ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 883
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΕΝΤΕΜ

9η ενότητα (τελευταία)


Καθώς όλα ήταν έτοιμα για την αναχώρηση από την Αντι-Εντέμ η Μάρσι ειδοποίησε τις βοηθούς της Ιχώλ και Ακάι, ότι στο εξής θα ήταν μόνες τους, γιατί εκείνη και ο Βένους είχαν άλλα σχέδια να ολοκληρώσουν. Το εργαστήρι που είχαν φτιάξει θα το κατέστρεφαν φεύγοντας, γιατί δεν είχε πια κανένα νόημα να βρίσκεται εκεί.
Αν κάποιος άλλος κάτοικος της Αντι-Εντέμ ήθελε να φτιάξει κάτι παρόμοιο θα έπρεπε μόνος του να το σχεδιάσει εξαρχής.!!!
Οι δύο σκιές ανέκφραστες κούνησαν το κεφάλι τους, ότι κατάλαβαν. Τότε με μια κίνηση του χεριού της η Μάρσι άνοιξε την κεντρική είσοδο του εργαστηρίου και οι σκιές χωρίς την παραμικρή λέξη βγήκαν έξω.. Κοντά στην Μάρσι είχαν βρει προστασία από τον εξωτερικό αδηφάγο κόσμο τους, όπου η μια σκιά σχεδόν καταβρόχθιζε την άλλη όταν τα αδηφάγα συναισθήματα των αρνητικών ενεργειών διψούσαν για περισσότερη αρνητική ενέργεια για να τραφούν. Την Μάρσι δεν την αγαπούσαν αλλά την φοβόντουσαν, γιατί είχε ισχυρή δονητική ενέργεια και όποια σκιά είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να εισέλθει στο «άβατον» που είχε φτιάξει μαζί με τον Βένους, για να επιτεθεί, είχε τραγική κατάληξη. Η Μάρσι για μεγάλο χρονικό διάστημα πλημμυρισμένη από συναισθήματα οργής και μίσους ιδαίτερα για την Κορνηλία τραβούσε πολλές σκιές γύρω από τον χώρο που με πολύ κόπο είχαν φτιάξει με τον Βένους. Ιδιαίτερα στην αρχή ήταν όλα εξαιρετικά δύσκολα, γιατί δεν γνώριζαν πως να αμύνονται. Όταν όμως συνειδητοποίησαν, ότι μέσα από την δύναμη του νου τους μπορούσαν και ακινητοποιούσαν τις σκιές τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για αυτούς. Έκτισαν το εργαστήρι τους σε μια απομονωμένη περιοχή χρησιμοποιώντας πρωτόγονη ύλη που έβρισκαν στην Αντι- Εντέμ.
Σε κάποια επίθεση η Μάρσι αιχμαλώτισε τις δύο σκιές και τους είπε, ότι αν ήθελαν να την βοηθούν στις εργασίες της δεν θα τις αφάνιζε με τα ειδικά όπλα που κατείχε, αλλά θα έμεναν μαζί τους. Η δική τους δουλειά θα ήταν να μαζεύουν τα υλικά που θα τους ζητούσαν για τις ανάγκες του εργαστηρίου. Αν παράκουαν τις εντολές της ή έκαναν κάποια έφοδο εναντίον τους τότε θα είχαν οικτρή κατάληξη. Οι σκιές συμφώνησαν και δεν παράκουσαν ποτέ τις εντολές της, γιατί είχαν δει τι μπορούσε να κάνει όταν θύμωνε με κάποια σκιά!!!!!!!
Η Μάρσι ήταν τολμηρή, γενναία, δυναμική.!! Το αδύνατο σημείο της ήταν τα παρορμητικά συναισθήματα της που πολλές φορές δεν κατάφερνε να ελέγξει.
Είχε έλθει όμως η στιγμή να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της και να ξεκαθαρίσει μια και καλή από όλες τις ψευδαισθήσεις και πλάνες της.

Έτσι μόλις αποχώρησαν οι σκιές η Μάρσι με μια ισχυρή εντολή από τον νοομετήρα της ειδοποίησε την Πώρα να έλθει με δύο άλλους μεταφορείς, για να τους πάρει.
Πραγματικά σε λίγη ώρα τα φτερωτά στοιχειακά βρισκόντουσαν έξω από το εργαστήρι και οι 3 ταξιδιώτες ετοιμάστηκαν για την επιστροφή στην Εντέμ.
Προτού ξεκινήσουν η Μάρσι πέταξε ένα φυτίλι στο εργαστήρι και με το πάτημα μιας φλογοβόλου συσκευής δυνατές φλόγες τύλιξαν όλο τον χώρο που κάποτε ήταν το καταφύγιο τους. Γνώριζε, ότι σε λίγο θα υπήρχαν μόνο στάχτες εκεί αλλά δεν ένοιωσε καμία λύπη. Πίστευε, ότι είχε έλθει η ώρα της μεγάλης αλλαγής και ό,τι είχε απομείνει από το παρελθόν θα καιγόταν και αυτό στις ίδιες στάχτες.

Οι μεταφορείς, μόλις οι αναβάτες ανέβηκαν, ξεκίνησαν με μεγάλη ταχύτητα για το σημείο εξόδου από την Αντι-Εντέμ και εισόδου στην Εντέμ.
Μόλις είχαν φτάσει αρκετά κοντά η Πώρα και τα άλλα στοιχειακά σταμάτησαν και τους ανέφεραν, ότι θα έπρεπε να κατέβουν, γιατί δεν τους επιτρεπόταν να προχωρήσουν περισσότερο. Θα έκαναν το υπόλοιπο της διαδρομής μόνοι τους με τα πόδια.!!!!
Οι αναβάτες ευχαρίστησαν τα ευγενικά στοιχειακά και προχώρησαν προς την έξοδο.
Είχαν συμφωνήσει, ότι θα εκφωνούσαν το «password» εισόδου και οι τρεις μαζί, ώστε να περάσουν ταυτόχρονα μέσα στην Εντέμ.

