ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 882
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

ΕΝΤΕΜ
8η Ενότητα


Ο Μαλχιντέκ παρέμεινε μεγάλο χρονικό διάστημα στο κυβερνείο μέσα σε μεγάλη περισυλλογή αντιλαμβανόμενος πια με ευρύτερη κατανόηση τις ολέθριες επιδράσεις των απατηλών συναισθημάτων και σκέψεων.
Το σχέδιο του για την επιστροφή των συχνοτήτων στην πηγή τους ήταν για αυτόν ο μοναδικός στόχος και τα πρόσωπα που είχαν σχέση με αυτό το εγχείρημα τα είχε βάλει στην καρδιά του με τελείως διαφορετικό τρόπο.

Κάποια στιγμή τον πλησίασε ο κυβερνήτης και τον ρώτησε αν ήταν έτοιμος για την είσοδο του στην Αντι-Εντέμ.
Ο Μαλχιντέκ κούνησε καταφατικά το κεφάλι του και απάντησε, ότι πίστευε, ότι είχε κατανοήσει την απατηλότητα των ψευδαισθήσεων από εξαρτητικά συναισθήματα και. ήταν έτοιμος για όλα ακόμα και να πληρώσει το τίμημα για το ριψοκίνδυνο της απόφασης του.

Ο Μερ-Κα-Λεία τότε του εξήγησε το σχέδιο. Θα πλησίαζε την περιοχή της Αντι-Εντέμ και θα έμπαινε μέσα με το password που θα του έδινε χωρίς να περιμένει να συλλάβουν την σκέψη του και να τον τραβήξουν μέσα οι Αρνητές .Όταν θα γινόταν αντιληπτός από κάποιους κατά την είσοδο του, θα ζητούσε να τον παρουσιάσουν στον Βένους και την Μάρσι. Τότε θα του εξηγούσε, ότι είχε καταφέρει να κλέψει τους κωδικούς εισόδου από τον Μερ-Κα-Λεία μέσα από νοητική διεργασία αποδόμησης σκέψεων και επειδή είχε προηγούμενα μαζί του πέρασε στην Αντι-Εντέμ αναζητώντας συνεργάτες στην προσπάθεια του είτε να τον εκδιώξει από την Εντέμ, ή να καταστήσει την σκέψη του εντελώς κενή αν δεν πετύχαινε το πρώτο !!!!!
Μόνος του, θα τους εξηγούσε, θα είχε ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας αλλά με ευρύτερη συνεργασία τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα. Το κίνητρο του ήταν, όχι μόνο η εκδίωξη του Μερ-Κα-Λεία από την Εντέμ αλλά και το άνοιγμα της Εντέμ στον έξω κόσμο και την διάθεση του «Λωτού» που ήταν το ποτό της θεραπείας για κάθε νόσημα στους ανθρώπους. Τα οφέλη θα ήταν τεράστια και η Εντέμ θα γινόταν πραγματικά Παράδεισος.
Αν κατάφερνε να τους πείσει τότε ο Βένους, η Μάρσι και ίσως κάποιοι άλλοι θα έκαναν έφοδο στην Εντέμ περνώντας μέσα από την σφραγισμένη είσοδο. Βέβαια έπρεπε να είναι προετοιμασμένος, ότι θα τον περνούσαν από δοκιμασία, για να πειστούν, ότι τους έλεγε αλήθεια και δεν τους έστηνε παγίδα. Με κανένα τρόπο δεν θα έπρεπε να έλθει σε νοητική επικοινωνία μαζί του ή με την Μυλιέλ, γιατί οι ειδικοί νοομετήρες που είχαν φτιάξει οι Αρνητές θα τους αποκάλυπταν την αλήθεια αμέσως
Αν όλα πήγαιναν καλά και τους έπειθε τότε θα τους οδηγούσε στο κυβερνείο από μια μυστική είσοδο που θα του έδειχνε...
Μετά θα αναλάμβαναν οι Υπέρτεροι για την ολοκλήρωση του σχεδίου!!!!!

Ο Μαλχιντέκ ένευσε, ότι κατάλαβε το σχέδιο και ότι θα χρειαζόταν να αυτοσχεδιάσει σε περίπτωση κινδύνου. Φευγαλέα πέρασαν από το νου του κάποιες άλλες μακρινές στιγμές που και τότε χρειάστηκε ψυχραιμία και αυτοσχεδιασμό για την αποφυγή κινδύνων.


Ο Μερ-Κα-Λεία του πρότεινε φεύγοντας να πάρει μαζί του μερικά φλασκιά με Λωτό, γιατί ίσως του ήταν χρήσιμα στον χώρο που θα πήγαινε.

