνει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση του!!!! Αυθόρμητα σκέφθηκε την μητέρα του και νοερά της ζήτησε να του στείλει δύναμη και ενδυνάμωση της θέλησης του.
Καθώς το κρύο δυνάμωνε ο Πήγασος έβγαλε πάλι την σπείρα και προσπάθησε να φυσήξει πάλι μήπως ο ήχος δεν είχε ακουστεί καθαρά την πρώτη φορά. Την στιγμή που την έφερνε στο στόμα του μια δυνατή χιονόπτωση την παρέσυρε από τα χέρια του και αμέσως θάφτηκε κάτω από ένα βουνό χιόνι.
Ο Πήγασος ένοιωσε εντελώς αποκαρδιωμένος!!! Αναλογιζόταν, ότι η αγαπημένη του φίλη έφυγε με τον λευκό μάγο και τον άφησε μόνο του στην ερημιά. Η πόλη,για την οποία ταξίδεψε από το άλλο άκρο της γης, ήταν απλησίαστη από κάθε σημείο και η τάφρος γύρω της έβγαζε νερό που άχνιζε λες και ήταν βραστό. Οποιαδήποτε σκέψη του να πλησιάσει την πόλη από κάπου έπεφτε στο κενό!!!!!
Εκείνη την στιγμή ο Πήγασος έκλεισε τα μάτια του και μέσα από την καρδιά του απευθύνθηκε στο Πνεύμα του Πλανήτη.
«Εσύ που υπήρξες Προστάτης και Πατέρας μου όλα αυτά τα χρόνια βοήθησε με εδώ στην ερημιά. Αν είναι να πεθάνω από το κρύο τότε ας γίνει έτσι!!!!»
Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια του και έπεσε στο χιόνι.
Μόλις άνοιξε τα μάτια του είδε λίγο πιο μακριά δύο φιγούρες ντυμένες με χοντρά δέρματα να του γνέφουν να έλθει κοντά τους. Ο Πήγασος πλησίασε με δυσκολία προς το μέρος τους και στο πρόσωπο της μιας φιγούρας αναγνώρισε το κορίτσι που είχε βοηθήσει κάποτε να ελευθερώσει το πόδι του από τα αγκάθια.
«Είσαι η Σορένα» της είπε κοιτώντας την κοπέλα με ανακούφιση!!! Εκείνη κούνησε το κεφάλι της καταφατικά και του έκανε νόημα να τους ακολουθήσει.
Μέσα από ένα μονοπάτι που γνώριζαν αλλά που όμως δεν διακρινόταν καθαρά από το πυκνό χιόνι, κατέβηκαν σε ένα μέρος πολύ κοντά στην άκρη της τάφρου.
Εκεί τους περίμενε ένα παράξενο μεταλλικό στρογγυλό πλεούμενο με ειδικά ανοίγματα γύρω του ερμητικά σφραγισμένα με ένα διάφανο υλικό. Μόλις μπήκαν μέσα η πόρτα έκλεισε ορμητικά και το πλεούμενο βυθίστηκε στο νερό.!!
Ο Πήγασος ευχαρίστησε ενδόμυχα το Πνεύμα του Πλανήτη για την βοήθεια του και δεν μπόρεσε να μη σκεφθεί, ότι τελικά ήταν αλήθεια, ότι οι πολίτες της ΚυΑνΙα είχαν πολλές και ιδιαίτερες γνώσεις. Πρώτα το αεροθούμενο που πετούσε σαν πουλί, τώρα το πλεούμενο που έπλεε κάτω από το νερό χωρίς να βουλιάζει, ήταν γνώσεις πολύ προοδευτικές για την εποχή τους και θα ήθελε να μάθει περισσότερα για αυτές τις κατασκευές, αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές!!!!
Η ατμόσφαιρα μέσα στο πλεούμενο ήταν πολύ ζεστή σε αντίθεση με έξω και αφού έβγαλαν τα χονδρά ρούχα που φορούσαν η δεύτερη φιγούρα, που ήταν ο οδηγός του ιδιόμορφου σκάφους, ξεκίνησε αμέσως.
Η Σορένα καλωσόρισε τον Πήγασο και του έδωσε να πιεί ένα δυναμωτικό ποτό.
Αυτή την φορά δεν είχαν δυσκολία στην επικοινωνία, γιατί τόσο αυτά που του είχε διδάξει ο Σαντ, όσο και αυτά που του είχε μάθει η Σάρι έκαναν κατανοητή την συνομιλία μεταξύ τους.
Έτσι την ρώτησε που πήγαιναν, αν η Φαντόρα της είχε μιλήσει για αυτόν, και αν θα γνώριζε τον Σεντάριον.