Ξαφνικά πετάχτηκε μια σκιά που ήταν κρυμμένη κάπου εκεί κοντά και όρμησε στον Βένους.’Ισως κάποια δικά του συναισθήματα φόβου, ανησυχίας και ανασφάλειας για όλα αυτά που γινόντουσαν να πυροδότησαν κάποια δικά της και όρμησε να τον κατασπαράξει πεινασμένα.
Ο Βένους δεν πρόλαβε να αντιδράσει, όταν ο Μαλχιντέκ με μια ισχυρή προσταγή έκανε την σκιά να σταματήσει. Έντρομη εκείνη έβγαλε μια κραυγή και εξαφανίστηκε παρατώντας το θύμα της.
Ο Μαλχιντέκ πλησίασε τον Βένους, που έμοιζε σχεδόν αποσβολωμένος από την φρίκη και του έδωσε να πιει από τον «λωτό» που είχε μαζί του.
Η Μάρσι παρακολουθούσε όλα αυτά ψύχραιμα. Ένοιωθε, ότι ο σύντροφος της καθώς πλησίαζε η μεγάλη στιγμή που θα ερχόντουσαν αντιμέτωποι με τον κυβερνήτη της Εντέμ και τους Υπέρτερους είχε καταληφθεί από άγχος και φόβο. Φοβόταν, ότι δεν θα τους δεχόντουσαν πίσω και ότι θα τους εξόριζαν ακόμα πιο μακριά.
Αντίθετα εκείνη ήταν ήρεμη, γιατί δεν προσδοκούσε απολύτως τίποτα. Η παρουσία του Μαλχιντέκ της ήταν αρκετή και επί πλέον ένοιωθε, ότι όλα θα εξελίσσονταν με τον καλύτερο τρόπο. Η διαίσθηση της της έλεγε, ότι είχε έλθει η ώρα του πεπρωμένου της. Ένοιωθε, ότι ο σκοπός που έγιναν όλα αυτά από την στιγμή που πέρασε την γέφυρα για την Εντέμ και το πέρασμα πάλι στην Εντέμ από την Αντι-Εντέμ δεν ήταν καθόλου τυχαία. ‘Ηταν η ολοκλήρωση ενός κύκλου που θα την έφερνε αντιμέτωπη με κάτι που είχε αναλάβει να κάνει και που είχε έλθει η στιγμή της πραγματοποίησης του.

Μόλις συνήλθε ο Βένους από την τρομάρα που είχε πάρει, παρατάχθηκαν και οι τρεις μπροστά από την μαγνητική είσοδο και πρόφεραν την λέξη κλειδί για το άνοιγμα της.
Ένας δυνατός στρόβιλος σχηματίστηκε και τους ρούφηξε μέσα.
Σε κλάσματα του δευτερολέπτου βρισκόντουσαν μέσα σε ένα χώρο που μοσχοβολούσε από λεπτές μυρωδιές και που χιλιάδες αμέτρητα χρώματα λαμπύριζαν. Έκλεισαν για λίγο τα μάτια τους, για να συνηθίσουν στο φως μετά το θολό ημίφως της Αντι-Εντέμ και να γευτούν τις νέες ευωδιές που απουσίαζαν παντελώς από τον προηγούμενο χώρο.
Είμαστε πάλι στον « Παράδεισο» μουρμούρισε η Μάρσι με βουρκωμένα μάτια.
Αλήθεια πως μπόρεσα να πω, ότι ένοιωσα πλήξη σε αυτή την μαγεία;; αναρωτήθηκε
Φαίνεται έπρεπε να γνωρίσω ένα μέρος της κόλασης για να αντιληφθώ την μοναδικότητα αυτού του χώρου. Δεν ξέρω αν θα με δεχθούν πίσω είπε φωναχτά αλλά θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να γίνω άξιο μέλος αυτού του κόσμου!!!!
Ο Μαλχιντέκ της έριξε ένα βλέμμα και κούνησε το κεφάλι του με κατανόηση!!!
Ο Βένους είχε και αυτός ανάμικτα συναισθήματα. Από την στιγμή που βρέθηκε στον χώρο της Εντέμ κάθε φόβος του χάθηκε.Ακόμα και η νοσταλγία που ένοιωθε για την πατρίδα του φάνηκε να μην τον επηρεάζει. Ένοιωθε γαλήνη, ηρεμία και πάνω από όλα ένα αίσθημα πληρότητας που για αυτόν ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Ένοιωθε, ότι όλα όσα έγιναν είχαν μια συνοχή!! Δεν μισούσε πια τον Μερ-Κα-Λεία.
Όσα έπαθα τα άξιζα αναλογίστηκε, γιατί έδειξα αλλαζονεία, εγωισμό, έλλειψη πειθαρχίας. Αλήθεια πως τόλμησα να θέλω να περάσω την Θειική Πύλη χωρίς να έχω προετοιμαστεί κατάλληλα αναρωτήθηκε με απορία Θα μπορούσα να είχα χαθεί για πάντα στο διάστημα αλλά ο Φύλακας φαίνεται με λυπήθηκε και με έστειλε για εκπαίδευση σε ένα νέο χώρο.
Πέρασα πολλά είπε δυνατά ο Βένους αλλά για αυτά τα έλαχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου που πέρασα μέσα στην Θειική Σκέψη τώρα μπορώ να πω με σιγουριά πως ήταν για μένα η Πραγματική Ζωή.!!!!!!!
Όμως νοιώθω, ότι έχω ένα χρέος που πρέπει να πληρώσω. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς, αλλά σύντομα θα μάθω.!!!!
Ο Μαλχιντέκ κοίταξε μια τον Βένους και μια την Μάρσι. Μπροστά του βρίσκονταν δύο τελείως αλλαγμένα άτομα έτοιμα να αντιμετωπίσουν κάθε δοκιμασία που θα τους ζητούσαν, ώστε να ξεκαθαρίσουν μια για πάντα με το παρελθόν τους.