Έτσι αφού εφοδιάστηκε ο Μαλχιντέκ με Λωτό και πληροφορήθηκε τον κωδικό που άνοιγε την είσοδο για την Αντι-Εντέμ τράβηξε για εκείνη την περιοχή.
Όταν πλησίασε αρκετά κοντά στην είσοδο είδε μια μικρή σπείρα που του εμπόδιζε την διέλευση. Αμέσως σχημάτισε το password που είχε πάρει και η σπείρα άνοιξε αφήνοντας του ελεύθερη την είσοδο.
Μόλις πέρασε μέσα ένοιωσε τον αέρα βαρύ με πνιχτή μυρωδιά και με τα βίας μπορούσε να ανασάνει. Δεν υπήρχαν πουθενά τα πανέμορφα χρώματα της Εντέμ παρά μόνο μουντά και σκούρα. Προσπαθώντας να περπατήσει ένοιωθε το κάθε του βήμα βαρύ και με πολύ κόπο περπάτησε λίγα μέτρα
Τότε είδε να τον πλησιάζουν παράξενα όντα που έμοιαζαν περισσότερο με σκιές.
Φορούσαν μακριά σκούρα ενδύματα και το βλέμμα τους ήταν απλανές.
Ένας τον πλησίασε απειλητικά και με βαριά φωνή τον ρώτησε ποιός ήταν και τι γύρευε εκεί.
Ψύχραιμα ο Μελχιντέκ απάντησε ότι ερχόταν από την Εντέμ και έψαχνε τον Βένους.
Αχα, αδέλφια, γύρισε και είπε στις άλλες σκιές, άλλος ένας που τον τράβηξε η σκέψη μας εδώ και που τον πέταξε η Εντέμ!!!!
Δεν με τράβηξε η σκέψη σας απάντησε ο Μελχιντέκ. Μόνος μου μπήκα, γιατί γνώριζα τους κωδικούς εισόδου και ήθελα να συναντήσω τον Βένους.
Η σκιά πλησίασε πιο κοντά και ο Μελχιντέκ ένοιωσε, ότι θα λιποθυμούσε από την δυσοσμία που έβγαζε. Τα αρνητικά συναισθήματα της σκιάς αλλά και των άλλων ήταν τόσο έντονα που όλη η περιοχή γύρω βρωμούσε σαν να ήταν καλυμμένη από χιλιάδες πτώματα.
Αυτές οι δύστυχες σκιές δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα σωρός αρνητικών συναισθημάτων που τις είχαν μολύνει και τις είχαν βυθίσει σε ένα πηχτό βούρκο!!!!
Είμαι στην Κόλαση σκέφτηκε ο Μαλχιντεκ και αυτή η σκέψη του έφερε ανατριχίλα.
Εκείνη την στιγμή η σκιά άπλωσε το χέρι της, για να τον γραπώσει αλλά με με μια ισχυρή νοητική εντολή ο Μαλχιντέκ την ακινητοποίησε.
Οι άλλες σκιές τραβήχτηκαν μακριά του φοβισμένες.!!!
Δεν θέλω να σας βλάψω είπε ο Μαλχιντέκ. Θέλω μόνο κάποιος να μου δείξει τον δρόμο για να συναντήσω τον Βένους.
Ελευθέρωσε τον σύντροφο μας απάντησε μια από το πλήθος και θα σε πάω εγώ σε αυτόν!!!
Με μια κίνηση ο Μαλχιντέκ ελεύθερωσε την σκιά, η οποία έπεσε κάτω κλαψουρίζοντας.

Τότε εκείνη που του είχε μιλήσει διέταξε τις άλλες να απομακρυνθούν και του έκανε νόημα να την ακολουθήσει.

Έτσι η σκιά περπατούσε μπροστά και ο Μαλχιντέκ την ακολουθούσε αρκετά πίσω, για να αντέχει την βρώμα που έβγαζε.
Είχαν προχωρήσει αρκετά και η βρώμα γινόταν όλο και πιο έντονη. Ο Μαλχιντέκ αναρωτιόταν αν πραγματικά τον οδηγούσε στον Βένους ή τον πήγαινε στα βάθη της Κόλασης απ΄όπου δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα ξέφευγε.
Για να αναζωογονηθεί λίγο έβγαλε ένα φλασκί με Λωτό το άνοιξε και ρούφηξε λίγο.
Μόλις η σκιά μύρισε τον Λωτό γύρισε προς το μέρος του και του ζήτησε λαίμαργα να πιεί και αυτή.
Θα σου δώσω ένα ολόκληρο φλασκί αν με πας γρήγορα στον Βένους. Αν καθυστερήσουμε και άλλο ο Λωτός θα εξατμιστεί γιατί δεν θα αντέξει για πολύ στον αέρα εδώ !!!
Η σκιά έβγαλε ένα παράξενο μούγκρισμα που θύμιζε ζώο και σε λίγα λεπτά παρουσιάστηκε μπροστά τους μια παράξενη κόκκινη σφαίρα με φτερά στα πλαινά της.
Όταν η σφαίρα πλησίασε ο Μαλχιντέκ παρατήρησε, ότι ήταν ένα στοιχειακό του αστρικού κόσμου.
Η σκιά κάτι ψιθύρισε και το στοιχειακό γύρισε στον Μαλχιντέκ και του είπε να ανέβει επάνω του, για να πετάξουν προς την περιοχή που έμενε ο Βένους.
Είναι η Πώρα του είπε η σκιά και είναι μεταφορέας. Θα σε πάει πολύ γρήγορα εκεί που θέλεις.
Ο Μαλχιντέκ κοίταξε την Πώρα που έδειχνε ήρεμη χωρίς έντονη μυρωδιά και αποφάσισε να την ακολουθήσει. Ανεβαίνοντας πέταξε στην σκιά ένα φλασκί με Λωτό. Εκείνη το άρπαξε και χάθηκε στην στιγμή.
Η Πώρα πετούσε γρήγορα στον χώρο και ο Μαλχιντέκ είχε πιάσει ένα της φτερό προσπαθώντας να μη πέσει. Ύστερα από λίγο σταμάτησε να πετάει και προσγειώθηκε σε ένα χώρο που ήταν εντελώς επίπεδος με μια παράξενη κατασκευή στο κέντρο. Έμοιαζε με πυραμίδα από μαύρο όνυχα.
Η Πώρα του είπε, ότι αυτό ήταν το κατάλυμα και το εργαστήριο του Βένους και της Μάρσι. Ο Μαλχιντέκ κατέβηκε και ευχαρίστησε την Πώρα για την μεταφορά.
Εκείνη έκανε μια υπόκλιση και πέταξε μακριά.

