ΥΠΑΡΧΩ...
Re: ΥΠΑΡΧΩ...
Εμμάκι μου γλυκό, αγαπημένη μου ψυχούλα, μην πεις στην άλλη ενότητα για λίγο, ξέρεις σ' αυτήν που λέγεται The Danceclub by Xalandri...
μέχρι να προλάβουμε να εξαφανίσουμε τα ίχνη του μπάχαλου ε?
μέχρι να προλάβουμε να εξαφανίσουμε τα ίχνη του μπάχαλου ε?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
Οσο υπαρχει μουσικη και ρυθμος....θα θυμαται παντα η Ψυχη για να Χορευει το σωμα ακομα κι αν φαινεται αδυνατο!!!!
Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.
και πόσο αλήθεια είναι αυτό, μόνο ένας που το έχει δοκιμάσει, έχει συγκινηθεί και έχει βρει την έκσταση και στο σώμα του, μπορεί να το αντιληφθεί...Οσο υπαρχει μουσικη και ρυθμος....θα θυμαται παντα η Ψυχη για να Χορευει το σωμα ακομα κι αν φαινεται αδυνατο!!!!
Ο χορός δεν είναι επίδειξη, είναι συναίσθημα, ερωτικό κιόλας! Αγγίζει την καρδιά...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
Emmanouela έγραψε:Οσο υπαρχει μουσικη και ρυθμος....θα θυμαται παντα η Ψυχη για να Χορευει το σωμα ακομα κι αν φαινεται αδυνατο!!!!
πωπω το βίντεο....Vaso έγραψε:και πόσο αλήθεια είναι αυτό, μόνο ένας που το έχει δοκιμάσει, έχει συγκινηθεί και έχει βρει την έκσταση και στο σώμα του, μπορεί να το αντιληφθεί...
Ο χορός δεν είναι επίδειξη, είναι συναίσθημα, ερωτικό κιόλας! Αγγίζει την καρδιά...
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!
Πανέμορφο
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Μπράβο στα παιδιά!!!
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
και τα δυο βιντεακια ομορφα ο τυπας δε στο δευτερο σουπερ
Εμμακι
Βασουλα
Εμμακι
Βασουλα
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Ω Θεε μου...πως να κατοικησει ο φοβος στο σωμα του ανθρωπου οταν η Δυναμη της Ψυχης του αγγιζει τον Θεο?
Συγκλονιστικο!!!!!
Συγκλονιστικο!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Οσο υπαρχει μουσικη και ρυθμος....θα θυμαται παντα η Ψυχη για να Χορευει το σωμα ακομα κι αν φαινεται αδυνατο!!!!
Vaso έγραψε: και πόσο αλήθεια είναι αυτό, μόνο ένας που το έχει δοκιμάσει, έχει συγκινηθεί και έχει βρει την έκσταση και στο σώμα του, μπορεί να το αντιληφθεί...
εκπληκτικο βιντεο
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Εμμάκι μουΩ Θεε μου...πως να κατοικησει ο φοβος στο σωμα του ανθρωπου οταν η Δυναμη της Ψυχης του αγγιζει τον Θεο?
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Ω Θεε μου...πως να κατοικησει ο φοβος στο σωμα του ανθρωπου οταν η Δυναμη της Ψυχης του αγγιζει τον Θεο?
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!
ΕμμάκιEmmanouela έγραψε:Ω Θεε μου...πως να κατοικησει ο φοβος στο σωμα του ανθρωπου οταν η Δυναμη της Ψυχης του αγγιζει τον Θεο?
Πολέμα και Οραματίσου