Καθώς βρισκόντουσαν λοιπόν πια μέσα στην Εντέμ παρατήρησαν, ότι τα ενδύματα που φορούσαν κρεμόντουσαν σαν κουρέλια επάνω τους. Ο δυνατός στρόβιλος της εισόδου τα είχε κουρελιάσει.
Εκείνη την στιγμή είδαν μια ανάλαφρη σιλουέτα να κινείται προς το μέρος τους.
Ήταν μια γυναικεία φιγούρα που τους πλησίασε και τους έφερνε νέα ενδύματα και «λωτό»
Ο Βένους και η Μάρσι την κοίταξαν έκπληκτοι
«Ποιά είσαι την ρώτησε η Μάρσι;; Πως έμαθες για μας;;;»
«Είμαι η Μυλιέλ απάντησε εκείνη. Είμαι οδηγός εδώ των νεοφερμένων. Συνέλαβα με την σκέψη μου κινητικότητα στην περιοχή εδώ και κατάλαβα, ότι κάποιοι αρνητές είχαν περάσει μέσα από την είσοδο.»
«Δεν φοβήθηκες, ότι θα μπορούσαμε να σε βλάψουμε ρώτησε με απορία η Μάρσι».
«Όταν κάποιος αρνητής εισέρχεται με αρνητικά συναισθήματα στην Εντέμ απάντησε η Μυλιέλ, τότε αμέσως ενεργοποιείται ένα είδος συναγερμού και ειδικοί φύλακες σπεύδουν εδώ για να τους αποτρέψουν να προχωρήσουν περισσότερο.
Εγώ συνέλαβα με την σκέψη μου την είσοδο αλλά δεν ένοιωσα καμία διάθεση εισβολής ή αρνητικότητας. Επειδή γνωρίζω για την δύναμη του στροβίλου αλλά και για να απαλλαγείτε από τα προηγούμενα ενδύματα σας, σας έφερα καινούργια.συνέχισε η Μυλιέλ.»
«Ξέρεις ποιοί είμαστε;;» ρώτησε με έντονη απορία η Μάρσι.
«Ναι» απάντησε η Μυλιέλ.
«Ο κυβερνήτης το γνωρίζει;;» ρώτησε με την σειρά του έκπληκτος ο Βένους
«Ναι» απάντησε η Μυλιέλ.
Τότε ο Βένους και η Μάρσι γύρισαν και κοίταξαν ταυτόχρονα τον Μαλχιντέκ.
«Τι έχεις να πεις για όλα αυτά Μαλχιντέκ» ρώτησε ήρεμα η Μάρσι. «Ήταν λοιπόν όλα ένα σχέδιο του κυβερνήτη για να μας φέρεις εδώ;;» συνέχισε κοιτώντας έντονα τον άνδρα.
«Σου είπα Μάρσι τότε στο εργαστήρι, ότι όλα δεν είναι όπως φαίνονται. Πίσω από κάθε πράξη υπάρχει μια αιτία. Δεν σας έφερα εδώ για να σας παραδώσω στον κυβερνήτη αλλά για να σας βοηθήσω να ολοκληρώσετε κάποιο σχέδιο,που έχετε σε εκκρεμότητα »

«Κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα σου χαριζόμουν,του απάντησε παγερά η Μάρσι,γιατί θεωρώ, ότι ενήργησες με δόλο, όμως τώρα νοιώθω τελείως διαφορετικά και θέλω να συνεργαστώ για αυτό το σχέδιο που ανέφερες.»
«Κάτω από άλλες συνθήκες αποκρίθηκε ο Μαλχιντέκ δεν θα βρισκόμουν ούτε εγώ εδώ, αν δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος για αυτό.»
Τότε ο Βένους κοίταξε στα μάτια τον Μαλχιντέκ και τον ρώτησε:
«Έχει να κάνει με μένα έτσι δεν είναι;;» « Ήλθε η ώρα της πληρωμής του χρέους μου. Ας γίνει έτσι λοιπόν!!!!
Τότε ας πάμε χωρίς καθυστέρηση στο κυβερνείο είπε η Μάρσι, αφού είναι ξεκάθαρο πια, ότι μας περίμεναν
Όμως Μάρσι χρειάζεται να γίνει μια προεργασία προηγουμένως της απάντησε η Μυλιέλ. Θα σε οδηγήσω σε ένα χώρο όπου θα λάβεις σημαντικές πληροφορίες για αυτό που θα γίνει και ο Μαλχιντέκ θα οδηγήσει τον Βένους στο κυβερνείο.
Η Μάρσι δίστασε προς στιγμή,γιατί δεν ήθελε να αφήσει μόνο του τον Βένους, όμως το βλέμμα της Μυλιέλ ήταν καθησυχαστικό!!!
Έτσι η Μυλιέλ οδήγησε την Μάρσι στο χώρο, που υπήρχε ο αναδρομέας με το πηδάλιο και ο Θόλος όπου καθρεφτίζονταν όλες οι σκηνές του παρελθόντος.
Αυτό είναι το Μεγάλο Αρχείο της είπε η Μυλιέλ. Εδώ θα πάρεις τις απαντήσεις για όλα αυτά που συνέβηκαν και σε οδήγησαν στην Εντέμ.
Έτσι η Μάρσι κινώντας το ειδικό πηδάλιο σε σχήμα Τ είδε την Χρυσεντίνα επάνω στην γέφυρα. Ταυτόχρονα έβλεπε να συμβαίνουν στον ίδιο χρόνο οι εξελίξεις με την Εβόρα, τον Ντάριο τον Μερ-Κα-Λεία, την Κορνηλία, τον Βένους, την αποδοχή των τριών (Μαλχιντέκ-Μυλιέλ-Μάρσι) για την επιστροφή των συχνοτήτων στην Θειική Πύλη
Όσα έβλεπε στην αρχή της είχαν προξενήσει απορία και κατάπληξη, όταν όμως είδε την απόφαση της να περάσει από γέννηση για τον συγκεκριμένο σκοπό και το συνδύασε με τα αλλόκοτα όνειρα που έβλεπε στο εργαστήρι τότε στην Αντι-Εντέμ κατάλαβε, ότι ο χρόνος την είχε ωριμάσει και την είχε φέρει αντιμέτωπη με τις πραγματικές της επιλογές!!!.Ήθελε να εκπληρώσει την Απόφασή της.!!! Μια Απόφαση που πήρε σε κάποια άλλη χρονική στιγμή.!!!!!!
Σταμάτησε να κοιτάει τον Θόλο και η σκέψη της συγκεντρώθηκε για λίγο στην Μυλιέλ και στον Μαλχιντέκ. Κατανοούσε τώρα, γιατί ένοιωθε συγκίνηση κάθε φορά που βρισκόταν κοντά του. Όμως στην Μυλιέλ δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τίποτα από εκείνη την γυναίκα που είχε γνωρίσει κάποτε ως μητέρα.. Ένοιωθε, ότι η πραγματική θέση της μητέρας ανήκε στην Κορνηλία η οποία με αγάπη την οδήγησε σε ένα νέο τρόπο ζωής.
Μια αγάπη εντελώς αγνή και όχι εξαρτητική, ώστε να την κάνει να δει μόνη της τα λάθη και τις επιλογές της.!!!!!

Εκείνη την στιγμή μπήκαν μέσα στον χώρο ο Μαλχιντέκ και η Μυλιέλ!!
Η Μάρσι τους πλησίασε συγκινημένη. Κάναμε μεγάλη διαδρομή τους είπε μέχρι να ξαναβρεθούμε!!!! Τώρα προέχει η ολοκλήρωση της απόφασης μας.
Εκείνη την στιγμή μια ακτίνα έπεσε στον χώρο και μέσα από αυτήν παρουσιάστηκε η Κορνηλία.
«Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω φίλοι μου τους είπε γλυκά!!!»
Πήρε την δεξιά τους παλάμη και σχημάτισε επάνω το σχήμα του απείρου.∞ Τους εξήγησε, ότι θα ακουμπούσαν αυτό το χέρι τους με το σύμβολο επάνω στον Βένους.Ο Μαλχιντέκ στο κεφάλι, η Μυλιέλ στον λαιμό και η Μάρσι στην καρδιά.
Με αυτόν τον τρόπο θα έπαιρναν πίσω τις συχνότητες και θα έφευγαν όλοι μαζί για τον Ωρίονα προκειμένου να τις επιστρέψουν στον Φύλακα της Πύλης.
Τι θα συμβεί στον Βένους ρώτησε η Μάρσι την Κορνηλία με ανησυχία!!!.
Έχει συμφωνήσει ο Βένους με αυτό το σχέδιο της απάντησε η Κορνηλία. Μετά οι Υπέρτεροι θα αποφασίσουν τι θα κάνουν μαζί του. Όμως μην ανησυχείς. Έχει μετανοήσει για την επιπολαιότητα του και πιστεύω ότι θα υπάρξει επιείκεια!!!