Ο Μαλχιντέκ προχώρησε προς το παράξενο οικοδόμημα και όταν έφθασε αρκετά κοντά, δύο ψιλόλιγνες φιγούρες που κρατούσαν κάποια όργανα που έβγαζαν φλόγες τον σταμάτησαν. Με σκληρή φωνή τον ρώτησε η μία τι γύρευε στην περιοχή τους.
Εκείνος εξήγησε, ότι ήθελε να συναντήσει τον Βένους και την Μάρσι για ένα σημαντικό θέμα.
Τότε η μια φιγούρα προχώρησε μπροστά και τον κοίταξε κατάματα.
Είμαι η Μάρσι του είπε σκληρά.!!!! Φρόντισε να έχεις κάτι ενδιαφέρον να μου πεις, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα καταλήξεις σε χειρότερη θέση από τις σκιές που υπάρχουν εδώ!!!!!!
Ο Μαλχιντέκ δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι μπροστά του βρισκόταν το μικρό κοριτσάκι που κάποτε είχε αφήσει, για να ακολουθήσει την μεγάλη περιπέτεια στην θάλασσα. Η φιγούρα που είχε απέναντι του είχε τραβηγμένα χαρακτηριστικά και δεν θύμιζε την μορφή που είχε δει στον Θόλο ή και στα οράματα του παλαιότερα.
Τότε αυτόματα του ήλθε στον νου, ότι μπροστά του ήταν ένα φάντασμα, μια σκιά που προσποιόταν την Μάρσι. Γνώριζε ήδη, ότι σε αυτόν τον χώρο η εξαπάτηση και οι ψευδαισθήσεις είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.!!!!!
Απορώ, προσποιήθηκε έκπληκτος ο Μαλχιντέκ, που δεν κατάλαβες ακόμα τον λόγο που βρίσκομαι εδώ.!!!!
Μου έστελνες πολλές σκέψεις, όταν ήμουν στην Εντέμ και τώρα είμαι εδώ για να τις κουβεντιάσουμε. Θυμάσαι λοιπόν τι μου είχες πει ρώτησε τάχα αδιάφορα;;
Η φιγούρα φάνηκε να τα χάνει και κοίταξε αμήχανα την άλλη!!!
Στέλνουμε πολλές σκέψεις απάντησε η άλλη και δεν τις θυμόμαστε όλες.
Μα πως, συνέχισε προσποιούμενος τον έκπληκτο ο Μαλχιντέκ, αυτές οι σκέψεις έχουν να κάνουν με το ίδιο τον κυβερνήτη και την κατάληψη της Εντέμ. Εάν αυτό δεν είναι σημαντικό τότε τι άλλο μπορεί να είναι;;;

