ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88516
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Vasoula »

H ομερτά της παιδικής πορνείας στο Πεδίο του ‘Αρεως


May 14th, 2014 | Author: Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό"


2Μεσάνυχτα. Στο Πεδίο του Άρεως κάποια ταξί κάνουν τη διαδρομή περιμετρικά του πάρκου για τους ξεχασμένους ξενύχτηδες και οι περισσότεροι καταστηματάρχες τρέχουν να προλάβουν το τελευταίο λεωφορείο, με το χέρι να κρατά σφιχτά το πορτοφόλι ή την τσάντα και το βήμα να γίνεται όλο και πιο γοργό.

Σύντομα η περιοχή αδειάζει και δειλά εμφανίζονται τα πρώτα χλωμά πρόσωπα, κυρίως «άγουρων» αντρών, που θα χαθούν στα στενά του Πεδίου του Άρεως και μέσα στο πάρκο για το… μεροκάματο.
Η πορνεία ανθεί εν μέσω κρίσης στην περιοχή και τα θολά μάτια ναρκομανών, αστέγων, εκδιδόμενων ομοφυλόφιλων και αλλοδαπών που το στομάχι τους φωνάζει από την πείνα «λάμπουν» μέσα στο σκοτάδι.

Στην «πιάτσα» του Πεδίου του Άρεως θα βρει κανείς Αφγανούς, Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφρικανούς, Αλβανούς και άλλες εθνικότητες που εκδίδονται για λίγα ευρώ, για ένα «στα όρθια» κοντά στο πάρκο, όχι μέσα μην ενοχλήσουν τους τοξικομανείς και τους αστέγους.
Κάπου ανάμεσα στις κατά τα άλλα διακριτικές βόλτες ψαρέματος για πελάτη, ο Μοχάμεντ, ο Bill. Φορούν ρούχα απλά με μουντά χρώματα και καπέλο για να κρύβουν το νεανικό πρόσωπό τους από αστυνομικούς που μπορεί να «τσεκάρουν» το σημείο. Θα έπρεπε να κοιμούνται ή να παίζουν σε μια αλάνα, ιδανικά να διαβάζουν τα μαθήματά τους. Αντ’ αυτού κρατούν μια μπίρα και ένα σουγιά κρυμμένο. Είναι 13 και 16 ετών.

Χωρίς πατρίδα, χωρίς οικογένεια, χωρίς λεφτά, φλερτάροντας με τις ώρες που θα βρεθούν σε κάποιο ίδρυμα ή πεσμένοι σε κάποιο παγκάκι, βάζουν στα χείλια τους το λαθραίο τσιγάρο και αναζητούν… φωτιά από κάποιον ενήλικα που θα γευτεί τη νιότη τους για 2-5 ευρώ. Η παιδική πορνεία στην Αθήνα είναι μια πραγματικότητα για την οποία όμως δεν μιλά κανείς.
Όλοι γνωρίζουν και κανείς δεν είδε πόσα, ποια και από πού είναι εκείνα τα παιδιά που πωλούν το κορμί τους για να επιβιώσουν και να νιώσουν ένα παράταιρο χάδι ενήλικα στο κεφάλι τους, αυτό που θα έπρεπε να είχαν από την οικογένειά τους. «Τα εκδιδόμενα παιδιά στο κέντρο της Αθήνας δεν θα τα ψάξει κανείς. Δεν υπάρχουν για κανέναν. Στο Χαμόγελο του Παιδιού οι περιπτώσεις αυτές πληθαίνουν. Όταν φτάνουν σε εμάς μας εξηγούν ότι η διαδρομή της ζωής τους ήταν επετεία, συσσίτιο, πορνεία» εξηγεί στο NP o κ. Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Η παιδική πορνεία στη χώρα μας αποτελεί ένα μυστικό πίσω από κλεισμένες πόρτες λέει ο κ. Γιαννόπουλος, τονίζοντας ότι λόγω της οικονομικής κρίσης το φαινόμενο αυξάνεται αλλά δεν… φαίνεται.
Δεκάδες παιδιά που φιλοξενούνται σήμερα στο Χαμόγελο, έχουν περάσει στην τρυφερή ηλικία των 12 και των 15 από «πιάτσα». Αυτά τα παιδιά είναι στα αζήτητα, παρατημένα από γονείς, κυρίως αλλοδαπά, που είτε τα σπρώχνουν οι ίδιοι οι γονείς στον αγοραίο έρωτα ή οδηγούνται μόνα τους ως έσχατη λύση να βρουν εκείνα τα λίγα ευρώ για τις εξαρτήσεις τους και ένα πιάτο φαγητό, σημειώνει ο κ. Γιαννόπουλος.