Αμέσως μετά η Κορνηλία τους έκανε νόημα να την ακολουθήσουν στην κεντρική αίθουσα του κυβερνείου. Η αίθουσα ήταν μακρόστενη πλαισιομένη από πανήψυλους κίονες και στην μέση βρισκόταν ένας κατάλευκος βωμός. Επάνω στο βωμό ήταν ξαπλωμένος ο Βένους έχοντας τα μάτια του κλειστά.
Η Μάρσι ένοιωσε ένα σφίγξιμο στην καρδιά της αλλά παρέμεινε ατάραχη.!!!!!
Τότε με σιγανή φωνή ο κυβερνήτης τους ζήτησε να πλησιάσουν και να ακουμπήσουν την παλάμη τους με το σύμβολο του απείρου ο Μαλχιντέκ στο κεφάλι του Βένους, η Μυλιέλ στον λαιμό και η Μάρσι στην καρδιά.
Έτσι και έγινε.!!!!! Μόλις τα χέρια των τριών τοποθετήθηκαν επάνω σε αυτά τα σημεία του σώματος, δυνατή λάμψη βγήκε από τις παλάμες τους και το σύμβολο σαν μαγνήτης απελευθέρωσε την δονητική συχνότητα που υπήρχε στο κάθε κέντρο.
Όσο γινόταν αυτή η επέμβαση ο Βένους ήταν ακίνητος. Μόλις ελευθερώθηκαν οι συχνότητες έβγαλε μια δυνατή κραυγή πόνου και έχασε τις αισθήσεις του.
Η Μάρσι ένοιωθε την καρδιά της να σπαράζει!!! Πονούσε πολύ και αυτή λες και κάποιο χέρι της ξερίζωνε και την δική της καρδιά. Ο πόνος την έκανε να λυγίσει τα πόδια της έτοιμη να σωριαστεί κάτω, αλλά ο Μαλχιντέκ πρόλαβε και την έπιασε.
Αμέσως κατανόησε, ότι παρόλο που ο πόνος της ήταν δυνατός η υπέρβαση αυτού του πόνου, της έδινε δύναμη, για την ολοκλήρωση του σχεδίου.
Εκείνη την στιγμή ο χώρος σείστηκε.!!!! Άκουσαν την φωνή του επικεφαλής του Συμβουλίου των Υπέρτερων, ότι οι συχνότητες της Θειικής Πύλης είχαν περαστεί στον καθένα τους και σε λίγο θα άρχιζε η επιστροφή τους στον Ωρίονα όπου θα γινόταν και η παράδοση τους..!!!!
Τότε η Κορνηλία τους οδήγησε σε ένα άλλο χώρο, όπου ήταν χώρος εκτόξευσης για την Εντεμ-Μανουντέβια αλλά και για άλλες περιοχές του διαστήματος.
Τους έδειξε ένα στρογγυλό μεταλλικό δίσκο,σαν ιπτάμενο όχημα, και τους είπε να περάσουν μέσα από ένα άνοιγμα που υπήρχε μπροστά
Εκείνη θα το οδηγούσε με ασφάλεια δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά σε ένα άλλο πολιτισμό.!!!!
Προτού περάσουν στο εσωτερικό του δίσκου η Μάρσι πλησίασε την Κορνηλία και την αγκάλιασε.!!!
Δεν θα ξεχάσω ποτέ, ότι όλα τα οφείλω σε σένα της είπε. Ήταν μια μοναδική εμπειρία όλα όσα έζησα!!!
Σε εμένα δεν οφείλεις τίποτα της αποκρίθηκε γαλήνια εκείνη.!!! Εσύ αποφάσιζες πάντα για όλα!!!! Ο δικός μου ρόλος ήταν να σε ενθαρρύνω αλλά και να σου δείχνω τα αποτελέσματα κάθε πράξης σου!!
Με αυτά τα λόγια η Κορνηλία ανέβηκε πρώτη στον δίσκο και αμέσως μετά την ακολούθησαν οι άλλοι τρεις. Στην στιγμή τα σώματα των επιβατών φωτίστηκαν, η δομή τους μετασχηματίστηκε σε αραιότερη και ο δίσκος ανυψώθηκε διασχίζοντας τον χώρο με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
.


Στο κυβερνείο ο Βένους είχε αρχίσει να συνέρχεται μετά την αφαίρεση των δονητικών συχνοτήτων απο τους τρεις απεσταλμένους του Υπέρτατου Συμβουλίου Φωτός. Άνοιξε τα μάτια του αργά και κοίταξε τον Μερ-Κα-Λεία που τον κοιτούσε με μια ήρεμη έκφραση.
Γύρισε το βλέμμα του να δει την Μάρσι αλλά εκείνη δεν ήταν πουθενά.
Ταξιδεύουν όλοι μαζί για τον Ωρίονα είπε ο κυβερνήτης.! Εκεί θα γίνει και η παράδοση των κωδικών συχνοτήτων στον Φύλακα της Πύλης.
Ο Βένους κοίταξε τον Μερ-Κα-Λεία λυπημένα και τον ρώτησε. Θα την ξαναδώ άραγε;;. Για μένα η Μάρσι δεν ήταν απλά μια σύντροφος αλλά ένα μέρος της ύπαρξης μου.
Πάντοτε με προβλημάτιζε το γεγονός αν έπρεπε να φύγω κάποτε εγώ πρώτος για τον Ωρίονα και την άφηνα πίσω. Σκεφτόμουν, ότι ίσως ο Μαλχιντέκ έμενε μαζί της και ενώ νοητικά φαινόταν να με εξυπηρετεί αυτό σαν σχέδιο, η καρδιά μου το απέρριπτε.
Εκείνη από ό,τι βλέπω δεν δίστασε να φύγει μαζί του και να με αφήσει πίσω.!!!!
Αυτό πονάει πιο πολύ και από την εγχείρηση αφαίρεσης των κωδικών που μου έγινε.
Η καρδιά μου πονάει αλλά κατανοώ, ότι ίσως δεν υπήρχαν άλλες επιλογές.
Η Μάρσι όπως και οι άλλοι δύο ήταν απεσταλμένοι του Συμβουλίου, όπως μου ανέφερες πριν την επέμβαση, και σίγουρα έπρεπε να εκτελέσουν την αποστολή που τους ανατέθηκε.
Ο Μερ-Κα-Λεία τον άκουγε σκεφτικός.!!! Ίσως οι Υπέρτεροι έχουν άλλα σχέδια για σένα Βένους. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις οδηγίες τους.
Ο Βένους έμενε στο κυβερνείο και είχε ζητήσει από τον Μερ-Κα-Λεία να του δώσει, ότι εργασία ήθελε, ώστε να μη απασχολεί τον νου του με τον αποχωρισμό.
Θα μείνω εδώ όσο χρειαστεί του είπε!!! Δεν επιθυμώ να δράσω πια κάτω από επιθυμία, περιέργεια ή φιλοδοξία και δεν θα παραπονεθώ για ό,τιδήποτε αποφασιστεί από τους Υπέρτερους για μένα.!!!!!
Ενώ λοιπόν ο Βένους συνέχιζε ήρεμα να ασχολείται με τα καθήκοντα, που του είχε αναθέσει ο Μερ-Κα-Λεία κάποια στιγμή, που δεν μπορεί να καθοριστεί χρονικά λόγω απουσίας χρόνου στην Εντέμ σύμφωνα με τον ορισμό του γραμμικού χρόνου, ήλθε και τον βρήκε ο κυβερνήτης» και του ανακοίνωσε, ότι έλαβε μήνυμα από τους Υπέρτερους, ότι έπρεπε άμεσα να φύγουν και οι δύο για την Εντεμ-Μανουντέβια. Στην Εντέμ θα ερχόταν ως νέος κυβερνήτης ο Ελ-Αν-Ρόνταχ από την Νούμ-Χαντ περιοχή δυτικά του Ωρίονα.
Τον θυμάμαι απάντησε ο Βένους αναπολώντας κάποια άλλη εποχή. Ο Ελ-Αν-Ρόνταχ ήταν από τος πρωτεργάτες στρατηγούς για την καταπολέμηση του διαχωρισμού και της δυαδικότητας σε όλη την περιοχή του Ωρίονα. Βέβαια υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν επαναστατικές δυνάμεις μέχρι να επιτρέψει το Πνεύμα-Φύλακας της Θειικής Πύλης το τέλος κάθε αρνητικότητας.
Ίσως για αυτό τον στέλνουν στην Εντέμ απάντησε ο κυβερνήτης.!!! Για να καταπολεμήσει τις αρνητικές δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στην Γαία και να απελευθερώσει πολλές ψυχές από τα δεινά της άγνοιας!!!.
Ο δικός σου και ο δικός μου ρόλος τέλειωσαν πια εδώ, για αυτό προετοιμάσου για την μετάβαση στην Εντέμ-Μανουντέβια συμπλήρωσε ο Μερ-Κα-Λεία.
Έτσι σε λίγο ανέβηκαν και οι δύο στον μεταλλικό δίσκο και ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής. Πρώτος σταθμός θα ήταν η Εντεμ-Μανουντέβια και μετά ο Σείριος!!!!
Ήταν και οι δύο τους έμπειροι πλοηγοί και δεν θα είχαν πρόβλημα με το όχημα.!!!