Οι δύο φιγούρες κάτι σιγομουρμούρισαν μεταξύ τους και του έκαναν νόημα να τις ακολουθήσει.
Πλησιάζοντας τον μαύρο όνυχα έστρεψαν τις φλόγες των οργάνων που κρατούσαν προς ένα ορισμένο σημείο και αμέσως φάνηκε μια είσοδος.
Πέρασαν μέσα στον όνυχα και ο Μαλχιντέκ ένοιωσε σαν να είχε μπει σε άλλο κόσμο!! Ο αέρας εκεί φαινόταν καθαρός και δροσερός χωρίς την αποπνικτική μπόχα που υπήρχε έξω. Το εσωτερικό του καταλύματος ήταν χωρισμένο σε πολλούς χώρους με παράξενα μηχανήματα και έδινε την εντύπωση ότι ήταν ένα μεγάλο εργαστήρι.
Ο Μαλχιντέκ δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξη αλλά και τον θαυμασμό του για αυτά που έβλεπε αναγνωρίζοντας, ότι είχαν δημιουργηθεί από μια ανώτερη μορφή νόησης η οποία μπορούσε και υλοποιούσε ιδιοφυείς εμπνεύσεις !!!
Τι κρίμα συλλογίστηκε που αυτές οι εμπνεύσεις χρησιμοποίηθηκαν για ιδιοτελείς σκοπούς παρακινημένες από μνησικακία, θυμό, και φιλοδοξία !!!!
Οι φιγούρες τον οδήγησαν σε ένα χώρο και του είπαν να περιμένει...
Εκείνες χάθηκαν από μπροστά του και σε λίγο παρουσιάστηκε μια νέα γυναίκα.
Ήταν ψηλή με μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μια σκούρα στολή και στο πρόσωπό της είχε χαραγμένες δύο μαύρες γραμμές..
Οι βοηθοί μου Ιχώλ και Ακάι μου ανέφεραν, ότι με ζήτησες του είπε η γυναίκα σε σιγανό τόνο κοιτώντας τον στα μάτια.
Μόλις οι ματιές του διασταυρώθηκαν τόσο η γυναίκα όσο και ο Μαλχιντέκ ένοιωσαν ένα δυνατό ρεύμα να τους διαπερνά.
Συγκρατώντας εκείνος κάθε ίχνος συναισθήματος,που είχε αρχίσει να τον πλημμυρίζει την ρώτησε:
«Είσαι η Μάρσι έτσι δεν είναι ;;» Εκείνη κούνησε καταφατικά το κεφάλι της αποφεύγοντας να τον κοιτάξει. Μέσα της ένοιωθε όλα να γυρίζουν και δεν μπορούσε να κατανοήσει τι της συνέβαινε. Γιατί την τάραζε τόσο πολύ αυτός ο άνδρας;;
Κάποτε είχε νοιώσει έτσι όταν ερωτεύτηκε τον Βένους τώρα αυτός ο ξένος της δημιουργούσε την ίδια ταραχή.;;Τι μου συμβαίνει αναρωτήθηκε;;;
Το αρχικό πάθος της για τον Βένους είχε περάσει και αυτό που τους έδενε τώρα ήταν ο κοινός τους στόχος.
«Ξέρεις, γιατί βρίσκομαι εδώ έτσι δεν είναι;;» την ρώτησε απαλά ο Μαλχιντέκ
Προτού προλάβει να απαντήσει η Μάρσι εμφανίστηκε μπροστά τους ο Βένους.
«Θα θέλαμε να μας εξηγήσεις εσύ» είπε κοιτώντας τον Μαλχιντέκ με έντονο βλέμμα.
Ο Μαλχιντέκ παρατήρησε τον Βένους και είδε, ότι είχαν αρκετές ομοιότητες.
Τότε άρχισε να τους εξιστορεί πως πέρασε στην Αντι-Εντέμ έχοντας ανακαλύψει τους κωδικούς εισόδου,τα σχέδια του για κατάληψη της Εντέμ και αποδυνάμωση του κυβερνήτη της και την αναζήτηση τους για συνεργασία στα σχέδια του.
Δεν πιστεύω λέξη από όσα μας είπες του πέταξε κατάμουτρα ο Βένους. Ίσως όλα αυτά να είναι ένα σχέδιο του Μερ-Κα-Λεία για να μας παγιδέψει.
Η Μάρσι δεν μιλούσε!!! Ξαφνικά μια εικόνα πέρασε από μπροστά της. Είδε ένα μικρό παιδί να αγκαλιάζει έναν άνδρα που ετοιμαζόταν να φύγει...Προσπαθώντας να κρύψει τα συναισθήματα, που της δημιουργούσε η παρουσία του ξένου, τον ρώτησε αν γνώριζε τα γεγονότα που τους οδήγησαν στην Αντί –Εντέμ.
Ο Μελχιντέκ κούνησε καταφατικά το κεφάλι του. Καταφέρνοντας να κλέψω τους κωδικούς μέσα από την σκέψη του κυβερνήτη, τους εξήγησε, είδα και πως εξελίχτηκαν τα γεγονότα τότε στο κυβερνείο και φαντάστηκα, ότι θα είχα δύο πολύ καλούς συμμάχους στα σχέδια μου, για αυτό και τόλμησα να έλθω να σας βρω σε ένα τέτοιο μέρος!!!!
Αν λες αλήθεια θα έχεις πραγματικά δύο ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου είπε με βλοσυρό ύφος ο Βένους. Αν όμως αποκαλυφθεί, ότι λες ψέματα θα σε πετάξουμε στα βάθη της Αντι-Εντέμ εκεί που και οι σκιές φοβούνται να πατήσουν.
Κοιτώντας τον θαρρετά ο Μαλχιντέκ του απάντησε, ότι ήταν έτοιμος να του αποδείξει την αλήθεια με όποιο τρόπο εκείνος νόμιζε καλύτερο.

Ο Βένους του έριξε μια παγερή ματιά και χάθηκε από τον χώρο. Τότε η Μάρσι οδήγησε τον Μαλχιντέκ σε ένα μέρος που θύμιζε αρκετά τα καταλύματα της Εντέμ και του είπε, ότι θα έμενε μαζί τους μέχρι να επεξεργαστούν το σχέδιο του.
«Εσύ με πιστεύεις;;» την ρώτησε αγγίζοντας της τρυφερά
Κοιτώντας την ο Μαλχιντέκ είδε τα μάτια της να είναι υγρά..Η Μάρσι έκανε προσπάθεια να μη ξεσπάσει σε κλάμματα. Δεν αναγνώριζε τον εαυτό της. Αυτός ο άνδρας, που μόλις είχε γνωρίσει, της προκαλούσε ρίγη συγκίνησης και το μόνο που ήθελε εκείνη την στιγμή ήταν να χωθεί στην αγκαλιά του. Σίγουρα ο Βένους κάτι θα κατάλαβε και θα έπρεπε να βρει κάποια δικαιολογία να του πει, αν την ρωτούσε.