Η Αστυνομία έχει αυξήσει τις περιπολίες στο σημείο, όχι όμως τους ελέγχους. Οι κάτοικοι ξέρουν, έχουν δει παιδιά, κυρίως αγοράκια, να εκδίδονται στο Πεδίον του Άρεως, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι, λένε. Η Πολιτεία έχει κλείσει τα μάτια από ντροπή για τον εαυτό της.
«Όταν έρθει η νύχτα εδώ, στο Πεδίο του Άρεως, τα πάντα γίνονται. Παιδιά ‘‘μοιάζουν’’ ενήλικες και εκδίδονται για 5 ευρώ, άντρες αλλοδαποί αναζητούν άντρες, τοξικομανείς και άστεγοι γίνονται όλοι μια ‘‘παρέα’’ και η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο» περιγράφει με κυνισμό η κυρία Μαρία Κ. που ανοίγει νωρίς το πρωί ένα από τα περίπτερα της περιοχής.

Ο δε κ. Δημήτρης, που εργάζεται σε κατάστημα στο Πεδίο του Άρεως, δεν διστάζει να μας πει ότι κάποτε άκουσαν για έναν 15χρονο που έκανε πιάτσα εκεί… Ο ένας με τον καιρό έφερε κι άλλους… Δωδεκάχρονα αγόρια πλέον «δίνονται» σε παιδόφιλους.
Τον κώδωνα του κινδύνου ωστόσο για την τραγική κατάσταση της πορνείας στο κέντρο της Αθήνας έχει κρούσει από καιρό η Ένωση Πολιτών Κέντρου Αθήνας, η οποία έχει καταγγείλει την αύξηση της πορνείας.
«Είναι μεγάλο και σοβαρό το πρόβλημα της πορνείας στο Μεταξουργείο, στην οδό Σωκράτους δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας. Ναι, ξέρουμε ότι παιδιά στο κέντρο της Αθήνας εκδίδονται σε διεστραμμένους ενήλικες, αλλά κανείς δεν θα σου πει κάτι συγκεκριμένο γιατί αυτά τα παιδιά δεν υπάρχουν για κανέναν. Ο δήμος πάντως δεν έχει κάνει κάτι για το θέμα και η Αστυνομία μάλλον δεν… προλαβαίνει. Αυτή είναι η κατάσταση, κορίτσι μου» λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο κ. Νικολακόπουλος, μέλος της Ένωσης Πολιτών Κέντρο Αθήνας.

Στα αυτιά της κοινωνίας αντιβουίζουν οι φωνές των παγιδευμένων παιδιών, οι ικεσίες, η απελπισία τους και η φρίκη που ζουν αλλά για την Πολιτεία η ανήλικη πορνεία δεν «καταγράφεται»…

Πηγη:provocateur.gr

http://www.kar.org.gr/2014/05/14/h-%CE% ... %B4%CE%AF/" onclick="window.open(this.href);return false;


@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
eirini
Δημοσιεύσεις: 3226
Εγγραφή: 30 Μάιος 2011 4:08 pm

Re: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από eirini »

τραγικό :-( @};-
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 30003
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:cry:
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33582
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Annoula »

=(( =((
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26044
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Βικούλα »

:cry: =((
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 21682
Εγγραφή: 12 Φεβ 2008 12:36 am

Re: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Evoula »

Μα οι πιο πολλοί είναι μετανάστες άρα δεν μας αφορά.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"


https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
margaritarenia
Δημοσιεύσεις: 16553
Εγγραφή: 04 Μάιος 2007 4:02 pm

Re: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από margaritarenia »

=(( =((
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 21682
Εγγραφή: 12 Φεβ 2008 12:36 am

Re: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Evoula »

Μακάρι να συνέβαιναν μόνο στο Πεδίο του Άρεως αυτά. Συμβαίνουν σε όλες τις πόλεις, είναι φαινόμενο πια καθημερινό. Αργά το βράδυ, ακριβά αυτοκίνητα να πλησιάζουν μικρά παιδιά ή έφηβους, κυρίως παιδιά του πολέμου ή της οικονομικής κρίσης, που έφυγαν από τις πατρίδες τους με το όραμα της Ευρώπης και κατέληξαν είτε να εκπορνεύονται είτε να διακινούν ναρκωτικά για να επιζήσουν. Έχουν αυξηθεί επίσης τα κρούσματα βίας και θανάτων που οφείλονται στην εισαγωγή νέου φτηνού, χημικού ναρκωτικού, ιδιαίτερα επικίνδυνου, αφού σχεδόν αμέσως προκαλεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες, βίαιες συμπεριφορές και θάνατο. Οι χρήστες το γνωρίζουν αυτό αλλά το προτιμούν σε σχέση με τα "παραδοσιακά" ναρκωτικά εξαιτίας της πολύ χαμηλής τιμής. Εκτός αυτού, ένα άλλο καλοκρυμμένο μυστικό της κοινωνίας μας, είναι πως έχουν αυξηθεί τραγικά τα κρούσματα του AIDS και άλλων μολυσματικών ασθενειών που μέχρι πριν λίγα χρόνια είχαν εξαφανισθεί.