Ο Βένους αναλόγιστηκε, πόσο πολύ είχε λαχταρήσει την επιστροφή στην πατρίδα του!!! Όμως τώρα που είχε έλθει η στιγμή της επιστροφής, ένοιωθε, ότι κάθε ίχνος λαχτάρας ή επιθυμίας είχε μετατραπεί σε ετοιμότητα και κατανόηση.! Κατανοούσε, ότι φεύγοντας από την Εντέμ έκλεινε ένα μεγάλο κεφάλαιο της εμπειρίας του!!!

./.

Μεταφερόμαστε δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά στην Αίθουσα Συμβουλίου στον
Αστέρα Σείριο
Το Συμβούλιο έχει συγκληθεί, γιατί ο Φύλακας της Θειικής Πύλης όρισε, ότι είχε έλθει η στιγμή της παράδοσης των συχνοτήτων.
Όταν οι 3 απεσταλμένοι είχαν φθάσει στο παραπάνω άστρο, πριν από αρκετό χρονικό διάστημα, η Κορνηλία τους οδήγησε σε ένα ειδικό χώρο κάθαρσης, όπου εκεί θα παρέμεναν μέχρι ο Φύλακας να τους καλούσε, για την παράδοση.
Εκείνη την ημέρα όμως ο επικεφαλής του Συβουλίου είχε ειδοποιηθεί από τον Φύλακα και έστειλε την Κορνηλία να οδηγήσει και τους τρεις στην Αίθουσα του Συμβουλίου.
Έτσι ο Μαλχιντέκ, η Μυλιέλ και η Μάρσι παρουσιάστηκαν ενώπιον του Συμβουλίου περιμένοντας οδηγίες.
Τότε ο επικεκεφαλής πήρε τον λόγο και τους ανακοίνωσε, ότι θα έφευγαν αμέσως για την Πύλη «Θ» του Ωρίονα. Εκεί θα τους οδηγούσε ο στρατηγός Βένους, όπου θα τους έδινε και τις τελευταίες οδηγίες για την παράδοση των συχνοτήτων.
Στο άκουσμα του ονόματος του Βένους η καρδιά της Μάρσι αναπήδησε.!
Ο Βένους από την στιγμή που έφθασε στο Διαστρικό Σταθμό του Σείριου είχε αναλάβει πολλές αποστολές σε περιοχές που ακόμα υπήρχαν κατάλοιπα δυαδικότητας και είχε καταφέρει να ενοποιήσει πολλές από αυτές διαλύοντας τις εστίες πολωτικών εξεγέρσεων χρησιμοποιώντας όχι όπλα αλλά επιχειρήματα με την δύναμη του λόγου του!!!! Είχε δείξει τόλμη, αποφασιστικότητα, γενναιότητα και ψυχραιμία σε πολλές δύσκολες καταστάσεις και για αυτό οι Υπέρτεροι τον είχαν τιμήσει πολλές φορές. Το αξίωμα του στρατηγού όμως δινόταν μόνο σε εκείνους που είχαν κάνει την μεγάλη υπέρβαση αγγίζοντας τον Θειικό τους Πυρήνα. Ο στρατηγός όπως τον αποκαλούσαν δεν ήταν πια ένα άτομο αλλά ένα Όν!!!