Πραγματικά ο Βένους όταν έμεινε μόνος με την Μάρσι την ρώτησε τι γνώμη είχε για αυτόν τον ξένον που πέρασε τα σύνορα των δύο περιοχών και αν πίστευε, ότι είχε έλθει να τους βρει για να ζητήσει συμμαχία.
Η Μάρσι του απάντησε, αποφεύγοντας να τον κοιτάξει, ότι οι λόγοι που τους παρουσίασε έμοιαζαν πιστευτοί. Εξάλλου γιατί ο Μερ-Κα- Λεία θα έστελνε κάποιον στην περιοχή τους;; Τους είχε ήδη απομονώσει από την δική του επικράτεια και σίγουρα θα επέβλεπε την είσοδο-έξοδο από την Αντι-Εντέμ, ώστε δεν είχε κανένα λόγο να στείλει κάποιον εκεί, για να τους παγιδέψει. Ακόμα και στην περίπτωση που είχε αντιληφθεί τα δικά τους σχέδια για έφοδο και κατάληψη σίγουρα θα έπαιρνε άλλα ισχυρότερα μέτρα και δεν θα έστελνε κάποιον σε ένα τέτοιο χώρο γεμάτο φαντάσματα και τρομερές δυσκολίες όπως η διέλευση στην Αντι-Εντεμ.
Δεν φοβάμαι τον Μερ-Κα-Λεία συνέχισε η Μάρσι αλλά διερωτώμαι για τα πραγματικά σχέδια του ξένου που τον έφεραν εδώ, Η κυριαρχία στην Εντέμ είναι καλός λόγος αλλά κάτι μέσα μου λέει πως η αιτία που βρίσκεται εδώ είναι διαφορετική. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι ακριβώς αλλά αν θέλει να τον βοηθήσουμε στην κατάληψη της Εντέμ και αν έχουμε καταστρώσει ένα σοβαρό σχέδιο δεν με απασχολεί τι πραγματικά τον έφερε εδώ. Εξάλλου ο στόχος μας δεν είναι να γίνουμε οι κύριοι της Εντέμ. Εσύ θέλεις να επιστρέψεις στην πατρίδα σου και εγώ αφου εκδικηθώ την Κορνηλία να έλθω μαζί σου. Ας αφήσουμε την Εντέμ σε αυτόν να κάνει ό,τι θέλει.!!!!!
Ο Βένους ένοιωσε, ότι η απάντηση της Μάρσι ήταν λογική αλλά κάτι μέσα του τον έκανε να είναι επιφυλακτικός!!! Είχε ακόμα παρατηρήσει, ότι η Μάρσι ήταν πολύ αφηρημένη τελευταία και φαινόταν κάτι άλλο να απασχολεί την σκέψη της.
Δεν ήθελε να την ρωτήσει απευθείας αλλά είχε αποφασίσει να την παρακολουθεί διακριτικά για να δει αν κάτι σχεδίαζε, που δεν ήθελε να του το αναφέρει.
Η Μάρσι επισκεπτόταν συχνά τον Μαλχιντέκ και συζητούσαν μαζί διάφορα θέματα. Ήθελε να μάθει πως βρέθηκε στην Εντέμ και αν είχε κάποια ιδιαίτερη ασχολία.
Ο Μαλχιντέκ της ανέφερε, ότι πριν πολλά χρόνια είχε αφήσει την γυναίκα του και την μικρή του κόρη για να ταξιδέψει στον κόσμο και είχε περάσει πολλές δυσκολίες.
Στην Εντέμ πέρασε μετά από μια δύσκολη διαδικασία που αντιμετώπισε, όπου ανακάλυψε τον Λωτό και σκέφθηκε, ότι αυτό το ποτό θα ήταν βάλσαμο για πολλούς εκτός Εντέμ. Βέβαια οι νόμοι της Εντέμ ήταν αυστηροί σχετικά με τον έξω κόσμο για αυτό αναζητούσε συμμάχους για να μπορέσει να ανανεώσει αυτούς τους νόμους.
Το πρόσωπο της Μάρσι συννέφιασε στα λόγια του. Αναμνήσεις την πλημμύρισαν και προσπάθησε να τις διώξει από την σκέψη της.
Έχω την εντύπωση Μαλχιντέκ του είπε κοιτώντας τον έντονα στα μάτια, ότι δεν μου λες όλη την αλήθεια. Βαθιά μέσα μου γνωρίζω, ότι μου κρύβεις κάτι. Δεν θέλω να πάθεις κάτι κακό αλλά αν αντιληφθώ, ότι ο σκοπός σου είναι να βλάψεις εμένα και τον Βένους τότε θα είμαι αμείλικτη.!!!!
Πίστεψε με Μάρσι, ότι δεν θέλω το κακό σου.!!!! Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο σε σένα, γιατί καταλαβαίνω πως νοιώθεις όλο αυτό το διάστημα εδώ. Όμως έχει περάσει ποτέ από την σκέψη σου, ότι όλα όσα συμβαίνουν γίνονται για κάποιο σκοπό που δεν είναι αντιληπτός εξ αρχής.;;; Τόσο ο Βένους όσο και συ ήλθατε από διαφορετικούς χώρους, από ότι θυμάμαι από αυτά που είδα στην σκέψη του Μερ-Κα-Λεία. Δεν συλλογίστηκες ποτέ , ότι ίσως υπήρχε κάποιος λόγος που τα γεγονότα κατέληξαν με αυτόν τον τρόπο;;;;
Τι εννοείς;;; είπε με περιέργεια η Μάρσι.
Εννοώ, ότι ίσως οι Υπέρτεροι γνώριζαν κάτι παραπάνω για σας τους δύο. Ίσως το σχέδιο ήταν να επιστρέψετε στον χώρο που ανήκετε πραγματικά αφού όμως είχατε αντιληφθεί κάποια πράγματα μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε. Σκέψεις κάνω συνέχισε ο Μαλχιντέκ, γιατί βλέπω από αυτόν εδώ τον χώρο, ότι εσείς δεν μοιάζεται με τις σκιές που κυκλοφορούν εδώ αλλά έχετε μια ανώτερη νόηση.
Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ο Βένους. Έτσι λοιπόν ούρλιαξε, είσαι κατάσκοπος των Υπέρτερων για αυτό ήλθες εδώ, για να μας παγιδέψεις λέγοντας δήθεν για κατάληψη της Εντέμ και άλλες αερολογίες. Ορμώντας καταπάνω στον Μαλχιντέκ τον έπιασε από τον λαιμό. Εκείνος δεν έκανε καμία κίνηση αντίδρασης. Τότε η Μάρσι καθησύχασε τον Βένους λέγοντας του, ότι δεν διέτρεχαν κίνδυνο, γιατί ο νοομετήρας που είχε μαζί της δεν έδειξε κάποια αναστάτωση.
Τότε ο Μαλχιντέκ γύρισε στον Βένους και του είπε ατάραχα.Αν δεν με πιστεύεις θα επιστρέψω πίσω και θα κοιτάξω να δω πως θα τα καταφέρω μόνος μου. Εσείς μπορείτε να κάνετε, ότι νομίζετε. Δεν είμαι κατάσκοπος, γιατί οι Υπέρτεροι δεν νομίζω να έχουν ανάγκη από την βοήθεια κάποιου. Ακόμα και τα σχέδια που σας ανέφερα μπορεί να τα έχουν καταλάβει και ίσως αντιμετωπίσω μεγαλύτερα προβλήματα όταν επιστρέψω.!!!