Η Σορένα του απάντησε, ότι η μητέρα της την είχε ενημερώσει για την άφιξη του και ο αδελφός της ο Σεντάριον θα τους συναντούσε μόλις έφθαναν στην βάση τους, που ήταν στο νησί Καλίν αρκετά μακριά από την ΚυΑνΙα.!!!!
Αυτό το νησί του εξήγησε η Σορένα είναι ο χώρος που διαμένουν εκείνοι που αποφάσισαν να αυτοεξοριστούν προκειμένου να ξεφύγουν από την βαναυσότητα του ηγεμόνα της ΚυΑνΙα, του Μαλεβόραν, του Ντουσέριου και του συνεργάτη του Λεμ, που από πιστοί του Πνεύματος του Πλανήτη έχουν προσχωρήσει στο στρατόπεδο του Μαύρου Μάγου Μπρίζεντογκ
Ο Μπρίζεντογκ θέλει απεγνωσμένα, το «Φαέμιον» το Αυγό του Σοφού Δράκου Φα-Εμ που ζούσε πριν πολλά χρόνια στην ΚυΑνΙα αλλά μετά την επικράτηση του Μπρίζεντογκ έφυγε από εκεί και έκρυψε το Αυγό σε άγνωστο μέρος.!!! Το αυγό αυτό, που κανένας δεν το έχει δει μέχρι τώρα, είναι το κλειδί για το πέρασμα σε άλλες διαστάσεις, γιατί μέσα σε αυτό το αυγό είναι καταγεγραμμένη όλη η γνώση για την Δημιουργία του Κόσμου!!! Όποιος το κατέχει αποκτά ισχυρές δυνάμεις,θεραπεύει κάθε ασθένεια, γίνεται αθάνατος και παντοδύναμος!!!
Η Σορένα σταμάτησε να διηγείται για λίγο και ο Πήγασος είχε μείνει άφωνος από όσα άκουγε. !!!!
Κάποια στιγμή ο Πήγασος την ρώτησε: « Σου είπε η Φαντόρα για μένα και τον Σεντάριον;;»
«Ναι» απάντησε η Σορένα και σαν να κατάλαβε την σκέψη του συνέχισε. «Εγώ είμαι ετεροθαλής αδελφή του.»
Ο Πήγασος δεν θέλησε να ρωτήσει κάτι άλλο παρόλο που είχε πολλές απορίες όχι μόνο για την Σορένα και τον Σεντάριον αλλά γενικά για την όλη κατάσταση που επικρατούσε στην ΚυΑνΙα. Εκείνο που του είχε κάνει εντύπωση ήταν πως ο Μπρίζεντογκ είχε καταφέρει να πάρει με το μέρος τους τον ηγεμόνα, τους ιερείς και κάποιους πολίτες;; Πιθανότατα ή θα τους είχε τάξει πολλά ανταλλάγματα ή τους είχε κάνει υποχείρια του χρησιμοποιώντας μαγεία. Φευγαλέα πέρασε από τον νου του ο Ζόφερος.
Κάποια στιγμή κοίταξε έξω από τα παράθυρα του παράξενου σκάφους και είδε, ότι γύρω τους υπήρχαν τόσο βαθιά νερά που είχαν βαθύ σκούρο χρώμα Όμως το σκάφος έριχνε από ένα προβολέα φως και δημιούργούσε ένα μικρό διάδρομο, ώστε ο οδηγός έβλεπε που πήγαινε.!!!
«Που βρίσκεται η είσοδος για την πόλη;;» ρώτησε ο Πήγασος την Σορένα. «Παρατηρούσα για πολύ ώρα τα τείχη και δεν είδα πουθενά κάποια πύλη ή έστω κάποιο άνοιγμα.!!!»
«Η είσοδος της ΚυΑνΙα βρίσκεται σε ένα σημείο κάτω από την τάφρο, ώστε όσοι δεν είναι από αυτή την πόλη να μη μπορούν να περάσουν μέσα» απάντησε η Σορένα
«Ο πατέρας μου όμως πως μπήκε μέσα και που βρίσκεται τώρα;;» συνέχισε ο Πήγασος.
«Θα μάθεις περισότερα όταν φθάσουμε στο νησί» αποκρίθηκε κοφτά η Σορένα.
Είχε τόσες πολλές ερωτήσεις και απορίες που ο χρόνος μέχρι να φτάσουν στο νησί Καλίν του φαινόταν ατέλειωτος.
Σκεφτόταν, ότι η Σορένα ήταν διστακτική και λιγομίλητη απέναντι του και του έλεγε μόνο τα απαραίτητα. Ίσως είχε αυτές τις οδηγίες.!!! Πιθανότατα να μη μπορούσε να του αποκαλύψει περισσότερα, γιατί δεν τον γνώριζε ακόμα καλά.!!!