Εκείνη την στιγμή μπήκε μέσα στην αίθουσα ο Βένους.
Ο Βένους δεν θύμιζε τίποτα από την προγενέστερη μορφή του. Ήταν πανύψηλος με ένα δυνατό λαμπερό φως να τον περιβάλλει και φορούσε ένα μακρύ χιτώνα με χρυσογαλάζιο χρώμα.
Χαιρέτησε με ένα κούνημα του κεφαλιού του τον Μαλχιντέκ και την Μυλιέλ και στράφηκε στην Μάρσι.!!!
«Περίμενα πολύ καιρό αγαπημένη μου για να ανταμώσουμε» της είπε!!
Αμέσως ακούμπησε την παλάμη του απαλά στο κέντρο του στήθους της. Η Μάρσι νοιώθοντας να την τυλίγει μια γλυκιά αύρα ακούμπησε και εκείνη την δική της παλάμη επάνω στο κέντρο του στήθους του λέγοντας.του, ότι ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει, ότι κάποια στιγμή θα αντάμωναν και πάλι.
Εκείνη την ώρα της ένωσης της αγάπης ισχυρές ακτίνες ρόζ χρώματος ξεπήδησαν στον χώρο κάνοντας όλο το ακροατήριο να σωπάσει από την μοναδικότητα της στιγμής!!!
Όλο το Συμβούλιο είχε σηκωθεί όρθιο σε αυτή την τόσο δυνατή και ιερή ένωση που η δονητική της συχνότητα άγγιζε τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων.
Μετά ο Βένους απέσυρε απαλά την παλάμη του από την Μάρσι και αγκαλιάζοντας της ελαφρά έκανε νόημα στους άλλους δύο να τον ακολουθήσουν.
Ο Μαλχιντέκ αγκάλιασε την Μυλιέλ και ακολούθησαν τον Βένους.

Την επομένη βρισκόντουσαν στην Ιερή Πύλη «Θ» στον Ωρίονα.!!!!

Ο Βένους τους οδήγησε εκεί που πριν από πολλά πολλά χρόνια είχε χρησιμοποιήσει τις συχνότητες για να περάσει στον Άβατον.
Ζήτησε από τον καθένα να ακουμπήσει στις 3 εγκοπές την παλάμη του και εκείνος φώναξε δυνατά πάλι στην ίδια ιδιότυπη γλώσσα τους κωδικούς.

Στην στιγμή η Πύλη άνοιξε και δυνατό φως πλημμύρισε τον χώρο.

Τότε άκουσαν μια φωνή να λέει:
«Το Σχέδιο ολοκληρώθηκε!! Οι συχνότητες είναι στην σωστή τους θέση».
«Σε ρωτώ λοιπόν Βένους θέλεις να περάσεις;;» συνέχισε η φωνή
Γυρνώντας τότε ό Βένους στην Μάρσι της είπε. «Κάποτε πέρασα αυτή την Πύλη από επιπολαιότητα, περιέργεια, φιλοδοξία. Όμως μέσα από την μακρά εμπειρία μου έμαθα να μη ακούω τις νοητικές προσταγές αλλά να εμπιστεύομαι την καρδιά μου.
Εκείνη μου φωνάζει δυνατά: «ναι ήλθε η ώρα του περάσματος στην Αληθινή Ζωή όμως αγαπημένη μου θέλω να σε ερωτήσω αν και συ θέλεις να με ακολουθήσεις;;».
Η Μάρσι του έπιασε το χέρι και κοιτώντας τον στα μάτια του απάντησε.
«ταξίδεψα μαζί σου στην κόλαση ακολουθώντας την καρδιά μου. Τώρα πάλι εκείνη με προτρέπει να προχωρήσουμε μαζί στον δρόμο της Αιωνιότητας.
Τότε ο Βένους φώναξε δυνατά: «ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΦΩΣ» και αγκαλιάζοντας την Μάρσι πέρασαν μέσα στην Θειική Διάνοια!!!
Η Πύλη έκλεισε αμέσως πίσω τους.!!!!

Ο Μαλχιντέκ κοιτώντας την Μυλιέλ της ψιθύρισε, ότι η δική τους διαδρομή δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί και έχοντας ο ένας τον άλλον θα κατάφερναν κάποια στιγμή να φθάσουν σε άλλο επίπεδο συνειδητοποίησης.
Ο Βένους και η Μάρσι είχαν αγγίξει μετά από πολλές δυσκολίες το κέντρο της καρδιάς και είχαν κατανοήσει τον πυρήνα της Θειικής Αγάπης πέρα από εξαρτήσεις ή προσδοκίες. Για να κατανοήσεις την Αγάπη συνέχισε στοχαστικά ο Μαλχιντέκ πρέπει να τη υπερβείς και να αφεθείς με εμπιστοσύνη στο κάλεσμα της καρδιάς.!!!!

Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε η Κορνηλία για να τους οδηγήσει σε ένα νέο χώρο όπου πάλι μέσα από την θέληση για προσφορά και υπηρεσία θα αντιλαμβανόντουσαν την αληθινή Δύναμη της Αγάπης!!!