Ο Βένους φάνηκε να ηρεμεί. Πες μας λοιπόν πως έχεις σχεδιάσει την έφοδο στην Εντέμ και τι μέτρα έχεις σκεφθεί σε περίπτωση που γίνουμε αντιληπτοί.
Έτσι ο Μαλχιντέκ άρχισε να εξιστορεί το σχέδιο εφόδου στην Εντέμ.
Εμείς οι 3 θα επιτεθούμε μόνο ρώτησε ο Βένους ή θα πάρουμε και άλλους;; Δεν είναι επικίνδυνο αυτό;;;
Αν πάρουμε σκιές μαζί μας η δυσοσμία τους και μόνο θα μας κάνει αμέσως αντιληπτούς. Θα περάσουμε μόνοι μας, θα ρίξουμε επάνω μας από τον Λωτό που έχω φέρει μαζί μου και θα περάσουμε απαρατήρητοι. Θα πλησιάσουμε στο κυβερνείο από μια μυστική είσοδο που γνωρίζω και μετά θα είναι εύκολο να αιφνιδιάσουμε τον κυβερνήτη, Η Μάρσι θα τον ακινητοποιήσει με τον νοομετήρα και θα τον εδουδετερώσουμε εύκολα. Αν παρουσιαστούν φρουροί θα εξουδετερωθούν με τα όπλα φλόγας που έχετε φτιάξει.
Τι θα συμβεί αν επέμβουν οι Υπέρτεροι ρώτησε ο Βένους.;; Αν έχουμε ακινητοποιήσει τον κυβερνήτη τότε θα είναι εύκολο να διαπραγματευθούμε μαζί τους απάντησε ο Μαλχιντέκ. Εσύ για την επιστροφή στην πατρίδα σου με την Μάρσι και εγώ για την ανάληψη καθηκόντων στην Εντέμ.
Φαίνεται, ότι δεν ξέρεις τους Υπέρτερους καλά είπε σκεπτικά ο Βένους.
Όλα έχουν ρίσκο είπε ο Μαλχιντέκ. Αν δεν θέλετε να βοηθήσετε τότε θα προχωρήσω μόνος μου.
Ο Βένους και η Μάρσι απομακρύνθηκαν για να επεξεργαστούν το σχέδιο που τους πρότεινε ο Μαλχιντέκ.
Η Μάρσι έβλεπε, ότι ήταν καλοδουλεμένο και είχε πιθανότητες επιτυχίας. Σίγουρα μόλις ακινητοποιούσε με τον νοομετήρα τον κυβερνήτη θα εμφανιζόταν η Κορνηλία και τότε θα μπορούσε να ακινητοποιήσει ή να εξουδετερώσει και αυτήν για πάντα. Σε αυτή την σκέψη η Μάρσι δεν ένοιωσε χαρά όπως άλλοτε. !!!
Ακόμα συλλογίστηκε, ότι οι Υπέρτεροι δεν θα τους επέτρεπαν ποτέ να φύγουν από την Εντέμ μετά από αυτά τα γεγονότα και ίσως να τους περίμενε βαρύτερη τιμωρία. Κουβέντιασε αυτά που σκεφτόταν με τον Βένους. Εκείνος είχε αρχίσει να παρατηρεί μια αλλαγή τόσο στην συμπεριφορά όσο και στις σκέψεις της Μάρσι. Η παρορμητικότητα της είχε δώσει την θέση στην ψυχραιμία και η εκδικητικότητα που ένοιωθε για αυτούς που τους έριξαν στην Αντι-Εντέμ είχε αρχίσει να ατονεί. Ένοιωθε, ότι η παρουσία του ξένου είχε καταλυτική σημασία επάνω στην σύντροφό του και μέσα του ένοιωσε αισθήματα ζήλειας. Για πρώτη φορά καταλάβαινε, ότι η Μάρσι ένοιωθε συναισθήματα για κάποιον άλλον εκτός από αυτόν και αυτή η διαπίστωση τον έκανε να θέλει να ξεφορτωθεί τον παρείσακτο. Όμως από μια άλλη σκοπιά σκεφτόταν, αν κατάφερνε να φύγει για την πατρίδα του και η Μάρσι έμενε πίσω, αυτός ο ξένος ίσως διευκόλυνε τα σχέδια του. Ένοιωθε κάτι πολύ ιδιαίτερο για αυτή την γυναίκα που την γνώρισε σχεδόν παιδί και που ωρίμαζε σιγά σιγά. Όμως ίσως δεν μπορούσε να την πάρει μαζί του γιατί εκείνη προερχόταν από ένα γήινο χώρο και η μεταφορά της σε ένα άλλο εκτός, έστω και αν μεσολάβησε η παραμονή της στην Εντέμ για προσαρμογή, θα ήταν πολύ παρακινδυνευμένη. Ίσως θα ήταν καλύτερα να έμενε στην Εντέμ και αν κάποτε περνούσε στην Εντέμ-Μανουντέβια τότε ίσως είχαν την δυνατότητα να ξανασυνατηθούν. Βέβαια όλα θα εξαρτιόντουσαν από τους Υπέρτερους. Όμως αν έκαναν την επίθεση η Μάρσι είχε δίκιο. Οι Υπέρτεροι δεν θα διαπραγματευόντουσαν!!! Η τιμωρία τους θα ήταν οριστική και αμετάκλητη!!!
Το σχέδιο που τους παρουσίασε ο Μαλχιντέκ ήταν καλό αλλά εκείνος δεν γνώριζε την δύναμη και την θέληση των Υπέρτερων. Όμως από την άλλη έπρεπε κάτι να κάνουν για να επιστρέψουν στην Εντέμ και να δείξουν, ότι είχαν μετανοιώσει για την συμπεριφορά τους. Ήταν ο μοναδικός τρόπος να ξεφύγουν από την κόλαση που βρισκόντουσαν. Αν περνούσαν στην Εντέμ και πήγαιναν στο κυβερνείο ειρηνικά χωρίς διάθεση επίθεσης ίσως οι Υπέρτεροι έβλεπαν την περίπτωση τους διαφορετικά.
Η Μάρσι συμφώνησε να περάσουν στην Εντέμ με ειρηνικό τρόπο. Όμως ο Μαλχιντέκ θα ήθελε να τους πάρει μαζί του αναρωτήθηκε ο Βένους αφού δεν θα είχαν σκοπό να τον βοηθήσουν στην κατάληψη της Εντέμ;; Μήπως θα έπρεπε να προσποιηθούν, ότι θα τον βοηθούσαν;;; Η Μάρσι κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
Θα του έλεγαν, ότι όλο αυτό το διάστημα που έμειναν στην κόλαση είχαν αλλάξει ιδέες και σκέψεις για την Εντέμ. Ήθελαν να περάσουν εκεί ειρηνικά. Αν αυτός δεν συμφωνούσε μπορούσε να φύγει μόνος του και η μεταφορά του μέχρι το σημείο εισόδου –εξόδου θα ήταν εφιαλτική τόσο από την δυσοσμία όσο και από τις επιθετικές σκιές. Εκείνη μέσα από τον νοομετήρα είχε ήδη τους κωδικούς και θα μπορούσαν να περάσουν αργότερα στην Εντέμ ανενόχλητοι. Οι σκιές δεν είχαν επάνω τους καμία επιρροή. Μάλιστα τους απόφευγαν επειδή καταλάβαιναν, ότι είχαν ισχυρές νοητικές δονήσεις που τις ακινητοτοποιούσαν.