Ύστερα από κάμποση ώρα το σκάφος σταμάτησε σε μια μικρή αποβάθρα. Η Σορένα έδωσε στον Πήγασο να φορέσει κάποια ζεστά ρούχα και μετά βγήκαν όλοι έξω.
Προχώρησαν σε ένα μακρύ διάδρομο που ήταν σκεπασμένος από πυκνό χιόνι και έφτασαν σε ένα ύψωμα. Ο Πήγασος παρατηρώντας το, δεν μπορούσε να καταλάβει αν ήταν κάποιος λόφος ή πολύ πυκνό και συμπαγές χιόνι. Τότε η Σορένα πίεσε σε κάποια σημεία τα ιδιαίτερα γάντια που φορούσε και στην στιγμή δυνατές φλόγες εκτοξεύτηκαν από τα γαντοφορεμένα χέρια της προς το ύψωμα
Αστραπιαία το χιόνι έλιωσε και μια βαριά πόρτα εμφανίστηκε μπροστά τους!!!!!
Η Σορένα έβγαλε τα γάντια και πλησιάζοντας την πόρτα κτύπησε δυνατά ψιθυρίζοντας κάποια λέξη που έμοιαζε με σύνθημα.!!!
Η πόρτα άνοιξε και μόλις μπήκαν όλοι μέσα, έκλεισε πίσω τους ερμητικά. Η ατμόσφαιρα μέσα στον νέο χώρο που μόλις είχαν μπει ήταν τελείως διαφορετική. Παντού υπήρχε μια γλυκιά ζέστη, που δεν θύμιζε τίποτα από το παγωμένο τοπίο έξω. Προχώρησαν σε ένα αμυδρά φωτισμένο διάδρομο και σε λίγο έφτασαν σε ένα άλλο χώρο, που έκανε τον Πήγασο να απορήσει για άλλη μια φορά από την μεγάλη πρόοδο που έβλεπε γύρω του. Μπροστά του υπήρχαν γέφυρες που ένωναν παράξενα κτίσματα από το ένα σημείο στο άλλο. Υπήρχαν τεχνητές λίμνες με υδρόβια φυτά και πολύχρωμα οστρακοειδή. Υπήρχαν εναέρια σύρματα όπου κρεμόντουσαν θάλαμοι μετακίνησης. Σε κάποια σημεία υπήρχαν κάτοπτρα και σε άλλο εστίες όπου έβγαιναν δυνατές γλώσσες φωτιάς από το κέντρο τους.
Ο Πήγασος είχε μεγαλώσει σε μια υπόγεια πόλη και πίστευε, ότι ήταν αρκετά εξελιγμένη, γιατί οι πρόγονοι των Ζορκάλιων κατείχαν πολλές και ιδιαίτερες γνώσεις. Όμως αυτά που έβλεπε γύρω του τώρα ήταν αιώνες μπροστά από όλα όσα είχε δει και ακούσει από τους μελετητές τόσο στην Ηλιοαδύσια όσο και στην Ηλιοφένεια.
Ανέβηκαν επάνω σε μια γέφυρα, η οποία άρχισε να κινείται σαν κυλιόμενος διάδρομος και σε λίγα λεπτά σταμάτησαν μπροστά από ένα μεγάλο κτίριο που είχε ολόγυρα θολωτά παράθυρα. Κοιτώντας προς τα επάνω ο Πήγασος είδε στην οροφή αυτού του χώρου, που έμοιαζε με μεγάλη σφαίρα, πλατιά ανοίγματα όπου άφηναν το φως να διέρχεται αλλά ήταν ερμητικά σφραγισμένα όπως στο σκάφος, ώστε μα μη μπαίνει μέσα ίχνος χιονιού. Ακόμα υπήρχαν τεράστιοι σωλήνες που ανανέωναν τον αέρα, ώστε να υπάρχει πάντα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Αν η υποδομή στο νησί ήταν αυτής της μορφής σκεφτόταν με θαυμασμό ο Πήγασος τότε σίγουρα στην ΚυΑνΙα η κατάσταση θα ήταν πέρα από κάθε λογική αντίληψη.!!

