μέχρι να προλάβουμε να εξαφανίσουμε τα ίχνη του μπάχαλου ε?

Οσο υπαρχει μουσικη και ρυθμος....θα θυμαται παντα η Ψυχη για να Χορευει το σωμα ακομα κι αν φαινεται αδυνατο!!!!
και πόσο αλήθεια είναι αυτό, μόνο ένας που το έχει δοκιμάσει, έχει συγκινηθεί και έχει βρει την έκσταση και στο σώμα του, μπορεί να το αντιληφθεί...Οσο υπαρχει μουσικη και ρυθμος....θα θυμαται παντα η Ψυχη για να Χορευει το σωμα ακομα κι αν φαινεται αδυνατο!!!!
Emmanouela έγραψε:Οσο υπαρχει μουσικη και ρυθμος....θα θυμαται παντα η Ψυχη για να Χορευει το σωμα ακομα κι αν φαινεται αδυνατο!!!!
Vaso έγραψε:και πόσο αλήθεια είναι αυτό, μόνο ένας που το έχει δοκιμάσει, έχει συγκινηθεί και έχει βρει την έκσταση και στο σώμα του, μπορεί να το αντιληφθεί...
Ο χορός δεν είναι επίδειξη, είναι συναίσθημα, ερωτικό κιόλας! Αγγίζει την καρδιά...
Οσο υπαρχει μουσικη και ρυθμος....θα θυμαται παντα η Ψυχη για να Χορευει το σωμα ακομα κι αν φαινεται αδυνατο!!!!
Vaso έγραψε: και πόσο αλήθεια είναι αυτό, μόνο ένας που το έχει δοκιμάσει, έχει συγκινηθεί και έχει βρει την έκσταση και στο σώμα του, μπορεί να το αντιληφθεί...
Ο χορός δεν είναι επίδειξη, είναι συναίσθημα, ερωτικό κιόλας! Αγγίζει την καρδιά...
Εμμάκι μουΩ Θεε μου...πως να κατοικησει ο φοβος στο σωμα του ανθρωπου οταν η Δυναμη της Ψυχης του αγγιζει τον Θεο?
Ω Θεε μου...πως να κατοικησει ο φοβος στο σωμα του ανθρωπου οταν η Δυναμη της Ψυχης του αγγιζει τον Θεο?
ΕμμάκιEmmanouela έγραψε:Ω Θεε μου...πως να κατοικησει ο φοβος στο σωμα του ανθρωπου οταν η Δυναμη της Ψυχης του αγγιζει τον Θεο?