Έτσι συναντήθηκαν την επομένη με τον Μαλχιντέκ και η Μάρσι του εξήγησε, ότι το σχέδιο επίθεσης στην Εντέμ ενώ κάποτε ήταν η πρωταρχική τους σκέψη τώρα είχε πάρει μορφή συμφιλίωσης και αναζητούσαν τρόπο να επιστρέψουν εκεί ειρηνικά.
Τον συμβούλεψε να επανασκεφθεί και τα δικά του σχέδια, γιατί οι Υπέρτεροι ήδη θα τα γνώριζαν και ίσως τον έριχναν και αυτόν στην κόλαση για σωφρονισμό.
Ώστε αλλάξατε γνώμη από φόβο τους ρώτησε αμήχανα ο Μαλχιντέκ.
Όχι είπε ο Βένους!!! Δεν είναι φόβος. Εγώ είδα, ότι οδηγήθηκα εδώ από τα λάθη μου... Αυτά τα λάθη ακόμα με βασανίζουν και είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για να απαλλαγώ μια και καλή από αυτά..
Η Μάρσι ήταν γεμάτη θυμό και μνησικακία και παρατήρησα, ότι και εκείνη έχει αρχίσει να αλλάζει!!!
Ο θυμός μου ξεκινάει από πολύ παλιά είπε στοχαστικά η Μάρσι αλλά εγώ τυφλωμένη έβλεπα μόνο όσα ήθελα. Μίσησα την Κορνηλία αλλά εκείνη με οδήγησε εδώ για να βρω αληθινά τον εαυτό μου. Όταν κοιμάμαι βλέπω παράξενα όνειρα αλλά ακόμα δεν έχω βρει το κλειδί ερμηνείας τους.
Ο Μαλχιντέκ δεν μπορούσε να πιστέψει τέτοια μεταστροφή και υποψιάστηκε, ότι ίσως ήταν ένας τρόπος για να ξεσκεπάσουν τα αληθινά του σχέδια και να τον συλλάβουν.
Προσοποιούμενος τον απογοητευμένο είπε, ότι θα επέστρεφε στην Εντέμ και θα επανεξέταζε τα σχέδια του.
Τότε του πρότειναν να φύγουν όλοι μαζί από εκεί,γιατί έτσι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τις σκιές σε περίπτωση επίθεσης τους και όταν έμπαιναν στην Εντέμ οι δρόμοι τους θα χώριζαν, γιατί εκείνοι θα πήγαιναν κατευθείαν στο κυβερνείο να ζητήσουν χάρι από τον κυβερνήτη και τους Υπέρτερους!!!
Το ίδιο βράδυ η Μάρσι είχε εφιάλτες. Αλλόκοτες σκηνές παρουσιαζόταν σαν όνειρα.’Εβλεπε τον εαυτό της να έχει άλλη μορφή...έβλεπε να δίνει κάποια υπόσχεση. Πετάχτηκε όρθια και προσπάθησε να αξιολογήσει, γιατί είχε τώρα όλα αυτά τα συμπτώματα. Γιατί τώρα είχε έλθει αυτός ο ξένος από την Εντέμ για να την κάνει να πάρει κάποιες αποφάσεις... Γιατί δεν μισούσε πια την Κορνηλία....χιλιάδες γιατί που δεν κατανοούσε....
Τότε στην σκέψη της ήλθαν τα λόγια του Μαλχιντέκ.
«Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.!! ‘Ολα έχουν κάποια αιτία που οδηγεί στην εκπλήρωση ενός μεγαλύτερου σχεδίου, που δεν γίνεται αμέσως αντιληπτό!!!!
Την επομένη είχαν ετοιμάσει την αναχώρηση από την Αντι-Εντέμ.
Η Μάρσι σηκώθηκε και παίρνοντας ένα υλικό από κάποιο δοχείο έσβησε τις μαύρες γραμμές που είχε χαράξει στο πρόσωπό της.
Είμαι έτοιμη αναλογίστηκε να περάσω πάλι την γέφυρα που ανοίγεται μπροστά μου!!!!