Μόλις βρέθηκαν μπροστά από την είσοδο του κτιρίου η πόρτα τραβήχτηκε στο πλάι και μπήκαν μέσα.
Η Σορένα τον οδήγησε μέσα από κάποιους διαδρόμους σε μια ευρύχωρη αίθουσα όπου υπήρχαν σε διάφορα σημεία μεγάλες οθόνες. Μέσα από αυτές τις οθόνες γινόταν η επικοινωνία με κάθε μέρος του νησιού.
Τότε ένας άνδρας που καθόταν μπροστά από μια οθόνη και έδινε κάποιες οδηγίες, μόλις τους είδε, σηκώθηκε και τους πλησίασε.
Ο Πήγασος πρόσεξε τότε, ότι αυτός ο άνδρας παρόλο το διαφορετικό ντύσιμο είχε το χρώμα δέρματος και τα σκούρα μάτια των Ζορκάλιων. Έμοιαζε πάρα πολύ με την Φαντόρα σε αντίθεση με την Σορένα που είχε πιο ανοικτό δέρμα και γαλανά μάτια όπως αυτός.
Ο άνδρας άπλωσε τα χέρια του στους ώμους του Πήγασου και κοιτώντας τον στα μάτια του είπε: «Είμαι ο γιός της Φαντόρα, ο Σεντάριον»
Ο Πήγασος βαθιά συγκινημένος του απάντησε κάνοντας την φωνή του όσο πιο σταθερή μπορούσε. Χαίρομαι, που σε γνωρίζω Σεντάριον, έμαθα για σένα πρώτη φορά από την Φαντόρα, που χωρίς την βοήθεια της δεν θα ήμουν σήμερα εδώ.!!! Ονομάζομαι Πήγασος και είμαι Ζορκάλιος γιός της Εβάνσα και του Λεμλόρ.
Η μητέρα μου δεν μου ανέφερε ποτέ κάτι για την πρώτη γυναίκα του πατέρα μου ούτε ότι είχα αδελφό» συνέχισε ο Πήγασος.
Ο Λεμλόρ ήταν για όλους μας νεκρός ώσπου ένα τελώνιο, σε κάποια σύγκρουση που είχα μαζί του, μου ανέφερε, ότι ο πατέρας μου ζει και μένει εδώ.
Ξεκίνησα αυτό το μακρινό ταξίδι για να τον γνωρίσω ρισκάροντας πολλά, γιατί δεν είναι σίγουρο, ότι θα δεχθεί, ότι είμαι γιός του μια και εκείνος πιστεύει, ότι η μητέρα μου είναι νεκρή μετά τον φονικό σεισμό που ισοπέδωσε την πόλη μας.
Όμως Σεντάριον πως βρέθηκε εδώ η Φαντόρα από την Ηλιοαδύσια;;; γιατί άφησε τον πατέρα μου ενώ ήταν ήδη έγκυος σε σένα;;; η Σορένα μου είπε, ότι είναι ετεροθαλής αδελφή σου ....Έχεις γνωρίσει τον Λεμλόρ;;; μένει πραγματικά στην ΚυΑνΙα έτσι δεν είναι;;;; Χιλιάδες απορίες και ερωτηματικά βασανίζουν την σκέψη μου είπε ο Πήγασος και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις
Τις απαντήσεις θα στις δώσει η ίδια η Φαντόρα είπε ο Σεντάριον. Πάτησε κάποια πλήκτρα και αμέσως η οθόνη ενεργοποιήθηκε και μπροστά τους εμφανίστηκε η μορφή της Φαντόρα
Θα σου απαντήσω σε όλα όσα θέλεις να μάθεις του απάντησε εκείνη,σαν να γνώριζε ήδη τις ερωτήσεις που είχε κάνει ο Πήγασος.
Τότε μπροστά στα μάτια του ξετυλίχτηκε όλη η ιστορία που δεν γνώριζε σχετικά με την Λιθάρ και τον Λεμλόρ. Είδε την αποπομπή της από την Ηλιοαδύσια, ενώ ήταν έγκυος, την σωτηρία της από τον Σάνατ Κουμάρα, την προστασία και την αγάπη που έλαβε από τον Μέλντερ και το ξεκίνημα τους για την ΚυΑνΙα.Την γέννηση πρώτα του Σεντάριον καθ’οδόν και ένα χρόνο αργότερα της Σορένα. Την δυσκολία τους να φθάσουν στην ΚυΑνΙα και τον ξαφνικό θάνατο του Μέλντερ στην πορεία από ανακοπή καρδιάς.
Τότε κάποια στιγμή μόνη και αβοήθητη με δυό παιδιά συνέχισε την διήγηση η Φαντόρα παρακάλεσα το Πνεύμα του Πλανήτη να μη μας εγκαταλείψει και να βοηθήσει τα παιδιά μου τουλάχιστον να επιβιώσουν!! Τότε εμφανίστηκε ο Κρόνενμπαντ.!!! Μας οδήγησε σε ένα ήσυχο μέρος όπου μείναμε εκεί για αρκετό καιρό, μέχρι να μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά.


Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι προφητικές ικανότητες που είχα αναπτύχθηκαν και με την βοήθεια του Κρόνενμπαντ έμαθα για το σχέδιο που είχα να εκπληρώσω στην ΚυΑνΙα. Μου έδωσε το όνομα Φαντόρα, που σημαίνει η μάντισσα, και μια μέρα ξεκινήσαμε για αυτή την πόλη!!!!!

Από τον Κρόνενμπαντ έμαθα, ότι ζούσε ο Λεμλόρ εκεί μετά από τραγικές καταστάσεις που είχε περάσει.
Ο πατέρας σου μετά τον σεισμό εγκλωβίστηκε μέσα στο εσωτερικο της γης πολύ πιο κάτω από την Ηλιοαδύσια. Με τεράστιες προσπάθειες ανέβηκε επάνω και έμεινε για πολύ καιρό στην επιφάνεια της γης όπου έμαθε να ζει τελείως διαφορετικά. Κάποια στιγμή οι συγκυρίες τον οδήγησαν να ταξιδέψει προς την ΚυΑνΙα. Αυτές οι συγκυρίες είναι τα νήματα του πεπρωμένου που έφεραν και μένα εδώ όπως έγινε και με σένα, γιατί όλοι μας έχουμε κάποιο σκοπό να εκπληρώσουμε σε αυτή την πόλη.
Όταν ο Λεμλόρ ή Λεμ, όπως τον αποκαλούν τώρα, έφθασε μετά από πολλές δυσκολίες ακολουθώντας τα σημάδια ή μηνύματα που λάμβανε στο δρόμο του κοντά στο Νότιο Ημισφαίριο οι δυνάμεις του είχαν πια εξαντληθεί και κατέρρευσε.
Τότε ένα τελώνιο ο Ζόφερος που τον παρακολουθούσε σε όλο του το ταξίδι, τον μάζεψε και τον έμπασε στην ΚυΑνΙα οδηγώντας τον στον Ντουσέριο τον Αρχιερέα του ναού.Μόλις ο Λεμλόρ συνήλθε ένοιωθε μεγάλη ευγωμοσύνη για τον Ντουσέριο που του έσωσε την ζωή, όπως νόμιζε, και εκείνος τότε τον παρουσίασε στον Μπρίζεντογκ.