H χώρα μας, αν έχει κάποιο πλεόνασμα αυτή την εποχή, έχει πλεόνασμα από τραγικές ιστορίες, που σπάνια βρίσκουν το δρόμο των "σοβαρών" ΜΜΕ, που τα πρώτα θύματα είναι οι πιο αδύναμοι, μεταξύ των οποίων τα παιδιά.

Και είναι βάρβαρη η κοινωνία, που επιτρέπει, σιωπά και ενίοτε χειροκροτεί, καλοζωισμένους, οικογενειάρχες συνήθως, επιφανείς πολίτες, που το βράδυ, παίρνουν τα ακριβά τους αυτοκίνητα, σταματάνε σε πιάτσες ή πλατείες και πετάνε πέντε ευρώ σε μικρά παιδιά που πουλάνε το κορμί τους και την ψυχή τους για να επιβιώσουν. Και αυτά που σας λέω, είναι πράγματα που άλλα τα έχω δει με τα μάτια μου και άλλα μου τα έχουν πει. Δεν είναι ένα μεμονωμένο φαινόμενο σε κάποια γωνιά της μεγαλούπολης αλλά δυστυχώς η άσχημη και συνηθισμένη πραγματικότητα.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"


https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88516
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι, το επόμενο άρθρο μου θα είναι κάπως έτσι


εεε...πστ...
ναι...εσένα λέω...ναι, ναι εσένα...
εσένα που γέμισες τον κόσμο με φόβους και τρόμους για αντίχριστους και μασόσους...
ναι καλέ...εσένα μιλάω
εσένα που σιχάθηκες, λες την Κονσίτα και φοβήθηκες για το τι θα πεις στα παιδιά σου...

μμμ...για κοίτα εκείνον δίπλα σου...ναι, εκείνον με το κοστούμι και την γραβάτα, που διαβάζει βλοσυρός εφημερίδα
και κουνάει το κεφάλι του για τα αίσχη του κόσμου...
ναι ναι καλά κοιτάς! Αυτόν σου λέω...

Εύχομαι να μην έρθει η στιγμή να καταλάβεις με σκληρό τρόπο, ότι αυτός είναι ο νο 1 κίνδυνος του παιδιού σου...

είναι ο παιδεραστής της γειτονιάς σου...

τρελάθηκες ε? έτσι και κάποιον άλλον κάποτε φοβήθηκαν και ο όχλος παρασύρθηκε να τον σταυρώσει, αφήνοντας ελεύθερο τον ληστή...
ήταν κι αυτός αουτσάιντερ...

Πρόσεξε...ναι εσένα το λέω
Δεν μας παίρνει πια, για τέτοια λάθη...


:cry:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 21682
Εγγραφή: 12 Φεβ 2008 12:36 am

Re: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Evoula »

Έτσι είναι... :cry:
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"


https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 30003
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:cry: @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι
Δημοσιεύσεις: 17581
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2010 10:53 pm

Re: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

:cry:
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26044
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Βικούλα »

:cry: @};-
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι
Δημοσιεύσεις: 17581
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2010 10:53 pm

Re: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Παντα μου ερχεται στο μυαλο η παρακατω εικονα οταν διαβαζω τετοια πραγματα:

Εικόνα
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 21682
Εγγραφή: 12 Φεβ 2008 12:36 am

Re: ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Evoula »

Δεν μας παίρνει παιδιά να κλείνουμε άλλο πια τα μάτια.

Είναι εύκολο να πούμε...

Κινδυνεύουμε από τους μετανάστες.

Κινδυνεύουμε από τους ομοφυλόφιλους.

Κινδυνεύουμε από τα πορνεία.

Κινδυνεύουμε από την υπερβολική δημοκρατία.

Κινδυνεύουμε από τον αναρχικό.

Κινδυνεύουμε από τον ναρκομανή.

Κινδυνεύουμε από τον άστεγο.

Κινδυνεύουμε από τον μουσουλμάνο.

Κινδυνεύουμε από τον άθεο.

Κινδυνεύουμε από την γυναίκα, που δεν ξέρει την θέση της.

Είναι εύκολο να βρίσκουμε το διαφορετικό και να το στοχοποιούμε.

Αρκεί όμως να ανοίξουμε λίγο τα μάτια και να κοιτάξουμε αυτούς που τα λένε. Αρκεί να κοιτάξουμε για λίγο κάτω από τις γραβάτες, την τακτοποιημένη ζωή και τον συχνό εκκλησιασμό.
Τότε θα ανακαλύψουμε έναν άλλον κόσμο.
Και ίσως τότε υπάρξει ελπίδα...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"


https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”