ΤΕΛΟΣ
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 883
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Φίλες και Φίλοι μου
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που δείξατε για την ιστορία μας με τίτλο ΕΝΤΕΜ.Θέλω όμως να μοιραστώ μαζί σας τα παρακάτω:
Είχα τελειώσει την τελευταία ενότητα της ΕΝΤΕΜ και δεν την ανέβαζα, γιατί είχα ενστάσεις!!! Απλά δεν συμφωνούσα με το τέλος!!!
Ρώτησα λοιπόν την Φαντασία, γιατί ενώ έκανε όλη την «λάντζα» ο Μαλχιντέκ δεν πέρασε στην Θειική Πύλη με την Μυλιέλ και πέρασε μόνο ο Βένους με την Μάρσι. Έφθασαν με άλλα λόγια στην Πηγή και δεν ήπιαν Νερό!!!
Το θεωρούσα άδικο και δεν ήθελα να το δημοσιεύσω......
(Είπαμε όχι κριτική αλλά διάκριση και εδώ κάτι μέσα μου δεν συμφωνούσε)
Δεν αμφισβητώ την Δικαιοδοσία Σου είπα στην Φαντασία αλλά κάτι με χαλάει.....!!!!!!
Εκείνη με απόλυτη γλυκύτητα και σοφία μου απάντησε:
Που ακριβώς στην ιστορία Χρυσούλα ο Μαλχιντέκ έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον για την Θειική του Ουσία;; Ναι ήταν γενναίος, επινοητικός,αποφασιστικός αλλά που έδειξε, ότι είχε σύνδεση με τα αληθινά του αισθήματα;; Μόνο με την Μυλιέλ επέτρεψε στον εαυτό του να νοιώσει κάτι... ήταν μόνο τότε που η καρδιά του λειτούργησε διαφορετικά.!!! Τον ενδιέφερε η περιπέτεια και η εμπειρία, γιαυτό η καρδιά του δεν λειτούργησε ούτε με την Εβόρα ούτε με την Χρυσεντίνα ούτε με την Βαχού... Ακόμα όταν έμαθε για την Μάρσι ταράχτηκε από την αποκάλυψη αλλά δεν ένοιωσε κάτι ιδιαίτερο......
Η Μυλιέλ ήταν αφοσιωμένη στην διδασκαλία είτε στη φυσική της ζωή είτε σε αυτή της Εντέμ...Ένοιωθε αλλά δεν είχε κατανοήσει το βάθος αυτών των συναισθημάτων.
Ο Βένους από την αρχή έστω και με παρορμητικό τρόπο ή φιλόδοξο είχε την επιθυμία να ενωθεί με την Πηγή!!! Τα λίγα δευτερόλεπτα που κατάφερε να εισχωρήσει τον κράτησαν σε εγρήγορση στην κόλαση και η επιστροφή ήταν ο μοναδικός του στόχος, ήταν η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ του!!!!!. Αναγνώρισε τα λάθη του, επέμενε με στωικότητα την επέμβαση αφαίρεσης των συχνοτήτων και όταν επέστρεψε δεν βιάστηκε να τρέξει στην Πύλη αλλά ανάπτυζε τον Εαυτό του δημιουργώντας ένα αλλο σώμα !!!ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΣΩΜΑ που από άτομο σε μεταμορφώνει σε ΟΝ σε αληθινή ΥΠΑΡΞΗ!!!!
ΗΜάρσι είχε πάντα σύνδεση με την καρδιά της. Στην αρχή ήταν παρορμητική, επαναστατική προς κάθε καταπίεση και όταν γνώρισε τον Βένους μέσα από τον έρωτα έκανε την υπέρβαση της ξεπαιρνώντας το συναίσθημα για να νοιώσει τον αληθινό Έρωτα. Τον Έρωτα της Καρδιάς.
Σε τι λοιπόν δεν συμφωνείς Χρυσούλα με ρώτησε η Φαντασία;;;
Σώπασα και υποκλίθηκα!!!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88523
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από Vasoula »

μου αρέσουν τα τηγάνια της Φαντασίας, Χρυσουλάκι μου...
όχι τίποτα άλλο, αλλά απόλαυσα το τέλος και την Αρχή

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 883
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Re: ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Αχ Βασούλα!!!!!! Ακόμα δεν έχω συνέλθει!!!!! Δεν είχα αμφιβολία ότι θα συμφωνουσες με την ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!!? :x :x
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33603
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από Annoula »

:cry: :cry: :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26049
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από Βικούλα »

απλά υπέροχο... @};- @};- :x O:-) Χρυσούλα μου @};- @};- >:d< >:d< >:d< >:d< :x :x
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 30017
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Χρυσουλίτσα μου @};- >:d< >:d< >:d< Σ' Ευχαριστώ πολύ :cry: :x :x :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
margaritarenia
Δημοσιεύσεις: 16562
Εγγραφή: 04 Μάιος 2007 4:02 pm

Re: ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από margaritarenia »

Υπέροχο.... @};-
Χρυσουλίτα .... >:d< :x :x

Φαντασία .... @};-
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
nondas
Δημοσιεύσεις: 9938
Εγγραφή: 18 Απρ 2010 1:17 am

Re: ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από nondas »

Χρυσούλα :x :x @};- >:d<
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23498
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Μαγικό, Χρυσούλα... υπέροχο... :cry: :cry: :cry: @};- @};- @};-

Σ'ευχαριστούμε >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< :x :x :x O:-)
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27341
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από Ellaki »

χωρίς λόγια :cry: :cry: :cry: :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11510
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 8:35 pm

Re: ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Χρυσουλίτσα μας... @};- @};- :x :x

Σ' Ευχαριστώ! :cry: :cry: :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα
Δημοσιεύσεις: 17539
Εγγραφή: 21 Απρ 2010 1:06 pm

Re: ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Χρυσουλίτσα, Υπέροχο!! Ευχαριστούμε πολύ! :x @};- >:d< >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 24646
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 9:04 pm

Re: ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Χρυσουλίτσα :cry: O:-) @};- @};-
Ευχαριστούμε πολύ :* :* >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

__________________________________________________________
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 23116
Εγγραφή: 31 Οκτ 2007 4:53 pm
Τοποθεσία: Κέρκυρα

Re: ENTEM 9η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δημοσίευση από Danielli »

Πολύ μου άρεσε ολόκληρη η ιστορία , Χρυσουλίτσα μου!! Ευχαριστώ που τη μοιραστηκες μαζί μας! @};- 8->

Και το τέλος το ένιωσα αρμονικό και δικαιο... :x >:d< >:d< >:d< >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”