Όταν ο Δράκος Φα-Εμ αναχώρησε από την πόλη βλέποντας, ότι ο Μπρίζεντογκ με τα τελώνια, δαίμονες, βρυκόλακες και άλλα στοιχειά είχαν επιβληθεί στην θέληση των περισσοτέρων κατοίκων και ιερέων, κάλεσε τα αγαθά στοιχεία της φύσης και τους ζήτησε να φυλάξουν το Αυγό, ώστε να μη πέσει στα χέρια του κακού!!! Εκείνα χρησιμοποιώντας τα ιερά τους σύμβολα σφράγισαν το Αυγό σε ένα κρυφό και άγνωστο χώρο.
Αμέσως μετά ο Φα-Εμ προφήτεψε, ότι κάποιος γεννημένος από τα βάθη της γης θα κατάφερνε να λύσει την μαγεία που είχε εξαπλωθεί στην ΚυΑνΙα.
Όλα τα τελώνια και οι δαίμονες έλαβαν εντολή από τον αρχηγό τους τον Μπρίζεντογκ να πάρουν με κάθε τρόπο από τα πνεύματα της φύσης τα ιερά τους σύμβολα, ώστε να τα αναγκάσουν να αποκαλύψουν το μέρος που είχαν κρύψει το Αυγό. Επίσης τα διέταξε να ψάξουν να βρουν όλους όσους είχαν γεννηθεί μέσα στην γη και να τους σκοτώσουν. Αν κάποιοι γλίτωναν, έπρεπε τα τελώνια να βρουν τρόπο, να τους οδηγήσουν στην ΚυΑνΙα, όπου θα αναλάμβανε αυτός!!!!!
Ο Μπρίζεντογκ είχε μάθει για τον Σεντάριον αλλά δεν γνώριζε, ότι εγώ τον γέννησα αφού είχα φύγει από την Ηλιοαδύσια. Ήθελε να κάνει όργανό του τον Λεμλόρ, ώστε ο ίδιος να στραφεί ενάντια στον γιό του και να τον σκοτώσει, προκειμένου να μη επαληθευτεί η προφητεία!!!!
Εγώ και τα παιδιά μου είχαμε ήδη μεταφερθεί στο νησί Καλίν από τον Κρόνενμπαντ.
Εκεί άρχισε η εκπαίδευση τόσο του Σεντάριον όσο και της Σορένα από αυτοεξόριστους επαναστάτες, ώστε να προετοιμαστούν για κάθε επικείμενη επίθεση είτε από κατοίκους της ΚυΑνΙα,είτε από τελώνια που πιστεύουν, ότι το Αυγό βρίσκεται κρυμμένο σε αυτό το νησί. Από όλα τα στοιχεία της φύσης οι Ναιάδες πνεύματα των πηγών και των δασών είναι οι ειδικές προστάτιδες του Αυγού έτοιμες να πολεμήσουν και να το προστατέψουν από κάθε ιεροσυλία. Η Σάρι είναι ένα από αυτά.

Όταν είδε πως αντιμετώπισες τον Ζόφερο και πως της επέστρεψες το ιερό της σύμβολο κατάλαβε, ότι είχες πολύ ισχυρή θέληση αλλά και μεγάλη προστασία από το Πνεύμα της Γης!!!!. Μετά άκουσε από τον Ζόφερο, ότι είσαι γιός του Λεμλόρ και έστειλε αμέσως μήνυμα μέσα από το ιερό της σύμβολο προς τον Κρόνενμπαντ, ότι ίσως είχε βρει αυτόν που θα ελευθέρωνε την ΚυΑνΙα από την μαγεία. Τότε ο Κρόνενμπαντ με έστειλε αμέσως «στην Πολιτεία των Σκιών» για να σε γνωρίσω και να καταλάβω αν πραγματικά θα μπορούσαμε να βασιστούμε σε σένα. Επειδή δεν μοιάζεις καθόλου σαν Ζορκάλιος ήμουν επιφυλακτική στην αρχή, γιατί και η Σορένα είναι κατά το ήμισυ Ζορκάλια και έχει τα ίδια χρώματα με σένα. Ήθελα να βεβαιωθώ μέσα από την συζήτηση μας, ότι είσαι πραγματικά γιός του Λεμλόρ.


Εδώ σταμάτησε την διήγηση της η Φαντόρα και κοίταξε τον Πήγασο, που είχε μείνει βουβός!!! Εκείνος αναπολούσε τα γεγονότα όπως είχαν εξελιχθεί μέχρι τώρα, που νόμιζε ότι ήταν τυχαία, αλλά έβλεπε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν.
Θέλεις ακόμα Πήγασε να λάβεις μέρος στην μάχη που θα ξεκινήσει σε λίγο ενάντια στις δυνάμεις της μαγείας και του κακού;;; τον ρώτησε σε λίγο η Φαντόρα
Τότε βρίσκοντας ο Πήγασος όλη την κυριαρχία και αυτοπεποίθηση του απάντησε σταθερά.
Γεννήθηκα Φαντόρα στα συντρίμια μιας γκρεμισμένης πόλης και πάντα είχα να αντιμετωπίσω πολλές δυσκολίες στην ζωή μου. Βρίσκομαι εδώ γιατί ο Προστάτης μου, το Πνεύμα του Πλανήτη, θέλησε να έλθω και να βοηθήσω στην απελευθέρωση της ΚυΑνΙα από την μαγεία. Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα.!!!
Πρέπει όμως να ξέρεις, συνέχισε η Φαντόρα, ότι ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με τον πατέρα σου, που είναι υπό την επιρροή του Μπρίζεντογκ. Είσαι έτοιμος για αυτή την αναμέτρηση;;;
Ναι, Φαντόρα περισσότερο από ποτέ!!! Έχω πια ξεκαθαρίσει μέσα μου ποιός είναι ο δικός μου Προστάτης και Πατέρας!!!!
Τότε θα εκπαιδευτείς όπως ο αδελφός σου, ώστε να είστε έτοιμοι για την ώρα της επίθεσης αποκρίθηκε η Φαντόρα
Εκεί σταμάτησε η επικοινωνία του Πήγασου και της Φαντόρας.