ΤΕΛΟΣ 8ης Ενότητας
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29992
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Χρυσουλίτσα @};- @};- @};- >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα
Δημοσιεύσεις: 17539
Εγγραφή: 21 Απρ 2010 1:06 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Λιζούλα »

:x :x >:d< >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33571
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Annoula »

8-> 8-> 8->
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 26036
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Βικούλα »

O:-) O:-) @};- :x :x :x
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11510
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 8:35 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Χρυσουλίτσα μας.... @};- @};- @};- @};- :x
Είμαι έτοιμη αναλογίστηκε να περάσω πάλι την γέφυρα που ανοίγεται μπροστά μου!!!!
:cry: @};- @};-
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27318
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Ellaki »

όφου όφου Χρυσουλίτσα ............. όταν τα συναισθήματα αποκαλύπτονται και αρχίζουν να αφήνουν χώρο στα αισθήματα, το κρίσιμο σημείο και η Θέληση να κλείσεις την πόρτα μια για πάντα ............. για να δούμε, οι πρωταγωνιστές έχουν την Δύναμη να μην αφήσουν χαραμάδα ? :x :x :x :x :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88511
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Vasoula »

πωπωπω O:-) O:-) O:-) >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
nondas
Δημοσιεύσεις: 9938
Εγγραφή: 18 Απρ 2010 1:17 am

Re: ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από nondas »

Χρυσούλα με συνεπήρε η ιστορία :x >:d<
Άβαταρ μέλους
margaritarenia
Δημοσιεύσεις: 16545
Εγγραφή: 04 Μάιος 2007 4:02 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από margaritarenia »

Τότε στην σκέψη της ήλθαν τα λόγια του Μαλχιντέκ.
«Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.!! ‘Ολα έχουν κάποια αιτία που οδηγεί στην εκπλήρωση ενός μεγαλύτερου σχεδίου, που δεν γίνεται αμέσως αντιληπτό!!!!
Την επομένη είχαν ετοιμάσει την αναχώρηση από την Αντι-Εντέμ.
Η Μάρσι σηκώθηκε και παίρνοντας ένα υλικό από κάποιο δοχείο έσβησε τις μαύρες γραμμές που είχε χαράξει στο πρόσωπό της.
Είμαι έτοιμη αναλογίστηκε να περάσω πάλι την γέφυρα που ανοίγεται μπροστά μου!!!!
@};- @};- @};-
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Giotoula
Δημοσιεύσεις: 12289
Εγγραφή: 10 Φεβ 2010 2:40 am

Re: ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Giotoula »

Πω πω Χρυσουλίτσα! Υπέροχο!!! :x >:d< >:d< >:d< >:d< @};-
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 31562
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 8:38 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Fotinoula »

πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη! :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 24615
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 9:04 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:) :x :x >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

__________________________________________________________
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Δημοσιεύσεις: 8939
Εγγραφή: 19 Μάιος 2010 10:12 am
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Stefanos »

Χρυσούλα :* :* :*
Μεγάλη Αρετή η Φαντασία. Με έχει συνεπάρει τόσο πολύ η ιστορία που όταν θα δω την συνέχεια μάλλον θα το ξαναδιαβάσω από την αρχή για να ξαναβιώσω την πλοκή και τα συναισθήματα που μου γεννήθηκαν @};-
Συνέχισε με την Αρετή σου :x :x :x
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia
Δημοσιεύσεις: 16545
Εγγραφή: 04 Μάιος 2007 4:02 pm

Re: ΕΝΤΕΜ 8η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από margaritarenia »

Χλυθουλα ........ζεν εσι αλλο παλαμυθι.......?????? 8-> 8-> 8-> O:-) :crying-yellow:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

Επιστροφή στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”