Ο Πήγασος προετοιμαζόταν για το επόμενο συγκλονιστικό βήμα του που θα τον έφερνε αντιμέτωπο με τον δικό του αληθινό εαυτό μέσα από την Δύναμη της Θέλησης!!!!


ΤΕΛΟΣ 4ου ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29989
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Υπέροχο Χρυσούλα μου :x :x :x περιμένω τη συνέχεια .... O:-)
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
nondas
Δημοσιεύσεις: 9937
Εγγραφή: 18 Απρ 2010 1:17 am

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από nondas »

Χρυσούλα :x :x :x :x >:d<
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26036
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από Βικούλα »

καταπληκτικό @};- @};- :x O:-) ευχαριστούμε Χρυσουλίτσα :x >:d< >:d< >:d<
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από Vasoula »

τι όμορφο... :x

Να μια ταινία που θα ήθελα οπωσδήποτε να δω


Χρυσουλίτσα O:-) O:-) O:-) >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26036
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από Βικούλα »

Vaso έγραψε:Να μια ταινία που θα ήθελα οπωσδήποτε να δω
!! τέλεια ιδέα, συμφωνώ!! :x :x
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Χαλαρά παιδιά!!!!! Μη βάζετε ιδέες!!! :* :*
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29989
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Υπέροχη ιδέα 8->
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33569
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από Annoula »

ναιιι!!!! θα ήταν τέλεια 8-> 8->
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27316
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από Ellaki »

Χρυσουλίτσα :x :x :x :x :x

μαγευτική ταινία θα ήταν O:-) O:-)
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88508
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από Vasoula »

διάβασα κάτι μαγικό...αντί να το βάλω στην φιλοσοφία, θα το βάλω εδώ που ταιριάζει περισσότερο :)


"τα παραμύθια γράφονται για να κοιμούνται τα παιδιά, αλλά και για να ξυπνάνε οι ενήλικες"
Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

:)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26036
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από Βικούλα »

υπέροχο Βασούλα! O:-) O:-) @};- :x
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29989
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:) :) :) @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Καλά έκανες και το έβαλες Βασούλα!!!

Δυστυχώς όμως έχουν μάθει κάποιοι μεγάλοι να κοιμίζουν τα παιδάκια φοβίζοντας τα είτε με το"μπαμπούλα" είτε με το "κακό λύκο" ή με ό,τι τους βολεύει για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους !!!Το παραμύθι όμως είναι για να τα ενθαρρύνει να μάθουν να τολμούν και να ονειρεύονται....!!!!!!!!
Να αφήνουν την φαντασία τους να δημιουργεί και να ανακαλύπτουν μέσα από αυτήν τα αληθινά τους ταλέντα παρά τις όποιες δυσκολίες.....!!!!!!!
Αν ο μεγάλος .....ξυπνήσει όπως ανέφερε ο Μέγας Παραμυθάς Άντερσεν και αγαπημένος μου, τότε υπάρχει ελπίδα το παιδί....να ξυπνήσει και αυτό !!!! Δυστυχώς όμως έχει παρατηρηθεί να συμβαίνει, εκείνοι που διαβάζουν τα παραμύθια στο παιδί να τους παιρνει πρώτα αυτούς ο ύπνος !!!! Η κούραση λένε ή μήπως όχι;;;;;;

@};- @};- @};-
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33569
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΗΛΙΟΦΕΝΕΙΑ- 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΤΟ ΦΑΕΜΙΟΝ

Δημοσίευση από Annoula »

:) :) :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”